Upp & ner.

Ligger just nu i sängen och ska snart sova. Mamma har en så otroligt skön säng men ändå längtar jag faktiskt tillbaka till min egen säng och Akilles trängandes vid skallen. :P
Men imorgon kommer hon hem igen så då flyttar jag hem till mina gubbar. :)

Har varit riktigt trött idag och mitt humör har svängt från bra till jävligt dåligt, hatar såna dagar då man bara ogillar allt och inget känns roligt alls.
Men jag tog bilen for å handlade och sen körde jag ner till Arvidsjaursjön och badade med hundarna. Svante bada, jag gick och svalkade bena medans Figo försökte dra oss in i land då han verkligen inte tycker om att bada. :P
Det fick mig då på bra humör och sen har vi även hunnit vara ute med Josefs båt, var sååå sjukt härligt. :)

Tror nog jag ska försöka dra iväg och bada med Akilles & Aragon någon dag i veckan om nu vädret vill vara lika härligt som idag, ville bara hoppa i och bada för vattnet var inte alls kallt utan väldigt svalkande. :)

Nu börjar klockan bli för mycket & ögonen börja svida så då är det nog bäst att sova.

Hade & God natt <3




Söndag

Denna helgen har varit väldigt kort och imorgon är det en ny arbetsvecka som väntar men som tur är, är jag ju ledig till helgen också plus att jag tagit ut semester på onsdag så blir inte så himla lång vecka ändå. :)

Igår fick jag inte mycket gjort alls som jag hade tänkt att jag skulle få men tröttheten tog över och jag somnade hemma i soffan och vaknade någon timma efter och funderade hur jag riktigt tänkte.. Ajja nya tag idag.
Då Marcus kom hem från jobbet drog vi till mamma och startade grillen sen slog vi igång en film och de kändes som evigheter sist då vi bara satt hemma och kollade på film. Var då iaf riktigt mysigt att bara ha en hemma kväll med film å massa gott. ;)

Annica, Samuel och deras nya lilla bebis Lucas har hunnit vara förbi en sväng idag så fick träffa dom en liten stund innan de skulle åka hem igen. :)

Nu väntar jag bara på att Marcus ska komma så vi får hitta på något idag.
Solen och värmen är ju då också framme så ska he mig ut på en promenad med hundarna först. :)

Hade


Usch då!!

Denna dagen blev inte riktigt som planerat då Marcus tog på sig att jobba i Jörn idag så inget Skellefteå. :/
Svårt att släppa de gamla jobbet tror jag. :P

Jag får försöka roa mig med något annat helt enkelt.
Sitter hemma i lägenheten just nu och äter lite frukost har fortfarande inte riktigt vaknat till än, Figo har försökt få upp mig sen kl 6 imorse då de är van att stiga upp då men icket jag ville ha lite sovmorgon. :)

Jag ska nog börja denna dagen med att lägga in en till färgbomb, duscha, ut med mammas hundar och sen iväg på samhället en sväng. :)
Tur mamma lämnade bilen hemma så ska nog fara någerst så Figo å Svante får vara lösa. :) Ta sig en promenad någon annan stans än bara i samhället.

Nu när Marcus är borta till ikväll blir de mycket flängandes fram och tillbaka då alla mina djur måste få ut. :P

Får ta dagen som den kommer för just nu vill jag faktiskt bara sova.

Hade


Hos mammi.

Blev husägare till på måndag då mamma dragit iväg till Stockholm så är hundvakt helt enkelt.
Sitter just nu och ser repris på sommar med Ernst och innan de har jag sett på nya säsongen av true blood. :)
Hade ju kommit ut 2 avsnitt.
De är tur mamma har alla kanaler och att man kan se på allt man vill se på utan att måsta använda datorn.
Sen när man inte har så mycket annat att roa sig med då gubben är i Järvträsk och roar sig med bastu å bad så passar de perfekt att glo på massa repriser. :)

Varit en ganska frustrerande dag på jobbet idag och stress hem på lunchen för att hinna äta nå å gå ut med Figo & Svante, de värsta som finns är att stress äta. Har ju bara 45 minuters lunch.
Men de gick och jag fick tillslut äntligen helg. De är tur man har så underbart fina arbetskamrater när dagarna bara känns som skit ibland. Men allt ordnar ju sig. :) Förmodligen har de varit för att de regnat ett tag och då kan man ju inte annat än bli dyster.

Men sitter då just nu och myser med ett glas rött och blev så mycket piggare då solen ville titta fram mot eftermiddagen. :) Dock så tror jag de kommer börja regna igen då de helt plötsligt vart mörkare av gråa moln. Håller tummarna att solen kommer fram imorgon igen iaf, ja gärna hela helgen. :)

Funderar på om man skulle dragit en sväng till Skellefteå imorgon bara över dagen och titta lite, är ju som lite mysigt att gå runt då de är festival. :)

Nu ska jag fortsätta se på teve tills jag blir riktigt trött sen blir det nog sängen.

Hade


Onsdag

Helgen närmar sig känna konstigt att de redan är torsdag imorgon men även så känns de toppen. :)
Ett 7-15:30 pass väntar så jag lär nog snart somna.

Vi hade turen och blev bjuden på grillat hemma hos mamma idag också, även jordgubbar & glass till efterrätt. :) Det är ju faktiskt onsdag och våran tjejkväll men Erika är i Stockholm så Marcus fick ta hennes plats. :P

Har inte hänt så mycket mer denna dag så nu ska jag slå igen mina ögon för imorgon är de uppstigning kl 6. :)
Torsdag imorgon och de betyder räckmackor på jobbet, mums!!!

Hade & Godnatt



Tisdag

Sitter just nu med lite färg i håret, har färgat utväxten och när jag sköljt ut de ska jag he in en färgbomb för lite mer upplivning av håret. :)
Medan jag väntar på att få gå och duscha ur färgen sitter jag och ser på hannibal. Orkade rent inte sitta uppe till kl 10 igår så gick å la mig istället. Som tur är så går de ju att se på kanal 5 play.

Blir nog en tidig kväll idag med så kanske man får lite extra energie på jobbet imorgon. :)

Annars har jag inte gjort så mycket förutom att jobba, tvätta, diska och laga mat. Nu har jag då inte en massa disk som ska diskas imorgon vilket är väldigt skönt då de inte är så lockande att ställa sig och göra de efter man kommit hem från jobbet. :P

Nu ska jag fortsätta se på denna grymma serie.

Hade


Måndag

Måndagen är snart över och den lilla extra långa helgen är över med en ny veckas arbete men vi har faktiskt hunnit med en hel del på dessa tre dagars ledighet. :)
Fredagen bestod av att äta gott och en kvälls tur med en båt på Arvidsjaursjön, var riktigt härligt fast blåsten gjorde att vi inte for så långt sen att bara få rå om varandra behövs verkligen ibland. :)
Lördag så for vi ut på lite skogsäventyr runt om i Arvidsjaur, finns ju några ställen man aldrig sätt tidigare. På kvällen drog vi en sväng till storforsen & gick runt ett tag, väldigt mysigt.
Igår vart de det bio i Skellefteå, fick äntligen se fast 6 och ja, jag bara älskar dessa filmer Fyfan så grymt bra den var. :) Kommer att se den många gånger.

Helgen har varit riktigt toppen med andra ord och jag har verkligen fått mysa med mina fina gubbar. :)
Laddat upp batteriet på nytt.

Vi beställde även hem en ny dator igår så den borde då komma till veckan så vi äntligen kan se på film i vardagsrummet igen. Den lilla bärbara datorn vi har nu har ju sagt upp sig så de var dax med en ny och vettig en. :)

Håller annars på att somna men har försökt hålla mig vaken med att hänga tvätt och tvätta ännu mer så ska försöka hålla mig vaken tills den andra tvätten är klar att hängas och sen ska jag se på hannibal som börjat om igen. :D
Så måndagar känns inte alla så hemska längre och denna måndagen har faktiskt varit riktigt bra. :)

Nu ska jag försöka roa mig med något annat. :)





Äntligen!!!!

Hallen är färdig tapetserad och de blev riktigt bra & fräscht med nya tapeter så nu är det bara köpa lite nya hall möbler och tapetsering i vardagsrummet sen är alla måsten i denna lägenheten klar.
Skönt att äntligen få ha en riktig hall där man kan hänga upp sina grejor och slippa ha de huller om buller.. :)

Bilder kommer imorgon för nu ska jag sova, jobb imorgon igen lediga dagar går alldeles för fort men helgen är nära.

Tvär fick en massa läsare idag också??? Kul :P

Hade & Godnatt




Älskade tisdag

Och älskade ledig dag, kan man verkligen njuta så mycket av att få vara ledig. :P

Tog mig en liten sovmorgon till halv 11 och sen en promenad med hundarna och nu har jag suttit i soffan och njutit av mitt morgon kaffe i lugn å ro. :)
Ska snart göra mig klar för att fara ut på samhället med mammsen, det kliar i mina shopping fingrar efter nå nya saker. :)
Dock lär jag nog bara handla en massa mat så vi klarar oss ett tag, Storhandla går bara att göra med mamma.

Efter jag varit på samhället blir de att ta tag i städningen och även färga min utväxt och efter de snöra in en färgbomb vilket gör håret riktigt fräscht.

Kort å gott om de.
Hade



Måndag

Hej, hej hinner inte riktigt med alls att skriva här men just ju nu tar jobbet upp all min tid och även mycket annat smått å gott. :)
Har jobbat mina 7 dagar så imorgon är jag faktiskt ledig och det känns super med lite vila, för efter helgens jobbande var jag inte riktigt hundra i skallen idag. :) Men de gick faktiskt bra ändå. Känner att jag börjar komma in mer och mer i detta sjukt intressanta jobb. :P

Vi har även kommit igång med tapetseringen så just nu lever vi i kaos, med saker överallt så imorgon åker tapeterna upp i hallen, vi har inte hunnit göra de tidigare då klubben tog upp all tid då den skulle bli färdig till förra helgen och de vart den.
Invignings festen vart riktigt lyckad :) Körde dock men var roligt ändå och hjärtat hamnade i tidningen med chevan så han var nog riktigt nöjd. :)

Marcus har även börjat jobba här i Arvidsjaur och även fått fast jobb så kommer få ha min gubbe hemma varje vecka som de ser ut nu. :) klagar verkligen inte sen så jobbar båda hela sommaren så vi får nog unna oss något efter sommarn. :P Tycker inte om att jobba då ens sambo har semester. :P

Annars är allt som de ska jobbar 2 dagar till denna vecka och sen är jag ledig i 3 dagar och inge mer helg jobb förrän i mitten av juli. :)

Nu ska jag kvälls kissa mina go gubbar och sen försöka hålla mig vaken ett tag till.
Imorgon blir de nog att stor städa lägenheten och även hitta på något med mamma. :)

Hade fint




Sveriges nationaldag

Huvva så trött man kan vara fast man fick sig en sovmorgon idag. Vi har varit ute mest hela dagen, varit på klubben och fixat lite dära, raggat och svamlat runt. :)
De är ju så härligt att vara ute då solen kommit tillbaka och varmt har de varit så ska nog ta mig en sval dusch.
Känns konstigt att de är fredag imorgon och även jobb men efter de är det helg. Får även mig en lite längre helg då jag är ledig på måndag dock så kommer jag att jobba nästa helg.

På ett tag ska vi starta grillen och grilla nå hamburgare de blir ju så gott då man grillar och sitta ute på bron med en liten kall öl i handen. :P
Resten kvällen blir det bara mysa lite då faktiskt hjärtat fyller år idag. Har köpt nå bakelser att mumsa på sen. :) Har dock inte hunnit köpa någon present men de får bli imorgon då jag slutat, tänkta ta en liten shopping runda. Måste fixa en sommar jacka/ regn jacka till mig själv.
Nu är det bara börja med maten. :)

Hade fint






Onsdag

Halloj, hinner inte riktigt med bloggandet då jag nu är upptagen med jobb hela dagarna, än så länge är det en lugn vecka med lite utbildning så man känner sig tröttare än någonsin då man slutat. Är ju inte riktigt van att bara sitta och lyssna en hel dag. :)
Har även börjat på månads lön vilket betyder att jag får lön samma månad och inte nästa som jag haft tidigare. Så de betyder att jag får dubbel lön denna månaden då jag även jobbat maj.
Sen som pluset i kanten så kom skattepengarna in på kontot idag.
Livet känns jävligt bra just nu när de mesta rullar på bra. :)

Ledig dag imorgon och lite kortare jobbardag på fredag så jag klagar inte. :)
Ikväll lyxade vi till de med lite grillat till middag, fixade även bort lite disk och plockade undan så man slipper tänka på de.
Imorgon fyller även gubben år så får se vad han vill hitta på för något. Blir mest troligt att vara på klubben och göra klart de sista för lördag och invigningsfesten. ;)

Nu vart jag riktigt trött så ska slå ihop mina ögon och sova.

Hade

Nå bilder från helgen då vi for och badade med hundarna en bit utanför missen.






Lördag

Är just nu i missen och ska vara hundvakt till imorgon, dörrarna står öppna så hundarna springer ut och in som de vill. Denna gången är vi hundvakt till alla hundar så de är väl ungefär 10st. Visa lugnare än de andra. Hörrö låter som en jäkla trumpet då han skäller, Aragon springer runt och försöker sätta på han medans Akilles jagar en boll och badar i diktet.
Resten av hundarna är faktiskt lugn. :P
Men jag trivs bland alla dessa hundar och de är så rogivande att vara här.

Vi ska snart iväg och bada med hundarna i någon sjö i närheten sen blir det att starta grillen och ha lite lördagsmys. :)

Har även jobbat idag och dagen har faktiskt gått riktigt fort för att vara en jobbar lördag.
Var en liten stressig morgon med ganska mycket att göra men vips så var den 11 redan. :)
Slutade kl 14 hann hem då regn ilet och åskan hade slutat. Jag brukar ju aldrig ha den turen då jag ska vara duktig att gå eller cykla till jobbet. :)
Slutade just då jag skulle börja cykla hem. :) Kan ju ha tur någon gång.

Nu ska jag bara njuta av denna kvällen och morgondagen för på måndag går jag på 3 månaders heltids jobb. :)

Hade riktigt fint.




RSS 2.0