Skottdagen

Jaha ja då var de onsdag igen. :) Ska snart bege mig till mamm och fylla i nå papper så de kommer iväg idag.. :) Så får man börja fylla i kassa kort igen och de bästa av allt få pengar. :D

Igår var ju en helt underbar dag var ju hur skönt som hellst att vara ute. :) Hundarna fick sig då en långpromenad och efter de så fick sig Aragon en klippning. :P haha han ser ju inte klok ut men han är som en annan hund. :) Mycke gladare vart han då av att få bort en hel del päls. :P
Sen så bakade jag ju en cheesecake och den vart riktigt god men mättande. :) Tänkt bju mamma och syrran ikväll på våran tjejkväll. :P

Annars har de väl inte hänt så mycket mer än att man hade som fullt upp hela dagen igår. :P
Har ont i käften som faan, känns som man har små sår överallt. :P Men de går väl över.

Hade tänkt att denna dag skulle få bli en städar dag :D Måste ju hinna med de också. :P

Nae ska snöra på min linserna sen bege mig ut :)

Hade


Tisdag

Då hade man gjort bort tandläkarn för denna gången och mitt hål är lagat. :P Gick fort och de kändes då inget, tack och lov för de. :) Vaknade kl 8 till en sol som skiner in i sovrummet. :P Riktigt uppigande att vakna till strålande sol, lite lättare att ta sig upp med. :)

Har då varit ut med hundarna på en liten promenad, gjort mig frukost och även hunnitut med att skära mig i tummen. :S Mindre kul.
Ska ut med hundarna på en längre promenad om ett tag och sen hade jag tänkt baka en cheesecake. :P Fanns ett recpet i coop bladet som jag tyckte såg god ut så tänkte prova :D
Ska bädda rent i sängen idag med tänkte hänga ut sängkläderna på vädring med. :P

Men innan jag ska göra allt så ska jag bara andas ett tag och dricka upp mitt kaffe :)

Jo vecka 12 så kommer marcus börja borra igen så jag kommer få klara mig utan han 2 veckor varje månad. De dåliga är att han missar påsken och allt annat eftersom han jobbar jämna veckor. Men de får gå ändå. :)
Kommer bli tomt men jag har ju mina underbara djur så man är ju inte helt ensammen. :P Sen har man ju sina grannar i närheten med :P Jag ska nog klara mig.
Kommer bli lite förändring men då får man ju även sakna varandra lite. :)

Hade


2012-02-27

Shit vilket härligt väder de är ute och man kan ju inget annat än att njuta och vilken tur man har haft att ha detta väder hela helgen. :P Får gärna vara såhära hela veckan. :) Är ju så underbart att vara ute och gå med hundarna.

Jag och Nina har då varit ut på en lite promenad med vovvarna och jag ska snart traska till mamma för att leta recpeten fundera på att sno hem nå mera recept. :P
Sen vet jag inte om jag ska traska till konsum eller om jag ska vänta tills gubben slutar med att handla. :P
Men de får jag väl se sen. :P

Måste nog boka en tid hos sjukgymnasten också så de får fixa min rygg var inte riktigt sugen att gå till muskelsnickarn för de kommer göra för ont känns de som. :S :P
Som sagt har inte riktgt smärtan avtagit så kanske man skulle ha gjort något åt de.
Har inte precis tagit de lugnt heller men de är sånt man får ta när man är dum tjurig. :P

Missade en jobb bokning för ikväll, hann inte svara på den :S Men de har som smått börjat rulla in lite jobb bokningar för nästa vecka :) Så man kanske har tur att få jobba mycke i mars månad. :P
kan ju hålla tummarna så får man in lite pengar till påsk. :)

Har hunnit med ganska mycket idag har tvättat och hängt upp en ny gardinkappa i fönstret i halen. :P
 Vart ganska fint med en vit kappa dära. :) Blev ljusare
Ska även diska lite också å plocka bort nå grejer. :P

Men först ska jag till mammi :D

Hade




Måndag

Ny vecka igen och denna vecka har jag lite saker som ska göras eller som är "inbokade" :P Ska till tandläkarn imorrn få se om jag får mitt hål fixat denna gången. :)

Helgen har varit lugn inte alls hänt så mycket. :) Var och skottade hos mormor igår ungefär hela dagen och de var riktigt skönt att vara ute i de fina vädret. :) Men de vart varmt väldigt varmt.
På kvällen vart de att se big brother och sen vart de sängen. :P

Ska bege mig till mamma på ett tag och hämta nå recpet som ja hittade i en av hennes tidningar. :) Sen efter de ska jag iväg och handla till kvällens middag. :)

Nae var inte så mycker mera att skriva. :P


Fredag :)

Sedär då var de fredag igen då och denna vecka har gått sjukt fort. :P Men de är skönt att de är fredag vädret skulle ha fått vara lite bättre :P De ska ju vara bra väder i helgen istället, om de nu inte har ändrats. :P
Gick super att jobba igår var en lugn kväll som bara rullade på som den skulle så de var skönt. :) Efter jag kom hem blev de ju att se big brother sen hopp i sängen. :)
Vaknade ganska tidigt idag ändå. :P Men de är bra för ja har en hel del disk som ska diskas och lite tvätt som ska tvättas. :P Å såklart mina hundar som ska rastas.

Ska ringa mitt fack nu och se om ja får någon inloggning till a-kassan. :P Hoppas de inte är allt för lång kö

Nae bara ta tag i de saker som ska göras så man får slappna av senare. :P

Hade

2012-02-23

Då var de snart bara en timme kvar tills man ska börja traska till jobbet. Tiden bara rusar iväg och känns som man inte riktigt hinner med. Men har då varit ute med hundarna och ska ut med dem innan jag far.

Vart även bokad på onsdag till förflyttningsteknik har gått igenom de tidigare men de är bra att gå igenom de flera gånger. :) Alltid lika lärorikt.

Väntar på att min fiskgratäng ska bli klar så man får i sig nå mat och sen ska jag göra mig nå kaffe så man blir lite piggare. :) Så man orkar med denna jobbar kväll :) Känns som ja har mycket att tag igen och då är de nog bra att jag går till 21:10 så får jag gå igenom de jag missat i lugn och ro ikväll medans man väntar på att nattpersonalen ska komma och byta av oss. :)
Sen är jag riktigt sugen på att se hur mitt shema ser ut denna sommar. :) Kommer nog bli bra har då inte så mycke önskemål än att de inte ska bli 2 helger i rad denna sommar. Känns som att de inte spelar någon roll vilken helg jag jobbar. :) Fast de kanske blir nattivalen eller om de är något annat som händer och sker. :P
De som skulle vara skönt är väl om man inte jobbar så mycket när marcus har semester så kanske man hinner hitta på något kul med han :D

Men de är ju inte ens mars än så sommaren får man planera när den börjar närma sig. :P

Ska kolla om min mat är klar och sen är de bara börja göra sig klar. :)

Hade


Torsdag

Ja denna dag var ju inte precis som jag ville, jag vill ju känna mig taggad för att jobba ikväll. Men icket jag har ont i ryggen och är trött som bara den å energin behöver vi ju inte ens prata om :S Så jag ska vila och ta de lugnt innan jag börjar jobba som så kanske ryggen inte gör lika ont. :) var ett tag sen jag jobbade kväll men de ska nog gå bra. :)

Igår så var jag med mamma hela dagen hon kom hit och drack lite kaffe sen for vi ut på lite shopping på sämhället. Vi hann även med en lunch på hans på hörnet. Sen var de bara att klä sig och he sig upp på hennes tak och skotta ner lite snö, tung jävla snö var de ju. Kan ju även vara därför min rygg inte är med mig. Men jag är tjurig och kan ju inte låta mamma göra allt själv. Men tyvärr så är de mycke snö kvar som ska bort.
Sen vart de en riktigt god middag med lite vin. :) Var ju tjejkväll.
For hem efter 9 och såg big brother med Nina å Marcus sen vart de sängen. :P

Ska snart bege mig till mamma för hon ville jag skulle gå ut med Figo å Svante.
Sen blir de ut med mina och börja tagga mig själv för jobb.

Nae ta sig nå mot smärtan och bege sig ut igen.

Ikväll efter jag slutat så blir de nog big brother :D Går ju inte att missa de ju.

Hade

Vars tog den vägen.

Vars for solen då står ju att de ska vara sol hela dagen men icket den är borta bakom molnen. :P
Ja jag har då iaf lyckas dra dammsugarna i hela lägenheten så nu är då de gjort. :) Men de var då ingen hitt för ryggen min.
Ska då skura senare :) Ska ut med hundarna så fort Nina kommit hem så får hundarna någon att leka med. :)
Får hoppas de har plogat där vi ska gå bara. :) Annars får vi gå någon annan stans. :P
Ajja nog om de. :)

Sen kanske de händer en och annan förändring är hemma :D Mer om de när vi vet säkert

Nae ska gå lägga mig ner och tvär vila ryggen lite så man orkar med promenaden. Men de är nog bra att få röra på sig lite. :)

Hade

Strålande sol

Men jag ju i rubriken inte strålande humör som jag såg nu att jag skrev 2 gånger. :P

Strålande humör

Och är på strålande humör. :) har inte hunnit med att skriva något de senaste dagarna. :)

I Lördags vart det iaf årets första grillning hos Nina å Robert och de vart riktigt gott. :) Vore skönt med bättre väder till helgen så man kan grilla igen. :) Sen efter de såg vi lite på melodifestivalen och sen for vi hem och såg på en film å somna. :)

Söndags sovde vi ganska länge sen vid 3 kom marcus på att vi skull ut och köra skoter till vittjåkk.. Men vi tog oss inte så långt för Marcus körde lite för fort i en massa gupp så jag flög som en vante där bak och knäckte ryggen ungefär. Ont som fan gjorde de då men smärtan börjar då avta. :) Får äta lite smärtstillande och inflamationsdämpande. :) verkar då funka med de.. :P
Efter de var jag så arg och tjurig så vi drog iväg till mamma och skottade hennes gård med traktor så hon skull få en lite mera plats. :)
Sen vart de lite film och se på big brother som börjat om :D :D :D Så nu ska man vara nördig och följa de varje dag som förra året. :)

Igår vart de Luleå med Nina för lite sjukhusbesök och lite shopping hann vi med också. :) Men vart lite shopping. Köpte bara nå underkläder och 2 par linnen. :)
Sen på Ö&B hittade jag ett fint klösträd till katten. :) Lagomt stort och lagomt högt plus han verkade då gilla de. :) Så nu har lite mer att leka med hära inne. :) Sen så är de som en lite koja längst ner som han kan sova i :P
På kvällen vart de middag och big brother såklart. :)

Idag ska jag ut och gå med hundarna på en promenad bara de inte börja tok snöa för solen är ju borta nu :S Men den kanske kommer fram igen. Sen blir de lite städning å tvättning. :)
Ikväll ska vi till syrran för hon skull bju på lite semlor. :D

Nae ska få i mig min frukost sen ta en tablett och he mig ut och gå. :)

Hade

Lördag

Skönt inatt fick man då sova gick och la mig vid 12 somnade väldigt fort. :) Skönt att man känner sig ganska så pigg ändå :)
Ska få i mig lite mat och sen ska jag nog bege mig till mamma och ut med Figo och Svante sen blir de ut med mina hundar så blir lite mycke fram och tillbaka. :P Men så är de när mamma jobbar helg.
Gubben är då ute och kör skoter så det finns inte så mycket att göra. :) Vädret är då inte så bra heller men bäst att he sig ut innan de börjar snöa. :) Tur de inte är så kallt iaf.

Sen när Marcus kommer hem tror jag att vi ska fara iväg och låta hundarna få springa av sig lite. :) Råkade visst sparka ut Akilles inatt med och de var ju inte precis meningen. :P Han såg inte så nöjd ut. :O hehe

Sen har man ju blivit lite bebis sjuk men de är kanske inte så konstigt när folk runt om en får barn eller blir gravida. :P Att gå runt med en bebis i magen måste ju vara helt underbart och sen få se sitt barn för första gången och ha en lite egen familj. :D Vore ju helt underbart men de kommer väl någongång i ens liv, förr eller senare. :P Tanken är ju mysig iaf. :)
Men först och främst måst man kanske se hur framtiden ser ut. :P Just nu har man för många bollar i luften.
Men bebis sjuk måst man ju få vara lite då och då. :) Man blir ju bara äldre.

Nae dricka lite kaffe och se vad som händer denna lördagen. :)

Hade

Pigg eller ja?

Så hade man varit ut med alla hundarna, sovit en stund och sen duschat så nu känner jag mig som en ny människa igen.:P Fast är ganska trött fortfarande men kanske lite mat i magen gör att jag blir lite piggare. :) Då var de bara de vad man skull ha ätit men de löser sig senare.

Ska klä mig och sen he mig ut på samhället med gubben å handla lite plus hämta mamma som kommer med bussen efter 6 någongång. :P Vi skull tydligen lasta skotern med så innan jag har fått i mig mat har ja väl hunnit att somna. :)

Gubben ville då också ha en filmkväll hemma så får se om han stannar hemma hela kvällen med mig. ;)
För imorgon blir de ju skoter för han i vanlig ordning.

Nae måst klä mig så man tar sig ut.

Hade

Typiskt

Att de ska vara så fint väder och jag är sjukt trött, ska gå och lägga mig i sängen och sova en stund men lär ju bli att jag sover tills Marcus slutar och då är de ju mörkt ute. :S För ställer man larmet på mobilen så vill man ju inte stiga upp. :P Så ja jag får helt enkelt leva med att jag missar denna dag med sömn. Vill ju vara människa ikväll och inte sur och grinig som ja är just nu.. :/
Har då varit ut på en promenad med alla hundar så fått njuta lite av solen iaf. :)

Synd att de ska snöa hela helgen :S Vill sitta ute vid en eld, grilla å bara njuta av vintern. :) Men icket, får hålla mig till påsk istället. :)

Funderar på vad man skulle ha hittat på ikväll? Ska nog göra en god middag köpa lite gott och sen bara se en massa filmer. Orkar inte göra något annat

Nae ska ta mina gubbar och gå å lägga mig å sova. :)

Hade

Fredag

Uhhh så trött jag är lyckades somna i soffan hos mamma kl 4 på natten då vaknade 6 och gick å la mig i sängen och sen vaknade kl 10. :S Inte fått mycke söm denna natt så ikväll ska jag nog bara ligga hemma i soffan och se film, ladda upp batterierna igen. :P 
Måst he mig ut på en promenad med Figo och Svante snart och sen skotta bort lite snö som jag inte tog igår. :P
Kanske man vaknar till lite om man får sig nå frisk luft. Håller då på att somna hela tiden.
Annars så var gårdagen trevlig jag och Nina gjorde middag sen kom Emmelie och Emma förbi. Våra män var i garaget och skruva.

Hoppas att mina gubbar dära hemma är bättre i magen tyck så synd om dom kan ju inte vara skönt för dem. :S Men köpte då hem lite fil och de brukar ju funka. Så får hoppas. :)

Nae bara he sig ut med hundarna och sen kanske man skull ha dragit hem till lägenheten och sovit en stund i min egen sköna säng och mysa med mina gubbar.. :)

Hade

2012-02-16

Nina for för en stund sen så jag ska snart börja packa ner de saker jag ska ha med mig till mamma. :P Sen är de bara bege sig dit. Ska ut med hundarna och hämta mammas spark sen blir de någon middag med Nina och kanske någon mer. :)
Sen ikväll blir de lite vin och mys med brudarna.

Har hunnit med att tvätta lite under allt spring ut med hundarna. Usch är så jobbigt när båda är dålig i magen man vill som inte lämna de själva för man vet ju aldrig om de behöver ut. :S Vore ju trevligt om de gick över fort. Blir att ge dom fil tills de är bra i magen igen. Men de brukar ju gå ganska fort. :)

Har även hittat ett jätte fint klätterträd till kisse som inte heller var så jätte dyrt. :) som jag tänkt ha ute på sommarn och inne på vintern. :)





Dessa kostar lite över 1000kr helt sjukt så bra priser eftersom de är ganska så stora med. :) Ska höra me Marcus vad han tycker för han vill också att kisse ska få ett lite större klösträd än de vi har nu. :P
Då får han leka hur mycket han vill utan att Akilles ska lägga sig i. :P

Dessa finns att beställa på www.nordensdjurshop.se finns även en massa andra fina saker till hund å katt. :)

Nae nu ska jag kolla vad jag ska ha med till mamma.

Hade

Torsdag

Jaha då var de snart helg igen och denna helgen är jag ledig. :P Än så länge kanske man får säga.
Hundarna har dåligt i magen än och funderar om de är något som går just nu. :S Lite jobbigt när båda hundarna är de. Oftast hinner man ju inte ut med dem och torka skit hel dagarna är ju inte precis trevligt. :S Suck, får hoppas de går över snart annars får de väl bli ett besök hos vetrinären. Ska iväg och köpa nå fil för de funkar alltid.

Ska snart bege mig till mamma för att dra ut med Figo och Svante. Blir en massa spring fram och tillbaka eftersom man måst ut med mina hundar lite oftare nu när de är dålig.. Så mammas hundar får klara sig själva ett tag idag för ikväll ska jag ju sova hos mamma. :)
Måst till konsum och hämta hem mammas spark funderar på om jag ska göra de nu eller senare. :P
Tror de får bli senare.

Ser på facebook att många ligger i magsjuka nu med. Kan ju hoppas att jag inte är en av dem som åker dit för de har jag inte tid med. :S

Ja så ser min dag ut ungefär en massa spring ut med hundar. :P Men motion har ju aldrig skadat någon eller ja kanske lite sträckningar å stukningar å kanske nå brutna ben men de beror nog på hur man gör de. :P Hehe

Nae men hade


2012-02-15

Då hade man hunnit med en promenad till samhället med Nina och hundarna. :) Riktigt skönt när de är strålande och nästan inga moln. :)
Vart sugen att fara på frostab och kolla om de hade nå roligt så fick med mig lite smått å gott därifrån. :D Fattar inte varför man inte är dit mera. De hade ju väldigt mycke olika saker att välja mellan. :) Man glömmer som bort att de finns dära. :P Konstigt nog eftersom de är vid dollar. :P Men nu blir de att fara dit oftare, va ju inte så farligt dyrt heller. :)

Man får sån energie när de är så fint väder så jag traskade till lill-ica och handlade lite med. :) Så nu har jag myst ner mig i soffan för att varva ner lite. :) Har bara lite disk som ska diskas sen får jag njuta resten av dagen å kvällen. :P
Får väl se om de blir lite suovas till middag om inte gubben ska stanna och skruva hela kvällen..

Synd bara att de börjat snöa :S vill ju ha sol

Nae ska lägga mig ner och blunda en stund skulle jag tro :) Sen ta tag i resten



Akilles kan också sitta normalt. :P haha sötnöten min <3


Hade


Onsdag

Jaha ja hära hinner man inte med. :P Vart lite ändrade planer i måndags vart att baka med Nina istället för de jag egentligen skulle göra. :)
Hann då med att ringa mitt fack och for och fixade de sista igår. :) Så väntar bara på en inloggning så man får börja fylla i kassa korten.. :)
De jag och Nina bakade bjöd vi på igår. :) Vart smarigt men väldigt sött. :P kanske så de ska vara på alla hjärtans dag.

Ja igår då på alla hjärtans dag så blev de middag med Nina, Robet, Emmelie, Linus och jag å Marcus då, vi bokade bord på Afrodite och sen vart de få fika hos Nina. :P

Vart tvungen att köpa avmaskningsmedel igår till hundarna eftersom Aragon har haft skitsjuka i några dagar men nu verka de ha lugnat ner sig. :P Måst bara fixa till kisse med. Kanske man borde avmaska djuren lite oftare men de är ju inte tvär billigt. Men de är sånt man får leva med. :P


Strålande sol idag så blir väl en promenad med Nina och hundarna. :) Sen är de tjejkväll med mamma och syrran i vanlig ordning. :) Imorgon ska jag även sova en natt hos mamma för hon skull dra till Luleå en sväng så måste såklart ta hand om hundarna. En natt ska nog gå bra.

Nae ska höra om Nina ska komma hit på nå kaffe och se vars vi ska gå idag. :P

Hade


De är ju Måndag

Har just gjort mig nå varma mackor med en grymt god fyllning som Nina bjöd mig på föra veckan :) Fastnade som för de. :) Sen sitter jag med en helt underbar chai lattè som jag längtat efter att få prova till min tassimo. :) Blev överlycklig när jag så att de fanns på ica. :) Den är ganska söt men riktigt god. :) Så om ni är sugen att prova är de bara komma förbi :P Hade ju tänkt beställa hem de men nu finns de ju hära i Arvidsjaur så man kan ju inte annat än vara glad. :P mihiii



Tog mig en sovmorgon idag eftersom jag inte sovit så värst mycket i helgen och de var riktigt skönt. :) Så nu är man pigg och glad, ovanligt glad för att vara en måndag. :P Men de känns som jag har mycke att göra och tro de eller ej så mår jag bra av de :)

Först och främst ska jag äta upp mina mackor och sen:

* Ringa till mitt nya fack och höra lite.
* Ut på en liten promenad med hundarna.
* Snöra lite saker
* Städa
* Fara och handla till middag.

Så ser min dag ut ungefär. :)

Synd att de inte är lika underbart väder som igår. Gick ut med hundarna lite senare och guuu så mysigt de var när solen började gå ner plus att de inte var så många som var ute med hundarna så de var riktigt skönt. :) Denna helgen har varit riktigt mysig må jag säga. :)

Nae nu måste jag börja ta tag i de som ska göras så man hinner :D

Hade


Söndag

Då var denna jobbar helgen över och jag sitter och njuter av lite varma mackor. :) Har gått riktigt smidigt att jobba och väldigt skönt att få sluta kl 12 båda dagarna. :)
Så igår tänkte jag att de va ju så fint väder under dagen så en lånpromenad med hundarna skulle sitta fint. :) Ja när jag hade gått en liten bit så börja de ju blåsa ganska mycket plus snöa lite. Men trots de blev de en 2 timmars promnad. :) Var riktigt skönt men väldigt trött när jag kom hem. :)

Efter promenaden fort jag en tvärt till Emmelie där Nina och Emma också var så va lite social med dom och sen när Marus kom hem från sin skotertur gick jag och la mig å sov en stund. :) På kvällen så for vi till mamma och åt lite tacos och pratade :) Skönt att få hinna träffa Anton lite denna helgen med. :)
Efter mamma bar de hem och se på en film som var ganska så bra ändå. :)

Annars då, ja ska kanske he mig iväg åt mormor eftersom Marcus, mamma och Anton är dära. :) Men får se, funderar på att dra ut på en promenad med hundarna iställtet. :) Är ju så sjukt härligt väder ute idag så man måste ju verkligen passa på :)
Ikväll blir de nog en massa  mys med mina gubbar. :) ska kolla om jag hittar några bra filmer. :)

Nae äta upp mina mackor och sen sova en stund. :)

Helgen har ju sprungit förbi en som vanligt å imorrn är de måndag igen. :)


Hade


Styrka

Är att ha underbara vänner som enbart skriver eller säger ett par ord som får En att komma på andra tankar. Ni får mig  alltid på bra humör och älskar våra kvällar tillsammans. Alla dessa stunder med skratt ger mig snart magruter, ni är guldvärda i mina  ögon. Helt underbara människor som ger en all denna styrka att orka och att kämpa.                         Säger bara ni är underbara, ni vet vem ni är. Puss på er

Riktigt härligt

Då har man kommit hem från ungefär 1 timmes promenad med hundarna och de var riktigt härligt. :) Hoppas de milda värdret håller i sig nästa vecka med så man får ut på ännu mera härliga promenader. :) Skönt att man även slipper att ha handskarna på sig, de jag har nu är varma men väldigt klumpiga. :P Sen är de ju toppen att slippa frysa röven av sig. :P
Ska bara dricka upp mig älskade kaffe och sen hoppa in i duschen. :)

Ikväll är man ju även bjuden på middag hos Nina och Robert, tur man har underbara grannar. :) Blir väl att vara dära ett tag sen hem och lägga sig så man har mycke energi på jobbet. :) Kan ju ha en hel del att ta igen. Man missar ganska mycket när man inte jobbat på ett tag. :) Ska bli skönt att jobba iaf fast de är helg. :) Hinner ju ändå att göra något annat under dagen eftersom jag slutar 12. :) Perfekt pass på helger.

Är skönt att man är på toppen humör igen istället för botten de tar så mycket på en att vara deppig.
med ett leènde på läpparna blir dagarna så mycket bättre :)
Vart sugen att dra en sväng på varehuset de hade så snygga grytlappar eller vad de heter. :) Men de kanske får bli åt veckan :P

Nae hoppa in i duschen :)



Hade


Fredag

Humöret är lite bättre än va de var igår men de är skönt att va för sig själv och få tänka ut lite.. Sitta i sin egen lilla värld..
Nu är de då färdigt grubblat för denna gång. :P Bra och dåliga dagar kommer och går helt enkelt.
Följde Marcus för en gångs skull till verkstan och skulle se när han skruvade, tog med mig hundarna så dom skulle få sig en liten promenad. Efter jag hade varit ute med dom så satt jag mig ner en kort stund för att se på när Marcus skruvade men de blev kortvarigt. Mamma ringde och bad mig följa till mormor för Anton hade fastnat med bilden då han skulle hämta en skoter i granudden. :P Så de drog dit vid 21 tiden och var hemma runt 23 å då var Marcus just klar :D Så ganska skönt att de bar av till mormor hade inte precis varit så kul att sitta stil i 2 timmar. :)

Ska snart bege mig ut på en promenad med hundarna nu när de är så milt ute :) Passa på att få vara ute och njuta när de är så pass varmt :) Hundarna lär ju gilla de med. :)
Sen när Marcus sluta blir de nog en sväng på systemet, konsum och förbi jobbet :)
För imorgon väntas jobb. :)

Nae ta på sig några andra kläder och he sig ut :)

Hade


I min egen värld

Usch har inte fått något gjort idag och känns som att jag inte kommer få så mycket gjort heller.

Behöver nog en dag att bara få va och tänka för mig själv. :/ En paus från  "livet".  De är ju ungefär så man funkar, alla dagar är inte en dans på rosor och denna dag är en sådan som allt inte känns okej..
Då stänger man in sig själv för en dag och sen så är det bra dagen efter. De är då så jag funkar, för jag tänker inte lägga ner mina dåliga dagar på någon annan och ingen kan reda upp min skalle än mig själv..

Får hoppas de går över mot kvällen men jag vet ju själv att jag kommer ha flera såna hära dagar just för att jag skjuter upp allt ungefär. De tankar som man borde ta tag i puttar man iväg och låter de vara. Men man mår ju inte precis bättre av de...

Har då varit ut med hundarna på en liten promenad men kände mig som bara mest irriterad så ska ta mitt kaffe och lägga mig ner i sängen och kolla på jotex om jag hittar något snyggt eftersom de är något erbjudande att man får 150kr i rabatt om man handlar för 300 så de lät bra. Kommer man kanske på andra tankar med.

Imorrn får jag då rycka upp mig och fixa de som ska fixas så man inte behöver tänka på de under helgen. För då ska min energi gå till jobbet. :)





Hade



Nae de är ju inte onsdag idag..

De är ju torsdag tur man är med idag eller så inte, skrev att de va onsdag i förra inlägget. :S

Middagen blev lyckad igår allt blev riktigt gott och den dära marinaden som jag gjorde till fläskfilèn måste jag göra om igen. :P Nam,nam.

De är torsdag idag då har man gjort de klart för sig..

Onsdag

Då har man fått i sig lite kaffe å nå varma mackor som satt fint i magen. :) Nu är jag redo för denna dag eller snarare eftermiddag. Jag och Nina hade tänkt dra till sandbacka och höra om att läsa upp lite betyg sen ska jag nog en sväng förbi jobbet och kolla hur jag jobbar i helgen eller vilket morgon pass jag har. 
Sen ikväll ska jag nog ligga i soffan hela dagen och bara försöka rensa ut alla dessa tankar..

Är less att allt ska snurrrra som fan i skallen, man bör fatta ett beslut som kanske gör att de slutar men de beslutet är för svårt för mig att ta.. :/ Usch vet inte hur jag ska göra????
Ajja på ett eller annat sätt löser de sig..

Hade


Spenderat lite

Ja då hade man då gjort i ordning till min middag så ska bara skala potis och sen he på ugnen :P Så passade på att sätta mig ner en stund. Tror jag och mamma var ute på samhället i 3 timmar och sprang runt, vi hann även med en lite fika på hans på hörnet. :) Sen vart de hem och plocka bort, diska och snabb städa lite. :)
Har äntligen hämtat ut nya linser och vilken skilnad de blev med de nya :) Så även att jag inte ens haft rätt styrka på de högra ögat. :S Smart som man är, nu ska de då vara rätt :P  

Väntar nu bara på att mina kära mamma ska komma hit så vi får titta in på jotex och de om vi hittar något roligt. :) Sen blir de då middag och jag tror ja kommer att lyckas med de jag ska göra. :)


Förätt blir:

Toast skagen



Huvudrätt blir:

Ugnstekt fläskfilè med en "sötsur" marinad 



Efterätt blir:

Limepannacotta



Dessa recepten finns på www.recepten.se

Lite vin till de och kvällen är räddad. :)

Nae bäst att diska bort lite mera och sen be morsan he sig hit. :)

Ha en bra kväll



Onsdag

Sådära då var de onsdag då och jag har just hittat alla recept till min middag ikväll.. :) Hoppas bara man lyckas med de. :) Ska ju bjuda mina kära mor på 3 rätters middag ikväll så ska bege mig ut och handla snart. :P
Ska bara hoppa in i nå kläder. :)
Måste även hämta ut mina linser för nu ser jag knappt något i de jag har, kanske dax att snöra bort dom då. :) Som vanligt så är man på super humör denna onsdag som jag brukar vara på de flesta onsdagarna :D

Ska även hinna med in på systemet för att köpa lite vin till kvällen :)

Nae måste fixa handlingslitan sen iväg till mamma. :)

Sen när jag kommer hem igen blir de ut med hundarna och sen börja städa bort och göra lite mat. :D

Ska blir trevligt. :)

Hade bra idag för de ska jag ha :D
Puss

Hurtig

Fick lite att göra och kände mig ganska rastlös så drog på mig nå kläder och traskade iväg till lill-ica och handla lite frukt och annat smått å gott. :P Alltid bra att ha nå frukt hemma när man känner sötsuget så är de ju bara ta ett äpple eller nå druvor istället för godis. :)
Sen tänkte jag när jag väl ha kläder på mig så drar jag ut med hundarna en sväng. :)
Då har man gjort bort de med så ska de väl ut en gång till ikväll.

Marcus är och skruvar i bilen får hoppas han kommer hem snart så vi får börja med nå mat annars får jag väl äta utan han. :/ när han skruvar så tar de ju tid. :P

Försöker hitta nå goda recept på nå middag till imorgon men jag hittar inget. Får nog använda min egen skalle och komma på något smarigt. :P
Tycker ju om att laga mat så något kommer man nog på.

Vi såg ju klart guld rush alaska igår så väntar ivrigt på flera avsnitt. :) Haha
Men jag får väl nöja mig med top model Sverige ikväll. :P

Nae ska slå en pling till min babe

Hade

Tisdag

Då var måndagen över och då flyter som resten av veckan bara på och de är ju redan tisdag :P Veckorna går ju så otroligt fort. :P Men man ska inte klaga på de inte..
Vart inget besök hos tandläkarn idag fick ett samatal att den som skulle laga hålet var sjuk så tyvärr så kunde jag inte komma dit idag :P Vadå tyvärr blev ju överlycklig och mera glad blev jag när jag kollade hur kallt de var ute och de var ju -30 så jag kröp ner under mitt varma täcke igen och somnade fort om :D Så de var riktigt skönt att slippa traska iväg när de är så kallt. 

Eftersom jag inte känner av mitt lilla hål så gör de ju inget att man inte fått de fixat ska ju ändå ringa om en ny tid. :P Då kanske de även har blivit lite mildare ute. :)

Annars har jag varit förbi Nina och hon bjöd på riktigt goda varma mackor sen satt vi och kollade på lite bilder :P
Tyvärr vart man ju tvungen att fara hem och diska bort lite och hann även med att strata en tvätt som ska hängas upp :P Tänkte göra de nu. :) Får se om man kan flörta lite med Marcus och hämta ut mina linser ser så sjukt suddigt i dom jag har nu. :/

Ska väl snart börja med middagen med blir pannbiff och mos idag :)

Ska kolla om jag hittar något bra recept till imorrn för funderar på att bjuda hit mamma på middag på våran tjejkväll. :) Kanske man skull ha fixat en 3 rätters :) Så fast de är kallt ute imorrn så måst jag ända he mig ut och handla. :P Kan ju hoppas att de är lite mildare.

Har fått i mig årets första semla med :)

Nae ska hänga tvätten nu.

Hade


Gold rush

Ja då var de måndag igen den trötta och sega dagen.. :S Menmen kanske inte blir lika seg när gubben har kommit hem. :)
Annars har helgen varit toppen förutom att hela lördag gick till att vara lite små seg. :P Men vart då melodifestivalen hos Emmelie och Linus och återigen vart man bjuden på en god middag. :) Kort efter melodifestivalen så gick jag hem och la mig i sängen och väntade på att Marcus skull komma hem och de gjorde han någon timme efter. :)
Så vi låg och myste till en film, älskar såna dagar när man bara ligger i sängen och ser på en massa filmer och myser. :P Såna gånger man även inser att man verkligen älskar varandra. För ibland kan de kännas som att man glider ifrån varandra efter några år tsm så blir de fort så. Men den stunden man får för sig själva så blommar som kärleken upp på nytt :)

Var då riktigt skönt att slippa vara bakis igår när man vakna men låg som i sängen under hela dagen ändå. :P Marcus passade på att ta en rejäl sovmorgon så tillslut gick jag till mamma för att gå ut med Figo och Svante men när jag kom hem var han då vaken.. :P Vi for ut och handlade nå mat och sen så såg vi på guld rush som båda tycker om att se på :P Ganska så bra, de är några män som är i Alaska och söker guld. :P
Längtar tills Marcus slutar så man får fortsätta och se på de :)



Vi var även och såg på bio igår med syrran, the girl whit the dragon tattoo helt klart sevärd men den slår inte den svenska. :P De var ju såklart ganska lika men lite mera annars än män som hatar kvinnor. :P Helt okej om int annars. :) Men man får ju trä smak i arslet av att sitta i några timmar. :P

Så har min helg sett ut ungefär. :)

Nae ska kolla om posten kommit sen ska jag göra mig nå kaffe och läsa reklamen. :P
Ska även göra våfflor till middag, var ett tag sen jag åt de och vart sugen på de redan i lördags. :P Knäpp som man är. :P
Imorrn blir de ju tandläkarn för att laga hålet :/ Men då är de då gjort.

Hade




Lördag

Usch denna dag är inte så värst bra dag än så länge. :P Men de vart lite vin igår med brudarna och sen utgång på Stalo men började må allt för dåligt så jag drog hem ganska fort sen fick man springa till toan några gånger. :S Blä men så går de :P Annars var kvällen riktigt trevlig och fick äta en helt underbar planka som Emma gjorde :P
Kunde ha fått skippa illamåendet för då skulle kvällen varit perfekt. :P

Ska snart ta på mig en massa kläder och bege mig till mamma för att Figo å Svante måst få ut å kissa. :) Min hundar vägrar att gå ut så får slita ut Akilles iaf. Stackarn har ju typ ingen päls och börja frysa väldigt fort fast han har sitt täcke på sig. :P Men de är skönt att veta att de lika gärna är inne som vi vill. :P Inte lätt att vara hund när de är så kallt. Kisse vägrar då också ut direkt man öppnar dörren springar han därifrån. :P Så han är en inne katt just nu. :) Men de är skönt vill inte att han ska vara ute nu heller.

Ikväll blir de lite vin igen och mys med grannarna till melodifestivalen. :P men får hoppas på en lugnare kväll idag än vad de blev igår. :P Men man vet ju aldrig hur kvällen slutar men blir nog att stanna hos Emmelie och Linus hela kvällen. :P Orkar inte vara bakis imorrn, man orkar ju inte göra något. :P

Nae iväg till mamma sen hoppa in i duschen och bli varm igen. :P

Hade

Fredag

Saker och ting löser sig på ett eller annat sätt och de är riktigt skönt :) Ligger i soffan under min underbara mjuka pläd. Tack och lov att man har de såna hära dagar. :P Funderar på att ta ut hundarna på en promenad med men den blir inte lång vill inte frysa ihjäl och tror inte hundarna vill de heller..

Sen har jag städat lite ska nog strata en tvätt med :) Har som inget att göra idag känns de som. Man kanske skull ha lagt in nå teen mom avsnitt på ett usb och mysa sig under täcket ett tag med. :P För såna hära dagar ska man ju njuta av att vara inne och bara må :P Får hoppas att kylan avtar lite tills imorrn då man ska springa fram och tillbaka & ut med Figo och Svante.. Men lär ju vara svin kallt imorrn med så bara klä sig med andra ord. :)



Skönt att de även har blivit ljusare ute och att inte blir mörkt så fort, man blir ju så trött när det ständigt är svart  ute. :P Men de är ju mysigt med stjärnorna iaf. :P

Får se om jag får mina linser idag eller om de kommer nästa vecka istället, hmm.

Nae bara snöra på sig linserna och ut med hundarna :)

Hade


Idag känner man att man lev !!

Lite små kallt idag ja, -33 så har förklarat dör hundarna att idag går vi inte ut i onödan. :P Blir en nog många snabba promenader tror inte de klagar precis heller att få vara inne värmen. :) De lyfter ju bara på tassarna och kollar på mig som jag vore dum i skallen som tar ut dem när de är kallt ute. :P
Men de måste ju göra sina behov så. :)

Nina är hära på lite kaffe och spelar the sims och jag sitter hära och dricker mitt kaffe, ganska social är vi med varandra. :P
Har annars ingen aning vad som händer och sker idag. :P

Gjorde lax igår till middag och de vart riktigt gott må jag säga. :P Måste äta fisk lite oftare vet inte om Marcus tyckte de var lika gott. Han tycker inte om fisk precis. Men de skiter jag i..

Ska gå och kolla hur de går för Nina.

Hade

Uppfriskande

Ja då har man varit ut på en promenad med hundarna i de fina/kalla vädret. :P Var riktigt skönt men blev gode kallt när man började närma sig lägenheterna och Akilles sprang rent när han såg att vi var hemma. :P haha, han tyckte nog kanske att de var lite för kallt, men uppfriskande var de allt.
Gick till golfbanan och sen tog jag skoterleden tillbaka som korsar skidspåret är så fint när man kommer som högst upp på baken är riktigt fin utsikt och nu när de är snö på träden & lite kyligt ute så ser de gudomligt ut. :P Vintern har sina fördelar de går inte att låta bli att njuta av den. :)

Fick även jobb bokningar till nästa helg så blir att jobba lördag å söndag 8-12 så då hinner man ju göra något annat än att jobba med. :P Plus att de är skönt att börja kl 8 för då kan man vakna vid 7 tiden och traska iväg till jobbet. :) Men de är ju nästa helg de. :) Även skönt att få jobba lite.

Varför skulle de bli så mycke utgifter denna månad får panik hur jag ska få allt att gå ihop????.
Mitt lilla jävla hål i tanden gör de ju inte bättre för de kommer bli dyrt är ju inte tvär billigt att gå till tandläkarn. :S Sen ska jag hämta ut mina linser imorgon och de är ju inte heller gratis :S 
Ajja de ordnar sig THEA på ett eller annat sätt.

Nae måste hoppa i duschen och smälta bort all is som de känns nu :P Börja tok frysa.



 



Torsdag

Ja då var de torsdag igen och även snart helg som sagt blir de ju inte jokkmokk i helgen som jag trodde. 
Ska ut och rasta mammas hundar eftersom hon jobbar så då är de bara jobbigt att fara någerst. :P Så får se vad man hittar på lär ju vara kallt i helgen också så Marcus ska nog inte ut och köra nå skoter heller... Vi får väl sitta inne och göra något..

Vaknade typ vid halv 8 och funderade på att stiga upp men nae jag somnade om och sov ett tag till, hade ju gått bättre att sova om inte de var så mycket springades i trappen hela tiden. :P Tillslut vart då hundarna less och sket i att springa upp varenda gång de hörde någon. :P Var skönt.

Har ingen aning vad man skulle ha hittat på idag är ju så underbart fint väder ute men kallt så får väl klä mig och hundarna och he mig ut på en uppfriskande promenad. :) Kan behövas om nu inte mensvärken ska ta över som igår... :S

Nae bara dricka upp sitt kaffe och kanske göra sig nå frukost/lunch :)

Hade

23:42


Ja då var man hemma från tjejkvällen och fyfan så kallt de är ute, när jag for till mamma var de ju inte lika kallt. Så nu är väl kylan hära ett tag framöver. Blää, går ju inte att göra något när de är svin kallt ute. Men fick då ut hundarna på en kvälls kiss iaf. :P
Väntar på att gubben ska komma hem så vi kan gå och lägga oss tycker verkligen inte om att sova själv inte om nätterna iaf. :P
annars har jag haft en trevlig tjejkväll så nu ska jag borsta mina tänder och hoppa i säng så får man se vad morgondagen har att bjuda på :D Men ska då sova ett tag imorrn eftersom man är lite seg under "roliga veckan" plus smärtan som man får med på köpet gör ju de inte bättre. :P

Godnatt

Hade

2012-02-01

Kom på att de är en ny månad idag, vars tog den förra månaden vägen? :S Hehe, dagarna hinner gå förbi en allt för fort nu förtiden. :P Förmodligen för att man bara blir äldre.

Smärtan har som gått över tack vare lite sömn och vila, skulle ut med hundarna och då kom jävuls smärtan och då gjorde de ont som faaan. Så vart en kort promenad och snöra sig i sängen så sov 1 timme tror jag. :P Fick i mig nå kaffe och gick ut med hundarna på en liten längre promenad. :) Hängde även upp lite tvätt och startadeen ny som jag tror är klar nu.
Fått i mig lite middag med och ska väl snart bege mig till mamma och möta henne med Figo och Svante, hon jobbar kväll denna vecka så blir lite senare tjejkvällar då. :P

När väl smärtan är över så är ju inte humöret på topp :S Har som nå ångest och tankarna bara rullar på. Vet som inte vad jag ens ska ha ångest över men de är väl förmodligen mensen som ska hålla på att spöka för mig. :S Syrran och mamma får muntra upp mig lite för just nu känner jag mig som bara irriterad. :/ Störande att man ska störa sig på allt typ.. Ajja de går över snart..

Funderar även på vad man skulle ha gjort i helgen, är ganska sugen på att dra på marknaden i jokkmokk har aldrig varit dära men då har man ju en kar som förmodligen vill göra något annat.

Nae ska väl se lite på efterlyst och sedan börja traska iväg. :)

Hade så hörs vi imorgon <3

Ajajaj..

Ja då var de bara att gå och lägga sig i sängen med en varm vetekudde på magen och en drös med panodil.. :S Att de ska göra så jävla ont att man int ens kan röra sig kan ju inte vara så normalt. :S Usch förstod att den hemska veckan var på g, haft ont i magen i några dagar men trodde inte den skulle komma redan. Dök då upp bara sådär men en otroligt obehaglig smärta.

Har då lycka städa bort lite iaf å hunnit starta en tvätt så då kan man gå och vila en stund måste bara få i mig nå lunch.. Fan jag som skull ut med hundarna på en promenad nu när de är så fint väder ute man kan ju hoppas att smärtan gått över tills dess...

FAAAAN säger jag bara jag som skull vara duktig idag :S Buhuuu


Onsdag

Ja då har man gjort bort alla måsten denna vecka :) Som tandläkarn, arbetsförmedlingen och synundersökning. :P Så de är skönt nu är de bara alla måsten hära hemma som ska göras. :)
Fick då veta att min syn är densamma som de var för ett år sen så de är skönt att veta att den inte blivit sämre och hon trodde då att den inte skulle förändras något nå mer. :) SÅ grymt skönt, jag som tyckt jag börjat se sämre men de kan ju bero på att mina linser är lite gamla har nog haft dem lite längre än vad jag egentligen borde ha haft. :P Men nya linser är på ingång och mest troligt kommer dem på fredag :D Guu se skönt..

Igår var jag med Nina till återviningen och sen bjöd hon på lunch och gullig som hon är körde hon mig till arbf :D och även hämtade mig efter jag handlat så då bjöd jag hon och Robert på middag. :) Efter de drog vi ut på en grymt skön sparktur med hundarna. :) Akilles tyckte de var skit kul och drog på som bara den så man behövde ju inte precis använda sina egna ben så mycket. :P Så måste verkligen fixa en bra dragsele och hämta hem en spark från mormor för de är ju super bra träning för han och få bli av med lite energie. :P Trodde inte han skulle tycka de va så kul men gud så stolt man blir öven min bebis. :) Så blir väl ut varje dag nu så båda får lite motion. :)

Åå har lite små ångest över att jag måst och laga ett hål jag hoppas och ber att hon ringer och säger att hålet är för lite just nu så man får komma dit senare. :P Är ju inte tvär billigt att laga ett hål. :/ Vill va liten igen för då kost ju inte allt lika jävla mycket och de var ju även för de mestaa gratis. :P
Men får se annars är de bara bita i de sura äpplet å se glad ut.

Idag ska jag städa har inte hunnit med de i veckan :P Måste även posta iväg ett brev sen är de tjejkväll ikväll med mami och syrran :D

Älskar onsdagar <3

Hade

RSS 2.0