Menmenmenmenmen.

Det är lördag och jag är väldigt sugen på utgång ikväll men jag vet inte vem jag ska ut med om inte sussi tar sig hit. :S Är verkligen inte sugen på att bara sitta hemma och glo på teven.
Är inte heller sugen på att fara till glommers med Marcus nog för att jag inte ryms där men ändå. :/ Vill inte det ska skita sig som alltid..
Slutar nog med att man sitter hemma själv med vinet och tycker synd om sig själv som inte har några vänner typ.. :( Nae så ska jag ju inte vara. Nae men det är så tragiskt att sitta själv hemma när alla andra är ute och har kul.. DET SUGER.
Sen var det ju ett tags sen sist jag var ut eller drack med mina vänner.
Menmenmen man kan ju hoppas på det bästa och att det blir en bra vändning på det hela. Annars deppar jag nog ihop.

Nae skriver sen.

Hade


Onsdag :)

Sitter just nu i soffan och myser med Akilles :)
Funderar vad man skulle ha gjort med lägenheten så den inte ser så tom ut. Har köpt en massa tavlor men det får inte bli för mycket för då ser det bara dumt ut :P Kanske blit Ikea i helgen (hoppas på det) så jag får köpa en sängram och en massa annat smått å gott.. :)

smygreklam :P

Nu är det inte länge kvar till studenten :) Såg att våra studentmössssor hade kommit med :D Ska fara och hämta den snart.. Men ett måste just nu är att fixa sig en balklänning???? Vette fan vars man skulle ha hittat sig en. Menmen ska kolla lite snart om jag hittar någon..
Hittade då en snygg studentklänning iaf :) Funderar på att köpa den,måste bara fundera lite.




Måste försöka fixa körkortet innan jag tar studenten.. Blir tokig att jag inte gjort det än :( Ajja jag får ta den tid det behöver helt enkelt. Har varit så mycket annat som gjort att jag inte fixat det än :/

Nae hade








Ett tag sen..

Man skrev hära ja.. :) har ju haft fullt upp med att flytta och äntligen börjar det se bra ut i våran lilla lägenheten :)
Idag fick vi internet och en massa kanaler så man kan se på teve :) Underbart..
Så nu kan jag även börja blogga igen.. :P

Igår for jag Marcus och broder ut med skotrarna, drog en sväng till mormor och till vittjåkk för att tvärt titta. Underbart väder och skönt med en skoter tur.. :) Sen blev det god middag och en massa mys <3.

Idag så skulle jag egentligen ha praktik men mådddde inte alls bra.. En såndär jobbig dag man kan ha nu förtiden. Mest saknaden efter pappa som kommer. Då orkar jag inte göra annat än att stirra i väggen.
Men lyckades fara ut och på dollar för att inhandla nå tavlor och ljus :)
Nu väntar man på middagen :) Sen blir det åter igen mys med mina älsklingar <3

Hade bra


Pustpust

Kom hem från lägenheten för en stund sen. Har fixat sängen, diskat och plockat upp en massa saker så nu börja det kännas hemtrevligt. :)
Tror jag och mina gubbar <3 kommer att trivas väldigt bra :)
Mysig lägenhet och nog stor. :) Ska bara få upp nå tavlor så det ser lite finare ut.
Ska skriva ut en massa bilder och he i en väldigt snygg fotoram eller ram kanske man inte kan kalla den men den rymmmmer då ganska många kort. :)
Ska skriva ut lite bilder på pappa <3 med.
Nae ska ut och skotta och fortsätta med kläderna :)

Hade


Måndag. :)

Magen är fortfarande upp och ner så praktiken får vänta tills imorn... :S Suger det hära. Men det är nog för allt stress fram och tillbaka. Snart får jag andas ut.. :)

For till Luleå i lördags och hämtade sängen och köpte lite annat. Gick ju som det gick, när vi skulle iväg så starta inte bilen så vi fick vänta på att den skulle bli varm. När vi väl tog oss iväg så fick vi punka på ett av däcken så var ju bara att byta de till ett sommar däck. Men det gick bra tillslut vi tog oss iväg och vi tog oss hem :)

Söndags så blev det dollar och handla lite mer saker :) Tycker det är skit kul. :) Inte marcus för han fick ju lägga ut pengarna hehe ;P Sen blev det mormor och hämta soffan+ soffbord och köksborde + stolar :)
Så nu är det mesta klart :)

Ikväll blir det att dra en sväng till skellefteå och hämta en tv-bänk sen plocka upp teven och Akilles i missen :) Så ikväll flyttar vi helt enklet in :)

Ska snart iväg och börja fixa lite små saker :)


RSS 2.0