Fredag

Då var det snart helg och jag som verkligen försökte sova länge idag så man kanske orkar vara vaken längre än till 9 ikväll men det gick inte så bra för kl 8 så orkade jag inte försöka sova mer. 
Typiskt!
Så låg och kände då bebis pickade på i magen kände även 2 lite mer rejäla sparkar mot min hand, vilket gjorde att man blev lite blödig det är så mysigt att känna det lilla livet röra sig där inne.

Idag skulle vi gå in i en ny vecka men eftersom datumet blev framflyttat några dar så byter vi nu vecka varje onsdag istället.
Men bebis får mer än gärna komma ut lite tidigare än den 29 juli. 

Idag ska jag försöka städa här hemma, he upp mina nya snygga gardiner som jag köpte på rusta sen rama in ultraljuds bilderna och även rensa i våran bokhylla så det ser lite bättre ut.
Toan ska även få en rejäl städning för det ser ut hemskt ut där inne då det är saker överallt. :/
Dock så börjar jag känna att en förkylning är på g så får försöka göra det jag orkar helt enkelt.
Så typiskt att man ska gå och bli sjuk mitt i allt.

Sen håller jag verkligen mina tummar och tår på att de vi gjorde igår kommer bli som vi vill.
Skulle vara så underbart och en dröm för mig som skulle gå i uppfyllelse men först och främst är det lite saker som ska göras innan man får svaret!
Hoppas, hoppas!

Nae nu är det bara börja röja undan här hemma.

Sen ett stort grattis till Matilda & Frans som fick sin lilla kille igår kunde inte vara gladare för deras skull!!

Ha en fin fredag!











Torsdag

Va roligt att fler läsare har hittat hit hoppas ni fortsätter läsa denna blogg. :)

Jag svävar fortfarande som på moln allt känns så overkligt men kunde inte vara lyckligare och att vakna av att känna våran lilla bebis pickandes i magen gör allt så mycket bättre. ❤️
Våran lilla livlig bebis som kommer bli ett glatt överraskande då hon/han kommer ut. Det känns faktiskt mer spännande att inte veta vad könet är, helt plösligt så försvann det där att vi måste verkligen få veta vad för skrutt som bor där inne det spelar ju faktiskt ingen roll vi kommer ju sjävklart bli glad vilket kön det än blir. :)

Nu kommer bloggen handla väldigt mycket om bebis eller mer men det är väl inte så konstigt för det är verkligen något vi kommer älska & vara stolt över i hela vårat liv, ett liv som faktiskt vi har skapat, ett liv som är en början på våran växande lilla familj. ❤️


Annars idag blir det ut på samhället jag måste fixa nå ramar och lite annat roligt bara passa på då lönen kommit in på kontot. :P
Nae men det var så länge sen man gick runt här hemma och kollade i affärerna så det ska jag och mamma roa oss med idag förhoppningsvis så kommer Tor och syrran också vara med. 
Har en såndär Tor längtan igen så måste få pussa på den lilla skrutten som inte längre är så liten. :P

I eftermiddag blir det även att göra en spännande sak så får se vad det blir av det. :) 

Nae nu ska jag försöka hitta nå kläder och invänta mamma. 

Ha en toppen dag! 




En dag att minnas!


Detta är då vårat barn som är beräknat att komma den 29 juli, känslan att ligga där och se är verkligen obeskrivligt.
Bebisen rörde på sig hela tiden och att se det var fantastiskt. 
Älskar denna bebis redan så mycket och att äntligen få se att det faktiskt finns något där är underbart! 
På denna bilden suger den på tummen, så otroligt sött!!!! ❤️

Kan verkligen inte sluta titta på vårat underverk. 
Gick inte att se vad det var för kön så vi får hålla oss tills han/hon kommer ut. 
Det viktiga var ju att få veta att allt såg bra ut och de gjorde det ju så det känns toppen.
Känns så konstigt att man ännu inte känner något när man såg hur mycket den rörde sig där inne. 

Detta är verkligen en dag att minnas!
Längtar ju bara ännu mer efter bebis nu.

Hoppas eran dag har varit fin. :)


Godmorgon!!

Sitter och kollar på Nyhetsmorgon med Aragon som oftast stiger upp en kort stund efter mig. Mina andra gubbar däremot de ligger och sover så sött. :P

Gick och la mig vid 10 igår för det gick verkligen inte att hålla sig vaken längre.
Somnade inte i soffan som jag brukar göra då jag jobbat en hel dag men det är skönt för nu vakna jag faktiskt före larmet och valde att stiga upp.
När vart jag morgon människa?

Nu ska jag sitta och äta frukost och sen he mig ut på en promenad med gubbarna, tror nog dubbarna ska få åka på för det ser ut som en isplan här ute och jag hade inte tänkt ramla.

Jo och sen så åker jag, mamma och hjärtat till Piteå för ultraljud!!!!
Så äntligen är denna dagen kommen som jag längtat till i något som känts varit i evigheter!!
Ska bli så spännande att se vad vi har för liten krabat där inne. :)
Mamma är överlycklig som får följa med men jag är bara glad att jag har med mig 2 av det bästa personerna i mitt liv till detta ögonblick!!!!
Äntligen är det våran tur. ❤️

Små nervös men ändå så förväntansfull.

Ha en fin dag! 




Ingen bra start.

Ja denna morgonen kunde ju ha startar bättre, Aragon har haft skitkalas och Akilles har sprungit runt & gnällt så nu har jag hunnit vara ut med dom 2 gånger med hopp om att de gjort sina behov ute. Sen tyckte Aragon att de även var läge att spy på en handduk på toan men då fick jag he igång en tvätt som jag snart ska hänga upp.
Lite små grinig start på dagen men nu är humöret på topp igen.
Kan faktiskt säga att mitt humör har varit ovanligt bra under första tiden som gravid och jag hoppas verkligen det fortsätter så. 
Fick nog mammas humör för pappa sa att hon alltid var så lugn & glad då hon väntade oss. :)


Är så äckligt sugen på att grilla idag och jag ska fan få med mig Marcus att vi ska göra det också så om mina vänner läser detta får ni mer än gärna vara med. :) 
Är det något man längtar till hela vintern så är det ju grillat. Man får så härliga vår känslor och nu när det äntligen slutat snöa också. :) 
Måste dock försöka skotta våran parkering för den är smockad med snö för när de var och skottade allas parkeringar så ska våran bil sjävklart stå på parkeringen så våran blev aldrig skottad. :/ 
Vill ha sommar, värme & sol..

Nae nu ska jag kolla om vi har nå kött i frysen att tina upp. :)

Ha en fin lördag! 





Äntligen helg!

Helgen är här igen och sista veckan på mitt vik som jag haft i 2 1/2 vecka är över.
Dessa veckor har ju gått så otroligt fort så nu är det bara vänta på mer jobb.
Men det är ju så skönt att gå efter ett schema och komma in i rutinerna men så är det när man är vikarie man vet inte riktigt när man får jobba.
Men ska då vara glad att jag fått jobba väldigt mycket.

Förutom jobb har jag hunnit med att vara hos Ida på en alouvera träff då hon börjat sälja deras produkter och sjävklart fastnade man ju för lite saker så ska bli roligt att pröva.
Sen har jag som mest varit lat denna vecka har bara slappat framför teven och försökt få något gjort här hemma men det har varit segt på den fronten också.
Men ska då försöka ta tag i lite disk idag så det är gjort.
Sen har jag ju även gått och lagt mig efter 9 varje dag har helt enkelt inte orkat vara vaken, dessutom när man varit själv om kvällarna har det bara varit skönt att lägga sig.

Har även fått en jävla vagel på ögat har aldrig haft det tidigare men tydligen så skulle jag få det nu, den dök som bara upp i onsdags och har inte riktigt velat försvinna men det är bara leva med det.
Marcus tycker då det är skit roligt och retas. :P

Nu vill jag faktiskt bara ha nästa vecka då vi äntligen ska få se våran bebis. 
Sen jag som inte trodde jag skulle längta så mycket efter min egen då jag ser alla andra som fått men fel hade jag för blir bara mer bebissjuk och vill mer än gärna att veckorna ska gå ännu fortare.
Men de är bara att hålla ut tills det är dax. 


Idag är vi inne i V.19 ( 18+0 ) såg ju inte ut att vara så himla stor skillnad från V.17 förutom att magen blivit mer rund och sen har jag då inte gått upp något i vikt men det beror nog på att jag spytt så mycket.
Annars har det börjar kännas ett litet fladder i magen går som inte att förklara riktigt hur det känns men mysigt är det då nu längtar man ju bara tills man känner första sparken. :)

Nu ska jag gå ut med hundarna och sen ta tag i disken sen ska jag och hundarna ha fredagsmys då Marcus jobbar sista natten idag för denna vecka iaf.

Ha en fin fredag. 




Dåligt

Ursäkta för den dåliga upptaderingen hära men jag ska försöka skriva lite imorgon, även försöka lägga upp en bild på magen.

Nu ska jag sova är dunder trött!

Hade 

Gokväll

Har varit hos mamma och snålat mig nå mat men även för att vara lite social med henne, kändes så länge sen sist. :)

Annars har dagen varit bra, jobbade till halv 2 så fick en kort dag for hem och hann träffa gubben lite dock lyckades jag somna i soffan just innan han for.
Men den sömnen behövdes verkligen men trots de är jag faktiskt väldigt trött nu så ska ut och kvälls kissa gubbarna sen ska jag gå och lägga mig. :)
Börjar 9 imorgon så får mig en liten sovmorgon också.

Nae nu börjar Akilles muttra på så ska ut med mina pojkar. 

Hade & godnatt. 




Måndag

Just tryckt i mig lite blodpalt som jag åt för första gången på förskolan för någon vecka sen och ja, jag trodde inte de skulle vara så gott som det faktiskt är så dagens middag avnjöts väldigt mycket. 
Har faktiskt även varit duktig och hängt första tvätten jag startade då jag kom hem så nu är det bara en till som ska hängas så borde hjärtat bli nöjd då jag tvättat större delen av hans kläder. :P

Dagen har annars gått riktigt fort och denna vecka får gå fortare än fortast för nu är det snart mindre än en vecka kvar till ultraljudet. :)
Aaaa blir galen av denna väntan men snart är det våran tur att få se våran lilla bebis. 
Lite små fuskigt att Matilda & Frans får sin bebis vilken dag som hellst nu men för oss är det bara att hålla ut till sommaren. :) 
Jag vill bara veta att allt är bra och se att det verkligen är en bebis i magen vet att jag tjatar mycket om det men det är så overkligt att det ska finnas ett liv i min mage, ett liv som gör oss till mamma & pappa. :) 
Det är så otroligt overkligt men så underbart på samma gång det går inte beskriva känslan utan det är något man själv måste få känna på. :)

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen, se farmen och sen vänta på att få gå och lägga sig. 
För är det något jag längtar till just nu är det sängen men det känns så dumt att lägga sig kl 8. :P

Ha en fin kväll. ❤️







Söndag

Snart var denna helgen slut men på något sätt känns det ändå skönt med en jobbar vecka framför sig, har bara en lång dag denna vecka så kändes inte allt för jobbigt. 
De jobbiga denna vecka är dock att Marcus jobbar natt igen så vi kommer gå om varandra vilket suger men får då sova med han några timmar iaf innan jag kliver upp på morgonen.
Det som suger lite mer är att han börjar redan idag så min söndag kommer väl bestå av att ligga hemma och se på film. :)

Igår lyckades jag hålla mig vaken till halv 1 sen orkade jag inte mer är så jobbigt att försöka vara vaken då man är så trött men samtidigt så vill man ju vara lite social med världen också. :P
Vi snörde ihop en middag med grannarna igår och sen ville pojkarna ut & tolka så kvällen blev riktigt rolig. :)

Är så roligt att hundarna har börjat följa mina sovtider så Akilles tycker vi ska gå och lägga oss minst tio varje kväll. 
Är så roligt direkt man går in till sovrummet följer han glatt efter och går & lägger sig. :P
Mina myspojkar

Ska nog även ta och beställa hem en gravidkudde idag också såg en film och i den filmen hade hon en sån, såg så otroligt skönt ut och tydligen blir det bekvämare att sova då man har den som avlastar lite. :)



Så ser den ut, är ju faktiskt värt att prova tror faktiskt det kan vara riktigt härligt då magen blivit lite större plus att jag tycker om att krama en kudde då jag sover så denna kommer nog bli perfekt.

Nae nu ska jag snöra ihop nå lunch och sen umgås med min pojkvän innan han far. 

Hade

Lördag


Goddag eller godmorgon
Blev en tidig kväll igår gick och la mig vid 9 och somnade ganska kort efter det så blev en 12 h sömn inatt vilket behövdes.
Tack och lov att jag inte har något nattarbete för jag skulle verkligen inte klara det som det är nu.
Så min kväll blev inte precis så speciell, Marcus har däremot suttit och spelat hela natten så han lär nog inte vara människa förrän i eftermiddag.
Så jag får försöka roa mig med annat idag.

Börjar då dagen med lite frukost kan verkligen rekommendera danio så sjukt gott så tänkte pröva he lite müsli i det så blir det mer mättande.
Blev även ganska förvånad då Piteå-Tidningen låg i brevlådan då jag var ut med hundarna så ska roa mig med att läsa den. :)

Sen får man väl se vad denna lördag har att erbjuda.

Hade fint! 


Glad alla ❤️-Dag

Ja då var denna dagen kommen då man ska vara go och kärleksfull, Marcus kan väl få en klapp på axeln idag. :P
Nae skämt & sido jag begär inte att han ska ge mig något alls denna dagen för han har faktiskt redan gett mig något av det finaste man kan ge till sin käraste och det är ju självklart vårat lilla barn som växer för fullt. ❤️
Tycker att på 2 veckor har magen verkligen spurtat iväg och äntligen ser man gravid ut fast det där lär jag väl ångra efter några månader. :P
Men jag tycker det är mysigt trots spy attackerna och tröttheten så kunde jag inte känna mig lyckligare.
Vi går ju även in i V.18 (17+0), älskar att veckorna går så fort som det faktiskt gjort nu den senaste tiden förstår som inte riktigt hur man ska hinna med allt fast efter ultraljudet kommer jag börja köpa hem saker. :)
Har då redan barnvagn och barnstol till bilen så det behöver jag inte tänka på, tack och lov man har så underbar syster som jag får allt från och även saker som är nya och knappt använt. :) 

Nae nu ska jag vila en stund innan jag börjar om igen har en lång dag idag så lär va tröttare än tröttast ikväll men funderar om man skulle ha försökt styra upp något gott till middag iaf. :)

Ha en fin dag och rå om varandra. 


!!




Onsdag

Är hemma på rast och ska väl snart börja bege mig tillbaka.
Är dock riktigt trött så hoppas eftermiddagen kommer gå fort så jag får hem & vila. Hinner ju inte riktigt sova nå på rasterna då jag måste hem och ut med hundarna. 
Gick ju och la mig tidigt igår för att slippa vara så trött men jag tror det är den lilla bebisen som snor en hel dör energie. :P
Men imorgon slutar jag tidigt så då får jag passa på att vila lite. 

Börjar tok blöda ur näsan imorse kom som från ingenstans såg verkligen ut som jag slagit mig då de lyckades bloda ner hela mig. :/ men det slutade då blöda efter ett tag. 

Nae nu ska jag ta fara och jobba igen sen då jag slutar ska jag ut och sparka med hundarna. :)

Hade fint! 


Måndag

Då var det måndag igen hade öppnings skift idag så slutade för en liten stund sen. :) 
Ganska skönt att sluta lite tidigare på en måndag då man oftast är dunder trött.
Har dock sen stängning imorgon så kommer blir en lång dag då istället.
Men vad gör de då man får jobba.

Igår hände det inte allt för mycket tog det mest lugnt hemma men lyckades fara ut och sparka med hundarna en timme så lite effektiv var jag då. :)
Sen blev det mest att vara lat framför teven.
Helt okej söndag!

Måste försöka hitta energi till att diska men tror jag ska vila en stund då tröttheten tog över. :)
Dumt att lägga sig ner direkt man kommer hem men samtidigt är det väldigt skönt att slappna av för en stund. Sen är ju då inte Marcus allt för social då han enbart sitter och spelar på sina lediga dagar. 

Nae slut svamlat.

Hade 


Lördag

Sitter nu hemma i soffan med en varm och gossig Akilles i famnen, han har varit extra mysig idag velat vara när en hela tiden. Min fina gogubbe.

Har som varit hos mamma hela dagen blev även middag där så jag och hjärtat kom hem för en stund sen. :) 
Varit riktigt mysigt att få rå om Tor en hel dag. 
Har även dragit runt han i en pulka vilket han tyckte var riktigt roligt för mycket skratt blev det då. :)
Ska försöka hinna dit en sväng imorgon också innan hans föräldrar kommer hem igen.
Måste försöka hinna städa & tvätta lite imorgon då Marcus springer runt och gnäller att han inte har några kläder. :P

Resten av denna kvällen blir väl att glo på Marcus då han spelar, de har kommit på att de ska lana så alla sitter hemma hos sig & spelar sen kominicerar det med varandra med walkis det är deras sätt att umgås nu förtiden. Lite skrattretande. :P

Nae nu ville katten ha uppmärksamhet så jag ska väl mysa med han en stund sen ska jag nog gå och lägga mig. :)

Hade 


Lördag

Skrev ett inlägg men när jag skulle lägga upp det så försvann det sjävklart!!!
Sååå irriterande när man skrivit några rader så nu orkar jag inte skriva om allt igen!!!


Magen har som börjat växa allt mer så nu kan jag börja ta kort och jämföra om den blir nå strörre för varje vecka.
Vi gick in i v17 igår så snart är vi halvvägs vilket känns otroligt skönt trodde inte riktigt det skulle gå såhär fort. :) 

Nu ska jag ut med hundarna sen ska jag spendera dagen med mamma och Tor. :)

Ha en fin lördag!! 


Godmorgon

Sitter och äter lite frukost så jag tänkte roa mig med ett litet inlägg. :)
Ganska mysigt ändå att sitta och titta på Nyhetsmorgon medan man dricker en liten kaffekopp denna gången är då alla djuren vakna så ska ut på en morgonpromenad snart sen blir det jobb till 17. :)
Känns så underbart att gå efter ett schema och få göra det i 2 veckor till gör det bara bättre. :)
Varför började jag inte inom barnomsorgen direkt för det är ju faktiskt ett riktigt roligt jobb. 

Marcus gick och la sig då min väckarklocka ringde så han kommer nog vara riktigt trött imorgon då han ska upp före fan för jobb och även jobba hela helgen. Mohaha!!!
Sen när man ligger och snoza så hinner jag drömma en massa konstiga,jobbiga drömmar, tur det är drömmar. 

Nae nu ska jag klä mig och sen he mig ut med hundarna sen ta min turbo spark till jobbet. :)

Ha en riktigt fin dag!! 💋

Onsdag

Varit som full rulle hela dagen först lite jobb som började med en kort dag till 2 vilket var ganska skönt men nu blir det 2 långa dagar innan helg. :)
När jag kom hem blev det en liten tupplur i soffan och efter det fick jag helt plötsligt lite energi så jag tog hundarna & sparken för att posta ett brev.
Shit vad jag älskar min spark nu, är så perfekt att fara ut med den så hundarna får springa lite sen så går det fort fram och tillbaka till jobbet också. 
Riktigt bra uppfinning det där. 

Fixade även bort disken för en stund sen så då slipper jag bry mig om det imorgon om nu inte Marcus lyckas stöka ner en massa. 
Kanske inte varit så jätte full rulle men för mig som oftast är ganska trött så har det de. :P

Nu ska jag fortsätta se på tunnelbanan och sen blir det väl att glo på Marcus när han sitter och spela nå tevespel.
Han har blivit sån spelnörd dock är vissa spel väldigt intressanta. :P 


Den enda som var social med mig imorse var lilla kisse. :) 
Inte ens hundarna steg upp medan jag åt frukost och Akilles fick jag slita upp ur sängen för en morgon promenad. :)
Dessa djur! 

Hade fint! 


Helt slut

Kom hem för en liten stund sen från en timmes sparktur med hundarna fast det känns som jag varit ute och sparkat hela dagen för jag blev helt plösligt väldigt trött och kroppen skriker vila. 
Har aldrig varit med om något liknade, hur ska man lyckas röra på sig om några månader. :/
Men härligt var det då och nu har Akilles fått springa av sig så jag hoppas den grisen lägger sig ner snart. :)

Har varit duktig och fixat plastmedar på sparken också när jag ändå var ut på samhället kuta jag in på ok och köpte mig nya då ena sprack på det jag hade.
Guldstjärna till mig själv som även lyckades slå fast dessa också, nu är det ännu roligare att sparka. :)
Skönt att man får tummen ur och fixar saker som man borde gjort för länge sen men jag är ju duktig på att skjuta upp saker. 

Nae jag måste sova en stund orkar knappt hålla uppe ögonen.

Blir lite tråkiga inlägg då jag inte lyckas ta nå bilder men det kommer väl. :)

Hade 


Vilket väder

Vaknade av att solen lyste upp hela lägenheten så det var bara att stiga upp så man hinner med lite solsken idag. :)
Har sovit riktigt dåligt inatt var ett tag sen sist men jag lyckades verkligen inte somna och Akilles gjorde det inte bättre då han klivit upp & ner från sängen hela natten.
Sen tyckte han det var läge att börja jaga katten 3 inatt. :@
Men då gubben steg upp lyckades vi somna tills klant Akilles ramlade ur sängen men en jäkla smäll. 
Så tittar han på mig som att det skulle vara mitt fel. :P 
Men han klev då upp igen och somnade om, haha!!

Just nu i skrivande stund sitter jag i soffan och försöker smälta ner frukosten har även skrivit en handlingslista så ska på en stund he mig ut och handla lite så det är klart för idag.
Sen ska jag fylla i nå papper och efter de he mig ut på en sparktur med hundarna. Tror jag ska våga mig ut på isen för den borde ju hålla nu. :P

Imorgon går jag på ett vik till den 24/2 så då har jag något att göra denna månaden vilket känns skönt så dagarna går fortare, vill mer än allt annat fara och se vad det ligger för liten krabat i min mage. :) 

Nae nu ska jag försöka dra mig ur soffan så något blir gjort idag. :)

Ha en fin dag!

Kvällen lider mot sitt slut!

Kan väl inte påstå att jag fick så mycket till sällskap ikväll då gubben gick och la sig kl 6 och snarkat sen dess. 
Förstår han dock som inte sovit något och sen måsta stigs upp vid 4 imorse medan resten av oss låg kvar och myste i sängen. :)
Han lär ju då vara piggare imorgon.

Jag har roat mig med att glo på teve samt halv sovit så nu ska jag bara se på paradise hotel och sen tänkte jag gå och lägga mig. :)
Hade tänkt försöka få undan nå pappersarbete imorgon och även hinna med en sparktur med hundarna.
Bara vädret är lika milt och härligt som det varit idag, så härligt att slippa frysa arslet av sig så fort man stiger ut genom dörren. 

Nae nu börjar det.

Hade


Måndag

Ligger i sängen och drar mig lite men ska snart stiga upp och koka mig nå kaffe & ta en promenad med hundarna. 
Hade ju sen tänkt fara till mamma då hon skulle vara barnvakt åt Tor men tydligen så åkte han och syrran på magsjuka igår så jag ska nog hålla mig borta från mamma så inte jag åker dit då han började spy hos henne.
Stackars liten han som klarat sig från det mesta så länge. :/ 

Får väl roa mig med att städa & tvätta här hemma istället. :)
Marcus jobbar ju även dag i veckan så slipper äta middag själv och jag får även sällskap om kvällarna. ;)

Helgen har varit bra, fredag spenderades ju framför teven.
Lördag så blev vi bjuden på middag hos matte & danni som Robert och Amanda hade lagat, riktigt trevligt att vara där & prata bort nå timmar.
Efter det så for Marcus ut och ragga och jag for hem till sängen.

Igår steg jag upp lite tidigare än vad jag faktiskt brukar göra på en söndag och for iväg och handlade lite frukost åt mig & gubben så vi spenderade några timmar framför teven och bara tog det lugnt tills våra vänner dök upp så blev att vi for och tittade på bio. :)

Nae nu börjar Akilles klänga på mig så det är väl dax att stiga upp. :)

Ha en fin måndag! 


RSS 2.0