Godmorgon/goddag

Just kommit in från en liten morgonpromenad med hundarna och nu sitter jag och avnjuter en stor kopp kaffe. :P
Kändes lite svalare att vara ute idag men lär nog bli mycket varmare mot eftermiddag så idag ska jag inte anstränga mig mycket alls det enda jag ska göra är att tvätta men sen ska jag sitta ute på bron och må hela dagen. Även ta en lite promenad med hundarna så Akilles får svalka sig lite i någon sjö.

Ska nog även baka men de är ju bara roligt och jag tänkte bara göra nå enkelt och gott så man har nå fika idag. :)
Vart så sugen på smulpaj så lär nog bli att snabbt snöra ihop en sån.

Ska iväg till mamma först och gå ut med Figo & Svante sen ska jag nog iväg å handla får man väl se hur mycket man lyckas plocka på sig. :)
Imorgon väntas jobb så passar på att bara njuta av denna dagen. :)

Nu ska jag kolla efter nå recept och dricka mitt kaffe.

Hade fint idag


Torsdag

Gårdagen var riktigt mysig med grillning och en massa mys med Tor, syrran och mamma.
Fynda även ett par nya sommar skor vilket jag varit ute efter ett tag och de kostade endast 100kr. :)

Tor hann även kissa på mig då jag skulle byta blöja efter de fick jag ett stort leende av Lillskiten. :) Charmig är vad han är.
Han blir bara större och större för varje gång jag ser han, kommer nog bli en stor kille. :)

Idag blir de att städa & dona på ska även hinna med att sitta ute på bron och njuta av denna underbara värme. Måste även hitta någon present åt hjärtat som fyller år nästa vecka. Men vad vet jag inte riktigt än. :P

Älskar att hänga ut tvätten de torkar ju bara på några timmar, vilket även betyder att jag kan tvätta bort all tvätt. :)
Nu är de ju bara hålla tummarna att resten av sommarn blir lika bra och att man slipper en massa regniga dagar.

Nu ska jag starta en tvätt, vika ihop de som redan torkat och sen dammsuga lite. :)

Hade






Onsdag

Idag blir det att vara med mamma hela dagen, hon fyllde ju år i lördags och sen så var det ju morsdag på söndagen. Dock så jobbade ju hon hela helgen så idag ska vi fira henne på våran tjejkväll. :)

Ska snart bege mig till hon och fika då hon ringde å frågade när jag ville att kaffe skulle vara klart. :P
Efter de blir de tvättning av bilen och sen ut på samhället och kolla runt lite. :)

Fyfan vad varmt de är idag också de är så sjuuuukt skönt men man är som inte riktigt van denna värmen så blir nog en härlig dag. :)
Sen får jag ju även mysa med min älskade Tor idag.. <3

Älskar onsdagar

Hade


Måndag

Kvällen är här och idag blev jag inringd för jobb så jobbade till 4 och sen har jag hjälpt mamma att hämta hennes ute möbler och hon hade även vunnit en grymt fin hängande stol, går som inte förklara på ett vettigt sätt. Men jävligt fin var den kommer nog tillbringa många timmar i den denna sommar. :P
Jag och Marcus passade även på att äta middag hos henne efter vi plockat bort en massa möbler å annat som ska till loppisen som är till helgen.

Helgen har varit toppen den har som bara rullat på som den ska med många timmar ute i de fina vädret.
Igår åkte vi en sväng med hundarna till reivo och tog oss en liten promenad i skogen där även Akilles sprang och badade lite då och då. Väldigt mysigt ställe, blir nog att åka dit och grilla någon gång i sommar. Var så tyst och lugnt de ända man hörde var några kvittrande fåglar, grymt mysigt.
Efter de körde vi bara runt och kollade på det mesta, mest efter björnar men de höll sig borta från oss. :P

Har faktiskt även varit duktig tvättat och hängt upp tvätten ute på bron och även diskat bort lite så nu är det bara en dusch och kvällspromenad med vovvarna sen väntar sängen för imorgon blir det jobb igen :)
Känner mig redan väldigt trött så blir en tidig kväll för både mig och hjärtat.

Hade fint


Fredag

Sitter som vanligt ute på bron och njuter av vädret och just nu känns de riktigt varmt. :)
Kom från mamma för en stund sen, hon bjöd på en liten kaffekopp och hann även träffa mormor en sväng innan hon åkte hem igen.
Vi för ut en på samhället för att kolla om lino hade nå möbler och självklart hittade mamma nya snygga ute möbler. :)

Idag har jag varit lika flitig som jag faktiskt lyckas vara hela veckan. :P
Har hängt upp en gäng med sockar på torkning, diskat och även cyklat till Lill Ica och handlat till middagen. Köpte även jordgubbar och grädde som jag hade tänkt äta då jag kom hem men då ville mamma att jag skulle komma till henne istället. Får nog äta de ikväll, då det är så sjukt gott. :P

Då gubben slutar vilket han nog gjort blir de en sväng ut på samhället och glida, även in en sväng på systemet för att köpa nå vin. Måst se om de fått in Per Mobergs rosevin. :D
Vilket skulle passa perfekt till detta go väder.

Jo har även fått nya ölglas av mamma då hon vet att jag tycker om stora glas så köpte hon dessa till mig... :)

Hade fint.



Torsdag

Man kan verkligen inte klaga på detta underbara väder fast man suttit inne och jobbat hela dagen så blir man alltid på bra humör då det är klarblå himmel. :)

Denna dagen har gått riktigt fort och väldigt bra så går inte att klaga på de heller fast de var jobbigt att stiga upp imorse. Men de kommer jag att vänja mig vid ganska fort.

Har varit ute på en promenad med hundarna, hängt upp tvätt på bron, vikt ihop nå tvätt och även startat en till tvätt. Väldigt skönt att man har energi över till att pyssla på här hemma också.
Tror dock att jag inte ska lägga mig i soffan för då lär jag somna. :)

Nu är det bara att invänta gubben och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

En sak ska jag försöka göra och de är att beställa hem nå sängkläder från jotex, är verkligen en fröjd att gå och lägga sig för deras påslakan är såååå sjukt sköna så man bara njuter av att få dra täcket över sig. :)
Sen är de även något vi har för lite av, då Akilles bäddar i sängen så river han upp små hål och så fort de är ett hål i något ska han självklart slita upp det så det blir ännu större.. Skit hund!!!
Men man kan ju ändå inte låta bli att älska dessa små liv.. :)

Nu ska jag kolla vad vi fått för post.

Hade super


Godmorgon

Usch var verkligen inte pigg då jag steg upp men med lite kaffe och en morgonpromenad med vovvarna gjorde att jag blev lite piggare.
Blir en liten jobbar dag idag så ska snart ta cykeln å börja dra mot k4 i de härliga vädret. :) Får nog sitta ute och äta lunch idag.

Hade fint


Onsdag

Vilken toppen dag det har varit idag jag och mamma har hunnit vara på gravarna med nå blommor, en sväng till Erika för att sedan traska iväg på jobbet som hade öppethus idag så nu har de fått se lite hur min arbetsplats ser ut. :P
Tor fick ju självklar följa med så jag har traskat med han i barnvagnen. Efter vi varit förbi jobbet så for vi ut på samhället och köpte oss nå mjukglass.
Riktigt härligt att sitta ute å mumsa på en glass då solen skiner. :)

Efter de så traskade jag, mamma och Tor till Konsum och denna gången fick jag med mig nå blommor som jag hade tänkt plantera på en stund. :)
Erika tog mammas bil medan jag och mamma gick hem med min älskade Tor, fy vad man kan älska denna bebis sen är det ju så härligt att gå med barnvagn och längtan efter en egen liten bebis blir ju inte precis mindre. :P

Har även fått mitt sommar schema för sommaren och jag är så sjukt nöjd över hur jag ska jobba, jobbar 3 helger i sommar och är ledig både nattivalen och motorveckan vilket är sommarens 2 höjdpunkter sen lär man ju åka på en massa andra crusingar runt om i landet i sommar. :)
Är så underbart att man är riktigt nöjd över sitt schema något som kan vara skönt då man faktiskt jobbar varje sommar sen att man inte jobbar helg ofta gör att man får vara lite ledig.. Guuu så underbart.
Börjar redan den 3 juni till den 30 augusti så jobb hela sommaren lång. :)

Nu ska jag ut och plantera mina blommor och sen invänta hjärtat mitt.

Hade



Fort var de gjort.

Sitter ute på bron och mår gott med hundarna. Har varit hos mamma mest hela dagen, vi hann inte tvätta bilen då all tid gick åt att skruva ihop hennes nya högtryckstvätt. :P
Sen kom även Erika och Tor & då vart inte mycket gjort.
Har då hunnit med dollar och Konsum också å självklart plockade jag på mig en massa små grejs, faktiskt mycket nödvändiga grejor. :) ( enligt mig )

På mindre än en timme har jag diskat, städat bort och snyggat till ute på bron så nu ser se lite trevligare ut. Hängde upp nå plastblommor och de vart riktigt fint må jag säga. :P slipper jag ha riktiga mot väggen för där kommer de ju ändå inte så mycket solljus plus att jag kan hänga upp tvätten och inte oroa mig om att blommorna ska dö.. Inte så dumt med plast ibland inte. :P
Nu ska jag bara plantera lite riktiga blommor också, dock så fanns de inga snygga på Konsum så ska nog göra ett nytt försök imorgon. :)

Nu kom gubben hem så ska börja med middagen.

Hade


Tisdag

Goddag idag ska jag vara lila flitig som igår och mycket ska hinnas göra.
Ska snart iväg till mamma och hjälpa henne att tvätta bilen sen ut en sväng på samhället och inhandla blommor och blomlådor till bron och försöka snygga till de lite där ute. Blir galen på hur de ser ut nu....

Efter de blir de nog städning av toan och skurning i resten av lägenheten så är den fin ett tag framöver iaf. ;)
Ska även byta gardin i hallen och börja spackla lite. Men får se om man hinner med allt idag, har ju även tid imorgon också. :)

Har skrivit en handlar lista för annars har jag glömt hälften av de jag skulle ha.

Hade fint




Prickig!!!!

Tydligen så tål jag nog inte riktigt dessa myggbett då två av dom jag har ser ut som golfbollar.. Men de sägs ju att de första myggbetten blir lite större, håller på att klia sönder mig och får smått panik.... Är verkligen röd prickig över hela kroppen. :/
Usch, fy & blä. Har då smörjt in mig med kådsalva och de lindrar faktiskt kliandet.... Älskar dessa naturprodukter då det funkar både på mig & hundarna.

Har varit riktigt flitig idag hunnit med en hel del, tvättat en massa, städat sovrummet som en galning, bytt till nya sängkläder och städat bort en massa skrot så ska bli så skönt att gå å lägga sig för natten.. Hundarna har då redan somnat och de har fått njuta ute på bron i solen hela dagen medan jag städat och stökat på.
Är så skönt att ha öppen dörr så hundarna får springa ut och in som de vill.
På kvällskvisten har vi även hjälpt mamma stöka bort två stora buskar så hennes tomt ser mycket luftigare ut. :)

Imorgon blir de städning av bron så ska in på samhället och inhandla nå blommor att ställa ut så se det blir lite sommrigt å fint... Mycket trevligare med lite blommor för just nu ser de ut som hej kom och hjälp mig där ute.. :P
Tror jag även ska fixa nå nya blommor att ha inne. :) Älskar nya grejer som gör ett litet lyft i lägenheten.

Riktigt härligt att få saker och ting gjorda här hemma, dock så har inte tapeterna kommit upp en men klubben har som tagit en massa tid, ska försöka spackla å slipa lite och sen kleta upp tapeterna går ju som fort då man väl sätter igång. Sen då mamma jobbar kväll resten av veckan så kan hon hjälpa mig lite medan gubben är iväg och jobbar.
Vore ju skönt om de var klart innan man börjar gå på sommarvikariatet. :P

Nu tänkte jag gå och lägga mig så man får lika mycket gjort imorgon med. :) fattar inte vars jag fick all energi från idag. :P

Hade & GodNatt <3




Började ju bra!!

De är måndag och ja denna morgon startade inte bra!!!
Vaknade av att mina hundra myggbett började klia då Marcus steg upp för att fara å jobba. När de slutat klia så skulle ju självklart bilen som tar bort allt grus komma och köra på våran gata å den lever ju om som bara den, ja när den for så kom ju självklart sopbilen och tömmer sopsorteringen och de smäller ju å har sig.
Lyckas då somna om vid 9 och vaknade halv 12 så jag är något trött då jag inte sovit mycket inatt.

Hatar myggbett ska inte ut till klubben nå mer på kvällen för går inte att vara där, myggen är galna och tydligen tycker de om mig extra mycket....
Har myggbett fulla benen och de ser så vidrigt ut men de är ju det negativa med sommaren. Det konstiga är att jag inte sett ett enda mygg här hemma och vi bor ju ändå nära en myr men de verkar inte riktigt ha vaknat till på samhället.
Ska då he upp myggnät i sovrummet så fönstret får vara öppet om nätterna. Även myggmedel och annat ska skaffas så man slipper dessa hemska insekter..

Helgen har annars varit toppen, mått gott och bara njutit av de härliga vädret. Fy vad man älskar livet när allt känns så himla bra. :)

Idag blir det att städa, diska, tvätta och stöka bort lite då solen ändå inte riktigt ivill titta fram. Man måste ju passa på för när de är så härligt väder är man ju ute jämt och glömmer att man har ett hem som ska skötas också. :P
När de är klart blir de en cykeltur till samhället för att handla nå mat och andra nödvändigheter. :)

Bara börja ta tag i denna dagen så får man se hur mycket man hinner.

Hade fint.



Myspys

Ligger isängen och myser med mina fina vovvar, Marcus for ut en sväng och ragga. Efter en hel dag ute i go vädret så är det riktigt skönt att bara få lägga sig under täcket & bara må.

Varit en händelserik dag med fullspäckat schema, först har vi varit ute å glidit lite i chevan, hunnit med en sväng till missen för att hämta nå plank till baren inne i klubben och sen bara varit ute och donat resten av dagen/kvällen på klubben.
Nu är baren nästan klar vi fixade dit en kyl som lär rymma en och annan alkohol. :P
Nu är de bara lite små fix som ska göras och den 8 juni är de invigning för den nya raggarklubben.
Dock så hann de ju självklart komma dit en massa mygg så var inte lika trevligt att vara där när solen började gå ner.
Men med en myggdödare så ska de nog bli lite skillnad. :)

Hundarna fick följa med till missen och få springa av sig lite på åkern eller vad man ska kalla det och självklart hittade Akilles en lerpöl som han rullade runt i vips så hade vi en hel svart hund, jag och Marcus var väl inte världens stoltaste över han just då. Som tur var for han och bada i ett dike. :)
Vi har som en liten gris.

Har även hunnit träffa min fina, underbara Annica och surrat lite med henne.
Denna lördagen har varit riktigt fin med underbart väder & värme, pluset i kanten är ju att man fått vara med fina vänner också så man fått skratta.
Vilken glädje ni ger en.

Nu ska jag försöka se klart Madagaskar då jag lyckats somna varenda gång men lär nog somna ganska snart. :)

En ny dag imorgon med förmodligen nya äventyr och idéer. :P

Puss & GodNatt <3


Lördag

Underbart väder och underbar dag. Shit de är så sjukt härligt med värme, klarblå himmel och en sol som steker. Sommaren har varit riktigt efterlängtad. :)

Gårdagen bjöd ju även på lika underbart väder men den var ändå en väldigt dyster dag. :(
På kvällen vart de att grilla och ta sig någon öl sen raggade vi runt med Linus och Emmelie ett tag.
Sen lite mys med min älskade lilla familj och det behövdes :)
Vi köpte även en till bil igår dock ingen raggar bil utan en merca 210 så nu har man en bil som är lite vettigare pendlar bil än de andra. Bmwn ska vi dra till maskin & fritid så får de fixa den och sen åker den på blocket.....

Idag blir det ut och glida med chevan och även äta årets första mjukglass sen får vi se vad denna dagen har att erbjuda. :)

Hade



Tisdag natt

Denna dag har varit väldigt seg och jag har inte fått mycket gjort, har mest varit trött och seg hela dagen.
Måste ju nästan vara detta trista väder som spökar för en, energin har verkligen inte funnits hos mig idag.
Har då lyckats diska och lägga ut en ny matta i köket och såklart gått på promenader med gubbarna men annars har soffan varit min höjdpunkt.
Marcus har även varit och fixat i ny bilen hela dagen så kanske därför de varit lite extra tråkigt för annars har man ju han som kommer på en massa att göra, ja allt förutom alla måste saker som ska göras. :P
Vi har hunnit med en liten snabb resa till missen för att hämta nå bil delar men efter de återtog jag min plats i soffan framför något intressant program på teven. :P
Men imorgon kommer kanske solen fram och då kanske även min vanliga energi kommer tillbaka. :)

Nu ska jag stänga igen mina ögon och sova.
Hade & Godnatt.




En till i familjen

Då hade vi blivit med bil, en ny raggar bil och de är som Marcus sa, man kan aldrig ha för många. :P
Fast nästa gång föreslog jag att vi kunde bli med barn istället och de tyckte han ju inte var helt fel precis. ;)

Nu har vi några bilar ute på parkeringen men få av dom går ju inte som de ska riktigt och en av de är ju självklart min bil...

Nu väntas bara middag och sen en lugn & skön kväll framför teven. :)

Hade


Då Marcus får bestämma!

Så blir de självklart att hämta hem en bil så just nu står han och tankar en dunk och sen beger vi oss, som tur är de bara någon mil utanför Arvidsjaur och inte i Stockholm denna gången.
Får väl se om vi får hem den eller inte de återstår ju att se. :P

Bilder på nya bilen kommer!

Hade


Måndag

Helgerna går alldeles för fort men vi har faktiskt hunnit med mycket ändå, dagarna har varit fyllda med en massa att göra grejor.
Vi har ju som mest varit ute på klubben och igår åkte även en linbana upp. :P

Tog mig en promenad ut dit i lördags med hundarna så jag hade trötta och nöjda pojkar då vi kom hem. :) Akilles hann även bada i ett dike och ja ren vart han ju inte precis så vart att bada i lite snö efter de.
Igår tog vi de mest lugnt, låg i sängen och drog oss lite extra länge, såna dagar är riktigt härliga. :)
Vädret var ju även underbart igår önskade så att de kunde hålla i sig till resten av denna vecka.
Men värmen och solen kommer så småningom, typ nästa vecka.

Idag däremot har jag ingen aning vad som händer hade tänkt att Marcus skulle få bestämma de. Det ända jag måste göra idag är att diska och dammsuga lite. :)

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe.

Hade


Lördag

Vädret är fortfarande grått och regnigt vore skönt med lite sol så man piggnar till lite. Kan ju hålla tummarna att den kanske dyker upp i eftermiddag. :)

Marcus har dragit iväg till klubben och dolar på där, ska nog ta mig en promenad dit med hundarna lite senare om nu inte min underbara mensvärk ska förstöra, är så typiskt man ska få de på helgerna då man vill göra en massa men har man en smärta i både rygg och magen som heter duga så vill man helst ligga i soffan resten av dagen.

Jag hade ändå tänkt ha lite mys med gubbarna då de varit själv så mycket när vi är på klubben hela tiden. Ska nog även starta en tvätt börjar bli fullt i tvättkorgen.
Såna här gråa dagar vore de ju perfekt att baka men då vet jag inte vad man skulle ha bakat för något heller. Kanske man skull ha gjort en efterrätt till dagens middag.? Hmm, får nog fundera lite till på de.

Ikväll hade vi tänkt äta middag hos mamma igen och sen vara lite med min bror och hans lilla familj innan de far iväg igen. Vill ju mysa med fasters myspropp.
Igår åt vi bara middag och sen for vi iväg till klubben & var där ganska sent. Men nu passar de perfekt att grabbarna är där och fixar nu på dagen istället så får de lite ledigt till kvällen. :)

Ska nog ta och göra mig nå lunch och fundera på hur jag ska göra med de planer jag har för idag. :P

Hade



Fredag, lördag vad fan är de för dag??

Förvirringen är total då de ska vara röda dagar mitt i veckan och man tror att de antingen är lördag eller söndag varje dag. Men jag tror de är fredag idag fast de känns som lördag. :P

Vad har då hänt sen sist jag skrev?
Ja i onsdags kom Marcus på att vi skulle dra iväg på ett litet äventyr kl 10 på kvällen så vi packade våra hundar och for iväg, tycker om när han kommer på att bara fara någerst. :) var då riktigt trevligt.
Igår så hade jag och mina fina tjejmiddag hemma hos Nina och ja skratta får man då alltid göra med dessa pinglor. <3
Efter de vart de att dra till klubben och se hur hårt gubbarna hade jobbat på med baren och ja med mycket om å men så är den faktiskt på plats.
Nu är de lite fin putsning och annat som ska göras & de kommer bli så bra då de blir färdig, tur de är händiga pojkar som jobbar på.

Idag blir de att fortsätta lite ute på klubben och sen ikväll blir de middag hos mamma. :)

Hade



Onsdag

Var några dagar sen sist men jag har inte riktigt haft tid att blogga.
Idag är jag ledig och mest troligt är jag de resten av denna vecka också. :)
Har jobbat måndag och tisdag så idag tog jag mig en liten sovmorgon till halv 10 för då tyckte Akilles vi skulle stiga upp. Han la sin skalle på min så de vart inte precis så bekvämt. :P

Marcus har dragit iväg och jobbat lite så han lär man nog inte se förrän ikväll.
Men ska då cykla till mamma och hälsa på henne, Leia och Tina. Dom kom i måndags och ska vara här hela veckan så i måndags fick jag mysa med både Leia och Tor. Jag och mamma for även ut på en promenad med barnvagnarna och de är verkligen såååå himla mysigt med små bebisar. Leia har blivit lite större och är hur söt som helst. :)
Man kan väl säga att man börjar längta efter en egen liten bebis. :P

Måste även idag fara ut och handla till nå middag, städa, tvätta och diska sånt som jag inte riktigt hunnit med då jag jobbat. Dammsugarn är den ända som fått jobba så nu är de dax att ta fram resten. :)
Hundarna ska även få sig en liten längre promenad nu när de är fint väder och värme. :)

Marcus hade varit duktigt och städat under trappen ute igår och även sopat bort en massa grus så vart glatt överraskad att de var han som fixat de så nu ser de inte alls förjävligt under bron/trappen.
Skulle ha behövts en städning ute på bron också å speciellt nå nya möbler men de får nog bli närmare sommaren. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja ta tag i alls måsten denna dagen.

Hade fint.


Fredag

Slutade jobba för en stund sen så har cyklat gärnet hem för nu är de helg men kommer att återgå till jobbet redan på måndag. :)
Imorse när jag cyklade hade jag världens motvind så var helt slut då jag kom till jobbet. Hatar då man typ inte tar sig någon vart för att de ska blåsa så mycket.
Dagen har annars rullat på bra och gått ganska fort också, fast dagarna ibland kan kännas segt så rusar tiden iväg. :)

Vart inte att glo på teven igår då vi for ut till klubben direkt efter vi ätit, där hängde grabbarna upp nå tavlor och spikade ihop nå hål medan jag dammsög bort en massa spån. Hundarna fick även följa med så Akilles var riktigt nöjd att få springa runt ett tag.

Ikväll har vi turen att bli bjudna på middag så kommer nog bli en fin fredags kväll. :)
Nu ska jag vila en stund och när Marcus tvättat klart chevan blir de en promenad med hundarna.
Skulle nog aldrig lagt mig ner i soffan för jag lär nog sova en stund.

Hade


Torsdag

Ligger i skrivande stund i soffan och vilar mig lite, något som är riktigt skönt då man jobbat hela dagen.
Jobbar dagen har varit riktigt fin allt har rullat på som den ska så morgondagen får gärna vara som idag, ingen stress alls. Älskar verkligen sån dagar, man önskar bara att de vore så varenda gång men man kan ju inte få allt här i livet heller. :P

Resten av denna dag kommer nog att spenderas i soffan och glo på teve. Måst även försöka gå och lägga mig tidigare ikväll för imorse var jag lite seg.
Hade ju tänkt gå och lägga mig i tid igår men då började vi se på filmen mammas pojkar och ja den sög verkligen väldigt mycket så var verkligen inte värt att vara vaken för den.

For ju även förbi mamma igår kväll och pussade på min lilla Tor, de är så mysigt med små bebisar och de luktar så gott. Så igår var en riktigt bra dag jag och Marcus blev även som 2 småbarn då vi köpte glass av glassbilen var verkligen länge sen man gjorde de så nu har vi en massa glass. :D

Nu ska jag göra mig en liten macka så jag inte hungrar ihjäl tills Marcus kommer hem så vi får fixa någon middag.


Godmorgon

Redan är det torsdag och jag har gått runt hela gårdagen och trott de var söndag men icket, farligt men en röd dag mitt i veckan man tappar ju kollen helt.
I tisdags vart de då Ingen utgång för mig jag satte mig bakom ratten istället och var chaffis å de valet ångrade jag inte. ;) Dock så ställde jag bort chevan kl 5 på morgonen så jag var något sliten igår. :P
Kommer nog mest troligt börja köra istället känns som de är mer värt och man är ju som ändå med ut på något sätt.

Ska snart bege mig på jobbet ska jobba idag och imorgon sen får man helg igen. Därför jag är vaken denna tiden kunde lätt ha sovit en stund till med mina gubbar som bara ligger i sängen och mår gott.

Nae nu ska jag bege mig.
Hade



RSS 2.0