Torsdag

Var några dagar sen man skrev hära :P 
Praktiken har börjat och jag är på UG. Ganska skönt att inte behöva stiga upp tidigt om dagarna utan få sova. Det tråkiga med UG är att det inte finns mycket att göra dära förutom att se på tv. Det är inte heller så mycke folk dära. Blir väl bättre efter någon vecka. Finns väl mycket att göra för dom som kommer dit. Men jag känner inte precis för att sittta och spela spel med dom som kommer dit om kvällarna. :P hehe så därför blir det attt se på tv :D Plus man har ju en härlig handledare med. Pillan kunde inte bli bättre :)
 
Försöker komma igång med en historia uppgift som Annica påminde mig om igår. Fick lite panik så ska försöka komma igång med den snart.
 Känner mig stressad för att jag har en hel del att göra när det gäller skolan. För att jag hamnat efter sen pappa gick bort. Menmen :S Bara kämpa på för jag ska ta studenten I ÅR. :D De hära året kommer gå så fort så man inte kommer att hinna med de. Men det är skönt för man är som gode skol lesss nu..
Men några månader kvar att kämpa på..

Idag ska jag även på sjukan och ta vaccinet mot svinet haha den där var bra :P Dålig humor, jaaa jag vet.. Nae men kommer väl bli lite nervös när jag sitter dära. Tycker inte precis om sprutor men det gör väl inte många precis. Hört att många blivit sjuka efter dom tagit det eller fått ont i armen. Men det behöver ju inte betyda att alla får det. Men klart man kan bli sjuk eftersom man sprutar in lite av svinet i kroppen. Får hoppas på det bästa och att allt går bra. :) Hoppas bara jag får ta den nu...
Nae nu ska jag börja med historian sen laga lite mat :) Så man hinner äta innan man drar iväg sen efter jag tagit vaccinet så blir det UG..

Hade fint
Älskar MARCUS LUNDBERG <3 Snart 6 månader med dig och älskar dig sååå mycket :D

 Huvvva :S


RSS 2.0