Godkväll!

Fredagen är här och vi går även in i en ny vecka så idag är jag i V.16 (15+0) och det firade jag in med att hänga på toan, blev snabbt upp från sängen då jag vaknade imorse och iväg in på toan. 
Lika trevligt varje gång men så länge jag slipper spy efter varje måltid är jag nöjd.

Annars har dagen varit riktigt bra har ju spenderat den på jobbet men för att vara en fredag har dagen rusat iväg, brukar ju alltid gå så extremt sakta annars. :) 
Efter jag slutade for jag iväg och handlade, lyxade till det med en frusen pizza. Orkar inte stå och laga mat bara till mig själv så det blev nå enkelt. :) 
Gott var det då också!!
Sen har jag och Akilles hunnit slumra till i soffan så nu tänkte jag ta en dusch och sen unna mig en fruktsallad om jag nu orkar skiva upp lite frukt. :P
Resten av denna kvällen kommer att spenderas framför teven tills jag inte orkar hålla mig vaken längre. :) 

Nae nu ska jag duscha så det inte blir allt för sent. ;) 

Ha en fin fredags kväll!! 

Tråkigt

Då har gubben åkt iväg och jobbat igen känns surt att bara hinna träffa han så få timmar innan han börjar om igen, Nu är det bara denna natt och en till sen är han då ledig någon dag. :) 
Är så tråkigt att vara utan sällskap varje dag kan ju vara skönt att vara för sig själv också men dagarna går ju så sakta då inte han är hemma om kvällarna. 
Men jag och hundarna får roa oss själva. 
Funderar faktiskt på om man skulle ha orkar sig ut på en långpromenad med hundarna sen ikväll, Akilles behöver verkligen få gå av sig lite och det behöver nog jag också faktiskt så ska vila en liten stund nu & sen dra mig ut och gå. :)
Hoppas det tröttar ut mig också så jag tar mig i säng i tid ikväll då jag ska jobba imorgon. :) 

Annars händer det inte så mycket just nu det står som lite stila försöker göra bort så mycket som möjligt här hemma de dagar jag har orken att röra på mig. 

Nae nu ska jag vila lite sen slita mig ut och gå, fy mig om jag inte gör det!!!!

Hade fint! 






Onsdag!

Yes onsdag är här och jag är på topphumör som vanligt så känner att denna dagen kommer gå som en dans, hoppas jag. :) 
Gjorde bort en hel del städning igår och berget av disk fick jag också bort så nu idag blir det lite mer tvättande så det berget också försvinner. :)
Ska även försöka få med mig mamma på samhället så jag får in på dollar och titta på nya gardiner & annat roligt.
Sen kom jag ju på att jag kan göra fisk till middag då hjärtat är och jobbar natt så idag ska jag göra lax, sååå otroligt gott!!!
Han gillar det ju inte så får typ aldrig laga de till middag då han är hemma så bara passa på. :P

Har även märkt att bebis inte gillar att jag äter allt för sent på kvällen för då åker det upp igen så ska försöka äta mer regelbundet så jag slipper vara hungrig på kvällen så jag inte behöver må illa hela natten. 
Är fortfarande så orolig att det inte finns någon bebis att jag bara inbillat mig så min kropp tror jag är gravid. 
Men snart får vi svaret. :) 

Sen vill jag bara berömma mina vänner som har barn självklart mina syskon också, ni gör ett sånt bra jobb och jag beundrar er verkligen. 
Ni borde få höra varje dag vilka super föräldrar ni är. ❤️


Puss på er! 
Hade 





Storstädning!!

Idag ska de städas här hemma får väl försöka ta några små pauser då tröttheten smått kommit tillbaka men städas & tvättas ska de då göras. 
Blir ju perfekt att roa sig med de då hjärtat åker iväg för jobb. :)

Försöker få i mig gröt som jag börjat att äta varje morgon funkar faktiskt fint mot illamåendet, mår oftast jävligt illa på morgonen så gröten funkar plus att det är väldigt mättande. :) 
Har även börjat ha äppelsaft i sovrummet funkar också väldigt bra då jag vaknar och mår illa så tack Annica för tipset. :) 
Annars rullar allt på som det ska jag jobbade några timmar igår och sen låg jag mestadelen av kvällen framför teven.

Det jag verkligen kan sakna är den energin jag hade innan jag blev med barn, jag orkade städa, plocka bort, gå långa promenader med hundarna och mest av allt att jag orkade umgås. Just nu får man verkligen ta vara på de dagar man har energi att orka med allt man vill göra. Men jag är såklart väldigt glad att jag har min bebis i min mage och att jag går och lägger mig kl 10 en lördag tycker jag är jävligt skönt. 
Vilken omställning från att vara ut nästan varje helg till att vilja ligga hemma och glo på teve & bara må varenda helg. 
Älskar det faktiskt! 

Nu ska jag slita upp min pojkvän så man hinner de han lite innan han far.

Hade fint! 




Söndag

Har varit ett litet uppehåll i bloggen i helgen, jag mamma, Erika och Tor åkte till Umeå direkt jag slutade jobba i torsdag så vi har varit där till igår. :)
Leia gumman fyllde ju 1år i torsdags så vi åkte dit och firade henne. 
Tänka sig att den lilla tösen redan är 1år, tiden går alldeles för fort fast i mina ögon kommer de alltid vara bebisar. 

Var då riktigt härligt att åka iväg en sväng och i fredags blev det en sväng på stan men jag shoppade inget känns som att det är så ovärt då inget ändå kommer passa. Vet ju inte heller hur stor min mage kommer att bli så bättre att lägga pengar på annat. :)
Vi har ju även hunnit byta vecka så är i V.15 ( 14 + 2 ) vilket även betyder att jag har kommit in i andra delen av min graviditet.
Känns helt underbart och snart är februari här och jag kommer verkligen ha nedräkning till ultraljudet. 

Igår blev det en riktigt soffkväll kändes verkligen som att jag behövde det, var ganska trött i kroppen så låg och kollade på film och sjävklart då det var en bra film på teven lyckades jag ju somna till slutet som jag verkligen ville se så det sög, flyttade mig sen till sängen och sovit som en stock hela natten. :)

Idag blir det en vilodag också då hjärtat börjar jobba på någon timme så jag och hundarna får ha söndagsmys själva.
Nu då gubben jobbar eftermiddag kommer vi gå om varandra de dagar jag jobbar men då får jag längta efter han lite. :P

Nu ska jag fortsätta äta min gröt och sen ska jag trycka i mig en semla. :)

Hade fint 


Onsdag

Just ätit lite lunch och tänkte snart he mig ut på en liten promenad med hundarna sen tänkte jag nog försöka vika och hänga upp lite tvätt. :)

Hjärtat steg upp kl 4 imorse och drog iväg för utbildning som testförare så får se om det äntligen börjar dra igång. :) 
Isf lär jag nog inte se han allt för mycket men detta är ett jobb som kommer passa honom perfekt. 
Ska bli spännande och höra vad han säger då han kommer hem. 

Igår gjorde vi inte allt för mycket satt och kollade lite avsnitt från de okända, bara mådde under en filt då det var kallt igen. :)
Lika bra att ha inne dagar då man är så less kylan.
Idag är det ju då mildare så då är de bara passa på att he sig ut i ljuset. :)

Ikväll blir det tjejkväll med mamma, syrran och hennes svärmor så det blir nog riktigt trevligt. Var ju evigheter sen sist vi hade det. :) 

Blev även lite smått besviken igår då vi fick höra att den 3an vi hade tänkt flytta in i var redan tingad, tydligen så skulle det komma ut en annan 3a men då vet jag inte riktigt hur trygg man skulle känna sig med grannen. :/ 
Vore ju så enkelt att inte behöva flytta så långt och lägenheterna här är ju som så bra för hundarna med egen igång och för oss med egen tvättmaskin. 
Men detta är inget att hetsa upp sig för på något sätt kommer det lösa sig. :)

Avslutar detta inlägg med en bild på min inte allt för smarta hund. :)






Värt att pröva


Grönt äpple och the med smak av ingefära & citron sägs hjälpa mot illamående. 
Kommer pröva allt för att slippa må illa, vet redan att gröna äpplen brukar funka för de är så sura och saftiga.
Har även köpt kex att ha vid sängen då jag oftast mår illa på kvällen och morgonen. 
Värt att pröva iaf!



Goddagens

Då var det måndag igen och jag ska snart fara ut och luncha med mamma känns som det var evigheter sen vi sågs så idag ska jag passa på att vara med hon. :)
Efter vi lunchat ska vi förbi syrran så jag får mysa med min älskade Tor har verkligen saknat den Lillskiten. :) 
Skönt att fylla på energiförrådet lite.

Sen vilken fröjd det var att kliva ut genom dörren lite skillnad melan -32 och -10 så underbart härligt med lite "värme". Hundarna frös då inte alls så i eftermiddag ska jag försöka he mig ut på en liten promenad. :)

Sovit som en kratta inatt har bara legat & vridigt & vänt på mig hela natten. Akilles har även sprungit upp och ner från sängen, katten har haft energi som en tiger och sprungit som en galning fram & tillbaka medan Aragon legat som en pinne och sovit. Dessa djur. :P
Mått illa har jag gjort hela natten också så kan ha varit de som gjort min nattsömn lite orolig. 

Igår åkte även min navelpiercing bort känns jävligt tomt att inte ha något där men ändå jävligt skönt att den är borta. 
Känns som att nu när magen växer allt mer så är det lika bra att ta bort den i tid. :) 

Nae nu ska jag he på mig nå spackel och sen fara ut på samhället. :)

Ha en underbar måndag. ❤️


Söndag

Lika kallt och jävligt idag men jag har faktiskt varit duktig och promenerat med både mammas och mina hundar på något sätt är det ändå jävligt skönt att promenera fast det är -33 ute.
Man känner då att man lever.
Dock tycker jag lite synd om hundarna då det börjar frysa så fort man stigit ut genom dörren men de måste ju ändå få göra sina behov. 


Fast det går bättre då man klätt Akilles han fick ha mössa på sig idag också då han fryser om öronen, det blir så röda går ju lättare för Aragon som har päls.

Igår blev det en lugn och härlig hemma kväll för min del med lite film medan gubben blev chaffis till moskosel.
Ganska skönt att bara ligga i soffan för sig själv ibland också.
Idag blir det då lika lugnt, grabbarna skulle tydligen spela så ska dit på en stund och kolla lite. 

Nu ska jag sova en stund blev tvär trött. 

Hade 


Lördag

Tjohoo, idag måste jag verkligen få bort denna jäkla jul orkade rent inte göra det igår så idag när det är svinkallt ute ska jag passa på att stöka undan, städa & tvätta. Min kära pojkvän ska också få hjälpa till tror dock han kommer hitta på något annat och försvinna lika fort jag dragit fram dammsugaren. :P

Är faktiskt lite små less denna kyla skärskilt då jag har mammas hundar att gå ut med också men det är bara att klä sig och bita ihop. Det är ju faktiskt riktigt fint ute de kalla dagarna man får väl se det så. :)

Nae bara börja kasta ner gardinerna och få något gjort idag för annars blir jag galen. 

Hade 



Fredag

Fredag igen vilket känns underbart vi går ju även in i v.14 idag så nu börjar det äntligen ta sig. :) 
Nu börjar ju även detta spring fram och tillbaka på toan sitter oftast och halv sover man är ju så trött. :P

Har just nu rast drog mig iväg och jobbade idag behöver ju pengar och dessutom så älskar jag att vikariera på förskolorna. :) 
Efter jag slutat måste jag hem och få bort allt som har med julen att göra för nu har jag kommit på vad jag ska ha för gardiner i köket. :) 
Hoppas bara man inte är allt för trött då jag slutar så man lyckas städa bort lite.
Sen får kvällen bli hur den blir får väl se vad hjärtat har tänkt hitta på för något eller om det blir en lugn hemma kväll framför teven. :)

Nae nu ska jag gå och jobba. :)

Hade 

Torsdag

Goddag, blev en hemma dag idag då min visdomstand är och spökar vilket gett mig en jävulst huvudvärk och illamående vilket gör att jag spyr när den är som värst. :/ 
Jävligt onödigt med dessa förbannade tänder som ska komma nu. 
Sen är jag förkyld och imorse var jag verkligen helt orkeslös. 


Så idag blir det en vilo dag måste skriva nå papper som ska skickas iväg och om jag hittar någon energi ska jag försöka plocka bort julen vilket jag borde ha gjort tidigare men orken har inte funnits där. Tur jag inte pyntat allt för mycket så det kommer gå fort.
Sen har jag ingen aning vad man skulle ha hett upp för gardiner är så less de jag har så kanske får bli en liten internetshopping. :)

I eftermiddag har jag även en tid på sjukan måste tydligen ta om nå blodprover så hjärtat är gullig och kör mig dit, tur dessa prover går fort för är det något jag hatar är det blodprover. :/ 

Nae bara ta tag i pappershögen och sen gå och posta det. 

Ha en fin dag! 


Söndag

Gårdagen var riktigt trevlig med bio och bowling så det måste man göra om. Skönt att göra något annat en lördag och skönt att äntligen kunna hitta på något igen inte bara ligga hemma & må kräk. 

Dock började jag känna av att en förkylning var på g och yes jag hade så rätt. :/ ligger fortfarande kvar isängen och vilar så ska snart dra mig upp och göra en dunder frukost till jag och gubben. Fast jag vet att kl är 2. :P
Har faktiskt verkligen inte tid med denna förkylning har ju jobb hela veckan att se framemot men jag ska ändå försöka kämpa mig igenom i veckan. Blir mycket vila iaf. 
Sen får jag ju inte stoppa i mig det som brukar funka på mig då jag är förkyld så får komma på en bättre lösning. Bebis måste ju självklart må bäst. 

Nae ska stiga upp och ladda min mobil och sen börja med nå mumsig frukost/ lunch.

Hade fint 

Lördag!

Sitter i soffan under en filt och gosar med Akilles kändes verkligen jobbigt att måsta resa sig snart för att göra sig klar för en tripp till stan.. Är ju så kallt ute så mysa under en filt kändes riktigt härligt. 

Igår blev det en spelkväll hos Matilda & Frans, riktigt roligt att vi kommit på att spela istället för att jämt bara se på film.
Idag blir det då bowling och bio i Skellefteå så kommer väl vara där hela kvällen, de andra har redan åkt men vi ville inte riktigt lämna hundarna själva hela dagen så vi tänkte åka iväg på ett tag. Tur man har en fin mamma som kommer och tittar till de sen. :)

Man blir lite låst med djur men jag skulle aldrig byta ut de mot något annat. :)
Så att inte kunna göra allt jämt gör mig ingenting. 

Igår kom Marcus med en ny större teve som vi köpt av Ruben så vi flyttade våran gamla in till sovrummet. Ganska lyxigt men en stor teve i sovrummet också, blir så mycket roligare att ligga där inne och kolla på film. ;)


Katten tyckte däremot det var jätte konstigt att de helt plötsligt stod en mycket större teve som dessutom är platt och inte den gamla tjockteven som han brukar sitta på. Han var där länge och inspekterade vad som riktigt hänt. 
Han har lite svårt för förändringar men tror han har smält in det nu. :P

Nae nu ska jag klä mig och he mig ut på en prommis med hundarna sen bär det iväg. 

Ha en fin lördag!!



Fredag!!

Hej hopp, blev ledig idag så jag och hundarna tog en liten sovmorgon till 11 iaf, nu sitter man i soffan och glor lite på teve innan jag tänkte ta tag i dessa måsten idag. :)

Fredagar för oss just nu betyder att vi går in i en ny vecka, är i v.13 (12+0 ) just nu och sakta men säkert börjar magen växa lite, särskilt då man ätit. Den blir verkligen stenhård och man ser ut att vara längre gången än vad man är. :)
Fortfarande känns det väldigt overkligt och jag sa till mamma för någon dag sen 
- tänk om det inte finns något där då man ska kolla ultraljudet tänk om det bara är tomt!?
Första tiden är som så konstig på nå sätt då man inte riktigt känner något förutom sprängande bröst, illamående och tröttheten men inge annat så man blir lite rädd att det inte ska vara något.
Så jag längtar verkligen tills ultraljudet så man verkligen får saker och ting bekräftat för det är verkligen såå overkligt att vi ska bli föräldrar till vårat första barn. :) 


Tack och lov att jag har alla dessa böcker att glo i, det är så intressant att följa sitt barns utveckling inne i magen.
Så lite läsning brukar jag roa mig med då jag får tid. :)

Nu däremot ska jag ta tag i städningen så det blir klart någon gång sen ska jag försöka dra ut på en promenad med hundarna i kylan & blåsten. :)

Ha en fin fredag. 
Hade 


Phuu!!


Äntligen fick man lägga sig ner i soffan och slappna av, dessa 2 djur lyckades även lägga sig ner så nu tänkte jag stänga igen ögonen och sova tills gubben kommer hem.

Hade 

Torsdag

Har rast just nu så sitter och slappnar av  med en liten kaffekopp innan jag återgår till jobbandet. 
Tror faktiskt jag ska sova en stund då jag slutar, var faktiskt riktigt länge sen jag somnade efter jag jobbat klart fast idag känns det som att de behövs är riktigt trött så lite vila skadar nog inte. 

Vet inte om man skulle ha varit lat och inte farit & handlat då jag slutar som jag brukar utan vänta tills Marcus slutat istället för då kan jag ju ta hundarna och gå hem från affären,Nu var jag smart. :P 
Har även slutat med antibiotikan så måst på Apoteket och köpa hem ett test och kolla om det är kvar eller om det försvunnit. Är ju så svårt att veta då man inte riktigt känt av det. :/
Tycker det är super att man kan göra visa test hemma istället för att måste upp på sjukan hela tiden, klart har man nu uvi måst jag ju upp men har jag inte det behöver det ju inte bli en massa spring. :) 
Så tummen upp för det!!

Annars mår jag faktiskt riktigt bra och vill verkligen fortsätta göra det så peppar, peppar & ta i trä att jag slipper illamåendet heden efter. ;) 

Nu ska jag slurpa i mig det sista av kaffet och fortsätta jobba. :)

Hade fint ❤️

Onsdag

Blev en tidig morgon imorse hade öppning så de var bara att stiga upp halv 6. Tur man får sig en liten promenad till jobbet iaf så man håller sig pigg. :) 
Var så lugnt idag så fick sluta lite tidigare så nu väntar jag på att mamma ska komma så vi får fara ut en sväng på samhället. :) 
Är faktiskt i behov av att få se lite folk när man bara legat inne i några dagar så ska bli skönt med en fika och lite strosande. 

Har även hunnit boka tid för ultraljud så nu kommer jag ju hinna längta ihjäl mig tills dess. Kommer dock inte skriva när vi ska dit det vill jag hålla för mig själv. :P
Spännande är det då att äntligen ha ett datum att se framemot. 

Nu ska jag gå och he på mig nå bekvämare byxor då det börjar bli lite trångt i visa kläder. 

Ha en fin onsdag. 

Tisdag

Hej varit ett litet paus från bloggen men jag har som legat hela helgen och mått skit så jag har verkligen inte haft orken eller energi till något alls, har flyttat mig från sängen till soffan så mycket annat har jag faktiskt inte gjort. 

Idag är jag då på benen men vågar inte ta ut nån glädje för mitt i allt mår jag skit igen, tror mycket det varit antibiotikan som ställt till det för jag har verkligen inte fått behålla någon mat alls och så fort jag tagit tabletterna mår jag skit fast jag fått i mig mat så blir att ringa barnmorskan imorgon och höra vad jag skulle ha gjort tror inte jag blivit av med uvi:n eftersom jag enbart spytt. :/

Annars har jag rast just nu så sitter hemma och vilar lite innan jag börjar om igen. :) känns faktiskt ganska skönt att all ledighet är över så man får igång det vardagliga rutinerna igen. Är så härligt att jobba och få tillbaka energin så nu vill jag mer än gärna fortsätta må bra. :)
Nu måste jag fortsätta skriva upp mina tider för nästa vecka så jag inte glömmer det. :)

Hade fint 




Fredagen från helvetet

Fyfan för gårdagen mådde riktigt jävla dåligt och fick verkligen inte behålla något alls, kändes inte alls roligt att sitta å peta på lunchen när jag jobbade sen dessa jävla tabletter mot min uvi vill jag bara snöra åt fan för det gör ju saken inte bättre ska tas vid måltid, jo men just den måltiden spyr man ju upp efter 5 min.... Vill verkligen inte äta de eftersom jag börjar må så illa men samtidigt måste jag ju få i mig dom. 
Helt slut var jag då igår så jag låg och sov i soffan hela kvällen tills jag gick och la mig.. Nu vill jag verkligen att detta illamåendet ska sluta så jag får njuta av att vara gravid och få tillbaka min energi så det slipper se ut som ett bombnedslag här hemma. 
Så då fick jag ur mig det!!

Idag mår jag då bättre och fått behålla maten jag ätit så ska snart dra iväg ut en sväng med hundarna så man får sig lite friskluft efter det har jag tänkt försöka ge mig på disken så jag får ta det lugnt resten av denna dagen. :) 
Har även lämnat av Bellan och Anton på flyget vilket sög väldigt mycket eftersom jag inte hunnit träffa de alls sista dagarna de skulle vara här så det slutade med att jag grinade påvägen hem och det jobbiga är att när jag väl börjar gråta nu så slutar jag inte det kommer bara vilket är riktigt frustrerande. 
Som tur är så skulle de komma upp vid påsk igen så då hoppas jag verkligen att jag mår bättre. :) 

Jag har verkligen varit väldigt bitter i några dagar nu tack vare detta eviga illamåendet det tar så mycket från ens vardag. Nepp det är bara att bita ihop och ta dessa dagar då man mår bra att försöka göra något. :)

Nu ska jag koppla mina grabbar och fara ut på en promenad. 

Hade 


Fredag

Tänkte just göra mig redo för att sparka iväg till jobbet men min kollega ringde och sa att jag inte behövde komma in förrän vid 11 tiden. :) 
Är så lugnt nu efter jul & nyår.

Så nu får jag försöka smälta ner frukosten också då den första åkte upp, blir som att äta frukost 2 gånger nu eftersom jag inte får behålla den.

Var på sjukan igår och tog lite prover och tydligen hade jag uvi vilket jag tyckte var skumt då jag som inte har några känningar av det men man får väl se det positivt eftersom det brukar vara hemskt fick väl en lindrigare. Så nu är det antibiotika i 5 dagar, Det jobbiga med det är att jag börjar må väldigt illa av de också vilket jag verkligen inte behöver just nu sen vill man ju inte att de ska åka upp hela tiden, kommer ju aldrig bli av med min uvi annars. 
Ajja sånt är livet.

Så mitt liv består som just nu av att vila har totalt tappat orken och kunde ligga isängen hela dagen om jag fick för då mår jag inte dåligt. 

Fredag idag vilket känns riktigt konstigt då jag slutat idag blir det väl hem och sova. :)
Nu ska jag dricka lite the och läsa lite innan jag far iväg på jobbet.

Ha en fin fredag. ❤️


2014 är här!!

Vi började det nya året med att ta en rejäl sovmorgon, vaknade lite före 3 och denna sovmorgon var verkligen behövlig. Det går som inte beskriva denna tröttheten man har den kommer så plötsligt och nu om någonsin är det bara ta och lyssna på sin kropp så att sova längre visa dagar har jag verkligen inga problem med det bästa är ju att jag kan ändå gå och lägga mig 10 på kvällen och somna.
Sen så sover jag som en stock om kvällarna vilket är väl behövlig för de dagar jag ska upp och jobba känner jag mig utvilad.

Självaste nyår firades ju hos mamma med riktigt god mat och rolig kväll med spel & lekar.
Kom dock inte igång förrän efter middagen, tröttheten och illamåendet gjorde mig lite hängig men som tur var gav det med sig så jag kunde vara med på roligheterna.

När man stod ute vid tolvslaget och såg på alla raketer så insåg man ju att shit detta år kommer vi bli föräldrar.
Det känns så overkligt och särskilt nu i början man väntar på att det ska börja synas man håller tummar och tår att bebisen ska klara sig.
Nu är det bara att fortsätta följa bebisens utveckling vecka för vecka & längta till sommaren. ❤️

Har annars inte den blekaste vad man skulle ha hittat på resten av denna dag, Marcus ligger då fortfarande kvar i sängen så blir nog en latar dag.
Blir då jobb imorgon och på fredag så passar nog bra med en lugn dag som inte innehåller en massa måsten.

Nu ska jag se om det går någon film på teven.
God fortsättning!








RSS 2.0