Tisdag.

Vilken härlig dag de vart idag då :P Har nyss sovit en stund och sen varit ute med hundarna nu ligger de och njuter av solen på balkongen :) Eller ja Akilles springer fram och tillbaka :)..

Igår var vi till vetrinären med Akilles skulle kolla upp en böld han hade på magen men den har blivit mindre nu iaf :D och sen så ska han få dropp i ögat i några dagar..

Sen städade jag och tvättade lite sen blev de middag hos mamma :)
Senare mot kvällen blev de skräckfilm med ett gäng :D

Ikväll blev det att jobba och denna gången har jag ingen vid min sida utan ska klara mig själv.. Lite små nervös men ska nog gå bra :) Jobbar bara till halv 9 ganska så skönt.. Plus nu när man ställt fram klockan borde de gå lite fortare.. Men jag trivs och tycker det är toppen att jobba i hemtjänsten :)

Nae ska börja göra mig klar för att fara och jobba får hoppas man träffar Stina dära med :)

Nae hade


Lördag.

Gick skit fint denna into vecka på hemtjänsten så nu är jag redo att hoppa in och hjälpa till och jag trivs väldigt bra dära.. Känns toppen med andra ord :D.
Så får se om det blir nå jobb till veckan :P..

Har inte gjort så mycket idag varit ut och lunchat med mamma, mormor och min kusin sen så har jag sprungit fram och tillbaka i lägenheten..
Ikväll blir de att dricka lite först mat på ankan och sen ut med dee bästa :)

Nae har väl inte så mycket mer att säga :D

Jo glömde skriva att SARA var också med i de förra inlägget får ju inte glömma den lilla pricken :P
puss på dää

Hade braa

Jaha ja.

Sovit typ bort halva dagen men de var skönt sen åkte gubben iväg till glommmers och jag har nyss varit ute en sväng med hundarna..
Just nu sitter jag hos mamma och fundera på vad man skulle ha gjort..

Förövrigt ska jag prova på att jobba inom hemtjänsten ska bli kul att få göra något nytt. Sen får vi se om jag vill vara dära eller inte.. :P

Hade en mysig kväll igår först mat och vin med mamma och älsk sen en kväll med Stina och Matilda..
Kan ju säga att ni är underbara.. Man får skratta mycket :)

Nae nu ska jag va social med mamma :D

Hade

Lycka.

Är att älska någon annan :D haha nae men denna dag känner jag lycka är glad och mår toppen.. :)
Har fixad mig en bil och den gick igenom besiktningen idag :D. Var bara 2 saker som ska fixas men som tur är har man ju en grymt duktig kille som kan fixa det på volvon :D.. Sen så är det ju en bra bil att ha hundarna i och sen när Marcus fixat sig mercan så har vi då varsin bil och det kan behövas ibland :)..

Sen så väntar jag ett samtal och jag hoppas på de bästa :) Hoppas de ringer snart så slipper man gå runt och vänta, vill bara ha ett svar nuuu..:D

Nae tänkte bara skriva lite att idag är en bra dag :)

Tisdag..

Sista natten hos mamma idag då så imorrn får man fara hem och sova med älsklingarna :D..

Har nyss varit ute med Figo och svante for en sväng på Arvidsjaursjön och gud så härligt det var med en värmande sol och underbart väder..
Ska hoppa in i duschen och sen bege mig till lägenheten och hämta lite vinster som ska lösas in. Vinster som Marcus fått när vi spelat bingolotto. TUR faaan.. :P
Sen gå ut med Akilles och Aragon sen hade jag tänkt på dollar och kolla om de har något nytt och roligt, hade täntk köpa nå gardiner till köket dära :)
Sen ska jag väl gå en sväng på samhället och kolla vad de finns för roligt dära.
Efter det blir det hem och göra nå mat till gubben och sedan mysa framför teven eller något. :)

Har skit ont i armarna idag för jag och gubben spelade lite wiii igår först band hero och sedan lite annnat var skit kul.. :)

Nae tänkte bara skriva lite..

Hade bra så länge..


RSS 2.0