Pappa lilla tänker på dig.

När man läser om cancer på facebook, tidiningar, teve ja överallt så kommer alltid lilla pappa upp i skallen. Det är de gångerna man tänker lite extra.
Jag tänker på pappa varje dag kanske inte varje timme men någon gång om dagen så finns han i mina tankar. Kan vara roliga minnen som jag börjar skratta av eller så är det bara enbart jobbigt för jag saknar han såå. Då gråter man en stund och sen är det som okej igen.
Men när man ser ordet cancer så blir det längre tankar än vanligt. Man sitter och funderar på allt möljigt och oftast då kommer alla negativa tankar upp. Kommer enbart bilder på pappa när han var som dåligast och så vill jag inte se eller minnas min älskade pappa.
Det är tungt alla dagar på ett eller annat sett. Känns som om jag mister något så kommer det aldrig vara lika stor förlust som när jag miste pappa.

Var på hans grav i tisdags och han hade fullt med blommor så det var vädligt fint. Har inte varit där på några månader så det var nog dags.. Jag har försökt flera gånger att fara dit men när jag börjar se kyrkogården så börjar tårarna att rinna. Hur mycket man än försöker så går det inte jag orkar bara inte.
Det går bra när någon följer mig men inte själv det blir för svårt..

Men med tiden kanske det går..

11 månader den 21a och snart 1år sen <3

Saknar och Älskar dig/ din dotter <3





Whywhywhy..

Har en depp period just nu när inget känns bra Har ingen energi till något, går bara runt och är grinig.

Mycket för att den sensaste tiden har det bara varit stress hemma och på jobbet.
 Det tar på krafterna kan jag lova. Allt har inte varit toppen den senaste tiden. Jag går bara runt och undrar vad fan jag vill göra med mitt liv. Jag går inte längre skola och har snart inte heller något jobb. Men jag hoppas på att hitta ett.

Jag känner inte lyckan just nu jag känner bara oro och stress. Jag behöver nog komma bort ett tag få andas ut, tänka och fundera vad som kan göra mig på bra humör.
Hatar denna känsla.

Jag jobbar då kväll denna vecka + helgen. Skönt att få sova ut om dagarna men då kommer helgen att bli tung bli några timmar. Men bara bita ihop för det blir mycket pengar.

Får lönen nästa vecka och hoppas på att den är bra så jag kan roa mig lite.


RSS 2.0