Mycket riktigt

Vi åkte dit på magsjukan också, fick min igår på morgonen medan Marcus fick på kvällen och han är inte pigg än. 
Fyfan vilken vidrig magsjuk detta var känns som man inte gjorde annat än att springa på toa. Sen va ju självklart Elisabeth super pigg så hon fick typ göra vad hon ville igår för direkt jag klev upp från soffan ville jag bara spy.
Men jag överlevde gårdagen och började må bättre mot kvällen och nu börjar jag känna mig återställd igen, som en människa och jag har tagit mig ut från huset för en promenad med Akilles. Självklart har ju vädret varit hur fint som helst dessa dagar men inget att göra åt de precis.
Kan ju säga att jag tycker lite extra synd om Marcus som nyss tagit bort 2 tänder så han kunde ju inte äta nå värktabletter igår så han mådde riktigt dåligt på kvällen... fyfan vilken kombination. 

Idag har jag städat, kokat nappar/flaskor, tvättat och håller på att göra det än plus städat och spritat hela toan så ikväll ska gumman och jag ta oss ett efterlängtat bad så kanske man slutar känna sig så äcklig. 
Bäddat rent i både våran och gummans säng så kommer bli sådär extra skönt att gå och lägga sig ikväll. 

Jag hoppas verkligen mars månad blir bättre än denna har inte gjort annat än att vabba och varit hemma så man kan ju bara hålla tummarna att detta vänder så att vi får vara friska nu framöver. 😊 
Tror vi åker till utlandet hela nästa februari så kanske man kommer undan allt skit.

Nu ska jag he mig ut med Akilles och se om Marcus lever. 

Hade fint.


Smäll på fingrarna.

Ja vad ska man säga, Vabbruari fortsätter även denna vecka då gumman spydde imorse!! Tack och lov var det hemma och inte på dagis.
Hon fick en släng av den värre som tydligen inte vill ge sig. Så typiskt då hon varit hur pigg som helst hela helgen, normalt bajs ja allt och trodde verkligen hon var helt frisk men vi fick oss en smäll på fingrarna. 
Vill inget annat än denna månad ska vara över nu och att gumman får bli frisk fort. 
Man lider med henne så mycket men blir en hel del mys i soffan och jag ska handla allt hon tycker om bara för att få i hon något. 
Hon fick då i sig en macka nu på morgonen. Tur att hon hunnit äta mycket de senaste dagarna.

Blir nog en sjukstuga hära hemma då Marcus är hos tandläkaren just nu och drar bort 2 tänder så han lär ju ha ont och svårt att äta i några dagar framöver. Ska åka och hämta han då de är klara eftersom han fått lugnande så han lär ju vara lite borta. 
Blir mycket uppassning Idag. 

Vore ju ett under om vi skulle klara oss från magsjukan denna gången också. 
Bara vänta och se... 

Nae fyfan för detta!


Lördag

Att vakna och ha söndag idag fast det faktiskt är lördag är ju underbart, helgen blir så mycket längre. 😊 

Dagen började ju toppen med en tur med skotern till vittjåkk och gumman tycker fortfarande det är roligt att åka pulka. Nu kan hon ju även sitta själv. 
På vittjåkk passade vi på att luncha och dra gumman i bobben en liten sväng. 
Påvägen hem fick Marcus åka medan jag körde. Jag har inte kört på flera år men förstår inte varför för det är ju faktiskt jävligt kul. 😊 
Vädret kunde ju fått vara lite bättre men det var ändå så härligt att komma ut och göra något annat än sitta inne.


Nu sover gumman vilket är förståligt efter en toppen dag som denna. 
Hon är även nu helt frisk och hennes matlust är mycket bättre än innan magsjukan kom så hon lär ju då äta upp det hon tappat efter dessa 2 veckor. Att man nu helt plösligt kan bli glad för en blöja med vanligt bajs trodde man ju inte riktigt men så är det ju att vara förälder men glädjs verkligen av det lilla. Man blir glad av så mycket som kan vara lite konstigt för andra. 

Ska snart ut med våran gris och sen bege mig till mamma som bjuder på grillat. 😊 
Vad jag längtar efter att få äta grillat igen kan ju vara en av det bästa maträtter som finns och nu när våren är nära så måst man ju bara börja lite smått att dra fram grillen. 

Denna helg ska njutas till fullo eftersom jag börjar om att jobba helg nästa vecka och kommer göra det varannan vecka ett bra tag framöver så bara passa på att göra en massa roligt de helger man inte jobbar. Tack och lov är det faktiskt roligt att jobba helg på Konsum, tror jag är en av de få som tycker det men helger där är faktiskt roliga och det är mycket tack vare toppen arbetskollegor. 

Nae nu måst jag ut med go vovven och sen bege mig till mamma. 

Hade 


En dag kvar

Gud vad skönt att ha fått sova inatt, vakna dock vid 2 tiden och började hosta men gick upp tog ett knäckebröd och drack lite loka så efter de gav de med sig så fick fortsätta att sova. 😊 

Vi lyckades få hem pulkan igår men självklart ska det alltid strula lite då vi ska göra något men pulkan är hemma och vi är redo att få fara ut och åka i den. Kanske redan i helgen om gumman blivit helt frisk. 
Vore ju trevligt om vi kunde få sol i helgen på de med. 

Bild från förra året. Är så otroligt mysigt att åka pulka och älskar verkligen våran.

Idag har vi en städar dag och just dessa dagar kan jag verkligen uppskatta att låta Elisabeth sitta med paddan lite längre eftersom jag inte har en tös som springer efter och ska stänga av dammsugaren hela tiden. Tar hundra år att städa då hon är och springer efter en. Men hon är ju söt ändå. 
Tvätta ska jag också göra idag så huset luktar lite extra gott plus att det behövs. 
Annars har vi inte så mycket planer idag måst försöka hitta nå vettiga kritor eller pennor att köpa så gumman kan måla lite. 

Men nu måste jag fixa nå lunch till mig och gumman. 

Hade 







Trött

Fick ihop hela 3 timmars sömn inatt då jag fick rethosta från helvetet som vägrade ge med sig lyckades somna men vaknade då Marcus kom hem runt 12 tiden och sen blev man vaken till drygt halv 4...  
Fick lägga mig i soffan tillslut för att låta Marcus sova. Självklart hade jag även öppning så då larmet ringde vid 5 tiden ville jag verkligen inte stiga upp men var bara att slita sig upp och traska iväg på jobbet ändå. Kaffe har jag då druckit idag.
Slutade halv 2 och tänkte sova när jag kom hem men då vaknar självklart gumman upp från sin tupplur, de sket sig med den tuppluren.
Blir en tidig kväll idag!

Gumman har inte heller haft en bra natt, Marcus fick plocka upp henne 2 gånger och sitta med henne i soffan en stund men hon små vaknade till några gånger efter det. Men hon tog då sovmorgon iaf vilket hon jämt gör då Marcus är hemma med henne. Hon är då utvilad!

Jag lyckades då jobba min sista dag och tanken var ju att jag skulle börja om på Coop imorgon men gumman är fortfarande dålig i magen så hon får vara hemma hela denna vecka. 😊 
Eländiga magsjuka som inte vill ge med sig, aptiten har då kommit tillbaka helt då hon ville äta mycket igår, hon skulle då ha både min och Marcus mat. 
Men förhoppningsvis har vi hunnit friskna till i helgen så man kan återgå till jobb och gumman får leka av sig på dagis. 😊 
Hon har ju varit hemma i 2 veckor snart så hon börjar klättra på väggarna. 

Igår gick vi ut och åkte lika pulka så hon fick leka av sig ute en stund. Var ju så fint väder och båda jag och hon behövde ut och andas friskluft. 

Annars har vi just ätit lite mellanmål och nu sitter lilla gumman med paddan och jag försöker hålla mig vaken. 
Funderar på om vi skulle ha åkt iväg med lite skräp på tippen och kanske dra en sväng till Granudden för att skotta fram skoterpulkan. 

Nae nu ska gumman få på sig en blöja.

Hade 






Tisdag

Vi är hemma idag också och funderar på att ha henne hemma även imorgon. Vill verkligen vara säker på att magsjukan är över innan jag lämnar henne på dagis. Vill ju inte precis smitta ner en hel avdelning med detta elände. 
Igår åt hon då mer än bara en liten tugga till middag vilket var otroligt skönt att se. Då hon ätit så dåligt i drygt en vecka kan man ju inget annat än jubla då hon äter. 
Går då åt rätt håll. 

Vi är då på benen ännu men är så nojig minsta lilla man känner i magen tror man ju är magsjuka. Jag har ju otroligt lätt att åka dit på typ allt både magsjuka och förkylning.!!
Har fortfarande inte blivit av med min hosta som bara dök upp från ingenstans då förkylningen gett med sig. Väldigt irriterande att ligga och hosta direkt man ska lägga sig. 

Vädret är ju sjävklart hur fint som helst även idag tur man tar sig ut då Akilles ska ut. Hade ju blivit galen att bara sitta inne dessa dagar. 
Gumman ska också få ut en sväng sen så hon får sig nå friskluft och få se något annat än bara huset. 

Mamma kom förbi igår med ett litet bord till henne så hon kan sitta och bygga pussel, rita och leka. Hon tycker de är så roligt att klättra upp på en stol och bara sitta där. Den passade då fint i hennes rum. 

Annars idag blir det nog att städa & tvätta lite då det återigen igen ser ut som man inte städat något alls i helgen... 
Elisabeth bidrar med väldigt mycket fläckar på golvet då hon springer runt med allt. 

Nu måste jag klä mig och ut med hunden en sväng. 

Hade fint. 

Måndag

Blev en kort arbetsvecka förra veckan, 1 1/2 dag resten vabbade jag då Gumman åkte på feber förra söndagen från ingenstans så då var vi hemma måndag och tisdag. 
De dagarna var hon hur pigg som helst och ingen feber men man vill ju inte chansa och he iväg henne på dagis om febern skulle komma tillbaka. Onsdag fick hon vara ledig då jag började senare så Marcus fick sluta tidigare och även då var hon pigg så torsdagen fick hon fara på dagis. 
Dock så åkte hon på feber igen torsdag eftermiddag så var bara att hämta henne och hem igen för vabb. Sen dess har hon inte varit riktigt iform och inte varit matfrisk alls, i lördags kom svaret då hon fick magsjuka så vi fortsätter vabba även denna vecka och jag hoppas vi blir av med detta snart. Än sålänge har varken jag eller Marcus åkt dit och gumman har tack och lov bara spytt 1 gång. Men hon är fortfarande inte matfrisk och dålig i magen så vi håller oss hemma tills det är över. I övrigt är hon faktiskt sig själv vilket är skönt.
Man går ju som bara runt & väntar på att åka dit själv då flera våran omgivning har haft det eller har det. Känns som man inte riktigt kan komma undan det då det går magsjuka för fullt i detta samhälle. Dessutom är det ju vabbruari vilket märks väldigt tydligt. 

Denna helg har då varit väldigt lugn med andra ord, den enda som tagit sig ut ur huset är Marcus han for en sväng med skotern i lördags. Annars har vi för det mesta varit hemma. Lyckades då storstäda huset lördagen men blir nog återigen en storstädning då gumman blivit bättre. 😊 

Igår var det ju alla 💜- dag, den var väl inte allt för märkvärdig då vi sov typ hela eftermiddagen och mot kvällen blev det pizza och serier men mer än så behöver det faktiskt inte vara heller. 
Vi fick då ändå världens finaste hjärta av Elisabeth som hon hade fått göra på dagis.


Jag grät en liten skvätt då jag fick se denna och började gråta lite mer av texten. 💜
Goa unge, kommer spara varenda grej hon gjort allt är ju så fint. 
Har inte kunnat plocka bort de hon gjorde innan jul heller. 

Annars förutom allt vabbande är det som vanligt med jobb och så. Händer inte så mycket mer.
Detta är ju även min sista vecka på nyborgs får se om jag lyckas jobba de dagar jag har kvar bara. Börjar ju om på Konsum på torsdag om vi nu blir av med magsjukan från detta hus vill säga. 😊

Nae nu ska jag lägga mer ner i soffan och glo på vampire diaries tills gumman vaknat från sin tupplur. 

Hade 




Snart helg.

Veckan börjar lida mot sitt slut och jag längtar verkligen tills man får gå på helg. 
Veckan har varit helt okej med inte allt för långa dagar även fått 2 välbehövliga sovmornar för både mig och lill gumman. Hon slog på stort och sov till 10 igår medan jag klev upp vid 9 tiden. Lite små lyx att börja senare visa dagar. 😊 

Idag däremot blev det inte mycket till sovmorgon då väckaren var stäld på kl 5 för jag hade öppning. Tidig morgon men kort dag så inte mycket att klaga på där heller.

Förra helgen var så otroligt härlig, Kändes som 2 vår dagar och vi spenderade mycket tid ute. 
Vore ju trevligt om denna helgen kunde bli lika härlig så vi kan vara ute lika mycket. Funderar på om man skulle ha dragit en sväng till Jokkmokk på marknad. Har aldrig varit på den marknaden men det är ju de där att få med sig Marcus också. 😝

Äntligen har jag även fått klart hur det blir med jobb och så framöver, blivit mycket tankar fram och tillbaka men de slutade med att jag kommer fortsätta på Coop. 
Har nämligen fått fulla veckor med jobb nu framöver vilket känns jävligt skönt. Dock blir det jobb varannan helg men helger tycker jag faktiskt är roliga att jobba plus att man får vara ledig någon dag varje vecka.
Är jävligt nöjd med tiderna faktiskt.
Att jobba på nyborgs är riktigt roligt de med men just nu är det Konsum som lockar mer. 
Men har ju 2 veckor kvar med jobb på nyborgs så än är det ju inte slut där.

Nu ska jag se den nya serien som börjar på 3an sen blir det sängen. 
Gubben är och jobbar så han har vi inte hunnit träffa allt för mycket idag.

Hade 






RSS 2.0