Tisdag

Vilket skit väder de är idag tycker inte om att de ska regna för på nätterna blir de ju svin halt ute. :S Men enligt smhi så skulle de bli bättre väder vid 2 tiden så man får väl se .:)

Annars så har jag hunnit vara på varehuset, dollar och konsum å handlat lite. :) Så då har man gjort bort de för ett tag. :)
Marcus va ju inte allt för social igår han somna vid 4 och vakna vid 10 så vi såg bb iaf å sen gick vi å la oss. :) Men nog förstår man han att han ville sova ute lite. :) Så jag drog till Nina och va social med henne ett tag :)

Resten av denna dag har jag då ingen aning vad man skulle ha gjort. Kunde ha fått bli lite bättre väder så kanske man kan he sig ut. :)
Ikväll ska jag då sitta vid teven för på tisdagar är de ju en massa bra på dumburken :D Så lite tvmys får de bli.

Ska ringa och höra om Marcus vill hitta på något. :)

Hade

Måndag

Då var de en ny vecka igen då och denna vecka har jag även hemma Marcus :) Ska bli skönt att slippa sova själv ett tag iaf.  :P Så får se om jag lyckas dra med han till stan eller något annat för jag behöver verkligen shoppa lite behövliga saker.
Denna vecka är de ju även vårmarknad så blir väl att köpa hem nå munkar och grillsås som man alltid handlar. :P
Har även bokat in förflyttningsteknik på fredag :) Ska även ringa och boka tid hos sjukgymnasten för min rygg när man väl får in lön denna vecka så måste man ju passa på att spendera de lite.. :)

De regnar ute idag så jag ska he på nå musik och städa lite och sen fara och handla nå mat till kvällen. :)
Sen är de bara vänta tills älsklingen kommer hem :D:D:D

Även magen är på min sida idag. :)

När jag skulle vända mig i sängen imorse så vart jag skit yr och allt börja snurra sen börja jag må skitdåligt men de gick över. :S Vette fan vad som hände.. Äckligt var de då.


Nae bara ta tag i städningen. :)

Hade


2012-03-25

I väntan på att bb ska börja så tänkte jag att man kunde skriva lite hära :)

Vart inge jobb idag har haft ont i magen och sprungit fram å tillbaka på toa så de är väl magsjuka som spökar. :S Men känner mig då bättre nu :)

Igår vart de ju en tripp till mormor och holmen för lite mack å korv grillning. Var riktigt mysigt att vara dära igen förstå gången detta år iaf. Man hinner ju som aldrig dit.. Vi sparkade dit så man fick sig lite motion också. :)
Synd bara de var lite dåligt väder..

På kvällen så såg gjorde jag mig nå middag och såg några filmer och pratade med gubben :) Sen vart de sängen.

Idag sov jag till 2 tiden ungefär och de var riktigt skönt att få sova ut lite tror hundarna tyckte de med för de rörde då sig inte från sängen något. :) Har ju vaknat ganska tidigt under hela veckan så man måste få unna sig en rejäl sovmorgon också dels för att magen inte riktigt ville vara på min sida. :P

Tycker de är skönt med att man ställt fram klockan också för denna dag har gått riktigt fort och imorgon kommer mest troligt Marcus hem så de gör inte mig något med att klockan går en timme tidigare. :D

Ja ikväll blir de att mysa till bb med hundarna och sen slå på en film som jag inte hann se igår. :) Sen blir de sängen och invänta morgondagen :)
Om magen är på min sida imorgon så blir de att städa lite :)

Ja trots att denna helgen inte blev som jag trodde har den ändå varit bra. :) Men nu vill jag ha en min älskling så jag får njuta av de dagar han är ledig. Hundarna är nog less att bara va med mig nu :P

Nae he ögonen mot teven igen och njuta av denna kvällen :)

Hade

Nattinatti

Nu ska jag snöra mig i sängen med mina gubbar och imorgon så blir de mormor med Erika och mamma och sen blir de en tidig kväll för jag ska jobba delad tur på söndag. :)
Sen så kommer Marcus komma hem måndag eller tisdag istället för imorgon och de söööög riktig jävla mycket. Är ju inte precis van att ha han borta så de suger lite extra..
Ajja tur man jobbar hela söndagen så då går ju den dagen fort iaf..

Ska ta in kisse och sen lägga mig å läsa någon tidining :) Perfekt sömmedel

Hade


2012-03-23

Kom just hem från en härlig promenad med hundarna :) Vart riktigt varm och skönt när solen stekte på som mest :P SÅ nu väntas en dusch, lunch och sen ska jag tvätta. :) Efter jag är klar me de blir de en kaffekopp ute på bron :) Synd bara man inte hade bakat något gott till de då. :P Men de får bli någon annan gång istället. :)



Hej så länge


Fredag

Ja då var de helg då och imorrn kommer ÄLSKLINGEN hem :D

Idag ska jag tvätta lite till, ta en promenad med hundarna och sen blir de myskväll hos mamma med pizza å film :) Kommer nog bli toppen. :)
Men först och främst ska jag koka mig nå ägg och äte liter mera av mina scones som jag gjorde igår. :) De vart riktigt goda. :) Något man borde göra lite oftare för de är ju väldigt lätt och går riktigt snabbt. :P

Känner mig lite små trött idag så får nog dricka en stor kaffekopp så kanske man kommer på benen igen. :)

Denna helgen kommer bli toppen :D

Hade


Bring it on

Varit hos mamma och ätit nå mat och sen for jag ut med hundarna och halkigt som fan var de ju med. Nu får de tina lite mera så all asfalt kommer fram så slipper man slå sig när man ska ut med sina odjur. :P

Har även hunnit med att prata med gubben, nu är de bara 2 nätter man behöver sova själv och sen är han hemma. :D Kommer hinna längta ihjäl mig imorgon och på lördag för han kommer hem på kvällen. :)
Tur man har hundarna så slipper man ju vara helt själv. :)

Har då fixat så de blir en liten filmkväll för jag har tagit hem lite filmer som jag tänkte se efter bb. :) Kanske hinner med att se innan de också :D Så nu behövar man inte känna att man inget har att göra. :)
Ska nog även baka nå scones och dricka lite te till de :D
Usch så mysigt blir typ en rå om sig själv kväll med mina djur. :)





Dessa filmer hade jag tänkt roa mig med ikväll :D

Hade <3


Skitigt.

Promenaden med hundarna var riktigt härlligt och de blev nästan en 2 timmars tur :), både jag och hundarna är nöjda. :) Blir nog en lite längre promenad imorrn bara vädret är på topp mycket skönare att vara ut å promenera då :D Däremot så vart jag väldigt blöt om fötterna & hundarna vart ganska så skitiga :P Får nog bada dom när de börjar tina fram lite mera är ju som ingen ide nu för de lär ju bli lika skitiga ändå. :)
Torkar av dem innan de får gå in istället.. :)

Imorgon får de bli en promenad på Arvidsjaursjön :)

Pratade med gubben innan jag for och de har fortfarande inte fått borra något :S får väl höra sen ikväll hur de gått under dagen.

Har fått i mig lite lunch och sitter å tittar på ellen DeGeneres show, man får ju alltid sig ett gott skratt när man ser på de. :)

Nae mysa lite framför teven och sen börja tvätta lite. :)


Hade


Torsdag.

Snart var de då helg igen och jag längtar. :) Vart en mysgi och trevlig tjejkväll igår med en 3 rätters middag. :) Vart riktigt gott. :) Efter de bar de hem och ut på en promenad med hundarna sen vart de att se bigan. Hålller ju på att spåra ut dära.. :S Förra året var klart bättre.

Idag ska jag städa och tvätta hade jag tänkt men först ska jag ta en lång promenad med hundarna så då får man städa lite i lugn och ro och de är riktigt skönt ute. :) Små svalt och inge blåst som förstör. :) Är så mysigt när de droppar från taken och man ser saker och ting tinar fram. :) De går inte att låta bli att älska våren. :)

Ska nog ringa gubben snart och höra om de fått börja borra än för de har tydligen bara strulat. Bra start på denna dag att få höra hans röst. :) Önska att han kunde komma hem idag iställer för på lördag. :)

Bäst att klä på sig nå vettiga kläder och he sig ut på en skön promenad i vårvädret. :D 



Nae fy nu sakna man ju han ännu mer när man ser denna bild.

Hade


Onsdag :)

Ja då har snart halva veckan varit och de är bara 4 dagar kvar tills gubben kommer hem.. :) Men Nina har tur och får hem sin karl imorgon redan :S Så fusk..
Men jag klara mig bra själv också. :)

Igår efter jag ätit middag hos mamma så kom Nina över och vi såg på topmodel och lyckan i LA gick sämre att se bb för fick inte igång min tv box eller vad de nu heter. Vart lite små sur och trodde jag inte skulle få igång den alls. Tänkte att de ska va så typsikt att saker och ting ska gå sönder när Marcus är borta.. :/
Jag hade inte på den något över natten och hed igång den när jag vaknade och den FUNKADE.. Ååå så glad jag blev så nu får den lov att funka. :)

Såg även filmen jag saknar dig igår och den var lite små skum men nog satt man ju och grina för de. :P Den var som lite små seg på något sätt. :) Små läskig me.
Efter de gick jag och la mig.

Idag har jag även varit vikarie på hemtjänsten i 1år. :P Tiden går riktigt fort men de kanske är dax att börja leta sig något annat också. :) Har även fått lite jobb för april :D

Nae ska göra mig klar för denna dag och sen he sig ut å handla med mamma tilll tjejkvällen :D

Hade



2012-03-20

Då satt man hära med en ansiktsmask och är klar med de som skulle göras idag. :) Disken är diskad, tvätten är tvättad så nu är de lite avkoppling innan man ska he sig till mamma för att laga mat åt hon å mig :)
Sen blir de nog en kväll med teve tittande och umgås med Nina. :)
Kanske man skulle ha lyxat till de med ett glas vin ikväll med bara för att.

Man borde sen egentligen ha ansiktmask oftare för huden känns mycket bättre i mitt face så man kanske skull ha beställt hem lite produkter och unna sig de eftersom de är nyttigt för en :P

Fan att de ska börja snöa igen är lite små less vintern nu och vill ha sommar & värme, Slippa mörkret och halkan vore ju toppen just nu. :)
Suger även att gubben inte har nå pengar på mobilen så han får man ju inte kontakt med så ofta. Tänker ju inte precis ringa och störa han i jobbet. :( men hinner prata med han sen ikväll istället, alltid något.
Får man ju höra om de fått igång den maskinen de är på för igår hade de inte borrat något.
Sen lär han nog inte dyka upp något idag tror nog han är för trött för att köra hem så jag får hålla ut till helgen..
Men än så länge går de ju bra att vara utan han :P Man hinner med en jävla massa om dagarna för att man har brist på annat att göra. :)

Nae nog om de. Ska he mig i duschen och stå dära ett tag för att få upp värmen sen ut i skitvädret.. :)

Hade


Tisdag

Då var måndag äntligen över tror jag kommer gilla nästa måndag mycket mer. :P Sovit ganska så bra inatt och vaknade pigg kl 7 men jag kände att jag ville sova ett tag till så vaknade halv 11 istället. :)

Idag blir de en promenad med Nina och hundarna och sen ska de diskas och tvättas, var lite på latsidan igår så nu är de bara ta tag i de.. :) När man är själv så blir de ju inte allt för mycket disk så kanske kan försöka hållla fint tills marcus kommer hem tilll helgen. :P
Hundarna har varit riktigt lugn, de brukar ju springa upp för minsta lilla när Marcus är borta men inte nå inatt. :) Så de är skönt för då får man ju sova utan en massa spring. :)

Skönt att de är lite bättre väder idag man blir på så mycket bättre humör och njuter lite extra av våren. :)

Ska ta och kolla vad man kan äta till frukost/lunch nu.




2012-03-19

Då var de kväll igen eller kanske natt :P Har varit och ätit middag hos mamma och sen varit med Nina resten av kvällen. Sitter just nu och ser på lite teve som kanske gör att man blir lite tröttare så man kan sova gott inatt..
Är ganska tomt hära hemma och kan inte riktigt än förstå att Marcus är borta och jobbar.. :S Känns skit dumt på något sätt. :P Men med tiden vänjer man sig ju..
Han kanske skulle dyka upp imorgon för att hämta nå grejer han glömt, de får man ju se imorgon om han dyker upp..:)

Nu börjar man gäspa lite så man kanske skulle ha lagt sig under täcket och se någon film :) Sen får man se vad morgon dagen har att erbjuda. :)

God natt & sov gott

Hade


Drömmen börjar här..

Då var de måndag igen och denna gång känns denna dag lite annorlunda. Marcus steg upp 5 imorse och begav sig iväg till sitt nya jobb som tack och lov är än så länge i laver. De är ju inte så många mil bort. :)
 Kan ju säga att de redan nu känns lite små tomt hära hemma.. Men nu får man som på nytt igen längta efter han och bli lycklig när han kommer hem igen.. Vet ju inte om vi kommer slå ihjäl varandra när han har ledig :P Men de får vi väl se då. Man kanske hinner med att göra saker tsm som man inte kunnat göra tidigare. :)
Marcus får även mer tid till bilarna, skotern å även våra hundar. :)

Helgen har annars varit lite upp och ner har haft ångest och varför vet jag inte? Men kan nog bero på alla dessa tankar om saker och ting som gör att man blir galen för man hittar inge svar..
Men just nu känner jag bara glädje och låter saker och ting lösa sig eftersom..

Kanske man skull ha beget sig till Nina och hjälpa henne med att baka lite bulla :) sen blir de middag hos mamma hela veckan för jag HATAR att äta själv och då får jag vara med henne lite extra med, å de klagar jag inte på. Plus man blir så på bättre humör när man är dära och hon är duktig på att lösa en del av mina problem. :) Tack och lov för mammor <3


Hade


Sängen väntar...

Är ungefär lika trött som igår kväll och tänkte bädda ner mig i sängen. Vart lite grillat till middag och sen en film på de och just nu är Marcus hos grannen och lär nog vara dära ett tag så jag ska hoppa i säng om hopp på en lite bättre dag imorgon.. Tror jag är påväg neråt igen :S

Menmen bara bita ihop och inse att detta är livet....

Pust..

hade

Lördag

Gick ju skit fint att sova själv och har sovit som riktigt bra inatt med kan bero på att jag däckade i soffan kl 8 och vaknade kl 10 gick ut och tvär kissa hundarna å la mig i sängen & somnade riktigt fort. Hann inte ens att ta mig ett glas vin däckade då ändå :P Var riktigt trött och helt slut i kroppen även hundarna rörde sig inte mycket igår. :) Kan ju då inte klaga på att jag fått lite sömn inatt iaf.
Men känner mig lite övertrött ändå men ska dricka en jävla massa kaffe och sen stöka bort lite hära hemma så då kanske man blir lite piggare. :) 
Ska även hinna med en lite promenad med hundarna i go vädret. :)

Gubben har då fått igång skotern igen så han dyker väl upp någpn gång under dagen :) Tur han kan skruva ;)

Bara gå och hänga upp nå strumpor och sen starta en tvätt å städa :D

Härlig lördag :)

Hade


Fredag

Vart att fara igår till Linus stuga vi kom dit lite senare än de andra. :) När vi väl kom dit var de riktigt mysig och trevligt. Vart att spela kort halva kvällen sen gjorde vi upp en eld och satt ute och myste med några öl resten av kvällen :D

Däremot idag vart de typ kaos med allt så nu sitter man hära hemma i lägenheten med hundarna för vi har ingen hundvakt och Marcus är kvar och försöker skruva igång sin skoter.
Hade velat att han skulle komma hem ikväll redan men blir nog att sova själv ikväll med hundarna. :S Känns skit jag hatar verkligen att sova själv men man måste ju börja vänja sig med de med. Men får väl ha en myskväll imorrn istället och en myskväll med mina bebisar ikväll.
Ska då ta mig lite vin och se bigan. Blir nog annars en tidig kväll för både jag och hundarna är väldigt trötta. :) Ska bli skönt att sova må jag då säga sen så vill jag ha lördag fort så jag får hem min babe.

Nae luktar eldrök och känner mig inte speciellt ren så blir hopp i duschen å stå där ett tag för jag känner mig även som en ispinne just nu..

Skönt att man hann vara med en dag där borta iaf. :)

Hade


Onsdag

Då var de då kväll igen och ja denna dag har rullat på som den ska. :) Jobbat 7-12 och sen vart de hem, ut med hundarrna och sen få i sig nå lunch :) Intog soffläget kort efter de för att vila lite.
Helt sjukt egentligen hur slut man blir av att jobba ändå. :P Men de är ju mycke spring och mycket av allt som gör att man blir ganska trött efter en jobbar dag. :) Lika skönt att gå och lägga sig och somna imon kort :)
Slipper man ligga vaken och försöka sova.

Vart ingen snabbt besök hos Nina var där hela kvällen istället, hon bjöd på hemma gjord pizza och äppelpaj efter de. :) Lika trevlig som alltid. Lite små kul att vi fick springa och leta varanda på konsum bara. :P

Jaha vad har denna kväll att erbjuda då? Blir mest troligt att sitta och se teve och bara va för Marcus drog iväg och skruva med Linus så han lär ju va hemma sen någon gång. :P Men de får kanske bli en senare kväll ikväll eftersom han slutat jobba nu. Får hoppas på en mysig filmkväll helt enkelt.
Vart ingen tjejkväll med mamma och syrran idag vi flytta den till imorgon. :)

Gubben kom även hem med lite smörgås tårta som blev över så de fick bli mi nmiddag. :) Mums!!!

Nae ska kolla om jag hittar nå underkläder å mjukisbyxor för de är något ja är i behov av just nu. :) Bara svårt vars man ska beställa från. :S Hmmm dagen problem.
Vill även beställa hem saker från jotex för de har kommit in så mycke snygga vårnyheter. Men nae de får bli någon annan gång. :)
Får nog tvinga med mig Marcus på ikea på hans ledigvecka för dit behöver vi verkligen. :)

Ska ta mig ett glas vin och mysa ner mig i soffan med mina underbara hundar. :)

Pusspuss


Tisdag

Ja då var de tisdag då och måndagen är äntligen över, den dagen är alltid lika seg. :P Men de gick fint ändå vart att bara ta de lugnt och vila upp sig för dagen jobbar pass. :) Skullle egentligen jobbat till 3 idag men fick sluta kl 2 :) Så då hann jag med en fika hos mamma så hon även kunde hjälpa mig med nå papper. :)
Så nu är de då gjort. :)

Ska jobba även imorrn med då blir de 7-12 pass om de inte blir förlängd eller något annat. :) riktigt härligt att få jobba iaf.
Fick jobb erbjudande att jobba kväll igår men ryggen ville inte riktigt vara med mig så jag tackade nej för att vila upp den lite.

Har inte fått tummen ur att riktigt kolla upp vad de är och vet inte heller när jag ska ta och göra de. :)

Vart då inge sandviken nu till helgen men de kanske bli att fara till Linus stuga med han, emmelie och bubben såklart. :) Går ju lika bra de och då är man då typ hemma också. :) Blir säkert lika trevlig dära som de skulle vart i sandviken. Sandviken kanske blir efter påsk någon gång. :) Närr gubben är ledig.

Imorrns så är de sista dagen för Marcus på Maskin å fritid känns konstigt, väldigt konstig att han inte kommer att vara mekaniker dära något mer. :) Så kommer nog ha en riktigt glad kille imorrn sen så får jag ju mysa lite extra med han torsdag å fredag om nu inte jag ska jobba då :)

Nae ska dricka upp mitt citron vatten och sen hälsa på Nina en snabbis. :) Skönt att man bor så nära varandra så de är bara springa fram och tillbaka. :P

Som mitt liv är nu är jag riktigt nöjd med, fast mer pengar i fickan skulle ju inte skada men sånt får man leva med. :) Mår super med dem jag har runt om mig :)

Hade


Måndag

Då var denna helgen över och den har varit toppen :) Fått mysa med min familj och även jobbat så man får in nå money :D Man kan ju inte klaga precis. :)

Gick riktigt fort att jobba igår fast man inte kan tro de riktigt när man sitter dära på jobbet kl 7 på morgonen och ska snart he sig iväg på morgon passet. :) Men som sagt tiden hinner ikapp en.
Efter jobbet så beställde vi hem lite kycklinsallad och sen kom Nina å Robert och såg bigan med oss.
Efter de vart de sängen och somnade väldigt fort. :) Alltid lika skönt när man jobbat hela dagen att gå å lägga sig i sängen. :)

Vaknade idag av att de blåste som fan ute och ja man blåser ju nästan bort när man stiger ut genom dörren. :P Men ska ändå snart gå till ica och handla till dagens middag. :) Hundarna ska ju även ut igen på en promenad. Men de får bli en kort en idag så jag hinner med disken och dammsuga lite hära hemma. :)

Nu är de bara en vecka kvar tills Marcus börjar jobba borta :S Kommer kännas riktigt konstig när man inte är van med att dels sova själv och att han inte kommer jobba kvar på maskin å fritid. Men de kommer gå bra de jobbigaste lär nog bli att sova själv och hundarna lär ju undra vars han är.
Man kommer nog vänja sig fort vid detta och man har ju sina raringar nära en så veckorna kommer gå fort. :)
De bästa är väl att man får sakna varandra lite. :P

Ska klä på mig och he mig ut i blåsten :)

 

Hade


Söndag

Då har man hunnit jobba första passet av denna dagen nu har man rast några timmar sen är de bara att bege sig tillbaka för att jobba kvällen. :) Skönt att man har den korta kvällen så man slipper sitta till 21:10 plus att jag oftast jobbar de passet. :)

Känns ganska tomt hära hemma för Marcus och hundarna drog iväg till missen så ska vila ett tag i lugn och ro och sen är de bara ladda om igen. :)
Efter jobbet blir de nog lite mys med mina grabbar och sen se bigan å sen hopp i sängen för man lär ju vara trött ikväll. :P Bara vänta på mer jobb bokningar till veckan om man nu för någon. :) Håller tummarna på de iaf.

Var jobbigt att stiga upp imorse har haft ganska ont i ryggen inatt så man har som försökt ligga på något sätt så inte ryggen skulle göra ont och jag är riktigt dålig på att ligga stil. Sen så sover jag alltid ganska oroligt när jag vet att jag ska upp och jobba.  Man ligger typ bara och vänta på att väckarn ska ringa.
Kanske man skull ha kollat upp ryggen när den inte vill ge sig riktigt. :S

Ska bädda ner mig i sängen och sova ett tag nu :)


Hade


Lördag

Vilken underbar dag de är idag och jag och mamma har hunnit gå 8km med hundarna. :) Vi tog en promenad från vittjåk, gick efter skidspåret och de var riktigt härligt och mysigt med all skog runt om en :D
Tommy, Tina och Marcus skulle åka bräda idag och min rygg är inte riktigt bra än så då föreslog jag en promenad istället. :D
Så nu är både jag och hundarna helt slut.

Ska hoppa in i duschen snart och sen göra mig nå kaffe och sätta mig ute på bron och fortsätta njuta av vädret. :) 
Igår var de lunch med familjen och sen tacos å film mys på kvällen :)

Idag väntas grillning och melodifestivalen sen hem och sova för imorrn väntas jobb för jag. :) Bara passa på att umgås när man har tid. :)

Vaknade riktigt tidigt idag och var pigg men kändes dumt att stiga upp så tidigt så sovde en stund till. Bara man är lika pigg imorrn när man väl ska upp tidigt. :) Men dee ska nog gå bra sen när man går till jobbet så hinner man ju bli lite piggare. :)

Náe bara hoppa i duschen och he sig ut igen :)

Hade

Torsdag

Jaha snart var de då helg igen och kan inte fatta att de redan är fredag imorgon :) Verkar då som att de inte blir något mera jobb än på söndag denna vecka iaf. :) Synd bara att man inte hinner att vara med mina syskon hela helgen som jag velat. Men får passa på imorgon och på lördag :)

Har varit till tandläkarn idag och fixat till tanden lite och tydligen så kan de ila i 3 månader :S Men hon fixade till den lite iaf så får se om de går att äta på den sidan igen. :)
Har även fått min inloggning till komunals a-kassa så man kan börja fylla i nya kassakort. :P De betyder ju också att man får in nå pengar. :D Något som kan vara bra att ha.

Ska gå ut med hundarna och sen börja med nå mat.

Denna dag har varit riktigt seg så man kanske skulle ha gjort något vettigt av denna dag/ kväll. :)

Hade


2012-03-07

Då hade man varit ut på en härlig promenad med hundarna, hunnit duscha och ska snart ta tag i disken sen ska jag göra mig klar och bege mig till mamma. :) En av mina kusiner kanske skulle dyka upp med deras lilla bebis så då kanske man hinner träffa dom med. :)

Har ringt och bokat en tid hos tandläkarn för det ilar som faaan i min tand som de lagade :S Så ska dit imorgon och se vad som är fel. Suck, trodde jag skulle slippa fara dit på ett tag nu.
Bara de går att äta på den sidan så är jag nöjd.

Nae bara ta tag i de saker som ska göras sen ska jag fara och mysa med mamma och syrran :)

Hade


Onsdag ;D

Sådära nu börjar man känna sig som en människa igen. :P Måndag och tisdag har varit riktigt påfrestande på något sätt. :P Man blir helt slut att jobba ett 7-21:10 pass och sen vart de ganska mycket spring just den dagen.
Litee sömn gjorde nog också de lite jobbigare eftersom Akilles kom på att han skull vara uppe och spring hela natten mot tisdag. Men så skönt att fått jobba lite med, riktigt skönt :D
Alltid bra att känna att man är med och inte ligger efter i en massa. :P Jobbet blir så mycket lättare då. :)
Men mer bokningar vill jag ha denna måndad. :)

Efter jag slutat igår så for hem ut med hundarna fick i mig lite mat och sen sov jag till 6 och resten av kvällen var man helt död. :) Men nu är man pigg och på g igen.

Ska he mig ut med hundarna på en liten promenad i de fina vädret, kunde ha fått blåsa lite mindre men sånt man får ta. :) Sen ska jag kolla om jag hittar nå roliga recept böcker för bakning och matlagning, Lagerhaus tror ja har en massa roliga. :) Så blir nog att beställa hem några så har man något att göra de dagar man inte jobbar och nu när Marcus ska börja jobba borta. :)

Nae bara börja någerst och sen väntas tjejkväll hos mamma :D

Älskar onsdagar :)

Hade

Säger bara måndagar

Ja då var de ny vecka och jag är hemma på rast vart en delad tur idag. Men inte gör de något för då får jag bara in mer med pengar. :P Sen så brukar måndagar vara så sega så de är bara skönt att jobba bort tiden. :)
Men däremot är jag helt slut och måste nog ta en pn innan jag traskar iväg till jobbet igen.

Helgen då, ja den har varit riktigt bra :D 80-tals festen ägde och jag hade riktigt kul ( som vanligt ) med mina raringar :D Men lappis sög som vanligt så drog hem ganska tidigt. :P

Söndag vart de att dra ut med skotrarna och sina grannar på en liten skotertur till arvidsjaursjön. Där satt vi tjejer och grillade medans killarna for ut å lekte. :P Var då riktigt skönt att sitta ute i solen. :P
Sen så låg jag och sov typ resten av kvällen tills bb börja och sen gick jag och gubben å la oss. :D
Var lite jobbigt att stiga upp imorse bara. :P

Nae ska sova en liten stund och ladda upp batterierna igen så man orkar med kvällspasset också. :)

Jobb även imorgon. :)

Hade

Lördag

Blir galen när man ska skriva och sen lyckas man trycka in något och hela inlägget far bort. :S Smått irriternade.
Vaknade ganska tidigt idag går ju inte sova länge nu på morgonen eftersom de blir ljust ute mycket tidigare på morgonen. :) Men de är skönt för man blir ju pigg och man behöver inte sova bort hela dagen. :P Så jag och Marcus åt frukost tillsammans något vi intee gjort på riktigt länge. :P En bra start på denna dag måste jag då säga.

Jag och Marcus har då varit och ränt på samhället några timmar för att hitta nå saker till kvällens festligheter. :P Marcus lyckade då hitta de han skull ha och jag har även hitta något som jag ska ha på mig. :P Så de kommer nog bli bra. :) Vi är då redo för 80- tals fest iaf. :D

Ska ut med hundarna på en lite promenad och sen få i mig nå mat av något slag. :)

Nae ha en trevlig dag å kväll :D



Hade


Fredag

Usch vad jag är trött just nu så ligger och vilar mig lite i sängen. :P Har då jobbat klart för idag, nog för att jag slutade kl 12 men ändå :) Har även varit på möte med arbetsförmedlingen. :) Så nu är då de gjort för idag..
Nu är de bara vänta tills gubben sluta och sen får man väl se vad mer denna fredagen har att erbjuda. :)

Gick då fint att jobba och nästa jobbar dag blir måndag :D

Min brode är även i Arvidsjaur denna helgen så hann träffa han en tvärt igår kväll. :) Marcus starde även cadillacen igår och man kan ju inget annat göra än att längta till sommarn när man hör pärlan stå igång. :D

Har försökt hitta nå kläder till inflyttnings festen imorgon som är temat 80-tal och har inte hittat något :S Får se om man lyckas komma på något smart. :P

denna helgen ska de njutas av vädret och goda vänners sällskap plus lite öl och annat smått å gott :D

Ska kolla om jag hittar någon sorts inredning någerst :D Älskar gardinerna jag köpte igår till sovrummet vart riktigt bra :D Tycker om små förändingar.

Hade


Torsdag

Ja hära hinner man ju inte skriva mycket. Har städat nu i hela lägenheten och de tar sin tid :P Men nu är jag riktigt nöjd med hur de ser ut hära hemma :D Köpt in lite nya grejer till kök, toa och sovrum :D Hann även med att göra om några tavlor med mammas tapeter som vart över sen vi tapetserade hemma hos henne. :P Så nu hänger dessa tavlor ovanför sängen. :P

Har lunchat med Nina idag och sen varit och fyndat på varehuset. :D Så nu ska jag slappna av och inte städa på ett tag :P
Jobb väntas imorgon och sen är de helg :D

Nae nu är Nina hära så ska väl vara social med henne lite.

Hade

RSS 2.0