Fredag

Här ekar de tomt men just nu är det jobb, sysslor på gården, hinna med inne sysslor och självklart ta hand om våran lilla virvelvind. 😊 

Är jävligt roligt att jobba så känns bra att man tog på sig lite i sommar och just nu har jag ju jobbar vecka så någon helg blir det inte för mig då den spenderas på Konsum. 😊 
Helt sjukt hur mycket man faktiskt kommer ihåg fast de var typ 6år sen sist man satt i kassan. Känns som man aldrig slutat och när man jobbar med fina kollegor så längtar man faktiskt tills man börjar. 😄

Marcus har semester denna vecka vet inte riktigt hur han tänkte där men vi får en vecka tillsammans då ingen av oss jobbar. Han har tagit ut semester varannan vecka och då självkart på mina veckor då jag jobbar.!!

Är iaf skönt att han och gumman får spendera lite egentid med varandra. Verkar då gå riktigt bra också så det är nyttigt att pappan i huset får vara med hon själv. 😊

Annars gör vi väl inte allt för mycket, eller ja Marcus håller på att gräva upp halva baksidan så vi får jämt och fint. Dock lär det ju inte vara så fint nu iår men nästa år kanske. 
Medan han är ute och slavar försöker jag hinna med tvätten, lilla gumman sover så bara passa på att få så mycket som möjligt gjort. 

Fick hem ett paket från goboken igår som jag tänkt pröva i någon månad. Perfekt att få hem lite böcker som passar hennes ålder varje månad. Första paketet är gratis så får snart ta tag i lite läsning med gumman i min nya fina gungstol. 😊 


Bra och lärorika böcker för bra priser också!

Nu är det bara fortsätta vika nå tvätt så det blir klart någon gång. Eftermiddagarna smäller bara till och helt plösligt är man på jobbet igen. 😊 

Ha en fin fredag! 

Tisdag

Vi lyckades ta oss till stan i lördags och spenderade större delen av den dagen i Skellefteå, vi åkte iväg på lite små äventyr också så vi var hemma lagom till gumman skull sova. Välbehövligt att åka iväg bara vi på en liten tripp.
Fick då med oss de vi skulle ha men vi har inte hunnit med att tapetsera gummans rum ännu men de ska väl hinnas med såsmåningom. 
Nu har även gumman fått sig en cykelstol så vi kan ut och cykla en massa i sommar. Bara om det kunde bli lite varma ute också. 

Hunnit plantera klart alla blommor ute idag på förmiddagen och blev jävligt nöjd med däckblombänken. Nästa år ska de nog få sig nå färg. Ides rent inte börja måla däck nu. 


Annars är väl allt som vanligt.
Lyckades he mig ut och jogga igår till maskin och fritid där Marcus var och skruvade i chevan. 
I eftermiddag då gumman ska sova igen blir det ut på en liten tur på elljusspåret. 😊 
Nu kanske man kommer igång med de igen bara nu benhinnorna vill fortsätta kännas bra. 

Ikväll blir det faktiskt jobb börjar på mitt schema nästa vecka egentligen men måst ju som lära mig kassan på nytt. Fast är ju lite lättare då man har haft en vis kassa vana så det ska nog gå bra. Längtar faktiskt att få börja om att jobba kommer bli så underbart med två inkomster igen särskilt nu när man inte blir speciellt rik av att vara mammaledig. 😊 

Nu får Marcus va hemma och slappa på kvällarna medan jag drar in kosingen. 😉

Nu ska jag ge gumman nå lunch. 

Ha en bra dag! 

Fredag

Hej var de går, fredag igen och tösen tyckte vi kunde göra en tidig morgon idag så slurpar i mig nå kaffe för att bli lika pigg som henne. 

I veckan har jag försökt vara ute och kratta gården men vädret har inte riktigt velat vara på min sida med regn och blåst vilket gjort de lite svårt med att få upp nå löv. Men igår blev jag äntligen klar och vi fick även iväg det på tippen nu är det bara lite mer finlir på denna gård, snart ser det inte allt för hemskt ut. 😊 
Marcus gick lös med motorsågen och kapade bort väldigt mycket, han vill ha bort alla träd men de vill inte riktigt jag. 

Annars har jag försökt städa och tvätta lite under veckan. Även kollat runt lite här och var, vad som behövs till lillans rum och lite annat smått & gott då jag tror att jag lyckats få med mig han till en Tripp till Skellefteå för att fixa de sista och göra klart gummans rum nu i helgen. 
Att få med Marcus till en stad för shopping är typ omöjligt men jag hoppas vi tar oss imorgon. Vi har ju ändå inget bättre för oss och Återbäringen väntar ju på att bli spenderad på nödvändiga saker. 😉 

Idag blir det ut och shoppa nå blommor så kanske solen och värmen vill komma på riktigt. Om int annat blir det ju finare ute på framsidan. 
Men först och främst ska gumman få nå gröt och hundarna en promenad. 
Sen hade jag tänkt försöka hitta orken till att köra ett träningspass. 😊 

Resten av denna fredag har jag ingen aning om vad som händer. De får Marcus bestämma. 

Ha en fin dag.!


Måndag

Elisabeth tyckte vi skulle göra morgon halv 5 idag men det tyckte verkligen inte jag efter typ 1 timmes bökande somnade hon om. Blev dock typ 1 timmes extra sömn. 
Jag är då jävligt trött idag medan ungen är i full fart. 😊 
Är ju ett under om man blir människa idag överhuvudtaget.

Lördagen blev jävligt rolig, fast vi inte träffas allt för ofta så har vi ändå jävligt kul då vi väl umgås. Vi var hos Emmelie innan vi drog ut till klubben, där blev det mycket skratt. 
Även på klubben var de riktigt trevligt trotts äckel regn hela kvällen. 

Igår då man vakna var man inte allt för pigg men denna gången passade jag på att sova så vaknade pigg kl 1 och resten av gårdagen var jag jävligt pigg faktiskt. 
Gumman kom hem vid 3 tiden så vi myste en stund innan hon skulle ta sin eftermiddagslur.
Sjävklart hade hon sovit hela natten denna gången också enbart vaknat 1 gång på morgonkvisten. Tydligen så sover man bäst hos mor och farföräldrarna. 
Sen fick jag äntligen se en liten tand igår som är på g upp, äntligen slipper hon vara tandlös fast de är ju ett elände. 

Söndagen avslutades på klubben med att grilla nå burgare. Sen var de bara att bada gumman och he henne isäng och sig själv. 

Måndag idag igen och detta blir min sista lediga vecka innan jobbandet drar igång. Nästa vecka blir det att lära sig kassan på nytt igen, var ju ett tag sen sist så ska väl jobba 2-3 kvällar för att komma igång lite. Efter midsommar börjar jag på mitt chema. 😊 
Idag måst jag försöka rensa och kratta klart gården så vi kanske lyckas ta oss på tippen ikväll. Nu ligger de ju lite buskar lite här och var som tar upp större delen av baksidan.
Funderar dock på att sova en stund efter vi varit ute på morgonpromenaden, kanske man blir lite piggare. 

Nae nu är det bara klä sig och försöka klä ungen som vägrar vara stil. 

Ha en fin dag! 


 


Lördag

Idag är det då Sveriges nationaldag och älsklings födelsedag. Tror han fyller 28 den lilla gammgubben. 😉
Inte lätt att hålla koll på alla åldrar vet inte hur gammal jag är ens. Men åren går för fort de har man iaf stor koll på. 

Blev en ute dag igår först och främst hjälpte jag mamma snygga till hennes buskar på gården. När vi sen var igång tog jag sågen och gav mig på våra döda träd på gården, var ju lättare sagt än gjort men fick bort en hel del faktiskt enbart med kvinnokraft och sågen då såklart. Blev ett härligt träningspass, dock svor man ju en hel del då kvistarna var överallt, fastna i håret, höll på snubbla över allt, peta ut ögonen och en såg jävel som fastna då och då men jag vann då över dessa vidriga fula träd. Kan inte fatta att man inte vill ta hand om sin gård då man bor i hus,kärlek är inget denna gård precis fått på många år vilket gör att det ser ut som en spökgård. Förhoppningsvis växer det ut nya fina träd/buskar som blommar fint. 
Då jag bråkat klart med de tog jag mig en promenad till Marcus jobb och resten av fredagen blev att spendra ute på klubben plus en tvär sväng till Granudden och hämta lite gråplank. 
Känns jävligt dumt att jag var vaken allt för länge igår då jag är jävligt trött idag. Gumman har då tack och lov sovit bra inatt så man klarar av att vara människa. 😉

Kom in från en promenad för en liten stund sen så nu sover gumman och jag sitter i badet. 
Ikväll om nu gumman fortsätter att hålla sig pigg så blir det ut på klubben medan hon åker med till missen me farmor och farfar. 
Men innan man drar ut mot klubben blir det en liten förfest med några tjejer vilket säkert blir jävligt kul. 😊 

Synd att vädret inte kunde hålla sig fint denna dag, blir mest troligt regn hela kvällen men det är ju bara gilla läget. 

Är ju även bilträff idag men det blir nog första året på länge man inte tänkt dit men tror nog inte man missar så mycket. Är oftast samma bilar varje år. 

Nu ska jag fortsätta bada en stund sen blir det en kaffekopp så man kanske vaknar till liv idag.

Ha en fin nationaldag!! 


Redan fredag??

Här går dagarna undan känns som de nyss var måndag men helt plösligt här det fredag och snart helg. 

Vi har i veckan hunnit med en tripp till Skellefteå för lite shopping med mamma, syrran och såklart lilla Tor. Där var vädret riktigt härligt så man fick sig en liten sommarvibb. 😊 
Köpte endast en mascara så blev ingen stor shopping men det är ju trevligt att bara åka iväg och se något annat. 
Annars då vädret ändå varit skit större delen av denna vecka har jag tagit tag i de eviga tvättberget och plockat bort lite vinterkläder. 
Igår var vi en sväng till Granudden, där dolade vi på ett litet tag. 😊
Måste försöka åka dit och bara va i några dagar nu i sommar. 

Gumman har även lyckats åka på en liten förkylning men verkar då vara på bättringsvägen då denna natt innehållit betydligt mer sömn än de tidigare nätterna. Ingen feber inatt heller så förhoppningsvis är det borta från hennes lilla kropp snart. Dock börjar jag känna av en liten förkylning istället men får preppa mig med halstabletter och te. 😉
Förkylning är inget jag har tid med precis.!

Idag blir det målning hos mamma mest troligt blir hennes trapp klar idag och om nu solen vill hålla sig framme hade vi tänkt gå in till samhället och titta på studenterna, inse att man börjar bli gammal.,.,😒
Hade även tänkt köpa en mjukglass vilket jag längtat efter under tiden med mamma-shape som slutade med - 6kg vilket jag är otroligt nöjd över. Nu är det bara fortsätta i samma fotspår och hålla igång någon sorts träning varje vecka så man når sitt mål. 😊 

Hade inte bästa Matilda tipsat om de hade jag stått och trampat i samma fotspår. 👣 

Blir även att gratta lilla Tilda som idag fyller 1år!! Bara inse att tösen också snart gör det. 😭


Nu ska jag se om gumman har fått tillbaka matlusten och ge henne nå gröt sen blir det ut på en promenad. 😊 

Ha en fin fredag! 

RSS 2.0