Fredag



Nu är det inte så länge kvar till de nya året. :P
Sitter med en kaffekopp och försöker bli lite piggare så man orkar med att jobba hela dagen.
Sen blir det väl hem och sova och ladda om för morgondagens jobb med. :)
Nae ska klä mig och gå ut med hundarna sen börja traska mot jobbet.
Då är det ju bara de att man ska hitta sig nå kläder att ha på sig med. :P
Men det ordnar sig nog.
Nae dricka upp mitt kaffe och dra mig vidare.

Hade


2011-12-29

Ja då satt man hära igen och inget att göra :P Nae men har hunnit med att jobba, ätit tacos hos mamma och stress handlat lite. :P Det är så typiskt att man ska stressa men det är för att jag inte hinner handla allt som ska handlas till helgen förutom idag då. :P Men fick då med mig de mesta ska bara handla resten imorrn på min rast. :) Blir en lång pass imorrn från 11-20:30 och äntligen får jag jobba den kort kvällen och slippa sitta och inte ha något att göra tills nattpersonalen kommer. :) Sen är det bara 7-17 passet kvar på lördag sen ledig i några dagar. :P Ska försöka hinna baka något när man väl är ledig och tvätta all tvätt som blivti när man inte har haft  tid med den. :P

Gubben var då och skruvade med min bror men kom hem ovanligt fort, ja han hann ju sitta hemma i en timme typ och nu är han och skruvar igen. Men nu är det någon annan han hjälper. :P
Mekaniker är inte lätt att bo med alla gånger må jag säga. :P Men han brinner ju för det så och så länge jag får lite kärlek jag med så är jag ganska så nöjd. :)

Har även hunnit betala lite räkningar också, varit lite vuxen sådär. :P Så kommer väl må lite dåligt imorrn när de pengarna är borta. Men man måste ju..
Jag är inte bitter kanske man får säga.
Nästa månad tror jag att jag ska köpa en kamra så man får in lite mera bilder och får ta bilder på hundarna och när Akilles är som han är. :P Ibland dör man ju i skratt när man kollar på han, han är som GANSKA speciell.
Blir tokig då han står och skäller att han ska ha mat, ja men då duger det ju inte att he i skålen eftersom han inte får upp det, glömmer jag ju bort så då skäller han igen för att han ska ha maten på golvet. Ja man skrattar ju varje gång man trampar på hundmaten som ligger över hela golvet. ( eller så inte). Men han blev som han blev helt enkelt bara accpetera de då. :P

Nae undra om man skulle ha hoppat i säng och kollat på lite soa är ju fortfarande bara på första sesongen :P Kanske måste hinna ikapp lite nu...

Nae men godnatt och hade



Lill pluttisen :P


Det går bra nu :)

Känner glädjen sprida sig i kroppen och det känns helt underbart :P Allt man kämpt för är faktiskt värt att kämpa för, för när man väl se att det kommer till nytta och tillslut funkar då släpper man som oron och kör på som vanligt. :) När något går som man vill så måst man ju bara vara glad. :) Men jag är dålig på att peppa mig själv de är jag ju men någon gång kanske man lär sig de. :) Tur jag har människor som kan putta mig lite längre än vad jag själv kan :)

Har hunnit med att diska bort lite så det inte är så mycket disk tills jag slutar, man har ju som aldrig tid att tvätta eller diska när man jobbar. :P Så nu gjorde jag bort de iaf..
Ska bara starta en tvätt med sen kan jag börja göra nå lunch åt Marcus och sen bege sig till jobbet för att jobba eftermiddags passet :D..
Så nu är det 3 dagar kvar sen är jag ledig till på torsdag vad jag vet än så länge. :) Om jag nu inte får någon mer bokning för nästa vecka :)
Efter jag slutat jobba idag blir det att handla lite mat och även svänga förbi systemet så man har gjort bort de. :) Måste ju köpa någon skumpa till nyåret. :P

Råkade även handla lite på rean igår på mimmis men vart bara en tröja. :P 

Är så skönt när man jobbat och känner att man är trött så man går och lägger sig ganska tidigt och sen somnar så fort man nuddar kudden. :P Då får man ju känna sig utvilad när man vaknar och då hinner man ju med mera saker än när man sover hel dagarna. :P

Nae ska starta en tvätt nu. :)

Hade


På ett sätt så mår jag helt underbart.

Onsdag idag då och jag ska klä mig och snart bege mig mot jobbet :) Känns underbart att man ska jobba till Lördag eftermiddag och sen hoppas jag på mer bokningar nästa vecka :) Är så skönt att få jobba mycket och veta att man kommer få in pengar nästa månad som man kan göra något roligt av :) Så nästa månad och år för den delen så blir det nog att hitta på något roligt med mina gubbar. :) Ibland behöver man komma bort lite och få andas ut.

Vet fortfarande inte vad man skulle ha hittat på till nyår men det blir nog att vara hemma iaf och vara med hundarna plus att jag inte är så sugen att sticka iväg någonstans när man jobbat hela dagen. Tycker inte om att stressa iväg. :P Nyår känns inte som förr och så länge jag är med personer jag tycker om så behövs det inget stort för att fira att det är nyår. Tycker det är mysigt fram till 12 slaget och få se alla raketer men sen är det ju som lugnt efter de.:) Men blir väl någon god middag och en massa mys iaf. :)
Men hur man än gör så kommer det nog bli bra :) Måste då fara och handla saker till nyår imorrn eftersom jag jobbar hela fredagen så då slipper man stressa sen :P
Nae ska gå och göra mig i ordning. :)

Hade

Tisdag.

Känns skumt att de är tisdag idag :P Idag vart de då att jobba till 13 ist för 11 men inte klagar jag för det :P Ïmorrn blir det också mer timmar än va jag egentligen skulle ha jobbat blir då ett kvällspass :D
Alltid skönt med mera pengar.
Sen efter jag jobbat idag så for jag hem och åt lite sen däckade jag och hundarna på soffan och sov ett tag. Skönt att jag fortfarande är trött konstigt nog :)
Har även hunnit köpa kapslar till tassimon och jag säger bara de som inte har en KÖP EN :D Fyfan så gott det är smakar helt underbart och man behöver bara typ trycka på en knapp och vips så har du kaffe, choklad, te och latte plus en massa mer måste beställa på tassimo.se :D Där fanns det en hel del olika smaker. :)
Men det är ju ganska dyrt egentligen men man måste ju få unna sig något gott någon gång som efter man jobbat :)
Nae nu ska jag dra med mig mina grabbar i sängen och se lite tv sen sova :D

Hade bra och godnatt

Måndag

Ja känns skit konstigt att det är måndag idag fast det är ju en röd dag men ändå :P Igår var helt okej roligt att träffa folket men det blev en tidig kväll för jag och Marcus. Vi hade inte precis lusten att trängas på lappis så vi for hem och pratade lite om allt möjligt. Det kan behövas ibland sen så gick jag och la mig å tittade på SOA men somnade lika fort som jag tryckte på play ungefär. :P
Marcus och Anton är och hämtar en skoter och sen ska vi bege oss till mormor för lite palt och skoterkörning.
Sen är det bara att ladda för lite jobb. Efter jobbet blir det nog till mamma och äta lite sen hem och sova eftersom jag jobbar ett morgonpass imorrn..:)

Nae nu ska jag dricka upp mitt kaffe och börja göra mig klar. :)

Fan att alla kapslar till våran tassimo skulle vara helt slut på ica och konsum :( Får ut imorrn och leta efter jag slutat. :)

Nae hade :)
Ändå skönt att det inte är en vanlig måndag de brukar vara så tråkiga och långa. :P


Jihaaaa

Ja denna dag blir bara bättre min älskade, underbara Annica gav mig ett presentkort hos Nelly :D Så underbart bra eftersom man nästan är in dära varje dag och kolllar och dräglar över det som finns. Nu kan jag ju beställa hem något fint utan att nästan få dåligt samvete av de :D Tack gumman för den fina julklappen <3
Marcus kom hem för en stund sen så nu ska väl vi bege oss till mamma och äta pizza som tommy står och gör nu skulle jag tro, det kan man ju inte tacka nej till.
Sen blir det hem och göra sig klar för kvällen och bara ha så kul som möjligt.. :)
Sen när alla andra drar ut på lappis så tror jag att det blir lite SOA innan jag somnar :D

Så denna söndagen kvällen blir nog super :D
Sen väntas jobb imorrn från 16:10-18:30 så det blir lite timmar iaf, sen är det ju storhelgs ob på de :D
Så man kan inte bli annat än nöjd :)

Hoppas ni får en härlig kväll
Puss å kram
Hade

2011-12-25

Åå så tråkigt man kan ha och sen sitter man och väntar på att Marcus ska komma hem så man kan hitta på något att göra. Fara och handla nå mat och så. Väntar även på att Annica ska komma förbi en sväng sen blir det väl ut med hundarna eller något.
Ajja snart är det ju mörkt ute så får hoppas han kommer tillbaka snart. Vill ju inte sitta hemma helt själv hela jävla dagen..
Nae nu ska jag ut och prata med Annica sen får jag väl ut med hundarna och kolla om han är på ip och kör :P

hade


God Jul

Hann inte skriva något igår för direkt jag vaknade hoppade jag in i duschen och sen slog jag in mina julklappar till julklapps leken vi hade igår. :P Sen vart det en liten promenad på vittjåkk med familjen efter promenaden for vi på pappas grav och tända några ljus... Är alltid så tomt på julen utan dig :(.
Sen iaf bar det av hem och börja förbereda all mat och gud så gott det var och vi hade ovanligt mycket mat detta år och en massa nya rätter. :) Gott var det då och mätt är man ju typ än. :)
Denna jul har varit helt toppen jag och Marcus fick en tassimo av hans underbara föräldrar och jag vann tillbaka mitt paket som jag hade med i julklapps leken. En ganska stor vinflaska på 1500ml :P Sen så vann jag även första sesongen av SOA :D Så låg och såg några avsnitt av det igår innan jag somnade. :)
Jo fick även ett par mysiga och långa strumpor plus jätte fina örhängen från svärmor å svärfar med :)



SÅ jag är super duper nöjd med denna jul :)

Idag ska jag nog bara ta de lungt och ladda upp mit lite för ikväll för då blir det lite dricka med underbara människor hos Linus och Emmelie :D.. Men jag jobbar ju några timmar imorrn så det blir ju inte allt för mycket. :)
Man måste ju ladda upp sig för 6 dagars jobb nu med. :)

Marcus är ute och kör skoter så då ska jag passa på att kolla runt en massa på internet. :) Ska ju såklart kolla om jag hittar några saker till våran TASSIMO :D Är helt överlycklig över den.





En dag kvar till julafton

Ja då var det julafton imorrn då och det firar jag med lite öl :P
Har varit i stan typ hela dagen men hittade inget alls i julklapps väg eller ja, jag och Marcus shoppade loss på systemet ist så kommer nog bli bra :P Men vi köpte inte precis mycket tills oss själva utan mest till Marcus familj. Det var så sjukt mycket folk och ungefär spöregn så vi lessnade ganska fort. :) Men jag har då lyckas fixa något till våran julklapps lek imorrn iaf. :P Hehe den är ganska enorm så hoppas jag vinner den själv.
Hittade inget till dig Annica gumman men jag vet precis vad jag ska fixa nu så hon kommer få en julklapp hon med fast till veckan. :) Är så sjukt svårt att komma på vad man ska köpa till folk. :S Menmen imorrn är det jul och sen får man andas ut lite och äta gott och bara må plus njuta lite av min ledighet innan jobbar veckan börjar om på nytt igen.. :) Ska då mysa så mycket jag kan med min älskade familj så kommer nog bli toppen..

Jag ska även ta tag i att slå in de julklappar vi hittade idag och sen ska jag nog bege mig till mamma för lite mys med familjen och höra hur planerna ser ut för imorgon :)
Marcus drog ut med Linus och körde skoter, han måst va nöjd att ha någon att få köra med. :)
Min skotergalning.

Nae bara börja försöka slå in nå snygga klappar.

Hade :)

21:30

Har så tråkigt så då skriver jag hära oftast,typ för att komma på vad man ska göra. Fast såna hära gånger när man sitter själv lite små bitter och ja letar efter något roligt att se på tv och kollar facebook flera gånger bara för att se om det hänt något roligt så brukar jag även komma på att sitta och shoppa en massa onödiga saker.
 Jag försöker hålla mig men ibland är det inte så lätt att låta bli att titta in på varenda kläsida på internet. :P
Men idag ska det inte bli någon shopping på internet får bli shopping imorrn i stan eller hära hemma. Kändes jobbigt att åka till stan och alla är ju så stressade och ja allt möjligt... Får väl se helt enkelt hur det blir imorgon men marcus lär ju vara trött och ska sova hela dagen så man lär ju komma iväg så sent med. Nae nu ska jag sluta vara negativ och jag ska nog ta och lägga bort datorn och skaffa mig ett liv :P

Nu är det väldigt nära till jul med. :)

Hade


Usch, fy & blä

Blev korv och makaroner till middag idag eftersom jag är tillsammans med en mekaniker som oftast varje dag är och skruvar till sent på kvällen. Kul..
Så vart less att vänta och gjorde mig mat helt enkelt.
Fösöker ladda mig själv att ta mig ut på en liten promenad med hundarna i denna underbara kyla.
Fast det har ju blivit lite mildare.
Sen har jag lyckas få kramp och nästan blötlägga hela köket kom på att jag glömde stänga av vattenkranen till disken. :S Opps. Men kom på det i sista sekund.



Sen så går det inte sluta tänka på personen och dens anhöriga som drunknat i arvidsjaursjön :S.
Är så jobbigt att bo i ett litet samhälle när något sånt händer för man vet ju oftast vem personen är.
Tragiskt och hemskt är de, alla tankar går till de anhöriga.
Usch

Bara ta tag i hundarna och disken sen förmodligen vänta några timmar till tills Marcus är hemma.
Behöver lite kärlek och närhet just nu.


2011-12-22

Då har man bakat klart, hunnit packa upp alla varor sen jag handlade tidigare idag och sen även hunnit vara ut med hundarna på en liten promenad. Men kallt var det så börja svida som fan på låren så får ta på mig lite mera kläder sen när man ska ut. Provade att sparka med hundarna, ja Akilles tyckte de va roligt men Aragon var rädd för sparken, sen skulle de dra åt varsit håll. Så ska jag sparka med dem igen så tar jag nog bara med Akilles. :)
Nu sitter jag och väntar på att Marcus ska sluta så vi kan hitta på något. Men vad vet jag inte, typ fara ut på samhället och handla lite. Tror alla affärer skulle ha öppet lite längre idag så då passa de ju bra att fara ut och julhandla lite eller nå. :)
Ska nog ta tag i disken och koka lite ägg så man har till en kvällsmacka.

Hittade en sida med ganska roliga hundsaker och hundbäddar men de var lite för dyra för min smak. :) Men små snygga på något sätt så om jag blir rik någongång i mitt liv så ska jag skaffa dessa till mina underbara djur :P

  

http://www.petdesign.se


Där fanns det fina halsband och ja lite allt möjligt. :P

Nae nu ska jag vila ögonen en stund.

Hade

Torsdag

Har jobbat några timmar nu på morgonen och har fått helg i 3 dagar iaf. :) Blir 6 dagars jobb nästa vecka och inte gnäller jag för det :) Man blir glad av att få jobba.
Just nu sitter jag hos mamma och väntar på att hon ska komma tillbaka med hundarna så vi får börja julbaka någongång för sen ska jag hem och vila en stund. Vart väldigt tröt men det kanske inte är så konstigt för jag var ovanligt pigg imorse. :) Vaknade 6 fast jag sovit dåligt inatt.
Blir att baka rocky road, snickerskakor, lussebulla och sen säkert något mera kommer nog bli bra de. :)
Sen ikväll blir det väl lugnt och kanske lite mys med mina gubbar och njuta av lite ledighet med god mat eller något sånt.
Tänkte även hinna på systemet och julhandla lite dära innan det blir så mycket folk, fast det lär ju vara det ändå. Men får hoppas dom har kvar något smaskigt ändå. :)
Har fått skratta en hel del på jobbet alltid underbart att jobba med toppen människor som gör en glad och på bra humör. :D

Nae nu kom mamma hem så nu ska vi baka.

Hade

Oväntat.

Ja man blir överraskad ibland och denna gång blev jag riktgit glad :D Tack för de FK alltid kul med något oväntat som man inte visste om hehe. Medans gubben är ute och köper nå mat så tänkte jag andas ut lite innan jag ska iväg till mamma för tjejkväll :) Gick riktigt bra på jobbet idag och laddar redan inför morgondagens jobb. :) Jobbar 7-11 och sen ska jag till mamma för att baka och denna gången hoppas jag att vi kommer lyckas baka och inte skjuta upp de igen :)
Det är så skönt när man är på bra humör livet blir så mycket enklare då. :P Man måste bara inse att saker och ting löser sig till slut man måste bara hålla ut vissa gånger. :) Jag måste verkligen bättra lite på mitt tålamod. :D

Nae ska ta och hänga upp lite tvätt och sen tvär diska lite så slipper jag stå och göre det hela kvällen imorgon. :)

Hade 


 


Äntligen.

Börjar det hända saker :) så nu när allt verkar funka så hoppas jag det håller i sig och att det inte strular något mer nu med min a-kassa. :P Hoppas bara jag får in pengarna innan fredag för då ska jag och Marcus till skellefteå och panik handla julklappar.. Suger att man ska måsta göra det i sista stund men sånt är livet helt enkelt. Man får ta det som de kommer.
Ska snart börja bege mig till jobbet och jobba till 17:30 sen hem & ut med hundarna och sen bege sig till mamma för tjejkväll. Men får bli en tidig kväll för mig för jag ska upp och jobba 7 imorrn så måste få mig lite sömn :P
Självklart lyckas jag ju somna 1 igår, låg och spelade något spel på telefonen som jag inte kunde sluta spela. :)
Men som sagt får bli en tidig kväll så man orkar med morgondagen med.

Nae nu ska jag ut och kissa hundarna sen börja bege mig till jobbet. Tur att det inte är lika kallt ute som igår så slipper man frysa om händerna för jag har inga vantart. Tror dem är hos mamma eller något. :P

Hade

2011-12-20

4 dagar kvar till jul, ja dagarna går riktigt fort.
Jag och hundarna tog en liten promenad till Maskin och fritid vid 4 så fick Marcus komma och plocka upp oss på vägen men som vanligt så hann jag typ nästan dit så vart en liten längre runda än väntat. :P Men det är ju bara bra för en men det var ganska kallt och hundarna hoppade på 3 ben några gånger så var nog inte bara jag som tyckte der var lite små kallt.:P
Sen har man hunnit att äta och självklart lyckas man somna på soffan :S Suck, hur ska man kunna somna sen ikväll då.
Ajja jag ska då ut med hundarna nu och sen göra mig lite varmt te och en macka sen ska jag gå och lägga mig.
Se lite film och försöka somna så man orkar med några timmars arbete imorgon. :)
Kommer nog bli bra.

Nae men tack och godnatt
Hade


....


Tisdag

Ja då var det en ny dag igen med nya tag och jaa alllt annat skit med. :P Känner mig på riktgit bra humör bara jag inte ska klanta till det idag igen och välta ut en massa saker som igår. ;P
Idag blir det att skura i köket kom på att jag inte gjorde de igår, smart av mig. Sen blir det att sitta och sortera sockar, para ihop dem och det är fan de värsta jag vet. Finns inget som är så tråkigt typ.. :p Men det måste ju göras såklart.
Fick ett samtal från FK imorse med och nu har då de gjort klart alla papper och nu är det väl bara att vänta på a-kassan igen och se om man får sig nå money denna vecka.. Men det ser då ljust ut iaf.
Ja just måst ju ta tag i disken också. Det är ju också typ dagens höjdpunkt som att para ihop sockar. :P Eller så inte.
Ska nog även kolla runt på inrednings sidor och drömma mig bort. :)

Nae bara sätta igång med allt som ska göra. :)

Hade



En ganska så gammal bild på mig :P

Doftljus

Vars kan man hitta snygga och ganska billiga doftljus.. :P Är så mysigt när man kommer in i lägenheten eller hos någon annan och få känna en ljuvdoft av något slag. :) Plus ljus är ju väldigt snygga till inredning, man kan som ha dem lite över allt plus att det ger ifrån sig ett väldigt mysigt sken under dessa mörk tider.
Jag ska leta mig en bra sida och beställa hem en massa olika ljus som doftar gott och juligt av något slag. :)
Lagerhaus har ju mycket men vill ha lite mera, kanske roligare ljus av något slag. Aaa jag vet inte varför jag börja svamla om ljus mitt i allt men jag väntar fortfarande på att Marcus ska sluta så vi får ut och handla nå mat. Är ju försent att fara på expert iaf för det har ju stängt nu.. faan...



Har suttit och räknat ut på ett ungefär vad a-kassan är skyldig mig och det ser inte så dåligt ut men det återstår ju och se när man får in dem.. Man blir ju smått galen att det tar sån tid.
Kom även på att jag missade min tid på arbf idag med. :/ Ajja bara ringa dit imorrn och höra om en ny tid. Man kan ju inte hålla koll på allt. :P Nästan.
Nae nu ska jag fortsätta att kolla efter nå ljus. :)

Hade

2011-12-19

Nu har man lugnat ner sina nerver lite och lyckas få tag i en mobil som jag lånat av Nina tills jag köper en ny så hoppas det blir till veckan iaf. Ska nog på expert när Marcus slutat och kolla dära om jag hittar mig en ny och denna gången kanske man ska lägga ner lite pengar på en bra mobil som inte hänger sig jämt eller slår av sig sjäv ibland. Blir då inte en lg iaf.. Får helt enkelt bli en julklapp till sig själv som inte riktigt var meningen menmen kanske var dax att fixa sig en ny telefon nu.
Det jobbiga med att man har en annan telefon är att inget av mina nummer är sparade och kan ingens mobil nummer för utom mitt :P hehe
Men jag ser väl när de ringer eller får sms vem det kan vara på hitta.se :P

Tur man har snälla grannar iaf som finns dära när man behöver dem :) Räddare i nöden. :P

Nae nu när jag är på bra humör igen ska jag nog skrubba mattan för den luktar kaffe, fast jag tycker om kaffe så är jag ganska less den lukten just nu.. :P

Nu är den stora frågan vad man ska göra till middag..


Hade


Underbart....

Att min jäva mobil är sönder just för att det kom kaffe på den.. ÅÅåå så jävla irriterad jag är nu och jag har inga jävla pengar till att köpa en ny och vet inte heller när jag har pengar till en jävla mobil heller... Är på ett så jävla dåligt humör just nu så jag bara vill lägga mig under täcket och ligga där tills saker och ting ha löst sig... Varför ska jag snubbla över en kabbel jävel och välta ut allt jävla kaffe just på mobil fan....
Får hoppas någon av mina kära grannar har en mobil att låna ut. :)

Så jävla surt, om jag får en jobb bokning nu så kan jag inte svara på den....
FAAAAAAN.

Nae bara ta tag i att börja söka en ny och funderar på att köpa en htc eller en iphone.  Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Eller så köper jag en billig mobil och klarar mig på den för så fort jag får pengar så måste jag köpa en ny.....
Skit jävla fitt dag.........................................

Måndag

Helgen har varit toppen, har skrattat så man fått ont i magen, kämpat på fortet, ätit en massa gott och fått vara med min underbara familj. :)
Tommy hade fixat en massa roliga lekar så lördagen var skit roligt. Först var det fortet på lördags morgonen, fortet är som boda borg med en massa rum och en massa saker man ska klara på en vis tid. Kul som fan var det då. Sen vart de charader och musikspel och ja man skrattade då en hel del. :P Tommy hade även fixat en väldigt god grillbuffé så hela lördagen var super.
Vart då ingen shopping för min del men det är ju lika bra det för då har man pengar över till efter jul ist :)

Har inte hunnit med att köpa en enda julklapp heller men det är ju inte så lätt eftersom min a-kassa ska fortsätta strula men jag hoppas och ber att innan denna helg att man fått sig någon slant iaf. Så man hinner panik handla något. Inte så roligt men vad fan ska man göra när det ska strula. :S

Hann även spila ut allt mitt jävla kaffe imorse på golvet och MATTAN. Helvete så sur man kan bli, sånt kan ju förstöra hela ens dag. Måndagar är extra jobbiga och oftast mycket stress. :( Ajja, jag ska då städa idag hade jag tänkt så får försök tvätta mattan med. :P Sen ikväll ska jag nog bara ta det lugnt får se om det blir skellefteå och hämta hem volvon som har varit dära hela sommarn.
Annars blir det nog en lugn kväll hemma framför teven och äta lite godis. :P
Var det ända jag handlade i Umeå :P
Nae får försöka dra med mig någon till stan sen och shoppa lite annat roligt. :)

Tänka sig att snart är det även jul, jag längtar väldigt mycket att få mysa med släkten och min familj sen så kommer även Marcus på kvällen och är med oss :)
Kommer nog bli väldigt trevligt.

Nae bara slå igång vh1 och börja städa :P MTV spelar ju som aldrig någon musik nu. Heheh

Nae men hade

2011-12-16

Ja då var det fredag och jag tog helg 21:10 igår så nu ska jag bara njuta av denna helg och ha så sjukt jävla roligt med min helt underbara familj <3. Tur vi är ganska så barnsliga i våran familj så vi kommer nog ha väldigt kul i helgen med allt vi ska göra :)

Har hunnit diska bort lite tänkte ta och dammsuga lite med så man kommer hem till ett ganska rent hem iaf. :P Skura ska jag nog med göra så det luktar gott, måste även packa det som ska med om jag nu hitta väskan? Vars nu den har tagit vägen. Ajja Marcus får annars leta när han slutat.

Gick annars bra att jobba igår är lite sliten idag men det går nog över snart. :) Sen så blir det jobb även nästa vecka och dära nästa vecka :D Är sjukt glad över de.
Nae fram med sugen och bort med dammet. :P

Hoppas ni som läser denna blogg får en härlig helg. :)

Hade

2011-12-15

Bara göra sig klar för att fara och jobba i några timmar. :) Lär väl vara ganska trött sen ikväll efter jag slutat med.. Men sånt är livet ska hinna packa till imorrn med så vi får med oss allt vi ska ha tilll Umeå. Längtar väldigt mycket att få träffa alla :)
Man ser ju inte sina syskon i Umeå allt för ofta. :)

Nae snöra på sig linserna och börja traska till jobbet i detta mörker. :P

Hade


14 December

Kom hem för ett tag sen från syrran jag och mamma blev bjuden på lite fika hos henne :) Var grymt gott som vanligt när hon har bakat.
Men det måste ha varit sömnmedel i kaffet för jag håller på att somna.
Blev skit trött, men blir väl så när man sätter sig ner och slappnar av. :P
Nae ska kolla om jag hittar någon bra film att se och lägga sig i sängen och se på de tills man somnar.
Tycker inte om Marcus för att han gjort så jag inte kan somna utan att teven ska vara på. Förr så ville jag ha tyst men nu går det inte att somna nästan om jag inte får ha på någon teve.
Jävla skit säger jag bara.
Ska nog kolla runt lite på internet om det kommit ut några nya saker :D
Sen ska jag kolla vars man hittar en ganska billig tassimo och någon kökshjälp så man kan börja baka på riktigt.

Nae men hade då.



Min bebis när han bara var några månader. :)


2011-12-14

Då har man varit och skottat fram min kära mormor var inte så jätte mycket snö som skull bort men nu är de då gjort iaf. Jag och mamma fikade lite och surade med mormor en stund sen bar det hem igen. :)
Hunnit vara ut med hundarna och ska nu hoppa i i duschen sen bege sig till mamma för lite middag med hon och marcus :P Blev ingen tjejkväll idag, men blir nog bra ändå. :)
Sen har jag även hunnit att bråka med min a-kassa igen går jävligt segt att fatta ett jävla beslut. Men jag hoppas och ber att de fixar allt innan helgen så jag hinner handla nå julklappar annars går jag faan under....
Man blir så less att lägga ner en massa energi på något som ska funka utan att man ska måsta ringa dem hela jävla tiden.. Nae bara ta ett djupt andetag, andas och bara försöka tänka postitivt.

Nae nu vart jag även skit trött så upp och hoppa å in i duschen och bli pigg ist. :P Somnar jag nu så kommer jag inte kunna somna inatt. Tänkte ju försöka stiga upp lite tidigare imorrn och dola på lite för mig själv innan jag börjar jobba. :) Men vi ser ju hur det går.

Hade

Onsdag

Då var de onsdag igen då och helgen närmar sig, längtar riktigt mycket. Vill veta vad min kära bror har hittat på för denna helg :P Kommer nog bli toppen iaf bara få vara med sin älskade familj i underbara Umeå, Gå på julmarknad på söndag iaf men sen har jag då ingen aning vad vi ska göra.

Var helt slut efter jag jobbade igår och somnade direkt efter jag ätit så var ganska så pigg resten av kvällen så jag somnade såklart ganska sent. Ajja gör ju inget om man är ledig dagen efter. :)
Blir nog ingen bakning idag heller måste nog iväg till mormor för att skotta fram henne. Har ju kommit lite snö de senaste dagarna. :) Så snart kanske man får åka lite skoter :)

Ikväll blir det nog tjejkväll med mamma och syster i vanlig ordning. :) Sen är det bara att ladda om batterierna för en jobbar dag imorrn igen. :) Skönt att man fått jobba lite nu i december så kanske man kan göra något roligt i Januari elller nå. :)

Nae ska nog gå och diska sen hoppa in i duschen :)

Hade

Uppe med tuppen..

Är lite små trött men dricker mitt kaffe och hoppas jag kommer piggna till lite snart så man blir redo för lite jobb. :P Har varit ute med hundarna så de är färdig kissade för morgonen iaf. Skulle gärna gått och lagt mig igen som Akilles alltid gör när man är uppe tidigt. :) Ser så mysigt ut när han ligger där bland täcke och kuddar.
Hoppas på att denna jobbar dag kommer bli trevlig för det är ju lucia idag med. Så blir väl som en extra mysig liten tisdag.
Jag och mamma kanske ska och kolla i kyrkan ikväll om jag orkar. :)

Nae nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen göra mig klar för att gå i lite snö :P Hoppas de har skottat gångstigen iaf vill inte gå i blöta skor hela dagen. :)

Känner att denna dagen kommer bli bra, känner glädje med andra ord fast man stiger upp halv 7 :P

Nae godmorgon

Hade

Måndag.

Sitter just nu hos mamma och väntar på att hon och Marcus ska komma så man får i sig någon mat :P
Vart ingen bakning idag för de skulle bli så sent och vi skulle inte hinna med att baka så mycket, så det får bli på onsdag ist. :)
Ska även jobba imorrn och denna gång får jag jobba dag, har blivit många kvällar och långa dagar men nu får jobba ett annat pass ist :D Fast på torsdag blir 11-21:10 igen. Men det går lika bra, dagen går fortare om man säger så.
Ska nog köpa mig en liten egen julklapp eller en julklapp som både jag och Marcus vill ha och det är en tassimo :D Velat ha en sån länge men det har som aldrig blivit. Så får se om man köper sig en före jul eller efter jul. Man måste ju få ge något åt sig själv med :P

Nae nu kom mamma
Hade

2011-12-12

Äntligen är min blogg som den ska igen så man ser vad fan man skriver :P Den var ju som bara halv tidigare och då försvan typ texten.. Men nu är den normal iaf.
Ja igår vart det en lugn söndag vi låg som mest vid teven och kollade på lite filmer och spelade bingolotto. Marcus fick sig en vinst på 100kr iaf. :P Haha bättre än inget.
Akilles var då väldigt social igår han låg enbart och sov sen vi kom hem från missen. Är tröttsamt att vara dära.
Han och Aragon ska ju vara dära hela nästa helg med när jag och Marcus far till Umeå. :) Så då är han nog trött när vi kommer tillbaka på söndag. :)
Är ganska sjukt att de är typ 2 veckor kvar till julafton och jag måste verkligen börja handla nå julklappar snart så man hinner innan jul :P

Fick då ett samtal från FK imorse och hoppas verkligen att jag slipper bråka med dem något mer nu och hoppas dem har ordnat allt till veckan. Annars blir jag fan galen.
Hoppas iaf :D Det förstör så mycket när man ska vänta och vänta och aldrig få något svar. Man går runt och grubblar allt för mycket och blir almänt nere typ.

Nae ska ta tag i disken och sen bege mig till mamma för att baka lite lussebullar :D:D:D
Sen blir de middag hos henne med.. :P

Nae
hade


Söndag

Är fortfarande i missen och bara myser. Tog en liten sovmorgon idag med eftersom
jag inte lyckades somna förrän vid halv 3, 3 typ :P Men de var skönt må jag säga.

Ja vad skulle man ha gjort idag/ ikväll då, kanske lite bingolotto, tända några ljus och sen
dricka lite glögg :) Men vi får väl se vad gubben tycker. Han ska väl förmodligen göra
något annat. Men då får jag mysa för mig själv ist.
Vi blir nog kvara hära ett tag eftersom marcus mamma och pappa är nere i stockholm
på hundutställning och det tar ju som några timmar att köra hit igen.
Får hoppas det går bra för chivas :)
Nae undra om man skulle ta på sig lite kläder och gå ut och leka med hundarna. :)
Är så sköönt att man bara kan släppa ut dem och låte dom få springa för sig själva, sen
när de vill in så hör man de kan jag lova. :P

Nae värt att skriva hära som vanligt.

Hade

Lördag.

Min blogg är ju fortfarande konstig. Så mina inlägg får väl se konstiga ut ett tag till då :P
Menmen, är då i missen nu och jag och Marcus sitter vid varsin dator och är almänt
osociala mot varandra. :P Hundarna är ute och leker och snart blir det väl att börja med
någon mat av något slag.
Ja har inte hänt mycket alls idag. Bara varit hära och tagit de lugnt.
Sen när man vakna såg man ju att det kommit lite snö :)
Men det negativa med snön är väl att jag måste skotta imorrn hos mamma eftersom
hon jobbar hela dagen och jag ska ju ut med hennes hundar så. Ajja får väl vara snäl
någon gång.
På tal om mamma så ska vi baka en massa till veckan. :) Har inte fått någon mera jobb
bokning än så det finns tid för lite bakning.. :P Ska iaf jobba hela dagen plus kvällen på
torsdag. :)

Nästa helg när vi är i Ume så måste jag verkligen köpa lite julklappar blir ju inte så många
men måste köpa något till våran julklapps lek vi har ist för att köpa en massa julklappar
till hela familjen. Måste bara komma på vad för roligt man ska köpa. :P
Nae nu kanske man skulle ha varit lite social med Marcus.

Hade

Fredag

Efter 300 inlägg i bloggen så har jag fortfarande inget vettigt att skriva men jag skriver
ändå :P
Tydligen så ska vi till missen imorrn och inte idag :)
 Så blir väl en myskväll hemma ist :P Ska nog försöka göra någon god middag med någon god
efterrätt bara för att man inte gör det allt för ofta. Måste köpa en massa gott till ikväl
för det är ju fredag. :P
Skönt att slippa köra i mörkret om de skulle bli snöstorm, för när man inte ser ett
piss på vägen är det fan inte kul att åka bil med all snörök och helvete. :S Nae är nog
de värsta med vintern.
Väntar bara på att Marcus ska sluta så vi får fara ut och handla någon gång.
Är på lite bättre så hoppas det håller i sig hela helgen så slipper man vara sur hela tiden :P
Men det är väl så att vara tjej man har sina humörsvängningar.
Ser på buffy the vampire slayer, fan så bra de är minns att jag såg på de jämt förr.
Nu ser man ju som mest på true bloood :D
Alltid kul att titta på något som man såg på förr när man var lite mindre. :P
Nu är man ju förfan snart 21år Aaa så tokigt.

Nae nu ska jag mysa mig ner under min mysiga filt och bara försöka må och tänka
lite mera på sig själv och släppa dessa bekymer för ett tag och njuta att jag har helg för en
gångs skull :P
Men tycker om att jobba helger ändå :P Men alltid skönt med någon ledig helg då och då

Nae hade


2011-12-09

Kul att det går att blogga ens halva jävla sidan där man ska skriva är ju borta
så man får väl göra så gott de går att få in ett inlägg, bara för att.
Igår var den en ovanligt stressig dag och kväll på jobbet. Är helt slut idag
och ont i kroppen. Sen på de har jag ju fått min jävla **** så jävla typiskt när
det är helg och allt. Sen denna jävla smärta man ska få med på köpet.
Nae ska inte gnälla nå mer nu.

Ska snart bege mig till mamma för att gå ut med figo och svante sen ut med mina
hundar och sen ska jag diska klart plus starta en tvätt till..
Känner mig inte alls på humör fast jag är ledig hela helgen. Det bästa är väl att
jag och Marcus drar till missen när han slutat och ska vara dära hela helgen. Så
får väl försöka rensa alla tankar och försöka tänka positiv, bara få vara för sig själva
utan Arvidsjaur ett tag.
Ska bli skönt att vara dära i helgen. Sen nästa helg blir det ju
lilla jul i Umeå så får träffa alla :D
Ska bli riktigt kul, hoppas bara jag får in mina pengar innan de.
Är less att bråka om med fk och handes nu....
Nae ska börja bege mig.

Hade


Onsdag

Ja vad ska man säga har många bollar uppe i luften känns det som, många beslut som ska tas och funderingar på vad man ska göra med sitt liv.. Men man får väl ta en dag i taget och se vad morgondagen har att erbjuda. Saker och ting löser sig väl med tiden.. Man måste bara kämpa och tro lite mera på sig själv, men för stunden känns det oftast tungt..


Måndag den 5e

Fick mig en liten ledig dag idag efter ha jobbat hela helgen.. :P Men de gick bra men är lite trött blir ganska mycket spring fram och tillbaka på helgerna. :P Men nu är jag ledig 2 helger fram iaf så ska passa på att njuta lite extra.
Menmen skönt med lite pengar med. :P Har 2 långa pass i veckan 11-21:10 imorrn och på torsdag :)
Sen hoppas jag på några mera bokningar..

Ska snart ta tag i disken gå ut med hundarna och sen kolla på lite julklappar :)
Ska även försöka få tag i handels och höra hur det går med deras beslut.. Vill bara få allt klart så jag kan byta fack. Får hoppas de kommer fatta ett beslut denna vecka så slipper jag gå runt och oroa mig.

Akilles är ju förjävla gullig ibland, igår när jag och marcus skulle handla nå mat så hade vi hundarna i bilen eftersom vi for ut med dem till prästberget så Akilles skulle få springa av sig lite.
Ja iaf när vi kom tillbaka så hade han ju självklart låst dörrarna och nyckeln satt ju såklart i bilen.. Där stod vi som 2 frågetecken och funderade hur fan vi skulle få upp dörren. Akilles fatta ju inte heller varför vi inte kom in i bilen.. Haha såg så kul ut när han satt dära och kollade på oss.
Som tur är så går inte en ruta att stänga helt så vi fick upp den lite så vi fick ner en pinne som kunde öppna dörren och tack och lov för de. Annars hade vi behövt he sönder en ruta. :P
Sista gången vi lämnade nycklarna i bilen när hundarna är i den.
haha

Nae ska ut med hundarna nu..

Hade

2011-12-01

Ja då var man hos mamma och iväntar en god middag :) Har då lyckas städa hela lägenheten nu så den luktar riktigt gott och den är ren :D Men hann inte he upp något mera pynt for och var social med emmelie och gänget som var dära och bakade ist :) Men efter jag varit hos mamma ska jag nog försöka ta tag i det. :P
Försöker även att ladda upp mig själv för en jobbar helg. Nog för att de är bara 2 timmar imorrn men sen har jag delad lördag 7-21:10 så hela lördagen kommer gå åt att jobba och sen på min rast lär jag ju sova som jag brukar göra när det är en delad tur. Sen jobb några timmar på söndag med. 
Men nästa helg är jag då ledig och då blir det mest troligt missen för att vara hundvakt. Kan vara skönt att komma bort lite och helgen dära efter blir det umeå :D för lilla jul eller vad man ska kalla de.. Kommer bli toppen :)

Nae nu ska jag gå och äta :D





De blir bättre

Frågetecken.

Just nu känner jag mig som ett stort frågetecken och vet som inte svaret på saken heller.
Men svaret kommer nog med tiden.

Det som än gång gjort dig svag kanske kan bygga upp en helt annan styrka och den styrkan kanske gör så att det blir bättre.

Annars så är det 1 december idag och jag ska ta och städa lite och skura så det blir fint och luktar gott sen ska jag sätta upp lite mera julsaker :P Kan inte låta bli att he upp lite mera.
Sen blir det en lugn kväll ska bege mig till mamma för att vara med henne lite sen ska jag nog dricka glögg och bara försöka må bra och slappna av lite.

Har köpt mig 2par nya uggs 100kr styck och de var jätte sköna och inte alls halkiga som billiga uggs brukar vara :) Så nu har man nå varma skor men får se hur länge de håller då. :)

Nae ska he på lite musik och börja städa så det blir gjort. Hann då med 3 tvättar igår så ska väl bli minst lika mycket tvätt idag.. :P

Denna månad är även fylld men en massa jobb, börjar lugnt imorrn med en kort dag sen jobb hela helgen :)
Ska även försöka hinna med att träffa Annica i helgen med :D

Hade

RSS 2.0