Feb. 28, 2013


Torsdag.

Redan är de torsdag och jag har som bara jobbat hela dagen blir även jobb imorgon också :) Är riktigt härligt att man återigen har fått bli vikarie på en toppen arbetsplats för jag trivs riktigt bra dära. :)
Känns toppen att man efter imorgon redan är tillbaka på måndag för en till arbetsvecka.
Efter jag slutat kom Marcus å hämtade mig å vi drog direkt till matte å danni för att gratta Mattias.
Sen har jag som bara suttit och slappnat av i soffan känns som de var evigheter sen sist man gjorde de. :)

Kan ju även säga såhära de var inte sandat igår då jag gick till jobbet. Tog mig nästan knappt upp för den lilla backen då jag som bara gled tillbaka men tillslut tog jag mig upp. Höll på att lägga mig några gånger men stod på bena hela vägen. :)
Efter jag jobbade igår vart de att träna lite och sen bio, kan ju inte påstå att den var så jäkla bra eller den söööög helt enkelt. Var typ inga 3D effekter å filmen var bara kass överhuvudtaget.

Nu ska jag gå och lägga mig för de är de jag längtat efter sen jag slutade jobba. Hundarna är rastade för kvällen å jag är mer än redo för kudden. :)
Trodde jag skulle få ha en liten mys stund med Marcus med någon film men han drog iväg och skruvade istället så får mysa med mina andra pojkar istället. Är väldigt tur att de vill vara med mig iaf.
Sen kanske de inte är lika mysigt då Akilles helt plötsligt från ingenstans kommer å skäller en rakt i örat då jag kliade Aragon så både jag och han titta på Akilles å funderade vad riktigt han höll på med.:P Han är ju som han vart.

Nae klockan har redan blivit för mycket.
Hade & Godnatt


Halloj

God morgon ny dag och nya jobbar tag. Ska snart börja traska iväg till jobbet bara de inte blåser allt för mycket så man försvinner sen får dom gärna ha sandat så man inte halkar ihjäl sig också :). Vore så onödigt lixom.

Hann med allt som skulle göras igår så nu har vi en ny byrå och en ny köksgrupp blev så mycket bättre å byrån var större än jag trodde så de ryms mer. :D
Blev så mycket mer plats i köket också. :)
Vi drog även en snabb sväng till Piteå vart att hämta grejen, äta och sen hem igen. :) Men var lika trevligt för de.

Idag blir de då jobb och Marcus ska fixa saker till min bil å sen ikväll blir de bio. :)

Nu ska jag börja dra mig mot jobbet. :)
Hade


Fullt upp

Idag är de mycket som ska göras, vi ska ut med köksbordet å byrån i sovrummet även snöra de med en massa andra saker på tippen. Sen blir de att hämta de nya köksbordet och byrån som står hos mamma. Kommer verkligen bli skönt med lite nytt här inne särskilt med den nya byrån. Efter allt de är klart blir de iväg på gymmet för lite träning och kanske även en sväng till Piteå för att hämta Marcus grej till skotern.
Bäst att göra så mycket som möjligt då man är ledig och då Marcus är hemma för imorgon å på torsdag väntas de jobb. :)

Nu ska jag dricka mitt kaffe och sen börja plocka ihop grejer å ut med skiten.
Såååå skönt.

Hade


Feb. 23, 2013

Kom för en stund in från en härlig promenad med hundarna men som vanligt klär jag mig för mycket så man håller på att svettas ihjäl. :P
Gick efter skoterspåret påväg tillbaka då någon gubbe just kom och sladdade leden så var hårt och fint att gå efter. :)
Tack för de.

Har även varit och handlat lite med mamma och så blev de en sväng in på dollar och såklart kommer man inte ut tomhänt. :P
Nu ska jag andas ut lite å sen bege mig till mamma för att äta middag, skruva i möblerna och även se lite hockey. :) Åå så klart lite vin på de man kan ju inte skruva ihop möbler utan ett vinglas i närheten. :P

Ska ringa hjärtat å se om han har tid att prata lite.
Hade


Vårligt.

Känns verkligen som våren kommer närmare & närmare för vädret är riktigt härligt idag med plus grader å lite mulet men ändå härligt. :D Ilskan inom mig har försvunnit likaså illamåendet men smärtan vill inte riktigt gå över än men snart är de över... Humöret är ändå på topp och tanken på att gubben kommer hem imorgon gör mig bara gladare.

Skippar gymmet idag och tar en promenad med hundarna då har jag nöjda och trötta hundar sen istället för att bara jag ska vara nöjd å trött. Plus att det känns inte rätt att vara inne en sån här dag, så länge jag rör på mig är jag nöjd. :)
Synd att man inte kan gå på isarna bara. Varken jag å hundarna vill bada.

Känner mig mycket piggare idag också å de gör ju att dagen blir så mycket bättre. :) Nu tycker Akilles jag ska prata med han istället.

Hade


Bakom ett ansikte finns en människa.

Varför är jag så jäkla trött har ju ändå så sovit några timmar inatt å även sovit en stund i soffan men fortfarande lika trött för de. Känns som jag varit vaken en hel natt.
Får väl bli en tidig kväll helt enkelt.
Tog mig ut på en promenad med hundarna tänkte gå på isen men märkte fort att de var massa vatten så vände och gick en annan väg.. Blev då 1 iaf en timmes promenad å ja trodde de skulle göra mig på bättre humör men gick inte nå vidare.
Saknar Marcus väldigt mycket önskade så han kunde varit här hemma istället å muntra upp mig men snart är de söndag och då får jag äntligen hem han. :)

Imorgon blir de kanske gymmet ned syrran så hon får gå igenom alla övningar jag ska börja med. Sen ska jag tillbringa kvällen med mamma blir att fortsätta skruva ihop möbler och kanske även grilla lite. :D
Man mår alltid bättre av att umgås med sin mamma också. :)

Ska försöka hålla mig vaken en stund till sen sova, de positiva med att vara så trött är att man somnar direkt man lägger sig. :)

Hade


Åååå

Tror jag aldrig kommer bli människa idag.... Trött är bara förnamnet och smärtan behöver vi inte ens prata om. Känner mig riktigt jävla förbannad också så denna dag kommer jag stänga in mig i lägenheten å vara sur.
Kanske kaffet kan göra mig gladare än vad jag är.

Hatar detta.....


Bläää

Att mensvärk kan förstöra så mycket för en, mått illa hela dagen på jobbet å ont som faaan har jag haft å nu mår jag ännu mer illa. Bara de inte nu är magsjuka som spökar istället för de har jag inte tid med.
Får ta nå Alvedon och åksjuke piller så kanske de avtar lite även inta soffläget å vila. Brukar ju oftast bli sängliggande när de är första dagen på helvetet... Men var länge sen sist jag had så ont som nu.
Så bara skita i allt de jag hade tänkt göra ikväll å vila istället. Att man ska bli sängliggande för att ha mens är inget hit. :S
Hade tänkt träna men ställde in de för att skura hela lägenheten efter aragons skitkalas å sen se film med Stina...
Men bara planera om till att enbart vila istället.

Ska försöka äta något och sen sova en stund för trött det är jag också. Aragon skrek till mitt i natten då han återigen var lös i magen kunde inte riktigt somna efter de då jag vart lite orolig för han men nu har det då blivit bättre, han är inte längre lös i magen så nu håller jag tummarna att jag inte behöver torka upp nå mer skit.

Det positiva är att jag fått ännu mera jobb så nu blir de jobb i nå veckor och mest troligt mera. :D De kan jag då inte klaga på iaf.


Ska ta mig nå mat å efter de sova.

Hade


Feb. 20, 2013

Mina ögon börjar bli väldigt tunga just ju men ska se klart Geordie shore och sen gå och lägga mig med mina vovvar.
Dagen & kvällen har varit riktigt bra hunnit med väldigt mycket ändå. :)
Umgåtts med Stina, dammsugit å diskat så nu ska de bara skuras.
Aragon har blivit bättre i magen, de fick för en stund sen lite fil så snart är väl hans mage normal igen. :)
Tjejkvällen har varit riktigt trevlig som vanligt. Är så kul då vi diskuterar graviditet å massa annat som handlar om barn det är väldigt intressant å trevligt, även försökt känna lilla bebis i magen men icket den ville vara med denna kvällen. :P
Syrran fixade även ett träningsschema så nu vet jag vad som ska tränas då jag far på gymmet. Hon ska även gå igenom de på lördag så jag vet hur jag ska träna. :) Skönt att man faktiskt har träningsfreak i familjen som kan hjälpa en på traven. :)
Gick och postade lite brev på kvällspromenaden med hundarna så nu är de gjort och även alla måsten för idag behöver heller inte ringa försäkringskassan då rätt papper kom idag så nu ska det nog lösa sig. :P

Imorgon blir de jobb så upp tidigt.
Hade & GodNatt


Skitkalas.

Aragon har varit dålig i magen inatt så jag har fått vara upp några gånger och tagit upp skit, då han inte säger till att han vill ut å när man väl tar ut han så gör han inget. :/ Blir att köpa hem nå fil och ge han så det blir bra i magen igen.
Annars har jag sovit riktigt gott vaknade vid 9 tiden men låg och drog mig tills de ringde från jobbet. Blir jobb imorgon och några dagar nästa vecka. :)
Steg upp och gick ut med hundarna i de underbara vädret fast kändes lite kallt men riktigt härligt för de. Man blir på ett sånt strålande humör då man vaknar av att solen skiner in i sovrummet. :)
Kaffet är intaget å jag måst försöka komma ihåg att ringa försäkringskassan idag också så man får iväg nå papper. Blir galen.

Ska klä mig lite och sen he mig ut å luncha med Stina.

Verkar som nå plan har lite att göra där uppe i luften idag. :)

Hade


Trötter.

Nu är jag och min kropp helt slut efter en promenad runt leastadius med hundarna och ihop skruvning av möbler är jag slut som människa. :)
Vart en riktigt härlig promenad å tån gjorde inte de minsta ont dock så är den illröd och lite mer svullen så tror inte de var så uppskattad som jag trodde de var men de märkte jag ju sen. Klart värt de ändå. :P
Är perfekt då dom har hett gångstig nästan hela vägen så slipper man vara så nära vägen.
Väldigt uppskattat att de plogat hela vägen också så var riktigt nöjd tjej med hundar som traskade glatt hela vägen.

Vi har då lyckas skruva ihop mammas nya köksbord & stolar så bara skåpet som är kvar men de skulle vi fixa imorgon. Längtar tills gubben kommer hem så vi kan börja skruva ihop byrån å byta köksbord. :)

Nu ska jag och mina gubbar gå och lägga oss så vi orkar med morgondagen . Umgås med Stina & tjejkväll med syster och mamma står på schemat för imorgon. :)

Godnatt & Sov Gott alla goa och glada.
Hade


Feb. 19, 2013

Vilket underbart väder de är idag så jag tänkte skippa gymmet och dra ut på em långpromenad med hundarna istället. Kändes ju onödigt att vara inne när vädret är på topp. :)

Tå helvetet gör ont så jag får ta en haltande promenad, var ju lite onödigt att skicka den i sängen igår.
Men det är bara gilla läget de är ju så typiskt att de var Lilltån också går ju som inte låta bli att röra på den.
Tår är faktiskt jävligt fula på tal om annat mina är lite krokiga. :P

Har hunnit vara förbi mamma och tagit emot våra möbler som vi tänkte skruva ihop ikväll, får nog vänta med min byrå tills Marcus kommer hem. :)
Blir lite middag å skruvning av möbler helt enkelt. :)
Perfekt tisdag. Nu ska jag äta nå lunch å sen ut på en promenad :).

Bjuder på en bild på tån också. :P
Hade


Ajaj

Var ju förbannat i onödigt att sparka Lill tån i sängen, knaka till nå jävlust så jag la mig i sängen å ojade mig en liten stund... Gör ju så sjukt ont å nu illa de i stackars Lill helvetes tån...
Fyfan

Nina drog ut mig på en liten kvälls promenad å de var riktigt skönt lite blåsigt men de är så härligt att röra på sig särskilt då man är trött. Vaknade just innan hon skrev då jag råkade somna i soffan. :)

Resten av kvällen har jag tittat på Teen Woolf å nu ser jag på Ullared men ska snart slå över till Geordie Shore.
Om jag inte är allt för trött efter de ska jag se Nashville då jag inte sett dagens avsnitt än.. :) Ovanligt mycket att se på teve för att vara måndagar hinner ju inte med allt. :P

Funderar även på att ta tag i läsningen igen har ju fortfarande inte läst klart " Att älska som en porrstjärna än ". Den är ju faktiskt riktigt bra bok.
Nu ska jag fortsätta glo på teve.

Hade


Måndag igen.

Snart blir de tomt här hemma igen då Marcus snart far åt Kiruna återigen för en ny arbetsvecka. :/ Man vänjer sig aldrig att han ska fara igen men veckorna har ju hittills gått fort då han varit borta. Känns helt okej fast jag kommer ju såklart att sakna han.

Marcus chockade mig igår att vi skulle gå med hundarna å hämta bilen så de vart då 40min promenad med hundarna. Var riktigt skönt och hundarna var trötta å belåtna sen på kvällen. :) Inget gnäll denna gången heller från Marcus sida. :P
Efter de spelade vi Bingolotto och såg på en film. :) Helt okej söndag lugn å härlig.

Känns som man har fullt upp i veckan, imorgon kommer mest troligt min och mammas beställning från jysk så då ska vi skruva ihop de på kvällen.
Onsdag är de ju tjejkväll så då brukar jag ju vara med mamma hela dagen.
Sen ska de städas som bara den, plockas bort en massa skrot. Skulle ha behövt på tippen med en hel del också men de får vi ta då Marcus kommer hem igen.
Vi ska även ta mammas köksbord så då blir det lite mera plats i köket. :D
Blir även lite tid till gymmet å om vädret vill vara fint nå långpromenader med hundarna.
Även en date med Stina ska hinnas med. :) Är ju snart 1år sen sist vi pratade å blev riktigt glad att se henne i helgen. Blev glatt överraskad då hon ringde. Trots allt har hon varit en vän, en vän jag saknat.

Nu är de bara lite disk å tvätt som ska fixas sen ska jag vara lat resten av kvällen. :)

Hade


Lördag

Varit en riktigt härlig dag och kommer säkert bli en lika härlig kväll.
Jag och Marcus tog oss en liten sovmorgon annars har vi ju faktiskt stigit upp iaf vid 9 tiden några dagar nu. Jag steg upp vid halv 12 gjorde mig nå kaffe och gick ut med hundarna. Efter vi fått i oss nå föda for vi till Linus och Emmelie för jag tycke vi kunde ta en promenad i de fina vädret. Blev då en liten promenad med Marcus och Linus fast det är nog första å sista gången, Det gnällde värre än 2 små barn som inte fått något lördagsgodis. :P Ut tog vi då oss så de är väl det som räknas.

Efter de for vi en sväng på gymmet och denna gången kändes de mycket bättre å då inser man ju hur roligt de faktiskt är att träna. :) Tack och lov att gubben började träna annars skulle jag nog inte börjat om igen. :)
Har faktiskt träningsvärk för att jag är riktigt otränad men nu är de nya tag. :)
Kilona ska bort helt enkelt.
Var nästan ingen på gymmet heller men de kan jag förstå då vädret har varit riktigt bra idag.

Ikväll blir de middag med goda vänners sällskap & sen lite mys med hjärtat, han far ju snart igen så nu är de bara att passa på å umgås lite. :)

Nu ska jag dricka mitt kaffe så man inte somnar. :)

Hade


It's Fredag

Första passet på gymmet avklarat gick väl allt annat än bra, riktigt otränad man är så de är läskigt. Men man kan ju inte förvänta sig att man ska vara rå stark direkt sen är de ju första gången på drygt 3år. :P Kommer gå bättre och värre helt enkelt dock måste jag fixa ett tränings schema så man vet vad man ska träna innan man kommer dit. Annars blir man helt ofokuserad.

Kommer mest troligt ha lite träningsvärk imorgon men inte lika mycket som jag velat ha.
Kommer nog fokusera på kondition då Marcus är borta å jobbar sen när han är hemma så kör man lite styrka. :)

Jag och mina gubbar har annars varit iväg å handlat lite nödvändiga grejer och bestämde oss för att grilla till middag, som jag längtar efter de. :)
Kommer sitta fint i magen.
Ska sitta och mysa i min morgonrock å spela lite spel tills vi ska börja med maten.
Ikväll blir de en hemma kväll med hundarna då Marcus skull iväg och skruva i skotern. Är dessutom dunder trött så blir att mysa i soffan & kolla på Nashville. :D

Hade


Feb. 14, 2013


Viker in årorna.

Nu ska jag och hjärtat ut med våra gubbar och sen tänkte vi gå och lägga oss är ovanligt trött för att vara denna tid men såklart vaknade jag ju tidigare än vad jag brukar imorse. :)

Nu får man bara hålla tummarna att man slipper tandvärk denna natten är de något jag vill så är de att få sova gott så man är utvilad. :)

Nu ska vi he oss ut.

Hade & GodNatt


Old Shit!!

Då var de redan kväll och jag har hunnit fynda en massa på varuhuset. Mamma också för den delen. Vart en morgonrock som är otroligt mjuk kommer bo i den varje gång man duschat. :) Vart även nya kuddar och sängkläder som man inte kan få för mycket av. :P

När jag kom hem höll Marcus på att dra fram chevan så den har fått vara ute och rastas lite. :) Kan inte låta bli att le när man får sitta i den, höra ljudet och bara ragga lite. De är faktiskt helt underbart dock så vore det bättre om det hade varit sommar.
Är glad att gubben har intresse för äldre raggar bilar. :)

Nu äntligen, tog bara några år och även med några års avbrott har man fixat gymkort så imorgon blir de första dagen man börjar träna igen. Nu ska mysmagen bort börjar bli lite less den nu. :) Skönt att gubben också tränar så får han ge mig lite motivation.
Följde med han och Linus idag och kollade på å de kliade lite i fingrarna att lyfta på lite vikter. :D

Stolt över mig själv som lyfter arslet någon gång.!!

Nu ska jag spela lite med Marcus sen får man väl se vad resten av kvällen har att erbjuda. :)

Hade


Alla <3-Dag

Ja då var de torsdag och jag fattar inte vara denna vecka tagit vägen blir alltid ett frågetecken då veckorna bara rusar iväg. Marcus drar ju snart iväg och jobbar igen :/. Tycker veckorna då han är hemma ska så sakta istället.

Känns skumt att man vaknade kl 9 idag så ska fika lite, ut med hundarna & sen traska till samhället för ett möte med arbetsförmedlingen.
Efter de blir de lunch date med mamma och lite shopping. :)

Kunde inte sova riktigt inatt då tand fan började värka mitt inatten var bara stiga upp ta en Ipren å vänta tills den skull slå in efter de lyckades jag somna om.
Vore ju trevligt om tanden kunde komma fram istället så man slipper smärtan.

Nu ska jag dricks kaffe.
Ha en trevlig alla hjärtans dag.
Hade


Onsdag

Redan är de onsdag och jag är på ett strålande humör. Onsdagar är bra dagar å det blir så mycket bättre då gubben är hemma. :)

Igår vart de en snabb sväng till Piteå för att lämna någon del från Marcus skoter. Vi raggade runt en stund tills han skull öppna, åt på Max och sen drog vi hem så vart verkligen en snabbis dit. Men nu är de då gjort. :)
Då vi kom hem vart de teve mys å en helvetes tandvärk. Usch så ont de gör och särskilt då de är en illande smärta som går till skallen. Tog mig nå Alvedon å lyckades då somna.
Hatar tandvärk.

Eftersom jag inte shoppade något i stan funderar jag på att göra en beställning från Gina men måste fundera lite på de. :P
Har ju en byrå som är påväg också så hmm.
Annars idag blir de lite städning, ut handla och sen mys framför teven älskar att ha gubben hemma allt blir så mycket mysigare då. :D

Nu ska jag klä mig och he mig ut och se vad Marcus sysslar med.

Hade



Måndag

Opps somnade i soffan och missade Ullared jag som bara tänkte vila en stund tills de skulle börja men oj så fel de vart. Ajja de är riktigt skönt att sova på soffan trots den är riktigt hård, är man trött så är man helt enkelt. Sen är jag ju inte van att stiga upp kl 6 men de gick de med lite kaffe på morgonkvisten som startar min dag. :)

Var en härlig promenad till jobbet imorse skönt att de inte var lika kallt som sist jag traskade dit. :P
Även väldigt skönt att de började ljusna så man slipper gå i mörker.
Dagen har som annars rullat på som den ska, går inte att klaga trots de är måndag. :)

Gubben klev in genom dörren just då jag skulle lägga mig igår så var uppe lite längre än vad jag hade tänkt och som vanligt sover man sååå sjukt gott då man ska stiga upp.
På något sätt lyckas jag och Akilles alltid dela kudde på morgonen å de är riktigt mysigt, Men självklart så måste man stiga upp då det är som bäst. :D

Nu ska jag göra mig nå de å äta lite fil, kändes lite sent för att göra sig nå kaffe. :P

Hade


Hemma :)

Borta bra men hemma bäst!

Gick riktigt fint att köra hem man blir lite less alla fartkameror å lastbilar men annars går de smidigt och fort. :)
Vi bytte chaufför i missen så fick jag sitta och krama om mina go gubbar.
Då jag kom in genom dörren här hemma möttes man av en glad kisse. Gav han sin favorit mat så nu är han också nöjd å belåten.

Jag och mamma tänkte lyxa till de med lite pizza ikväll och efter de blir de en dusch, lite vila framför teven och invänta hjärtat. Tror dock jag hinner somna innan han kommit hem. :)

Helgen har varit riktigt mysig och till påsk får jag träffa dom igen, de är ju inte allt för långt bort. :)

Nu ska jag mysa med mina gubbar innan de bär av igen.

Hade


Hemgång..

Är hos Tommy å Tina, jag och mamma tar hand om lilla medan dom är ute på ärenden.
Hon är så lugn å go.

Vart inte mycket till shopping igår fick med mig ett par nya uggs även väldigt bra kvalitet på dom. De hade kostat 600kr och jag köpte dom för 180 så vart ett riktigt bra köp. Jag måste ju ha totalt tappat shopping suget då jag tyckte de enbart bara va jobbigt att kolla på kläder.
Det är ju inget man ska gnälla över då man sparar pengar. :)

Idag bär de även av hemåt, denna helgen gick riktigt fort.
Vet inte hur jag ska orka köra bil då jag är riktigt trött redan nu men ska väl gå bra till Skellefteå sen får mamma ta över.

Saknar mina pojkar så får inte glömma att plocka upp dom i missen, förhoppningsvis är de väldigt trötta så blir nog en mys söndag då vi kommit hem.
Blir även en tidig kväll då jag ska upp och jobba imorgon men ska nog inte vara så svårt att somna då man stigit upp tidigt hela helgen. :)

Blir ju inte sämre dag då gubben dyker upp ikväll. :)

Nu ska jag vila en stund.
Hade


Shopping time!!!

Väntar på att min kära broder ska komma och hämta mig från hotellet, mamma tog sig en promenad med hundarna så ser lite teve tills han dyker upp.
Sovit helt okej inatt, vaknat lite då och då men somnat om lika fort. Var lite svårare att stiga upp för frukosten men de gick de med. Med lite kaffe i kroppen så är man på benen igen. :)

Jag är mer än redo för stan var faktiskt ett tag sen man var och shoppade plus utan Marcus får man gå å strosa som man vill utan att ha han gnällande utmed mig. :P Fast jag saknar han ju men imorgon kommer han hem. Känns super att denna vecka gått ovanligt fort. :D

Nu ska jag klä mig och he mig ut. :)

Ha en härlig dag.


Myspys.

Ligger just nu på hotellet och är riktigt trött de tar på krafterna att köra bil.
Eller så är de för att jag inte lyckades somna riktigt inatt å inte Akilles heller, när jag väl hade somnat så vaknade jag av att hjärtat skickade ett sms å hade lite svårt att somna om efter de. Blev ju ju inte bättre då Akilles hoppa upp och ner från sängen hela tiden.
Blir dock ingen sovmorgon under helgen för man gärna vill äta hotell frukosten de kan man ju bara inte missa.

Hotellet är annars fint å behagligt inte så stort rum men bekväma sängar så kommer nog sova gott. :)

Annars har jag myst med lilla Leia, de är som svårt att förstå hur lite hon är då hon ser så stor ut på korten. :) Hon har så runda och Goa kinder fast hela hon är ju underbar. :) Är en riktigt stolt faster åt den tösen sen är de ju så underbart att äntligen fått träffa hon.

Imorgon väntas en shopping tur på stan å sen fortsatt mys med familjen. :) Måste försöka att inte slösa så mycket utan bara köpa de man verkligen behöver men de är lättare sagt en gjort.


Hade & Godnatt


Fredag.

Har snart packat ner allt som behövs för i helgen och ska även fixa de hundarna ska ha till missen. :)
Så snart bär de iväg lär bli kaos med 4 hundar i bilen men de får funka.

Ska bli riktigt trevligt att bo på hotell bara de nu är ett fint hotell med god frukost, är ju som det bästa med hotell.
Kommer bli en toppen helg med shopping å även en massa bebis mys. Såklart blir de ju trevligt att få träffa Tommy å Tina också.
Är glad över att slippa sitta ensam hemma hela helgen. Sen när man kommer hem på söndag dyker ju även hjärtat upp på kvällen. :)

Kisse får stanna hemma och må för sig själv, tror han tycker de är skönt att få bara va och göra vad han känner för. Tur katter kan sköta sig själv så länge de har mat och en ren kattlåda är de ju inga bekymmer. :P

Jo i onsdags så fick jag känna en lite fot som sparka mot min hand, riktigt häftigt att känna att de är något som rör sig där inne i syrrans mage. :) Nu är de ju inte länge kvar tills den bebisen tittar ut heller. :D

Måste dubbel kolla så allt de viktiga är med & sen börja klä sig så man tar sig iväg idag.
Längtar så till Umeå.

Hade


Återigen kväll

Å återigen sitter man vid teven.

Har varit förbi mamma en sväng och hämtat nå papper för de jag skulle fylla i blev helt fel. Men nu är de gjort och ligger i postlådan. Är less att fylla i papper som man aldrig riktigt förstår sig på. När jag väl va där så passade jag på att snåla lite mat också så slapp man fundera på de. :)
Mamma skulle även beställa nå möbler från jysk så jag klickade hem en ny byrå till sovrummet. Kommer nog bli väldigt bra. :)

Har hängt lite tvätt och startat en ny maskin i brist på annat att göra. Ska även försöka packa nå kläder & diverse saker som kan behövas för i helgen. Brukar alltid packa för mycket men de är väl en typisk tjej sak att ta med sig allt för mycket bara för en helg. :P

Måste försöka ta mig isäng ikväll också men än så länge har jag ingen tandvärk som kommer hålla mig vaken så kommer nog somna tidigare ikväll.
Lär väl få köra hela vägen åt Umeå då är de bäst att vara pigg.

Ska göra mig nå te för att få lite värme i kroppen innan jag her mig ut i kylan igen då hundarna måst få sig en kvälls promenad. :) Känns skit att de blivit kallt igen men de är ju faktiskt mysigare att krypa ner under ett varm å gossigt täcke då man vet vad de är för grader ute. Lite svårare att stiga upp dock men vadå. :P

Nu en kopp te. :)
Hade



Torsdag.

Åå snart är helgen här och imorgon drar jag och mamma till Umeå, som jag längtat. :)
Hann även köpa lite presenter åt Lill tösen igår så nu är de också gjort, dock lär väl jag och mamma shoppa ännu mer saker åt henne i Umeå. :P

Tog en lång sovmorgon idag vaknade vid 1 men de gör mig inget, kunde inte somna igår då jag fått tandvärk då skit jävla visdomstanden ska börja komma å igår gjorde de lite extra ont. Börjar även få ryggvärk vet inte om man skull ha köpt en mjukare madrass till sängen sen är de nog på tiden jag börjar gymma så kanske de ger med sig.
Men de blir nästa vecka då hjärtat kommit hem vill ju inte träna själv. :)
Om han nu blivit frisk då han åkt på dunder förkylningen också å stackarn är ju i Kiruna.
Nu är de ju inte många dagar kvar tills han får komma hem iaf kan ju inte vara så trevligt att ligga där & vara sjuk.

Nu ska jag göra mig nå varma mackor å fylla i nå papper som jag senare ska traska iväg å posta. :)

Hade


Underbara onsdag.

Fattar inte att man alltid är på toppen humör varenda onsdag å denna vecka går fortare än någonsin så de gör mig bara ännu gladare.

Förkylningen börjar avta på riktigt å energin börjar komma tillbaka denna förkylning vill jag inte veta av något mer, bara hålla tummarna att inte Marcus åker på den också.
Just varit ut med hundarna på en liten promenad blir dock inga långa sträckor riktigt än men nästa vecka blir de gymet å en massa promenader med mina gubbar. Som tur är så åker hundarna till missen å där är de ju lösa så Akilles får springa av sig. Behöver inte ha allt för dåligt samvete att de inte fått sig de promenader de behöver under den tiden jag varit sjuk. Blivit många korta istället.

Ska fortsätta tvätta idag så man har nå kläder till helgen å även städa toan lite innan jag ska traska till Konsum för att möta upp Erika å mamma. :) Börjar eka i kylen så passar perfekt att handla lite också.
Onsdag betyder ju även tjejkvällar ja iaf varannan onsdag. Tycker de är så mysigt att umgås bara vi tjejer få skratta å prata ut om allt möjligt. :)
Fylla på energin helt enkelt.

Riktigt skönt att de är städat i lägenheten. Tände även ett litet doftljus så de luktade riktigt gott. Man får som ro i kroppen när man tänder ljus. :)

Måste dricka upp mitt kaffe innan de blir kallt. :P

Ha en underbar dag ni med.
Hade



Sådär ja.

Nu är de städat, diskat å tvättat så nu kan jag ta de lugnt resten av kvällen ska ut med hundarna på en lite promenad snart. Efter de blir de att göra sig nå mat om nu kycklingen tinat något. Glömde totalt bort att ta fram den, får bli en sen middag helt enkelt men de är ju inte precis ovanligt i detta hushåll. :)

Önskade att man var lite pyssligare av sig, att man kunde sy eller måla, ja egentligen vad som helst men den gåvan har jag inte. Ibland blir man sugen på att göra de ena & de andra men när man väl försöker så blir de bara fel och fult. Har ju lyckas med att göra 3 tavlor av tapet. Tror dock de är det ända. :/
Kanske skull ha kollat om man hittar någon inspiration på nätet. :P

Nu ska jag ut i snö kaoset.
Hade


Tisdag

Frukost/lunch är intagen och kaffet snart slut så nu är de bara dra fram städgrejerna & städa som aldrig förr, kände mig inte allt för sugen men de ska göras ändå.
Sovit som en stock inatt och hundarna likaså, vaknade av att katten ville ut halv 7 men självklart somna jag om lika fort efter jag hed ut han.
Kroppen behöver verkligen vila efter denna jäkla förkylning och redan nu börjar jag känna mig bättre så efter lägenheten är städad blir de återigen lite mer vila. :)

Har börjat kolla på en ny serie som går på 3an faktiskt riktigt bra. Nashville tror jag de heter å den är helt klart sevärd. Kommer nog börja se den synd bara att det helt plötsligt är mycket annat man också vill se på så man helt enkelt missar något. Tack och lov att de finns play på teven å datorn så man kan se det man missat när man vill. :)
Vilks världsproblem man har.

Nu ska jag starta en tvätt och börja dra en ragg med dammsugaren. :)
För rent och fint ska de bli. Blir fort skitigt då man har 3 djur i en ganska lite lägenhet. :P

Hade



4 Februari

Återigen är det bara jag och hundarna här hemma å snart är även denna skit dag över, tycker om måndagar då Marcus är hemma men inte såna måndagar som idag. Känns inte lika jobbigt nu som de gjort ungefär hela dagen.  Bara gilla läget helt enkelt har roat mig med att diska bort all disk som gubben så gärna lämnar då han far iväg. :P Har även klippt tassarna på Aragon är dock inte klar än ska fortsätta imorgon.  Blir nog bad för han imorgon också för de var ett tag sen och han är då inte alls lika svår badad som Akilles. 
Även  städning står på schemat för imorgon. finns inte mycket annat att göra spelar ingen roll hur jag mår då det är ett måste. Får ta många kaffe pauser så man orkar.
 
Är riktigt less att vara konstant täppt i näsan, försöker verkligen att vara utan nässprey men om nätterna går de inte då måste man få kunna andas, inte ligga och tok snarka å vakna med en öknen i käften. 
Kanske skull ha prova de nya som man sätter på näsan så slipper man då bli beroende av nässpreyet. 
 
tisdag imorgon och en dag närmare onsdag som är en höjdar dag för mig, sen även en dag närmare helgen å denna helg längtar jag lite extra mycket till. :) 
 
Nu ska jag se på en ny serie och sen lägga mig i sängen och glo på jysks hemsida på nå möbler som måste has. Less min byrån som jag haft i evigheter, plus att den Inte är så hel heller men man tager vad man haver helt enkelt. ;) 
 
Hade & God Natt
 
 

Så deprimerande..

Skit måndag är vad de ha varit. Skulle ha jobbat idag men såklart så kände jag mig inte alls pigg imorse så blev att vara hemma för att försöka bli frisk..
Så sovit ungefär hela dagen och de behövdes verkligen nog för att jag fortfarande är trött men de ända man kan göra är att vila då man är sjuk.

Sen blir ju inte denna dagen bättre då Marcus far iväg och jobbar på ett tag. :( suger jävligt mycket är sååå sjukt tråkigt att vara själv, fattar inte varför de är extra jobbigt att han far iväg denna gången. Tur jag har mina djur kvar här hemma de kan muntra upp mig.

De positiva är att det finns något att se på teve iaf något ljus måste man nog se trots denna skit dag.
Lär nog även bli en tidig kväll som igår. Marcus vaknade pigg redan kl 3 inatt medans jag och Akilles delade kudde å sov riktigt gott. :P Tror Akilles är sympati sjuk med mig för han har inga problem med att ligga & sova hela dagen.

Jag måste verkligen få något gjort denna vecka måste stor städa i lägenheten och plocka bort julen ute på bron har totalt glömt bort de så i veckan måste de bli gjort.
Nu ska jag umgås med Marcus innan han drar iväg mot skit Kiruna. :@

Hade


Söndag

Då var denna helgen snart över och imorgon drar gubben å jobbar, känns extra jobbigt denna gången för jag har legat sjuk hela veckan och inte kunna göra ett skit, men ändå har veckan sprungit iväg. Har inte varit så himla social precis. Bara hålla ut till nästa helg igen då han kommer hem. :/
Ska vara glad att han inte behövde fara iväg redan idag.
 
Är fortfarande förkyld med en sprängande huvudvärk så vore riktigt skönt om de kunde gå över någon gång så man kan jobba, få något gjort i hemmet och ta långpromenader med hundarna igen.
 
Sitter just nu hos mamma har varit ute med Figo å Svante, har kokat mig nå kaffe och tänkte vara hära en stund så slipper de vara själva hela dagen. :)
Måste även hämta hem min biljävel funderar om man skulle ha skickat in den på en helrenovering å sälja den efter de för just nu blir jag galen, hatar att ha en bil man inte kan lita på så jag och gubben funderar på om man skulle ha köpt sig en ny bil. Kanske inte helt ny men en lite nyare som är pålitlig, för de är ju som skönt att ha en vettig bil om man ska någerst. :) Sen får marcus ha sina gammbilar på sidan om och dona på som han vill så länge man har en bil som funkar när man behöver den är jag nöjd. :P
Skulle vara så sjukt skönt om man vann lite pengar för de skulle öppna så många dörrar i ens liv men jag tror man får drömma sig bort lite när de gäller den fronten.
 
Känns konstigt att sitta på en vanlig dator och skriva då man jämt skriver från mobilen men de går ju som lite fortare när man skriver med ett vanligt tangentbord. :P
 
Ska fortsätta dricka mitt kaffe och sen bege sig hem å se vad gubben sysslar med, ikväll blir de bingolotto och mys med hjärtat. :)
Önskar att man inte var så trött hela tiden heller få tillbaka lite kraft så man kanske blir lite på bättre humör också.
 
Hade
 
 
 

Mysigt.

Kvällen är hära och Marcus har somnat och lär nog sova till imorgon. Men jag förstår han, han har inte sovit många timmar de senaste nätterna så han behöver få ta igen lite sömn.
Dock så får man ju se lite film själv men de positiva är ju ändå att han är hemma. :)
Akilles klagar nog inte heller då han får sig en sov kompis.

Jag och Aragon sitter då i soffan å myser till lite film så resten av kvällen kommer jag tillbringa i soffan som jag för den delen har gjort hela veckan men då har jag ju också varit sjuk. :P
De är ju faktiskt härligt att bara va hemma också, få känna lugnet å ja även va med hundarna så de får sällskap. :)

Ska nog ta och göra nå Skagen toast lite senare få unna sig lite extra gott. :)
Å kanske se på melodifestivalen för att man börjar bli lite gammal.

Nu ska jag fortsätta se på filmen..
Hade


Lördag

Då var de återigen lördag och snart far Marcus återigen iväg på jobbar vecka. Suger jävligt mycket.

Igår var vi hos Linus och Emmelie hela kvällen, åt en massa gott och såg på en riktigt vidrig skräckis, sinister. En väldigt sjuk, läskig å vidrig skräckis men helt klart sevärd nog för att jag höll kudden i ansiktet ungefär hela tiden. Var en väldigt trevlig kväll iaf.

Idag hade jag tänkt försöka dra mig iväg på en sparktur till Konsum med Figo å Svante då mamma jobbar. Tänkte handla lite, går som aldrig handla något med Marcus då han hatar att handla mat och så. Då får man även gå och strosa för sig själv utan en stressad pojkvän. :P
Efter de blir de nog att försöka städa lite å sen får man väl se vad kvällen har att erbjuda. :)
Blir iaf att ta sig ett glas vin.

Nu ska jag dricks upp mitt kaffe och kolls på bebis grejer.

Hade


Fredag

Fredagar är verkligen en dag man har ett litet lyckorus inom sig hela dagen, fredagar är helt enkelt bäst. :)
Om man nu inte ska jobba en hel helg för fredagar förknippar man ju med helg och lite ledigt. :)

Mamma ringde och väckte mig vid 11 och som vanligt sov jag som en stock. Vet inte men de är lite extra skönt att sova då Marcus stiger upp tidigt för att fara och jobba som imorse. :)
For iaf ut och lunchade med hon & syrran blev Thai mat. :)
Efter de for vi på intersport och jag fynda ett nytt underställ plus en riktigt skön tjock, stor å mysig tröja som jag lär använda flitigt. :)

Ikväll blir de även middag hos Emmelie å Linus var ett tag sen sist så de lär bli trevligt att samlas alla igen. :)

Mamma är så rolig hon skämmer verkligen bort kisse då hon köpt en julkalender med en massa kattmat i så nu är kisse överlycklig varenda gång jag drar fram den och öppnar en lucka. :P

Ska dricka lite kaffe för att inte simma då jag helt plötsligt vart väldigt trött och gjorde de inte bättre för att Marcus gick och la sig för att vila.

Hade



RSS 2.0