Fredag

Då var första jobb veckan avklarad och jag är tröttare är än tröttast så jag ska gå och lägga mig snart bara för att de är fredag eller nå. :P Men man blir helt slut på ett eller annat sätt men nu har jag helg och ska vila upp mig för nästa veckas jobb. :)
 
Den enda som fattas vid min sida just nu är Marcus men han skulle nog komma hem inatt och jag längtar väldigt mycket efter honom. :)
Annars så har jag varit hos mamma där de bjöds på grillat så har som suttit och pratat med henne större delen av kvällen. Nú sitter man hära och försöker hålla sig vaken just för att de är helg men jag orkar inte hålla mina ögon öppna längre. :)
Ska bli riktigt skönt att stänga av väckarn och sova ut denna & bara må denna helgen :D Underbart att man får hinna vara med gubben också om han nu inte ska sova hela tiden.
 
Har då annars inga planer alls för denna helgen utan jag får ta de som den kommer helt enkelt .:) Skönt att även man fått känna av lite värme denna dagen fast nu är de ju svinkallt igen. Man fryser ju rent om nätterna och de är man ju inte riktigt van vid när de är denna årstid. :) Men jag klagar inte skönare att sova när de är lite kallt än att de ska vara tokvarmt så man inte kan somna..
 
Ska se om kisse vill in och sen ska jag slita med mig hundarna isäng och sova å såklart vänta tills hjärtat mitt kommer hem. :)
 
Godnatt
Hade
 
 

2012-06-27

Då var denna dagen snart slut och ja den har varit riktigt bra också. Gick super att jobba kväll och börja känna att man är igång med jobbandet igen. :P Nu är de bara 2 dagar kvar tills man har helg också och denna gången känns de bra att säga att det snart äntligen är helg för nu när man jobbat nästan hela veckan så kan man ju få lite ledigt. :)
 
Tur att man även har underbara arbetskamrater för jag har fixat ledigt söndag nästa helg då de är nattivalen :D Helt underbart att man är ledig då. Eller ja jag jobbar ju fredag å lördag men då har jag eftermiddag lördag så då passade de ju perfekt att bara byta ett pass :D
Så nu har jag inte lika ångest över den helgen..
 
Har hunnit med att söka ett jobb också så nu är de bara hålla tummarna igen..
 
Ska he mig isäng nu så man orkar upp och jobba imorgon. :)
Får även sluta 3 imorgon så då blir de ut å göra lite ärenden och sen hem å ta en efterlängtad långpromenad med hundarna :D
 
God natt
Hade
 

Tisdag

Är riktigt trött så ska snart gå och lägga mig å försöka sova en snärt. :) Har som sagt jobbat idag och är mer slut än pigg så de ska bli skönt att snöra sig i sängen, fattar inte hur man kan vara så trött. Går ju bra när man kommer igång med allt jobbande.. Imorgon så får jag då en liten sovmorgon börjar 11 och jobbar till 20:30 så ska bli skönt att inte behöva stressa på morgonen. Sen om man går och lägger sig nu kanske man lyckas ta sig upp lite tidigare å bara slappa innan man ska dra iväg och jobba
 
Blir då en massa cyklande fram och tillbaka när man måste hem och ut med hundarna så fort man har rast ja iaf lunch rast. :) Men de är bra med motion.
Annars så saknar jag Marcus ovanligt mycket också :S Men får hålla ut i några dagar till.
 
Fick även med mig lite smått å gott från lule igår också och främst nå blommor så jag planterade de igår kväll. Men har kvar några blommor som jag tänkte plantera när jag får tid. :P All tid går ju som åt att jobba å ta hand om djuren.
 
Jag, mamma och Erika har även haft tjejkväll idag för att jag ska jobba på kvällen imorgon så de vart lite grillat med jordgubbar å glass till efterätt. Vart riktigt gott.
Så nu är man då mätt å belåten så man klarar sig över natten. :)
 
Denna vecka och nästa vecka blir de mycke jobb men sen efter nattival helgen så kommer jag få långledigt vissa dagar och de kommer bli riktigt skönt. :) Då får jag passa på att hitta på något med mamma som har semester :D
 
Nae ska sluta svamla och gå å lägga mig..
 
 

Måndag

Då var de en ny vecka igen och snart är de ju även juli, sommarn har ju som just börjat hära. Men då kanske man får en längre sommar iår :D Lyckades då somna igår och slapp klia sönder mig och har även sovit riktigt gott inatt. Så de var skönt tog mig en liten exrta sovmorgon eftersom jag hade tänkt stiga upp tidigt men jag är ju ledig idag och då kan man ju unna sig några extra timmar med sömn. Steg då ändå upp efter 10 så vart ju inte allt för sent.
 
Har varit ut med hundarna på en lite längre morgon promenad så de klarar sig för jag och mamma ska dra till Lule på ett tag. Fick bli en liten eftermiddags shopping på storheden istället. Vi orkar då inte in i stan så får se om man drar hem något nytt. :) Måste då fixa blommor för de har jag ju inte hunnit göra än. :P
 
Gjorde mig en egen liten jordgubbs smoothie med kesella och lite mjölk och den vart riktigt god ändå. :) Snabbt och enkelt till lunch/ frukost. Såklart så sitter jag ju med kaffekoppen också. :).
 
Annars är jag då på bättre humör idag å känner mig glad å lycklig, även taggad för veckans jobb :D
 
Ska gå och  göra mig klar sen ut och tvär kissa hundarna igen så de klarar sig ett tag.
 
Hade

Älska, Älska inte

Ska snart gå och försöka sova men just nu känns de då så fruktansvärt varmt i lägenheten  och sova när de är varmt är nog de värsta jag vet. Sen så har man ju fått en hel del myggbett och dom kliar en hel del just nu.. Känns som man har tusen stycken på foten å där kliar de alltid som värst. Men sen är de ju hur skönt som hellst att klia också. :P
Var ut med hundarna på en kvällsprommis och shit vad galna myggen var helt plötsligt fick slå bort en massa på mig och Akilles stackarn så han inte skulle bli så biten. Han som inte har någon päls alls nästan.
Men så är de ju när man bor hära man frå slås med myggen helt enkelt. Å Alla andra insekter för den delen.
 
Har som bara sett på teve och spelat på telefon, tack och lov att man har den när Marcus är borta finns typ inget att göra annars. Städa har jag ju redan gjort och he upp nya gardiner i köket tänkte jag göra imorgon eller till veckan när jag har lite att göra. :) Annars så börjar jag ju jobba på tisdag och ja, de känns väl helt okej att ha något att göra om dagarna. Suger bara att man har lång helg när gubben är på jobbar vecka. Men han har ju snart ledigt ett tag så man hinner väl träffas förr eller senare ändå. Slipper då sova själv ett tag iaf plus att bara ha han hemma är ju skönt.
 
Sen så tycker jag verkligen inte om lingonveckan har varit deppig ungefär hela dagen, inte när jag var ut på en promenad med mamma då kändes allt bra igen men sen nu ikväll så kom de som en mörkt moln över mig och har känt att inget är roligt alls... Tycker de är skit jobbigt att humöret ska svänga som fan under dessa dagar man har skit helvetet... Sen så blir man så jävla svullen i kroppen och de gör ju saken bara ännu värre å smärtan är ju inte så jävla ljuvlig heller.
Nae ska inte klaga nå mer men tror alla tjejor vet vad jag menar. :P
 
Vill verkligen till stan imorgon med mamma komma bort och ha de trevligt men jag kan ju inte lämna hundarna hemma hur länge som hellst så får se om de blir av. Annars får man väl tvätta å ut å träna imorgon istället. Men de får gärna lösa sig på ett eller annat sätt.
 
Tar mig inte in på bloggen från mobilen heller så vet inte om de är för att blogg.se är gjorts om eller om de kan vara något annat. Man vart ju som bättre på att blogga plus att lägger ju som upp mera bilder när man har dem på mobilen. Sitter ju som aldrig vid datorn längre. :P
 
Sängen väntar så får se om man lyckas somna..
 
 
Sovgott
Hade
 
 

Söndag!!!

Snart var denna helgen över också och gubben har redan åkt iväg för en ny jobbar vecka :S Så denna söndag får jag klara mig själv helt enkelt, har ju som sagt hundarna å kisse så helt själv är jag ju inte. :)
 
Helgen har annars varit lugn vart att grilla hos mamma fredag å lördag och igår drog vi iväg till storforsen en snabbis för att titta lite. Har inte varit dära och de var grymt mycke folk åå varmt som bara den. Men mysigt att stå å titta på forsen iaf. :P
 
 Fick med mig lite bilder hem och denna är en av dom. :)
 
Idag har de inte hänt allt för mycket varit ut med mamma på en långpromenad med Figo å Svante och de var riktigt härligt nästan inga mygg alls plus att de blåste skönt så man höll då inte på att svättas ihjäl.
Nu hade jag tänkt få i mig nå mat och sen bara sitta och glo på teven resten av kvällen.
 
Imorgon kanske man drar iväg till Lule en sväng med mamma för lite shopping på storheden men får se hur de blir.
 
Hade
 

Klart!!!!

Nu är de städat klart eller ja nästan har toan kvar, klart de äckligaste väntar man till sist med att städa. Men de ska nog gå bra har ju handsprit och en massa annat så bakterierna försvinner på ett eller annat sätt. Nae nu ska vi inte snacka skit hära. :)
 
Nu är de bara he sig ut på en promenad med hundarna i goo vädret men funderar på vars man skulle ha tagit sig denna promenad. Kommer jag nog på när jag är igång.. Ska byta om till mina underbara byxor och he mig ut :D
 
Gardinerna är på plats och guuu så snygga de är plus att mera ljus kom in i lägenheten och de kan man ju inte gnälla på :D
Bara he sig ut och sen invänta hjärtat å ut å handla till kvällens grillning. :)
 
Jo just måst he upp myggnätet i sovrummet också :P
Känner mig som en händig kvinna idag..
 
Hade
 
 

Hej å hååå

 
 
 
 
 
Är på ett toppen humör ett sånt humör som man bara glider fram med och hela tiden sitter med ett leende på läpparna å känner att allt är kul :) Så är mitt humör idag och de är ju underbart, solen skiner de är varmt men ändå svalt på något sätt. Hundarna ligger ute på bron och njuter av få ligga ute och titta på allt och alla som går förbi. :)
 
Ja och sen så är de ju även midsommar, fast vi egentligen inte ska göra något speciellt utan bara vara hemma å grilla å umgås så känns de toppen. :) Kanske vi även drar förbi mamma en sväng och hälsar på henne när hon slutar ikväll. :) Marcus är då i Malmis och kör skoter på vattnet och umgås med de som är där. Jag orkade inte följa för jag tänkte städa och byta lite gardiner hära hemma som jag köpt på dollar för någon dag sen. :) Sen så har mitt paket från jotex kommit med mina andra gardiner som jag tänkte ha i köket men har inte hunnit hämta ut de än. :P Funderade om man skulle ha cyklat och gjort de men då vet jag ju inte hur stort de är för jag beställde ju lite mera saker så får nog vänta tills gubben kommer hem istället. :)
Ska bli skönt med lite nytt.. Har även köpt på krukor eller nå grejs som man hänger på väggen ute så ska plantera nå blommor i dom men då har jag inte hunnit köpa nå blommor så får se om man cyklar iväg och gör de. :)
 
Oj så rörigt inlägg de där vart. Haha
 
Ja som på bilden ovan så for vi och badade med hundarna igår i Arvidsjaursjön och Akilles tyckte de var lika roligt som alltid så han var trött efter de. Sen under dagen var vi och shoppade loss på frostab så nu har man massa  gottigott i kylen å frysen :D
 
 
 
Vi for även på kåtan och åt med Olga och Linus och senare på kvällen drog vi ut för att kolla om vi såg någom björn ute i skogarna men icket vi såg någon. Konstigt va???
Vi fick då se en älg iaf. :)
 
 
 
 
Så kort och gott om gårdagens händelser.
Nu ska jag ta tag i att städa å göra fint hära hemma så får ni ha en underbar Midsommar :D
 
Hade puss
 

Hej hej

Jaha ja här hade de gjorts om lite eller snarare mycket. :P Kul att blogg.se kan göra om saker och ting, nu ska man ju bara duger till att använda de nya systemet så att säga.
 
Sitter ju såklart och dricker mitt kaffe och ska snart bege míg till mamma och sen ut på samhället så jag kanske får köpa de som ska köpas. Är ju helt omöjligt att fara med Marcus eller ens få med han, men med mamma funkar de alltid. :)
 
Tyckte synd om gubben som inte sovit ett skit inatt hoppade upp typ pigg å glad för att köra iväg å jobba,
Så han får jag hem ikväll någon gång & nu kanske han lyckas vända tillbaka på dygnet så man får lite vaken tid med han också... Guuud så irriterande jag kan typ knappt blogg från en vanlig dator längre. :S Kommer bara upp fel bokstäver hela tiden.. :P
 
Har funderingar vad man skulle ha gjort midsommar också men de står helt stil :S Vill göra något kul ju...
 
Nae bara he sig till mamma och efter de ut å springa :D :D :D
Kände även nu att jag har träningsvärk från igår :P
 
Hade bra
 
 

Då vare kvällen.

Snart är tisdagen också över och de känns som man inte hunnit med något alls idag. Gubben sov då hela dagen så de enda vi hann köpa idag av alla måsten var hundmat. Ajja allt annat får jag ta någon annan dag i veckan :).

På våran tjejkväll grillade vi och drack lite vin och surrade på om allt möjligt :).
Skönt att solen kunde titta fram lite då och då.

Har även provat på att springa idag och de gick lättare än vad de gjort tidigare så nu äntligen kan jag börja springa igen men kommer hålla mig borta från asfalten. Är överlycklig att motivationen kommit igång igen de var ju trots allt 3 veckor sen jag sprang sist och då fick jag ju ont i benen. Men nu är jag igång igen.
Imorgon om de är bra väder blir de k4 milen med mamma annars blir de en löprunda. :)

Gubben ska även jobba imorgon så jag får hitta på något med mamma istället :)

En bild på lite nya träningskläder :P

Hade


Tisdag

Det känns som de är onsdag idag och varför vet jag inte riktigt men de är skönt att de enbart bara är tisdag :)
Ska då snart hoppa i träningskläderna och he mig ut på en promenad ska även posta ett brev så de blir perfekt. Sen så sover gubben än, han är ju inte så duktig på att vända på dygnet när han jobbat natt men de kan jag väl förstå. :) Så då är de lika bra att roa sig med någon annat så han får sova.

Efter han har vaknat måste vi ut på samhället och göra lite ärenden, måste verkligen köpa myggnät så man kan sova med öppet fönster i sovrummet för nu börja de bli varmt :)

Senare ikväll blir de tjejkväll med mamma och syrran för mamma jobbade dag idag och kväll resten av veckan så då behöver vi inte vänta till kl 9 på kvällen. :) Blir så kort.
Så blir väl en god middag och kanske lite vin till de :)

Köpte hem lite olika viner igår från Luleå också så man har ett lager om man vill sätta sig ute i kvälls solen eller regnet för den delen också och bara njuta av sommaren :D

Nae ska byta om nu så man tar sig iväg innan regnet öser ner.

Hade

Wihooo!

Då var måndagen över och jag ligger i sängen och tänkte snart sova men först och främst får de bli ett litet inlägg :)

Har väl inte hänt allt för mycket sen jag och Nina kom hem från Lule vart ju som en snabb sväng fram och åter. Men de funkar ju de med :)
Jag och gubben har som bara raggat runt och kollat på saker och ting runt om i Arvidsjaur.
Sen så vart de hem och göra sig nå mat å sen Vidar till Nina och Robert för att hälsa på lite. :) Å, ja nu ligger jag i sängen och känner mig ganska sömnig så kommer nog somna så fort jag lägger ner mobilen.

Har hunnit med en promenad idag med och även provat mina nya träningskläder från Pierre Robert och kan ju säga såhära dessa kläder är de skönaste jag har haft på mig byxorna satt perfekt och är riktigt jävla härliga. :)
Så ett litet tips far in på Konsum och köp, även nu när de är halva priset på alla träningskläder :) jag har då köpt mig 2 par till så man har ett gäng med underbart härliga byxor.

Man behöver ju inte alltid gå på de dyra för att känna lyx utan de billiga funkar lika bra. Men de är ju oftast märket som kostar. Jag nöjer mig med de som sitter bekvämt. Å dessutom så är Pierre Roberts träningskläder riktigt snygga älskar byxorna som bara den.

Skönt att man även kommit igång efter lite vila för benens skull men springa tänkte jag avvakta lite till med. Vill inte få ont igen så blir pw än så länge :)
Men de funkar fint de med är riktigt härligt nu när de varit toppen väder hela dagen :)

Nu ska jag sova så man orkar med morgondagens händelser nog för att jag inte har något planerat men de kommet imorgon :) ska då passa på att vara ned gubben under min lediga tid eftersom jag missar en massa i sommar för att jag ska jobba.

En bild på hur byxorna ser ut :)


Soliga måndag :)

Äntligen lite sol och kanske även lite värme under dagen. Är då iaf påväg till Luleå med Nina för hon ska hämta en soffa och göra nå annat så då va jag snäll å följde med :). Fast Inge shopping denna gången fast jag och mamma ska nog dra en shopping runda till veckan :).

Sen när vi kommer hem ska jag försöka handla nå blommor och plantera lite så man får lite sommar på bron.

Ska nog även hinna med en promenad fast utan hundarna så man kommer upp i bra tempo :).

Nae nu vart jag ju sömnig och tänkte va social med Nina som sitter och pratar för fullt ;P

Hade


Regniga söndag.

Söndag igen då och nu är de bara snart en vecka kvar tills man börjar jobba :)

Hunnit måla huset fast de är lite kvar men de får jag och mamma ta till veckan. Haft en riktig härlig helg med släkte å familj :) alltid lika roligt när alla kan vara samlade.
Men synd att alla far hem idag fast då kommer gubben hem istället :) så då får man njuta av hans närvaro i en vecka. De gillas.
Skönt att större delen av huset är målat. Så slipper man tänka på de resten av sommarn. :)


I fredags köpte jag en massa nya träningskläder på Konsum för halva priset och de är hur sköna som helst så måste nog dit och köpa mer om de nu finns kvar :). Men nu har jag då lite kläder iaf så till veckan ska de tränas.
Har vilat ett tag pga benen och börja känna mig bättre nu så blir att börja lugnare denna gången.

Ska snart fara till mormor för lite middag och sen ikväll ska de mysas med hjärtat :)

Hade




Torsdag kväll ;)

Då satt man hära igen, sitter med en ansiktsmask och ska snart hoppa i duschen. Efter de tänkte jag gå och lägga mig i en renbäddad säng.
Älskar den känslan när man lägger sug ner och allt känns så nytt och luktar gitt :)
Akilles har såklart hunnit vara dära och bädda om:P pucko hund.

Har dragit iväg en nödvändig beställning från jotex också, vart lite nya sängkläder , nya tallrikar och ett par gardiner som jag tänkte ha i köket :) fick det för ett jävligt bra pris eftersom de var rea och på rean var de 20%. Toppen med andra ord.

Imorgon om jag inte mår skit blir de ut på samhället och kanske shoppa lite med mamma sen tror jag att vi skulle börja måla huset :). Mimmis har ju nå speciellt imorgon så man kanske fyndar sig något fint :).

Nu ska jag hoppa i duschen och sen springa direkt till sängen och försöka sova så man tar sig upp i tid imorgon. ;)

God natt på er sötnosar

Hade


2012-06-14

Shit vad mökrt de vart helt plötsligt ser ut som de ska åska också. :S De får de gärna inte bli. Solen som kom fram för en stund sen for då bort lika fort..
Nu får de sluta regna är så less detta regn nu, kan de inte vara lika fint väder som igår :)

Snart kanske man börja känna sig som en människa igen, smärtan i halsen har som avtagit lite och känner mig inte lika trött. :) Skulle va skönt att känna sig sådära extra pigg någongång.

Ska se om jag hittar någon bra film att slå på till ikväll och sen ska jag nog fixa dipp, gurka och morötter som jag köpte för någon dag sen men de blev inte och göre de den kvällen som jag tänkte. :) Så de får bli ikväll istället.

Nae ska gå och bädda rent i sängen och sen hoppa i duschen så man får sig lite värme.

Sen blir de mys med djuren :D

Såg detta på facebook igår och tyckte de var ganska läckert ändå, ska nog göra så med Marcus alla däck när man köpt sig ett hus :D



Jo pratade med mamma för en stund sen och då hade dom hett halva priset på orkiden jag köpte i tisdags. Så jävla typiskt, ajja den är då snygg ändå och värt de pristet jag köpte den för :P

Hade

Torsdag

Skulle egentligen ha jobbat idag men vakande imorse och mådde skit så de vart att stanna hemma och försöka bli frisk, vet inte om de är denna förkylning som enbart gör att jag har ont i halsen eller om de är något annat som gjort att jag varit konstant trött hela veckan.
Har inte kännt mig utvilad en enda dag fast jag gått och lagt mig i tid och sovit mina timmar så är jag ändå helt slut.. :S
Vaknade 1 idag och känner mig fortfarande skit trött fast jag somna 11 igår. Så idag ska jag vila ska förlytta mig från sängen till soffan och från soffan till sänge. Såklart även gå ut med hundarna också. Men annars ska jag vila tror min kropp har tagit för mycket den senaste tiden :S...

Ajja nog om de, igår steg jag upp ganska tidigt för att dra mig till mamma och tvätta hennes hus inför målningen i helgen. Kan ju inte påstå att de var roligt men nu är de då gjort. :)
Sen vart de tjejkväll med lite grillat å ett litet glass vin somnade såklart i soffan när vi sen skulle se film :) Men de var skönt och då kände jag mig för första gången utvilad :P Konstigt nog, men så fort jag kom hem så började mina ögon bli trötta. :)
Så for ut en sväng med hundarna gjorde nå mackor som jag skulle ha på jobbet idag men de fick bli min frukost hemma istället. Ja jag gick då å la mig efter de och somnade kort där efter.

Annars har de väl inte hänt allt för mycket. :P Imorgon kommer då mina kära syskon och även delar av min släkt på lördag som ska hjälpa till å måla :D Sååå ska blir kul att träffa alla och bara må.
Synd att inte gubben hinner träffa dom bara :S

Miss you honey.

Jo jag har äntligen köpt en blå orkide så nu står den i mitt fönster och ser snygg ut.. :)



Åå den är så fin!!!!!

Ska ut med hundarna nu och sen lägga mig ner ett tag

Hade


Sängen väntar :)

Ska snart hoppa isäng mina ögon är blodsprängda och jag känner mig sjukt slö. Kanske inte så konstigt när man sovit väldigt få timmar inatt. Bara skönt egentligen att inte vända på dygnet heller för på torsdag väntas de jobb hela dagen :). Man vill ju som vara pigg då. Men dessutom ska jag upp tidigt imorgon för att först hinna med en morgonpromenad med hundarna, eller utan för jag vet då inte ens om dom vill med ut kl 6 på morgonen :). Med dels är de för att jag och mamma ska tvätta hela hennes hus eftersom de ska målas i helgen. Så då är de bara stiga upp före fan så de blir klart någon gång :)

Annars har denna dag varit upp å ner mest för att ilskan blossas upp då och då men att vara hos mamma och få prata ut med henne gjorde mig på bättre humör och att solen äntligen ville titta fram :) så just nu känner jag mig lugn.

Redan onsdag imorgon också :)

Sen har jag äntligen köpt hem en blå orkidé som jag fallit för ända sen första dagen jag såg dom på Konsum :) nu står de en i fönster och jag är hel nöjd över att ha slösar onödigt mycket pengar på en blomma.
Men de var de värt :)

God natt & hade




Tisdag

Ja man kokar ju än men de är ingen ide och lägga ner den minsta energin man ha kvar förrän man vet mera :@

Somnade runt 6 5  tiden och vaknade dära vid 10 men jag låg kvar i sängen och drog mig lite men nu har man äntligen tagit sig upp och ska snart bege mig till samhället för lite shopping :D Mohaaa, ska nog in på intersport och kolla om de har någon snygg å bra sommar jacka som inte är så tjock. :) Man skulle ha köpt hem mera tröjor också för jag har typ inga så man springer runt med Marcus istället.
Sen ska jag städa lite å tvätta lite mera å sen he mig ut på en promenad med hundarna. :)

Ska nog även springa in på ica och köpa en god sallad så man kommer igång :)

Halsen blir då inte bättre heller så snart kommer jag väl inte kunna prata :S Typiskt att man ska åka på förkylning men de är väl inte så konstigt heller eftersom gubben var förkyld hela förra veckan. Sen ska man ju aldrig säga att man inte åker dit på de för de gör man ju såklart ändå. Men den är då ganska lindrig än känner bara av halsen (än så länge)...

Vars är solen då, vädret visar ju sol men jag ser bara en massa gråa moln, vore ju trevligt med nå sol så man kan sitta ute på bron å njuta. :)

Ska nog köpa hem nå blommor och kanske börja plantera ute på bron :) Men måst ju nå blommlådor också. Tror jag får cykla till varehuset och se om de finns nå snyggt dära :P

De är bara bra man håller sig i syslor så dagarna går fortare. :)

Dricka upp mitt kaffe och sen dra iväg på äventyr med hojen.

Ska försöka få in nå bilder på datorn från mobilen också, men jag sitter som aldrig på datorn längre. Men ska försöka :P ¨Så de blir mer trevligt i bloggen som någon ändå läser.



Hade

Jobbigt

Jobbigt är det när man inte lyckas somna, känner mig inte ens trött. Jag har inte tid att vända på dygnet och sova bort hela dagen. Känns som att man har för mycket att göra för att bara sova. Men går de inte så går de inte.

Hittat nå nya spel på mobilen som jag roar mig med för att bli sömnig. De går ju som sådär.
Hundarna har somnat för länge sen, tänk om man hade lika lätt som dom.
Nae bara stänga igen ögonen och försöka iaf.

God natt då!

Hade


Måndag

Ja de är mycket som har hänt, roliga saker och saker som inte borde ha hänt. Känner enbart bara ilska och funderar på hur de kommer att sluta, allt jag vill är att de ska lösa sig på bästa sätt.
Går inte föklara hur sur jag är....

Nog om de, Jag och Marcus låg enbart i soffan igår och de var skönt att ta igen sig lite även nu när en förkylning börjar blossa upp :S Suger ju som vanligt..

Idag har Marcus fixat mitt däck så nu kan jag cykla igen och de går lättare än vanligt så de är skönt :D Tur man har en händig gubbe. Efter efter de for han iväg och jobba just nu känner jag att han hellst ha fått vara hemma och längtar så tills han har 3 veckors ledigt. :D Fyfan vad jag ska njuta av att ha han hemma. 
Har även hunnit med lite kvälls jobb idag så de var skönt att tänka på något annat för en stund, Har tvättat en hel del bara för att komma på andra tankar.. Även hunnit med att diska bort all disk så nu är de borta. :P

Ska snart hoppa in i duschen och sen krypa ner i min onepiece och bara må.
Efter denna helg känns de skönt med lite avkoppling. :)
Ska nog även kolla om jag hittar något fint på internet, När man fått tillbaka på skatten så kan man ju unna sig något fint. :)

Imorgon ska jag städa lite och sen ta cykeln till dollar å titta om man hittar nå fint till hemmet å sen tänkte jag in på expert å fixa nå bättre hörlurar till min mobil. Sen ska jag även hinna med en promenad så nu får gärna solen lysa så man skiner upp själv och blir på bättre humör. :)

Annars denna vecka så ska de målas och mina syskon kommer hem till helgen :D Toppen

Saknar Marcus som fan.. Alltid så tomt när han far men en vecka går fort, men denna vecka får gärna gå väldigt fort.

Sen vill jag bara säga att jag är så jävla stolt och glad för de vänner jag har. <3

Hade



Blääää

De tidigare inlägget skrev jag vid 11 idag men fick upp de nu istället.

Blir nog ingen utgång för mig ikväll för jag mår skit, bara de inte är magsjuka som spökar :/ får knappt i mig nå mat och är yr å mår bara allmänt skit.
Typiskt att man ska ligga sjuk en sån här dag :( dom får säkert roligt.

Vi tog oss då på biträden men var bara dära en stund sen började jag må dåligt igen så jag traskade hem. Hann iaf få i mig 2 cider.

Ska försöka ta mig till mamma och ut med hundarna sen blir de väl att ligga i soffan resten av kvällen och sura.

Ajja de hära sög.

Hade


Lördag

Vaknade av att jag var yr och mådde illa inte bra start på denna dag. Vi skulle ju även fara och ställa ut bilen men vädret är ju inte de bästa och gubben är för trött så vi sket i de istället. Får man även vila lite och se om man tar sig ut ikväll eller inte. Fast man inte drack igår så mår man ändå skit idag:/ tror även att de är uvi som spökar. Så blir att pimpla citron idag, typiskt att man ska ha så lätt att få de.

Annars så har jag jobbat lite och sett på när grabbarna kört skoter på vattnet gick bättre för vissa än för andra :) de var iaf trevligt att titta på fast de var skit väder i torsdags fast igår var de fint väder lite varmare. Inte konstigt att man åker på uvi om man står ute i regnet i några timmar.

Ska väl försöka ta mig på systemet iaf de blir utgång ikväll. Har ju en massa hundar att ta hand om också :)

Bjuder på må bilder :)


Onsdag

Äntligen är jag klar med allt till gubbens födelsedag. Tog sin tid och blev en annan tårta än vad jag hade tänkt för den andra såg ut som skit, den åkte i soporna och gubben fick istället en vanlig gräddtårta:). Smörgåstårtan blev helt okej och jag är nöjd med den för att vara första gången också. Sen var de ju ingen som sa att den smakade skit utan att den var god, då måste den ju ha varit godkänd :D

Gubben verkar då nöjd över de han fått idag och de lös om ögonen när han fick se vad mamma gett han och sen fick han en jävligt stor jäger av ante å syrran plus en lite mindre av Nina och Robert :) kul även att de kom förbi så många också :) fast har en hel del smörgåstårta kvar så de får väl bli lunch och middag ett tag ;).

Är trött sim bara den och de är riktig skönt att sitta för sig själv & pusta ut efter dagens slit i köket men huvudsaken är att hjärtat är nöjd med dagen och de verkar han då vars :)

Ska se lite teve och sen sova :) imorgon ska jag och mamma göra huset klart för målning som sker nästa vecka. Bara tagga till för de.
Skönt att även solen ville komma fram då nu får de mer än gärna vara fint väder resten av denna veckan :).

God natt & hade


She doesn´t mind

Städat som någon annan galning men snart är de klart ska bara skura helvetet också :S Har då 2 dagars ledigt från jobbet nu så får vila upp mig har som känt stress hela dagen och än är de inte över ska hinna göra smårgåstårtan och en annan tårta, har inte ens hunnit handla till de. Marcus är ju å skruva så tar mig ingenstans så de blir väl att stiga upp så fort konsum öppnar och sticka dit å handla å börja... Suck, bara man had haft cykeln så hade de ju gått bra att handla en massa men att gå med en massa varor i regnet kändes inte precis kul. FAAAAN att man skulle få punka på den.....
Ajja de löser sig nog på ett eller annat sätt.

Vart då inte att dra å kolla på balen heller fick stanna hemma å städa istället, men jag är inte bitter för de.
Då slipper man då göra de imorgon när de kommer folk hit.

Vill verkligen att de ska vara sol imorgon så man får sin energi tillbaka och slippa känna sig så sjukt slö..
Vill ha ljus och värme.

Nae ska skura golvet nu sen blir de väl soffhäng resten av kvällen..


Hade

Tisdag

Vilket skit väder de är ute nu får solen gärna komma fram så man blir på lite bättre humör också. Får leva med att de är skit väder helt enkelt, man kan ju inte få allt Här i världen.

Jag och Marcus drog ju en sväng till laver igår och de var trevligt att gå runt å titta på de som fanns kvar av de som varit ett ganska stort gruv samhälle. Efter de vart de hem å till mamma för att hälsa på. Vi kom fram till att vi ska göra smörgåstårta och en vanlig tårta. Men vet inte hur jag ska riktigt hinna med allt. Jag jobbar idag och imorgon jobbar mamma hela dagen och hon skull hjälpa mig.
Får nog börja med smörgåstårtan ikväll när mamma slutat.

Nu ska jag ut med hundarna och sen ladda för lite jobb :) sen kanske de blir att kolla på balen om jag hinner måst ju handla till allt också.

Hade


Usch...

Detta väder gör en så fruktansvärt seg, de gör en så på skit humör också. :S Jag som ska ut å gå och har då inte alls lust med de just nu min motivation är på botten just nu... Hundarna tycker nog också de är tråkigt för de ända de gör just nu är att sova, men jag förstår dom.
Kom på att jag väntar på ett besked idag också :D Är väl som de som gör en glad idag.
Sen så tar de ju typ hundra år innan man får sitt paket med mina kläder, behöver dessa just nu så kanske man hittar tillbaka till orken.

Ajja i veckan ska jag och syrran köra lite backträning, känner redan nu hur slut jag kommer vara :) Men de är bara bra hon drar med mig ut och träna i naturen :) Vet inte än vilken backe de blir men den lär säkert vara grymt jobbig. Bara mina ben är på min sida den dagen så jag klarar va de :P

Imorgon blir de jobb igen fast en kort dag, eftermiddags turen :)

Får se om jag och gubben sticker till Laver snart för att kolla lite så då får hundarna ut å springa av sig lite :)

Sen vill jag verkligen inte att Marcus ska smitta mig med sin förkylning för de har jag inte riktigt tid med just nu. :)

Nae svamlar på som vanligt nu ska jag ta på mig nå varma kläder å sen dra med mig gubben ut för att sitta inne gör en ju galen. :)

Hade

Säger väl godnatt

Ligger i sängen och väntar på att bli lite sömnig, kommer nog sova gott inatt. När man jobbat hela helgen så blir man ju som små trött och redan nu känner man sig trött.
Marcus stackarn är sjuk och har feber så får nog ta hand om han tills han blir frisk :). Lite små kul när killar är sjuk de blir så svaga å hjälplösa men ändå gullig på något sätt ;).
Så mycket gubben gjort för mig så kanske man borde vara lite generös tillbaka.
Imorgon blir de nog en shopping tur på expert till mobilen så får se om man hittar nå trevligt.
Måste även komma på något till Marcus födelsedag, köpa en till present lite dåligt samvete har man ju för telefonen. Så något mer skulle väl inte skada sen vill jag att mitt paket med träningsläger ska komma i veckan :). Blev glad när jag kom på att jag beställt nå nytt.

Tycker även att rätt person vann bb, Hanna var värd vinsten :)

Ska göra som mina gubbar, sova ;P



God natt <3


Söndag

Hej hej man kan ju som äntligen säga att man har helg iaf till på tisdag :) sen börja man jobba lite smått innan man går på vikariatet för sommarn. Har fått de nya schemat och vart mer nöjd över detta blir många långhelger :) fast helgerna är såklart som tidigare men de får jag ta att jobba nattivalen och motorveckan. Väntar på att bb finalen ska börja men klockan blir ju aldrig 9.
Även snart studentveckan kan förstå att de kommer bli en härlig vecka för de som tar studenten :). Blir nog att fara å titta på balen kanske även gå ut :) får väl se vad denna vecka har att bjuda på förutom jobb då.

Har även fått punka på cykeln så måste fixa ny slang i veckan också så får hjärtat byta den åt mig :D

Ska klä mig och he mig ut med hundarna på en promenad så de blir nöjda :)

Ha en trevlig kväll


Jobbet

Då hade man lunchrast då, passar på att vila en stund innan rasten tar slut. Första gången jag provar blogga från mobilen också. :) Älskar denna mobil och jag som inte skulle ha någon iPhone men jag äger en ändå fast jag inte ens ha begärt någon. :) Går som inte tacka Marcus nog mycket heller. :) Har eftermiddag idag så slutar efter 4 så då blir de hem och byta om & he sig ut med stavarna. Fick sånt sug att röra på mig lite : P Skönt att även Marcus kommit hem så slipper man vara själv i en vecka, i love it ;) Ska ställa larmet och sova en stund Hade


Jobbelijobbbb

Är hemma på min rast nu som jag har till halv 4 :) Första passet gick då fort och klockan har redan hunnit bli snart halv 1 så Fundera om man skulle ha lagt sig å vila ett tag så man är lite piggare, vart tvär trött.  Sen väntar jag en kort kväll till halv 9 sen cykla gärnet hem och pussa på hjärtat som kommer hem ikväll någongång :D :D 
Blir väl lite myskväll och sen hopp isäng för att orka upp å jobba imorgon också :)
Imorgon blir de 7-16:30 pass så då hinner man hem och mysa plus se bb finalen!!

Trycker i mig lite kaffe och ska nog ta en diet shake till lunch kändes jobbigt att göra nå mat när man är så trött.

Går riktigt bra att jobba också känns som man inte alls varit borta så länge och de är alltid kul att träffa sina gubbar och gummor igen :P

Nae ska sova en stund.

Ha en underbar lördag


Strax sängen

Då var snart denna fredag över, ska se klart bb och sen försöka sova så man tar sig upp i tid imorgon. :)
Har tvättat som en galning ikväll känns de som, vikt och lagt in i garderoben å snyggat till lite i gubbens så han hittar de han ska ha. :P Tur man är snäll ibland.

Var så länge sen jag jobbade så kommer få ta igen en massa känns de som men de ska nog gå bra ändå. :)
Ska bli kul att komma igång igen och ha rutinerna inne.

Tog en promenad med hundarna istället för med stavarna, man får passa på när solen skiner lite plus att de är väldigt mysigt att gå ut på kvällen :)

Imorgon kommer även gubben hem :D Lääääängtar

Se klart bb och sluta svamla.

Hade bra & godnatt

Fredag

Visst är de då fredag idag? håller inte koll riktigt känner jag.
Ajja, Pite resen är klar och de gick snabbt Nina hitta såklart en massa snyggt å ja jag blir typ deprimerad, fanns så mycket snyggt som man ville ha men se men inte köpa var de ju :S Ååå är så typiskt när man väl ska iväg och shoppa så finns de typ inget man vill ha men när man inte ska köpa något så finns de massor :@

Fundera på att shoppa lite på internet bara för att :P Jag får väl tänka såhära jag sparar ju lite pengar som jag annars skulle köpa massor för :)

Var då å åt på max och påvägen hem blev de en lyx shake :D
De får jag fan unna mig men ska ut med stavarna sen ikväll ändå. "ångest".
Nae men de är ju helg och då får jag äta lite extra gott plus imorgon jobbar jag ju hela dagen/kvällen så kommer köra på något lätt för hinner inte stoppa i mig massa gottigott :)




Ska kolla runt lite på kläder å sånt nu sen fortsätta städa bara för att hålla mig vaken så jag är trött ikväll :) Håller på att somna på plats.

Hade

1 Juni

Ser ut som de ska börja regna snart vart ganska mörkt ute helt plötsligt. Ajja må väl va eftersom de ändå inte skull va så bra väder i helgen. Jag ska ju jobba hela helgen så lite regn skadar inte fast de är ju som skönt när solen skiner också man blir ju som på bättre humör. :)

Nu svamlar jag på som vanligt. Tog mig kanske ínte upp lika tidigt som tänkt men kl 9 var jag då uppe så tidigare än vanligt.

Ska snart gå och göra mig klar för en resa till Pite :) Blir se men inte köpa idag, fyfan kommer bli tuft. :P Har ju iaf snart ett paket från gina som kommer så lite nytt är då påväg hem :) Fast å andra sidan skulle man ha behövt köpa nå fint till gubben för han fyller ju år nästa vecka. :)

Nae dricka mitt kaffe och ta mig en shake :)

Hade

RSS 2.0