Road trip. 🚙

Nu är helgen nära bara några timmars jobb imorgon och sen får man sig en välförtjänt helg. 
Även valborg i helgen och ny månad på söndag.
 
Vi lär inte titta på någon majbrasa detta år då Marcus föreslog en road trip ner till Sundsvall. Han frågade igår vad jag ville göra i helgen och dum som man är svarar man det du vill göra. 😊 
Nae men ska faktiskt bli trevligt med en tripp neröver. 
Vad vi då ska göra där är inte så svårt att gissa ut, Hämta en drös med bildelar såklart samt lämna lite grejer. Då han var ner för någon helg sen så hittade pojkarna någon gubbe som tydligen hade allt till jänkare så Marcus stod väl som jag i en godisbutik. 😝

Vi åker redan imorgon efter jobbet och pausar i Umeå en natt hos brorsan sen åker vi vidare på lördagsmorgon så vi är hemma på kvällen nångång, förhoppningsvis!! 
Gumman lämnar vi i missen så hon slipper sitta i en bil i flera timmar. Är ju roligare för henne att busa med farmor och farfar. 💜

Kommer nog bli en trevlig resa mest troligt en dyr resa, Kanske man hinner svänga förbi Ikea också. Jag borde få göra något roligt då jag ställer upp frivilligt att följa för att hämta "skrot".

Annars har denna vecka bestått mestadels av jobb och då man slutat har man myst med gumman. 

Hon är så otroligt vig denna unge. 

Marcus har haft en skruvar vecka denna vecka så han har man inte sett så mycket av. 
Nu ska jag däremot försöka hålla mig vaken tills tvätten är klar sen blir det sängen. 

Hade 





De var den veckan!

Gud vad jag älskar måndagar efter en jobbarhelg, man behöver inte ställa något larm och man kan ligga isängen och dra sig lite extra. 😊 


Såhär startade vi våran morgon. Medan jag låg och försökte vakna till fick gumman hoppa ner utmed mig med paddan. Varje morgon skulle kunna få vara såhär. 😊 

Återigen har ju veckan gått fort trotts man jobbat större delen av helgen. 
Är riktigt härligt att få sluta tidigt lördagarna då man hinner hitta på något på eftermiddagen och kvällen. I lördags blev det grillning hos Ruben och Linnea med spel och trevligt sällskap. När de sen skulle ut så traskade jag och hjärtat hem med en sovande unge. Känns så skönt att man har många grillkvällar att se framemot. 

Igår var man ju som på jobbet större delen av dagen och dagen gick ändå hyfsat fort. 

Nu är det ny vecka och en ledig helg att se framemot även valborgs till helgen. 😊 

Nu ska jag däremot klä gumman och dra ut på en promenad med Akilles och kasta lite skräp sen blir det lunch och shopping med mamma på samhället. Måste hitta något nytt och fint till huset då jag vill ha förändring här hemma. Man blir ju så less allt efter ett tag, vill bara ha nytt och nytt hela tiden. Jävligt onödigt men kul. 

Ha en fin dag. 💜



Resultatet



Syrran kan och jag är faktiskt väldigt nöjd. Tanken var ju att inte få super blonda toppar utan helt enkelt en lite ljusare färg och mörkare upptill. 
Älskar förändringar på mitt hår! 

Nu ska jag passa på att vila lite medan gumman sover så kanske jag orkar med att städa lite sen. 

Hade 

onsdag

Idag är jag och gumman ledig vi har hunnit få i oss lite frukost och ska snart klä på oss för att traska ut med Akilles en sväng. 
Efter de ska vi fara till mamma då Erika ska få färga mitt hår. Min frisör hade inge lediga tider på väldigt länge så syrran som är duktig får ställa upp istället. 😊 
Var inte så sugen att spendera 2000 på att gå till någon annan frisör här i Arvidsjaur heller så lite hemma fix får det bli denna gången. 

 

Får väl se om resultatet blir lika bra som jag hoppas på. 😊 

Idag ska vi nog försöka vara ute lite så gumman får busa på i det fina vädret. Men hon sover ju ganska länge på eftermiddagarna fortfarande så får se vad vi hinner med idag. Nedervåningen ska då städas också. 
Mycket man ska hinna med de dagar man är ledig.

Nu ska vi klä oss och he oss ut. 

Hade 

måndag

Känns lite små konstigt att det faktiskt snart är maj och att sommaren snart är hära. 😊 
Årets majblomma är självklart inköpt också.

Även min lediga helg har tagit slut så nu har man återigen en jobbar helg som väntar på en. 
Dock blev det en vab dag för mig och gumman idag då hon åkte dit på feber i fredags och varit febrig hela helgen. Febern är borta men lite små snorig är lill tösen ännu och haft en liten små dålig natt så hon fick vara hemma en dag extra så förhoppningsvis är hon pigg imorgon så hon får vara på dagis och busa. 
Nu ligger hon utmed mig i sängen och snarkar efter lite bråkande då hon totalt vägrade att sova fast hon var väldigt trött. Allt går till slut så länge man är tjurigare än henne. 😝

Helgen som har varit gjorde vi inte allt för mycket. Jag och mamma for på en champagne provningen på fredagen för att pröva lite bubbel och framförallt få veta lite mer om det. En trevlig kväll som blev ännu trevligare då jag lyckades vinna i lotteriet och fick ta med mig en flaska bubbel hem. Nu är det bara spara den till ett vettigt tillfälle att korka upp. 

Lördag spenderades större delen i soffan då gumman hade feber och att det återigen blev vinter ute. 
Både jag och gumman var super trötta så vi tog oss riktigt vilo dag. 
Marcus däremot steg upp tidigt för att åka iväg mot Gävle för att hämta hem en bil till hampus så han dök upp vid 5 tiden söndags morgonen. 

Söndag var som en vanlig söndag en lugn och skön dag utan en massa måsten. 😊 

Gud vad man önskade att helgerna var längre men snart är det sommar med ett nytt schema och 3 veckors ledighet så det är bara hålla ut tills dess. 

Nu kanske man äntligen även vågar ta fram cykeln när april är över snart så jag och gumman kan cykla på morgonen istället. Går ju mycket fortare och är ju som roligare än att gå med vagn, Plus att jag tar mig snabbt hem efter jobbet. 

Annars rullar allt på som vanligt. 

Hade 



Ledig dag

Idag är vi ledig och det har varit väldigt skönt dock blev det ingen sovmorgon då gumman hade tid hos BVC kl 8 imorse så var bara att kliva upp. Hon hade sin 18 månaders kontroll så hon fick en liten spruta i armen också. Hon följer fortfarande sin kurva riktigt bra vilket är skönt eftersom hon varit sjuk så mycket den senaste tiden lite nojig att hennes viktkurva skulle ändras men hon har lyckats äta upp sig igen. 
Sprutan gick tack och lov bra något sur men så fort sköterskan var klar slutade hon vara grinig och arg. 😊 

Annars idag har vi tagit det ganska lugnt, har ju blivit vinter igen och snön vräker fortfarande ner men det är ju april och riktigt Aprilväder ute så man kan ju som inte förvänta sig så mycket men vi vill ha sommar nu och inte slask. 
När man nu även är ledig så är det ju bara passa på att tvätta och städa de dagarna så hemmet inte är ett konstant kaos. Men dum som jag är la jag mig i sängen efter jag lagt gumman för hennes vila så jag somnade ju självklart och vaknade vid 3 tiden.. Bra planering här!!
Men lyckades då dra en ragg med dammsugaren och andra tvätten är igång så lite fick man ju gjort idag. 


Helgen som varit spenderades på Leos i Skellefteå och hunnit med lite uteaktiviteter här hemma. Elisabeth blev överlycklig att få leka runt i bollhaven. Hon var då en trött tös efter lite bus. 
Nu till helgen jobbar jag ju men det hinns nog med nå trevligheter efter jag slutat på lördag. 😊

Igår somnade Elisabeth faktisk i min famn i några försök att få henne att somna i sängen men tillslut somnade hon på min mage medan jag låg och strök henne i håret. Var verkligen evigheter sen sist hon somnade i famnen och alla som har barn vet hur mysigt det är. 💜

Nu ska jag ta och röra ihop en pannkaka till middag sen får vi se vad man skulle ha hittat på resten av denna eftermiddag. 
Imorgon börjar jag halv 12 så då har vi faktiskt sovmorgon vilket betyder att man inte behöver lägga sig tidigt och då kan man ta igen alla program man inte orkat hålla sig vaken för att se om kvällarna. 

Nae nu middag!

Hade 

RSS 2.0