Natti natti

Denna dagen är över och dopet gick bra och Tor med familj var väldigt fina. Efter dopet drog vi och hämtade hundarna och for iväg till klubben där Akilles fick springa av sig lite. Självklart hittar han alla sur hål full med lera som han så glatt badar i så vi hade en vit & brun hund helt plötsligt.
Sen har jag bara tagit de lugnt, lagat hemmagjord pizza och sett på film.
En svensk film till och med, Ego helt klart sevärd den var bättre än jag trodde.
Gubben drog iväg och nördade sig med nå teve spel så han lär nog inte dyka upp på ett tag.

Känns som små konstigt att skolorna börjar dra igång, slut på semestern för det flesta och även slut på sommar jobben men själv jobbar man i 2 veckor till. :) Känns bra att ha något att göra dessa 2 veckorna som är kvar.
Nu är det bara att slå igen ögonen så man är något utvilad för måndag & arbetet.

Hade & Sov Gott



Söndag

Snart är denna helgen också över och en ny arbetsvecka väntar. Skulle egentligen ha jobbat igår men då ville en kollega jobba så fick vara ledig istället annars hade jag haft en kort helg så kan inte precis klaga på att jag fick vara ledig både igår och idag. Steg dock upp kl 9 och hann städa bort en massa här hemma.

Igår var det ju Erikas 30 års fest, var riktigt trevligt och blev inte allt försent då det är dop idag för lilla Tor.
Super trevligt att få träffa alla sina syskon synd bara att alla far hem igen idag.

Så nu är det bara börja göra sig klar för dop.

Hade





Onsdag

Här blir de ju inte precis mycket skrivande men det känns som det händer en massa i mitt liv just nu så bloggandet finns inte riktigt i mina tankar.

Jobbar och står i, nu är det bara 3 veckor kvar av full proppat schema. Vars tog denna sommaren vägen.
Hinner inte alls med känns som de var nyss man började jobba.
Tankarna går vad man riktigt skulle ha hittat på sen men de får jag ta och grubbla över ett litet tag till.

Vad jag nu har hittat på under de dagar jag inte bloggat är faktiskt inte så hemskt mycket. Har myst med lilla Tor, varit ledig och bara försökt hinna med livet & alla vardagliga sysslor.
Känns som man inte riktigt hinner med sitt liv riktigt, det är så många tankar som snurrar just nu.
Men det går väl över så småningom.

Har iaf haft tjejkväll idag och Tor har börjar slita mig i håret så den ungen lär nog tillslut lyckas slita av mig allt. Skit ungen växer ju upp så fort.
Får nog kanske klippa korthår igen så slipper jag ha han hängandes i håret. :P

Till helgen blir det 30års kalas för syrran och även Tors dop så ungefär halva släkten ska komma och så även min bror och syster från Kalix kommer. Så hela syskonskaran kommer att vara på plats. Kommer bli så roligt för jag har inte träffat mina syskon från Kalix på evigheter så det kommer bli toppen med en liten syskonträff också. :)

Men nu ska jag sova då jobbet väntar runt hörnet så tänkte försöka få mig lite sömn. Marcus är då på klubben och ser film så man vet inte riktigt när han dyker upp har nog hunnit somna innan dess. :)

Hade & God Natt
Puss





Vilken vecka.

Veckan som varit har varit toppen, har hunnit träffa min bror & Bellan, ätit underbar god mat och bara fått må med min fina familj. Jobbet har jag ju också varit på.
Som vanligt går veckorna super fort för nu är de ju redan augusti, skolan börjar om och jag har bara 4 veckor kvar av mitt sommarvik. Sommaren börjar närma sig sitt slut helt enkelt.

Helgen har varit riktigt bra har badat för första gången på några år drog med mig mamma och hundarna till Arvidsjaursjön.
Fick mig ett och annat rivmärke av Akilles men det var de värt för vattnet var så härligt och hundarna vart riktigt trötta.
Efter de gjorde jag mig klar och drog mig ut på klubben för lite fest. Vart en riktigt lyckad kväll, hade super kul.

Igår drog vi iväg till mensträsk och åkte linbana, riktigt härligt å faktiskt ganska rogivande. Är då iaf något man måste testa kanske inte en dag man är bakis på men de var riktigt fin utsikt.

Efter de vart de en myskväll hemma med mina pojkar så vart ett perfekt avslut på denna vecka.

Idag har jag varit ledig så har tvättat och städat som en galning men nu är då de gjort för ett tag. :)
Har även lagat hemmagjord lasagne något jag aldrig gjort förut så får se hur den kommer att smaka. Ser dock väldigt god ut. :)

Nae ska kolla maten och sen bara må resten av min lediga dag. :)

Hade

Bilder från linbanan.


RSS 2.0