2012-01-03

Man måste verkligen börja bli van att skriva 2012 istället för 2011. :P

Har hunnit med en hel del idag och sitter och slappnar av lite innan man ska upp och göra saker igen..
Fyfan för att skotta säger jag bara, tack och lov att de var lätt snö. Är ju som inte lika tungt och fort gick de. :)
Har även små shoppat lite, hittade en jätte fin blus på linkan och nå mysiga tröjor på intersport till mig och Marcus. :) Bra att ha när man kör skoter.
Så denna dag har varit bra förutom att skotta då. :P

Fick en påminelse att jag borde göra en synundersökning så måste väl ringa och boka en tid för de imorrn då. Klart det var ju ett tag sen sist så får se om man fått sämre syn :S

Har även tjejkväll ikväll så då ska vi börja på en skräck serie som syrran tyckte vi skulle se på varje gång vi har tjejkväll. Den heter American horror story tror den var på 12 delar och den är ganska så bra, jag och Marcus har redan hunnit med att se några avsnitt.
 Den är ganska obehaglig men den är inte sådära jätte skrämande helller. Så man behöver som inte sitta med en kudde över anstiktet under hela serien. :) Så den är helt klart se värd. :) Men den kanske blir mer och mer läskig ju mer avsnitt man ser. :)



Det är även ganska kända skådesplera som är med. :)

Nae nu ska jag se om jag hittar något roligt på internet. Sen ska jag göra lasagne eller den är färdig behöver bara he den i ugnen :P Får hoppas den är god bara..

Hade

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0