En dyster torsdag

Gårdagen var verkligen inte trevlig då jag och Marcus tog beslut om att låta Aragon somna in efter att han blev riktigt dålig bara på kort tid. 
Han hade fått en massa bulder lite här och var, inget som vi märkt av på han att det varit besvärligt eller gjort ont men ju mer vi kliade han ju mer bölder hittade vi.
Förra veckan var han precis den goa glada Aragon, full fart åt som han skulle om inte mer men nu i veckan har han inte varit samma hund och igår var han riktigt dålig så vårat hopp om att vi skulle få en pigg och glad Aragon igen blev istället en dag med att ta farväl av en underbar familjemedlem men han var samtidigt gammal och knölarna var förmodligen allt annat än bra så vi tog nog rätt beslut. 
Han fick somna in med jag och Marcus och vi gosade med han in i de sista. Vi valde även att hans aska ska få komma tillbaka i en urna så han alltid kommer finnas hos oss på något sätt. 


Nu är det väldigt tomt här hemma och man vill inget annat än att ropa på Aragon. 
Vi var verkligen inte beredd på att han skulle lämna oss redan. 
Vi kommer sakna den lilla hårbollen så mycket, helt sjukt vilket tomrum han lämnat. 
Kommer nog kännas bättre då vi får urnan då är han hemma igen, hemma på ett annat sätt men ändå här. 💕

Känns så taskigt mot Akilles att han nu är själv nog för att han förmodligen klarar av det så känns det ändå jobbigt att gå från huset utan han. Vi funderar faktiskt på att skaffa oss en ny liten kompis åt han dock ingen valp men en hund som är något år iaf. Funderar på om man skulle göra en god gärning och kolla på något djurhem. 
Det har blivit för tomt här hemma, jag vill ha tillbaka min djurpark. 

Tack och lov gör ju Elisabeth detta så mycket lättare hon gör oss glad och man håller sig sysselsatt så tankarna får rensas lite. 

Nu är det frukost till tösen sen ut och gå med Akilles. 💕

Nu vet ni hur det ligger till iaf.
Ha en underbar fredag! 




RSS 2.0