Något nytt

Måndag igen och snart en ny månad vad händer med dagarna egentligen när allt går så fort.? :)

Idag har jag varit ute en sväng på samhället, lunchat med mamma och fyndat lite nya kläder.
Fick även nya skor av mamma då hon inte kunde ha dom och de var faktiskt riktigt snygga, ibland har man riktigt tur.
Har även varit och fikat hos syrran så jag fick träffa min älskade favorit Tor. :)

Har även beställt hem en ny soffa och bord idag så snart får vi snöra ut allt gammalt och in med det nya, längtar verkligen tills de kommer. ;)

Nu är det bara middag och en massa småstök som ska göras och sen hade jag tänkt ligga i sängen eller soffan & glo på film resten av denna dagen,Är redan super trött.

Nae hade 


Sådär ja



Sminket är på plats och nu ska jag bara hitta nå vettigt att ha på mig. 
Kommer mest troligt att vara ganska kallt där ute och självklart så tvättade jag min höst jacka igår & den har ju då inte torkat, :/
Får lösa det på något annat sätt eller att det blir mycket folk så det blir varmt. :)

Var hurtig och tog mig en cykeltur med Figo & Svante till Konsum för att handla, trodde dock att jag skulle slå ihjäl mig men det gick bättre än jag trodde att cykla med dom så jag överlevde. ;)
For även en sväng med mamma på höst mässan som var på medan. 
Var väl inte så mycket att ha grejer iaf inte för mig men mamma hittade självklart något, :)

Nu är det bara gräva sig igenom kläder och se om man hittar nå som duger.

Ha riktigt fin kväll 💋

 

Lördag

Ja då var helgen igång och vädret är fortfarande skit men humöret är då på topp iaf, just nu!

Åt middag med jobbet igår på Lappis och det var väldigt trevligt, mysigt gäng man får jobba med ibland och efter de blev de idol medan jag väntade på att Marcus skulle komma hem.
Kvällen blev inte så märkvärdig utan lugn och skön helt enkelt, gjorde inte många knop. 

Idag däremot blir de promenader med alla hundar för att mamma jobbar helg så då har jag Figo & Svante att tänka på också. 

Sen ikväll blir det mest troligt utgång blir då iaf en liten fest på klubben sen får man väl se om det blir Lappis eller inte. 
Det får kvällen avgöra. :)

Först och främst blir det promenad med mina hundar och en kaffekopp i ensamheten då Marcus återigen farit för att skruva så han lär man ju inte se så mycket av idag. 

Hade

Färdig.



Blev klar för en stund sen med den sista plåten me bulla så nu ska de bara få svalna lite innan jag packar ner de i påsar & in i frysen. 
Doftar väldigt gott i hela lägenheten och de blev faktiskt riktigt goda. 

Nu är det en promenad med hundarna och sen ska jag vila en stund, fick helt plötsligt huvudvärk som inte riktigt vill gå över så sova en liten stund behövs nog. 

Nae bara he sig ut med hundarna en sväng. 

Hade 



Upp & hoppa

Godmorgon alla glada är vaken och även på ett strålande humör även denna hund tycks vilja stiga upp vet dock inte humöret på honom ännu. :P


Ska koka mig nå kaffe och sen ta en promenad till mamma för att hämta kaveln efter det blir det att dricka kaffe och sen börja baka bulla i både kanel & vaniljfyllning, 👍
Så ser min fredags förmiddag ut. 

Hade fint. 

Ruskande promenad




Kunde inte hålla mig från att göra något så jag kopplade hundarna och drog på en promenad till mellanströms, vi kom just då gubben slutade så nu är både jag och hundarna nöjda, frusna och lite blöta. 

Men nu ikväll ska jag faktiskt vara lat som det var tänkt men gillar att jag får energi till att dra mig ut och gå i vilket väder det än är, Det är ju faktiskt så härligt att röra på sig fast man fryser. 
Love it!!

Hade 



Lat dag

Blir inget bakande idag blir upp tidigt imorgon och börja baka lite bullar då istället kändes så sent att börja baka nu när det ändå tar sin tid. 
Har då handlat allt som behövs så det ända jag måste göra är att hämta kaveln jag fyndade idag på ånyo, glömde såklart den i mammas bil. 

Mamma var ute på samhället och gullig som hon är hämtade hon mig så jag fick vara med och luncha på Lappis med moster och mormor. 

Nu tänkte jag faktiskt vara lat resten av denna dagen kanske vika ihop lite tvätt men sen ska jag bara må. 
Har köpt hem nå nya te smaker så ska dricka de och se på stalker om det avsnittet kommit ut än gjorde ju aldrig de igår. 


Detta passar ju perfekt nu när kylan är här.

Hade 💋


Torsdag

Vaknade kl 9 och skulle faktiskt stiga upp men på något sätt lyckades jag somna om när jag var påväg att väcka Akilles, opps!!
Vädret är ju då ändå inte som jag hade önskat, idag vill man bara sitta inne under en filt och bara må men det kändes ju inte precis roligt heller.

Tänkte ju ta cykeln till Konsum för att handla till mitt bullbak men det kändes så sjukt kallt & jobbigt just nu så får se om man lyckas dra sig ut lite senare. :P
Kändes som att jag måste baka något då vädret ändå är skit. 
Ajja får se hur jag känner efter min kaffekopp.

Hade 


Dagen lider mot sitt slut

Medan jag väntar på att dagens avsnitt av stalker ska gå att se på playen tänkte jag roa mig med att skriva ett inlägg. Bra tidsfördriv helt enkelt.

Tror även jag börjar gå ner i varv, när man varit i full fart hela dage så känns mina ögon väldigt trötta, sova som en stock inatt är något jag kommer att göra.

Blev ingen skruvning för Marcus ikväll så fick mig en middags kompis ändå, hatar verkligen att laga mat åt mig själv. 

Vi har även varit ute på klubben så gubben fick spika upp nå lister. 
Var väldigt kallt där ute, nu börjar vintern komma närmre & nämre känns dock väldigt konstigt då sommaren nyss var här. Bara börja vänja sig vid kylan & även börja plocka fram alla vinterkläder. 

Imorgon tänkte jag faktiskt lägga städningen på hyllan och göra det jag känner för, en tripp på samhället och glo efter något roligt kanske man skulle ha sysselsatt sig med, beroende på hur vädret blir annars kanske man skulle ha bakat en omgång med bullar eller några omgångar. :)

Nu ska jag då hoppa in i duschen och sen se stalker. 


Får väl se vad denna odåga kommer hitta på denna kvällen. :P 

Hade fint 






Kaffe paus

Tog mig en liten kaffe paus innan jag fortsätter med städ & stök det mesta är då klart, nu är det bara en tvätt till som ska hängas, skura och städning av toan sen är jag klar med dagens städande. 
Går undan då man är flitig, hunnit med en långpromenad med hundarna också.

Funderar om man skulle ha tagit cykeln till Lill-Ica och handla frukt vart så sjukt sugen på fruktsallad och när även gubben mest troligt ska skruva i bilen hela kvällen så kan man ju ha en liten rå om sig själv kväll. 
Aa så får de nog bli dricka lite kaffe och sen cykla & handla. :)

Hade 




Onsdag

Intar just nu frukost/lunch innan jag ska ta tag i städningen. 
Tog mig en promenad till mamma med hundarna då jag vaknade för att hämta en ny laddare till mobilen, Akilles kom nämligen på att tugga sönder min igår så han ligger verkligen inte på plus hos mig. Mamma hade som tur var några stycken så helt panik vart det ju inte. Men det är ju så irriterande då han aldrig tuggat på sladdar och sånt tidigare. :/ 


Har bytt ut blommorna på bron till Ljung i olika färger vart riktigt nöjd ska bara försöka plocka bort en massa skrot där idag för att få mer plats. 
Marcus flyttar ju alla sina bilgrejor dit så ser ut som en ända skrothög. 
Sen blir det städningen av lägenheten och kanske lite bakning om jag hinner det. 
Resten av dagen får bli vad det blir har inte så mycket planer men vips så har man helt plötsligt massor man ska göra. 

Hade 

Goddag

Idag vart det ingen lång sovmorgon utan drog mig upp kl 10. Hundarna tyckte däremot att vi kunde sova ett tag till. Förstår inte riktigt varför de blivit så sjukt sega att få upp på morgonen. 

Idag blir det att hjälpa mamma och snygga till på gravarna, göra lite höst fint sen blir det möte och lite rännande på samhället. Måste skaffa nya blommor till lägenheten och även nå Ljung till bron så man får bort sommar blommorna. 

Tydligen har det även snöat imorse och tydligen fick jag för mig att de skulle vara helt okej, Ajja vintern kommer ju förr eller senare så lika bra man börjar längta efter den. :)

Annars idag blir det att fortsätta att tvätta bort berget av kläder som plösligt dök upp under tiden jag var hos mamma. Ska även Adressändra till odlingsgatan något jag borde gjort för några år sen, dax att klippa navelsträngen som så fint Marcus kallar det för. 

Hade fint 😘

 

Måndag

Snacka om att man kan sova när man är sjuk, vaknade kl 12 och var helt borta måste ha haft feber inatt, Svettas ena stunden och sen frusit som aldrig förr så sova ut var nog det som behövdes.

Resten av denna dagen har jag som mest spenderat i soffan, har dock varit lite flitig & tvättat, diskat och även postat lite viktiga papper. 
Hundarna har inte fått den långpromenaden de brukar få men det har blivit många korta svängar istället. De har faktiskt legat och vilat med mig så det verkar ha lite förståelse då matte deras är sjuk. 

Sista energin gick till att laga middag, andra gången jag gör lasagne och denna gången blev den lika lyckad om inte mer. :)
Så resten av kvällen kommer att spenderas framför teven vilket känns helt okej. 

Imorgon blir det mest troligt att beställa hem en ny soffa, bord och tv-bänk något som vi verkligen behöver. Kommer bli ett lyft för denna lägenheten då vi även ska tapetsera klart i vardagsrummet. Något vi borde ha gjort för länge sen men tid till det har inte riktigt funnits i sommar. 

Ska nog även beställa hem lite nytt till badrummet från hm, de har fått in så mycket fin heminredning i min stil så det kliar riktigt mycket i mina fingrar. 
Sen med den nya soffan så måste jag ju fixa soffkuddar något jag verkligen saknad i denna äckel soffan vi har nu. 

Hade fint. 




Söndag

Söndagen är här och snart börjar en ny vecka. Håller på att bli förkyld så väntar bara på att den ska bryta ut helt. :/ 
Förkylningen kommer alltid väldigt olägligt det finns som inte tid för den nu.

Jag Erika och Tor for iväg till Luleå igår och hämtade mamma mormor följde även med då hon ska vara hos moster i några dagar. 
Nu är mamma äntligen hemma igen och jag fick mysa med mina gubbar då vi kom hem på kvällen. 
Sovit riktigt gott inatt vaknade inte ens av Marcus larm. Vaknade dock av att en äcklig spindel kröp på mitt ben efter de kunde jag inte riktigt somna om.

Denna dagen spenderats med mys framför teven och en skogspromenad med hundarna, blir så chockad då man lyckas få med sig Marcus också. 
Älskar verkligen att vara ute i skogen och promenera man blir så lugn & glad på något sätt. 


Igår var det även 4 år sen pappa gick bort, saknaden blir riktigt jobbig just den dagen, allt kommer som tillbaka och tankarna snurrar runt i ens skalle. 
Denna månaden är riktigt jobbig man går bara runt och tänker en massa, saknar han så otroligt mycket.
Älskade pappa. 

Lyckades ta mig till graven idag och tända ljus, kändes för en gångs skull inte lika jobbigt som det brukar vara då jag väl tar mig dit. 


 





Torsdag

Denna torsdags förmiddag roar jag mig med att mysa ner mig i soffan framför teven med en stor kopp kaffe och lite tidningar som mamma har gått om. Lite intressant läsande är ju aldrig fel. 
Extra mysigt att äta frukost efter man varit ute på en promenad i regnet.


Fick flytta tillbaka in hos mamma igår men nu är det inte många dagar kvar tills vi får hämta hem hon. :)
Är som mysigt att bo hemma igen och framförallt att det är större än lägenheten. 

Annars idag blir det promenad fram och tillbaka med alla hundar, handla och även städa i lägenheten. 
Försöker hitta nå middags och pyssel inspiration i tidningarna är ju som alltid roligt att pröva nå nytt. 
Men först och främst vänta på att syrran kommer tillbaka med bilen. 

Nu ska jag fortsätta läsa & dricka mitt kaffe. 

Hade 



I väntan på middag

Jobbardagen är över, promenaden med hundarna är avklarad så nu väntar jag bara på att maten ska bli klar.
Har rört ihop en pannkaka något jag faktiskt aldrig gjort, ja iaf inte vad jag kommer ihåg har då inte ätit de på evigheter så få se om de blir pannkaka av alltihop. Fattar inte varför man gör något så enkelt oftare till middag det är ju så skönt att äta något annat än bara kött. 

Snabbt & enkelt är ju det perfekta efter dag på jobbet.

Ikväll blir det en lång dusch och sen en massa teve tittande om man nu lyckas hålla sig vaken vill säga. Ögonen börjar redan att svida & sängen blir allt mer lockande men idol ska jag då hinna se innan jag ger mig in i drömmarnas värld. 

Ha en riktigt fin kväll. 💋






Tisdag

Sitter just nu på jobbet och har lunch fast den är snart slut så man får återgå till jobbandet igen. :) 
Trodde dock att jag inte skulle ta mig upp imorse fast jag gick och la mig tidigt och även sovit någon timme igår på dagen så var det ändå sjukt svårt att stiga upp idag. Var verkligen länge sen jag hade den känslan fick typ ångest att inte få ligga kvar i sängen & mysa.
Men när jag väl tog mig upp och fick i mig kaffe så gick det fint. :)
Imorgon börjar jag kl 8 så då får man sig en lite längre sovmorgon.

Efter jag slutat idag blir det att tok cykla hem och dressa om för en promenad med hundarna, tänkte gå till mellanströms och åka hem med gubben då han slutat. :)
Är som härligt att promenera innan middagen så får man slappa resten av kvällen. Det bästa är nog att ha trötta & nöjda hundar så man slipper massa spring runt benen. :P

Nu ska jag återgå till jobbet. :)

Hade 


Måndag

Har fått flyttat hem igen då jag varit hundvakt åt mamma från i fredags så nu har Erika tagit över det ansvaret några dagar så jag får sova hemma med mina gubbar. :)

Helgen har varit bra, vi har som mest varit ute på klubben och rivit, målat och dolat på så snart är det nya projektet klart. Gick väldigt fort men det är ju flitiga karlar som jobbar på så då går det undan. 

Idag drog även jag, syrran och Tor till mormor en sväng och hälsade på henne, Vi gjorde lite lunch och bara surrade på. :)
Sen var det bara hem och göra ordningen hemma återställd, vet inte riktigt hur Marcus skulle klara av att bo själv för är det något han är duktig på så är det att stöka ner. 
Så nu ska jag ta tag i disken och invänta slarvet så vi får fara iväg och handla. 

Hade 





Torsdag

Ligger fortfarande i sängen var ju inte riktigt tänkt att jag skulle sova länge idag då jag ska upp tidigt för jobb imorgon. Får hålla igång hela dagen så man kommer sig isäng tidigt. :)
Dessutom är ju sängen så jävulst skönt sen vi köpte en tjockare bäddmadrass.
Hundarna ligger då också kvar i sängen och mår gott men ska väl snart dra mig upp och göra mig nå kaffe och sen ut och kissa hundarna. 

Har då planerat in en långpromenad efter lunch så funderar om man skulle ha tagit sig en tripp till k4 och gå efter spåren det är ju så mysiga elljusspår där plus att solen skiner ju så då blir det ju bara härligare. Annars får jag se vars mina ben tar mig.

Först lite kaffe iaf ☕

Hade 

Brunt

Jag som trodde vi skulle klara oss men tydligen så har även vi fått brunt vatten i kranarna, trodde Marcus hade glömt att spola i toan men det blev då bara ännu brunare då jag skulle spola. 
Bara hålla tummarna att de gett med sig till imorgon annars blir det att inhandla massa vatten, kan ju inte ens ge nytt vatten till hundarna & katten. :/ 
Får ju inte heller mitt morgon kaffe om vattnet är bajs brunt. 👹

Ajja nog om det ska snart ta och hoppa isäng kändes som på tiden, håller på att vända på dygnet känns de som. 
Gör det inte lättare heller då Marcus är och spelar hel kvällarna så han är ju inte hemma förrän ganska sent. 

En ny dag väntar. 
Hade & Godnatt 🌙


Spy mätt

Vill bara lägga mig ner och spy är så äckligt mätt, både middagen och efterrätten blev riktigt lyckad så jag har ju självklart tryckt i mig lite för mycket så imorgon får de bli en långpromenad med hundarna.
Lär då sova riktigt gott inatt då man hållit igång nästan hela dagen med både bak och stök. :) 
Pluset är väl att sängen är renbäddad också.

Snart blir de idol med mamma och sen tänkte jag cykla hem & se vad Marcus har hittat på.

Såhär blev mitt lilla bakverk. :)



Hade 




De går undan


Kom just in från en promenad med hundarna passade på att baka klart innan promenaden så då är det redo då jag ska fara till mami.
Nu väntas en dusch och på med de nya sängkläderna efter de är jag redo att fara till mamma & börja med middagen.

Hon, Erika och Tor skulle på bebissim så jag fick äran att göra middag och även gå ut med Figo & Svante så får mig en liten extra promenad. 

Tycker jag har hunnit med det mesta jag skulle göra idag så eftermiddagen kommer bestå av mys & god middag. 
Man kan ju bara inte göra annat än att älska onsdagar. 

Nu ska jag snöra in en färgbomb och he på nya sängkläder innan man hoppar in i duschen. :)

Hade 

Godmorgon

Äntligen är det onsdag en dag jag gillar väldigt mycket då mitt humör oftast är på topp hela dagen. :)

Har varit ute med med hundarna och nu ska jag njuta av mitt kaffe, även kolla efter någon efterrätt till ikväll tänkte baka lite idag. 

Blir även promenad och renbädda sängen men först sitta och må lite innan jag börjar med allt som ska göras.

Hade 




Tisdag fast onsdag egentligen

Hunnit med ganska mycket idag,
dagen började med ett besök på sjukan för att följa med mormor så hon inte behövde vara själv och hon var frisk så de var roligt att höra efter de tog vi en liten fika. 

Sen bar de iväg hem fast innan de försökte jag hitta nå roligt man kan pyssla med fast hittade inget som föll mig i smaken så drog ut med hundarna i skogen igen och plockade på mig lite smått & gott så nu har jag fått ihop min nya ljushållare eller vad man ska kalla den, blev väl okej men har inte riktigt så jätte bra tålamod så den får se ut som den gör. Måste försöka hitta ett vettigt lim så man slipper ha lim överallt. 

Vi har även hunnit vara förbi missen nu mot kvällen och hämtat hem en bil till Ruben så nu ligger jag äntligen i sängen och ska snart stänga igen mina ögon. 

Imorgon är det ju onsdag och då nalkas tjejkväll. :D

Hade & Godnatt 

Pyssel



Håller på att höst pyssla lite så får se hur slutresultatet blir, gav upp för en liten stund kom på att det finns annat som måste göras. 
Resultatet får ni se senare. ;)

Hade

Måndag

Helgen har varit riktigt bra lugn och mysig något jag saknat. :) 
Även fått mysa med min älskade Tor som inte riktigt var lika mysig mot mig då han lyckades spy ner mig och han hela tiden igår. Go bebisen

Lyckades med min middags lagning i fredags och efter de vart det film mys med mina gubbar. 

I lördags följde jag med Marcus och skruvade lite i Cadillacen eller jag kollade på medan han skruvade och efter det bar de iväg till missen för att fira svärmor som fyllt år, vi var där ett tag och sen fick jag köra cadillacen hem, vilken känsla att få köra den pärlan igen. När vi kom hem så for vi på klubben och såg på skräckfilm, var riktigt vidrigt att se film där ute filmen blev som äckligare. :)

Igår blev det faktiskt träning med syrran,   Backträning något jag helst inte vill göra om var spyfärdig då jag var klar. Men härligt när det var över. Lyckades med 3 effektiva träningspass plus några timmars promenad förra veckan så nu är det bara fortsätta i samma anda denna veckan också. 
På kvällen blev det ännu mera film. :)

Nu är de måndag och en ny vecka, var meningen att jag skulle följa mormor på sjukan idag men de blev inte av så får helt enkelt ta tag i städningen och sen ut och promenera. 
Ska nog he mig ut på en skogspromenad om jag nu vågar tycker det är små läskigt att vara ute i skogen under dessa tider man vet ju aldrig vad man träffar på. Är ju så feg av mig. :P

Nu ska jag starta en tvätt till, diska och sen he mig ut på en promenad. :) 

Hade fint 




Fredagsmys

Maten är i ugnen gardinen är uppsatt och ett glas vin avnjuts så äntligen får man ha lite fredagsmys. Vart riktigt nöjd över min nya gardin kappa i köket blev så mycket ljusare och fräschare i köket. Får väl se om Marcus tycker desamma. :P

Känns även riktigt härligt att man lyckas ställa sig i köket och ge matlagningen lite tid då jag faktiskt tycker det är riktigt roligt att laga mat men nu i sommar har det inte blivit så mycket tid man har lagt ner till de, har ju som mest blivit nå enkelt så nu har jag prövat ett recept till kyckling. Passade på när de var så sjukt billigt med färsk hel kyckling på Konsum så kommer bli spännande och se hur den kommer att smaka. :)
Doftar då riktigt gott iaf.

Nu är det bara invänta hjärtat som är och skruvar sen blir de nog en hemmakväll med film & mys om jag får välja sen vet man ju aldrig med Marcus vad han hittar på. :)

Ha en fin fredag
Puss




Promenad check!

Blev en sväng runt laestadius på dagens promenad, dock börjar mina ben säga upp sig då jag börja känna av mina benhinnor igen. Får nog börja gå med höga strumpor och linnex igen.
Annars var de en härlig promenad solen ville ju också titta fram så lite värme fick man sig.

Nu är det disken som ska diskas och den nya gardinen i köket som ska upp och såklart göra nå middag sen ska jag bara slappa resten av denna dag.

Om jag nu lyckas ta mig upp från soffan ganska dumt att sätta sig i den direkt man kom hem.

Hade




Fredag

Jaha ja då var denna vecka snart över och jag har faktiskt varit riktigt hurtig, promenerat minst en timme varje dag. :)
Måste försöka få in de som rutin även de dagar jag jobbar.

Idag blir det en städar dag och ska även byta gardiner i köket, jag som brukar vara duktig och byta ganska ofta har inte bytt på flera månader så lite nytt kan ju fräscha upp lägenheten lite iaf.
Men först och främst ska jag snöra i mig nå lunch och sen he mig ut på en promenad. :)

Nae får bli ett kort inlägg har inte riktigt så mycket att skriva om.

Hade



Upp och ner

Mitt humör pendlar verkligen just nu och de gör mig galen, vet inte riktigt vilka vägar man ska gå tills de känns rätt.

Har då iaf tagit mig en promenad med hundarna till prästberget trodde jag och syrran skulle springa upp och ner för backen men icket hon tyckte vi skulle traska upp på toppen istället.
Var ganska jobbigt men riktigt härligt när man väl var där uppe och Akilles fick vara lös så han sprang sig less.
Kommer ha en ännu finare träningsvärk i benen imorgon.
Är så härligt att energin till att vara ute och promenera har kommit tillbaka.
Sen att ha riktigt trötta hundar är ju ännu bättre.

Nu ska jag kolla om maten är klar.
Hade




Hemmafru

Här skrivs det inte mycket men jag får väl försöka bli bättre på de.
Just nu är jag hemmafru igen så mina dagar fyller jag med städning och härliga höst promenader med hundarna vilket är riktigt härligt. :)

Sommar jobbet är klart så nu jobbar jag lite då och då, tråkigt att inte gå efter ett fast schema men jag har då lite jobb inbokat denna månaden så helt utan arbeta är man ju inte.

Annars har de inte hänt allt för mycket livet står som stil just nu men de kan ju även bero på att denna månaden är den värsta på hela året, många tankar och funderingar som kommer och går. Man är inte riktigt sig själv.
Därför hjälper långa promenader mig just nu, få rensa tankarna lite.

Var ute i 3 timmar igår blev promenad och utomhusträning på k4 med syrran så jag har världens träningsvärk idag. :)
Är härligt att få träna med henne igen och när det dessutom är ute så blir det bara ännu härligare. Varit riktigt lat i sommar så nu är det bara börja tänka efter lite. Fy mig!!!!

Idag blir ut på samhället och inhandla lite saker som kan göra hösten lite mysigare, lägenheten behöver en upp piffning sen efter de blir det en promenad med hundarna. Nu är de ju riktigt härligt väder också vilket piggar upp en.
Akilles är fortfarande slut efter gårdagens promenad vilket är riktigt härligt.

Nu ska jag dra fram dammsugaren och stöka bort lite.

Hade fint



RSS 2.0