Torsdag :)

Denna dag känns helt underbar är på topphumör :P Kul att man har sina humörsvägningar ibland men nu är det mer åt de glada hållet :D...

Ska snart iväg och jobba några timmar och laddad som vanligt :D Älskar att jobba i hemtjänsten har så söta gummor och gubbar :D..
Sen dom jag jobbar med är också helt underbara.. :)

Sen efter jag jobbat ska jag hem och städa lite :) Gubben har typ gjort om hela lägenheten och det känns helt nytt typ :P soffan står åt ett annat hål och teven med så lägenheten känns större :D.. Älskar han grymt mycket <3. Efter jag städat ska jag beställa hem nå roliga saker till lägenheten och till mig och gubben :)..

Sen ikväll blir det tjejkväll med mamma och syrran :D

Och snart är de helg men vet ej vad som händer då.. :P

Nae nu ska jag ta min volvo och dra mig till jobbet.. :P

Hade


Denna trötthet...

Är alltid trött nu förtiden är helt slö och kan sova typ jämt utan ha svårt att somna senare på kvällen.. Vet ej vad de kan vara. Kan ju vara någon form av stress för allt nytt jag har tagit in med jobbet och så.. Men får hoppas att jag blir piggare snart..

Sen så vet jag inte om jag hamnat i nå depp månad igen känner mig enbart bara negativ till de mesta, känns som jag håller på att förlora allt igen.. :S Hatar denna känsla..

Något är de som spökar i mig men vad?...

Jajja det som går bra är väl jobbet får jobba ganska mycket och sen så fick jag se igår att jag är ledig till påsk :) Känns helt underbart kanske man får andas ut ett tag och bara vara med sin familj :)..

Marcus har även fått igång mercan så han är nöjd och väldigt glad och jag får träffa min älskling mera :D Så det är ljuset om dagarna :)..

Nästa månad har jag och hjärtat varit tsm i 2år och funderar på att sticka till källan för lite spa och myspys :D
Älskar dig gubben min <3


Nae hade..

RSS 2.0