Söndag

Ligger i sängen och lyssnar på regnet det är faktiskt ganska mysigt. :)
Vi har varit duktiga och tagit en promenad in på samhället då vi lyckades dra oss från sängen, vi passade även på att äta lite lunch på hans på hörnet. :)
De enda gångerna man lyckas få med Marcus ut och gå de är när han är Max bakis. :P

Helgerna går så fort och redan är de söndag och ångesten för måndag kommer krypandes. Men veckorna går ju då faktiskt lika fort så snart är de fredag och helg igen fast det inte riktigt känns så.
Bara ta vara på denna dagen helt enkelt tror jag ska försöka dra med mig mina gubbar och bada någonstans då det slutat regna. Måste ju vara ganska härligt i vattnet då de varit så varmt ute de senaste dagarna. :)

Fast först vila en stund.

Hade


Lördag

Var egentligen meningen att jag skulle med till Lycksele idag men jag valde att ge min plats till någon annan. :)
Så jag är hemma och väntar på att åskan ska avta lite så jag kan börja bege mig till mamma, blir att grilla & bara må där istället. :)

Varit en sjukt härlig dag, lunchat ute på samhället med mami fyndet en ny bikini och tagit mig en promenad med hundarna så Akilles fick svalka sig lite i en sjö. :)
Hann just hem innan åskan började. Gick lite extra snabbt då man såg de mörka molnen bakom sig.
Är så härligt när de är riktigt sommar väder kanske inte åskan men på något sätt är den med ganska mysig så länge man är inomhus eller i en bil.

Nu har de nog slutat regna så ska packa min rose dunk och cykla till mamma. :)

Hade fint
Puss




Oo så härligt.

Med denna underbara värme man är inte riktigt van den men ändå så är det riktigt härligt.
Man får passa på alla stunder man kan att vara ute då man jobbar så lunchen åt vi ute idag. :) Tur de har fixat bänkar och en liten eldstad just utanför jobbet så man kan sitta ute så fort man har en liten rast. Vilket är väldigt skönt att göra när man har en kontorsmiljö.

Sista jobbardagen imorgon innan helg och denna vecka har ju bara sprungit iväg, kändes som det skulle vara evigheter tills denna helgen men icket för imorgon får man ju faktiskt lite ledigt.

Efter jobbet idag drog jag med mig Sandra på en liten shopping tur på mimmis hittade mig lite nya blusar och självklart nya leggings. Viktigt att ha nu när de är sommar och så varmt.

Annars har vi mest bara tagit de lugnt jag och mina gubbar. För en gångs skull så har Marcus även varit hemma ikväll.
Han har ju skruvat varenda kväll denna vecka så man har ju knappt sett han. :P

Nu ska jag slå igen ögonen och försöka sova, fläkten får gå inatt så man får sig lite kyla. :)
Hundarna verkar då gilla de.

Hade & Godnatt


Sol & värme

Solen skiner, värmen osar så äntligen får man känna av sommaren igen. Lite små kallt imorse då jag cyklade till jobbet men väldigt varmt då jag cyklade hem. Väldigt härligt med andra ord.

Hinner inte skriva här så mycket då man jobbar och står i om veckorna, man hinner inte riktigt med sig själv alla gånger.
Helgen har varit bra jag har inte gjort mycket alls. Blev grillat i fredags och efter de drog grabbarna på klubben vilket inte är så ovanligt nu förtiden.
Lyckades då hålla mig vaken till 11 men sen vart jag för trött och somnade väldigt fort. :)

I lördags for grabbarna och åkte ångloket men jag stannade hemma och donade på i lägenheten istället, följde med dom ut på klubben då de kom tillbaka från sin tåg tur och var där resten av kvällen.
Ja söndagen vart som alla andra söndagar en massa flum, gokart och film kväll.

Premiär på surströmming blev de även igår så jag och mamma satt ute på bron & åt oss riktigt mätta. Mm så gott de är med surströmming dock vart de inga pussar från Marcus resten av den dagen. :P

Bara snart börja göra middag, har redan hunnit starta en tvätt och diskat bort lite disk så försöker göra allt för att hålla mig vaken just nu..
Ska försöka göra en tidig kväll så vore ju enklast om man lyckas hålla sig vaken resten av kvällen. :)

Nae bara ta tag i sitt liv.

Hade


Helg!!!!

Äntligen kan man skriva att man fått helg nog för att jag fick de redan vid halv 4 idag men jag har då ingen jobbar helg som står och väntar på mig. :)
Är faktiskt ledig i 3 helger innan jag går på min sista jobbarhelg för denna sommaren.

Har hunnit med att somna sittandes i soffan, lyckas alltid somna på ett eller annat sätt. Vaknade till av att någon tutade, trodde först de var Marcus men de var de tydligen inte så nu sitter jag i chevan och väntar på att han ska komma. Blir ut och handla nå mat och snabbt in på systemet. En öl eller 2 är man ju faktiskt värd.

Förutom att sova i helgen så har jag faktiskt ingen aning vad man skulle ha hittat på, grabbarna grus lär ju då fara ut men jag hade inget sug för de.
Får helt enkelt se vad man hittar på.

Ikväll ska jag då bara försöka hålla mig vaken så länge som möjligt. :P

Nu borde ju gubben snart vara här.

Hade


Onsdag

Blev Inge jobb idag heller så idag har jag vilat upp mig rejält så jag ska kunna vara pigg & alert på jobbet imorgon.
Har kastat av mig "sjuk kläderna" och tagit mig en dusch i hopp om att piggna till lite. Jävla förkylning som ska förstöra för en och jag som aldrig brukar bli förkyld på sommaren men tydligen har mitt immunförsvar gått ner i botten igen, nu håller jag tummarna att får vara frisk resten av denna sommaren.

Solen har ju även tittat fram och jag tyckte faktiskt de var riktigt härligt ute då jag var ute med hundarna. Nu får gärna solen och värmen stanna kvar resten av sommaren så man får den här sommarkänslan och inte känslan av höst.

Nu ska jag torka håret och se hur de vart sen jag hed in en färgbomb, denna gången provade jag en annan. :)
Har ju sett ut som en zombie i några dagar nu så piggade till håret också.
Man kanske lyckas se ut som en människa igen. :P

Hade


Tisdag

Förkylningen vill inte riktigt släppa och de gör de inte bättre att även Marcus börjar bli sjuk. Men sen är de nog inte så konstigt då de faktiskt inte är någon sommar alls just nu, kall & regnig.
Sen klär man sig ju inte heller för man tror de ska vara varmt ute. Vars tog den fina sommaren vägen? :/

Låg då isängen till 12 då Marcus kom hem på lunch steg jag upp, riktigt skönt att bara ligga i sängen å vila.

Lyckades då faktiskt städa lite igår då lite av min energi kom tillbaka, känns så jävligt att bara ligga i soffan hela dagen då man ändå är hemma kan man ju försöka göra någon nytta också.
Men imorgon ska jag iväg och jobba för jag har inte tid att ligga hemma.

Nae nu ska jag dricka mitt kaffe och sen försöka göra någon nytta.

Hade


Måndag

Förkylningen har intagit min kropp, började känna av de i torsdags och de bröt självklart ute på fredagen innan jobbarhelgen. De har Varit väldigt tröttsamt att jobba i helgen, energin har verkligen inte varit på topp men som tur är var helgen ganska lugn så de gick fint.
Däckade dock halv 10 lördag och sov som en stock, vaknade till då Marcus kom hem men somnade lika fort.
Riktigt skönt att få sova fast nog var jag ju då lika trött på söndagen för de.

Idag vart de att stanna hemma kroppen ville inte riktigt som jag. Den värker och känner mig riktigt hängig så idag och imorgon då jag faktiskt även är ledig blir de att vila upp sig så jag blir frisk någon gång.

Förutom jobb i helgen har den mesta av min tid spenderats i soffan framför filmer och serier. Bara älskar att vi fick tummen ur och köpa en vettig dator så man kan se på film igen. :)
Är så mysigt med film.

På tal om något helt annat så har jag lärt Akilles att sitta vackert och han är så duktig på de, ser så roligt ut då han inte sitter riktigt som andra hundar, han får stödja en tass mot mitt ben så han inte tippar bakåt. Men han är riktigt duktig, Trodde inte han var så lätt lärd.

Nu ska jag njuta av mitt kaffe och fortsätta vila upp mig.

Sen även ett stort grattis till Emmelie och Linus som fått sin efterlängtade lilla bebis. <3

Hade


Onsdag

Dagen har varit riktigt bra känns ganska konstigt att man är mycket gladare idag än vad man var igår.

Efter jag slutat jobba igår spenderades hela eftermiddagen/ kvällen med film och serier men mina fina älskade pojkar. Det var faktiskt de jag kände för och det jag behövde för jag var verkligen inte på topp, Inge glad alls men humöret vart bättre mot kvällen och idag har humöret varit på topp.
Faktiskt jävligt jobbigt att bara må dåligt, rent ha ångest dagen innan för att man fyller år.
Men jag tycker ändå dagen igår var väldigt bra och man blir bara glad av alla som grattat en. :)

Idag har allt rullat på riktigt bra har varit glad från morgon till kväll och efter jobbet så drog vi och åt på kåtan, jag, mamma, Erika, Tor och Marcus var riktigt gott.
Efter de vart de tårta hemma hos mamma och som vanligt bakar syrran en helt underbar tårta så kunde inte vara mättare än vad jag är nu.
Självklart har jag hunnit mysa med Tor och vem blir inte på bättre humör av ett sånt litet liv, mosters älskade Lill kille.

Ska snart kasta in handduken för just nu är jag riktigt trött först lite teve tittande och sen kasta sig isäng uppstigning kl 6 imorgon.

Hade fint alla.


22 år

I 22 år har jag levt idag och jag trodde aldrig tiden skulle gå så fort, man längtade tills dagen man skulle fylla 15 år, man längtade ännu mer tills man skulle fylla 18 år och få körkort och bli myndig, få göra så mycket själv. Sen längtade man tills man fyllde 20år men där kunde de ha fått stanna av.
Shit vad tiden går fort och jag som trodde att allt detta skulle ta evigheter.

Pappa fyller ju även år idag och mina födelsedagar känns väldigt bittra och inte alls lika roliga som förr, för de är så konstigt att inte få fira med honom längre. Ska då på graven ikväll och tända några ljus på ett eller annat sätt så måste man ju gratta sin fina pappa också. <3
Tankarna finns hos dig idag.

Själv firar jag min dag på jobbet så nu ska jag återgå till jobbandet då min rast även är slut.

Hade



Måndag

Andra dagen jag och Marcus redan ligger i sängen. Vi brukar ju då nästan aldrig gå och lägga oss samtidig men de är riktigt skönt att ligga i sängen och invänta tröttheten.

Helgen har som vanligt gått riktigt fort och även min lediga dag. :/ Nu väntas 7 dagars jobb innan jag får vara ledig igen.
Nattivalen var helt okej och Marcus har lyckats med de mesta i helgen känns de som, började med att han nästan startade en skogsbrand då han skulle tända på högen med en massa skrot som ligger utmed klubben men han insåg ganska fort att de inte gick så bra så brandkåren fick besöka klubben.
Vet inte riktigt om jag gillar alla hans idéer.
Söndag så fick vi åka in på sjukan då han lyckats trampa in en spik i foten så nu hoppar han på kryckor. Tur vi har kryckor hemma sen pappa opererade höfterna för Marcus har hunnit använda dom 4 gånger och samma fot varenda gång.
Han fick då iaf stelkramps spruta men tror dock vi måste dit igen då han knappt kan stödja eller röra på foten. :/
Annars var gårdagen en riktigt bakis dag tro jag hann somna 4 gånger i soffan innan vi till slut gav upp och la oss istället.

Idag har jag städat lite och sen har vi legat i soffan och sett på film. :)

Imorgon väntas jobb igen och jag fyller även år men det är inget jag precis skuttar runt för. Ajja bara ta dagen som den kommer.

Nu ska jag sova iaf.

Hade & Godnatt


Tohooo

Lördag idag och jag har tagit mig en liten sovmorgon, dock är jag väldigt trött fortfarande och kunde lätt sova till imorgon, skulle nog inte vara så roligt precis men jävligt skönt att vakna pigg. :)

Har faktiskt 3 dagars helg då jag är ledig på måndag fast då jobbar jag ju såklart nästa helg men långhelg är ju inte fel för de.
Igår var jag i valet och kvalet på om man skulle ut eller inte, Marcus var chaffis ett tag och innan han kom hem hade jag tappat suget för då var klockan för mycket så vi drog till klubben & satt där ett tag och jag fick se allt de nya som blivit gjort. Vart en stor skillnad jämfört med hur de var tidigare så nu känns de ännu mera hemtrevligt. :)

Slutade med att grabbarna drog ut och jag hem ville väldigt gärna få sova ut lite. Idag blir de däremot utgång vilket känns som evigheter sen har ju som bara kört eller tagit någon öl men aldrig dragit ut på krogen eller liknande så jag hoppas på att kvällen kommer bli rolig ute på nattivalen. Förra året hade jag då väldigt roligt.

Men först och främst måste jag då ut med alla hundar, har mammas också då hon jobbar i helgen. Sen ska man ju fixa håret & allt möjligt efter de är jag nog redo. :P
Blir då förfest ute på klubben.

Nu ska jag försöka dra mig upp från sängen och få något gjort denna dag. :)

Hade


Knäckebröd

Håller på att baka knäckebröd, får se om jag lyckas göra de lika goda som de min kollega hade bakat för jag dog lite då jag smakade de var så sjukt gott.
Så bad om receptet så nu är de i ugnen, dock är de en timma bort innan jag får se, smaka av resultatet. :)
Det är även utan gluten å laktos och tar Max 10 min att göra i ordning. :)

Förstår inte riktigt vad som hände med mig att jag faktiskt har energi till att göra saker på eftermiddagarna och inte somnat i soffan direkt jag satt mig ner.
Kan ju faktiskt även bero på att jag sov som en stock inatt fast de varit såååå jävulusens varmt i lägenheten.

Imorgon åker jag och mamma till Luleå för att lämna in hennes bil på verkstad när vi ändå är där blir de en sväng in till stan. :)
Marcus säger att jag har köp stopp men något ska ändå få följa med mig hem. Måste ju ha något till nattivalen i helgen, mohaha.

Nu ska vi se på true blood och invänta knäckebrödet.

Hade


Vilken dag.

Har varit riktigt händig idag och vet faktiskt inte vars den energin kom från. Brukar ju alltid vara helt slut efter en jobbar dag men inte idag, direkt efter jag slutade drog jag iväg och handlade hundmat, mat till middag och sen hem för en promenad med hundarna. :)
For först ut med Akilles och Aragon sen hem till mamma för att gå ut med Figo & Svante men även stöka bort lite så mamma inte skulle komma hem till ett bombnedslag.
Drog även fram dammsugaren hemma i lägenheten och drog en ragg med den sen fick disken sig en omgång.
Nu är det bara att plocka bort middagen och sen en promenad med vovvarna sen lär jag nog sova riktigt gott inatt då jag varit så duktig och inte somnat i soffan heller.
Inatt får jag ju även sova hemma så ska ligga och krama om mina gubbar som bara den.
Varit mysigt att vara med Figo och Svante också såklart.

Mitt humör har även idag pendlat upp och ner men just nu är jag på bra humör igen, förmodligen för att jag får slappna av och inte känna någon stress. Har känt mig väldigt stressad idag och för ingen orsak heller.

Nu ska jag göra matlådor och sen ut på en kvällspromenad efter de är nog min energi slut.

Hade


RSS 2.0