30/1- 2012

Som vanligt har man suttit och skrivit en massa här och lyckas komma åt något som tar bort hela inlägget.

Var kanske inte så jätte duktig på att hålla mig vaken råkade somna och vaknade till när Marcus kom hem på lunch men jag låg kvar i sängen ett tag till efter de och vilade lite. Tror jag håller på att bli sjuk känner mig inte alls pigg och magen vill inte riktigt vara min vän idag. Men de kan ju även bero på att roliga veckan är på g. :S
Blääää

Skulle kunna sova en stund till för jag blev väldigt trött helt plötsligt. :/ Måndagar säger jag bara man är så seg och trött jämt. :P
Har hunnit diska bort lite och tänkte hänga lite tvätt å diska lite mera. Hundarna har även fått vara ut på en liten promenad och nu sitter man hära vid teven igen med min underbara latte :D

Blir tokig på de tandläkarn her på tänderna som lossnar hela tiden så man sitt och spottar ut de, Obehagligt är de då med. 
Funderar på vad man skulle ha gjort för något till middag lika jobbigt varje dag vad man ska äta för något. Hmm får gå in på coop eller recept.se och kolla om jag hittar något smarigt. :)
Nae nu ska jag läsa lite reklam och dricka upp min latte och ta mig nå kaffe så jag inte somnar. Vill inte ligga vaken hela natten och sova bort hela dagen imorrn.

Hade

Mondey morning wohaaaa

Denna helg gick då väldigt fort de är ju redan Måndag igen. :P Helgen har annars varti toppen förutom fredag typ för fick ingen sömn. Marcus kom hem halv 3 fredag natt och då hade ju hundarna lyckas springa till dörren 100ggr och trott han skulle komma men icket. Så vi 2 gav jag upp att försöka sova och gick upp å tittade på teve tills han kom hem. Klockan var ungefär 6 när vi väl lyckades somna sen en timme efter de ringer larmet på hans mobiljävel trodd fan jag skulle slå ihjäl han när man äntligen lyckades somna och han vakna ju inte av den heller så sista gången den ringde så satt jag mig upp och skrek att han skull stänga av mobiljäveln. 
Så efter de var de tyst och jag fick somna om :) Men då vakna ju han typ klockan 9 och började knappa på datorn så fick inte många timmars sömn den natten men vaknade ändå vid 10 för då tyckte Marcus att vi skulle ut och köra skoter med micke och äta lunch på vittjåkk. :P
Efter de for vi och handla till plankstek lyxade till de med lite oxe :D
På kvällen vart de vin kväll med brudarna och sen drog vi ut på Stalo, första gången jag var dära. :) Men de var riktigt kul men mindre kul igår. :P Mådde ju inte allt för prima så vart en skön söndag kväll med bingolotto men tyvärr ingen vinst denna gång.

Känner mig stolt steg upp kl halv 7 för att jag skulle till tandläkarn kl 7:20 borde vara förbjudet att gå till tandläkarn den tiden på dygnet. :P Fick veta att jag har ett litet hål som ska lagas men hon visste inte om de behövdes göra nu för de var ganska litet men fick då en ny tid nästa vecka så får se om jag behöver dit eller om vi skull vänta ett tag till. Jävla skit blir dyrt annars. :P
Fixade även frisktandvårdsavtal kan ju vara bra att ha om de skulle hända något och de var då inte dyrt heller så blir nog bra. :P



Hade ju tänkt gå och lägga mig igen efter jag var hos tandläkarn men for ut med hundarna och sen gjorde jag mig lite frukost. :P Stolt över mig själv. Nog för att jag ligger i sängen nu men jag har då inte somnat än. :P Skönt att ligga och vila lite så man får ta tag i städningen och tvätten senare :)
Annars har jag ingen aning vad mera denna dag har att erbjuda. :P

Rörigt inlägg detta men skit samma.

Nae nu ska jag kolla runt lite och sen klä mig å börja stöka på hära hemma :)

Hade


Säger godnatt


Nae bara he sig i sängen fanns inte mycket mera att göra just nu och Marcus är fortfarande borta och lär dyka upp om någon/några timmar man kan ju iaf hoppas på snart så man slipper sova själv.
Sover så oroligt när inte Marcus ligger brevid mig kan ju även bero på att hundarna springer till dörren för minsta lilla ljud med eftersom de tror han kommer. De gör ju jag med då juuuu. :S
Nae men får hoppas man inte sover bort hela dagen imorrn ska då inte ha något larm på telefonen. :P
Ganska så skönt att få vakna själv och att man inte måste stiga upp. :)
Ska då försöka sova ut.
Det roliga är ju att Marcus typ alltid vaknar ganska tidigt och ser en film och somnar om, jamen när han väl somnat om ja då är jag pigg och då sover ju han bort hela dagen nästan.
Skönt att han inte ska iväg tidigt för att köra skoter som han gjort varenda helg :P
Nae stäng av denna teve och slå på den i sovrummet.

Godnatt


Fortfarande fredag

Ja Marcus drog för en stund sen iväg till sin arbetskollega men jag ides inte rent följa med så då satt man hära ensam ändå.. :( Men som sagt jag har ju hundarna så ska väl ta mig ett glas vin och se om det går någon bra film på teve annars får man väl leta sig någon film. :P Eller så kanske man skull ha försökt att se klart soa eftersom jag aldrig lyckas se de. :P Säger att jag ska se de men då dyker då de upp något annat som jag ska se på eller göra :P Typiskt, hmm.

Vart då iaf thaimat till middag de satt fint i magen men fundera på att göra någon smaskig middag imorrn med oxe eller något sånt gott. :P Eftersom man är rikigt nöjd med lönen man fick så kan man ju passa på att unnna sig något gott. :)
Men de ser vi imorrn hur de blir av de. :P

Fundera på vad man annars skull ha hittat på imorrn blir nog inge skoter som de ser ut nu. Men ja de får man väl också se imorrn. :P

Nae nu ska jag se om de finns nå vettigt att se på teve. :)

Hade

Fredag

Ja nu börjar min energie ta slut, vaknade klockan 8 och sen bar det av till Arjeplog med Nina och varit dära ett tag :)
Har inte hunnit skriva så mycket hära denna vecka eftersom jag hjälp Nina mesta delen av dagarna  men igår var sist dagen för då städa vi så var ganska trött igår ikväll. Steg då först och främst upp klockan halv 7 och jobbade och sen städade vi ungefär hela dagen när vi var klar for vi och åt på Afrodite :D Jag och Marcus gick och la oss vid 10 och jag såg på en film men vart jobbigt att hålla upp ögonen så somnade ganska fort efter den var slut så de var riktigt skönt. :P Eftersom natten till igår så kunde jag inte sova och Akilles var uppe och sprang ungefär hela natten så jag lyckades somna vid 4 men då skulle man ju upp tidigt. Riktigt skönt att få sova denna natt iaf. :)
Men imorrn ska jag sova minst till 10 :)

Ska nog ringa och boka om min synundersökning till veckan istället hade en tid idag kl 15:30 men jag är sjukt trött och helt slut orkar knappt röra mig.. Ska nog lägga mig och sova en stund så man orkar vara vaken ikväll och vara social med Marcus. Har ju inget annat för mig nästa vecka så får hoppas man får en tid då istället.

Annars blir nog denna helgen väldigt lugn, blir väl kanske en skotertur imorrn eller något. :)

Ikväll blir det nog en hemma kväll med lite mys och film :) Fredagsmys helt enkelt om inte gubben ska skruva hela kvällen. Som tur har jag ju hundarna om inte Marcus är hemma. :)
Annars får jag väl våldgästa Nina ;P

Nae nu ska jag ringa och sen betala en räkning sen sova :D

Hade

2012-01-25

Ja då satt man ner igen för en liten lugn stund med mitt underbar kaffe efter allt spring och stökande. :)
Har hunnit med en hel del idag men nu är jag ganska trött men får inte somna eftersom jag ska strax traska iväg till mamma och börja med maten :)
Bjöd även henne på lunch idag på Afrodite. :) Satt fint.

Har fixat en tid hos marian så får kolla upp min syn och även göra en linskoll så jag kan beställa hem nya linser. :) Har även skickat iväg några papper som gör att jag är med i kommunala facket från den 1 februari. :)
Känns skönt och så får jag 3 månader gratis plus att de blir mycket biligare nu än att vara med i handels. :)
Man sparar in lite pengar.
Jag har även hunnit betala lite räkningar så då får man behålla mesta delen av lönen när de kommer in :D
Känns toppen att man äntligen fått igång betalningen med a-kassan annars hade de varit lite jobbigt eftersom de är ont om jobb just denna månad. :P Får hoppas på mera jobb nästa månad. :)
Så är det att vara vikiare. :P

Får se om tvättmaskinen hinner bli klar innan jag ska fara så man får hänga upp alla sockar. :S HATAR att tvätta, hänga och sen para ihop alla sockar är inte de roligaste precis. :P Men man måst ju blir jobbigt att gå barfota jämt och köpa nya blir ju dyrt i längden. :)

Nu när man köpt mera tvättmedel så blir det att tvätta som en galning igen. :P

Imorrn ska jag då jobba och sen ska jag hjälpa Nina att städa ur lägenheten. :)

Ha en bra kväll


Onsdag :)

Då var man redan på på mitten av denna vecka och bara 2 dagar kvar till helg. :P

Ska snart bege mig till mamma vi ska ut på lite ärenden och handla nå mat till våran tjejkväll. :)
Sitter och skriver en handlingslista så jag inte glömmer de saker jag måste ha :P
Blir då att försöka ta sig till dollar eftersom jag behöver lite saker därifrån och varehuset för tror inte jag hinner de annars denna vecka. :)
Efter de ska jag iväg med Nina på återviningen och hjälpa henne lite mera med lägenheterna. :)
Ja sen när de är klart är de bara bege sig till mamma igen för att mysa med henne och Syrran :D

Tycker om onsdagar man är alltid på bra humör. :) Jo måste ju också betala lite räkningar idag med.
Gillar när man har mycket att göra om dagarna. Imorrn väntas även lite jobb, Ska bli skönt att få komma igång med de och ta igen de man missat. :)

Såg nu efter jag bytt gardinerna i köket kom de in mera ljus i lägenheten och de är riktigt skönt.:)

Nae ska börja göra mig klar. :)

Hade



Tisdag

Jag har hjälpt Nina ungefär hela dagen och flytta saker till deras nya lägenhet.
Är inte så jätte mycket kvar att flytta så då är de bara börja städa snart :P
Sjukt fin lägenhet om int annat. :P
Är smått avis på dem, men man får väl försöka hitta sig nå fint ställe man kan bo på snart. :P
Eller något sånt.

Har även hunnit med en hel del hemma med tvär diskade och sen stökat bort i köket och även hunnit med att byta gardiner. Måst bara på dollar och köpa en lampfot så man har båda lamporna i fönstret. :P Hade ganska mycket lampskärmar som jag inte tänkt på.
Måst även på varehuset någon dag och kolla efter höga glas :)
Om jag hinner då. :) 

Väntar på att gubben ska komma hem så man får i sig någon mat och sen ska vi hjälpa Robert och Nina igen :D 
Man ställer ju såklart upp för sina grannar :D 
Ibland kan Marcus va riktigt gullig fick 500kr av han idag på lunchen. :P
Inte illa så idag tycker jag om han lite mera. :) 

Nae nu ska jag ringa min man och höra när han slutar. :)

Hade
 


Snart borta


Ja då var julpyntet snart borta har hunnit med att byta gardiner och tagit bort stjärnorna i fönstret så nu är det bara de i köket som ska bort. :) Ja å de där ute på bron med.
Sen är de borta. Ganska bra att jag inte beställde nya gardniner nu hade ju nå gardiner som jag fått av syrran så de fick åka upp. :P Nog för att jag haft de tidigare med men minns inte att de var så snygga. :) Så de gardinerna får sitta uppe till sommarn.:) Nu är frågan vad jag ska ha i köket men de får väl bli de jag hade tidigare. :P

Min mage vill inte riktigt vara med mig idag :S Får hoppas de går över.
Nae bara klä sig och he sig ut med hundarna och sen koka sig nå kaffe :D



Hade

Måndag

Ja då var de ny vecka igen och denna vecka kommer nog bli en bra vecka känner jag på mig :) Har mycket som ska göras å de gillas. ;P
Igår tog jag och Marcus en lite kanske för lång sovmorgon för vi vaknade 14:40 :p Sen efter de låg vi bara i soffan och såg på en massa filmer. :P Men guu så skönt de var exakt så söndagar ska vara, mysiga. :)
Skönt att även inte vakna upp bakis men var ändå helt slut. :P

Idag ska jag he bort julen och byta gardiner sen ska jag hjälpa Nina att flytta en massa saker till deras nya lägenhet. :) Så vi kommer få Daniel sonm granne framöver.
Annars vet jag inte vad som kommer att ske denna dag. Får man ju se :P

Ska kolla om de kommit ut nå nya jobb och sen börja stöka bort den fina julen. :)

Hade


Usch så trött

Ja då var man hemma igen efter en helt okej dag, mått lite sådär men de kan ju bero på vinkvällen igår. :)
Var då riktigt trevligt iaf. :)
Sovit bort lite av denna dag sen bar de av till Emmelie och varit dära ungefär hela dagen och kvällen.
Blev även att kolla på skoterfilmen och sen bar de av till granudden och hämta brorsan och några till.
Så nu är jag väldigt trött och tänka lägga mig och se på teen mom tills Marcus kommer hem så blir de väl att se en film tills man somna. :)

Snart var denna helg också över, får man ju se vad morgondagen har att erbjuda. :)

Sov inte bra inatt heller så man börja känna av att man sovit lite.
Men imorrn ska jag försöka sova ut. :)
Stänga av mobilen kanske :P

Nae
Hade


Myspys

Ja då har man satt sig ner i soffan för att andas ut lite och bara ta de lugnt. :P Skönt må jag säga.
Har då iaf fått mysa med Annica och söta Samuel, gladskiten :D Ska även ut på en liten promenad med dem imorrn :D Så de gillas väldigt mycket.

Akilles har även gjort de igen och låst in sig denna gång i sovrummet kan ju lova att man fick lite panik hur fan man skulle få ut han och Aragon. Tack och lov så var ju Annica hära och hjälpte mig lite på traven. Fick då borra upp och ta loss överdelen där man kan låsa och låsa upp med en sked. :P Tur de funkade så slapp man ju krossa fönstret eller hoppa in dörren. Kan ju säga att man känner sig riktigt stolt över han ibland. Eller så inte...
Han ger ju matte sin panik. :P
Haha men de är då ute så då är de ju lugnt. :)

Annica och Samuel följde även med och åt lunch så syrran och mamma fick träffan lillen med. :)
Så denna dag har varit riktigt bra. :)
Ska göra mig nå kaffe så man orkar hålla sig vaken ikväll med. :P Är riktigt trött

Nae ska läsa lite om mitt nya fack nu och se hur de funkar och så sen blir de väl ut och handla med hjärtat :D



Mattes pucko. :) Hehe Akilles gav även Samuel en ganska så blöt puss med och skulle ta hans tutte och leksak med :)
Sötnöten

Hade

Fredag


Är väldigt trött och sitter och försöker få i mig lite kaffe.
Var hos Emmelie igår till 1 och pratade med henne och Emma om allt möjligt. :)
Nina var självklart också med men hon for hem lite tidigare.
Lika trevligt vajre gång man är med dessa 3 brudar. :)
Fast jag kanske inte visar de så mycket så betyder ni ändå väldigt mycket för mig. :)

Ska snart bege mig iväg för att äta lunch med mamma och Syrran på samhället efter de ska jag hem och ta bort julen. Såg att de endast är jag i denna lägenhets länga som ej plockat bort julen :O Opps.
Så de måste göras idag hade jag tänkt. :P
Sen ska ju Annica och Samuel komma förbi :D
Sen får man se vad eftermiddagen/kvällen har att erbjuda. :)

Funderar om man ska idas ens på lappis imorrn för att se på skoterfilmen.
Ska ju köra åt min bror så kände mer sug att sitta hemma och se på film eller ja jag vet inte. :P
Ser vi imorrn. :)

HADE


Färdig..

Då hade man dammsugit, skurat, diskat och håller på med att tvätta :D Jag har då fått lite gjort idag så nu ska jag bara vänta på att Marcus arbetskläder ska bli klara och hänga upp de och sen ska jag slappna av ett tag. :P
Blir nog att bädda sig ner i soffan med mitt kaffe och se på lite mera avsnitt av teen mom tills bubben min slutar. :P
Ska bara dammtorkas lite men de ska jag ta imorrn. :)

Blev ganska trött nu när jag satt mig ner, får int somna har nog svårt att somna om nätterna så bara hålla sig vaken ett tag till iaf. :P

Gud vad tiden springer iväg när man gör något som att städa eller så kan de ju även bero på att jag ligger i sängen till 11, 12 om dagarna men vafan de är så skönt att ligga och dra sig varje gång man vaknat. :P
Har även hunnit med att kolla om de kommit ut nå mera jobb men icket, är ont om jobb just nu. :/ Ganska tråkigt men får väl ut igen och lämna lite CV:n så kanske man lyckas få sig något iaf.. :P
Är ju ganska snart sommar,( om några månader ) då får man ju hoppa på sommarjobb också. :P Får hoppas jag ska vara i hemtjänsten även denna sommar :D
Ska höra med Lena lite senare. :)

Min beställning från www.stylebytyra.se har även skickats så de kanske hinner komma imorrn :D Annars får jag väl mina saker nästa vecka någongång :D

Nae nu är tvätten klar och ska hängas.

Hade

Torsdag

Ser de snöar, ser de snöar de va ju roligt eller så inte. :P
Sitter med min kaffekopp och fundera på vad man skulle ha hittat på idag. Blir nog att städa och stöka på eftersom jag får fin besök i helgen av Annica och Samuel. :)
Ska även titta lite mer efter utblidningar, finns ju ganska mycket och behöver veta vad jag ska läsa upp för att ta mig in. :P Känns skönt att man börja jobba mera på ett nyare liv. :)
Man kanske skulle ha försökt baka något idag eller imorgon men ja får se. :P Måste fixa nå pärmar där jag kan lägga in alla recept som jag råkade skriva ut. :P Skulle bara ha ett men de kom typ 100st. :S Men de är ju jag, ett nötskal.

Hade då mysigt hos mamma igår satt och såg på American horror story och drack lite vin. :)
Tycker om onsdagar. :P

Förstår inte varför Akilles har börjat ligga på en på morgonen direkt marcus far och jobba ja då kliver han på mig och lägger sig och tar mitt täcke. :P Tror han fryser ganska mycket på morgonen för han ska alltid ligga så nära en. :P Han är då mysig för de.

Känns även skönt att man fixat allt som ska fixat nu är det bara arbetsförmedlingen och prata med dem men har en tid dära den sista så då hinner jag kolla runt lite mera. :P Sen efter de så ska jag bara på skolan och ta ett beslut vad jag ska läsa upp :D
Passar ju bra när man jobbar lite då och då för då hinner man ju med att plugga också. :P
Intagningen för sjuksköterska är våren 2013 så då hinner jag ju läsa upp mina betyg tills dess.
Om det nu blir den utbildningen jag vill läsa. Tar jag mig inte in så ska jag försöka ta mig in på några kurser iaf. :P Får inte ge upp i första taget.

Nae bara börja ta tag i denna dagen. :)

Hade


Saknar dig



Iår blir de 3år sen men de känns fortfarande som de var igår.
Du finns i mitt hjärta, i mina tankar & alla minnen.
Du fattas
<3


2012-01.18


Då var de kväll igen då nog för att de kanske har varit ett tag men ändå. :P
Sett några avsnitt av teen mom och ska snart böja traska till mamma. :D
Blir lite vin och ostbricka med mami och syster.
Nästa tjejkväll ska jag be syrran färga mitt hår, all färg håller ju på att fara bort.
Ska då fortfarande köra med svart å rött :D
Sen till sommarn ska jag nog lägga in lite ljusa slingor så man får lite ljusare hår.
Men de ska jag göra hos en frisör.

Marcus är då och skruvar i sin skoter så man får väl se när han dyker upp ikväll.
Vem som hinner hem först :P
Ska nog ringa och höra hur de går. :)


Nae fortsätta se klart teen mom nu

Hade


Det rullar på..

Ja denna dag har inget annat än varit bra har hunnit med en hel del och fått mera koll på saker och ting. :P

Har varit och pratat med en om distans utbildningar och får se om de blir att plugga till socionom eller sjuksköterska. :P Men måste däremot läsa upp lite betyg och dels är de matte B, så jag funderar starkt på att göra de. :) Eftersom de öppnar mer dörrar för mig.. :)
Fick med mig några böcker där de står om alla möjliga utbildningar så blir att sitta och kolla igenom de lite senare. Så mest troligt nästa år så kanske man sitter och pluggar igen. :)

Har även hunnit med att byta fack väntar bara på svar från handels men de ska då vara klart i slutet av denna månad. Så känns skönt att slippa handels och gå över till kommunala facket ist. :D

Sen har jag även fått en ny tid hos tandläkarn självklart fick jag en tid kl 7 på morgonen. 
Ja så går det när man missar tiden :P

Denna dag har gått smidigt :D Nu ska jag bara kolla upp vad Stefan har för priser på gymmet. :)

Riktigt motiverad till de mesta är jag så detta år kommer bli ett bra år känner jag :D



Onsdag

Ja då hade man fått i sig lite frukost/lunch :P Så ska snart bege mig till mamma för vi ska ut på lite ärenden, lite måsten. :P Så får hoppas jag kommer hem nöjd.
Annars så händer de väl inte allt för mycket idag ska försöka tvätta och diska sen blir de väl lugnt tills ikväll då mamma slutat för då är de tjejkväll :)

Måste leta mig nå vettiga skor med som går att gå i utan att få skavsår. :P

Nina: jag följer gärna med och sparkar :D Måst bara försöka få hem en spark från mormor. :P


Nae fick bli ett kort inlägg nu ska gå och göra mig klar och sen dra vidare till mami. :)

Hade


Oppps!!


  


 Råkade beställa hem lite smycken från www.stylebytyra.se. Har inte köpt smycken på väldigt, väldigt länge och just nu var de då så sjukt billigt så kunde inte låta bli att klicka hem lite :D
Dessa 3 är bara några av de saker jag har beställt :D
Längtar tills man får hem de. :D

Förlåt Marcus <3




Skavsår


Då har man kommit hem från en liten promenad med hundarna, hade gärna gått lite längre om jag inte fick skavsår av mina skor som jag fått av mamma. Så typiskt när man väl har energi och vill vara ute och gå så ska man få skavsår.. Hann då gå en liten bit iaf och Hundarna är då nöjd för de ligger och sover. :)
Hatar skavsår för de svider så jävulst mycket.
Imorrn blir de då andra skor så man får ut på en lite länge promenad.
Skönt att de inte är allt för kallt. :)

Håller på att göra mig nå nudlar och sen ska jag väl stöka på lite hära hemma tills Marcus slutat.
Blir väl att se på bad girls club ikväll igen. :P
Vi började se de i söndags och ja vad ska man säga de är inte speciellt bra men de bråkar hela tiden så ja man måste som se mer och mer av de. :P



Ganska kul att även Marcus vill se på de. :P

Nae nu ska jag äta mina nudlar
Hade


Tisdag

Fan vad jag hatar att komma åt en knapp jävel som gör att allt man skrivti försvinner. Grrrrr!!!
Bara börja om igen då.

Sitter och fundera på vad man skulle hittat på idag. En promenad med hundarna blir de då såklart men funderar på vars man skulle ha gått med dem.. Vill ut med dem på arvidsjaursjön men vet inte hur mycke vatten de är dära så de får nog vänta ett tag till.
Får väl dra någon vanlig runda runt leastadius eller något. :P
Skulle sitta fint med lite lön nu så man kan dra och köpa ett gymkort för att träna med mamma när hon är ledig på dagarna.. :) Då har man ju något annat att göra än att städa. :)

Sen måste jag bara försöka hitta nå gardiner till vardagsrummet, blir galen att de ska vara så jävla svårt att hitta nå gardiner. :P

Faaan så god mat jag gjorde igår vart helt perfekt börja kunna de hära med mat nu :P
Ganska kul att laga mat ändå, så länge man kommer på vad man ska göra så.

Sovti skit dåligt inatt hatar att inte kunna somna. :/ Man bara ligger och vrider och vänder sig och sen så sover man ju hela dagen för man lyckas somna vid 5-6 tiden..
Sånt får man ta ibland helt enkelt.

Har just lovat min bror att ja ska köra åt han i helgen han ska tydligen till mormor och basta så ska köra dit ett gäng och sen hämta dom :P Får jag prova hans nya bil i helgen med. :D
Kul att få träffa han lite också. :)

Hade



2012-01-16

Gick ju galant och smärtfritt att hänga upp gardinerna :D
Blev ju ganska så mysigt och nu är ju julen borta från sovrummet men har ju inte pynat mycket dära så de gick som ganska så fort att plocka bort. 
Nu måste bara julen bort i köket och vardagsrummet. Men måste ha andra gardiner och nå nya fönsterlampor.
Blir så less av att ha samma.
Skulle verkligen inte sitta fel med en resa till Ikea.
Skulle behöva ganska mycket just nu, har många planer och ideer. :P
Men de får väl vänta.

Får väl se när Marcus dyker upp så man kan börja med någon middag sen blir de väl att se på teen mom och någon film.

Längtar tills true blood kommer med en ny säsong. :D
Finns ingen bättre serie

Hade


Mag ont

Ja då har man hunnit med att handla och varit ut med hundarna på en promenad i de härliga vädre. :) Är så mysigt när himlen blir rosa och när de är milt ute, ja då njuter man ju verkligen. :)
Måste verkligen köpa mig en kamra så man har lite bilder man kan lägga in :P

Sitter och dricker lite upp-piggande kaffe så jag orkar med att bråka med gardinerna i sovrummet, Så får se om jag lyckas denna gången då. Blir alltid snett och de är typ hål överallt så lite svårt att få de att sitta fast. :P Men de är ju värt ett försök. :) Lär väl bli lite grinig.

Ska göra en liten godare middag idag bara för att lyxa till de lite på en måndag som denna, då blir nog gubben glad med. :) Tror vi båda håller på att bli sjuk, vi är trötta och har ont i magen.
Får hoppas att vi har fel.
Stackarn är ju jätte trött medans jag får iaf vila upp mig. Men måndagar brukar man ju vara lite små seg.

Nae upp och hoppa för att starta en tvätt och hänga upp gardinerna :D

Hade så bra :)


Klantigt..

Ja så smart som man är så missar man sin tid hos tandläkaren idag så måste ringa dit och be om en ny.. Fan att man ska stänga av larmet så man somnar om och sover så gott.. Ajja så kan de gå.

Helgen har varit lugn och trevlig.

Lördag: Hände inte mycket på dagen tog de mest lugnt och vilade upp mig lite medans Marcus var och körde skoter. På kvällen blev de middag hos mamma och de var riktigt gott å trevligt. :)
Sen efter Marcus kommit hem så vart de lite myspys och sen så somnade vi :D

Igår : Var vi hos mormor så hundarna fick busa av sig lite och vi tog en liten promenad efter vägen med så Akilles var helt slut resten av kvällen.. :D Efter vi kom hem bestälde vi nå mat och sen så satt vi vid teven ungefär hela kvällen och såg på en massa skit. :P
Så söndagen var också väldigt lugn, hände inte alls mycket.

Idag: Eller snarare nu i eftermiddag så ska jag ringa till tandläkarn om en ny tid och efter de ska jag på ica och handla nå mat. Efter de blir de ut med hundarna och hinna med att byta gardiner i sovrummet. :D
Sen ska jag försöka hitta nå skohyllor som man kan he i garderoben så rymmer man lite mera saker :)
Ja sen är de väl inte så mycket mera. Måndagar bruka ju va så sega och tråkiga så..

Nae nu ska jag ringa sen bege mig och handla :)

Hade

Fit For Fight

Ja jag har tagit mig ett beslut som jag tänkt på hela veckan eller veckor och de är att börja träna igen. Känner att nu jävlar är de på tiden man gör något som är bra för sig själv. Sist jag höll på med att träna så fanns det för mycket annat i mitt liv, för mycke känslor som jag behövde bearbeta på annat sätt ,för mycke tankar som gjorde mig omotiverad. Men jag känner ju mer jag böjar komma mig på mina egna ben och ju mer jag börjar hantera mina känslor så känner jag mig redo igen. Redo att bygga på något som får mig att må bra, något för min egen skull. Pratar inte bara om träning utan att bygga upp ett självförtroende som håller..
Jag ska göra min pappa stolt och börja träna igen. Jag minns varje gång jag tränade med han hur glad han var att jag var med och tränade. Hur mycket han taggade mig för träning i både hockey och gymmet.
Är nog bra jag försöker he ut min ilska på träning istället för annat.

Jag har fortfarande mycket inom mig, många känslor och allt möjigt men jag minns den tröttheten man kände efter att  man tränat var en underbar känsla, jag kände mig pigg och nöjd över mig själv.
 Fast de inte är så jävla kul med träning så mår man bra av de. Så nu jävlar ska jag börja om på nytt igen.
Känner att jag mognat och behöver självförtroendet tillbaka.

Jag ska göra min pappa stolt.
Han älskade att träna och han levde för träning.
Med tårar i ögonen så ska jag fan göra detta måste motivera mig själv till ett bättre liv.

Så när lönen kommer in så kommer jag köpa ett gymkort.
Fan på tiden.
När man har en familj som är tränings freak och alltid varit de så måste man ju fan själv ha lite motivation till träning på ett eller annat sätt. :P
Så nu när jag skriver detta hära så har jag fan lovat mig själv..
Tvekar jag så kommer mamma att få mig på språng igen eller hur man ska förklara.
Mina syskon är mina förebilder och vet att de kommer att stötta mig och få mig motiverad.

Detta beslut kommer jag fanimej att hålla.

Annars har jag haft en trevlig kväll hos mamma :D tyvärr så träffade jag inte mina bröder men Anton kommer hem med en ny bil och skoter iaf :D Kommer även att få träffa han nästa helg :)

Nae nu ska jag se lite teve och sen lägga mig :D

Gonatt & hade <3


2012-01-14

Känner mig inte som en isbit längre så en värmande dusch var nog de bästa för att smälta bort isen :P
Marcus har även kommit hem med en trasig skoter :/ Menmen han verkar då inte allt för bitter över de, Så ska nog försöka få med han till mormor imorrn så får Aragon och Akilles busa med Figo och Svante. :D
 
Ska snart bege mig till mamma för att hjälpa henne med maten. :) Kommer bli super gott med nå plankstek var länge sen man åt de. Får väl även se om mina bröder kommit hem med någon skoter. :)
Sen väntas de en filmkvälll med lite mys på de <3 love it.

Nae ska bege mig ut och kissa hundarna så de klarar sig medans vi är hos mami. :)

Ha en bra kväll


Usch jag fryser

Tycker inte alls om att känna mig som en isbit så har hett igång duschen så den ska bli riktigt varm och sen ska jag stå dära i en timme minst för att bli varm. Skulle ju inte ha suttit fel med ett badkar just nu heller. :D
Men de får man väl fixa när man har ett hus ist.
Gubben har då inte kommit hem än men han borde väl dyka upp snart.
Har inte gjort så mycket idag bara tagit de lugnt och försökt hålla mig varm.
Kanske man håller på att bli sjuk eller något?

Man kan ju även tro att Akilles är en apa, han ska då klättra och kliva på en hela tiden hade ju varit okej om han var liten och inte vägde så mycket men han är ju inte så liten och väger ganska mycket.
Så det är enbart bara tungt när han ska leka apa eller vad han nu håller på med.

Nae nu borde de vara gansk varmt så he sig i duschen och sen lägga sig i sängen och se några avsnitt av SOA :D

Hade


Lördag

Sitter som vanligt med mitt morgon kaffe och tog mig upp före 12 idag så de är ju ett plus :P

Är de väldigt fint väder idag med så jag ska väl ta mina hundar på en liten promenad lite senare. Bara passa på när de inte snöar och är kallt. :P
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag förutom att sitta och vänta på att marcus ska komma hem.
Han drog iväg 8 imorse för att köra skoter i glommers så får väl se när han dyker upp. :P

Ikväll skull då mamma bjuda på planka och de tackar man ju inte nej till. Får även träffa mina bröder som är och hämtar en skoter i Kiruna så de blir trevligt. :D
Efter de bli det väl en filmkväll med gubben om han inte ska somna kl 10 igen...

Vi hörs sen

Hade


2012-01-13

Ja då var denna dag snart slut och sitter just nu med kissen i mitt knä, Han är ganska så go ändå.
Marcus har redan gått och lagt sig tråkig som han är och jag sitter hära och kollar om det finns något roligt att se på teve. Kanske man skulle ha hoppat i säng me men de är ju så tråkigt att lägga sig nu ju..
Annars har vi sett på lite film och tagit de lugnt.

Planerar även att försöka ta mig till Pite till min gumma så snart som möjligt känner att jag behöver lite tid med min pingla :D
Kolla lite till på teve sen är de väl bara he sig i sängen och se vad morgon dagen har att erbjuda. ;D

Hade & Godnatt



Våran lilla kisse som för övrigt heter bamse men vi säger alltid kisse :P

Så där jaa

Då hade man städat ur förrådet så nu kan man gå in dära utan att trampa på allt. Har även snört några skor och ett par väskor. :P 
Nu borde ju Marcus bli lite stolt men har ju såklart en hel del skor och väskor kvar.. Opps
Varit ut med hundarna också och starta en tvätt och ja dammsugit lite här och var ska nog städa mer imorrn om de inte dyker upp något annat roligt.
Marcus drar ju iväg och kör skoter i glommers så han lär ju vara borta hela dagen. :S
Får nog dra ut med mamma på en promenad med allla hundar så får Akilles leka lite. :D

Ja annars lär de ju bli en lugn helg, tror inte de kommer hända allt för mycket. :P Förutom att städa och gå ut med hundarna :P
Så ser ju typ varje dag ut nu men. :P

Innan jag somna igår så såg jag på Drive Angry, den filmen var helt okej. Ganska skum men bra på samma gång. :P Tycker om lite små skumma filmer.

Ska göra mig en kaffekopp nu och försöka slappna av lite.
Ska kolla runt om lite studier och lite annat smått å gott.

Fan vad jag svamlar när jag skriver helt oinressant egentligen men de är alltid roligt att gå tillbaka och kolla vad man gjort under åren.. Haha städat. :P

Nae nu sitter en tung Akilles på mig så bäst att va lite go med han.:)

Hade

Fredag den 13e

Ja idag är de då fredag och det betyder ju även att de är helg. Nog för att jag inte jobbat precis mycket denna vecka men ändå. :P På helger får man ju som vila upp sig och mysa lite så de är skönt. Känns som på veckodagarna så har man så mycket måsten man ska göra så helg är alltid helg fast du inte jobbar. :P

Idag ska jag städa ur garderoben för de ligger saker överallt och måste även snöra några skor :S Tänkte faktiskt att man skulle kunna gå in dära och slippa trampa överallt. :) Sen ska jag kolla på lite träningskläder så kanske man får lite motivation till att träna. Hittade ganska snygga och billliga igår så kanske de blir lite internet shopping. :O Man kan ju skylla på att man äter mycket för att man ska överleva vintern HAHAHAHA..
Nae så dåligt den där va. :P
Har ganska mycket energi just nu och de är bra för då får jag saker och ting gjorda :D

Nae nu ska de snöras och packas och städas. :D

Hade


Disk



Är så less att diska nu så de finns inte, har diskat varenda dag nu och så himla roligt är de ju inte.
När ingen annan gör det hära hemma så måste ju jag göra de.
Man kan ju hoppas att de ändras någong gång i framtiden.
Eller så får man skaffa sig en diskmaskin. :P
Men less disken är jag då.

Har inte lyckas somna i soffan eller lyckas ÄN.
Börjar bli ganska så trött och jag som trodde kaffet skulle ge mig lite energi men där hade jag fel.
Jag som snart ska börja med maten.
Bara bita ihop och kanske vila en liten stund efter maten men då kan jag väl inte somna inatt istället.

Bara skit på teve ikväll så vad skulle man då ha hittat på.
Vardagar asså finns inte mycket att göra egentligen om man inte jobbar då.

Nae nu ska jag "vila" en liten stund sen är de bara ställa sig vid spisen igen och försöka röra ihop nå middag.

Hade  


Torsdag

Ja då hade man hunnit jobba, varit ut med hundarna, ätit och fått sig en kopp kaffe :D Men är så sjukt trött sov inte alls bra inatt. Kan ju bero på att de va fullmåne igår kväll och då sover jag skit dåligt. Åå jag som hade tänkt hinna städa mera idag men är helt slut just nu. Kanske man skulle ha sovit en stund eller städa klart imorrn??
Ja får väl se.

Fatta inte heller hur jag kunde vara så pigg imorse fast jag sovit dåligt vaknade halv 6 av mobilen och sen ville jag typ stiga upp men jag tänkt jag sov väl en stund till men gav upp 10 över 6 och gjorde mig nå kaffe istället å for ut med hundarna. Nu är jag trött iaf, kanske inte den bästa tiden att vara trött på. :P
 
Mamma var super duper söt och lagade min jacka igår som varit trasig ett tag och jag kan ju inte som heller sy så hon fick fixa :D Måste köpa en ny så ett besök i någon stad skulle sitta fint just nu :D

De är så mycket man vill ha i sitt liv, får man de man vill ha ja då är man glad över de men sen så är man ju efter något nytt man ska ha :P Varför kan man inte vara sparsam också.
Vore lite lättare då.

Nae svamlar på som vanligt.
Nu ska jag kolla runt efter nå roligt och se om energin vill komma tillbaka :D

Hade

2012-01-11

Ja då var man hemma igen, har hunnit vara ut med hundarna och ska snart bege mig i säng eftersom jag ska jobba imorrn 7-12 sen ska jag upp på kommunen och försöka byta fack :)

Har varit hos mamma och haft tjejkväll men hon och syrran blev rent en 3 rätters och gott var de. :) Fick prova på en svamp soppa som satt väldigt fint i magen sen varma bär och glass tilll efterrätt :D
Ja efter jag slutat jobba imorrn blir de väl hem och fortsätta med städningen.

Köpte ju nya glas och muggar igår på dollar också :D Faktiskt ganska så snygga måste dit och köpa mera muggar också :D Hittade inga gardiner däremot fanns som bara enfärgade men jag är mer för mönster.. Så ska fortsätta mitt letande efter nå gardiner. Kanske man skull ha försökt ta sig till stan när man fått lön eller kanske ikea.. Var ju som ett tag sen sist.

Men ja får väl se helt enkelt. :) Ska då kolla runt på nå kläder tills Marcus kommer hem från jobbet sen he sig i säng och försöka sova. Känner mig ganska trött så kommer nog sova gott inatt. :)

Nae hade å godnatt

Då var man igång

På riktigt har hunnit städa sovrummet nu och fixat Aragons säng som Akilles älskar att förstöra blir galen på han. Varende gång man fixar en ny säng till Aragon ja då ska Akilles dit och förstöra för han. Skumt eftersom den lilla bortskämda fan ligger och trängs med jag och Marcus i sängen. :P Skit olle.
Så nu får vi väl se hur länge den är hel denna gången då.

Har tagit mig en lite paus i städandet och ska ut med hundarna på en promenad så kanske man bli lite piggare och orkar med resten av allt som ska göras. Måste bara hinna allt innan jag ska och handla med mamma.
Kanske man skulle ha stigit upp lite tidigare imorrn så man får mera gjort. :P Men imorse var de ju så skönt att sova så blev en lite sovmorgon som varje morgon typ :P..

Fattar inte ens varför jag skrev detta men ja måste ju göra något under min paus. ;)




Hade

Onsdag då

Ja veckan börjar ju närma sig sitt slut och snart är de ju helg igen. :P Men har ingen aning vad som händer denna helg men de får man väl se då är ju 2 dar dit så man kanske inte ska tänka på de nu.. :P

Idag blir det att städa i vanlig ordning jag är ju inte så snabb med städningen men när man väl ha tid så kan man ta de lite lugnt :P Så idag ska sovrummet städas och 2 tvättar ska då tvättas iaf. :P Ist för att skriva om träning och skit så skriver jag om städning haha kanske inte så intressant men :P

Har även fått ett brev från tandläkarn och ska dit på måndag :S Suck, tycker inte om att gå till tandläkarn men kan ju vara bra att göra de någong gång också sen får jag ju fixa någon försäkrings skit eller vad det nu är. :P Faan att de ska börja kosta de med. Usch blir bara dyrare och dyrare med allt ju äldre man blir. :)
Och snart ska man väl bli med hus, barn och ja allt. :P



Men de kanske får vänta lite till.

Ikväll är det även tjejkväll så blir väl någon gomiddag och vin med mamma och Syrran å lite American horror story :D Så kommer nog bli en härlig onsdag. :)

Nae nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen börja städa :)

Hadee

2012-01-10

Fan va de ska snöa hela tiden :S Bara tacka och ta emot eller något.

Sitter och väntar på att Marcus ska sluta så vi får fara på dollar, han slutade senare än vad jag trodde igår så då orkade jag inte dit helt enkelt. Sen ska vi på konsum och handla mat och nå frukt :) Funderar på att göra äpplen i ugnen med lite kanel och vanilglass eller sås. :P Pappa brukade göra de till efterätt ibland. :)
Saknar hans mat <3

Sen vet jag inte vad man skulle ha hittat på ikväll, finns ju inte ett skit att se på teve så blir väl kanske att se någon skräckis. Man kan ju hoppas att det kommer ut en säsong till på American horror story för den serien var bra, väldigt bra. :D

Har hunnit med en hel del idag så de känns skönt och mitt illamående försvan och de känns ännu bättre. :P

Nae ska gå och starta en till tvätt skulle jag tro medans jag väntar på att Marcus ska sluta. :)

Hade

illlaa


Usch jag mår riktigt illa, fan jag hatar att må dåligt och ha illamående bara de inte är magsjuka för då blir jag galen. Har inte tid me de nu. :S Suck, ajja försöka gå ut med hundarna och sen vila ett tag och se om de går över.
Blääääää
Ont i skallen min har jag då med.

Nu har jag gnällt klart och mitt illamående börjar släppa lite. :P

Upp och hoppa

Hade


Tisdag

Svarar : Emmelie gullunge vi ringde och bokade om till v.11 igår :P

Idag ska jag städa tog de lugnt igår och sket i städningen men idag är de nya tag :P Som de ser ut nu så blir de inge jobb denna vecka så då hinner jag med ganska mycket i veckan. Måste först och främst byta fack och de ska jag iväg och göra imorrn. Sen så måste jag få tag i någon som har någon aning om utbildningar och de ska jag försöka fixa i veckan. :P Fundera ganska mycket på att studera till sjuksköterska :) Men ja kan fort ändra mig och vill studera till något annat. Beror som helt på vad det finns på distans. :P Har inte tid just nu att flytta elller plugga på annan ort så. :P

Sen måste jag nog på Sandbacka och höra om man kan läsa upp mitt betyg i historia. :S Eftersom sista året på skolan var ett jobbigt år och då kom mina betyg i kläm.

Fan vad mycket det var jag skulle göra då. :P

Sen idag ska jag FANIMEJ beställa hem gardiner vet vad jag ska ha nu för jag har legat och funderat på de inatt. :P Sen måst jag även kolla på nya kaffeglas eftersom MARCUS rev sönder mitt sista fina :´( ..

Nae om man ska få något vettigt gjort denna dag är de bäst att börja :D

Hade


Seegt

Sitter och väntar på att Marcus ska sluta så man får fara iväg och handla nå mat. Men han verka ju inte sluta någon gång idag... Ska även förbi dollar tror jag och kolla om de fått in nå gardiner. Hittade en massa snygga på www.bonprix.se men då har dom ju så konstigt så man fattar typ inget. :P Men de kanske är bara jag sen så har dom ju inte 2 pack utan 1 pack och de är ju lite små surt. :P Men får väl se om man beställer där ändå.

Nae nu ska jag ringa min kille och höra om han kommer hem idag.

Hade

2012-01-09

Skit ner dig Annica :P

Ska snart bege mig ut i kylan för en promenad med hundarna måste bara vänta tills de ätit klart. :P
Sen ska de få vila maten en liten stund och sen beger vi oss ut.
Hittar fan inga gardiner, hur svårt ska det egentligen vara och jag har kollat överallt men jag hittar som inga jag verkligen vill ha eller ja jag har ju några favoriter men ja, jag vet inte.
Svårt att fara kvinna ibland med alla dessa beslut man ska ta för att bli nöjd.Haha
Nae ska göra mig nå kaffe efter jag varit ut med hundarna och ta nya tag i letandet :)
Måste ha nya gardiner.
Kanske man skull ha varit förbi dollar och se om de fått in nå nya gardiner.
De brukar ju som ha ganska snygga ändå.
Åå jag som ska hinna med disken och tvätta och hänga tvätten. :P
Nae nu måste jag börja arbete hära hemma så något blir gjort idag.

Hade


Måndag

Kul att man skrivit ett ganska långt inlägg och kommer åt en knapp och ja då for ju allt. Ganska så irriterande så de finnnns inte. Ajja börjar väl om då.

Va lite små kallt idag -25 men då är det ju fint väder ute så då ska man ju inte klaga. :) När solen börjar gå ner så ska jag ut med hundarna på en liten promenad blir så mysigt sken på himlen när det är kallt och klart ute. :)
Skönt att slippa snön lite. :)

Idag ska jag ju även städa som jag alltid gör när jag är ledig och beställa hem gardiner eftersom jotex har 30% på valfria gardiner så de passar ju perfekt. :P Men det är så jävulst svårt att hitta ett par eftersom det finns ganska mycket att välja. :P Men ska nog få hem nå snyggingar på ett eller annat sätt. :)

Sen ska jag börja skriva på ett brev till en underbar person som betyder mer än vad hon tror för mig <3
Fick ett helt underbart brev av henne i helgen och det ska jag läsa varenda gång jag känner mig nere :)
Min underbara Annica <3

Igår vann jag faktiskt på bingolotto, en ny lott :D hehe annars är det ju alltid Marcus som vinner något men nu var det min tur. Sen så såg vi på en sjukt bra film Warrior måste ses om ni inte sett den och som vanligt sitter jag och lipar för ingenting. :P
Sån är jag jag lipar hela tiden för de mesta.
Sen så bokade vi en stuga i sandviken i mars tror jag de var. :) Vi blir väl några stycken som ska dit med skotern och bara må i några dagar. :) Kommer nog bli kul..

Jo helgen har varit toppen helt enkelt. :)

Nae nu ska jag kolla på gardiner :D


Hade


Söndag

Ja då var det ju faktiskt söndag idag då. :/ Ganska tråkigt eftersom att det är måndag imorrn och då är det bara börja om med allt som ska göras. Får hoppas man får nå jobbbokningar denna vecka också :)
Annars blir det väl att städa hela veckan eller något. :P

Igår for jag och Marcus och tvättade av isen på bilen sen for vi till mamma och skottade av cadillacen. :P Tog ju sin tid eftersom de snöat en hel del. Nu är den framme iaf men nu när det snörar igen så lär den väl vara täckt med snö ganska fort :P
Sen efter det så vart det en skotetur till stenträske stugan och grillade lite korv med grannarna :P Var mysigt och man får sig alltid ett gott skratt. :P Kan ju då lova att jag har ont lite överallt idag, man är ju inte precis van att åka skoter. Men kul var det och älskar min skoterdress klart den bästa julklappen från Marcus :D
Så detta måste göras om. Tycker de är skit mysigt att åka skoter när det är lite mörkt och fara och grilla någerst. :)
Efter vi kört klart så vart de att se på lite tv hos emmelie och linus sen bar de hem och se klart en film som jag och gubben försökte se fredags. :) Men den söög då värdelöst slut och sjukt jävla seg. Skit film.

Idag blir det nog en mys söndag med bingolotto och nå film skulle jag tro. :) Gubben är då ute och kör skoter idag igen ( förstår inte hur de orkar). :P

Nae få i sig nå mat och försöka hitta nå gardiner och nya lampor till fönsret så man får plocka bort julen. :)

Hade

Lördag

Ja då var det lördag då fast det känns som att de är söndag men det är ju underbart att få en långhelg. :P Sen är de mysigt att få sova länge och ha Marcus brevid mig :D

Hände inte allt för mycket igår gjorde en god middag och sen så for jag och var social med emmelie och emma ett tag. :) Sen vid 12 for vi hem och skulle försöka se en film men vi vart för trötta och gick och la oss ist. :)
Så får ta och se den idag ist..:P

Funderar på vad man skull ha hittat på för kul idag då?? Hmm, marcus ligger då och sover än så blir väl ut på samhället och sen hem till mamma för att fara ut med Figo å svante.
Blir väl en lugn och mysig lördag. :)

Även skönt att de slutat snöa och att de även är ganska milt ute :)

Nae ska dra och hoppa på Marcus och göra mig en lattè :D

Ha en bra dag!



Den röda dagen

Har nyss kommit hem från en ganska skön promenad även lite jobbig men det är bra med lite extra träning fast det kanske inte var meningen men att plumsa i snö tar på krafterna. :P Även på hundarna så ja det var som en härlig promenad. Är så mysig att vara ute och gå när det börjar bli lite mörkare är som ett skönt sken, inte för mörkt & inte heller för ljust.

Sitter med en varm kaffekopp och ska kolla vidare efter gardiner och annat smått å gott. :P
Smärtan har då även gått över så nu kan jag röra mig och har redan hunnit med en tvätt.
Plus att man är på mycket bättre humör med.

Nae vart ett ondödigt inlägg.

Hade

Fredag



Usch har så fruktansvärt ont just nu, vill bara att de ska gå över så man får något gjort denna dag. Ska ju hinna med att städa och ut med hundarna på en promenad. Men just nu så sitter jag nog hära en stund till så kanske denna smärta går över lite iaf.

Sov länge idag med, kände mig helt slut när marcus vaknade och skull ut med skotern så då var det bara att försöka vila sig lite till. Tur att man har underbara hundar som tycker om att sova länge så de somnar om lika fort som mig. :)

Får hoppas Marcus inte blir borta allt för länge jag vill ju göra något idag och inte bara sitta inne. :P Måst väl och skotta hos mamma också.. Suck nu får det sluta snöa för ett tag.

Nae ska nog gå och steka mig nå palt så man får sig någon sorts energi idag..

Hade


Bläää



Känner mig lite små grinig men de kan bero på att jag är trött, min .... eller för att jag bråkat med Akilles ungefär hela kvällen och nu tar han all plats i soffan med..
Rolig hund.
Funderar på vad man skulla ha gjort denna helg, Marcus ska ju ut och köra skoter imorrn och lär vara borta hela dagen.
Så jag får väl städa, tvätta och gå ut med hundarna på en långpromenad.
Måste även gå ut med Figo och Svante med eftersom mamma ska jobba hela dagen imorrn.
Lär bli mycket spring fram och tillbaka.

Men,men funderar på att göra någon god middag med men de får vi väl se imorrn. Macus ska väl skruva lite till så får väl laga något gott till mig sjäv isf.
Nae sluta vara så negativ och ta dagen som den kommer.

Nae ska gå och äta någon macka sen ska jag lägga mig i sängen och vakna på rätt sida imorrn.

God natt


2012-01-05

Det känns att man jobbat idag har varit pigg hela dagen men nu börjar jag känna att kroppen blir segare och segare. Har varit nära på att somna några gånger med. :P Men de är bara försöka hålla sig vaken ett tag till får väl dricka en kopp kaffe eller något. :)
Denna dag har då rusat förbi som alla andra dagar, fast igår gick den inte så fort. Fast jag och Marcus såg klart American horror story så var kl bara 10 när vi sett klart de. :) Underbar serie för att vara skräckis.. Måste ses om ni inte sett de än.

Sitter annars själv med hundarna inte så ovanligt kanske eftersom Marcus är på jobbet inte så ovanlig heller. :P Men han kommer ju hem någon gång och när han är borta så får man passa på att kolla runt på lite kläd sidor och inrednings sidor utan att han ska komma och störa.. :P Är väl de som är det positiva. Tur man är van att vara själv så man kan roa sig med något iaf..

Ska då beställa hem nå nytt till lägenheten tänkte jag, nya gardiner, nya köksgrejer och ja de som finns helt enkelt man kan ju få unna sig något för de jag jobbat i december. :)
Verkar även som jag kommer få jobba en hel del framöver också :D
Får hoppas på de. :)

Ska även till veckan kolla upp lite om distans utbildningar vad det finns så kan man kanske plugga och jobba lite. :) Men det får vi se. Ska då kontakta någon kunnig som kan hjälpa mig lite på traven.

Nae nu fick jag ont i skallen så ska snöra av mig linserna och på med brillorna sen ska jag beställa hem något fint till lägeheten. :)

Hade

2012-01-04

Tror dåliga veckan är på g, känner mig anmält deppad och vet som inte orsaken till de. När jag kom till jobbet tappade jag som orken totalt? :S Fattar inte varför men det bara försvan. Gjorde det jag skulle göra och sen efter jag slutade så for jag och handlade sen gick jag hem i denna underbara stormen Emil.

Ska väl snart börja med nå mat bara Marcus kommer hem snart
Måste även ta tag i disken som jag lagt i bad.
Sen blir det nog att titta på american horror story. Den serien blir som mer och mer obehaglig ju mer man tittar på den. :) Men bra är de..

Nae nu ska jag göra någon nytta hära hemma.
Blir en tidig kväll iaf.

Hade


Onsdag

Denna vecka har då sprungit iväg och det är redan onsdag :) Ska snart bege mig iväg på jobbet för några timmars jobb har ingen aning vad jag ska göra men det får jag väl se när jag kommer dit. :P
Efter jobbbet blir det att handla nå mat sen skynda sig hem och ut med hundarna. Måste även såklart hinna diska och tvätta lite med.. :P Är skönt att man har en egen tvättmaskin för då får man tvätta när man vill och hur länge man vill. :)

Ska nog försöka he bort lite julpynt med men de får bli på fredag eftersom jag jobbar hela dagen imorrn. :) Måste beställa hem nå nya gardiner blir så less att ha samma hela tiden plus att det är alltid roligt med något nytt.  Jotex har ju fina och bra priser så :) Bonprix har även dem snygga gardiner men ja får väl se.

Nae nu måste jag försöka få tag i Marcus så man tar sig på jobbet någon gång eftersom han har lunch nu så är det lika bra att åka med han :)

Nae nu ska jag göra mig klar.

Hade


2012-01-03

Man måste verkligen börja bli van att skriva 2012 istället för 2011. :P

Har hunnit med en hel del idag och sitter och slappnar av lite innan man ska upp och göra saker igen..
Fyfan för att skotta säger jag bara, tack och lov att de var lätt snö. Är ju som inte lika tungt och fort gick de. :)
Har även små shoppat lite, hittade en jätte fin blus på linkan och nå mysiga tröjor på intersport till mig och Marcus. :) Bra att ha när man kör skoter.
Så denna dag har varit bra förutom att skotta då. :P

Fick en påminelse att jag borde göra en synundersökning så måste väl ringa och boka en tid för de imorrn då. Klart det var ju ett tag sen sist så får se om man fått sämre syn :S

Har även tjejkväll ikväll så då ska vi börja på en skräck serie som syrran tyckte vi skulle se på varje gång vi har tjejkväll. Den heter American horror story tror den var på 12 delar och den är ganska så bra, jag och Marcus har redan hunnit med att se några avsnitt.
 Den är ganska obehaglig men den är inte sådära jätte skrämande helller. Så man behöver som inte sitta med en kudde över anstiktet under hela serien. :) Så den är helt klart se värd. :) Men den kanske blir mer och mer läskig ju mer avsnitt man ser. :)



Det är även ganska kända skådesplera som är med. :)

Nae nu ska jag se om jag hittar något roligt på internet. Sen ska jag göra lasagne eller den är färdig behöver bara he den i ugnen :P Får hoppas den är god bara..

Hade

Snö, snö & mera snö

Ja nu är jag nöjd med denna snö som kommit så nu får det sluta snöa i några dagar. :P
Har varit ut med hundarna, fått i mig lite frukost och ska snart bege mig till mamm för att skotta :S Hatar att skotta snö, måste ju vara det tråkigaste som finns. Att plumsa i snö och bli blöt varenda gång man ska ut är ju inte heller en sån höjdare. :P Nae ska ta skoterskorna från mamma och börja använda dom ist :D Då borde man ju inte bli så blöt.. Skit bra..

Sen efter vi skottat klart ska vi ut och äta nå lunch och göra lite ärenden. :D
Måste bra med arbsför om en massa.. :P

Sen ska jag tvätta, diska och kolla om det kommit ut nå nya jobb. :)

Nae nu måste jag börja dra mig så skottningen blir gjord någon gång.

Hade

Då var de gjort.

Disken är är diskad förutom mina vinglas men dem tar jag för sig :P Men all annan disk är klar iaf :P Brevet är postat och hundarna är även rastade. :P Så nu är det bara att vänta på att tvätten ska bli klar så jag får starta en ny tvätt och sedan häng upp den som är klar. :P Så nu börjar allt vara i sin ordning igen.

Nu sitter man och fundera på vad man ska göra till middag får väl se vad som finns i reklambladen om de har något billigt och gott att göra. :P Måste då och handla en del saker ändå så något kommer man väl hitta på. :P

Nae nu ska jag dricka mitt underba tassimo kaffe och kolla runt på lite sidor vad de har för rolig rea och om det kommit in något nytt. :)
Måste även beställa nya linser idag. :)

Sen blir det väl en lugn kväll med en massa teve :) Brukar ju vara en massa bra på tv efter nyår så. :P

Nae hade


2012-01-02

Ja jag började dagen med en skön sovmorgon eftersom det inte blivit mycke sömn denna helg pga jobb och en morgon pigg kille :P Vart som sagt en väldigt lugn dag igår för jag hade som inte energin med mig så vart en hel del teve tittande och mys med mina gubbar. :) Men söndagar ska man ju inte göra så mycket på är ju som sagt en vilodag eller nå.

Har hunnit med att fylla i mitt kassa kort, skrivit på ett brev som jag måste posta idag och skrivit på räkningar som är betalda och så jag vet att de är det med.. :P Har ju såklart varit ut med hundarna med, men fyfan vad det snöar och blåser på de. Inte det bästa vädret för att vara ute men man måste ju för hundarnas skull. :P
Ska ta och göra mig nå lunch och sen bege mig ut igen och få iväg brevet.
Sen ska det diskas eftersom det vart en hel del jävla disk från lördags.. SUCK... Tvätta måste jag även också göra. Så blir tvättar och städar dagar nu när jag är ledig några dagar denna vecka :) Ska jobba ons & tors vad jag vet än så länge. :) Så känns skönt att man får jobba lite får hoppas på mera denna månad. Men ska försöka inte gruva mig så mycket om de nu för som sagt det löser sig.. Detta år ska jag bli mera positiv och inte grubbla så mycket för allt löser sig förr eller senare. :P
Tror även detta år ska bli ett ego år, försöka tänka mer på sig själv och försöka vara glad :)

Nya tag & nya möjligheter.

Nae göra sig nå mat och ta tag i disken så man slipper se den resten av denna dag... :)

Hade

Du underbara år



Ja året kunde inte ha börjat bättre åt en god 3 rätters middag igår och den satt riktigt fint i magen. Var som en ganska lugn kväll var bara jag mamma och Marcus sen efter mamma for iväg före tovlslaget så for vi till Nina och Robert sen ut och titta på alla nyårsrakter. :P Dumaste var nog att jag svepte i mig hela champagnen och ja nu ligger man i sängen och ska nog ligga hära tills det blir mörkt ute :P Gubben är då och köper mat så får se om man får i sig något.. :P Skyller detta även på mamma som ska ha snaps jämt :P 

NU till de underbara kollade mobilen vid 2 fått ett sms från mamma där det står att Tommy och Tina har förlovat sig, kan ju säga att tårarna bara sprudade fick en shock och vart så sjukt glad :D Plus att de ska gifta sig någon gång detta år kan inte annat än vara lycklig och redan älska 2012 :) Min underbara store bror ska gifta sig känns så overkligt så det finns inte just därför gråter man floder av glädjetårar. :D

Ja efter jag legat i sängen tills kvällen så blir det middag hos mamma :)

Detta år ska fan bli ett underbart år med en massa kärlek, lycka och glädje :D

Nu kör vi :D


RSS 2.0