Min dröm sprack :(

Vann inte ett skit på trissen som jag bytte in mot min STORA vinst :P
Bättre lycka nästa gång kanske. :P
Nu ska jag sova och SEN försöka ta tag i kläderna som jag sagt att jag ska göra hela veckan. Men jag har inte haft tid (orken) att göra det.. Men jag måste ju för vi börjar flytta i helgen :D

Hade

Fredag Fredag Fredag

Har just ätit lite frukost DANONINO eller hur det stavas :P Är så gott och typ det enda jag får i mig i matväg. Min mage är inte alls bra. :/
Vars är solen idag då? Va ju så fint väder igår men nu är det mulet och trist.. Men ska ut och gå med hundarna till konsum och byta in min triss till 2 nya :P Vannn ju hela 50kr på den.. Nu vill jag bara vinna några miljoner så jag kan köpa en hummer åt min mamma och bygga ut garaget så hon tar sig in med den :P Lovade hon det om jag skulle vinna. Sen en resa till mig själv och älsk och några bilar såklart :) hehe en dröm som aldrig kommer bli sann för sån tur har jag inte.. :)

Snart kommer gubben hem på lunch så ska pussa på han och få lite energi till att börja ta tag i mina kläder. Ska bli skönt att snöra bort en massa. :)
Sen ska jag ta en lång och skön dusch och snöra på mig lite smink :P Har inte orkat bry mig om att sminka mig de senaste dagarna något som jag tycker om. Jag tycker om att vara naturlig och inte behöva sminka mig varje dag. Är så skönt att snöra på sig vad som helst och sen gå till skolan med de utan att bry sig. Jag tar på mig det jag känner mig bekväm i så då skiter jag i vad alla andra säger, Jag tar ingen skit helt enkelt.
Jag har en underbar kille som älskar mig fast jag ser ut som en rugggguggla.. (tror jag då) :P

Nae ska ta och göra någon nytta nu :P

=  +  =

Ja skit bra


Bra start på morgonen

Nae inte precis har fått roliga veckan och en fin jävla värk. ONT som fan har jag i min rygg fattar inte varför det är nödvändigt att få med smärtan på köpet när det ska "forsa" annat :P Bara bita ihop och titta ut genom fönstret och njuta av att de är sol ute :).. Alla ska ju gnälla på denna kyla vi fått och kommer att ha några veckor till. Det är inte kallt så länge man klär sig ju..
Smarta jag kom på de igår.

Ska dricka mitt morgon kaffe och äta lite flingor sen ska jag hoppa in i alla dessa kläder och bege mig mot skolan för att göra lite rester. :)
Min onda rygg ska bara få vila upp sig innan jag börja vandra den långa vägen dit.
Blev ju inte precis kortare dit vi ska flytta utan bara längre.
Men annica har snart kortet så då kommer hon och hämtar mig :)
Tur man har bra vänner ;) eller hur ankan?

Nae nu ska jag sluta skriva och äta :)

Ska luncha med älskling sen i miss you honey <3

hade

Bra start på morgonen

Nae inte precis har fått roliga veckan och en fin jävla värk. ONT som fan har jag i min rygg fattar inte varför det är nödvändigt att få med smärtan på köpet när det ska "forsa" annat :P Bara bita ihop och titta ut genom fönstret och njuta av att de är sol ute :).. Alla ska ju gnälla på denna kyla vi fått och kommer att ha några veckor till. Det är inte kallt så länge man klär sig ju..
Smarta jag kom på de igår.

Ska dricka mitt morgon kaffe och äta lite flingor sen ska jag hoppa in i alla dessa kläder och bege mig mot skolan för att göra lite rester. :)
Min onda rygg ska bara få vila upp sig innan jag börja vandra den långa vägen dit.
Blev ju inte precis kortare dit vi ska flytta utan bara längre.
Men annica har snart kortet så då kommer hon och hämtar mig :)
Tur man har bra vänner ;) eller hur ankan?

Nae nu ska jag sluta skriva och äta :)

Ska luncha med älskling sen i miss you honey <3

hade

TRÖÖTTTT

Idag har det varit en upp och ner dag men mest upp. Jag har varit hemma och försökt ta tag i skolan men det går då bra. Jag har inte mycket kvar på svenska romanen. :) Är för trött för att fortsätta med den nu så det blir at dra sig till skolan imorn och jobba på som en tok så den kan skickas in då..:)

Varit hos mormor idag för att hämta ved så det har blivit ved hit och dit så nu är jag helt död och slut.
Tror jag ska kolla upp mitt blodtryck med för jag är jämt trött nu förtiden. Jag kan sova hur länge som helst om dagarna och endå vara skit trött på kvällarna. Sen känner jag mig hängig.
Det duger nog inte att kolla upp det här i arvids för dom har inte mycket att komma med. Det är jävligt synd!!
Så får vänta och se om det blir bättre.

Ska lägga mig i sängen och slå på en film men blir att försöka somna själv för marcus sover hemma i missen :S Suger jävligt MYCKET.

Nae är så trött och grinig så snart börja jag väl lipa.

hade gonatt


Gottgottigottgott..

Sitter och smaskar på en ny bakad annnnanaspaj :) Väldigt god blev den då. Var länge sen jag gjorde en sån så de var på tiden. Fast nu börjar jag må illa. :/ Typiskt.

Jag som inte är så duktig på att lägga ut bilder tänkte lägga ut några nu :)

Google lite bättre, lite smartare :P Men jag tänkte ta från mina egna bilder den här gången :)

  
Akilles bubben morgon trött <3


Syns inte så bra men det är shivas och Akilles som leker i missen :)
Hade tråkigt i söndags så tog lite kort.


Mitt lilla rum ser ut såhära just nu av alla saker till lägenheten + det är några påsar till på andra sidan :P
mer lär det nog bli..

lite smak prov på hur mina dagar sett ut i veckan..:P Nu ska jag gå och "spy" för jag börja må väldigt illa.
Nae ska hoppa in i duschen och sen se en film och mysa med mig själv för gubben kommer nog inte hem förrrän inatt :( and it sucks!!!

Hade


My baby boy is sweeeet <3
Love you my heart <3



Tisdag är det nog.

Sitter vid bordet och funderar på vad man skulle ha gjort.
Tror jag ska ta hundarna på en sparktur men det är ju så jävla kallt.
Eller sätta sig vid teven óch vara lat.
Göra lite mer skola kanske.
Jag har ingen aning vad man skulle ha gjort.
Men jag har massor att göra egentligen som faserna. Jag måste börja ta tag i saker och ting med det är ju orken som sätter stopp för det hela.
Nae ska ta och skärpa mig och försöka ta körkortet någon gång iår kanske :P
Vill så mycket men kan så lite..

Nae nu blir det att fara ut och sparka med hundarna. Måste börja röra på mig mer, känner mig allt för lat.
Fan så tråkig blogg jag har.

Upp och hoppa


I väntan på maten.

Jag och mamma har då varit på dollar idag och handlat det mesta till lägenheten :) Blev en hel del små saker. Älskar att springa runt och plocka på mig en massa :) Lägenheten kommer bli så fin iaf.
Tackar mamma för att hon köpte allt åt mig :)<3 väldigt gulligt av hon :) Nu ska vi bara till Luleå i helgen och fixa resten och hämta några madrasser.
Nae nu ska jag äta :)

Hade


Skolan..

Har just ätit lunch med Annica väldigt trevligt att få se att hon lever :P
Väntar på att älsk har lunch så jag får vara med han lite + plus att han ska få köra mig hem :)
Är snart klar med nk resten ska forstätta på den hemma istället. 2 frågor kvar :)
Kände att jag behövde lite energi (kaffe) så hem och fortsätta med resterna..

 Thihi...


Måndag morgon..

Ska snart dra iväg på skolan och göra bort lite rester men måste först dricka upp mitt kaffe och göra mig klar. Håret ser ut som en, ja nå iaf.
Ska nog inte va på skolan så länge idag för jag har så mycke annat som ska göras med. Ska ta tag i mina kläder iaf, snöra & spara blirt det. Blir skönt att få bort lite kläder som man aldrig använder. :)
Får se Annica gumman och jag lyckas hitta något till dig som jag kan ge bort.. :P
Nae ska snöra på lite smink och bränna av mig håret.

Hade

Soffan+godis= söndag

Såklart kaffe och true blood me eller snart :)
Har varit i missen hela dagen ungefär kom hem och gjorde lite middag så nu sitter jag hära efter allt slit och tar det lugnt. :P Lyckades få upp en eld på första försöket med brukar ta typ 2-3 gånger innan jag lyckas få det att brinna. Men jag startade då brandalarmet istället :P något som inte Figo tyckte om. Hehe ska alltid lyckas med något. Men nu kan jag andas ut med min kära teve och lite godis..
Senare ikväll ska jag hoppa in i bastun med en kall och god öl. Något som är så underbart skönt. Älskar att njuta av sin ledighet.

I veckan blir det nog en massa stök och bök. Jag och gubben flyttar mest troligt in i lägenheten i helgen eller så blir det på måndag som planerat. Jag måste då packa och rensa garderoberna. Inte alls kul ska förska slänga en massa med eller ge bort till Annica ;). Ska bli skönt med lite mer plats än vad jag har här hemma.
Jag och mamma ska in på dollar i veckan och handla det mesta till lägenheten. Jag kommer shoppa loss på dollar helt enkelt. Tack och lov att vi har de hära för dollar har det mesta för bra priser. Sen blir det Ikea för att handla resten. :) Kommer nog bli super nice..

Nae nu ska jag se på true blood och dricka kaffe å invänta gubben <3

Ha en bra kväll :)

Lördag :)

Är just nu i missen och väntar på att maten ska bli klar som gubben står och fixar nu :) Ska bli gått med lite kebab och pommes :P
Dricker lite vin och mår gott ska snart se film också blir UPP den har jag längtat efter att få se så den passa perfekt som middags film.. Sen blir det att se på true blood och äta en massa godis å chips.
Så min lördag blir enbart en massa myspys..

Har inte gjort så mycket under dagen. Jobbade åt mamma i 2 timmar, börjar bli bra på engelska :) Stolt över mig själv som lyckades säga en hel del och rätt :)..
Nae nu ska jag dra och äta upp Akilles för han ser så söt och go ut. :)
Hade bra <3

En dotter behöver sin pappa



Jag behöver dig här hos mig alla behöver dig pappa.
Det var inte såhär det skulle bli jag skulle leva med dig tills du blev jätte gammal. Men det blev bara 18 år.
 Vad var det som gick så fel och varför skulle du åka dit på det?
Du som var så underbar mot allt och alla, du hade aldrig gjort något ont. Du var älskad av oss alla och en pappa som älskad sin familj mest av allt.
Vad gick fel?
vem var det som ville ha dig mer än oss och tog dig ifrån oss så tidigt?
Jag behöver dig pappa men du finns inte hära. Jag vill ha dig tillbaka jag vill leva mitt liv med dig. JAG vill komma hem och se att du är hemma.
Men det får jag aldrig mer göra.
För du finns inte här.
Vars du än nu är så är endå dit hem här hos din familj.
Jag saknar dig väldigt mycket min älskade pappa
Jag älskade dig väldigt mycket och det gör jag nu me.
Jag är less dessa tårar och denna tanke att aldrig mer få se dig.
Kom hem!
En dotter behöver sin pappa och den dottern är jag.
I love you <3


Bara för att.

Kanske man skulle ha dragit ner lite på kaffet. Min mage börjar säga till och det är inte skönt eller så kan det vara för all stress och all fram och tillbaka humör man haft den senaste tiden. Något måste det ju vara. Ajja får försöka andas ut och klara mig utan kaffet om dagarna.

 =   eller  en bra förklaring på det hela. :P

Jag har ganska tråkigt väntar på att true blood ska bli klart och väntar på att Marcus ska komma hit.
Tur jag har en vän hära min kära vinflaska som jag snart ska smutta på :P

Måste nog sluta stressa innan allt går åt hvete.
Ska ta och hoppa i duschen nu och sen va social med vinet. Tihi
Låter som någon alllkis där men det är jag såklart inte..
Nae hade

Nu är det helg :)

Försökt att tänka andra tankar och inte på min dröm som jag hade inatt så ikväll ska jag dricka lite vin och mysa med mina gubbar i de mysiga och lugna missen :) Ska bli skönt att komma bort från hemmet till ett annat och mysa hela kvällen. :) fast då måst man till Arvidsjaur igen´imorn och gå ut med hundarna och sen jobba några timmar åt mamma.
Men ikväll blir det bara en massa mys till true blood mest troligt :)
Sen så måste man ju börja packa till lägenheten.
Gullmamma har köpt lite mer saker till oss <3 Hon är så snäll och rar min mamma :)

Nae ska äta och vänta på hjärtat

hade


Fredag.

Sitter på praktiken och har snart lunch :) Har inte så mycket att göra förutom att skriva klart om denna apu-plats. Men jag kände för en liten vila från det.

Hade en väldigt jobbig dröm inatt, drömde att jag klagade över smärtor nedanför bröstet jag och min syster besökte sjukan för att kolla upp va det kunde vara. Efter prover och annat så kom en läkare ut med en sorgsen min på sina läppar. Han sa att jag hade fått CANCER. Jag bröt ihop och syrran fick bära mig ut. Men den gick att ta bort och att jag skulle bli bra. Men den drömmen är den värsta jag varit med om. Jag hatar detta, jag hatar denna jävla sjukdom, jag hatar att läsa och höra om cancer för man känner enbart en jobbig smärta inom sig.

Är väldigt rädd för att själv få cancer, något jag tänker på varje dag. Drömmar känns så verkligt och den enda tanke jag hade i huvet var att jag ville ta studenten innan jag skulle dö. Usch vill aldrig vara med om det igen.
 Ska nog börja fara och kolla mig varje år om jag har cancer något som det flesta borde förstå. Mamma tyckte de lät som en bra ide. Jag vill inte gå runt och oroa mig över saker och ting men det är det här jag oroar mig mest över.
Saknden gör inte saken bättre för jag saknar min kära pappa varje dag och det enda positiva med cancer om jag skulle få det och inte klara mig är att få träffa pappa igen.
Jag vill inte dö nu jag vill fortsätta kämpa med min sorg och allt annat runt omkring mig.
Men jag är orolig och något jag inte ska vara egentligen för det hjälper inte mig. Men nu är jag det och kommer alltid att vara det. Tar en sån jävla energi från mig.

Hatar det här..

Torsdag..

Dåligt inlägg de tidigare är typ full i skallen och helt borta ibland :P Att sitta vid en dator hel dagarna och jobba med en och samma sak gör att man blir lite off. :P Man vet som inte vad man skriver.
Sitter då nu och äter och väntar tills baby kommer hit så vi kan fara ut och köpa nå gott och se på true blood. :)
Imorn är det helg och då ska jag dricka vin och mysa med Akilles och älskling hela kvällen. :)
och helgen såklart.. Akillesbubben är även bra i magen nu får bara hoppas att han inte blir dålig igen.
Nae ska äta nu..

Hade

På praktiken :P

Har rast i 1 minut till så tänkte snabb skriva för jag lär inte orka göra det sen när jag kommer hem. :P
Sitter nu och dricker kaffe som vanligt.
Sista dagen imorn på turist byrån sen väntar 1 vecka på skolan. Ska bli skönt.
Sen blir det praktik på vittjåkk 1 vecka. Lär bli intressant.
Fick pengar idag så blir stor shopping på dollar i helgen till lägenheten för snart flyttar jag och mina älsklingar flyttar in, tror Akilles kommer riva sönder hela lägenheten medans jag och Marcus är borta.
Ska bli så skönt att få va med Akilles bubben varje dag. Han är ett riktigt mystroll :)
Ska låsa in mina skor i ett skåp så han inte äter upp dom för då blir jag sur.

Nae ska ta tag i ett arbete nu.
hade


Onsdag.

Usch är så trött och seg så det finns inte är så less att sitta vid en dator varje dag. Men det är 2 dagar kvar av den praktiken så ska nog klara det. Idag har jag som bara suttit och letat bilder.. :/
Plus man blir så jävla seg av att sitta och glo på en skärm heldagarna.

Igår kom ett paket jag beställt och det var

 
 Eyemajic :) Finns på nelly.com
Får se om det funkar:)

Sen så kom mitt andra paket idag :) så nu hoppas jag på det bästa för det lät väldigt trovärdigt..
Annars blir jag sur..

Jag och gubben har börjat se serien true blood och vi både sitter och nöter den nu varje kväll :) Ganska bra serie ändå..

Kom inte på så mycket att skriva. :P
Hade

Måndag morgon.

Ska snart dra mig till praktiken och försöka vara duktig. :P Tänkte bara tvär skriva ett inlägg..
Tagit mig en snabb dusch något jag aldrig brukar hinna göra på morgonen. Men idag hann jag :) Sen så sitter jag såklart med en stor kaffekopp som ska pigga upp mig och göra min dag energi full.. :)
Nae ska ta och bege mig nu.
Hörs sen.

MVH// Thea


Kärlekens dag <3

Vart en ganska sömlös natt för att Akilles mage inte alls är bra. :S Så ska ringa vetrinären imorn för han måst in och kolla hans lilla mage. Enbart blod som kommer när han skiter.. :S kanske inte så kul att veta men..
Så får hoppas vi får komma dit så fort som möjligt och se vad som är felet. Tror det kan vara att han ätit något som han inte ska stoppa i sig.. Får hoppas på de bästa att det går bra och att han blir bättre i magen någon gång.

Jag har ju som sagt mina humör svängningar och ibland så kommer dom bara ut i bloggen. Inte meningen men. Jag kan skratta och andra stunden gråta som bara den, jag kan le och sen vara skit sur. Men det är väl mitt sätt att bearbeta min sorg.. Men jag har mina dagar när jag mår som dåligast och mina dagar när jag mår som bäst.
Men den enda som får se det är Marcus. Är glad att han står ut med mig dom dagarna <3 Love you.
Så ibland kan mina inlägg bara handla om mitt humör. :P
Men idag är jag glad.. :)

Kom på något roligt jag ska göra en stund, ska beställa hem en massa saker till lägenheten och låta gullmarcus ta räkningen på de :D tihi. Men jag frågade ju såklart om lov först..:)
Sen ska jag klä på Akilles och he mig ut i solen.
Blir att mysa med Akilles hela dagen för marcus är och åker bräda. :/ Rövhål som han är :P
Tur man har någon att mysa med idag iaf :)
Sen ikväll blir det nog en mysig middag ute med min Marcus <3
Något måste man ju göra på denna dag.
Är glad att jag har en underbar kille att dela denna dag med :)



Nae nu ska he beställas saker medans lillen somnat :D
WIHOOO..

Ha en bra alla <3-dag med :)


Orkar inte andas, le eller allt...

Jag håller på att stänga ut allt snart. Jag orkar inte ha detta humör längre.. Allt känns bara åt helvete...
Jag orkar bara inte.

Jaja



Nyss kommit hem från en mysig family middag på old duck in :) Åt planka men jag vet inte tyck inte den va så speciell som de flesta säger att den är. Godas är ändå den man åt i Ume.. :P
Sitter nu hära och funderar på vad man skulle ha hitrat på en sån här fredags kväll. Marcus är borta och mamma å Anton ska se på nå skit, Får väl kolla om jag hittar någon film jag kan glo på..



Ons som fan i höften har jag då med, ganska irriterande kan jag då lova. Brukar få så hära ibland men nu var det länge sen sist..
Intressant inlägg igen då..

Nae ska ta och kolla om jag hittar någon film och läsa lite bloggar.
Hade


Springa hit och dit..

Nu har jag lyckas få upp en eld så huset blir varmt och varit ut med hundarna. Ska snart hoppa ner i badkaret och förska andas ut och inte tänka så mycket på annat.
Blir tokig på allt springades fram och tillbaka och allt som ska göra. Skolan är en sak, hemmet är en annan sak och snart flytten. Jag vet inte men jag är väldigt duktig på att stressa upp mig själv och tillslut orkar jag inte och får en jävulst deprisssion. Allt blir för mycket ibland och jag orkar bara inte med saker och ting. Det är tjat hit och dit..  Känner ibland att jag inte har någon livsslust alls. Fatta att ens tänka den tanken. Då har något redan gått för långt. Kanske man ska lägga in sig själv på något hem eller vad FAN ska man göra?
Tänker inte ta en massa jävla tabletter för att må bättre.. Nej jag har sagt till mig själv att inte börja med sånt skit.. Blir bara jobbigt i slutet. INTE droger utan något för mitt depp humör som jag har då och då.. Jag tänker för mycket på allt annat och stänger in mig själv och sen så brister det bara. Går som inte att förklara känslan man får..

Allt som hänt mitt liv börjar sätta sina spår.

Som jag hörde igår från något på teve. Direkt jag börjar känna mig lycklig är det som jag inte får vara det utan då ska något annat komma in i ens liv och göra det till ett helvete. Jag är rädd för att bli lycklig för jag vill inte veta vad som kommer ske efter det.. Sjukt men sant.

Nog om det sitter och beställer hem lite saker som gör mig lite glad. Har kanske även hittat en lösning ska då iaf pröva det och se. :) Hoppas på det bästa kan man ju alltid göra. 
Ikväll blir det planka på old duck in :D Sen mys med gubben :).

Tog även en paus idag från praktiken för igår blev det för mycket igen och jag behöver en dag för mig själv och rensa tankarna.

Ska gå och bada nu.


Fredag sköönt..

Ska börja forska runt lite i det jag skrev om igår. Ska börja kolla runt vad det finns och så.. :) Så det är bara att hänga på till sommaren eller nå..:P Jag ska även börja spara med pengar så jag inte behöver dra så mycket från mitt andra sparande.
Så jobbigt att hela tiden gå och tänka om jag ska eller inte.  Men jag är sugen och det har jag varit länge..
Men kommer nog göra det om det inte sker ett mirakel.. Hehe. Jag blir såklart glad av att någon säger att jag ser bra ut. Men det handlar inte om det vi det hära laget. Utan jag vill vara nöjd med det jag har. Just nu är jag bara inte det. Jag vill kunna ha ett bättre självförtroende än vad jag har. Jag säger inte precis att jag är ful men ibland så kan man ju tycka det. Så nae får se helt enkelt hur jag ska lösa detta.. :)
 Tack sussi och Annica <3

Ska snart ta min morgon kopp med kaffe :) Sen ska jag kolla runt på lite kläder och annat.
Se om jag hittar en annan lösning till mitt problem.. 

Sen kanske det kommer en till tanke om en annan tanke..:)

Hade bra puss


Tankar om andra tankar.. :P

Så lyder min rubrik idag, ja jag har som tankar om andra tankar.
Jämt när jag går till praktiken så får jag några tankar på saker som jag kan skriva ner i bloggen för att göra den lite mer intressant :P Haha ja jag vet lite galet tänkt.. Nae skoja. Jag sitter vid en dator hel dagarna på praktiken och då blir man lite knäpp i skallen och väldigt dampig..
Så jag kan tvär skrika bara för att.. Haha ja jag är ju som jag är. Nae men kom av mig där nu..
Vad ska man skriva i sin blogg för att folk ska tycka det är intressant?
Kanske man ska skriva om sitt intresse eller något helt annat.
Eller så kanske bara forstätta ha bloggen som en andra vän som man kan skriva i lite då och då.
Bara för att få skriva av sig lite.. :P



Nae men en sak jag börjat tänka på väldigt mycket är självkänslan och självförtroendet. Något som är väldigt viktigt att ha. Man ska typ varje dag stå framför spegeln och säga vad vacker du är eller skriva ner allt man gillar om sig själv och ens kropp. Men om nu inte det funkar vad ska man göra för att få självförtroende och slippa tänka på onödiga saker. Jag vet då en sak jag vill ändra på för jag skulle må bättre av det. Funderar på att göra det redan i sommar.  Något som kanske är jävligt dumt och något som det flesta kommer tro att man gör det för uppmärksamhet. Men nej jag vill göra det för min egen skull och för mitt självförtroende.
Marcus älskar mig för den jag är och han tycker om mig för hur jag ser ut och han tycker jag duger väldigt bra. Men jag vill också känna så om mig själv. Men jag har försökt men gång på gång kommer denna tanke upp igen.. Så jag ska fundera lite mer på mitt val och sedan så får man se vad som händer. Jag vill ha en bra självkänsla och ett bra självförtroende. Om jag ska nå det med eller utan det hära könsbytetet :P
HAHA skämta där. Lite kul måste man ju få ha.

Nae men man får se om denna tanke blir sann eller inte. INTE BYTA KÖN! Utan en helt annan sak.

Jag är glad för det jag har jag har en familj och en kille som älskar mig.
Snart flyttar jag och snart tar jag studenten och får börja forska mig fram på egen hand.
 Jag är glad för det jag har nu men det krävs en liten till sak för att jag ska bli helt nöjd. 
Vill även såklart att få min pappa tillbaka men det går inte. :(
Men en liten sak skulle piffa upp det hela.



 Älskar dig älskling <3

Ska dricka upp mitt kaffe nu

HELVETE glömt att elda..:@


:)

Gonatt ids inte skriva mer ikväll :P

Tisdag..

Är väldigt trött och helt slut. Att sitta framför en dator heldagarna är inte precis kul och väldigt tröttsamt. Men dagarna går lite fortare. Gör min APU på turistbyrån och där är det bara dator sittning.. :P Kan vara kul ibland men man blir trött efter ett tag. Men 2 veckor där gör inte så mycket. Är ju inte där så länge om dagarna och börjar inte så tidigt :)
Men man är bara helt slut när man kommer hem. Det är de som suger för man vill ju göra något på sin fritid men direkt man sätter sig ner så somnar man ju.. Menmen man måste ju börja klara av sånt hära när man ska börja jobba på riktigt. :P

Igår kom mina linser, tack och lov. Blev galen på dom jag hade. Så ska stoppa in dom i ögonen och dra mig ut för att skotta lite snö. Älskar ju att göra det..:S
Sen ska jag göra mat. Blir TACOS. på en tisdag känns lite skumt. Ska färga håret sen på bubben har ju inte blivit än så ikväll ska han fan bli mörkhårig ;) I like..:P
Nae ska dra mig ut och göra lite nyttta ..

Hade bra så hörs vi imorn..


Söndag..

Sitter hära nu och tittar ut gemon fönstret och njuter av det fina vädret men min kaffekopp som det står miss understood på :P Syrran tyckte att den passade mig :P..
Igår kom gubben hem med en skoter så vi var ute och körde den ett tag och sen såg vi på film och myste :)
Så lördagen blev toppen..

Idag ska jag och gubben ut igen och köra skoter. Så härligt att det inte är så kallt och att solen är upp med klar blå himel. En toppen dag för att köra skoter :)
Den var riktigt rolig att köra med istället för våra skotrar på gården. :)
Sen blir det att äta en mysig middag och bio ikväll med syrran och ischbell :)
Jag känner mig riktigt glad idag, på toppen humör helt enkelt :)
Ska gå och hoppa på Marcus snart så han vaknar.

Kan säga att marcus är väldigt söt. Såg när jag startade datorn att det var en mapp med bilder. Men det var inte vilka bilder som hellst. Utan han hade tagit alla bilder som pappa var med på. Blev överlycklig av att få se dom. Började ju även gråta lite med. Så skönt att få se sin pappa som han var tidigare.
Älskar dig marcus <3
Du gör mig glad på ditt egna sätt som är helt underbara.


Pappa och hans brors fru kristina <3 Som även hon gick bort i cancer 2009. :(
Bilden är tagen på våran holme där han älskade att vara
Älskar att se dessa bilder där han mår som bäst <3
Saknar er väldigt mycket <3
2st helt underbara personer


 Pappa och hans bror Börjde på någon båt i Stockholm på pappas 60års dag.
Dom är så sjukt lika varandra <3

Nae ska ut och gå med hundarna sen ut med skotern med älsklingen <3


lördag, lördag å lördag..

Vaknade kl 9 av att marcus skulle retas med mig så jag vaknade. Så det blev att stiga upp och följa med han på jobbet & vara lite social. Snäll som jag är så ställer jag ju upp för min babe. Vart bara lite tråkigt när det inte var nå folk. Är så roligt att när det kommer en person så kommer en hel hög. Fattar inte varför alla ska komma på samma gång. Samma sak när man sitter i kassan på konsum. Kommer en till kassan så kommer en hel hög just efter. :P

Efter jag varit på polaris drog vi på frasses och tjocka oss lite. Sen hem och ut med hundarna och skotta bort lite snö från gården. Hade tänkt göra upp lite eld snart så jag kan duscha eller bada :)
Sen får man se vad resten av dagen/kvällen har att erbjuda. Blir nog bara att sitta hemma och glo på teven.

Kom på att det är sista månaden jag bor hemma nu med. Kommer ju flytta ut snart :) Något som man kommer att tänka på ibland. Men kommer nog vara ganska ofta hära hemma med. Har ju som sagt mitt ansvar med hära i hemmet.

Nae ska gå och lägga mig i soffan och vila en stund innan jag gör något annat.



Vi har haft våra stunder, vi har haft vårat bråk men fast det så ser ja ingen annan än dig i mitt liv. Jag vill inte leva med någon annan än dig för jag älskar dig och trivs med dig marcus<3.
Jag kan inte tänka mig att inte ha dig i min närhet. Jag är kär och jag vägrar släppa taget om dig..
Du är mitt allt <3
Du står vid min sida och jag vid din.


Fredag :)

Nu är det äntligen helg, varit på skolan och haft religion sen ett möte med polisen och sen har jag suttit och gjort svenska provet hela svenska. Tog en lång tid att få det klart nu ska man bara se om man klarat det :P
Nästa vecka drar den sista praktiken igång vet inte när jag börjar ens. Men får väl ringa eller fara dit senare idag :P Ska vara på turistbyrån i 2 veckor. Känns inte så roligt men skit samma man behöver då inte vara på skolan och ha alla tråkiga lektioner :P

Nu ska jag snart ta mig en stor kopp kaffe som vanligt. Gör jämt de efter skolan :) Går inte att leva utan kaffe. Kanske man måste köpa en kaffebryggare med till lägenheten.
Shit vad jag ser suddigt me dessa linser. På tal om annat..

Nae ska dricka mit kaffe och äta en bulla sen ska jag ut och skotta taket. Något jag längtata efter. :S
Får hoppas att man hittar på något kul i helgen med. :)

hade bra

Torsdag..

Tack och lov att det inte är så kallt idag som det varit resten av veckan, får hoppas det håller i sig och blir varmare. Är så less denna kylla och tror inte jag är den enda som är det..:P
Så typiskt att det ska snöa då istället för att solen ska skinna. Är less att skotta med.
Men snart kommer sommaren fram. ;)

Vart lite sömn inatt lillgubben är så dålig i magen och orolig så han har vaknat då och då för att han ville ut. Så ska och kolla efter nå foder till han sen när marcus <3 har slutat. Får hoppas han blir bättre av något foder. Nu har han då äntligen somnat så jag kan göra lite skola..
Klippte klorna på han nyss och det gick bra :)
Kommer som bara blod när han skiter så börja undra om han har magsår eller något annat. Men får vänta och se om det blir nå bättre..:/

Idag ska jag läsa ut en bok och göra klart lite uppgifter sen plugga på svenska provet som jag ska göra imorn. Så min dag idag är skoldag fast hemma.. Är som bra att vara ledig så man kan göra bort lite skola. :)

Tommy kommer även hem ikväll så vi ska ut och köra lite bil imorn :D
Tror han har något på hjärtat för vi skulle ha en familjefika när han kommer hit :P
Är väldigt nyfiken på vad det kan vara. Är säkert inget men man vet aldrig..

Nae ska ta tag i skolan nu :)

Hade


Onsdag.

Skön dag idag på skolan, kom dit och gjorde klart min uppsats som jag inte behövde redovisa heller :) Sen så har vi fått spela spel hela dagen :)
Jag och Annica for och lucha på greya. Måste få säga att latte är jävligt gott ändå, fast det är ju typ kaffe med lite skum ovanpå :P Men gott var det då. Sen var det rockopra på medan var sådär. Sen tillbaka till skolan och få veta sitt betyg i kursen. Fick då G så jag är nöjd med det.
Så en bra dag för min del :)
Bara magen som ska va jobbig med mig..

Ska ut och gå med hundarna nu och sen missen för att hämta Akilles för jag är ledig imorn och får sova.
Nae hade inget bra att skriva.

Hade


En sak till

Kanske inte är så lätt att läsa det jag skriver jämt och det är därför jag har en mini dator som inte har så stora knappar som gör att jag kan komma åt alla olika bokstäver :P så då kan det bli lite fel ibland..
Thihi.

 


Tisdag, Inte min dag!!!

Jag fortfarande väldigt trött men inte lika sur men har fortfarande en smärta i magen som gör mig galen snart. Kan inte heller gå och lägga mig nu för att det är lite för tidigt  och jag har lite skoluppgifter att ta igen.. Men jag såg att det inte var så mycket rester kvar som jag trodde att det skulle vara :) Det gjorde mig glad. Sen så skickade jag in en massa uppgifter från rester och apu:n.. Så nu är det bara lite små skit kvar.
Uppsatsen ska redovisas imorn men det ska ändras lite små grejs på den med för min lärare är dryg och inte alls omtyckt av mig just nu.. Allt ska då vara inlämnat på fredag annars blir det ett IG i kursen..
Sen ska jag läsa en bok till svenska tills på fredag och smarta jag har inte börjat läsa den än. Ska ta tag i den imorn för min skalle håller på att sprängas av allt som ska göras just nu.. Kommer bli tungt sista veckorna i skolan när allt ska vara inlämnat och alla jävla rester ska vara klara. Som tur va har jag en vecka på skolan under min praktik till det..
Nog om det..

Kollade runt på kläder idag med, lite shopping kanske gör mig på bättre humör :P Hittade då en sida som hade snygga kläder :) Så ska kolla runt lite mera där om jag hittar något.

Akilles kom då hit nyss och ska vara med mig ett tag tills Marcus skruvat igång hans bil..:) Så blir att passa han lite med.

Ska nog ta ett bad när han lugnat ner sig och lekt färdigt med Figo..:P Något som man kanske skulle behöva för sin onda kropp.. :)

Sen ikväll blir det nog att dra med gubben till missen..

Nae ska gå och pussa på Akilles och sen fixa upp ett varmt och skönt bad..

Hade

Nae


Trött så trött

fattar inte varför vi skulle vara ute idag igen på skolan, kallt som fan och blåste gjorde det då med. Nae fyfan för såna hära dagar. Är less denna kyla är less vintern vill ha en massa sol och värme. 
Känner att det inte är min dag idag har ont i hela kroppen och är vädligt trött och less. Sen så har vi sjävklart historia prov i slutet av dagen som jag inte kommer att klara. Men det orkar jag inte bry mig om.. Är lesss skolan nu!!!
HATAR ATT VARA TJEJ VISSA VECKOR...

Nae skriver sen när jag kommer hem så kanske jag är på lite bättre humör. Nu vill jag bara lägga mig ner och sova.

Haha mens tamponger :P

 


Måndag..

Sitter och ser på tv me mamma eller hon sover mest och jag sitter hära och kollar runt :P Är väldigt trött och har inte pluggat på historian. Jag har ingen lust eller ork till att sätta mig ner och komma in i den texten om alla skit som jag inte vill eller behöva veta något av.
Får bli en gissning imorn på provet istället får hoppas man gissar rätt bara :P
Kom inte på så mycket att skriva just nu. Fick bara ett tvär il att skriva ett litet inlägg innan datorn dör..

Nae ska springa och he datorn i laddaren :P Den har inte fått vila så mycket idag. Har bara suttit och kollar runt på kläder och möbler :p
 
Nae hade


Semlor är gott

Har då just tryckt i mig en men jag ångrade mig lika fort som den åkte ner i min mage, nu mår jag illa och det är inte alls kul. En stor semla med en massa grädde på ser så gott ut och är gott med, men man börja må så dåligt när det blir för mycket av det goda:P hehe
Ligger i sängen igen och värmer mig lite innan jag ska ut och skotta gården :/. Som tur är att det inte är så mycket snö som ska bort..
Nae ska kolla runt lite på kläder först :)
Lat jag är lat väldigt lat and i love it..


En ny månad och nya tag :)

Månad och början på en ny vecka, hade bara en lektion idag för våran lärare är i Egypten.
Så jag har just tagit mig hem och ligger nu i sängen under täcket, ska snart börja plugga till historia provet som är imorn..
Varför ska det vara så sjukt kallt ute, börja bli less denna kylla nu som även ska hålla i sig hela veckan :@. Bara bita ihop och klä sig. Men snart är det ju sommar eller det är då inte länge kvar tills dess :D.. Tack och lov.
Det finns väldigt mycket dåligt man kan säga om vintern.
Kylan är såklart en sak, snöskottning är inte kul, snörök när man ligger bakom en lastbil eller när man möter en lastbil. Blir ju en vägg och man ser inte ett skit. Hatar att lika bakom en lastbil för man ser inte ett skit.. Låg bakom 3st idag påvägen till arvids. Fyfan satt och bad för livet. Är väldigt åk rädd utav mig. Sen finns det en massa mer saker man kan rabbla upp men det ids inte jag..

Igår såg jag och gubben på 2012 ganska bra film ändå, men tror inte att jorden kommer gå under just då men någong gång lär den väl göra det men då hoppas jag på att jag redan lämnat denna värld och njuter av något annat ställe.. :P
Var skönt att få pussa på Akilles med :) 



Jag hoppas jag får mina linser idag ser väldigt suddigt med dom jag har nu. Blir tokig på linserna va skönt i början att slippa glasögonen men nu är det skönare att vara utan linser. Får se om det någon gång blir en ögonopration. Det finns då pengar till det. Plus att jag ska börja spara mer nu varje månad. Men jag hade väldigt gärna klarat mig utan de pengar jag fick hade hellre haft kvar min pappa istället..
Men jag ska lägga ut de pengarna på något vettigt för det skulle pappa bli glad över. Mamma med för den delen :P
Tur ändå att hon har det kortet för annars skulle jag nog ha slösat upp allt väldigt fort fast jag inte tänker på det. :)
 Ska kolla nu hur mycket jag har på mitt kort är så sugen på att beställa hem något fint. Kanske man skull ha kollat på något till alla <3 dag som är snart :D.

Nae nu ska jag kolla runt lite och dricka mitt kaffe sen sova en stund innan jag tar tag i skolan.

Hade


RSS 2.0