Fullt upp.

Känns som de är fullt upp idag, har då hunnit dammsuga lite hemma nu är de bara disken som ska diskas och sen är de klart här hemma iaf.
Vi ska ju även iväg på klubben och snygga till lite där å ja de kommer nog ta sin tid att få köket och de fint men de är bara gilla läget så de ser mer trevligt ut. Blir iväg på dollar innan och shoppa loss på städgrejerna och även lite annat. :)
Blir mest troligt en majbrasa där ute ikväll får hålla tummarna att de blir bättre väder mot eftermiddagen så man får sig nå ljus plus lite värme.

Efter vi städat klart där så blir de hem och göra sig klar för en liten party kväll. :)

Nae bara snöra på sig nå kläder och börja jobba bort lite av denna dagen.

Hade


Somna..

De där med att somna i soffan är jag expert på och när jag lägger mig i sängen är jag då inte alls lika trött längre. Somnade på soffan i lördags och då tyckte Marcus de passade perfekt att skrämma livet ur mig genom att viska mitt namn i örat vilket jag tycker är skit läskigt och höll verkligen på att somna så var medveten men ändå inte.
Slutade iaf med att jag nästan började lipa och gick & spydde... Jävligt rolig pojkvän jag har som skrämmer en när man somnat. Lyckades även skrämmas tillbaka då jag vaknade och skrek, han trodde väl inte riktigt att jag skulle reagera på de sättet som jag gjorde.
Populär var han då inte efter de...
Livsfarligt sånt där ju då jag tog tag i hans finger & vred om den lite tills jag insåg att de var Marcus.

Nog om de, vart en riktigt lyckad shopping dag fick med mig lite smått och gott å de har inte spenderats mycket pengar heller. Fick hem lite nytt till lägenheten, kläder till Marcus och såklart lite till mig själv. Vart bara jag och mamma men vi har haft en riktigt trevlig dag för de, även fast vädret varit skit.
Då jag kom hem plockade jag undan lite, satt de jag köpt till lägenheten på plats och sen även hunnit vara till klubben med nå möbler.
Sopade bort lite mer skit så imorgon blir det nog en heldag där ute för att städa och snygga till de lite. :)

Nu börjar jag få tillbaka tröttheten så ska nog göra som Aragon och sova då mina andra pojkar ser på teve. :)
Imorgon blir de fullt upp.

Hade & Godnatt <3


Måndag

Wihooo åker snart till stan igen för shopping med mamma, kanske även Erika och Tor följer då vore det verkligen en toppen dag. :)
Mamma var egentligen inte så sugen på att fara till stan då hon jobbat hela helgen men då ringde hon imorse och fråga om vi skulle fara ändå och de kan jag ju inte säga nej till. Får nog helt enkelt vara chaufför. :)

Ska dock vara duktig och hålla i pengarna denna gången också, köpa de som behövs och kanske lite till. Får försöka hålla mig till de som är på rea. :P

Vi var som hela dagen i missen igår och så fort vi kom in i bilen så däckade båda hundarna. Då vi kom hem drog vi iväg och såg på bio, Iron Man 3 i 3D.
Man blir så besviken då de aldrig är nå 3D effekter så då ska man ändå sitta med obehagliga briller hela filmen...
Filmen var då helt okej men kanske inte lika bra som de andra två. :)

Nae ska dra ut med hundarna och sen invänta mamma så vi får fara åt stan. :)

Hade fint.


Söndag

Ja då var de söndag igen och vi ska snart dra iväg till missen en sväng. Hundarna får följa med och springa av sig lite så då är de trötta resten av dagen, vilket är väldigt skönt. :)

Igår så grillade vi och sen drog vi iväg till klubben som grabbarna har jobbat på riktigt bra med, var verkligen väldigt mycket skrot inne i stugan och nu är de tomt. Jag ska dit och städa lite så de blir noga gjort sen är de möbler å lite annat som behövs och sen så har de sin efterlängtade motorklubb. :)
Håller tummar och tår att de blir som de tänkt och att många kommer bli intresserade att vara med. :)
Så snart finns de en ny motorklubb i lilla Arvidsjaur.

Vi satt ute och eldade hela natten och de var riktigt härligt & väldigt varmt. :)
Känns lite overkligt att efter 3års längtan så är de på g och fort har de gått.

Nae nu ska vi nog packa ihop oss och dra chevan mot missen. :)
Resten av dagen finns de då inga planer så dagen får bli som den blir.

Hade


Lördag

Goddag, tog mig en liten sovmorgon till 11 då jag inte riktigt sovit de bästa inatt. Akilles har kommit på att ta ännu mera plats i sängen så jag ligger på en liten del av sängen, sen tycker han ju om att dela kudde med mig och inatt har han tagit upp nästan hela.. De är ju inte heller den lättaste hunden att flytta på precis, han är ju så jävulst tjurig att han inte rör sig alls då man ska flytta på klumpen.. Men han är precis lika go för de och jag ångrar inte trots detta att våra djur får ligga i sängen med oss.
Sen ligger han ju såklart och klöser mig ibland på ryggen. :P

Idag ska de handlas allt som behövs i matväg och även lite annat. Måste fixa kartonger till alla vinterkläder så man får bort lite plats för andra kläder i hallen.
Sen ska jag nog rensa lite i förrådet också så man kan gå in där. :P
Tror dock jag inte kommer lyckas med de.

Efter allt är inhandlat ska jag ut med mammas pojkar på en promenad och sen hem å göra ordning för middagen som blir grillat. :)

Nu ska vi dra oss.
Hade


Shopping.

Varit en riktigt bra dag med lite shopping och med fint sällskap, har faktiskt inte köpt mycket alls utan helt enkelt de jag varit ute efter så de har inte spenderats onödigt mycket pengar som det då kan göra när man far iväg till stan.
Fast då ska jag ju med mamma till stan på måndag så då kanske jag inte är lika duktig, men de tror jag nog, jag är inte alls lika shopping galen som jag varit tidigare. :)
Ska nog mer försöka shoppa nå kläder till hjärtat å nå saker till hundarna för de är dom värd. :P

Hade snart tänkt hoppa in i duschen å värma upp mina leder då mina höfter inte riktigt tyckte de var lika kul som jag att gå i stan. Sen ska jag nog he upp min nya fönsterlampa jag köpt, får se om den passar i köket då den är ganska stor för att vara en fönsterlampa.
Jag tyckte den var fin så då fick den följa med hem. Passar den inte där så passar den säkert någon annanstans. :)

Resten av denna kväll ska jag bara må framför teven till någon film.
Imorgon ska jag nog även försöka stor handla nå mat så det räcker för ett tag, börjar eka både i frys & kyl. Får väl se om man lyckas få med sig Marcus också annars får jag ta cykeln. ;)

Nae hopp in i duschen och sen bara må resten av kvällen, blir nog en tidig kväll då jag är trött redan nu. :)

Hade fint.


Torsdag

Usch vad klockan hann att bli mycket men nu ligger jag då iaf i sängen och lär nog faktiskt somna när som helst då jag knappt orkar hålla upp ögonen.
Ingen sovmorgon blir de imorgon då Jag och Marcus ska följa med Linus och Emmelie på en lite shopping tur till Luleå. Var ju tänkt jag och gubben skulle åt Skellefteå men de är ju lite trevligare att handla med en tjej och inte med en gnällig pojkvän så vi sammanstrålar istället. :)

Nae de här går inte, bara stänga ner och sova så man är någorlunda pigg imorgon, längtar redan till mitt morgon kaffe. :D

Hade & Sov Gott & God Natt


Slut på energi

Börjar känna mig ganska trött så ska nog he mig ut på en kvälls promenad med vovvarna och sen gå och lägga mig. Vill väldigt gärna vara lika pigg som jag var imorse imorgon också.

Dagen har gått väldigt bra, rullat på som den ska helt enkelt. :)
Blir jobb imorgon också & efter jobbet blir de iväg på lite äventyr.

Marcus har även idag fixat något som han verkligen längtat efter, ja ungefär sådär i 3år. Men nu är de klart å han har återigen nått en av sina drömmar.
Är de någon som når sina drömmar så är det faktiskt han. :)
Nu har jag en riktigt lycklig pojkvän och jag är faktiskt jävligt glad, nu ska bara våra drömmar tillsammans bli verkliga. :P

Ut med hundarna och sen försöka lägga sig ska nog ta och göra en inköpslista till fredag då vi drar till stan och ska inhandla lite smått å gott. :)

Hade & Godnatt




Godmorgon!

Kaffet är intaget, de är strålande väder ute och jag ska snart hoppa upp på cykeln för att fara å jobba. :)
Var ut med hundarna för en stund sen och det kändes riktigt varmt och klockan är bara över 7. Härliga somnar är på g så nu längtar man tills snön är borta.

Var faktiskt väldigt pigg, är väldigt pigg och de trodde jag faktiskt inte att jag skulle vara då jag vänt på dygnet de senaste dagarna. Men de gör ju faktiskt mycket att då man vaknar är de redan väldigt ljus å av ljus/solsken blir man ju pigg av.

Nae dra en kam genom håret sen bege sig.

Ha en riktigt fin dag!
Hade


Natti, natti.

Tar verkligen sin tid med att riva bort alla tapeter då de är lager på lager av gamla tapeter, tack och lov att vi har ångmaskinen för annars hade de tagit ännu längre tid.
Snart är då alla gamla tapeter i hallen borta så lämnat de ansvaret att ta bort resten till Marcus då jag jobbar hela dagen imorgon så när jag slutat blir det att försöka he dit de nya tapeterna i hallen och fortsätta ta bort i vardagsrummet. Ser verkligen förjävligt ut just nu då det är olika färger lite här å var som lila, röd, grå å orange ja även ännu mer så man blir väldigt förvirrad när man ser sig omkring. :P
Men vi är då på g iaf å de tar sig så snart ska de nog vara klart. Marcus föreslog även nya möbler i hallen, ja precis Marcus av alla kom med de förslaget och han är ju inte den som varken inreder eller bryr sig allt för mycket så jag har som de ansvaret själv men nu kanske de inte blir så längre. :)

Klockan är redan för mycket och jag ska försöka sova men jag är fortfarande så sprängande mätt från dagens middag att de bara är jobbigt att vara jag just nu. Slut gnäll å försöka sova för imorgon väntas de jobb.

Hade


Bortskämd!!!

Mamma skämmer bort våran kisse som vanligt när han får en massa lyx mat av henne jämt.. :P


Äntligen

Funkar min blogg app som den ska igen varenda gång jag har försökt öppna den så stängs den ner lika fort.
Även min mobil har blivit normal så kan nu ta emot samtal och sms vilket är väldigt skönt. :)

Annars har de inte hänt så mycket i min/våran värld tog mig en långpromenad med Akilles igår och de var så härligt. När vi kom till ringlet var de 3st svanar som simmade runt där isen hade smält. Svanar är så vackra fåglar och kärleksfulla.

Idag däremot är ju vädret skit så ska till mamma en sväng och hälsa på henne även hämta ångmaskinen så vi får börja riva tapeterna i hallen för idag passar det ju faktiskt perfekt att göra de för när solen skiner vill man ju helst vara ute.
Bara börja någon gång så de blir klart.
För då kan man ju köpa något nytt när vi åker till stan å de blir mest troligt på fredag. :D
Även disken ska diskad å dammsugaren ska få sig en ragg då man återigen har ett gruslass både här å där i lägenheten.

Imorgon å på torsdag väntas de jobb så måste kolla att min cykel är hel för nu kan man ju faktiskt cykla. :) Går ju så mycket fortare & man kan njuta av morgon kaffet lite längre. :P

Nu ska ja snöra in nå linser i ögonen och sen he mig till mamma. :)

Hade






Slö dag!!!

Har en riktig slö dag idag då jag känner mig väldigt slö & sliten men varför vet jag inte riktigt.
Vi tog de ju riktigt lugnt igår och gick ändå å la oss ganska tidigt så förstår som inte varför man ska vara så trött men det kan ju även bero på att det är söndag. :P
En riktig vilo dag helt enkelt.
 
De mobila nätet i Arvidsjaur verkar leva sitt eget liv då ingen kan ringe eller skriva till mig men däremot kan jag ringa och skriva. Pratade med Telia och de sa att de mest troligt ska vara fixat till veckan på fredag. :/ Är då tydligen många som har samma problem. :S Går ju som inte göra annat än att vänta tills de fixat till felet.
Störande är de ju då jag kanske missar några viktiga samtal.
 
Marcus for iväg och skruvade i Cadillacen så jag och hundarna ligger i soffan å bara latar oss, även dom verkar vara väldigt slöa.
Lär då ligga här tills Marcus kommer hem igen om han nu inte dyker upp inatt. Man vet ju aldrig hur lång tid de tar då han ska mecka med någonting. Mest troligt till ikväll.
Hade inte så mycket att skriva egentligen men gör det ändå.
 
Tror jag ska tvär sova en liten stund.
 
hade 

Lördag

Redan är de lördag och idag hade vi tänkt fara & panta en drös med burkar och flaskor då vi inte gjort de sen vid jul verkar det som. 
Jag brukar ju vara snäll och ge bort en massa pant till fotbollen men när de inte varit hära på ett tag så har vi lyckas samla på oss en hel del.
Ingen av oss tycker ju om att panta heller så de slutar alltid med att de blir ett berg. Men man får ju då ut lite pengar av det också. :P
 
Sen har jag faktiskt ingen aning vad man skulle ha gjort idag kanske dra ut Akilles på en lång promenad i de soliga men blåsiga vädret.
Vart även sugen på att starta grillen men alltid ändras allt å man gör som inte riktigt de man hade tänkt.
Nu ska jag då hoppa in i duschen.
 
hade 

Apr. 19, 2013

Hejsan, dagen började med lite morgon mys med hundarna, är så mysigt att bara rå om dom lite.
När vi väl tog oss upp från sängen så Startade jag kaffet och gick sen ut på en väldigt blåsig promenad med vovvarna, ska snart he mig ut igen på en promenad får se om man blåser bort denna gången.
Annars blir det en städar dag hade jag tänkt, Solen ville ju som inte riktigt titta fram så lika bra att passa på att städa.
Nog för att de är väldigt tråkigt men ett måste som alltid.

Blev även väldigt sugen på att beställa hem nå inredning av något slag men jag kanske får hålla mig tills vi ska besöka någon stad å de blir nog mest troligt väldigt snart. Fast blir väl med mamma då Marcus är långt ifrån en shopping människa. :P

Nu är de bara klä sig å he sig ut å traska då faktiskt solen börjar komma fram.

Hade





Guld

Som jag skrev tidigare må det bästa lag vinna och de vart Skellefteå å det kändes ju såklart toppen. :)
Vart en riktigt intressant match och ja efter många år så tog de hem sitt guld igen och det var de faktiskt värda.:D

Har lyckas klippa klart Aragon så nu ser han ju inte allt för hemsk ut. Vi är ju kanske inte mästare på att klippa men ingen är lyckligare än Aragon att få ha kort hår igen. :P

Sen vad hände med vädret för helt plötsligt känns de som att det vart höst men enligt vädret för imorgon så skulle den underbara solen komma fram igen så den snön som kommit blir nog ett minne blått.
Det har ju smält som bara den och all snö som funnits är som borta. Var ju å promenerade med Figo å Svante på sjön förra helgen å då var isen helt underbar kändes som att gå på asfalt och nu är de bara fullt med vatten så när de väl börjat tinat då tinar de bort fort..
Nu ska ja se lite teve och sen he mig isäng börjar känna mig riktigt trött.

Hade och God Natt
Puss



Alla måsten.

Äntligen har man lyckas vara hos tandläkaren då alla andra gånger blivit inställda. Hade som tur var inga hål å allt annat såg bra ut.
Har fått en speciell tandborste till min visdomstand så nu kan jag borsta den bättre så de inte gör lika ont. Fick även ett tips på någon sorts tandkräms salva att borsta på så måste fara på Apoteket å fixa de.. :)
Nu är det ungefär 1år till nästa koll om nu jag inte får tok ont. Skönt att slippa vara där ofta..

Efter tandläkaren for vi å hämtade resten av tapeterna så nu är det bara att börja å ja när man bor med en som har en massa annat i skallen så vet man aldrig när vi lyckas börja, Men helst väldigt snart, med lite tjat ska de nog funka. :P
Nu ska ja diska och hänga tvätten å sen blir de att försöka komma på någon middag och självklart blir det att se hockeyn ikväll. Kanske Skellefteå tar hem guldet redan ikväll så de kommer bli en spännande match.

Hade


Onsdag

Denna dagen har varit riktigt bra steg upp vid 10 tiden, bryggde mig nå kaffe, for ut med hundarna och sen gjorde mig klar för en dag med mamma, moster och mormor. Vart verkligen en heldag ute på samhället å vi hann då med en massa. :)
Sen hann jag hem och sätta mig en stund i soffan tills jag for iväg till mamma för middag. Marcus och hundarna drog iväg en sväng till missen så har 2 väldigt trötta hundar utmed mig. :)
Även söta underbara Tor med föräldrar såklart kom förbi så man fick mysa lite med min gullunge. Man mår alltid bättre då man fått snusa lite på bebis. Vilken glädje ett litet liv kan ge en. :)

Så denna dagen har faktiskt varit riktigt bra å nu börjar verkligen mina krafter ta slut. Konstigt nog är klockan väldigt mycket också så har smått ångest att jag börjat vända på dygnet å åt helt fel håll. Fast de är ganska skönt att slippa vara dunder trött redan kl 8 och även slippa somna i soffan så fort man slappnar av.

Imorgon väntar en ny dag med ett besök hos tandläkaren sen även en väldigt spännande hockey match mot kvällen. :)

Nu ska jag sova.
God natt & Sov gott mina nära & kära.


Apr. 16, 2013

Hejsan, tänkte snabbt bara skriva ett litet inlägg då jag ändå inte har något bättre för mig.
Vi har då lyckas bestämma tapeter så nu är de bara sätta igång och tapetsera dock har vi bara de tapeter som ska vara i hallen än så länge men mest troligt kommer resten innan helgen. :) Får väl se om vi är så händiga att vi redan börjar imorgon så kanske se blir klart någon gång.
Vi tog då inte allt för avancerade tapeter bara nå enkla men helt klart fina. Känns så onödigt att ta några snyggare då vi ändå inte tänkt bo kvar här i evigheter.
Har även slutat droppa från taket tror de var å fixade det idag så nu slipper vi ha en kastrull på golvet å även de droppande ljudet.

Ikväll är de även hockey å lika spännande är de som alltid vore ju toppen om Skellefteå vinner denna matchen också. :)

Nu ska jag pilla lite på ipaden och invänta hjärtat så vi får i oss någon middag idag.

Hade


Hannibal

Sitter och ser den nya serien hannibal som går på 5an och den är faktiskt jävligt bra å riktigt spännande, även smått äcklig. Är faktiskt inte många serier jag fastnar för men denna är då självklart en som jag tycker är sevärd :P

Dagen har bara försvunnit och vi har inte gjort allt för mycket.
De har varit här å kollat på läckan men vet inte riktigt vad de har tänkt göra med den.. Ajja får väl se om de slutar eller inte.
Vi ska även börja tapetsera om i lägenheten å mest troligt blir de redan till veckan då vi var och kollade på tapeter idag. Imorgon blir det nog att bestämma vilka vi ska ha, Kommer bli skönt med lite nya tapeter för de är nog inte gjort på några år.

Marcus kom även på att klippa Aragon korthårig så nu är han som en ny hund igen då han blir så otroligt glad då han slipper allt hår då egentligen hans ras ska ha väldigt långt hår. :)
Dock är vi inte riktigt klar än så just nu ser han inte klok ut. Man får som ta pö om pö då Aragon inte riktigt gillar att bli klippt.
Men klart inte Lill gubben vill ha massa päls då de börjar bli så varmt ute.

Shit vad det även har smält de senare dagarna snart finns de ingen snö kvar och mer asfalt börjar komma fram men de är bara jävligt skönt för är det något jag vill ha så är se sommar. :)
Helt klart underbar årstid.

Nu ska jag fortsätta glo på teven ett tag å sen ut å kvälls kissa gubbarna och sen väntar nog sängen. :)

Hade



Åå härliga måndag....

Har fått mensvärk som heter duga så idag blir de nog en lugn dag då man aldrig kan göra något när de gör så ont... Hatar denna hemska smärta som ilar i hela kroppen...
Annars har jag då fått sova riktigt gott inatt bara kisse som ville ut vid 4 tiden å in vid 6 tiden igen men somnade då om lika fort för de. :)

Ligger just nu fortfarande kvar i sängen å drar mig lite. Ska nog snart upp och göra mig nå kaffe kanske lite frukost/lunch också. :) Hundarna ligger fortfarande å sover men ska nog dra upp de också så får man se om denna värken tillåter en promenad med dom.

Annars har helgen varit bra, vart att fara på stalo i lördags hade det trevligt men det känns mer värt att sitta hemma å ta de lugnt istället man mår så mycket bättre att bara vara hemma för gårdagen var lite jobbig. :P
Igår tog vi som de bara lugnt å mest flummade runt. Upptäckte även att de läcker från taket inne i lägenhet så de ska vi ringa om idag..... Jävligt irriterande måste jag då säga så nu är det definitivt inte långt bort med en flytt..

Vi var även och kollade på ett hus i fredags men det var nog inget för oss. Vore trevligt med mera hus ute så kanske man hittar sig något å slipper bo kvar här, börjar kännas så litet. :)

Nae nu ska jag stiga upp å göra mig nå kaffe. :)

Hade fint.




Söndag

Godnatt, återkommer imorgon. :)

Hade


Lördag

Humöret är på topp och jag känner mig pigg å allert. Det är ju lördag och även hockey finalen drar igång idag, må de bästa lag vinna.:p
Oavsett om de är Luleå eller Skellefteå som vinner är de ju roligt att båda lagen är från Norrland och att de är en drömfinal. 
Fast hejar ju såklart på Skellefteå.
Nog om det, ska snart bege mig till mamma för att ta Figo och Svante på en liten promena sen blir de hem och hoppa in i duschen å bege sig till  Lappis för mat & hockey.
Ikväll kanske de blir utgång har inte riktigt  bestämt mig än. :)
Nu ska jag klä mig och he mig ut å gå.
Får väl se vad planerna blir.
 
hade 
 

Goddag

Blev inte att sova nå länge idag då jag vaknade vid 9 tiden och lyckades inte somna om så steg upp istället.

Gått en morgon prommis med hundarna & även postat ett brev så nu sitter jag i soffan med lite kaffe å flingor. :)
Måste alltid ha en stor koppkaffe på morgonen för att komma igång och de funkar fint. Utan kaffe blir jag ett monster.

Idag ska jag tvätta å städa lite är ju den årstiden då man får dammsuga jämt men då får man ju samtidigt rent å fint i lägenheten. :P

Nu ska jag njuta av min frukost.
Hade



Godnatt

Ligger i sängen och hör på mina snarkande djur, är så mysigt att ha alla djuren i sängen då man ska sova och när även kisse är med blir det extra mysigt. Blir så klart inte så mycket plats men vad vore det tomrummet utan mina pojkar.
Man blir så lugn av att höra deras andetag. :)
Även Marcus har lagt sig å det är verkligen ovanligt då jag faktiskt oftast redan ha somnat då han lägger sig. :)

Sen ligger jag och tänker på hur tacksam jag ska vara över de liv jag har nu, för just nu är allt som att sväva på rosa moln.
Njuter verkligen av min tillvaro å jag kan bara glädjas av de jag har runtomkring mig. Ganska komiskt vad som kan hände på ett helt nytt år för mycket har det hänt och mycket kommer att hända, saker som kommer göra skillnad och saker som kommer göra att man bara blir starkare. Kommer komma mer med & motgångar men av de blir man bara starkare. Allt kan inte vara toppen jämt och det vet jag men när livet är som de är nu får man helt enkelt ta vara på det & bara njuta.

För just nu är jag verkligen lycklig. <3

Hade och sov så gott







Hejhej

Dagen börjar lida mot sitt slut och jag har just gjort lite mat, diskat och även gjort någon sorts smet till räckmackorna som jag hade tänkt lyxa till de med ikväll. :)
Nu får jag pusta ut en stund tills maten är klar.

Tog mig en sovmorgon idag som jag faktiskt inte haft på ett tag, for ut med hundarna vid 9 och sen somnade jag om å vaknade vid 12 tiden så de var riktigt härligt att sova lite längre. Lyckades även hålla mig vaken ett tag igår också bara för att Marcus tycker jag sover jämt så vart att lägga sig ganska sent istället, somnade dock lika fort som jag la huvudet på kudden då jag tillslut inte orkade hålla mig vaken längre.

Har faktiskt inte gjort allt för mycket idag, har som bara tagit dagen som den kommer och inte haft en massa måsten som ska göras å såna dagar är faktiskt riktigt sköna. Fyllt i lite papper å bara glidit runt.
Annars så trivs jag grymt bra i mitt nya fina hår.

Har inte så mycket att skriva egentligen tänkte bara roa mig med något tills maten är klar. :)
Kvällen bjuder nog på en massa tv mys med gubbarna.

Hade




Nytt är alltid trevligt

Ligger helt utslagen i soffan vaknade pigg före 8 och kände mig ovanligt utvilad drog mig till frissan och satt där ett tag så nu har jag en helt ny frisyr & även en helt annan hårfärg. Vart då riktigt nöjd och det är ju så skönt med förändring så trivs riktigt bra med mitt nya hår. ;)

Annars har jag tvär hjälpt Nina, lagt disken i blöt så försöker hitta kraft att diska bort de. Men först lite vila i soffan för lite ny energi. :)

Håret är isf rött, lilla och mörkbrunt 3 färger som passade väldig bra ihop.

Bjuder på en liten bild.


Tröttis

Är så trött nuförtiden så jag ligger redan i sängen annars hade jag väl legat å sovit i soffan. :P

Dagarna bara rullar på och jag har hunnit med en hel del både idag och igår. :)
Har myst med min lilla kille som mest troligt kommer få namnet Tor. Så har varit hos mamma nästan hela dagen då hon bjöd jag och Erika på både frukost å lunch.
Efter det vart de en sväng ut å inhandla nå grejer och sen hem å laga mat.
Fixade en ny fönsterlampa till sovrummet igår å jag var riktigt nöjd med lite ljus i fönstret. :)

Imorgon ska jag till frissan kl 9 förstår inte riktigt varför jag valde den tiden men Ajja då sover man då inte bort hela dagen. Mycket därför varför jag ligger i sängen nu också så man tar sig upp imorgon. :P
Vet iaf hur jag ska klippa mig men inte riktigt säker än på hur jag ska färga det. Får helt enkelt bli en överraskning imorgon.

Nu ska jag göra som mina hundar och sova. :)

Hade


Söndag

Snart är denna jobbar helgen över och även mitt 6 dagars arbetande. Börjar kännas i skallen att den vill svika lite, men helgen har trots de rullat på riktigt bra å det jag hade smått panik över i fredags löste sig fint i slutändan. Varit en små tung vecka.
Förstår heller inte riktigt varför man ska gå å ha ångest å panik över inget egentligen men sån är jag ju, tyvärr. :/

I helgen har jag hunnit vara förbi i strömnäs på middag å även fått träffa Lill killen så imorgon tänkte jag ta å vara social med syrran och han igen. :)
Varit på marknaden å snabb kolla har jag också gjort men det fanns ju då inget att hurra för.
Blev munkar å grillsås som brukar vara standard köp då marknaden är här.

Annars har jag bara vilat så fort jag haft chansen så blivit tidiga kvällar hela veckan så ikväll blir det att ha en myskväll med mina pojkar då jag knappt hunnit vara social med dom något i helgen. :)

Blir nog även en träff med Annica efter jobbet då vi inte hunnit träffas de gånger hon kommit hem.
Nu ska jag börja jobba om igen efter en liten lunchpaus.

Hade


Onsdag

Sitter just nu och väntar på att hjärtat ska komma hem så vi får äta, då maten redan står på spisen och puttrar på.
Denna dagen börjar ju gå mot sitt slut och de har varit en härlig dag på jobbet. 2 av 6 jobbardagar klara.

Direkt efter jag slutat så for jag å handlade nå mat och Marcus kom med hundarna så jag tog mig en promenad hem med dom från Konsum.
Hann förbi mamma en sväng också då hon hade något åt mig och de var en spark, vart glatt överraskad. :D
Helt underbart att jag fick ta hennes gamla då hon fixat en ny så nu blir de ut på isen på en sparktur med hundarna, ja så fort jag är ledig då. :) Har ju pratat flera gånger om att köpa en men har som aldrig blivit. Tur man har en underbar mamma. <3
Syrran har även kommit hem med bebis så måste försöka hinna träffa dem också i veckan.

Nu ska jag fortsätta se hockey och bara må resten av kvällen. :) Om nu inte Marcus vill jag ska vara uppe längre än till efter hockeyn så blir de en tidig kväll.
Upp tidigt imorgon för jobb ju. Underbart att man får jobba mycket. :)

Hade fint <3


Tisdag

Känns väldigt konstigt att skriva tisdag då man skallen tror att de är måndag. Ajja, ångesten har släppt och jag tog mig upp imorse, något trött men så fort jag började traska till jobbet vart jag piggare. :)
Har lunch just nu och dagen har rullat på bra än så länge bara nu att eftermiddagen rullar på lika bra. Känns faktiskt helt okej att vara tillbaka och jobba & jobbarhelgen kändes då inte allt för jobbig som den gjort tidigare. Pengar är ju faktiskt bra skit och ju mer man jobbar ju mer man lär sig.

Marcus tvingade mig att se en film med han innan jag fick lägga mig igår så vart ingen tidigare kväll som de var tänkt, han tyckte jag varit tråkig som lyckas somna hela helgen då vi har sett film. Men jag lyckades inte se klart hela så blir att fortsätta sen den ikväll om nu inte han har nå andra planer på g.
Annars är väl livet just nu väldigt lugnt och imorgon kanske syrran kommer hem med gullgossen så man få träffa dom. :D

Nu ska jag äta min lunch och sen återgå till jobbet.
Ha en fin dag.

Hade


Ångest

Har faktiskt lite ångest över att den underbart härliga ledigheten är över och att jobbarlivet börjar om imorgon igen. Blir att stiga upp halv 6 så man hinner traska till jobbet i tid.. Tänkte faktiskt gå och lägga mig snart så man får sova ett tag.
Tycker det är synd att dagarna ska gå så fort då man är ledig och när jag väl försöker hålla mig vaken ett tag så somnar jag Lix förbannat i soffan.
Sen är det faktiskt grymt jobbigt att stiga upp då Marcus och djuren ligger å sover så skönt och rör sig inte alls bara för att man själv måste upp. :P

Sen får man se det positiva att de är tisdag imorgon och inte måndag, för måndagar brukar man ju vara så seg på och man kommer som aldrig igång riktigt heller.
Nu ska jag dra ut mina gubbar på en kvälls promenad och sen gå å lägga mig då jag faktiskt vart riktigt trött trots att man tog sig en sovmorgon.

Imorgon börjar verkligheten om igen.

Hade & Godnatt


April, april

Sista lediga dagen och sista dagen på påsken, känns väl sådär men bara återgå till de vanliga livet med jobb och vardagliga sysslor.
Men påsken har varit underbar bara varit ute i de underbara vädret, myst med familjen och ätit riktigt god mat. Allt som påsken ska vara och man har verkligen fått fylla på energin så man klarar sig ett tag. :)

Sen så blev det ett riktigt bra avslut på denna påsken, jag blev MOSTER sent igår kväll till en liten pojke. :D Sååå nu har jag 2 helt underbara syskonbarn.
Så lyckan är verkligen total.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen hem till mamma för att säga hejdå till mina bröder efter de blir det hockey å mys med hjärtat tills man ska gå och lägga sig igen fast de är ju ett tag bort.

Hade


RSS 2.0