Torsdag

Jag är på bättringsvägen från denna förkylning så idag blev det jobb för mig och dagis för lilla, är på jobbet än och längtar tills jag slutar för att få krama om gumman. 😊 

Elisabeth får en kort dag då pappan i huset har återigen problem med ryggen. Hade mer än gärnat åkt hem med henne då hon slutar snart men jag får vara kvar till 5. 
Är ju van att sova nu då jag varit hemma i 2 dagar så känner mig lite trött. Får bli en tidig kväll istället. 
Blev en kort vecka denna vecka då det är fredag redan imorgon, ska bli sååå skönt med helg och det verkar som de ska bli en toppen helg på de med sol och inte allt för kallt. Kanske vi får ta oss ut en sväng med skotern. 
Annars får vi försöka vara ute så mycket som möjligt. 

Tack och lov har inte gumman blivit förkyld ännu men jag väntar bara på att hon ska åka dit också då det går mycket förkylningar nu. Men håller tummarna att hon slipper.. 

Nu ska jag dra mig tillbaka och fortsätta jobba då min rast snart är slut.

Hade 



Trillade dit

Helgen har passerat och även den hemska måndagen, måndagar är verkligen inte roliga nog för att det gick bra att jobba igår är måndagar ändå så seg.
Började känna av i söndags att en förkylning var på g och mycket riktigt trillade jag dit. Somnade halv 10 igår ihopp om att känna mig piggare idag för att kunna jobba men icket sprutar snor och nyser snart ut hjärnan och minsta beröring på kroppen gör att man vill gå under. Jag och gumman fick oss en hemma dag helt enkelt, Självklart är ju Elisabeth piggare än någonsin. Inte de lättaste att roa henne då man inget annat vill än att ligga stilla i soffan. 
Men får vila då hon ska sova efter lunchen. 
Tur att gumman verkar ha bättre immunförsvar än jag, jag är ju typ överkänslig och lyckas alltid åka dit. Både jag och Marcus har ju hunnit med att vara sjuka, gumman har typ varit lite små snorig tack vare en tand. Tydligen är hon lite hårdare än manma och pappa!!

Barnkanalen går då varm idag och nu har även gumman lyckats he igång babblarna på paddan. Hon börjar som veta vars hennes appar finns på på paddan nu. 😊 
Hon är som gode söt där hon sitter och små ler.
Idag får hon faktiskt ha paddan en liten längre stund så jag kan pusta ut lite. 

Svalare har det då blivit ute nu också fast då ska det ju tok snöa istället och skotta var inget jag är sugen på precis, det bördan får Marcus så glatt ta tag i.
Förhoppningsvis håller denna "värme" i sig till helgen så man kanske kan vara ute och hitta på något kul. 😊 

Nu ska jag kolla vad man skulle ha snört ihop till lunch.

Hade 





Bara lite bortskämd!


Råkade visset köpa ett litet kök till gumman som vi var och hämtade för en liten stund sen. Dock så fynda jag de på köp & sälj i fint skick och gumman älskar det. Kunde inte låta bli helt enkelt och 300kr är inte mycket, inte för ett sånt litet kök.
Lite kul när vi var på dollar idag så kollade jag på nå leksaksmat med en massa olika grejer som jag tänkte köpa men då kom jag på att Elisabeth har ju inget kök så köpte de aldrig. Vi får helt enkelt in imorgon och fixa de. 
Nu kanske jag får laga middag ifred då hon har ett eget kök. 😊 
Hon är bara lite bortskämd.!

Jag har även fyndat mig nå nya promenadskor som jag hade tänkt ha på jobbet de andra jag hade är det lite hål i så var på tiden jag fixade nå nya. Trodde man skulle spara pengar att inte åka till stan men blev lite utgifter ändå. Efter lite shopping på samhället for vi och lunchade hos hans på hörnet efter det har det blivit lite bus med Tor. Dagen har varit riktigt bra och perfekt avslut med planka till middag. 

Nu väntar vi på att pappan ska komma hem så vi hinner träffa han en snabbis innan vi ska till mamma igen.

Hade 






lördag

Det är så skönt att vakna utan att behöva känna stress, vi kan äta frukost i lugn och ro, gumman kan springa runt som en galning utan blöja och bara vara innan man ska jaga henne med kläder. Man får ta saker och ting i sin egen takt. 

Jag jobbar för fullt om veckorna men nu har jag jobbat mina 2 veckor på en avdelning så nästa vecka blir det att börja på 2 nya till mitten av februari. Från att inte ha något jobb alls till att stå mellan 2st som jag trivs med riktigt bra. Dock har jag ett riktigt jobbigt beslut att ta men förhoppningsvis har jag kommit fram till vad jag vill till veckan. 

Efter jobbet blir det mest mys med familjen och försöka hålla sig vaken till minst 10 vilket inte går så bra. Marcus har taggat ner med jobb på kvällarna så han är oftast hemma nuförtiden vilket vi uppskattar väldigt mycket. 😊 
Gumman lär sig bara mer och mer för varje vecka som går känns det som, varje morgon vi traskar iväg till dagis så sjunger hon alltid nå trudelutt. Man går alltid med ett stort leende varje morgon, vi har verkligen världens go tjej.💜

Idag var tanken vi skulle dra med mormor till Luleå men det är för kallt i stort stan så vi valde att stanna hemma istället så vi tänkte spendera dagen hos syrran med kusinerna. 
Roligare för gumman än att följa med på en massa affärer i stan. 
Pappan är iväg på knuffarcuppen i jörn så vi håller tummarna att det går bra för dom om int annat har de nog riktigt kul. 

Tänkte bjuda mamma på plankstek ikväll och spendera kvällen med henne, känns som det behövs. Marcus skull ha en liten grabbkväll med bastu vilket de lär göra halva natten. 

Igår däckade jag i soffan kl 9, vill ju vara pigg nu när det är helg men går inte då man är så sjukt trött om kvällarna tillslut tvingade Marcus mig isäng. Nog är det härligt med en tidig kväll men vill ju se film och bara vara när man inte behöver ställa någon väckare. 
Vill att våren å ljuset ska komma nu så man blir lite piggare särskilt nu när det varit så kallt i 2 veckor .
Fast igår var det ju rent blida så efter vi slutade så traskade vi iväg till Marcus jobb med Akilles vilket var riktigt härligt att slippa frysa. 
Dock är det ju lite kallare idag men skull väl bli svalare sen så vi kanske kan vara ute en sväng.
Förhoppningsvis blir det inte en liks tidig kväll ikväll.

Från det ena till något helt annat så har jag blivit så sjukt sugen på att gifta mig. Kom typ från ingenstans men jag vill ha ringar på mitt finger. 
Dock lär jag ju få vänta på att Marcus ska fria och göra det själv har man ju inte riktigt mod till. Men det kommer när det kommer är väl ingen stress precis men skulle vara så mysigt att bli Marcus fru. 😉

Nu ska vi traska den långa vägen till mormor och få igång henne också. Går ju inte sitta inne hela dagen. 

Ha en fin helg. 😘




Nytt år.

Här går det undan då både jul och nyår har hunnit vara, snart har även första månaden på 2016 passerat. 
2015 var ett bra år, ett år med mycket roligt innehåll, skratt och äventyr.
Känns som att 2016 kan bara bli bättre då 2015 slutade precis som man ville. 😊

All julrusch på jobbet har avtagit och blivit till det lugna vilket gör att man inte har fulla veckor med jobb längre men gör inte så mycket då jag istället fått ett litet längre vikariat på gummans förskola. Så ska vara där på lite olika avdelningar i några veckor framöver så känns skönt att dagarna kommer fyllas med jobb. Dessutom är ju tiderna så olika så blir inte allt för långa dagar för gumman heller. Sen är det ju riktigt kul att få jobba med barn igen och denna gången slippa känna sig så trött,illamående och stor, då jag jobbade sist var jag ju gravid,var inte så lätt att jobba med ett gäng barn då. 
Är ju inte dumt med 2 jobb heller. 😊 

Äntligen får jag också hämta gumman och inte bara lämna henne. 
Lite lyx att vara så pass nära henne vilket underlättar vid lämning och hämtning. 😊 

Idag har vi spenderat förmiddagen ute med att skotta lite snö och åkt lite pulka. Bara passa på att vara ute då det är så pass milt ute igen. 
Hon har ju inte fått vara ute mycket alls då det varit så otroligt kallt ute. 


Nu sover hon och medan hon gjort de har jag fixat lite med försäkringskassan, a-kassa och arbetsförmedlingen. Är så mycket man ska fylla i och komma ihåg att skicka in. 

Känns som skönt att veckorna kommer bli till de vanliga med jobb och dagis, inte massa röda dagar hit och dit vilket gör en enbart förvirrad vilken dag de är. 
Nu längtar vi till påsken och våren istället. 😊 
Måste dock försöka stöka bort julen i veckan. Är ju roligare att plocka fram än att stöka undan. 

Nu ska jag snart ta och väcka gumman för lite mellanmål.

Hade 






RSS 2.0