1 dag kvar. :)

Känner mig ändå ganska nervös och man har verkligen tänkt en massa redan fast det är imorn det gäller. :P Bara tanken gör mig glad att om jag klarar det så får jag ta vilken bil jag vill (eller nästan iaf) och köra helt själv utan en jävla skylt och utan mamma som sitter och gnäller :P

Skulle vara så underbart skönt. :) Då slipper man all stress att hinna hit och dit med. :)

Blir att hämta ljudet ikväll så då är det klart iaf :)
Provade på mercan igår så allt ska sitta ;O
hehe. :P

Längtar väldigt mycket till imorn iaf och nog om det..

Sitter hos mamma och gör bort lite skola, känns skönt att jag lat arsle Thea Resin äntligen tar tag i mina uppgifter och skickar in dom i tid :P Hoppas jag då att jag hinner.. :P
Man är ju inte alls smart alla dagar. :)

Nae ska fortsätta att jobba på som en idoit så jag inte har kvar så mycket att göra till nästa vecka. Allt ska ju vara inlämnat och KLART på onsdag för då sätts betygen med tror jag :P

Kul att solen tittat fram lite då och då idag med :)

Nae men ni får hade så bra då :)


Onsdag.

Vars är solen och värmen?? Vill som ha tillbaka den nu.
Idag hade jag mina sista körlektioner och mini uppkörningen och den klarade jag då. :) Fick VG i slutbetyg och det är jag super nöjd med. Nu vill jag bara att det ska bli fredag så jag får göra uppkörningen och klara den..
Sen är det bara ut och köra :)
Klara jag inte kortet så kommer jag bli galen. Men jag känner på mig att det kommer gå bra så länge jag inte stressar upp mig själv så jag få panik. För då går det åthelvete.
Blir att tänka positivt :D

Mamma kom hem från Barcelona idag så for hem och åt lite tårta efter jag slutat jobba :) Fick örhänge och ett halsband av hon :D

Nae nu ska jag sova och imorn ska jag sova och imorn kommer jag vara lite nervös :P Men bara imorn tänkte göra bort de då :P så slippper jag kanske att vara nervös på fredag ist :)

Hoppas Annica gumman kommer klara sin uppkörning imorn :) Håller tummarna för dig hjärtat :P

Nae hade
 
Lovelovelove Marcus Lovelovelove

Jag följde mitt hjärta

Och här är jag nu. Jag lever mitt liv som jag borde ha gjort för länge sen jag mår bra eller bättre.
Visst alla dagar är inte bra dagar och alla dagar kanske jag inte ler eller skrattar.
 Jag gör allt för att lyckas och jag ger inte upp i första taget, snarare aldrig. Jag kämpar för att klara mig bra i detta liv, jag kanske får kämpa mer än andra men jag har ändå den glöd som behövs för att nå dom mål som jag själv vill nå..

Jag skiter i hur långt tid det tar att klara av saker. Det får ta den tid det tar blir tokig på de som ska hålla på och skryta och stressa sig fram enbart bara för att vara först.

Jag ska inte klaga på det jag har. Jag har en familj som älskar mig, jag har vänner som finns dära och jag har min marcus å Akilles. Jag ska inte klaga för det är dom sakerna som gör mig lycklig. Skulle jag förlora allt detta då skulle jag verkligen inte vara lycklig och då skulle jag klaga.
Jag önskade bara att pappa skulle finnas hära med. Men jag måste vara glad för den underbara tiden jag fick med han. Jag tänker på han varje dag och saknar han enormt mycket men han finns där någon stans och han ser mig.

Pappa har fått mig att lyckas och jag ska fortsätta att lyckas. Jag tänker inte ge upp nu fast jag bär en tung sorg inom mig. Jag ska göra det jag vill göra, jag ska följa mitt hjärta, jag ska leva mitt liv som jag vill leva det.

Jag vet att jag kan och jag vet att det går så länge man tror på sig själv. På så sätt lyckas man.
Jag ska kämpa på och jag tänker fan inte ge upp.

Jag följde mitt hjärta och se vars jag är nu.

3 veckor kvar av skolan och sen är det STUDENTEN. :D

Jag tror på mig själv helt enkelt.. :P

Jo 1 år idag med Älskling <3

Grattis mamma som fyller år idag.. Love you <3

Nae hade


Lördag.

Har just duschat och ska börja göra mig klar för att fara till mamma och grilla :) Dricka lite vin och ta någon kall öl måste ju vara en perfekt lördag.. Fast gubben skull ha varit här då skulle den varit perfekt.. Men han kommer hem imorn :/ Så få försöka stå ut med en natt till utan han..
Nae ska ta och klä mig och öppna en cider och mååå gott :D

Gjorde bort min PA redovisning igår och det gick ju som det gick har inte fått vete än vad det blir för betyg.. :S Men nu är det inte mycket kvar att göra så jag kan börja andas ut. :)
Om jag klarar kortet då.. :)

Nae hade

Ljusare tider :D

Lyckan har börjat komma tillbaka och det är så underbart skönt. Allt går som det ska göra och allt går som jag vill. Jag klarade teori provet igår och då for även tyngden från mina axlar :D Fan så skööönt att slippppa den där jävla teorin som man slitit i veckor med.. :) Nu är det bara uppkörningen kvar och jag hoppas jag klarar den med.. Då skulle allt vara så himla lättare. Då kan jag äntligen börja ta tag i skolan av det som är kvar att göra iaf :) Sen ta studenten med ett leeende på läpparna :)

Livet rullar på som det ska och jag hoppas det kommer fortsättta att göra de med :)

Det är 2 veckor kvar innan jag, mamma och syrran drar till Stockholm med ska bli så underbart skönt :) Mycke shopping, hoppas på mycket sol och många underbara stunder med familjen + ACDC :D

Snart är det helg ;D

Hade

Älskar marcus och Akilles ni gör mina dagar <3

Måndag.

Hela min klass drog iväg till Ume idag men jag valde att stanna hemma för att jag hade så många körlektioner idag och imorn plus att jag måste plugga på teorin för att jag hade tänkt göra sluttestet imorn :) Går då bra med repfaserba så hoppas hoppas jag klarar det. :) För då är det skrivningen och uppkörningen kvar och då har jag körkortet innan majs slut :D

Nu när man har lagt körkortet före allt annat så har man åter igen fått lite rester som ska göras :S Suck och stööön. Ska nog göra bort de flesta på fredag och sedan beta av eftersom. :) Ska nog gå fint..

Inte länge kvar till stockholms resan heller :D Lääängtar..

Nae ska börja bege mig mot polaris med Akilles sen ska jag och mina gubbar cykla och handla. Ja cykla. Marcus bil har sagt sitt så vi får röra på oss en hel del :) Men detg gillas..

Helgen har varit toppen iaf :)

hade bra


RSS 2.0