Årets som varit

Det här med att försöka summera ett helt år som gått i raketfart är inte det lättaste, man tänker tillbaka på vad man gjort och alla fina minnen som man fått. 
Jag kan då säga att 2013 har varit ett riktigt underbart år som enbart gjort mig starkare & lyckligare.
Visst nog har man haft sina upp och ner gångar men islutändan har det ju ändå blivit helt okej, jag har lärt mig att blicka framåt istället för att stå på ett och samma ställe. 

2013 är året då jag även blev faster och moster till 2 helt underbara ungar som bara växer i ens ögon mer och mer, tänka sig att de snart redan är 1år och att fått följa deras resa genom det första året i deras liv har varit helt fantastiskt och lärorikt. ❤️

Detta år har jag även fått se mina underbara vänner växa och bli starkare, en del har fått sig en liten familj, större familj, börjat om på nytt och just nu så verkar de vara lyckligare än någonsin vilket jag är så otroligt glad över. 

Det har hänt så otroligt mycket på detta år men jag kan faktiskt bara komma ihåg allt det positiva och jag är så otroligt glad att jag fått tillbringa ett år till med min underbara pojkvän och familj som lyft upp mig och gjort mig till en starkare person. 
Jag vet att även pappa följer våra steg dag för dag och kommer alltid att finnas där och ha ett vakande öga över oss. 


2014 kommer bli stora förändringar för oss för det är året som vi förhoppngsvis får träffa vårat lilla barn som växer för fullt i min mage och är beräknat att komma ut i juli. Vi är självklart världens lyckligaste par just nu, detta lilla liv har gjort att jag blivit som kär på nytt och kunde inte vara lyckligare att vi ska bli mamma & pappa. 
Våran lilla familj blir bara större. ❤️

Med det vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år!!! 



Tohoo

Känns väldigt konstigt att det är måndag idag, vill verkligen ha fredag men man är ju ändå ledig imorgon och på onsdag sen är det bara återvända till det vanliga vardagaslivet. :)

Igår lyckades vi fara och se på bio, 100 åringen som klev ut genom fönstret och försvann. Helt klart sevärd film :)
Efter bion var det bara hem och lägga sig för jobb. Så jag har tillbringat denna dag på jobbet och ska väl snart försöka göra nå middag. :)
Sen blir det väl att glo på teve resten av kvällen då min pojkvän förmodligen ska nörda sig med att spela hela kvällen/natten. 

Annars längtar jag till imorgon då jag får fira in det nya året med min älskade familj, 2014 är mer än välkommet. ;)
Men mer om det imorgon nu ska jag försöka laga nå mat och sen lär jag nog somna i soffan. 

Hade 

Tröttare än tröttast!!

Ligger isängen och lär däcka när som hellst, tröttheten kom verkligen bara sådär så sängen kändes skönare än någonsin. :) 

Dagen har varit bra med lite shopping i Piteå. Jag lyckades faktiskt inte sprätta mycket pengar alls. 
Man blir ju tvär less då det är för mycket folk överallt så blev en snabb shopping. :)
Imorgon ska jag då sova ut eller ja försöka åtminstone. 

Nae nu orkar jag inte hålla mig vaken nå mer. 

Hade & godnatt 🌙


Fredag

Tro det eller ej men denna dagen har faktiskt varit riktigt bra lite små jobbigt imorse men efter jag varit på jobbet ett tag så kändes det bra och det har hållit i sig hela dagen. :)
Vad man uppskattar dessa dagar då allt går exakt som man vill.
Nu får det gärna fortsätta vara såhär ett tag. :)
Lite små jobbigt är det ju när man inte riktigt är sig själv men förr eller senare kommer det ju tillbaka och islutändan så kommer det ju självklart kännas underbart. 

Skönt att vara och jobba lite på Krim också var ju evigheter sen sist. 
Efter jag slutade jobba så for jag ut och åt middag med Annica och lika trevligt är det varje gång att träffa henne. ❤️

Nu däremot ligger jag isängen och ska försöka se klart filmen jag började på igår. 
Imorgon blir det upp tidigt för en dag i stan med mamma, Erika och Tor kändes som det kom väldigt lägligt med en tripp till stan. :)
Nu håller jag tummar och tår på att jag får må bra hela dagen imorgon också så jag orkar shoppa mig less. 

Nae se lite film sen sova. 
Godnatt ❤️





Mysigt

Detta eviga illamåendet gör att jag nu ligger i soffan och ska slå igång en film i min ensamhet, de andra ska se film hos Matilda och Frans men jag kände att jag behövde lite ensamhet. 
Lär nog ändå somna ganska snart då jag är så otroligt trött idag har redan hunnit sova 3 gånger men det känns ändå som jag lär somna väldigt fort när jag går och lägger mig. 

Kul att man även fått mer läsare som tittar in lite då och då. :) 

Nae nu ska jag he igång filmen så det inte blir allt för sent.

Hade 



Torsdag

Jag håller verkligen inte koll på dagarna då det som varit lördag hela veckan. Men torsdag är det då och snart är den riktiga helgen här. 
Kommer kännas väldigt konstigt att jobba imorgon också men det ska nog gå bra.

Blev ju att köra igår och tack och lov blev det inte allt för länge så fick lägga mig i sängen runt ett tiden tills gubben ringde halv 5 och tog sig inte hem så de var bara att stiga upp och hämta hem fylltrattarna. 
Sen spelar det som ingen roll om man är nykter man mår ändå skit dagen efter, har inte haft någon aptit alls idag allt jag stoppar i mig vill som åka upp igen. Men det är bara att stå ut. 

Nu ska jag ta och sova en stund då tröttheten tog över sen blir det hem till mamma för middag. Blir en tidig kväll så jag tar mig upp imorgon. 

Hade 


Juldagen


Då var julen över för iår och den har varit riktigt trevlig med god mat & fint sällskap. :)
Lyckades kamma hem lite saker i julklappaspelet igår så helt utan julklappar blev man ju inte. :)
Tycker det är så mycket roligare att spela om julklappar istället för att köpa en massa det är ju de som är ett av stress momenten under jul, bättre att man lägger pengarna på ungarna istället 

Sitter förövrigt hos mamma och känner lugnet innan det bär av till missen för att träffa Marcus familj. :) 
Efter det blir det väl att försöka hitta sig nå fint att ha på sig till ikväll då det blir att vara på klubben. :) 
Jag har fått äran att köra så för mig blir det en relativt lugn kväll. Vet dock inte hur länge man ska orka hålla sig vaken var inte så sugen på en massa festande men jag tror nog ändå kvällen kommer bli riktigt trevlig. 
Var väldigt länge sen jag var ut på juldagen eftersom jag oftast jobbat dagen efter så har suttit hemma och kollat på film istället. Men det är ju nyttigt att vara ute bland folk när jag ändå inte har några tider att passa imorgon. :) 

Nu ska jag se lite teve och försöka piggna till lite.

Hade fint. 



Julafton

Äntligen är julen här iår igen och detta år blir det att fira de hos syster & Ante kommer bli super mysigt. :)
Blir ju även Tors första jul och även Leias men de är och firar jul i södrasverige så vi får fira in nyår tillsammans istället. :)
Vet inte riktigt hur Tors mor och far kommer tycka om min julklapp eftersom det lär vara bollar överallt. :) mohaha 
Tor kommer nog gilla det iaf.

Mina gubbar far till missen i vanlig ordning och firar jul där så de får jag mysa med imorgon då det tänke sova där inatt så jag tänkte sova hos mamma ikväll, vill inte sova själv och inte utan hundarna. :)
Har köpt kisses favorit mat så han får ha en mysig stund för sig själv idag måste ju rå om mina fina djur på julafton också.

Annars är jag så otroligt lycklig, lycklig att jag har så underbara vänner, helt fantastisk familj och världens finaste pojkvän. Vad vore jag utan fina ni ❤️

Jag och hjärtat gick ut med en liten överraskning till familjen igår och ja, jag trodde inte de skulle bli så glada som det faktiskt blev. :)
Så nu känns allt bara mer underbart.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen leta kläder att ha på sig till ikväll. :)

Ha en riktigt fin jul och God Jul!!



4 Advent

Inatt har jag sovit riktigt gott har varit så tyst och lugnt vilket varit riktigt härligt. 
Bara det fortsätter vara så också.

Igår blev de en riktig lugn lördag var förbi hos mamma en stund och sen for jag ut till klubben och tittade vad de andra hade hittat på. Senare på kvällen blev de film hos Matilda och Frans for dock hem vid 12 tiden för då orkade jag inte hålla mig vaken längre då det skulle se en till film. 

Snart är även denna helgen äntligen över och för första gången på länge så längtar jag till måndag, guuu så härligt att julen snart är här. :)
Idag ska jag försöka stöka undan lite känns som det är ett bomb nedslag i lägenhet och vill ha ett fint och rent hem till jul så bäst att sätta igång. :)
Sen får vi väl se vad resten av denna dag har att erbjuda. :) 

Nu ska jag snöra i mig nå mat och sen börja stöka på. ;)

Hade 



Såå trött

Ligger i soffan och ska nog sova en liten stund är väldigt, väldigt trött. 
Igår blev de att köra medan pojkarna drack och tjoade på.
Matilda tog första passet och sen tog jag över.
Lyckades till slut få de till Lappis så man fick fara hem och lägga sig. 
Gick dock inte att somna då den nyinflyttade grannen kom på att de skulle börja leva fan så många timmars sömn har man inte fått inatt.
Finns så sjukt tragiska människor i detta samhälle så man blir bara förbannad. 
Ajja nog om det.

En hemma dag idag kändes verkligen inte alls dumt får se om jag far till mamma en sväng sen ikväll och vara lite social med Anton & Bellan. 

Annars rullar väl allt på som de ska och igår hämtade jag ut mitt paket som var fullt men julklappar till våra Goa syskonbarn så på måndag blir det att fixa de sista då jag inte behövde jobba.
Längtar verkligen tills helgen är över vilket jag aldrig brukar göra men nu vill jag ha jul och mysa med min fina familj.
Vill ha lugn och ro. :)

Nu ska jag ut och promenera med hundarna sen sova.

Ha en fin lördag för de ska jag försöka ha.



Helvetes vecka

Har varit en riktigt jobbig vecka denna vecka, tack och lov att den äntligen snart är över. 

Mått riktigt dåligt sen i måndags och på tisdagkväll kom ju magsjukan som ett brev på posten, Fyfan vad jag hatar de och jag förstod att jag skulle åka dit, är glad att de kom innan jul iaf så nu håller jag tummar & tår att jag inte åker dit på de igen för igår på eftermiddagen fick jag äntligen tillbaka aptiten. 
Sen råga på allt skulle jag ju jobba veckan ut vilket sket sig totalt eftersom regeln är att efter sista "tömning" ska man vara hemma 48 timmar så magsjukan är helt borta vilket jag tycker är bra men det känns så surt att gå miste om dessa dagar pågrund av detta skit kräksjuka.

Får helt enkelt vila upp mig dessa dagar och ta nya tag nästa vecka då jag får återgå till jobbandet. :)
Jag är då iaf på benen igen så de går då åt rätt håll.

Trodde även idag att jag skulle få in pengar från försäkringskassan så jag skulle kunna handla de sista julklapparna i helgen men icket de pengarna kommer nästa vecka så bara bita i de sura äpplet och panik köpa något på måndag....
Nae men jag är inte bitter!!!

Tur det finns ett litet ljusglimt som gör en på bättre humör. :P
Så nu är de slut klagat för min del och alla har vi ju bra och dåliga dagar så nu kan de ju bara bli bättre. :)
För ikväll kommer min Anton och Bellan hem, var evigheter sen sist vi träffades så jag längtar verkligen att få krama om dom. 
Sen att julen är här snart gör det i sämre 

Nu ska jag lägga mig i ner och glo på teve resten av dagen. :)

Ha en fin torsdag. 





Lördag

Sitter hos mamma och ser på hockey medan hon klipper Svante. 
Vi har hunnit vara ute en sväng på samhället och även varit & hälsat på syrran så fått mysa med Tor. :)

Känner mig riktigt trött idag så det var riktigt skönt att ligga i soffan medan man även väntar på att middagen ska bli klar. :) Perfekt att snåla lite mat hos mamma också. 

Hände inte allt för mycket igår tog de mest lugnt, kollade då grabbarna skruvade på kvällen och sen blev de hem till Matilda & Frans och surra bort några timmar. :)
Så får se vad denna kvällen har att erbjuda hade hellst legat i soffan resten av denna dag men det kändes så tråkigt så får hoppas pojkarna kommit på nå roligt att göra ikväll. :)

Nu ska jag fortsätta kolla på hockey.

Hade fint 

Lucia



Lucia idag ja tänk vad dagarna går fort och snart är julen här. :)
Får se om jag följer med mamma till kyrkan ikväll och kollar på årets lucia, har aldrig varit och kollat något år.

Förövrigt mår jag riktigt illa har tryckt i mig en macka i hopp om att de ska gå över, får verkligen inte vara magsjuka som är på g för det har jag verkligen inte tid med. Men än så länge är de bara illamående så får ligga i soffan under en filt och kolla efter julklappar idag.

Sovde så otroligt gott imorse tills Akilles började röra på sig allt för mycket, han har riktigt svårt att veta hur han ska ligga och sen blev de så jäkla varmt och jag började må illa så var bara att stiga upp.

Underbart att Ivar kom med lite snö igår eftersom regnet gjorde det mycket halkigare ute så nu kan man återigen promenera utan att vara orolig att landa på rumpan. 

Nu ska jag leka lite med paddan. 

Ha en riktigt fin lucia. 🎄



Torsdag

Lite små lyxigt att börja jobba kl 13 visst nog är det väl bättre om man jobbar hel dagar men just nu känns det ganska bra att jobba lite olika tider. Jag hinner ju faktiskt med vardagssysslorna också.
Fast nu när jag jobbar är Marcus den nya hemmafrun så har satt han i lite jobb idag får se när jag slutar om han har lyckats göra nå av dom. 
Mest troligt inte!!

Har hunnit med en dusch, prommis med hundarna och även kikat runt på lite julklappar till Tor & Leia så blir nog att beställa hem lite i helgen. :) 
Är ju perfekt med att beställa på internet man slipper stress och en massa trafik när man åker till stan. Juletider är de ju kaos i varenda stad och det hatar jag. 

Nu ska jag försöka få i mig nå mat innan jag traskar iväg till jobbet, magen vill dock forfarande inte vara på min sida så all mat just nu känns inte alls lockande.
Får inte vara magsjuka som är och spökar. :/

Ha en fin dag 



Onsdag

Denna onsdag lider mot sitt slut så innan jag går och lägger mig tänkte jag försöka se en film med gubben lär nog dock somna men de är värt ett försök.

Är äckligt halt ute idag så jag tog bilen till jobbet kändes som de var det säkraste sättet då gångstigarna inte var sandande. 
Nu får det faktiskt komma lite mer snö men inte mer kyla. 
Man vill ju kunna ta sig någonstans utan att slå ihjäl sig. Hundarna glider ju som bara runt är inte enkelt för de heller.

Marcus hade kloklippning igår natt så nu hör man inte Aragon alls när han kommer och går tror han blev lite lyckligare hund, är verkligen riktigt svårt att klippa klorna på den hunden med hjärtat lyckades igår. :) 
Sååå skönt!

Nae nu ska jag dra ipaden från min pojkvän så det inte blir allt försen kväll.

Hade & Godnatt 




Tisdag

Var några dagar sen jag skrev så tänkte tvär snöra ihop ett inlägg innan jag somnar. :)

Helgen har varit mycket bra med mycke skratt och bus vilket gör att man känner sig som ung på nytt. 
Annars har det inte riktigt hänt allt för mycket. 
Jobbat idag och blir nog jobb veckan ut vilket känns bra. 
Går dock väldigt mycket magsjuka vilket gör att man börjar må lite illa, jag som brukar åka dit på det jämt har då iaf än så länge klarat mig, peppar, peppar. 

Skönt att de även blivit lite mildare ute varit kanska kallt i helgen så hundarna har inte varit pigga på att gå ut och inte vi heller för den delen. 
Kisse är då glad över att få vara ute igen. :)
Dock blir de ju så halt då det ska töa om dagarna men perfekt sparkföre. 

Nu ska jag försöka sova.
Hade & Godnatt 


Lyckades fånga alla mina älskade djur på kort. ❤️




Fredag


Fredag är här igen och humöret är på topp, fredagar är verkligen underbara man kan ju inte låta bli att längta efter denna dagen. :)

Marcus är på kurs idag med så får se om han börjar köra testbil i vinter vilket jag tror kommer passa han perfekt. :)
Så får se idag då han kommer hem hur det blir. 
Jag ska då roa mig med att hitta på något med mamma, blir väl ut och äta lunch och sen hem till henne för att söka lite jobb sen om jag hinner ska jag försöka julpynta klart här i hemmet.
Blev ju faktiskt klar med städningen igår så jag kunde roa mig med något annat idag. :)

Nu ska jag dricka kaffe och sen bege mig till mamma. 

Ha en fin fredag 



Pusta ut lite



Nu kan jag pusta ut med lite kaffe medan jag väntar på att golven ska torka efter jag dragit en dans med skurmopen. 
Har faktiskt hunnit med en hel del idag.
Tog mig faktiskt ut på en sparktur med hundarna och det gick bättre än vad jag hade förväntat mig. Sparkföret var perfekt hakade inte fast något alls och Akilles var hur duktig som hellst han sprang/gick utmed mig hela vägen så blev riktigt stolt över han. Aragon är små rädd för sparken men det funkade fint denna gången. :)
Har då två sovande hundar.

Då jag kom hem så snörde jag i mig nå lunch och satte igång med städningen så nu är det faktiskt bara tvätten som ska hängas upp och sen är jag klar för idag. :) 
Dock så hade tvättmaskinen spottat ut det mesta av vattnet så var fullt med vatten på toagolvet men de gick fort att få upp. Marcus får fixa felet då han kommer hem. :P

Nu borde golven ha torkat så ska hänga upp tvätten så det doftar gott i lägenheten. :)

Hade fint


Torsdag

Veckorna går verkligen fort men det får de faktiskt fortsätta att göra också. ;)
Sitter och latar mig en stund innan jag ska ta tag i städningen, har redan lyckats starta en tvätt så är på g iaf men blev ju tvungen att få i mig nå frukost och självklart kaffe. :)
Köpte nytt kaffe i veckan, julkaffe vilket är det godaste kaffet jag druckit. 

Sen idag innan de hunnit bli allt för mörkt ska jag ut på denna sparkturen med hundarna som aldrig blivit av, är lite små kallt men jag kan ju faktiskt klä mig varmt och hundarna får nog ha på sig sina dressar. :) 
Jag och hundarna behöver ut och röra på oss längtar tills man vågar sig ut på isen så jag och Akilles kan fara ut på en liten tur så måste börja kolla på nå vettig dragsele åt han.

Marcus är på kurs i Arjeplog idag så får se vad det blir av de. :) 
Mer än så säger jag inte.

Nu ska jag njuta av kaffet och sen sluta lata mig och få något gjort idag. :) 




Godmorgon

Jobb står på schemat är dock inte lika pigg som jag var i fredags men en sparktur till jobbet så kommer jag nog piggna till. :)

Mycket jobbigare att stiga upp då Marcus ligger kvar och sover de ser ju alltid så skönt ut, hundarna snarkar och vill inte röra sig alls fast denna morgonen kom faktiskt båda upp för en morgon prommis brukar ju få slita ut en av dom.
Nae slut svamlat bara he sig iväg. :)

Ha en fin onsdag
Puss 💋

Tisdag

Äntligen kom december månad och nu är det inte länge kvar till jul och nyår. :)
Erika och Ante bjöd även på julbord i söndags något jag verkligen längtat efter så det blev väldigt uppskattat. 
Tjuvstarta lite.

Igår blev det jobb hela dagen och efter jobbet kom Marcus och hämtade mig så vi drog och handla sen gick jag och hundarna hem så de fick sig en liten promenad. Ska nog försöka dra ut och sparka med dom idag för nu är det ju ny plogat så då brukar de vara riktigt bra sparkföre sen så var de så härligt ute.

Först och främst ska jag ut med mamma på samhället en sväng och kolla runt, måste ju börja tänka på vad man ska handla för julklappar till alla barnen. :)

Ska nog även försöka rensa bort lite kläder idag också för just nu har jag ingen koll alls på vad jag har och inte har. :P 

Nu däremot ska jag gå och klä mig. :)

Ha en fin dag. 




RSS 2.0