Godmorgon

Fast morgon har det varit sen 7 imorse då gumman tyckte de var lägligt att faktiskt vakna just då.
Hon låg mest bara och tjollrade, fick iväg några såna där söta glädje skrik som ilar fint i öronen, några sparkar fick man också sen att försöka stoppa tutten i munnen ett antal gånger borde funka snart och typ lyckats få henne att somna om. Ja då kommer den där fina brakskiten som fyller hela blöjan så där var de kört bara stiga upp.😔
Denna morsa är van vid att få sova till 10, halv 11 åtminstone.


Men nu börjar man då vakna till och ungen har somnat om för ett tag sen, yes sjävklart när jag är för pigg för att somna om. Dessutom har vi en fullspäckad dag att se framemot då dagen/kvällen ska spenderas med min familj. Julklappsleken,dela ut lite julklappar till barnen och massa mer roligt. 😊 vet dock inte hur jag ska få upp Marcus då han varit vaken typ hela natten för att vänta på att julskinkan ska bli klar, tog ju typ bara 6 timmar!!!
Men en god frukost med julskinkan fick man då imorse så det var ju ett plus. 👍

Känner även att en förkylning håller på att bryta ut på mig också, tack och lov är bara gumman snorig & sluppit febern sen i söndags men tydligen så är det min tur nu.
Vill verkligen inte bli förkyld och orkeslös men det är ju som den tiden på året så går nog inte göra så mycket åt de.
Bara gumman får vara frisk är jag nöjd.

Nu Ska fortsätta se lite Nyhetsmorgon sen ska jag ut & kissa djuren. 😊

Ha en fin dag.! 💕

Måndag

Gårdagen blev en riktig hemma dag dels för att de var svinigt kallt ute och gumman åkte även på förkylning & feber natten till söndag så hon var inte alls pigg.
Väldigt jobbigt att se hon så hängning, snorigare än den snorigaste var hon på de plus att nässugen är ju inte poppis så gårdagen var inte alls rolig. 
Men trotts de har hon sovit bra inatt fått upp några få gånger för att tömma näsan bara. 

Mycket piggare är hon då idag så jag hoppas verkligen de var en kortvarig förkylning så hon får bli frisk snart.
Ammade henne väldigt ofta igår och ska nog göra de idag också så hon får i sig mycket vätska. 😊
Kan ju mycket väl vara en tand jävel på g för hon har varit små grinig de senaste dagarna. 
Jävla typiskt att de ska vara så kallt ute idag också annars hade hon fått sova i vagnen för där kan hon ju sova hur länge som helst är ju även bra att få friskluft för hennes näsa plus att sömn är ju de hon behöver så hon blir frisk.
Hon sover så dåligt inne blir bra små fjutar. 
Men kanske blir mildare mot eftermiddagen. ☺️

Idag blir det nog att fortsätta tvätta & stöka på lite i hemmet så man slipper tänka på de över nyår.
Sen måst jag och hjärtat föröka ta oss ut för att handla till imorgon då vi har lilla jul med min familj. 😊
Men Marcus har ju varit vaken halva natten så han lär ju sova till imorgon. 

Ja vi får ta dagen som den kommer så länge jag hinner med allt. 😜

Hoppas helgen varit bra.
Hade fint idag. 💋


Förvirrad.

När det är röda dagar mitt i veckan tappar man totalt bort va det är för dag eftersom det känns som att de är lördag hela veckan. 😜
Idag är det ju då lördag iaf men man är ändå som ett frågetecken var eviga dag. 
Förvirrande, ja oja. 😄

Gårdagen spenderades i Luleå med halva Sveriges befolkning, ( kändes de då som ).
Tur vi åkte lite senare då jag inte fick mycket till sömn alls & de var inte tack vare Elisabeth för hon sovde hur bra som helst, jag kunde inte somna bara.
Det sköna va ju att man var vaken då gumman ville ha mat. 😊
Iaf, Hade vi varit där då affärerna hade öppnat hade man ju fått trängas hela dagen men eftersom vi kom dit senare så blev de bara mindre & mindre folk för varje affärer vi var in i.
Sjävklart blev det lite kläder till Lill hjärtat och en ny klänning till mig plus lite annat smått. 😊
En trevlig dag i Luleå på Storheden är aldrig fel. Särskilt då man får fynda massa fint till gumman. 

Gumman var då trött på kvällen och somnade ovanligt fort men efter en massa ränande, folk & rubbade sovtider så förstår jag att hon är väldigt trött om kvällarna.
Ikväll somna hon också väldigt fort. 😊

Då jag vaknade idag drog jag och mamma iväg till Jörn för att hämta Leia och Tina så vi har som spenderat hela dagen med de.
Men imorgon måste jag försöka städa lite här hemma då jag inte alls har haft ork eller ens tid till de. 
Kanske blir en sväng ut med skotern också om nu vädret tillåter det. 😊

Annars så spenderas dessa dagar med familjen måste ju passa på då alla är hemma eftersom det blir så långt mellan gångerna. Otroligt nog har dagarna inte gått allt för fort så man har fler dagar att se framemot med syskonen. 😊
Sen är det ju otroligt skönt att ha haft Marcus ledig från allt som har med skruvning att göra så han är inte för trött då man vill hitta på något plus att han är ledig i mer en än vecka till. 👍

Gumman blev ju även 5 månader idag och förstå att nästa månad/år blir hon ju halvåret...😭 
Hon är ju snart ingen bebis längre.!! 💜
Ska bli spännande att se vad som kommer ske i hennes utveckling denna månad eftersom för varje månad som går så händer de så otroligt mycket i hennes utveckling, man sitter som bara och gapar för hur mycket nytt hon faktiskt gör på bara en månad. ☺️

Nae nu ska jag ut och sparka med vovvarna sen förska få sin nörd till pojkvän att sluta spela.!!!!
Skit mysig lördag.! 

Ha en fortsatt fin kväll. ❤️





Underbart

Hej & hå är propp mätt efter ett otroligt gott julbord hos syrran ikväll och än är jag faktiskt inte less det. ☺️

Julen är återigen snart över och iår blev det att vara i missen med hjärtats familj.
Faktiskt första gången vi firar jul ihop sen vi blev tillsammans men nu när vi har Elisabeth blir det att fortsätta fira julen tillsammans. 💕
Gumman fick väldigt mycket fina julklappar och än har hon kvar några men de ska vi öppna då vi ska ha lilla jul med min familj nästa vecka.
Annars var gårdagen riktigt trevlig så trevlig att Elisabeth vägrade sova på dagen, nyfiken och villa vara med va bara förnamnet. Men det är klart de var en massa djur och människor så sova vill man ju inte göra då.
Tillslut fick vi he in hon i bilen och fara & dra en ragg i byn då hon bara blev tröttare & tröttare och så fort vi klickade fast stolen i bilen så somnade hon. 😅


Våran lilla tomtegumma. ❤️

Då vi kom hem igen blev det mys till tomten är far till alla barn sen orkade jag inte hålla mig vaken längre så jag somnade så fort jag skallade kudden och sovit otroligt gott inatt. 

Ikväll är det ju hemvändar fest på Lappis och pappan är ute på galej fast på klubben så han lär ju dyka upp väldigt sent.
Var sjukt länge sen jag var ut på juldagen, förra året var jag ju gravid och iår ville jag vara hemma med mitt lilla hjärta och det tidigare åren har jag som aldrig varit sugen på att gå ut. Men jag älskar mitt liv som mamma och har det så mycket trevligare hemma med min tös än att vara ute så jag klagar verkligen inte.
Myskväll med sitt barn slår verkligen allt 

Men pappan måste ju få ut och roa sig då och då. 😋

Gumman har just somat så jag ska se om jag hittar någon film som man kan glo på tills jag inte orkar vara vaken längre för imorgon om det inte är svin kallt & snöstorm så hade jag och mamma tänkt dra till Luleå för lite shopping på MELLANDAGSREAN fast vi hade bara tänkt springa runt ute på Storheden, kändes jobbigt att åka in till stan och slåss om allt. ☺️
Blir väl en sväng med hjärtat också fast i helgen & i Skellefteå.
Men han klarar ju inte av att gå i klädaffärer så bäst man passar på att åka med mamma och göra bort de så man slipper hans gnäll. 

Nae nu ska jag glo på teven en stund, kanske hittar mig någon julfilm. ☺️

Hade fint. 💋❤️




Söndag

Tycker faktiskt det är skönt att de är söndag idag då resten av veckan kommer vara ännu bättre än en kort helg. 😊
Marcus jobbar ju bara imorgon sen har han typ 2 veckors julledigthet då han tagit ut lite pappadagar under mellandagarna så jag klagar inte.

Vi har inte gjort allt för mycket denna helg, Marcus slipade lite till trappen igår och jag hade tänkt försöka måla ett varv  på alla stolpar vilket suger då det går så sakta men det måste ju bli gjort någon gång så.
Marcus var ju duktig och målade på en hel del förra helgen så snart så är den delen klar. Trappstegen ska ju också snyggast till men det ansvaret lämnar jag åt gubben då han vet hur han vill ha det.

Annars idag blir det att tvätta och städa lite då jag inte riktigt gjort de under veckan eftersom jag bakat nästan varje dag. ☺️
Men tänkte börja dagen med en liten promenad med vovvarna, har ju även mammas hundar så blir att gå lite fram & tillbaka men som sagt lite extra motion skadar ju inte. 👍
Resten av dagen får man väl se vad som händer förutom städning så har jag då inget annat inplanerat så får ta dagen som den kommer.


Mamma gjorde denna urgullig tomte till mig så den står så fint ute på bron. 
Hon har en ännu strörre och eftersom jag inte är så himla pysslig av mig så var hon snäll och gjorde en liten till mig. 😄

Nae nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen klä lilla hjärtat så vi kommer igång någon gång idag. 😉

Ha en fin 4e advent. 🎄

Pust & stön

Vilken fredag det har varit, idag har man inte suttit i många minuter.
Vi vaknade vid 9 tiden imorse då bakning stått på chemat hela dagen.
Hann med en skottning av gården innan jag drog vidare till mamma vilket var ett bra beslut eftersom det toksnöat hela dagen så andra svängen med skottning var inte nådig precis tur snön var otroligt lätt annars har jag legat kvar på gården 😜
Nu är det bara vänta in plogen så en till skottning har man då att se framemot idag.

Gårdagen spenderades hos mamma men hann inte med mycket till bakning då gumman inte riktigt ville sova plus jag hade en tandläkar tid mitt i allt som tog längre tid än väntat.
Blir en liten operation så jag får bort min visdomstand som tydligen sitter fel så den är otroligt jobbig att ha i käften.
Stör mig riktigt mycket på den så skönt att få bort helvetet såsmåningom. ☺️

Vi har iaf lyckats baka klart det mesta är nog bara två bakverk till som ska göras.
Idag gick det då undan då man inte hade massa annat inplanerat och allt blev otroligt gott på de så kommer finnas mycke gottigott till jul.
Tur är det att allt som vi bakat finns hos mamma annars har väl jag och Marcus lyckats trycka i oss allt. 😁


Hemmagjorda Trillingnötter var en av sakerna vi hann med idag, är ju som ett måste vid jul då Aladin chokladaskarna bojkottat de nuförtiden så gjorde egna & grymt goda blev dom. 👍

Kommer somna tidig ikväll känns de som om nu tösen behagar att somna hon också i någorlunda tid hon har nog kommit i någon sorts fas då hon vaknar oftare om nätterna men som tur är sover hon bra på morgonen så sömn får jag då.

Annars väntar vi på att pappan ska sluta jobba så vi tar oss iväg för att handla till  middag sen blir det väl fredagsmys med enbart gumman & hundarna ikväll, Marcus lär väl vara och ordna på klubben hela kvällen plus helgen. 

Nae nu är det blöjbyte på gumman.

Ha en fin fredag.! 



Full fart.!!

Denna dag har gått så otroligt fort men jag och mamsen hann då med lite bakning iaf så imorgon måste jag och tösen försöka stiga upp lite tidigare så vi hinner men ännu mera. 🍪


Detta hann vi med idag plus bottnarna till daimbiskvierna som jag hade tänkt pröva eftersom så många säger att de är super goda. 😊
Är ju faktiskt otroligt roligt att baka och innan vi började så sövde jag tösen i barnvagnen, fick väcka upp henne baki 4 tiden då hade hon då sovit ett bra tag så nu har jag en pigg och glad tös.
Plus att jag hade mina hände fria till att baka.
Kan verkligen inte klaga på att vara mammaledig då man hinner med så mycket som då att baka.
Har som alltid jobbat mycket före jul så mamma har fått stå för bakningen tidigare jular. 

Nu är det bara invänta Marcus så jag får fara ut på en sparktur med hundarna men som vanligt jobbar han över.!

Hade 



Onsdag

Onsdag idag vilket är otroligt skönt då jag mer än gärna vill ha fredag för på fredag kommer äntligen Bellan och Anton hem.!! ☺️
Sist vi sågs var i somras så det är ju ett tag sen, dessutom får de ju träffa Elisabeth för första gången också. 
Guuu vad jag älskar julen då vi är hela familjen samlad. 💕

Fick upp ett städar il i måndags och städade hela övervåningen plus drog en ragg med dammsugaren nere så ska förska ta tag i nedervåningen någon dag också.
Gumman låg ute i vagnen och sov så då slapp man ju störa henne med allt städande.
Helt plösligt är vagnen favorit stället att sova på nu, där ute kan hon sova hur länge som helst. 👍
Otroligt skönt då man får mer gjort inne.!

Ett bombhot mot skolan har det också varit i veckan, tur nog var det ett falsktalarm men det är ändå så obehagligt då det kommer så nära in på en.
Sånt ska bara inte hända i vårat lilla samhälle.! 

Jag och mamma var och storhandlade till bakning igår så jag ska klä tösen och gå med henne till mamma sen ut på en sparktur med vovvarna sen ska de bakas hej vilt.!!!!  😄
Har lyckas hitta väldigt många recept som måste prövas så fika till jul kommer definitivt att finnas. 

Nae bara dricka sitt kaffe och klä hjärtat.
Ha en fin onsdag. 💋


Söndag

3 advent är det ju idag och som vanligt lyckas jag ju aldrig fixa nå ljus så man kan tända får försöka bli bättre på det. 

Lyckades faktiskt vara duktig och måla ett varv på panelen i halen/trappen men det räckte ju inte med det så påbörjade ett varv till idag men blev less så Marcus fick ta över så han är snart klar dock så behövs det minst ett till varv med färg innan det är klart.... Suck, tror vi är inne på 4 varvet nu trots grundmålning!! Sen är det nog bara färg på trappan som ska fixas klart. 😊
Varför kan man inte tycka sånt här är roligt istället så vi blir klara någon gång jag far hellre ut och skottar gården. 
Men nu under julen har Marcus lång ledigt så då kanske vi får trappen klar så vi kan påbörja ett nytt projekt. 
Marcus fick även ett ryck med att byta däck på mercan igår, så han får bort den någon gång får se om han orkar lägga om till vinterdäck på bmwn idag men den är då som klar bara några bilder och ut på blocket med den efter de. ☺️

När det blev klart med bilar & målning snörde jag ihop en god middag sen blev det mys till american horror story som vi lyckades se klart nu är det bara hålla tummarna att säsong 3 kommer ut på Netflix snart. 😉
Lyckades även få gumman isäng vid halv 11 igår, mera godkänt än 1 tiden iaf.
Sen vakna vi halv 9 av ett skit kalas efter de var bytt somnade vi om till 10.
Var tänkt vi skulle ut med skotern idag men det kändes för kallt så vi får spara det till en annan helg. Vill ju prov åka våran nya fina skoterpulka. 😊

Nae nu ska jag gå ut och skotta upp gården så vi rymmer en till bil & ta bort de plogen kom med sen ska jag ta en lååååång dusch. 
Bara passa på då gumman sover. 😄

Ha en fin söndag.! 


Lucia

Mysigt med lucia idag och inte alls många dagar kvar till jul. ☺️
Snöa gör det också vilket faktisk är jävligt skönt då det flesta städer inte har någon snö.
Skulle kännas hemskt att inte ha en vit jul snön gör ju att julen blir lite extra mysig. 😊
Sen att skotta är faktiskt ganska roande måste ha blivit sjuk eller något men det är som härligt på något konstigt vis.
Hatade att skotta mammas gård då vi bodde i lägenhet de helger hon jobbade och de kommit snö.
Kanske man skulle ha börjar jobba med att skotta snö åt folk om vintrarna. 😂

Igår blev det en dag på samhället med mamma, lunch och spring i lite affärer då jag kom hem snörde jag gumman i vagnen så hon skulle få sova.
For ut med vovvarna en sväng & på den svängen somnade hon. 
Sen kom Matilda, Frans & Freddy förbi så det blev en liten middag med dom.
Alltid lika trevligt att få besök av de plus att man saknar de ju lite då det flyttat utanför samhället men långt är det ju inte precis så en bilfärd hit & dit är ju som bara trevligt. 😜
Mot kvällen blev det mys framför svenska hjältar galan och ett tapert försökte att få gumman att somna före 12 men gick inte så bra men tillslut somnade hon då klockan var närmare 1. 😁
Skit unge ska ju bara ligga och tjollra på och att försöka få henne att somna i famnen är typ omöjligt då hon vägrar ligga stila.
Men tack och lov är hon ju då aldrig sur när man lägger henne utan det är just det där att hon är typ hyperglad då det ska sovas fast skit ungen är väldigt trött.
Få prova bädda ner henne i vaggan och se om hon vill somna där. 😉

Varenda gång man ska ta kort så kommer alltid Akilles me in i bilden.!!
Gumman har börjat tycka hundarna är väldigt intressanta. 💕

Ska snart he mig ut på en promenad med vovvarna sen hade jag tänkt försöka måla klart i halen så vi blir klara någon gång, Marcus sover då än och lär ju då fortsätta med de ett tag till, har tänkt vara snäll och låta han sova. 😊
Sen måste jag hitta en vettig såg så jag kan börja med ett litet hyll projekt som förhoppngsvis kommer bli väldigt bra då det blir klart. 
Någon gång kanske man skulle försöka vara händig. 😜

Nae klä ungen så vi kommer oss ut någon gång lär ju då få ploga fram med barnvagnen på gångbanan efter vägen tror nog inte det plogat något. 
Akilles får dra oss fram.

Ha en fin lördag & Lucia för det ska vi bane mig ha. 💋



Hopp, hopp

Denna vecka har som varit en latar vecka då vi inte fått mycket gjort om dagarna, ja jag då tösen kan ju som inte hjälpa till riktigt med tvätt & sånt. 😜
Fick då upp ett litet il igår så lyckades renbädda, tvätta, hänga & vika tvätt plus ut och skotta snön som kom igår. ☺️

Idag har jag inte heller fått mycket gjort men lyckades då hitta energi till att ta bort de plogen kom med och för första gången blev det inte mycket till plogkant vilket jag uppskattade väldigt mycket.
När gumman lix var påklädd och i vagnen tog vi ut hundarna på en liten promenad så nu väntar vi på att pappan ska komma hem. 😊

Gumman är just nu i hoppgungan och studsar för fullt men ska snart ta upp henne och ge henne lite morotspuré vilket hon verkar börja gilla. Mer och mer intresserad blir hon då av att jag och Marcus äter så hon stirrar ut oss båda väldigt intensivt. 
Går typ inte heller längre ha hon i babysittern då hon enbart ska sätta sig upp, den vi har är ganska lutande och går som inte ställa upp så hon har fått börja sitta i hokus pokus stolen. 😄
Just nu vill jag stanna tiden och bara he in hon i magen igen för det går verkligen såååå otroligt fort och bara den här månaden har hennes utveckling bara exploderat, hon har gjort så mycket nytt så man hinner inte med.

Även de senaste kvällarna har Elisabeth typ skrattat sig till sömn och då kan man ju inte heller riktigt låta bli att dö i skratt. 
Hon kan tjollra på & skratta ett bra tag och sen helt plösligt blir det tvär tyst och då har hon somnat. 😂
Vi fick verkligen en sjukt nöjd & glad unge. ❤️


Ikväll är pappan hemma då han skruvat en hel del i veckan så blir mys och se bb finalen så kvällen ser jag framemot pch imorgon är det fredag. 😉

Nae ge tösen nå mat och sen börja med nå middag till oss. 

Hade fint. 💕



Smakisar.

Här har det varit tyst ett tag men jag har inte riktigt hittat någon lust av att blogga så den har fått vila lite. 😊
I helgen har vi inte gjort allt för mycket förutom Marcus som oftast har fullt upp med det mesta och denna gången var det saker till klubben som skulle fixas så jag och gumman har fått roa oss själva.
Igår däremot så hade vi pappan i huset för oss själva så vi for tvärt till aborr på julmarknad men vi åkte ganska sent så var inte så mycket att se så vi for som nästan direkt vi kom. Resten av söndagen blev att spendera framför lite serier plus sjävklart en massa bus med gumman & en god middag på det.
Blev ett bra avslut på helgen. 

Vi har ju börjat med att ha henne i hoppgungan vilket hon tycker är skit kul så på kvällarna har vi oftast en väldigt trött tös. ☺️ 
Började även ge gumman smakportioner förra veckan och ja hon visar då väldigt många ansiktsuttryck.! Otroligt söt är hon då, hon tycker nog inte precis det är någon höjdare än men snart är hon ju halvåret och ska börja äta annat än bara bröstmjölk.
 Vilket gör att jag får ÅNGEST och vill sätta mig ner och gråta en skvätt, snart är hon ju inte längre minst i kusinskaran heller. Slutar snart med ett att vi kommer skaffa ett syskon åt henne. 😜
Det är ju sååå otroligt mysigt med bebismys fast nu har hon ju börjat greppa näsan och nyper en så mystundrerna brukar sluta med röd näsa. 😂

Fullmåne har det ju även varit i helgen så vi har sovit väldigt dåligt medan resten av familjen legat & snarkat helnätterna. Hur fan kan en måne påverka ens sömn så jävulst? 
Elisabeth sover väldigt oroligt och vaknar mer än vanligt jag vrider och vänder på mig hela tiden så man vaknar varje timme. Men vi har då tagit igen den sömnen på morgonen. 😊

Idag blir det en latmåndag då jag lagt bort energin någerst. Kanske lyckas att starta en tvätt åtminstone men det återstår ju att se.
Nu ska jag ta och äta nå lunch innan jag somnar. 

Ha en fin dag. 




Tisdag

Idag blir det återigen en städar dag fick bort lite av tvättberget igår så bara fortsätta med den idag också. ☺️
Fick upp lite mer julpynt också och även en ljusslinga ute så nu är det lite mer juligt här hemma.
Måst upp med nå gardiner nere sen tror jag att det får bli bra med pyntet för iår. 

Blir även en tvättning av sofföverdrag då Akilles bestämde att han skulle spy ner halva soffan igår kväll hann då flytta mattan iaf. 
Har aldrig sett han spy så mycket så blev en hel del att ta upp, Aragon hjälpte till medan jag höll på att spy...
Inte ens en förvarning fick man utan kom som en raket på soffan. 
Ghaaaa.!!!

Jag måst försöka hitta energi till att dra & handla nå mat för resten av veckan men det kändes så otroligt tråkigt.
Resten av julklapparna har kommit så måst ju hämta ut de. Då har vi lite paket att slå in.
Nog för att jag är sämst på att slå in paket vet inte riktigt vad som hände där? Skriva & slå in paket snyggt är verkligen egenskaper jag saknar. 😂

Nae nu ska jag ta tag i att städa lite så det blir klart någon gång.
Men först och främst leka med tösen så hon kanske somnar. ☺️


Haha, denna bilden stämmer ju som in ganska bra på denna månad. 👍

Hade en fin dag.!




På språng

Känns som vi inte gjort annat än varit på språng hela helgen.
Gumman har då fått se en massa nya saker & fått vara på helt nya platser så hon har somnat väldigt fort i helgen och sovit som en stock hela nätterna. 😊


I fredags blev det ju en tripp till Piteå, lördag blev det en dag på samhället där vi for på loppisen de hade på medan men hittade inget.
På kvällen blev vi bjudna på årets första julbord vilket var otroligt gott, var ju syrran och Ante som hade snört ihop de. 👍
Lördagskvällen avslutade vi framför teven men både jag och Marcus var väldigt trötta så Marcus somnade i soffan medan jag gick och la mig i sängen.
Igår var vi på dop i gråträsk då lille Sigge skulle döpas.
Väldigt fint dop och otroligt mysig kyrka.
Efter dopet for vi en sväng till missen och hälsade på en liten stund sen for vi förbi Frans & Matilda i deras hus så var trevligt att träffa de och se huset. ☺️
När vi kom hem därifrån så blev det att mysa ner oss i soffan för att se andra säsongen av American horror story då de kommit ut på netflix.
Denna säsong var då mycket vidrigare än den första.
Är faktiskt en riktigt bra serie men man måst som se varenda avsnitt för att förstå all handling då det hoppas fram och tillbaka. 😜
Men helt klart sevärd serie att följa om man gillar att se skräck filmer.  

Idag blir det en städar dag då det blivit ett litet tvättberg i tvättstugan så bäst att få bort den fort sen måst dammsugaren fram och även lite mer julpynt ska upp. 😄
Äntligen är det december och första advent har passerat, man kan ju inget annat göra än att älska denna månad då man har så mycket att se framemot.

Nu ska jag kolla hur gumman har det ute i vagnen då hon somnade på promenaden med vovvarna. 

Hoppas eran helg har varit riktigt bra som våran.
Ha en fin måndag hörrni. 💕

RSS 2.0