Söndag..

Lyckades somna igår iaf och gott har jag sovit. Vaknade vid 11 tiden och satt igång datorn för jag och babe skulle se på en film :) Så har bott i sängen hela morgonen. Men det är ju så söndagar ska vara..
Sen vid 2 tiden drog jag och familjen iväg för att träna budy pump med syrran som ledare. Skit jobbigt och ganska kul men ändå inget för mig. Mina knän palllar inte av det. :/ Kommer ha sååå skön tränigsvärk imorn. Kan nog inte ens lyfta upp armarna. :P
Nae nog om det, ska hoppa in i duschen nu sen se någon film och invänta oxe till middag igen :)
Jag klagar då inte..:)
Sen blir det nog att dra sig vidare mot missen sen ikväll om gubben lyckas fixa sin bil. 
 
Lika intressant inlägg som vanligt ;)

Har inte heller några bilder på denna dator men får fixa över dom från den gamla datorn någon dag..

Hade puss


Lördag igen..

Min blogg och mina inlägg är verkligen inte intressanta men ändå har man läsare på den :) Är glad för att någon läser mina tankar och det jag gör under dagarna..

Det inläggen som jag tycker är intressanta är mina tankar om pappas bortgång för då handlar det inte om min hur min dag varit eller vad jag gjort. Utan de ord jag skriver då kommer från hjärtat och min skalle, de tankar jag bara måste få ut ur mig för att jag ska må lite bättre. Funderar på att fixa en till blogg som enbart handlar om de tankar jag har om min älskade pappa..
Kanske finns fler där ute som förstår hur den känslan är att förlora någon man älskar i cancer.
Kan man inte prata med sina nära och kära om det så kan man skriva ner det hära. Som jag gör..
Vet inte vars jag kom på att börja skriva om det hära men som sagt jag har tråkigt och saknar min pappa enormt mycket.

 Lars Resin <3




Lördag..

Satt just och skrev på ett inlägg men lyckades komma åt något som tog bort allt.. Typiskt.. Får börja om helt enkelt.

Är trött och väldigt mätt efter en god middag, planka med oxe har satt sig som en stor klump i magen och en riktigt god kladdkaka till efterrätt.:)
Idag vaknade man tidigt för att jag och baby skulle iväg till skellefteå för att köpa saker till Akilles. Men som alltid ska bilen krongla och inte starta. Det händer ALLTID när vi ska fara någerst.. Jag som ville hämta Akilles och gossa med han ikväll. Får väl klara mig till imorn tills man får göra det.
Så jag och Marcus har suttit inne hos mig och sett på tusenbröder, en väldigt bra serie.:) Sen har vi inte gjort så mer än det.
Jävla skit bil som förstörde denna dag..
Plus att gubben har redan somnat. Jag är också sugen på att sova men han ligger över hela sängen och det är ingen ide alls att försöka få liv i han. Helt omöjligt..

 Har ju även hittat en ny blogg design som duger ett tag :) Va inte så svårt att fixa det. hehe.

Imorn blir det att sova halva dagen och ha ett body pump pass med syrran för hon ska börja om med det. :) Så om ni vill börja träna body pump så anmäl er..:)
Tror jag ska göra det.:)
Sen efter det blir det nog att sova igen för jag lär va helt död efter det passet..

Sen är det bara att börja kämpa för en hård vecka med en hel del att göra. Tack och lov att jag ska vara på skolan en vecka på min praktik för att göra bort lite rester.. :)
Tacka för det.
 
Nae ska kolla om jag hittar något att se på tills Marcus fet arsle <3 vaknar så man får sova..

Hade


Ett stort ?

Börja bara tvär fundera över saker och ting och hur saker och ting skulle ha varit.. Jag vet inte längre vem jag är, jag är så jävla osäker på mig själv och vet inte hur jag ska hitta igen mig..  Jag trodde att man skulle leva ett långt och lyckligt liv utan misstag och utan tårar. Men vad gick snett i detta lyckliga liv? Varför kom alla dessa misstag och varför ska jag få leva som 2 personer resten av mitt liv..
Att leva med denna ångest är väldigt jobbigt. Varför gjorde jag inte så istället för så.. Ja varför va jag så jävla dum och tog alla dessa snesteg som fick mig att bli den hära osäkra personen. Något jag aldrig har gjort är att tro på mig själv. Alla säger att man ska göra det men varför kan jag inte göra det då? Är det verkligen så jävla svårt?..
Jo för mig är det ju tydligen det för saker som hänt i mitt liv. Jag är inte lycklig jag är inte alltid glad och jag gråter när jag vill gråta.  Jag vill hitta den säkra pesonen i mig som vet vad hon vill, som vet vad som är rätt och fel. Jag orkar inte tänka längre och snart ger jag upp.. Jag älskar alla som står mig nära och som är omkring mig när jag behöver dom. Men en person som sa till mig att jag inte ska ta skit va min kära far. Han var alltid stark och han bryddde sig inte om sig själv i första taget utan alla runt han. Han var hjälpsam och man visste att man kunde gå till han om det var något som tyngde ner en.. Han sa dom ord till en som man behövde höra då och då. Men när inte längre den personen finns i mitt liv är inte jag säker på mig själv. Det var hans ord som fick mig att stå på mina ben...
Jag gör inte de längre för jag har ingen ork till att ta mig upp igen..
Jag vill lyckas med saker och ting, men blir det för jobbigt ger jag upp..

Mitt liv skulle inte bli såhära...


Fredag..

Ska snart fara på skolan och det är skit kallt ute så det är bara att klä sig då.
Min mage är även åt helvete... Kul att missa halva dagen tack vare den. Ajja nu ska jag dra på lillica och köpa en hem en massa actimel eller vad dom heter och dricka ihjäl mig av dom.. :P
Nae tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. :)

Skiver mer sen då :P

Hade


:@

Sur jävla kärrringar som ska klaga på allt, hålla koll på allt, snacka skit med sina grannar om en annan granne och LÄGGA SIG I ANDRAS JÄVLA LIV. Helvete så arg man kan bli på såna personer som är så full av skit så det finns inte, ljuger och har sig för att man ska åka dit mer.. Har dom inget bättre för sig än att klaga över små saker.. Jag kommer öppna min käft och säg ett eller annat till den person skiter i hur saker och ting kommer bli efter men jag tänker inte sitta tyst längre och låta hon öppna sin käft igen.. Så sjukt less, hon tro sig veta om allt och alla på denna gata. Snackar skit om dom bakom deras rygg hela tiden.. Nu är det min tur att öppna min käft och säga som det är. Hur fan kan hon sitta där och anklaga någon för något de ens inte gjort.. HELVETE!!!
Hur orkar man hålla på och gå runt och gnälla på andra och tro själv att hon är så jävla perfekt..
AAAAAA har så lust att sparka in dörren ge hon en käftsmäll och skrika VAKNA!!!
När man inte vet hur saker och ting är ska man förhelvete inte öppna käften..

är arg så arg....


Torsdag :)

Inatt har Akilles lyckas sova hela natten utan att ha hoppat ner och gjort en massa dumma saker i mitt rum :) Så jag har äntligen fått sova i lugn och ro och han med.. Han är även väldigt gosig på morgonen.
Vaknade även till fint väder :) riktigt skönt att det inte snöar eller är snöstorm ute som igår.. Fint väder gör mig glad och gör så att jag får en bra dag. Jag ser bara inte lyckan i att skotta gården sen :P Men det kommer gå fort, hoppas jag då..

När marcus kommer hem på lunch ska jag fara ut med Figo och Svante på en liten prommis sen ska jag göra lite skola. Sen vi halv 2 ska jag fara och fixa ett pass. :) Så ser min dag ut nu iaf :P
Nae ska ta och dricka mitt kaffe och se på lite tv :)

Hade


En liten sak till..

Kommer ha världens tränigsvärk imorrn. Gick ju upp för branten på prsätberget för att åka madrass ner som går typ på 1min. Sen upp igen :) men det var värt det :P
Får ligga i sängen hela dagen imorn isället :)


Haha härlig bild, fan att man inte är sådär vig. Som när jag var hos sjukgymnasten. Hon skratta bara åt att jag var så himla stel :) Ja så det kan gå.
Nae nu ska jag ge mig ;)


Snöstorms onsdag :P

Dagen började inte precis som man ville att den skulle börja. Jag och marcus skulle då åka iväg till arvids men vägen var då full av snö, så vi körde såklart fast så marcus kämpade på att få loss bilen.
Men med om och men så fick han äntligen loss den. Sen var ju frågan hur vi nu skulle ta oss därifrån, för vi hade inte tid att vänta på att någon skulle komma och skotta upp vägen och inte heller köra fast den igen. Som tur är finns det två vägar man kan ta in till hans gård. Där hade det inte heller drivit så mycket snö på vägen. Så vi tog oss äntligen ut från gården på nolltid. Varför är man så dum och inte tänker på det från början. Jag tog mig på skolan och han på jobbet :) De var bra.

Trots det dåliga vädret skulle vi ända vara på prästberget och åka pulka å madrass, va ju skit kul fyfan vad jag skrattade. Vi var ganska få men det vara både skönt och trevligare för de som var där hade ett gott humör..:) Gick fort som faan med :P Sen efter det hade våran toppen lärare Tobbe hyrt badet så vi for dit och plaskade runt ett tag sen blev det lite bastu.. Var en riktigt trevlig dag fast det dåliga vädret..:)

När jag kom hem ville mamma på mimis så vi for dit och såklart fick jag med mig lite kläder :) Blev nöjd med de jag köpte. Härliga inpuls köp man får ibland :) Mamma bjöd på halva.. Tur hon är snäll.

Nu väntar jag på att Marcus och akilles ska komma hit så vi kan se 2012 och sen sova. Är så sjukt trött, tur man är ledig imorrn :) Men då ska jag ju passa lillbarnet med så en så lugn dag kommer det nog inte att bli :)

Jo en sak till sen ska jag ge mig med mitt skrivande :)
Den 1mars flyttar jag marcus in på odlingsgatan i en 2a :) var ju bara ringa ett litet samtal så har du en lägenhet :) Så våran granner kommer bli hans bror och ida :D Blir ju helt toppen :)

Nae nu ska jag ta och dricka mer kaffe så man blir lite piggare. :)
hade

Missen

Ja är då i missen nu ligger i sängen med en sovandes Akilles. Marcus for iväg för att hämta ett lås så han kommer väl tillbaka snart :) Då ska vi äta semlor som han har köpt, MUMS. Sen blir det nog sängen för jag är skit trött och behöver sova för imorn lär det bli en lång men rolig dag på skolan. Prästberget plus badet på schemat imorn då :) Kommer nog bli riktigt kul om det nu inte är värsta snöstormen som det de sägs. nyheterna. Menmen ska väl komma på något att roa med med nu tills bubben kommer tillbaka :)
Kommer bli jobbigt att behöva ta med sig en massa kläder imorn bara. Ajja det funkar det med.. Nae ska kramas med Akilles nu :) Tänkte bara snabb skriva hära i brist på annat. Mohaha (Har trött energi)

Gonatt


Ett litet inlägg :P

Har äntligen fått upp eld går alltid efter andra försöket. Fick bara lite stickor och svarta händer men annars gick det bra. Längtar tills jag slipper föröska fixa en fin eld så att den brinner så man får nå värme i huset. Mamma blir nog glad att det är varmt och skönt när hon kommer från jobbet :) Tänker på min familj..
Snart slutar marcus hjärtat så ska väl mes troligt följa han till Missen. Vill  träffa Akilles och mysa med gubben. Men ska snart hoppa in i duschen och göra lite mat.

 Huset står då kvar :P

Imorrn ska vi tydligen fara till prästberget med klassen och hitta på en massa. :) Hoppas det inte är så kallt och att det är bra väder :) Tur man valde  fritid för vi gör inte precis så mycket på våra lektioner förutom att spela spel :) hehe..

Nae ska lägga på med ved och gå och duscha. Kommer säkert skriva lite senare. :)

Love Marcus

Hade


Tisdag.

Hade riktigt svårt att somna igår för magen ville inte va med mig, blev inte bättre heller när jag vaknade imorse så det blev att stanna hemma och vila upp sig lite. Känner mig då bättre nu :) Nu när man är hemma har man ju dit med att göra bort lite rester. Så har lyckas göra bort lite av det nu på morgonen. Ska forstätta snart igen men tänkte ta en liten paus och kollar runt lite och blogga. :)

Älskar min lilla dator, är så jävla skönt att sitta och göra skola franför teven. Sen så kan man ta med den överallt och detl lilla pluset med den är att den ryms i handväskan :) Helt underbart.. Bra även att ha den på skolan så man vet att ens skolarbete sparas och inte är borta dagen efter som med skolans skit datorer. Hänt ett antal gånger att ens arbete är borta plus att man hunnit skriva en massa sider. :@
Men nu är de problemet borta för nu kommer allt sparas på denna dator istället. :) Sen är det skit bra att göra faser på med som jag ska ta och göra sen.. Är super glad att jag äntligen köpt en eller jag och marcus delade på priset så den är inte riktigt bara min :) Men det gör ju inget.. Vi delar ju ändå på det mesta.

Ska snart dra ner och föröska få upp lite eld så man får nå värme i huset. Ska bli så skönt att man inte ska behöva göra det längre snart. För vi ska borra in bergsvärme. Tror jag det var. När allt det är klart ska jag och mamma fara ut och resa :) Lär behövas så ska fixa mig ett pass snart :)


:D

Nae nu ska jag ta och kolla runt lite på kläder sen ta tag i skolan igen :)

hade


Måndag..

Igår hände inte mycke, jag och gubben tog det lugnt och myste <3. Köpte badskum på dollar så vi badade en stund igår sen for vi till Missen.
När man väl lyckas somna ganska tidigt så vaknar man av att Akilles vill ut. Så Marcus fick he sig ut med han. Trodde han var nöjd då men nej lillskiten skulle tydligen vara jävlig med sin mamma och ville ut igen kl 3. Tur man somnade om lika fort när jag varit ut med han.

Idag har varit en ganska tung dag på skolan varit lite små trött och less skolan. Men det gick bra det med. Sen så kom mamma och Erika och hämtade mig så vi for på ica och köpte semlor. Passade på att göra bort lite på körkortet men det är såklart en ganska lång väg kvar tills körkortet är mitt. Men jag har inget behov av det nu heller så jag lägger viktiga skolarbeten före kortet istället, just för att det inte är många månader kvar tills man tar studenten.
For sen ut med Figo på en promenad till polaris. Så jag och gubben for iväg till expert och köpte en mini pc till mig :) Så nu har jag äntligen en. Den är små söt lite svårt att skriva på den men man lär sig nog till slut. Den är då iaf perfekt. Sen en trådlös mus köpte vi med och det är väldigt skönt.
Synd bara att det inte fanns någon annan färg. :P Nae nu ska jag dra mig mot sängen och föröska sova, lär väl bli att man sitter och kollar runt på datorn hela natten istället.


Sover utan gubbarna inatt med, kommer kännas tomt. :/ Jag och Marcus älskling har även varit tillsammans i 9 månader. IDAG :D Känns helt underbart. Glad över att jag har dig Marcus och våran lilla Akilles.<3. Love you.

Synd att den inte fanns i denna färg :P haha.

Nattinatti


Lördag.

Skönt med lördag, ikväll lär det bli en massa mys med mina underbara älsklingar <3. Vi ska göra någon god middag och sedan mysa på till en film eller något.
Ska snart ut och sparka eller gå med hundarna, vet inte än hur jag ska göra. Men hundarna måste ut hur som helst :)  

Sen så skulle jag ju färga mitt hår igår men det blev ju aldrig, kom hem vid 12. Skulle hämta akilles i missen sen blev vi fast i brännberg eller hur de stavas. Ett tag. Jag är inte precis den duktigaste på att stava. För jag lider av dyselexi som inte stavas sådär säkert :P haha men de skiter jag i. Jag skriver bara det jag vill skriva och då får det bli som det blirt helt enkelt. Men så intressant det blev nu då.. :P

Nu kom gubbarna hem, så ska väl fara ut och handla lite mat till ikväll då. :) Sen efter jag varit ut med hundarna på en tur ska jag färga mitt hår :)
Man kanske skull ha solat en stund med. :)

Hade <3


Fredag.

Fredagen började ju bra, jag och Marcus försovde oss och de roliga var att vi var i missen med. Så det var bara att snöra på sig kläderna och flyga in i bilen. Men det gick de med. Sen var det bara kämpa på i skolan. Efter skolan for jag och gjorde en synundersökning som tur va hade inte min syn ändrats så mycket, tror det inte hade ändrats alls. Så de blev jag glad över. Så nu ska jag beställa linser på den styrkan så kanske man ser något.. :P

Sen när jag kom hem så pratade jag lite med mammi och drack en koppkaffe. Efter det tog jag mina pudlar och började gå mot polaris. Kul att ens min underbara kille känner igen mig och kör vidare sen får man ett sms och då frågade han om det var jag? haha. Han är blind men underbar.

Sen så vände allt och jag är förbannnad och jävligt less på att personer kan bete sig så JÄVLA barnsligt över en liten jävla sak. Sånt gör mig väldigt arg, det då min ilska kommer. Efter pappas bortgång har jag väldigt lätt att bli arg det är så jag visar på ett sätt att jag mår dåligt. Blir jag arg så är jag det ett bra tag. Tack och lov att man har en mamma som kan lugna ner mig. Men jag är arg för att pappa gick bort, jag är arg för att han som kämpat så hårt för sin cancer inte klarade sig.. Därför blir jag så jävla sur att man ska behöva bete sig som ett jävla barn över en liten jävla sak.
Skakar av ilska just nu...
Detta låter säkert jävligt fjantigt. Men jag mår bättre av att he ut ilskan hära i bloggen än på någon annan.




Ska snart iväg och hämta Akilles han lär nog göra mig på bättre humör igen. Det går ju inte vara sur när han tittar på en med sina söta valp ögon..




Nae ska fara och köpa lite färg, ska mixtra lite med håret ikväll hade jag tänkt. Får hoppas att det blir bra för jag hade tänkt färga det själv :O. Men det blir det nog. Hade tänkt he mörkbrun i underhåret och en ljusare brun i resten. Blir nog bra :)

Läste även i en tidning om hur en tjej förlorade sin pappa när hon var 17år i cancer, hon skrev att han som skulle stå där med plakatet när jag tog studeten.
Var som skönt att läsa hur hon hade bearbetat sin sorg, kan ju vare en hjälp på traven för mig. Men jag som tänkte samma som hon att min pappa skulle också stå där på min student. Tror jag ska börja skriva på en sida som min kurator tipsade mig om. Skulle vara skönt att prata ut med någon som varit med om samma sorg.
Istället för att prata med en kurator eller tynga ner sina vänner med sitt gråtande.
För det är så jag känner, jag vill inte att minna vänner ska se mig lessen. Jag vill att dom ska se den glada och spraliga Thea. Jag är ju såklart super glad att ha så underbara vänner som finns där för mig och kommer alltid göra det med.
Men det känns jobbigt att tynga ner sin sorg på andra. Så är det bara. En del av mig lär väl acceptera pappas bortgång och den andra delen av mig kommer aldrig att göra det.
Jag kommer aldrig komma över det som hänt, aldrig och ingen kan tvinga mig eller försöka göra det.
Sorgen är inte något man heller kan bearbeta själv utan man behöver sin familj, vänner och kille som hjälp. Är man själv så är man inte lika stark. Så tänker då jag.
Att skriva ner sina tankar hära gör att jag mår lite bättre. Visst att andra kan läsa detta, men vadå det kan lika gärna vara till någon hjälp..


Jag är stark men jag faller lika lätt ihop.
21 septemer 2009
Du lever än kvar i våra hjärtan älskade pappa <3


Hade <3


 


Torsdag..

Kör ett litet inlägg innan jag drar till missen med mina älsklingar.

Igår for jag och såg på bio med Annica och marcus, trodde att den skulle vara bra men den va väldigt dålig. Den var bara grötig och hade som ingen handling. Snabba cash var ingen film för mig.

Idag har jag varit hemma och passat Akilles som är full av liv. Han vaknade 5 imorse och fick något il. Men sen så sovde han som en ängel till halv 11. Då ville han ut. Tog sen en sparktur till konsum med Figo och Svante. Mammas nya spark va ju skit roligt. Gick väldigt fort och hundarna tyckte det var kul att få springa av sig lite..
Sen så har jag och Annica jobbat på vårat PA. Tog kanske får många kafferaster :P Men utan kaffe går det inte att göra något skolarbete. Efter det började jag med maten, tog en jävla tid för att jag skulle hålla reda på lillskiten. Och han hittar på det mesta ooh stoppar i sig allt som finns på golvet. En riktig dammsugare är han :P
Nae nu ska jag och älsk hitta någon film att se ikväll..
Hade inge vettigt att skriva idag haha. Fattar inte att folk vill läsa detta skit jag skriver.. :) Kul de iaf..


Älskar mina gubbar mest av allt <3
Hade


Onsdag..

Idag har jag varit ledig och så då passade jag på att passa Akilles hela dagen, vi har myst i soffan och varit på en liten promenad så han fick se sig omkring lite. Sen har han och Figo busat, dom kommer väldigt bra överens. Nu ligger en trött Akilles och sover.

Ikväll blir det bio med Annica kanske marcus med. Får hoppas den är bra bara :) men de tror jag.. Har även gjort klart min uppsats får hoppas att jag inte behöver göra något mer på den för den tog en jävla massa tid att göra.
Nae nu börja jag känna mig väldigt trött ska ta och sova en stund.

Hade bra


Tisdag.

Bättre sömn inatt än igår, Akilles ska ju alltid hoppa ner från sängen mitt på natten men den här gången hade han varit snäll och inte lämnat något på golvet som kära matte ska fixa upp. Men han har fortfarande svårt att ligga stil. Men han är så underbart söt kan inte sluta säga hur underbar han är. :) Matte är stolt över sin lilla Akilles som ska bli stor och stark när han blir större. :P


Mattes älskling

Idag när man kom hem från skolan så frågade mamma om jag kunde ta Figo ut på en promenad. dum som jag var fick jag upp nå il och for ut på en liten för lång promenad. Var så trött innan men nu är jag helt död. Men Figo är då nöjd..
Nu är man då ledig i 2 dagar så jag ska sova ut och göra bort lite skola å plugga på körkortet.
 Får se om mina gubbar kommer hit ikväll så man får ta hand om lillen imorrn. Ska få han att bli van kopplet.
Vi hittade ett glitter koppel med halsband igår på hund å häst. Skit sött haha, sen så fick han ett nithalsband från dollar för Marcus ville att han skulle ha det. Så både fick som dom ville.. :P

Funderar på att ta ett varmt bad och tända några doftjus runt om och villa upp mig lite. Känns som de skulle behövas just nu. Imorrn blir det även bio med gull Annica, kanske sussi. :)

De hära badkaret skull man ha haft :P

Känner mig stolt som drog mig till pappas grav igår. Tände ett ljus och fixade lite så det blev fint. Vill ha sommar så man kan sitta dära och bara prata och göra hans gravplats lite finare.
Det är så tungt och jobbigt att han inte finns längre, börjar förstå mer och mer nu att han är borta. Den tanken som man bara inte vill ska komma. Ibland sitter man dära i sin egen värld och mitt allt kommer den där tanken upp att jag har ingen pappa som jag får träffa varje dag utan nu ligger han istället på kyrkogården begraven. De är skit jobbigt när man väl fattar hur det är.
Jag har en pappa och de kommer jag alltid ha, bara för att han inte lever och finns hos oss så finns han dära någonstans.
Saknaden blir som bara jobbigare och jobbigare för varje dag som kommer.
Men man måste inse att man kan inte göra något åt det som hänt.
De är ingen ide att deppa hela tiden kommer det tårar så ska man låta det komma. Känns bättre för mig när jag gråtit ett tag.


En full och glad pappa. Skit jobbig att se dessa bilder men det får även en att le för minnen är nog det bästa när det kommer till att förlora den man älskar som sin egen pappa. Skönt att ha minnen som man kan skratta och gråta till. Du hade en speciell humor pappa, säkert den sjuka humorn jag fått av dig. Älskar dig av hela mitt hjärta och saknar dig <3

Nae nu ska jag ta mig ett varmt bad och bara drömma mig bort.

Hade bra <3

 


Måndag igen..

Äntligen var denna dag avklarad nog för att den inte varit så jobbig, men jag är väldigt trött. Ska snart dra iväg på en lite promenad, mitt mål är ju att gå varje dag nu. Som tur va har man ju hundar som ska ut då och då. Men nästa vecka hade jag och Annica tänkt köpa ett gymkort. Ska göra ett nytt försök med träningen. Måste träna upp mina knän och rygg. Promenaden blir nog till pappas grav och tända ett ljus och prata av sig lite. Sen ska jag nog fuska och åka med baby hem. Vi ska på dollar och köpa saker till Akilles, kan behövas.
 Känns även helt underbart att vi har hämtat han. Så nu får man gosssa med han varje dag. Blir att sova i missen inatt igen för jag vill vara med båda mina älsklingar.. Ska vi se hur länge lillen ska hålla på inatt.
Han är underbar iaf och jag är så kär i den lillskiten..På onsdag lär han sova här i arvids så jag får ha han för mig själv hela torsdagen :) ska bli mysigt.
Får hoppas vi får en lägenhet snart så får man ha han hära i arvidsjaur.

Nae shit va trött jag är, ska ta mig en stor kaffekopp och sedan dra min feta röv på en promenad :P
Hade se bra <3

Marcus nu och föralltid <3


Måndag.

Jaha då var det måndag igen då, helgerna går för fort helt enkelt. Man hinner typ inte andas ut.
Ska ta och berätte lite om helgen för jag har inte skrivit något i helgen.

Fredag: Skola till halv 2, sen for jag och Annica å solade sen tog vi en liten fika på greya :) Väldigt trevligt. Fixade även pengar så jag och älsk kunde fara och hämta Akilles. Innan vi drog iväg till Boden så for jag mamma och syrran på old-duck-in. Grymt god mat hade dom då.. Tror jag ska dit igen på fredag och äta planka, lät som den var god.. Sen efter det bar det iväg till Boden. Så nu är han hemma, nu är han våran lilla gris :D..

Lördag: For iväg till Luleå för att fira min moster som har fyllt 60år, blev lite shopping på dagen och kina mat till lunch. Grymt gott fast man börja bli lite less det nu eftersom dom börjat med det hära i arvids med. Sen for vi till min kusin och började göra oss klara till kvällen. Blev riktigt trevligt med god mat och mycke vin även skumpa. :P Men efterätten va då godast, fyfan så goooo den va. :)

Söndag: Blev lite små shopping innan vi for hem till arvids. När vi kom hem så kom gubben dit med Akilles <3 så han fick träffa svante och figo. Figo blev glad att ha någon att leka med, Svante vart mest bara less med en till valp. Haha. Sen bar det av till Missen fick köra Marcus mammas bil en bit för marcus hade lämnat volvon hos frans. Gick bra :) Sen så satt vi igång en film och försökte sova med då fick Akilles dampryck och sprang fram och tillbaka i sängen. Go hunden <3.

Skriver mer sen. Hade


Torsdag igen..

Fick tråkigt så tänkte skriva lite hära, imorn är det då fredag och då slutar vi ganska tidigt.
Skönt att man även är klar med samhällsen så man slipper den. Men fredagar är ju de tråkigaste dagarna för man har alla skit ämnen. Men jag ska inte klaga skolan är snart över för min del. Längtar så enormt mycket till studenten. Som igår när 9orna från Malå kom till skolan så börjar man tänkta dom har 3 långa år kvar och jag slutar om ca 5 månader.:D 

 Imorn kanske jag och gubben äntligen fara och hämta Akilles<3, hoppas då verkligen på det.
Sen efter skolan ska jag och Annica darling gå och fika & sola. :) Ska bli mysigt..

Super glad att hjärtat fick jobbet på polaris. Nu ska vi bara hitta en lägenhet med. Kommer nog ta tid att få någon men man kan ju alltid hoppas på det bästa. Hade tänkt fara och kolla runt nästa vecka.
Nae nu ska jag gå till bubben och försöka sova så man tar sig upp imorn.
Gonatt.



Så underbart söt <3
Vi längtar efter dig gubben..


Torsdag..

Dagen börja tidigt som faan, kul att man ska behöva stiga upp tidigt när man är ledig. Ajja jag behövde iaf den teori lektion. Sen så har man körning imorn då. Kommer nog gå super eftersom jag känner att jag kan köra bil nu. Har ju kört en hel del underlovet.

Snart ska man gå och ställa sig i köket och göra nå mat åt familjen. Baby kommer även snart hem. Får se vad vi ska hitta på för nå mysigt ikväll.. Blir nog att se New moon med syster och mamma. Men innan det ska jag ut och gå på en promenad med hundarna. Mitt mål är att jag ska ut och gå varje dag, kan säga att de behövs. Varit lite för lat de senaste månaderna, synd bara att man inte får med Marcus ut.
Fick även lönepappret idag, var jävligt nöjd med de jag fick för att ha jobba 3 kvällar. Blir super bra för det blir Luleå på lördag för shopping och fira min moster som fyllt 60.. Ska nog bli trevligt, så länge jag slipper sova där. Luleå är ingen stan jag gillat på länge. Vet inte varför men jag tycker bara inte om den staden. Bra shopping har den iaf.

Har äntligen kommit igån med min uppsats om Iran, så nu när jag är igång så går det undan, ska göra lite mer på den senare någon dag. Ska försöka ta tag i körkortet med. Är så jävla mycket att göra nu så man får panik. Ska fan få det klart i tid. Sen är det de där jävla PAet som ska vara klart snart med. Nae nu ska jag sluta tänka på skolan och börja göra lite mat.

Varför ska folk lägga sig i andras liv, varför inte börja tänka på sitt eget istället för att lägga ner tid på andras när man verkligen behöver tänka om och börja inse någongång hur trög man är. Det är något som jag stör mig på riktigt mycket. Det finns en person som är väldigt duktig på såna saker som verkligen inte har med de att göra. Den personen kommer alltid att vara hatad i mina ögon. För så jävla trög människa är svårt att hitta. Fattar inte hur man lyckas säger jag bara. Jävla idiot sköt ditt jävla liv för de behövs.....

Så då var jag klar för idag ;)

Är glad att man har en kille som är så underbar som Marcus, tack och lov att vi hittade varnadra.
All kärlek till dig älskling <3


2010-01-13, onsdag :P

Skönt med korta skoldagar,.Gick till halv 12 idag för vi skulle bara visa 9orna från Malå vad vi gör på Bf och det gick fort..
Har även försökt komma igång med min uppsats med, det gick sådär men jag har då iaf börjat skriva lite på den. Så länge man kommer in i det så går det bra men jag visste som inte hur man skulle börja, stog helt stila i mitt lila huvud. Som alltid med ibland funkar den :P

Igår såg jag på New moon och den var väldigt bra såklart, jag älskar filmer som man kan se om och om igen och aldrig bli less.
Imorrn är man då ledig men då är min körlärare så snäll att hon har satt ut en teori lektion imorrn kl 07:10. Skit kul att behöva stiga upp så tidigt när man har en ledig dag. Men kan va till stor hjälp att hon hjälper mig lite med teorin så jag får körkortet någongång.
Satt även igår och kollade runt på lite bal-klänningar. Vill ha en lite udda, inge kul om man kommer med en klänning som någon annan har, blir enbart bara pinsamt. Ajja ska fortsätta kolla runt och se om jag hittar den rätta..:) Börjar även känna av pirrret i magen för studenten, kan inte fatta att skolåren gått så fruktansvärt fort och snart är det över. Ja det är helt underbart men tråkigt på ett sätt. Man kommer förmodligen att längta tillbaka till skolan..Längtar tills student sakerna kommer får hoppas att de blir snart.
Det tråkiga iår är att pappa inte finns med där på balen och under studenten. :( Men han finns säkert där fast jag inte ser han. Men det är endå sjukt jobbigt att inte han kommer vara där. Alla andra förtutom jag hann han med, varför skulle just denna jävla cancer komma.? Saknar dig mer och mer för varje dag kära far..
 
Ska snart ta en promenad med Figo till polaris för att sedan åka med älsk hem. Skönt att han jobbar hära och inte flera mil bort. Då får jag får sova med han vaje natt och det är underbart att ha sin älskling vid sin sida när man somnar och när man vaknar. :)

Nae ska börja klä mig så man inte fryser ihjäl, synd att börjar bli kallt igen :( Skönt med lite plusgrader..
Hade bra <3

 


Du styrde, du ställde,
du ville oss väl
du älskat oss alla
av hela din själ.

Minnet lever nu och föralltid <3
Går inte att beskriva denna saknaden efter sin älskade pappa.




Måndag..

Då var första skoldagen avklarad, har ju inte precis varit på skolan på ett tag.. :P Nu är det bara att kämpa på in i de sista. De är typ 5 månader kvar till studenten och det kommer gå fort. SÅ JÄVLA SKÖÖÖNT..
Förra året gick väldigt fort och detta år lär göra det med. Nu börjar man bli stressad på vad man ska göra efter studenten???. Jag ska iaf resa och inte plugga på ett tag.. Blir väl mest troligt att jag far till skelle med gubben.. :) Ajja det är några månader dit så jag får fundera under tiden.

Idag har jag äntligen dragit mig till pappas grav med mamma.
Kändes skönt att vara dära en stund..


 Akilles 7veckor får hoppas att vi kommer att hämta han till veckan :)

 


Söndag igen..

Varit ut en sväng med skotern idag.. Va riktigt skönt, körde runt arvidsjaur och marcus baby körde såklart min pärla etn :P
Va som vanligt riktigt skönt att va ute och gå. Blåste bara lite på isarna annars helt underbart...

Sen så skulle jag och min syster se på bio idag new moon, men så smart som min syrra är kan ju hon inte läsa. Den börja ju inte gå hära förrrän 7 februari.. Jävla skit jag som var så sugen på att se den ikväll. Ajja får väl hyra en film och mysa med gubben istället då. Det går lika bra det.. Nae nu ska jag ta tag i skolan som jag inte har gjort än. Typiskt mig..

Hade bra <3
love my marcus <3


Söndag..

Känns så jävla jobbigt med skola imorrn. Något jag inte har längtat efter precis.. Ajjja ska ju inte klaga går ju bara skola 4 dagar i veckan plus att jag går bf. Skönaste linjen ändå för man kommer och går som man vill typ.. Inte många långa dagar precis.
Men jag tror att kursen vi börjar med imorn blir intressant :).. Sen är det praktik igen i 4 veckor, undra vars man hamnar den hära gången då?...
Jag får helt enkelt njuta av denna sista lediga dag då..
Jag ska börja med att göra lite rester sen ta en lång prommis igen med hundarna. Sol och -1 ute :)
Sen efter de ska jag fortsätta göra lite rester och mysa med gubben. Sen ikväll blir det bio med syster neew moon :D Äntligen ska man få se den, gu se man har längtat. De är mina planer för idag..

Sen kanske det blir att hämta Akilles i veckan :) får hoppas på det..

Är det ingen som vet av någon lägenhet man kan hyra i 2a hand? Skulle som behövas nu när gubben ska börja jobba hära. Mest troligt. :D

Hade <3

Lördag..

Jag älskar min marcus, han ställer jämt upp och ser han mig gråta så säger han något som kanske inte passar in just då så man börjar skratta. Han tröstar mig på sina egna vis. :D men jag älskar dom för jag börja alltid skratta. Sen att bara ha han i sin närhet är också helt underbart.
Han ger mig den tröst jag behöver lite då och då.
Love you honey <3

Fint väder ute, snö och -5 grader ute. Det är dom dagarna jag känner mig levande då är jag verkligen en livsnjutare på hög nivå.

Varit ute på 2 timmars promenad med hundarna och de var så skönt att gå på isen och känna lite vindar mot ansiktet. Mest skönt för näsan gick upp haha.. De är så skönt gå, bara gå i sina egna tankar och njuta av livet som det är. Idag är en bra dag. Dom dagarna älskar jag verkligen. Får hoppas att vädret är samma imorrn. Då ska jag gå en längre promenad med mina pudlar..
Jag älskar att vara ute i naturen precis som min pappa gjorde. Jag förstår han för det är då man känner lugnet. Man känner sig typ fri på något sätt.
I love it..

Idag är en happy dag för mig..



Fredag..

Nae denna vecka har inte varit min vecka. Varit trött, grinig och less och gråtit för ingenting. Kommer väl ha såna veckort nu förtiden. Känns som jag skulle behöva tala ut med någon som inte känner mig men jag orkar bara inte sitta och prata med en kurator på skolan... Kanske var skönt i början att prata ut men nu då?

Jag sitter bara och tänker tillbaka. Allt va så bra förr allt va så underbart jag hade inget att klaga på.. Men nu är allt så tomt. Ska inte klaga nu heller för jag har en underbar kille, vänner och familj.  Men det kommer ändå kännas så tomt.. Hatar denna känsla man har inom sig.. Man känner sig så ensam ibland att man vet som inte vars man ska vända sig.. Man sitter bara och kolla i väggen och vad hjälper det. Jag mår skit dåligt men jag vill inte visa det för jag är den glada och spraliga tjejen egentligen..

Men en del av mig for när pappa gick bort och den delen kommer nog aldrig komma tillbaka just för att jag aldrig kommer att acceptera att pappa har gått bort.
Jag vågar inte ens gå till hans grav.. Ingen kan förstå hur tung den känslan är att inte våga gå till sin egens pappas grav. Jag har inte varit där sen julafton och före det var det säkert 2- 3 månader sen.. Det vara bara några månader sen han gick bort.. Men jag ser han framför mig varje dag, där jag står vid sängen på sjukhuset och håller i hans varm,kalla hand. Ser framför mig när han tar sina sista andetag och sen bara blir tyst.. Jag bara stog där helt tyst och kollade. Jag fattade inget.. Är han död? är det över nu? har jag förlorat min pappa?
Sen efter en stund förstod jag att de var verkligen över. Det är min egen älskade pappa som ligger framför en helt tyst och blek. Att han är borta och kommer aldrig komma tillbaka igen..

Jag är så trött i kroppen jag är så slut att det finns inte. Jag saknar han så jävla mycket. 
Under den tiden han blev sämre klarade jag inte ens av att vara hemma. Om jag var hemma satt jag inne i mitt rum.
Han va så smal, de var bara ben kvar typ.. Jag led verkligen under den tiden. Jag klarade bara inte av att se han sjuk. Det fanns inte i mina ögon.. Veckan innan han gick bort var hela familjen samlad. Vi satt och såg på filmerna från där jag och mina syskon var små. Var nog bra att få minnas den tiden när man var liten och pappa jämt fannas där.. Som han gjorde under hela sitt liv..

Min älskade pappa blev bara 61år.. De är ingen ålder han hade ju många år framför sig.
Jag förlorade min pappa 2009 året jag fyllde 18 år och året han fyllde 61år, den sista födelsedagen vi fick tillsammans. Kommer kännas så tomt iår att det är bara jag som får presenter och tårta. Nu måste man gå till graven isället och gratta dig där. Den 9 juli..

Kanske berättat detta om och om igen men det känns skönt att skriva ut hära ibland.
Saknaden är enorm..



Älskar dig pappa <3

Söndag..

Dålig på att skriva hära igen då.. :P Men iaf nyåret firades hemma med familjen och hjärtat. Slutade med att det blev lappis efter 12 slaget såklart. Där va det kul för en gångs skull blev lite för full och det fick jag smaka på dagen efter. Bakis är nog det värsta man kan vara.

Fredagen då låg jag bara i sängen och var väldigt bakis, som jag nu inte ofta blir. Men man får ju skylla sig själv helt enkelt.

Lördag for till stan med familjen, körde Tommys bil till skellefteå. Gick super bra. Sen så for vi och handla lite kläder och åt god lunch. Synd att man då inte hittade nå mycket. :( Inget på rean heller. Va ju typ inget kvar. Menmen får trösta mig med ett par skit snygga skor (stövlar) Som hade kostat 999kr sen 499kr och rea priset på dom var 299kr. Men min gumma Annica gav mig såklart ett presentkort för 200kr på dinsko. Så jag fick betala 99kr. Helt underbart. Så det var de jag lyckades hitta på rean. Jag hade verkligen ingen lust att springa i stan heller för jag kände mig inte alls kry. Sen blev det mys med gubben när jag kom hem.

Söndag legat i sängen hela dagen och försökt bli lite friskare men gick inge vidare. Åkt på en fin förkylning. Känns ju helt underbart att man åker på det nu när man har sin sista lediga vecka till veckan.. :( Ajja bara försöka vila mer och bli frisk så man hinner vara ute lite innan skolan börjar om.
Kul att både jag och Marcus bubben åkt på förkylning med. 
Jag har även haft måndag idag och söndag igår, är så skönt när man inser att det inte är måndag utan söndag. :D Får hoppas att denna vecka blir rolig och mysig. Längtar inte precis tillbaka till skolan. Kommer bli så jävla stressigt nu när man börja komma närmare studenten. SOM man då även tar i År.. Helt underbart..
Nae nu ska jag lägga mig i soffan och kolla om jag hittar något att se på tv sen vänta på att hjärtat ska komma hem från moskosel. För då blir det myspys. Älskar min Marcus väldigt mycket och är väldigt glad att det blev vi.. Går inte att hitta en finare kille än han. :D 
 
hade// Thea <3


RSS 2.0