Valborg

Helgen är över eller de är ju som långhelg men den riktiga helgen är över kan man väl säga är ju då iaf en ny vecka och även måndag. :P
Helgen har som varit lite upp å ner, Vi kunde ha förlorat Akilles för han var och sprang på vägen i missen och snuddade en husvagn som tur va gick de bra och han har bara nå märken på ena sidan och är lite öm men annars är han som vanligt. Tack och lov för de, det sjuka var att jag tänkte att idag kommer Akilles bli överkörd och de hände fast kanske inte så allvarligt men ändå. :S Han lever och de är ju de viktigaste.

Har även hunnit med ett dop i helgen min kusin som ganska nyligen fått en lite tjej så vi for till Luleå i lördags och var dära ungefär hela dagen och de bästa med allt så hann vi med candyworld :D.
På kvällen tänkte ju jag dricka men de vart inte både jag och gubben var nyktra istället. :) Skönt att vakna upp på söndagen och vara nykter. :D Riktigt härligt. Blev att ragga med Nina istället och de var lika kul de.

Igår så gjorde vi då inte allt för mycket tog de lugnt och vilade upp oss lite såg på teve och såklart bigbrother.
Marcus for då iväg mot jobbet för en stund sen men jag får glädja mig över att jag fick ha han hemma en extra dag. :) Fast då jobbar han till söndag, fast då jobbar han dag så han kanske skulle komma hem lördag kväll. Annars får jag och hundarna klara oss men de brukar ju som gå bra. :)

Blev att "fira" valborg med mamma, Erika, Ante och gubben med lite grillat :) Kan då inte klaga precis förutom att gubben for iväg. Denna vecka kanske går fort eftersom de redan är måndag och snart tisdag. :D

Nae ska se Lyckan i LA de jag har missat & bb. :) Tror jag ska hålla mig vaken ett tag och bara mysa framför teven med ett glas vin. :)

Ha en fortsatt trevlig valborg.



Hade


Fredag

Blev lite shopping igår men hittade inte allt för mycket vart som mest underkläder men de behövdes lite nytt. Sen köpte jag ett överkast till sängen, kuddar, vikter som man ska ha på benen, lite kläder och sen vart de inte så mycket mer. :) Skönt att inte ha spenderat allt för mycket iaf..

Idag har jag då köpt mig en ny dammsugare och vilken skilnad de vart, har aldrig varit så lycklig över en dammsugare som jag är just nu. Så nu kanske de blir roligare att städa :) Äntligen!!!

Ska snart bege mig till mamma för att träffa Anton, mamma skulle även bjuda på köttsoppa och de är ju inte helt fel. :) Sen har jag ingen aning vad som händer senare idag men de märker man.

Blev ett kort inlägg men jag kom inte på så mycket att skriva om. :P


Hade


Onsdag

Äntligen är de helt underbart väder ute så man får passa på att njuta av de medans de är hära :) ska tydligen vara dåligt imorgon.
Annars har man hunnit med att göra lite saker idag, först var vi på maskin å fritid för Marcus skull skruva fast något så dära var vi ett tag och efter de bar de hem till mamma för att tvätta hennes bil & sedan byta däck. :) Så då är de gjort. 
Nu sitter man hära hemma och tar de lugnt och funderar på vad man skulle ha hittat på ikväll.

Kanske man skule ha gått ut på bron till hundarna och sola lite. :)



Hade


Tisdag

Vädret är fortfarande skit och man blir så trött av de med, känns som man ska somna här och nu. Bara hålla sig vaken ett tag till. :)
Igår hände de ju inte allt för mycker förtutom på kvällen när vi for till Nina och Robert och åt lite smörgåstårta för Robert fyllde år efter de vart de bigbrother och sen hem. :)

Idag har de väl inte hänt allt för mycket heller va ut med Nina en tvärt och sen så har de inte hänt något alls. Man känner sig ju som inte sugen att göra något alls när det är sånt skit väder ute. Imorgon skulle de då tydligen vara fint väder så de får gärna vara de med. :) Lite sol å värme skulle nog göra alla på ett glatt humör. :)

Annars så rullar som allt på som de ska :) Längtar dock väldigt mycket till torsdag för då blir de shopping med mamma och kanske Marcus. :)
Nae bara sitta vid datorn ett tag till, tills marcus är klar med att skruva och sen fara å handla till nå mat. :)
Ikväll ska jag då sitta å glo på teve och mysa ner mig i en filt med mina gubba <3

Nae kort och gott om de.



Varsegod å skratta för de gör då jag :D

Hade

Söndag

Denna helgen är typ redan slut, vad hände egentligen.? Ajja har då varit lugnt å skönt om inte annat.
Igår kom gubben hem men han va inte precis så socail i några timmar men han vaknade till dära vid 21 tiden så då bar de iväg till Laver för att tanka nå grejs så vattnet inte skulle frysa till de som jobbar till veckan.. Tur han är snäll som far fram och tillbaka och gör de. :) Var riktigt mysigt må jag säga att följa med och se hur han bor och vars han jobbar om nätterna och även få se Laver. Fast man såg ju inte allt för mycket för de var ganska så mörkt ute, måste dit på någon dag å när de är sommar och kolla istället. :) Ganska svårt att tro att de varit ett samhälle. :)
Tycker för övrigt att sånt är ganska intressant. :) Men de kan ju bero på att man är less att va i arvidsjaur och vill se något nytt istället. :P

Vi ska då tydligen dit idag igen och tanka men då är de tack och lov ljust ute, lite små äckligt när de är så mörkt och bara skog runt om. :) Hundarna fick även följa med men de verkade inte allt för roade. :)
Blir annars en lugn och härlig mysig söndag med hjärtat. :)

Hopp i duschen och sen ut på äventyr. :)

Hade

Då vare kvällen!!

Varit ut med hundarna på en liten kvälls promenad och ska snart snöra av mig linserna för de börjar torka fasr i ögonen och de gör att man ser väldigt suddigt. :P Så kanske på tiden man tar på sig sina "ögon".
Har som varit hos mamma ungefär hela kvällen, ättit gott och tittat på lets dance. Inte varje dag man gör de men helt okej ändå. :)
Får även kanske hem Marcus inatt, skulle vara helt underbart för då kanske han inte sover bort hela dagen iaf. :P
Ja just det har grattat min kära mormor som fyller år idag :D Hon må då va en klass för sig, hennes ordval och ja allt hon säger är som klockrent på något sätt. :P
Imorrn blir de då dit och äta tårta och kanske blir de en sväng till holmen, beroende på hur vädret kommer att se ut. :) KOM igen nu solen lys..

Ska nu fortsätta denna kvällen/natten med lite teve tittande och sen hopp isäng :)

Godnatt alla goa å glada.

Hade


2012-04-20

Gjort bort de mesta som skulle göras denna dag. 
En promenad med hundarna och handla har jag då gjort så nu är det bara städning av toan som är kvar. De värsta med städningen.
De är så typiskt när man handlar man plockar på sig allt som är tungt och får typ bära ihjäl sig när man ska gå hem med allt. :P Men bra med lite "träning" av något slag. :P

Efter jag städat toan ska jag nog börja med efterätten till kvällens middag och ut med hundarna på en promenad igen. :)



Hade

Fredag :)

Ja då var de äntligen fredag igen och imorgon får jag hem min babe. :)
Idag ska jag ta en promenad med hundarna eftersom de solen är framme så får det bli en lite längre :) Skönt att få komma ut lite för igår var jag mest inne å städa. Men forfarande lite saker kvar att göra. :)
Bäddade rent innan jag skulle gå och lägga mig, ja man somnade ju väldigt fort, lent och skönt å inge jävla grus. :P Helt sjukt vad mycket hundarna, katten och vi drar in men så går de när de får sova i sängen. :)

 

Tro de eller ej så har jag även lyckas he in bilderna från kameran på datorn. :)
Så nu kanske de blir lite mera bilder hära istället för bara text. Men sen så är man ju kanske inte den mest seriösa bloggaren heller, jag tycker de är roligt att se tillbaka senara på vad som hänt i ens liv. :P

Gjorde om lite i köket igår satte upp lite blommor som jag fått av Nina så de blev lite bättre än bara vita tråkiga skåp. :)



Resultatet.

Sen idag ska jag nog traska iväg till konsum för att handla till ikväll för jag och mamma ska grilla :) Man kanske skulle ha köpt en vinare också.
Även hinna städa klart och kolla på en ny dammsugare och ett överkast till sängen så kanske man slipper allt grus :)

Hade


Torsdag

Håller på att städa för fullt men de går inte så bra för slangen till dammsugaren gick av så fick tejpa lite,. Funkar fint men nu är de nog dax för en ny en och denna gången ska den vara bra. :) Den jag har nu är så dålig men de är ju klart köper man en billig en så kan man ju inte precis förvänta sig att den ska vara jätte bra heller.
Ajja den får funka tills en ny är fixad. :)

Tog mig en lite paus i städandet och ska snart skura i sovrummet sen får de nog bli lite lunch å en promenad med hundarna innan jag fortsätter, städa är ju inte precis kul..

Fick låna en bok av syrran igår så ska försöka ta tag i att läsa den om kvällarna. :) fick även ett par vinterskor av henne, de passar perfekt för såna är de ont om :)

Senare idag blir de middag hos mamma i vanlig ordning och sen blir de att se hockey. :)

Nu ska man bara fundera på vad man skulle ha gjort sig till lunch.

Hade

Tjejkväll

Denna dagen har gått ganska så fort ändå trots man inte gjort allt för mycket.
Skulle gå ut med hundarna på isen på en liten promenad men jag gick typ ner i ett hål eller vad man ska säga så jag vände fort tillbaka och tog en annan väg istället, isarna detta år har jag inte riktigt litat på. Så lite respekt har man väl haft. :P Läskigt.

Ska ut med hundarna snart igen så de klarar sig medans jag är hos mamma. :) Blir visst hemmagjord pizza till middag och de kommer nog inte alls sitta fel. :)
Imorgon så måste jag ta tag i att städa lägenheten och inte ligga på lat sidan hela dagen. :)

Ska försöka he över nå bilder från kameran så de kommer lite bilder men de blir nog mest på djuren skulle jag tro. :) inte fotat allt för mycket än så länge.

Ska he mig ut med hundarna och sen göra mig klar :)

Ha en härlig kväll


Onsdag

Typiskt att när man vaknar ska man se att de är vitt ute igen nu får gärna sommarn komma så man slipper snö, slask och halkan. Vill ju ha sol å värme..

Fick en fin present av kisse igår när jag skulle ut med hundarna. Först och främst så var en annan katt på bron så jag skickade iväg den och sen börja jag se vars min katt är så då hör jag han mjaua och ser även att han sitter och äter på något avlångt och vitt. :S Bläää, skit äckligt när han tar hem sina byten och lägger dem på bron men han vill ju såklart bara visa mig att han varit duktig. Är ju som små svårt att tycka han är duktig när de är så vidrigt. :P
Han får gärna visa upp dem men sen äte dem på någon annan plats än bron hellst ute på parkeringen eller i skogen. :)
Vill ju inte precis att Akilles eller Aragon ska äta de heller.





Ska nog ta mig något att äta och sen he mig ut på en promenad med hundarna. :)

Såg även att nelly hade rea och gjorde ett försök att klicka hem något men tappade suget efter ett tag, haha vad hände? :P

Hade



2012-04-17

Väntar på att bb ska börja så man har något att roa sig med ett tag iaf. :P Efter de blir de att se lyckan i LA missade ju det för jag såg på hockey istället och de gick ju bra. :)
Efter de blir de ut med hundarna och sen he sig isäng å läsa lite skvaller tidningar, man kanske skull ha börjat läsa nå böcker istället. :) Men de får bli när man åker till stan som mest troligt blir nästa vecka med mamma. :)

Nae se bb HADE


Tisdag

Lite små kallt är de ju idag ja men de får man ta ibland serru. Har varit ute på en promenad med hundarna och Nina och även åkt med i hennes nya pärla :P Sen har de väl inte hänt allt för mycket.
Ska nog ta och vila en stund vart tvär trött och börja må lite illa.. Efter de bär de av till mamma igen för middag och hockey :) Ska bli spännande att se hur denna matchen går.

Ja hade väl inte allt för mycket att skriva, Jo ett tips prova inte den nya aloevera drycken smakar inte alls bra och den är typ trögflytande. :S Huvva var inge hitt ska då inte dricka den igen. Men vem vet någon kanske tycker den är god... :P nae bläää

Blunda för en stund och sen bege sig, disken får vänta tills ikväll. :P

Hade

Sängen väntar

Ska he mig i säng nu för mina ögon börja bli ganska tunga och höra hundarna snarka i sovrummet gjorde de inte precis lättare att hålla dem öppna. :)
Dagen har varit toppen även kvällen också. Tog mig en lite längre promenad med hundarna när de var lite mörkt ute. :) Skönt med lite exta frisk luft.. Måste börja ta mera kvällspromenader är ju som små mysigt på något sätt.

Nae nu är de bara stänga ner skärmen och byta ut de till sängen istället. :)

Får man ju se vad morgondagen har att erbjuda :D Något kul vore trevligt.

Godnatt & Hade

Måndag

Ovanligt härlig måndag må jag då säga, denna dag brukar man ju vara så anti men inte denna gången. :P Härligt väder ute så de kan man ju inte klaga på precis. :)

Har varit ute med mamma på samhället idag och köpt hem lite grejor hittade ett par leggings på mimmis så nu har man äntligen de med eftersom de flesta jag redan äger är trasiga.
Köpte mig nå mappar på dollar så man håller mera koll på räkningar och annat viktigt så de har jag roat mig med ett tag. :) Skönt att slippa se en massa papper i skåpen och när man ska leta något så tar de tid att hitta de men inte nu. Måst nog köpa hem några till Marcus.
Annars ska jag snart bege mig till mamma och äta nå middag och sedan ska vi nog spela lite wiii :D

Söta mamma har även deklarerat till mig idag så då behöver man inte tänka på de.

Har även börjat följa hockeyn på teve, ganska så intressant ändå. :P

Nae ska kolla lite på datorn och sen he mig iväg. :)

Hade bra


Söndag

Denna vecka har ju rusat förbi en så man inte riktigt hinner med. Men man har ju som hunnit med de mesta ändå.
 Gubben har åkt iväg för att jobba natt denna vecka igen, då får gärna denna vecka också gå fort så man får hem han lite fortare. :) Men nu börja man bli van att han far iväg och de kändes inte alls lika jobbigt som de brukar göra.

Helgen har varit lugn å skön inte hänt allt för mycket. Vart ju missen fredag till lördag och sen igår grillade vi hos Nina å Robert sen for vi hem och såg på lite teve sen vart de sängen. :)
Sen idag har vi bara tagit de lugnt tills babe for iväg.. :)

Ska he mig iväg och handla lite med Nina sen ska vi vinna storvinsten på bingolotto eller något :P
Senare blir de såklart bb i vanlig ordning. :=)

Hade

Torsdag

Då hade man jobbat klart för denna vecka och är väldigt, väldigt trött just nu. Fick mig en lite sovmorgon idag, började kl 9 :) så de var riktigt skönt att få sova en lite längre. Men ändå var jag dö trött när jag vaknade. La mig ju inte allt för sen igår kväll heller.
Vart då en kort tjejkväll igår för mina ögon orkade inte hålla sig uppe nästan så for hem såg på bb och gick å la mig. :)

Sen så vaknade jag inatt av att jag hade borta Marcus, nae då hade han somnat i soffan så fick snöra upp han så jag slapp sova själv hela natten. :P
Så kan de gå.

Jobbar dagarna har gått riktigt bra, tur man jobbar med underbara människor de gör mycket när man jobbar. :) Man har som för de mesta alltid humöret på topp. :) Alltid skönt att jobba också när man kommer in i rutinerna igen.

SKa nog sova en stund så kanske man orkar med bio ikväll. :) Eller vara lite social på ett eller annat sätt.
Annars så vet jag inte riktigt blir väl att mysa med hjärtat och passa på att vara lite med han innan han drar iväg och jobbar igen. :P Just nu är han då och skruvar inte allt för ovanligt. :P
Sen i helgen blir de nog missen och va hundvakt. :)

Imorgon ska jag då sova ut :D

Nae hade

Tisdag

Nu börja man gå mot vanliga dagar igen med lite jobbande och annat skoj. :) Har jobbat idag och just nu känner jag mig väldigt trött men de är bara hålla sig vaken så man kommer i säng tidigt å såklart lyckas somna. :) För jobba väntas även imorgon och på torsdag :) Skönt att de även är hela dagar så man får in lite money.

Påsken har varit helt underbar med en massa sol, fiske, mycke mys med familjen och gubben såklart. :) Den enda färg jag fått i ansiktet är röd :( Så typiskt att man aldrig lyckas bli brun men ajja någon färg iaf. :)
Underbart att man enbart suttit på holmen och tagit härliga promenader med hundarna. :)
Synd att påsken ska vara så korta :(

Igår vart de att dra till stan för lite bio och mys med hjärtat eftersom man inte hinner göra så mycket när jag ska jobba nästan hela veckan så de var riktigt skönt att bara vara vi 2 :) Filmen var då grymt bra.
Efter bion for vi hem och hämtade upp våra "barn" och sen vart de hem å snöra sig i sängen.

Nu sitter man hära och ska snart he sig ut med hundarna i piss vädret vart väldigt blöt när jag gick hem från jobbet, kan de inte bara bli sommar nu så man slipper traska i en massa snö. Bara bita ihop ett tag till.

Gubben är då borta och hjälper Josef med något så han lär väl inte dyka upp förräns ikväll någon gång så de blir att göra sig nå mat, hoppa i duschen och sen blir de teve tittande resten av kvällen med Nina :D

Nae lite kort och gott :)

Love life just nu.

HADE


Långfredag

Då satt man hära och vänta på att mamma ska komma och plocka upp mig sen drar vi vidare till granudden och holmen :D Hell yaaa, bara sitta och njuta av detta underbara väder med choklad, mackor och ja de mesta helt enkelt. :)

Fick mig en liten överraskning kl halv 3 inatt då de står någon utanför dörren å vill in, trodd först de va någon fyll skalle men icket de var MARCUS :D Vart väldigt förvånad att se han hemma men han skulle bara hämta något till hans hals och sen dra igen :( De söög ju väldigt mycket. Men han kommer ju hem idag någon gång och då kanske han hunnit sova lite med. :) LÄÄÄÄÄNGTAR

Sen är de ju helt idiotiskt att vissa männsikor inte har något folkvätt :S Man behöver inte spela musik mitt i natten.

Mamma är sjukt seg på att bli klar då vet ni de. :)

Hade hade

Jahaappp

Snart klar med städningen eller nå. Har hunnit vara ute med hundarna men vart en kortare än vad jag hade tänkt för att jag ska hinna städa & tvätta klar. :)
Har iaf just fått i mig lite mackor å olo som är en riktigt god yoghurt måste provas. :) Jag har även varit förbi Nina å Robert å mata deras fågel. :P så då va de med gjort.
Har suttit och kollat på gina å Nelly å är så sjukt sugen på att beställa hem kläder men nar jag håller mig. :) Känner mig lite duktig iaf.
Nae nu var den hära pausen över bara ta tag i de som ska göras sen iväg till mamma för lite grillat. :)

Jo just de ja:


Skärtorsdag

Då var de en ny dag igen och denna dag ska de städas och ut med hundarna på en promenad på isen :) Är ju perfekt före att gå på isarna nu :) Skönt att även få vara ute å njuta av solen lite. :) Nog för att man mest troligt ska vara ute hela helgen men ändå. :)

Har då hängt lite tvätt och sen startat en till så nu lukta de underbart i lägenheten. :)
Fått i mig nå frukost å såklart kaffe så energin flödar. :) Man kanske skull ha hunnit en sväng på systemet och fyllt på åt gubben så blir han glad när han kommer hem. :P Annars får vi ta det till helgen.
Blir galen att de ska vara så sjukt svårt att somna om nätterna känner mig ju inte ens lite trött.. :S Men nästa vecka blir de då jobb så då kanske man lyckas vända tillbaka på dygnet. :)

Hade


Ibland vill man att allt ska vara annorlunda

Då var de kväll igen och denna dag har gått ganska fort ändå. :) Har haft våran tjejkväll men lite annorlunda nu när bellan och Anton var med men de va lika trevligt de med, lite god mat och en massa prat :)
Har även fått höra min älskling röst har bara skrivit med han de senaste dagarna men han lät inte precis pigg, stackarn har ju åkt på en förkylning. Men snart är han hemma och får vila upp sig lite. :)

Imorgon blir de att ta en lång promenad med hundarna vill hellst ha en sol som steker en i anstiktet med. :) Man njuter lite extra då av att vara ute i naturen. :)
Ska snart gå och lägga mig å läsa en tidning som jag köpte idag :) perfekt när man vill bli trött.

Sen önskar man såklart att saker och ting vore annorlunda jag längtar efter så mycket just nu men de känns ändå som vägen dit är väldigt lång. Önskar att den vore lite kortare än vad den känns nu..
Alla dessa tankar som snurrar runt..

Stänga ner datorn och krypa ner vid hundarna som redan sover. :)

Hade


2012-04-04

Vart visst att dra sig ut en sväng på samhället ändå :P Vart tvungen att köpa lite nödvändiga grejor. :) Var in en tvärt på intersport med och kollade men hittade inget :)
Har hunnit städa lite iaf men ryggen sa upp sig så fick ta och vila istället. Hinner nog städa lite mera imorgon.

Ska gå ut och kissa med hundarna och sen ska jag bege mig till mamma för middag med familjen :)

Sen när jag kommer hem igen tänkte jag ta och diska å plocka bort lite :)
Så ser min dag/kväll ut :)

Hade

Onsdag

Vaknade av att min bror kom hit och skull hämta en nyckel så sov ju inte allt för länge idag. :) 
   
HAHA Akilles kom och snora över typ hela mig var ju inte precis nådigt. :P Söt skit, sen står han bara och kollar på en som man vore dum :P då vet ni de.
Idag hade jag tänkt städa får nog ta samhäller imorgon hinner inte med städningen annars. :P Blir ju att vara med familjen under påsken så städningen hinner jag inte med då. :) Så städar dag idag då. :)
Skulle ha haft nå påskpynt med men de har jag icket. Får köpa någon påsk blomma å nå fjädrar av något slag. :) kanske man måst he sig ut ändå. :)

Nae ska dricka mitt kaffe och sen ta fram alla städ grejor å sen sätta igång så de blir gjort idag :)

Hade

2012-04-03

Kom hem för ett tag sen från mamma gjorde middag och sen spelade vi lite. Nu sitter man hära igen och ser på lyckan i LA.
Idag har jag inte gjort allt för mycket förutom att sova, varit med hundarna på en härlig promenad och sen tvättat lite. :) Har som varit en lugn dag.
Suger ganska mycket när marcus jobbar natt man hör inte av han allt för ofta men kan ju även bero på att han lär upp en annan kille. Men lite får man då prata med han så man får nöja sig med de. Saknar han väldigt mycket. När han kommer hem är man ju som kär på nytt på något sätt. Att få sakna varandra är nog väldigt bra för ett förhållande och vi har ju varit tsm ett tag så. :)

Imorgon blir de nog en lite shopping tur på samhället :) Fast själv få se om jag får med mig Anton och bellan annars. :)

Forsätta se lyckan i LA sen är de bb som står på listan :D

Hade

Tisdag

Solen skiner och jag ska strax he mig ut på en promenad med hundarna ska bara låta min mp3 ladda lite till så man har nå musik i öronen :D Man blir mycket mer motiverad att ta en längre promenad då plus man går typ fortare till musik. :) Iaf jag. Mera asfalt får gärna komma fram så jag och Akilles får börja springa lite så båda kommer i form, eller nå sånt. :P
Ska in på intersport imorgon och köpa nå löparskor och kanske ett par andra vettiga skor, de är det fattigt om i detta hem. :)

Men tills dess så får de bli promenader :)

Gick ju skit bra att somna igår, somna kl 3 ungefär och vakna vid 12 tiden :S Ganska surt att vända på dygnet sådära. Akilles har även sprungit upp och ner hela natten och då är de svårt att somna. Sen vakna jag vid 4 att han sitter i soffan och skäller. :@ Smått irriterande.
Tror han ska kolla vars Marcus är när han spinger fram och tillbaka om nätterna. Brukar han göra när Marcus däckat i soffan. :P
Nu är de ju inte allt för många dagar tills han kommer hem :)

Blir nog att fara till mamma senare och laga middag & försöka spela lite band. :P Har blåsor på händerna efter helgens trummande. :)



Nae byta kläder och he sig ut i de fina vädret. :)

Hade


Sådäraaa

Har just varit ut med hundarna på en liten kvälls promenad och ska snart he mig i sängen. :) Akilles har bullefnatt och springer upp å ner i sängen är nog bäst att hålla sig undan är inte precis skönt när han springer in i en. :P

Annars ikväll har jag varit hos mamma och spelat lite å kollat vad jag får tillbaka på skatten, vart riktigt förvånad och väldigt nöjd :D :D.. Så jag tänkte mig en resa med mamma och Marcus skulle sitta fint. :P Men de får bli senare efter jag jobbat klart för sommarn. :D Skönt att man äntligen fått veta nu ska man bara deklare men de får jag göra imorgon så är de gjort. :)

Har även hunnit diska bort en massa disk, Marcus lämnar inte bara en tomhet utan också en hög med disk som man får ta itu med :P Men då har man något att göra..
De och kokat mig nå ägg till frukosten imorgon så slipper man göra de imorgon. :)
Anton och bellan kommer även imorgon så då får man vara med dem denna vecka. :) Skönt att man får några dagar med familjen man träffas ju inte allt för ofta. :)

Solen får gärna lysa imorgon så man tar sig ut på en promenad, eller ja hela veckan hellst. :)

Bara hoppa i säng nu då. :)

Godnatt & hade


2012-04-02

Då har ungefär halva av denna dag varit. :P Har varit ut med hundarna på en promenad men blir nog en lite längre prommis ikväll. :)
Ska nog snart ta och göra mig nå mat så kanske man blir på lite bätte humör. Ganska så tragisk dag att inte ha något att göra men hittade just en rolig kläsida så ska kolla om jag hittar mig nå fint att unna mig. :)
Då vart man lite på bättre humör..

Vill ha min deklaration nu så man får se om man får något tillbaka på skatten, blir ju så nyfiken.

Får se om man kanske ska gå till mamma senare och spela lite wiii :P

Vart då ingen storvinst igår på bingolotto heller, turen var inte på min sida igår. :S

Onödigt inlägg men bra tidsfördriv. :P


Måndag

Ny vecka igen då och jag är väldigt trött så kaffet får göra sitt just nu så man blir pigg. :S Sovde kanske lite för länge idag men jag vill att denna dag ska gå fort så en liten sovmorgon gör nog inget. :)
Annars har jag ingen aning vad man skulle ha gjort idag förutom att gå ut med hundarna.
Kanske får bli en lugn och stressfri måndag helt enkelt. :)
Får fara förbi mamma och hälsa på henne lite. :)

Denna vecka är de ju även påsk så mina syskon skulle komma hem till veckan :)

Ska kolla vad som kom med posten idag. :P

Hade

Sängen väntar

Då var denna dag snart över och tänkte gå och lägga mig å läsa lite men först och främst ska jag ut med hundarna och kvälls kissa och sen så kryper jag ner i en väldigt tom säng men tur att hundarna fyller upp den tomheten på Marcus sida av sänge.:P De njuter nog att få en stor plats i sängen. Tycker de är mysigt när de sover i sängen trots allt grus de drar med sig.. :) Utan mina älskade djur skulle de va väldigt tomt.

Nae ta in kisse och ut med hundarna å sen sängen. :) Är riktigt trött så lär nog somna ganska fort :)

Då får man se vad morgondagen har att erbjuda. :-)

Godnatt & Hade


1 April

Ser att de är många som drar några aprilskämt här och där och visa är ju bättre än andra. :) Är nog bäst att hålla sig hemma så man inte går på en massa för jag är väldigt lättlurad. :P
Är så typiskt att tiden ska gå väldigt sakta nu när Marcus farit försöker fördriva tiden lite, bingolotto börjar då snart så man kan ju då hålla tummarna om någon storvinst :-) 

Vilket skit väder de är idag med, blev ju lite ljusare där ett tag men sen när jag skull bege mig till mamma för att gå ut med Figo & Svante så börja de snöa å blåsa igen :S Suck...
Ska nog bege mig ut med mina hundar igen så de är lugn ett tag iaf. :)

Börja känna att illamåendet börja komma för magen vill ju som ha sitt egtet lilla liv. :S Hoppas de går över snart  att må illa är inget jag älskar precis..

Nae bara kolla om de kommit in nå nya kläder på gina å nelly dära kan man ju sitta ett tag å glo. :P Men bara glo än så länge. :) Fast jag har ju ett presentkort på Nelly som jag inte använt än men de kanske får vänta lite till :)

onödigt inlägg jag vet men har man tråkigt så har man. :)

Hade


Söndag

Denna vecka har gått så sjukt fort och gubben har redan farit iväg och jobba :S Denna gången kändes de lite jobbigare men han kommer mest troligt hem på fredag igen :) Så den vecka som kommer får gärna gå lika fort så man slipper vara själv. :)
Men nu är de då jag och hundarna som får stå ut med varandra i ungefär en vecka. :)

Veckan har varit riktigt bra den bjudit på många glädjande nyheter och fått mig en kamra av gubben, då kanske de kommer in lite mera bilder hära med. :)
Cadillacen har även fått komma fram så den har som varit igång mest hela tiden. :) Marcus kunde inte hålla sig längre så den fick komma fram i Torsdags. :) Härligt att få åka den igen. 




Helgen då, ja den har varit riktigt lugn i fredgas så vart jag bokad för lyft å flytteknink så nu känner man sig ännu mera säker på saker och ting inom jobbet. :) På kvällen vart de att grilla och även Micke kom förbi så vi satt som mest och prata hela kvällen.
Igår for vi på marknaden å köpte hem lite munkar så man har till kaffet. :) Sen vart de att ragga lite med cadillacen sen efter mamma slutat så for vi hem till henne och spelade lite band på wiii :)
Sen vart de en film å sova. :) Slippa vakna upp bakis denna dag måste ju vara de bästa.
Riktigt härlig helg med andra ord :) 

Synd bara att folk inte kan hålla koll på vad som är mitt å DITT.. Idioter säger jag bara.  

Ikväll hade jag tänkt spela lite bingolotto och sen se bb :) Så blir en myskväll med hundarna. Men de får gå de med hade varit mysigare om gubben hade farit iväg å jobba imorgon istället. Men bara gilla läget som de är.

Ska he mig ut med hundarna och sen hoppa in i duschen och stå dära ett bra tag. :)

Hade


RSS 2.0