Trött & less

Återigen har jag flyttat in hos mamma till på söndag då hon äntligen kommer hem från utlandet. :) ska bli skönt att få sova hemma och inte behöva få ångest över alla hundar.

Annars så har jag jobbat lite idag och varit förbi arbetsförmedlingen och ja man känner sig ju inte klokare för de utan man får bara mera panik men nästa vecka ska jag försöka fixa ett nytt cv, ringa runt och försöka rycka upp mig lite..
Annars är väl allt som vanligt, var och besiktade bilen & de var lite små fix som ska göras såna gånger är de tur att man är tillsammans med en mekaniker som fixar. Trodde däremot de skulle bli mer fel men icket och tack för de.
Grejerna är då beställda så de är vars fixa de som ska göras och iväg å besikta om den. :)
Skönt att veta vad som är felet och vad som ska göras.

Nae ska sova en stund och sen bege mig hem till mamma och ut med hundarna, sen fundera jag på att snöra igång bastun ikväll också nu när kylan börja komma fram. :)

Hade


Måndag..

Är en jobbig dag idag, en sån dag man bara vill lägga sig ner och gråta av panik och ångest..:/ Åå vad jag hatar att må såhära alla dessa tankar och stress runtomkring mig som gör mig galen och alla dessa funderingar om livet gör mig tokig.. Om de bara kunde bli som tidigare jag hade jobb och jobbade hela veckan fick bra i lön behövde inte må dåligt varje månad, mådde jävligt bra och svävade på moln... Sen kom de dära jävla beskedet några dagar innan jul att jag inte får känna mig säker varje månad och att inte få jobba kvar Konsum nå mer efter nyår för att min mamma jobbar där och den nya lagen var att inte släkt får jobba på samma ställe inom coop i Norrbotten. Att ha jobbat väldigt mycket och sen bli arbetslös var väl inget jag trodde skulle hände så plötsligt..
Detta var för 2 år sen och nu har denna tanke kommit tillbaka till mig och lämna ett helt gäng underbara människor som man lärt känna de åren man jobbat där kom som ett slag i magen.

Har sökt en massa jobb varit runt och hört å även funderat på att plugga men till vad och hur ska man ha råd att bara plugga varje månad..?
Livet är inte lätt kan jag lova och efter pappas bortgång var de då inte lättare heller.. Jag har ingen energi eller ork kvar snart.
Var ju inte meningen att jag skulle gräva ner mig utan ta mig upp istället.
Önskar så att de löser sig.

Har bara funderat på så mycket hur livet kunde ha varit nog för att man ska inte göra de och gå vidare men de är inte lätt att göra de...
De var inte lika lätt som jag trodde att ta sig upp igen.

En dag kanske, en dag..




Lördag.

Vart en tidig kväll igår gick och la mig före 10 men somnade inte förrän 12 för Marcus låg och snarkade som aldrig förr och Akilles låg och sparkas. Är sp underbart när dom båda sätter ingång.

Marcus drog iväg och jobbade imorse igen men kommer hem senare idag :). Synd bara att jag kommer va hundvakt åt mamma så får fortsätta sova själv nå dagar ändå.

Var riktigt skönt att jobba igår å så skönt att slippa stressa på lunchen då man har bil fick sitta och vara ner i soffan efter jag var ut med hundarna. :)
Efter jag jobbat vart de hem till manna och äta tacos å säga hejdå till henne för hon åker ju iväg imorgon, jävligt fusk.
Men har bett hon köpa hem nå kläder ;).

Iaf är de ju en ny dag idag, solen skiner och jag vaknade ovanligt tidigt så drog ut på en morgonpromenad med hundarna och sen hopp direkt i duschen. Så nu sitter jag hära framför teven med en stor kopp kaffe. Underbart helt klart.
Fast ska gå och he på mig nå spackel å bege mig ut och försöka he fast grinden som mamma hittade igår :). Bara hoppas den passar så hundarna enbart är på ett å samma ställe och inte är å klättra överallt i bilen då Akilles löser lite hår :). Sen bär de av till mamma för att tvärt fara ut med Figo & Svante.
Sen ska jag iväg å hälsa på Annica som är hära :D

Nae blir alltid så röriga inlägg
Hade




Wihooo

Är så skönt med en nystädad lägenhet de luktar så himla gott å man blir ju då även på bättre humör. Motivationen kom tillslut och även lite extra för jag lyckades he upp nya gardiner i sovrummet å vardagsrummet :). Så lite nytt här och där blev de och billigt att inte köpa nå nytt utan jag blanda bara de jag hade å de vart jag riktigt nöjd med. :)
Synd bara att rent och fint lär man ju inte ha så länge då gubben kommer hem.
Dock så flyttar jag hem till mamma några dagar då hon åker till Turkiet på söndag så jag och syrran ska turas om att vara hundvakt :)

Efter jag städat klart så drog jag till mamma och åt lite surströmming och sen vidare till Emmelie för lite prat med henne och Nina. Drog även en liten ragg med pärlan. :)
Sitter och ser på hela Sverige bakar på 7an, tycker de är intressant när man ser andra bakar.
Synd bara att man missat halva.

Imorgon väntas jobb till 3 så ska bara se på Filip å Fredrik sen hoppa in i säng så man tar sig upp. :)

Hade & godnatt


Torsdag.

Försöker finna min motivation till att städa men den verkar inte vilja komma till mig idag. Måste verkligen städa idag för imorgon väntas jobb och efter de brukar man ju vara väldigt trött och dessutom är de ju fredag imorgon så då borde man ju få slippa städningen.
Sen är de ju bra städar väder också så bara dricka upp sitt kaffe och ta tag i dammsugaren å köra :).

Efter de blir de en promenad med hundarna och sen iväg och hämta bilen hos mamma så den står hära när jag behöver den imorgon.
Åå efter de blir de att fortsätta städa och kolla på jotex på lite nya gardiner och annat fint :).

Hade bra idag.


ZzZZzzzz

Är väldigt trött just nu skulle försöka se Filip och Fredrik men somnade ganska fort så har dragit mig till sängen.
Dock har jag lyckas dra på mig värk i vänstra axeln som vill värka ännu mera på kvällen så just nu är linnex min kompis, synd bara att jag råkade smörja på för mycket igår så de sved som bara den och lyckades inte somna men idag har jag låtit bli att smörja på något så får se om man lyckas somna.
Dock så har jag smörjet linnex på benen för de bränner inte på lika mycket och är enbart bara skönt med extra värme.

Ska försöka ta mig ut på en lång promenad imorgon så man rör på sig lite isf för måste verkligen komma igång med crossfiten. Måste bara lägga upp passen så man är förbered dagen innan vad man ska köra för något.
Bara hålls tummarna att axeln börja ge med sig å benen också för den delen.
Annars får jag lägga in mig hos sjukgymnasten och gnälla lite :).
Kan funka de med, men jag är ju så tjurig så jag tror ju att allt ska gå över på någon dag.

Sen ursäktar jag mig för alla stavfel och helt fel ord då man bloggar från mobilen så skriver ju den lite egna ord och är man inte nog uppmärksam som jag oftast inre är hinner jag inte rätta de.
Då vet ni de.
Imorgon väntas städning och nå pyssel för att få dagarna att gå och såklart njuta av känslan att äga en egen bil :P
Tog sin tid att köpa sig en, var inte heller meningen att jag skulle köpa en bil men vart kär i denna och då kan jag även söka jobb utanför Arvidsjaurs gränser :).

Ska sluta svamla och sova istället
God Natt & hade
Puss.




Äntligen :D

Äntligen har man en egen bil och en kombi för hundarna nu ska de bara fixas nå burar så de fördas säkrare. :)
Jävligt drygt dock att stiga upp kl 7 och åka buss i 4 timmar å sen sätta sig en bil och köra tillbaka. Men de gick fint att köra hem men nu börja krafterna ta slut så kommer nog bli en tidig kväll. :)

Stannade och åt lunch med Anton å sen hen och direkt man kon hem vart de att snöra i sig en kopp kaffe å iväg till mamma för tjejkväll. :) passade på att lasta ut vinterdäcken också så nu är de bara besiktning nästa vecka som väntar :).

Nae ska ut med hundarna nu och sen mysa mig ner med hundarna framför teven ett tag. :)

Hade


Kvällen är här..

Sitter och myser ner mig i soffan med En Akilles som vägrar ligga stil och kräver att man ska ge han all uppmärksamhet och nyser en rakt i ansiktet.. Gullig hund de där ;), har även jagat Aragon som lyckades dra sig från halsbandet och lyssnar han?, svar nej!!
Men skönt att man lyckades få fast han tillslut.

Har lyxat med lite blåbärspaj också såhära på kvällskvisten satt fint i magen. :)
Ser lite på x factor första gången jag ser de och ja de är ju som idol ungefär så de är väl inte allt för intressant men funkar fint medans man väntar på att svenska Hollywood fruar ska börja. :)
Efter de blir de sängen för imorgon tar jag och mamma bussen till Umeå för att hämta hem min bil ;). Ska bli så skönt att ha en egen bil och en bil som är jävligt rolig att köra :).

Nae fortsätta se på teve.
Saknar hjärtat

Hade


Tisdag

Skönt att man vaknar till strålande sol  man får så mycket mer energi och får mer saker gjorda :D.
Igår så fick jag ju inte allt så mycket gjort skulle ut med hundarna på en långpromenad men då började de ju spöregna och släppa Akilles hela den vägen var jag inte sugen på för han vill helst inte vara ute då de regnar.
Men idag ska jag he mig ut på en promenad med hopp om att min skalle sluta göra ont också.
Somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk..
Men snart är man väl på banan igen, hade tänkt städa lite ute på bron också men de vart då inte heller gjort igår for och handlade nå mat med mamma och var förbi några gravar och gjorde höstfint sen intog jag soffan. :P
 
Men jag var lite duktgig och fyllde i nå papper iaf som ska skickas iväg idag. :)
 
Annars idag så ska jag tvätta å försöka städa lite hära hemma får se hur långt man tar sig med de :P
 
Nu till de roliga sitter och försöker komma på hur jag ska lägga upp min nya träning som är crossfit har fått en massa övningar av min kära broder Tommy så nu ska jag börja träna igen fast inte på gym utan hemma. Fick prova på crossfit när jag var i Umeå sist och shit så kul de var men grymt jobbigt så denna träningsform kommer jag nog att gilla och tydligen så ger den resultat bara på någon vecka. :P Så nu gäller de inte att fuska med sig själv utan köra hårt i först 30 dagar och sen få nya övnmingar som ska göras.
Å jag börjar med detta idag skulle egentligen ha börjat igår men var inte på topphumör alls så vart en dag senare men då är de ju bara hålla på en dag längre än tänkt. :P
Allt går bara man vill.
 
Nu i 30 dagar ska jag röra på mig 7 dagar varje vecka & av dessa 5 dagar ska jag röra på mig minst 45 min, som cykla, gå, städa och åka inlines. Ja allt möjligt egentligen bara jag håller igång dessa 45min. Sen då varannan dag kommer jag köra ett crossfitpass minst 3 pass i veckan.. Eftersom Tommy skickade med en massa övningar är de lite svårt att veta vad man ska börja med så försöker lägga up dagens pass så får se vad de blir. Mest troligt kommer jag även att skriva ner de hära för att hålla koll lite på vad jag gjort och hur de gick. Så man även sen kan gå tillbaka och kolla på resultaten. :P
 
 
Så nu är de bara köra på..
Och som pappa alltid sa man fuskar bara med sig själv.

Lördag

Ligger i soffan och vilar eftersom roliga veckan började igår och smärtan från helvetet kom idag så soffan passade perfekt denna dag. Har även en sovande akilles på min mage, mys gubben som alltid ska krypa upp i famnen på en när man ligger å vilar.

Vart lite öl igår men for hem ganska snabbt och slog på en film istället så idag mår man prima, ja förutom smärtan då men den får man stå ut med en dag iaf. Blir en lugn kväll ikväll vet inte om man skulle ha dragit sig iväg till mamma och kollat på hockey eller fixa hem en massa filmer och glo på de med en massa godsaker :). Men de får man väl se närmare kvällen vad som händer och sker.
Skulle ha behövt cykla å handla nå mat för de börjar eka i kylen så då är de dax för att handla.
Skulle även ha behövt tagit en skogspromenad med hundarna nu när de är så mysigt väder.

Nae ska vila en stund till och sen får man se vad man orkar och inte orkar :)

Hade


En vecka sen!!!

Shit är ju en vecka sen jag skrev något hära sist men de blir ju fort så när man har gubben hemma.
Förkylningen har som gått över och jag drog mig iväg på jobbet förra lördagen också. :) men däremot var jag helt deckad söndagen, kanske inte så smart att fara ut då man är sjuk och heller inte dricka vin en hel kväll för de slutade med att jag sov hela söndagen ungefär var faktiskt få timmar jag höll mig vaken och sen var de en rejäl vilodag i måndags så man blev frisk någon gång..

Annars har de väl inte hänt allt för mycket har varit med vännerna och Marcus å ja jobbat lite å sen bara städat i lägenheten å så.
Sen var de inte så mycket mera.
Har då heller ingen aning vad som händer i helgen men de får man väl se ikväll :).

Nae vart inte mycket vettigt skrivet hära så ska nog göra mig nå mat å vänta på att gubben ska komma hem så de kanske händer mer än vad de gör just nu.

Hade iaf..


Bläääää

Usch idag är de ingen bra dag känner mig helt däckad och även hostan har hittat hit. De suger ganska mycket sen så tackade jag ju ja till jobb imorgon blir bara till lunch men ändå, vill ju inte smitta mina kollegor eller vårdtagare sen trodde jag ju faktiskt att jag skulle bli friskare för varje dag inte sjukare...
Fasen, sen kommer ju gubben hem imorgon också och vill ju inte smitta han precis heller så han ligger sjuk på hans ledivecka... Får väl se om de blir bättre mot kvällen annars är de bara ligga hemma imorgon.

Mamma skulle komma förbi med nå fika och huskurer på ett tag så då får jag beklaga mig till henne :P.
Nae men de är bara vänta tills denna förkylning försvunnit ur min kropp går ju inte göra annat.
Har försökt städa lite också men får ta lite pauser och vila en stund man blir ju helt färdig.

Sluta gnäll nu och försöka se något positivt med livet just nu.. Får nog tänka så ett tag.
Usch igår kväll när jag skulle lägga mig var de minus grader ute känns som man inte riktigt är redo för vinter och snö just nu. Resten av hösten får gärna vara solig och inte regnig.
Skönt att de varit fint i några dagar nu iaf. :)

Nae nu ska jag försöka starta en tvätt och sen vila lite till tills mamma kommer :)

Hade




Nyser hit & dit!!!

Usch vad less man blir denna förkylning då man nyser mest hela tiden, bara bita ihop ändå.

Varit ute med mamma på samhället och även hunnit med ett möte med arbetsförmedlingen och blir inte klokare på vad jag vill göra med mitt liv.
Men de kommer förr eller senare.
När jag kom hem ser jag att en av min krukor som stod på bron låg på marken, trasig och blommor över asfalten. Kan ju säga att jag blev smått förbannad när jag tänkte he nå höst blommor i. Jävla blåst.... Nåja får väl se om jag hittar något nytt att he de i istället då.

Ska snart he mig ut med hundarna på en liten promenad innan jag beger mig till mamma. :)

Hade


Tisdag

Tycker inte om att vara sjuk, halsen är svullen och man känner sig bara hängig men ska då snart göra mig redo för jobb. Måste jobba för att få in nå pengar så tur de bara blir en kort dag. :)
Bara ta med sig halstabletter och Ipren så ska de nog gå fint.

Vart att jobba till 21:10 igår istället men de gjorde inget bara bra :)
Annars idag så blir de att fara å handla lite efter jobbet sen en skogspromenad med hundarna om man inte är helt slut.
Sen blir de vila resten av dagen å kvällen å mysa ner sig framför teven med nå gott :).

Ska även till veckan försöka göra höst ute på bron så de blir lite mysigare. Tror mina sommar blommor håller på att säga upp sig.

Nae kort och gott
Hade


Måndag :)

Äntligen får man se lite sol och få bli på lite bättre humör, även få njuta lite av hösten :).

Helgen har varit toppen med mycke skratt å lite shopping, hittade 2 väldigt mysiga tunikor på hm som jag bara älskar skönt att hitta nå vettigt och inte bara en massa man inte behöver. Så för em gångs skull så lyckades jag hålla mig till de jag behöver :).
Synd bara att vädret varit skit hela helgen i Umeå.
Lördags drog Tommy med mig till iksu för att gå igenom ett crossfitpass och ja de var de jobbigaste men ändå roligaste träningsformen jag gjort så nu har Tommy fixat ett tränings schema med en massa crossfit övningar jag ska köra :).
Har ni inte provat på de så gör de man tränar hela kroppen på kort tid men man är ändå helt slut när man är klar.
Har då träningsvärk från helvetet och gå i trappor är fan ingen lek just nu men de går över de med :).

Lyckas dra på mig en förkylning också så har tagit nå ipren så man orkar jobba ikväll men blir en kort kväll till halv 9 sp de ska nog gå fint. Packat med nå halstabletter också så de ska nog gå bra :). Imorgon blir de att jobba några timmar på dagen så de är skönt att få jobba lite :P

Marcus har även dragit iväg på hans jobbarvecka så då är de extra skönt att jobba så dagarna går lite fortare.
Har även varit duktig och dammsugit och tvättat lite så nu är de bara lite disk kvar men den tar jag efter jobbet :).

Nae nu ska jag ut med hundarna och sen göra mig redo för jobb.

Hade :)



RSS 2.0