Måndag

Hej, ekar tomt här som vanligt. 
Gumman är på benen igen efter sin förkylning dock har hon smittat pappan i huset som inte riktigt vill bli frisk..
Jag fick en lindrig förkylning och slapp bli liggandes jag också.

Arvidsjaur har bjudit på go väder hela helgen och vi har spenderat väldigt många timmar ute i solen på klubben. Tänka sig att även jag skulle älska att vara där. Nu när de fått det så fint så är det riktigt härligt att vara dära soliga dagar. Gumman och Akilles älskar verkligen att få springa omkring dära. 
I lördags lyckades vi äntligen styra ihop en grillkväll med våra vänner som vi inte träffar allt för ofta då det är svårt att styra ihop en helg det passar alla. 😊 Vi grillade på klubben och hade det riktigt trevligt, ungarna sprang runt och lekte för fullt medan vi satt och surrade bort några timmar. Får hoppas på flera såna helger i sommar.


Äntligen behöver man inte klä gumman lager på lager utan hon kan springa runt i bara klänning och strumpor. 😊 

Synd att helgerna ska vara så korta men tur för mig att jag är ledig till helgen också jag tog ut semester på lördag och bytte bort söndag till en annan så äntligen får även jag en lång helg att se framemot då de är nationaldagen på måndag.
Nu ska man bara jobba igenom denna vecka först.

Idag har det varit en jobbig dag då Figo blev dålig, så pass dålig att mamma fick ta beslutet att låta han somna in. Fyfan vad jag hatar att ta farväl av dessa älskade djur.! Kommer återigen bli ett stort tomrum och denna gången efter Figo. 💕 
Nu får pappa ta hand om han där uppe. 💜

Hade









Det är fredag!

Fredag idag, Elisabeth har sovit från kl 6 igår kväll till halv 8 idag och solen skiner på det. 
Underbart att gumman fått sova hela natten, hon vaknade en snabbis av hostan vid 9 tiden men somnade fort om efter de och sen har man inte hört henne förrän imorse då man hör henne skrika maaaammmmaaa.! Men då hon är så tyst blir man ju så nojig istället så man måst kolla henne lite då och då så hon lever. 😊 

Hon är då mycket piggare idag, dock ingen matlust ännu utan idag fick denna bortskämda unge glass till frukost eftersom hon skrikit nej till allt annat.. Jag vill bara att hon ska få i sig något åtminstone. 
Tur hon inte är febrig och sjuk varje månad. 


Jag har ju hittat en ny app med en massa roliga saker för jävligt bra priser. Wish heter den och dessa matchande hårband kommer därifrån. 😊 
Finns typ allt på denna sida. Är ganska lång leveranstid men man hinner få allt innan man måste betala. Plus att helt plösligt trillar det ner en massa paket i postlådan. 
Än sålänge har jag faktiskt varit nöjd med de jag hunnit beställa och de jag varit mindre nöjd med har typ kostat 9kr. Men man ju inte förvänta sig det bästa då priset är lågt. 

Idag ska jag fortsätta tvätta och städa nedervåningen sen ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Förhoppningsvis blir det lite grillning mot kvällen och mys framför serier. 😊 
Fredagar är härliga fast man har en jobbarhelg men jag är ju som jag är och ser framemot en helg på jobbet. Jobbar ju inte hela lördagen så är ju inte allt för jobbigt. Man hinner ha lite helg iaf. 

Nae nu är det bara sätta igång att städa så man får göra vad man vill sen med gott samvete. 😊 

Hade 






Vab period.

Denna vecka har varit en slita sig i håret vecka. Gumman fick feber söndagskväll och inte varit pigg sen dess. Nu när hon är sjuk så är det antingen jävligt tidiga mornar eller vara uppe hela natten då gumman inte riktigt vill sova alls. Natten till igår vaknade hon runt 12 tiden och ville verkligen inte somna om, efter en massa bökandes fram och tillbaka i hennes säng, våran säng så la jag henne i resesängen framför teven och tillslut slocknade hon då var väl klockan runt 5.
Idag vaknade hon vid 4 tiden och tyckte det var morgon, tyckte då inte jag så la henne mellan jag och Marcus. Trodde hon skulle somna om men kort stund efter så börjar hon kliva fram och tillbaka över mig..... Tackar gudarna för att det finns kaffe,kaffe är något jag fått hinka i mig dessa dagar för att vara människa. 
Hennes humör har verkligen varit upp och ner på de också. För minsta lilla man sagt åt henne har hon brustit ut i gråt. Matlusten är totalt borta på de också. Nu har hon då ingen feber men istället då fått en jävulst hosta. 
Något dagis blir det inte förrän hon är helt frisk. Förhoppningsvis blir frisk i helgen. 
Inte lätt då de små är sjuka. 

Nu när man varit hemma har man då hunnit med alla hus sysslor. Skönt att få det bortgjort då man jobbar i helgen. 
Då får Marcus ta hand om det lilla monstret fast då är hon väl den där goa och glada Elisabeth med han. 

Annars rullar allt på som vanligt med jobb och försöka hitta på så mycket som möjligt de helger man är ledig. 😊 
Inte mycket nytt att komma med från våran sida heller.

Har börjat planerat lite inköp åt lillan så vi kan roa oss ute på gården de soliga dagarna som förhoppningsvis är ofta denna sommar. 😊 
Hon har ju redan en gungställning så då måst hon ju få en studsmatta och även någon slags pool. Vi har ju då en hyfsat stor tomt så man borde ju lyckas få plats med mycket. 

Sen måste jag bara tipsa om en film som jag och gubben glodde på förra veckan, En man som heter Ove! En av det bästa svenska filmer som gjorts. Jag satt och grina genom halva filmen för att den bara va så bra. 😊 

Nu ska jag fortsätta städa sen är det bara försöka få ihop någon slags middag. 

Hade 





Fredag

Blev inte riktigt som vi hade tänkt i helgen. Umeå trippen blev inställd då Anton och bellans hund är i löpen vilket skulle bli kaos med 2 något vilda hanar. Vi får göra ett nytt försök någon annan helg istället helt enkelt. 
Liter bitter blev man ju men jag kan inte klaga riktigt, har ju långhelg och shopping blir det ändå fast i Skellefteå istället. 😊 

Vi började denna dag med frukost på Clarion som ett litet plåster på såren, Alltid lika gott med hotell frukost.
Sen har jag tagit tag i lite städning här hemma och har bara golven & lite dammtorkning kvar sen har vi ett rent hus. 😊 Dras ju in en hel del grus nu! 

I eftermiddag då gumman sovit hade jag tänkt att vi skulle traska iväg till lekplatsen vid nybban och äta lite mellis där. Solen skiner och det är riktigt skönt ute plus att Akilles får sig en promenad på de också. Sen är det ju bara traska vidare till Marcus lagomt till han slutar så vi kan åka och handla för självklart när vädret är så härligt måste man ju bara grilla. 
Förhoppningsvis är Marcus hemma ikväll så vi kan ta igen lite avsnitt någon av alla serier vi följer. 😊 Älskar fredagar då man vet att man är ledig hela helgen. 

Nu ska jag ge gumman nå lunch så hon får ta sin tupplur efter de så vi tar oss ut någon gång. 

Just ja, jag har även blivit faster igen och denna gången blev det en liten pojke. Stort grattis till min älskade bror Tommy och hans underbara Tina nu längtar man ju bara tills man får träffa den lille godingen. 

Ha en fin fredag!





Onsdag

Hinner inte riktigt uppdatera hära, eller hinner och hinner så fort jag sätter mig ner somnar jag. Igår var enda kvällen jag kände mig riktigt pigg och lyckades hålla mig vaken längre än till 9. 
Är fått ansvaret över osten i 2 veckor nu och då är det mycket nytt som ska läras in plus att man måste stiga upp tidigare för att hinna med att lämna gumman på dagis. Idag började jag dock halv 9 och fick sova till 7. Gumman har jag fått väcka varje morgon man känner sig så dum då man måst he upp henne då hon sover så gott. Nästa vecka återgår man till sitt vanliga chema.

Förra veckan fick Marcus och gumman långhelg jag däremot hade jobbar helg dock en kort en för att det var dop för Natalie i söndags så istället för att jobba hela söndagen slutade jag kl 2. 😊 
Sen medan jag jobbade förra veckan var Marcus och gumman på klubben heldagarna i toppen vädret vilket Elisabeth tyckte var super kul.. Hon tycker nog det är roligare att vara med pappa än med mig. Fast man själv försöker hitta på en massa roligt då man är ledig så är pappa ändå roligare att vara med.
Jag fick då vara ute några få timmar och njuta med dom iaf. 


Imorgon får jag äntligen ta helg börjar kännas att man jobbat några dagar i sträck. Direkt efter jobbet packar jag och gumman in oss i morsans bil för att åka vidare till Umeå över helgen. 
Där ska det shoppas både på stan och självkart på Ikea. 😁
Som jag längtar efter att få åka till Umeå igen och bara vara, är ju så mysig stad. Ännu bättre är det ju nu när Ikea också finns där. 
Dock lär det ju bli mycket dyrare tripp nu men vad gör de då lönen kommer på fredag. 

Nu ska jag ta tag i packningen så jag slipper göra det direkt jag slutat imorgon. 
Sen ikväll om nu Marcus kan dra sig från att skruva blir det en liten filmkväll. Han har skruvat en hel del så en mysig kväll framför en film och lite gott är välbehövligt om jag nu lyckas hålla mig vaken. Är sämst på att se film, somnar alltid mot slutet och vaknar då Marcus frågar om filmen var bra och jag svarar alltid jo. 

Nae måst kliva upp från soffan för att hålla mig pigg. 

Hade 








2 Maj

Sådärja en ny månad och återigen en ny vecka. 
Helgen har varit riktigt bra dock blev lördagen en seg dag i bilen men samtidigt riktigt trevligt att åka söderut och se lite annat. 😊 
Väldigt skönt att vi valde att sova över en natt i Umeå hade blivit drygt att köra fram och tillbaka på en dag. 
Resan gick då bra, Marcus var hel nöjd att springa runt och se allt som denna gubbe hade och ja det var grejer överallt och väldigt mycket häftiga gamla skrotbilar. Vi var där och sprang runt i 3 timmar tills vi hade hittat allt som skulle med hem.
Påvägen hem hamnade vi i bilkö då det hade hänt en trafikolycka en liten bit framför oss, där blev vi stående i drygt 1 timme men är då glad att det inte var vi som vad med i olyckan och hoppas de som nu var det klarade sig. 

Vi tog oss då tillslut hem och fick hämta hem en trött liten tös. Blev inte många stopp alls heller trodde vi skulle stanna lite här och var för att Marcus är duktig på att konstant äta men icket denna gången vilket var skönt så vi fick komma oss hem lite fortare. 😊 


Igår tog vi oss en liten sovmorgon och sen traskade vi ut på en promenad till lekplatsen som är vid nybban. Där fick gumman plaska runt i nå vatten och leka på en stund. Sen tog vi en liten längre väg hem så Akilles fick sig lite motion även för att gumman skulle somna. Vädret har ju varit toppen hela helgen och riktigt härligt att slippa ha på sig jacka. 
På kvällen drog vi fram grillen och grillade nå kött vilket var ett perfekt avslut på denna helgen. 😊 

Jag och gumman har varit hemma idag då hon haft en dålig natt och inte sovit mycket alls vilket då betyder att jag fått exakt lika dålig sömn som henne. Hon vaknade vid 3 tiden och inte var nöjd alls, inget tycktes funka för henne heller så tillslut la vi oss i soffan, slog på teven och såg lite barnprogram tillslut somnade hon om. Hon sov då till halv 10 idag vilket behövdes hade jag farit med henne på dagis idag hade hon varit allt annat än glad så att vara hemma idag var helt klart ett bra beslut. 

Vi får göra ett nytt försök imorgon. Hon kommer bara va på dagis imorgon sen är hon ledig resten av veckan. Jag är ledig onsdag och Marcus är ledig torsdag & fredag så de får en lång helg jag däremot kommer jobba till söndag.

Nu ska jag se om Elisabeth tänkt sova något mer idag. Annars får det bli en tidig kväll.

Hade 

RSS 2.0