Mjau

Äntligen har jag börjat på mitt nysa schema på konsum med andra tider kanske lite längre dagar men jag slipper frysen :D Fast idag var jag på frys i 4 timmar :P Slutade dock 2 då så jag ska inte gnälla :)..

Nästa vecka går jag på kväll och helgpass så kommer bli skönt att vara ledig om dagarna fast helgen kommer bli tung eftersom vi har börjat ha öppe tidigare och längre.. Men moneymoney.. :D

Nae ska ta mig en kaffekopp och sen se Percey Jackson hoppas på den är bra..
Bara seg arsle marcus kan sluta duscha någon gång.

Nae hade


jo en till sak

Sen sa han vad han sköt med också ett salons gevär.. Tack för att han sa det iaf. :P Underlättar ju när man ska till polisen.


En fin dag som kunde ha slutat väldigt illa.

Jag, syrran och mamma hade tänkt ha en mysig dag på  våran holme som vi har på pjeskersjön. Solen stekte på och allt var bara så underbart tills man hör ett skott och man ser att det for i vattnet, sen hör man ett till skott och undrar vem fan är det som skjuter och åt vilket håll. Jodå det var åt vårat håll man hör skotten susa förbi bland träden och det ljudet man hörde från skottet är något jag aldrig att glömma.

Jag började känna att paniken börja komma. Akilles och Figo var och lekte i skogen där ett antal skott for förbi eller tog i ett träd. Mamma skrek sluta skjut men skotten fortsatte att komma. Sen säger mamma att jag ska ducka och lägga mig ner. Sånt hände ju förfan bara på film inte i verklighet. Tårarna började komma och jag blev hellt skräck slagen. Jag, syrrna och mamma tog hundarna och sprank till stugan. Där inne hörde man mer skott och att det kom mot vårat håll. Sen small det i stugan och jag trodde jag skulle dö. Tillslut får mamma tag i nummret till de som bor mitt emot våran holme.
Hon säger såklart till de som står och skjuter. De slutade skjuta mot vårat håll tack och lov men de slutade inte skjuta utan de bytte bara sida och sköt mot vägen som det lät iaf...

Jag var så jävla rädd fyfan. Ville bara därifrån fort.

Sen for vi förbi och pratade med dem och idioten bad inte ens om ursäkt han sa bara att han inte visste att någon var dära. VADÅ INGEN VAR DÄRA. DE VET BARA ATT VI HAR VÅRAN STUGA DÄRA. Frun hans bad om ursäkt men inte han.. Så på måndag blir det polisen och göra en anmälan och hoppas IDIOT fan åker dit stort. Helvete han kunde ha dödat någon av vi eller våra hundar man han var så lugn och inte tog det som något att bry sig om..

Jag tänker inte fara till holmen på ett bra tag och hör jag ett skott kommer jag att springa för livet. Det var fan hemskt.

Jag är glad att allt  gick bra iaf.. Men idioten ska fan inse att han kunde dödat någon....

Tlötttt..

Man bara jobbar och jobbar nu förtiden :P Fast var ledig igår så jag och Annica drog ut och handlade lite smått å gott :P Hittade lite kläder och en grymt snygg jacka :D I LIKE...
Nu sitter man hemma själv i lägenheten och ska ta mig en kaffe och lite sorbet glass :D
Sen he igång en film som jag hyrde. Fast blir bara jag och Akiilles för Marcus är och skruvar.

Menmen får hoppas han kommer hem och sover iaf.

Skulle kännas helt underbart att få helg imorn men inte det jag jobbar några timmar på lördag med. Alltid när man vill göra något annat så ska man jobba.. Menmen pengar pengar.

Skulle köpa en ny mobil idag men hittade ingen som jag var sugen på + att jag vart snål..:P

Nae ska dra och göra något annat nu. :P

Hade <3

Imorn är det min och pappas dag <3

Tänka sig att jag kom till världen på min kära faders födelsedag.
Händer inte så ofta.

Denna födelesedag kommer inte bli sig lik. Jag kommer få äta tårtan själv och inte dela den med pappa. Jag ser  ingen glädje längre att fylla år. En födelsedag utan pappa går bara inte. Jag kommer förmodligen enbart vara nere.


RSS 2.0