Lördag

Den sista november idag vilket innebär att december är snart här, en månad som jag tycker är otroligt mysig med pynt och allt som har med julen att göra.



Gick super fint att jobba igår och återigen får man jobba med en grupp helt underbara barn. 
När jag kom hem gick jag ut en sväng med hundarna sen la jag mig i soffan och vilade en stund. 
Mot kvällen bjöd Tommy på pizza och jag fick sitta barnvakt åt lilla Leia en bebis som seriöst alltid är på topp humör och busig så hon är inte svår alls att passa. 
Fick annars bli en tidig kväll igår kände att jag inte orkade hålla mig vaken så jag och hundarna somnade vi 11 tiden. 

Idag däremot ska jag hjälpa mamma med att pynta ute på hennes hus sen ska vi nog en sväng på samhället och handla lite, vi har även Leia för oss själva då mamman och pappan är och åker skidor. :)
Sen inatt kommer även Marcus hem dock så tror jag inte han kommer vara så social de närmaste dagarna men jag får ha han hemma iaf. 
Skönt att båt fan är över nu och att de snart är i Stockholm igen. :)

Nae nu ska jag börja bege mig till mamma. :)

Ha en riktigt fin lördag 

Godmorgon



Sitter och dricker mitt morgon kaffe och faktiskt var det inte alls jobbigt att stiga upp idag, pigg och allert kl 6 på morgonen är inte vanligt för mig.

Hundarna har fått vara ut och jag ska snart gå ut och he igång bilen så den blir lite varm. :) 
Sen är det de jobb till 16 som gäller sen är det helg. 

Ha en riktigt fin fredag. 💋

Kvällsmål



Ska mumsa i mig lite frukt och kesella vanilj innan jag går och lägger mig. 
Perfekta kvällsmålet. ;)



Trötter

Men usch så oförskämt trött jag blev kanske man skulle ha vilat lite innan man traskar iväg till mamma för att laga nå mat. 
Har då jobbat och hunnit ut på en promenad med hundarna. 
När jag skulle sparka hem var det självklart snöstorm så en sparktur med hundarna skipade jag, dock så slutade de ju snöa då jag kommit en liten bit så jag ångrade nästan att jag inte tog sparken ändå.

Grabbarna är väl på g att stiga på båten så nu lär man ju inte höra av Marcus så mycket vilket man förstår. Får väl höra imorgon hur bra de mår. :)
Känns faktiskt helt okej att vara själv jag och hundarna myser på som aldrig förr. 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen börja bege mig till mamma. 

Hade 

Torsdag

Goddag, sitter och dricker lite kaffe så jag kommer igång. 
På en liten stund ska jag ta & sparka iväg till nyborgs för att jobba lite. 
De har inte sandat på gågatorna än så sparkföret är perfekt. :)

Sovit riktigt dåligt inatt då hundarna sprungit upp och ner från sängen för varenda gång de blåst kraftigt så har de trott att de är Marcus som kommer hem.
Det tar typ en dag för de att förstå att det är bara vi förtillfälet, Sen har jag fått vara upp på toa några gånger då smarta jag drack en hel del vatten innan jag gick och la mig men tillslut lyckades vi somna och jag känner mig ändå någorlunda pigg. :)

Bara hålla tummarna att man får sig lite mer sömn inatt då jag ska upp tidigare imorgon. :)

Efter jag slutat ska jag nog försöka fara ut och spraka en liten bit med hundarna så kanske de är lite tröttare mot kvällen. 

Nae nu ska jag klä mig och börja göra mig klar.!

Hade fint 

Onsdag

Ja då var jag och hundarna ensamen till på söndag då gubben kommer hem igen. De sitter på tåget till Stockholm och imorgon hoppar de på party båten till Riga. Är fortfarande glad över mitt beslut att inte följa med, de behöver få sig en liten grabb resa. :)
Jag och hundarna får lite egen tid helt enkelt, känns lite små tomt men vi har ju varit själva tidigare och lite egen tid är nog bara bra. :)

Leia och Tommy dök upp idag så har varit och ätit middag hos mamma och fått busa på med Leia och Tor. :)

Nu ska jag se på efterlyst och sen ska jag ta hundarna och bädda ner oss i sängen för jag är riktigt trött så får se om man ens orkar hålla sig vaken genom hela programmet. 

Hade & Godnatt




Juligt



Blev tvär less att julpynta så ska nog snöra i mig nå lunch så kanske man är på g igen. Tycker jag har för lite pynt helt plötsligt, jag som varit duktig och inte köpt nå nytt iår och ska hålla mig från de också. Får helt enkelt fara till mamma och plocka på mig lite mer saker. Sen så är det ju så lite fönster i en lägenhet så det finns som inte plats för mer. :/ 
Ajja kommer nog bli nöjd i slutändan jag har ju faktiskt bara tjuvstartat så får väl byta ut sakerna framöver. :)
Har då fått upp saker i varje fönster så ska väl ta tag i ständingen för en stund så det blir rent och fint i detta hem.

Nu blir det att få i sig nå mat innan man somnar. 

Hade 

Tisdag

Akilles tyckte vi skulle stiga upp tidigare idag så var bara upp och hoppa halv 9 men då får jag väl mer gjort denna dagen. 
Fattar inte varför jag blivit mycket piggare på morgonen jag vaknar ju faktiskt pigg och utvilad. :) 
Var sånt underbart sken då jag kom ut från sovrummet och 0 gradigt ute så måste he mig ut på en längre promenad med hundarna idag. :) 
Måste ta tag i mina promenader igen, bara passa på medan man är ledig och då man inte jobbar hela dagar. :)

Har precis betalat lite räkningar och denna månad var det verkligen en pina att betala dom....
Blir att leva på nudlar resten av detta år.

Ska snart hoppa i duschen och sen tänkte jag börja stöka fram julen så man blir på bättre humör så man slipper tänka på hur fort man helt plösligt blev vuxen. :P 

Nae en dusch sen börja stöka på känner mig redan på mycket bättre humör. :)

Hade fint idag. 


Måndag

Kom hem för en liten stund sen från mormor där jag mamma, Erika och Tor har spenderat hela dagen.
Blev att hjälpa henne att he upp lite julpynt i huset. :)
Fick även köttsoppa vilket jag inte ätit på evigheter och ja de satt riktigt fint i magen. 

Hade även tänkt börja julpynta lite då jag kom hem men känner mig för trött för att plocka fram en massa så får börja med de imorgon istället. 
Så resten av kvällen blir väl att små sova framför teven. 

Denna vecka kommer även Tommy och Leia för att hälsa på och det passar perfekt för på onsdag drar ju grabbarna på party kryssning så då har jag något att roa mig med medan hjärtat är på en båt och roar sig.  
Kommer bli en spännande vecka med mycket att göra känner jag. :) 

Nu ska jag nog vila en liten stund och sen ut på en promenad med vovvarna.

Hade


Lördag

Idag är en bra dag för igår ville jag verkligen gräva ner mig, hade en jävulst ryggvärk och kände mig helt slut i kroppen låg mest i soffan hela dagen. Kanske inte var så smart egentligen för mot kvällen vart värken bara värre. :/ 
Måste ju vara någon infektion som är och spökar för halsen är då inte heller på topp.
Värken gav då med sig inatt och idag känns det mycket bättre. 
Har rört på mig betydligt mer idag, varit på en sparktur med Figo & Svante så nu känner jag inte av nå alls i ryggen. :)
Ska även snart ut på en promenad med mina hundar sen blir det diskning och lite städning. :) Att röra på sig är nog den bästa medicinen för värk. 

Annars känns livet riktigt enkelt förutom värken igår så svävar man som på moln.
Ska börja på en ny förskola till veckan så nu är jag in och vikarier på 3 olika förskolor vilket känns riktigt bra. :)
Har även längtan efter julen vilket jag inte haft på några år så jag längtar till att få börja julpynta, baka och längtan efter julmaten är extrem. :P 

Så kan inte klaga precis. 
Nu ska jag börja diska lite sen ut på en promenad, Marcus är på jobbet så man kanske skulle ha tagit en promenad dit. 

Hade




Fredag

Ja då var helgen snart här igen och jag sitter och mumsar i mig mandariner, är så förbannat svårt att få i sig någon sorts frukost då man vaknar för jag har verkligen inget sug, jag som köpt pepparkaksfil som jag älskar ville inte ens ha de då jag vaknade. :/
Mandariner funkar dock bra skulle kunna trycka i mig hur många som hellst men försöker ha ett litet stopp. :P

Fortfarande lika kallt ute så hundarna får ha på sig sina täcken på sig, Marcus kom ju på att Aragon kunde ta den Akilles hade då han var valp, en sönderklippt mössa som svärmor gjorde åt han, Aragon blev överlycklig att få ha den. :) 

Idag blir det att luncha med mamma, kanske även syrran och efter de blir det nog lite shopping och även en sväng in på arbetsförmedlingen efter de ska jag hem och vila så man orkar vara social ikväll vad vi nu än ska hitta på. 
Känns som jag börjar bli förkyld, kroppen är helt slut, bara att ställa sig upp från soffan är jobbigt. :) 
Energi flödet är inte på topp riktigt nu men den kommer nog tillbaka förr eller senara. :)

Nu ska jag ringa mamma och sen försöka klä mig, måste ju prova mina nya byxor som kom med posten igår. :)

Ha en underbar fredag. 



Brrrr..

Känner mig riktigt frusen, kallt ute och det känns väldigt kallt inne också fast Marcus trimmat elementen så de ska ge mer värme.. Man är verkligen inte van denna kylan som helt plötsligt dök upp.

Trots en kall dag så har denna torsdag varit riktigt bra, gick super bra att jobba på den nya förskolan och även mer jobb är inbokat både före och efter jul vilket känns helt underbart. :)

Väntar just nu på att maten ska bli klar någon gång men det tar ju alltid sin tid efter maten blir det att se lyxfällan och sen funderar jag på att gå & lägga mig är väldigt, väldigt trött så sängen kändes så extremt lockande, Marcus är ju ändå bara hos grannen och spelar så lika bra att mysa ner sig under ett varmt täcke och glo på film tills man somnar. :)

Nae ska kolla om maten är klar. :)

Hade 



Godmorgon

Har haft riktigt svårt att somna inatt det är ju så typiskt då man ska upp och jobba dagen efter. Har ju annars lyckats somna direkt jag lagt mig. :/ 
Somnade då tillslut men trött var jag då väckarklockan ringde. 

Känns som jag hade nå kraftiga nervfel eller vad det kan ha varit, kändes då jävligt konstigt och stråla som i hela ryggen, som att någon karva på benen i ryggraden men som tur var gick de över fort men var jävligt obehagligt. 

Idag är det en spännande dag, först och främst nytt ställe jag kommer jobba på och då jag slutat blir det ut på lite ärenden med mamma. ;)

Nu ska jag borsta tänderna och sen ta sparken till jobbet. :)

Ha en riktigt fin dag 💗

Wihooo



Bilen gick igenom besiktingen och utan anmärkningar de trodde jag aldrig, äntligen börjar saker och ting bli som jag velat och jag behöver inte oroa mig över bilen något mer vilket är jävligt skönt. Är så jobbigt om man ska vara beroende av andra för att ta sig någonstans. :) 
Nu får ju gärna detta fortsätta så man slipper vara på botten och härja igen men som många säger det blir bara bättre men just då vägrar man lyssna. 

Fick även med mig lite julpynt från mamma så nästa vecka då Marcus drar iväg till Stockholm så ska jag passa på att julpynta. :)

Hade 


Onsdag

Har som just stigit upp och hett igång lite kaffe medan resten av familjen ligger och sover. :) Hundarna är inte så morgonpigga längre som de brukar.
Akilles har legat som en klos mot mig hela natten tror han har frusit lite men de gör inget för varmt och skönt har de varit. :)

Idag ska jag he mig till mamma, hon skulle rensa bort massa julpynt så bara passa på att fara dit och plocka på sig lite. :) 
Fast man är ju ändå lite sugen på att köpa nå nytt. :P 

Sen i eftermiddag är det besiktingen av bilen så igår kväll var vi och fixade dit det nya handtaget som Marcus slet bort förra vintern sen på med nya vinterdäck så nu har den både bra sommar och vinterdäck. :)
Får vi hålla tummarna att den går igenom. 

Nu ska jag gå och se om jag får upp mina gubbar från sängen så vi kan he oss ut på en morgon promenad. :)


Hade 

Blicka framåt

Goddag idag är en såndär dag då jag känner mig ovanligt lycklig. Har tyckt att mitt liv har som stått stila, att jag stått och trampat på ett & samma ställe. 
Men igår slog det mig att man kanske ska blicka framåt istället det är ju faktiskt jag själv som gör att mitt liv står stila. Nu äntligen börjar faktiskt mitt liv gå i min riktning och inte åt flera håll samtidigt, saker och ting blir som jag velat och jag blir så otroligt glad för små saker. :)

Nu blickar vi framåt för jag vet att det kommer bli helt fantastiskt. 

Sitter förövrigt och äter lite frukost måste verkligen försöka bli bättre på det    Funkar fint när jag nu jobbar men är jag ledig så blir det inte av. Skärpa sig!

Idag blir det att vara med mamma känns som evigheter sen så jag behöver en mamma dag idag. :) 
Äta lunch och mest troligt ranta runt lite på samhället. :)
Tror vi måste försöka fara och hälsa på Erika och Tor också så jag får pussa på min fina lilleman. 

På tal om annat så är äntligen mina byxor som jag beställde för 2 månader sen påväg fick ju ett par förra månaden så nu är det sista skickat. Skulle ha fått hem ett par till men tydligen så har hm tagit bort de ur sortimentet..:/ 
Får iaf paketet någon gång i veckan :D

Nu ska jag starta en tvätt och sen vänta på att mamma ska vara klar hos frissan. 

Hade 



Måndag

Usch fy och blä så trött jag är har även ett berg av disk att ta an också men just ju kändes de inte alls så lockande. :/ 
Vill hellre lägga mig ner och vila en liten stund. :)

Jobbat några timmar idag och på torsdag ska jag jobba på en annan förskola. Älskar att man får hoppa in och jobba då och då, även med ett jobb man återigen trivs riktigt bra med. :)

Blev inte allt för märkvärdig dag igår blev mest att glo på teve och senare på kvällen såg vi världens dåligaste skräckfilm hos Ruben. Minns inte va den hette men den var då grymt dålig.
Vi bokade även besiktning till bilen så på onsdag får jag se om den går igenom. 

Nae måste nog ta och lägga mig ner en stund så man orkar diska och göra någon middag.

Hade 



Söndag

Blev visst en ganska tidig kväll igår, gick och la mig vid 11 för då orkade jag inte hålla mig vaken något mer.

Vi lyckades panta all pant och fick ut lite över 500:- bra att ha pengar. :)
Efter de var vi ute ett litet tag och sen for Marcus till Josef och kollade på hockey medan jag var hemma och gjorde iordning middagen. :)
Nina kom även förbi en sväng och surrade vilket var riktigt trevligt var så länge sen sist. :)

Annars såg jag & djuren på film resten av kvällen tills jag gick och la mig. 
Marcus var ute och raggade men kom hem runt 11 tiden så blev en tidig kväll för oss båda.

Varit riktigt blåsigt inatt så vaknat några gånger av att det knakat rejält. :/ 
Obehagligt då det blåser så mycket. 
Såg även nu när jag steg upp att vägen är en isbana och vi ska snart ta en promenad till josef med hundarna och hämta bilen så vi lär ju få halka oss dit.

Nu ska jag dricka mitt kaffe och sen göra mina gubbar klara för en promenad 

Hade 




Lördag

Helgen är här och det känns som skönt att man äntligen får säga nu är det helg då jag faktiskt jobbat i veckan sitter jag hemma heldagarna utan jobb så känns helgen inte som man förtjänat den. 

Igår var jag ledig så passade på att tvätta & stöka bort lite och då Marcus slutade tyckte han vi skulle åka iväg och skruva igång bmwn, jag ville ju inte riktigt de men är faktiskt glad att de blev gjort för nu startar den och går riktigt fint. Nu vill jag verkligen att min bil som var en fin bil i början ska fortsätta vara det så länge jag har den i min ägo. 
Känns även skönt att Marcus äntligen fick tid till att skruva i den. 
Så nu ska jag boka tid för besiktning. :)


Var helt enkelt startmotorn som krångla var 2 kol som var slut och direkt vi fixade de så starta den varje gång. :) 
Ingen är gladare än mig att få tillbaka sin bil.

Idag ska vi nog ta och panta lite burkar då vi nämligen har 5 fulla sopsäckar med burkar & flaskor, de tar sån plats i förrådet så nu tänkte vi ta tag i det fast vi båda hatar att panta. :)
Annars har jag ingen aning vad som händer denna lördagen.

Nu ska jag ta och plocka ihop all pant och försöka få Marcus på benen.

Hade 😘

Torsdag

Känns så underbart att sitta hemma i sin egen soffa och fått vakna upp hemma med mina gubbar. :) 
Var verkligen värt att åka och hämta mamma igår kväll i Luleå vi kom hem runt halv 2 och sista biten hem kändes verkligen riktigt lång men hem tog vi oss tillslut och jag njöt verkligen att få lägga mig i min egen säng. 
Vi for iväg lite tidigare än vad jag tänkte men hjärtat ville äta på Max och det sa jag ju inte precis emot så vi hann med Max innan vi for ut till flygplatsen. :)

Har jobbat klart på nyborgs för i veckan så håller tummarna att jag får komma in och jobba lite mera. :)

Annars väntar jag på gubben så vi får åka och handla så kylen fylls upp med mat, Marcus vet tydligen inte hur man gör för handla har han då inte gjort medan jag varit hos mamma.

Mamma hade även köpt hem lite vin så jag tror jag ska unna mig ett litet glas ikväll. 


Mums, jo och som pricken över iet så fick jag mina linser idag så nu slipper jag ha glasögonen jämt. :D 


Äntligen

Äntligen är det onsdag, äntligen kom den dagen jag väntat på i 2 veckor för att mamma sitter snart på planet hem till Sverige efter två veckor i utlandet.
Hon landar dock vid 11 tiden ikväll men jag och gubben ska åka och hämta henne ändå så jag får flytta hem igen. :)

Håller annars på att städa men tog mig en kaffepaus så man kanske kan hålla sig vaken ikväll. 


Kommer nog ändå passa på att sova en stund innan vi åker iväg mot Kallax. 

Efter jag städat klart blir det hem och städa undan lite där, promenad med hundarna och sen fixa min spark så jag kan ta den till jobbet imorgon. :) 
Längtar verkligen att få gå och lägga mig i min egen säng och med mina älskade djur ikväll. :)

På tal om något annat Mina linser blev skickade idag så äntligen är även de på g, har sagt de förr men måste säga de igen hur spyless jag är att ha glasögonen på mig.

Nu ska jag dricka upp kaffet och fortsätta snygga till hos mamma så hon inte behöver komma hem till ett bombnedslag. :)

Ha en fin onsdag eftermiddag. 💋


Gick ju bra

Ska snart gå och lägga mig känner mig super, duper trött men första dagen på nyborgs har gått riktigt bra, väldigt trevligt att jobba med barn igen så känns riktigt bra att fortsätta jobba där i veckan.:)

Sen är det ju så underbart skönt att de tar 5 minuter med sparken så man hinner sitta ner på morgonen med kaffet och man hinner ut med hundarna på rasten utan att stressa ihjäl sig. :)
Imorgon blir det ett kortare pass så då ska jag passa på att städa lite här hos mamma för nu har jag nedräkning då hon kommer hem på onsdag.
Jag får äntligen flytta hem till mina gubbar. :)

Nae ögonlocken blir bara tyngre och tyngre. 

Godnatt & sovgott 💕


Måndag

Godmorgon, snart dax att bege sig till de nya jobbet, är lite smått nervös men de borde man ju vara på första dagen på ett helt nytt ställe. :)

Jag upptaderar bloggen mer ikväll.

Hade 

Lördag

Goddag, kom för en stund sen in från en promenad med hundarna och ska snart hem till lägenheten och förmodligen måste jag ut med mina egna pojkar också. 
Efter de blir det en sväng ut på samhället för att äta frukost/lunch med gubben och även handla lite mer till kvällens middag som jag hade tänkt göra igår. Men det blev middag hos grannen istället, riktigt trevligt. :)

Ska nog försöka he mig ut på en sparktur igen då de var så härligt igår och tränad som jag är har jag lite träningsvärk i låret. :P

Nu dricka kaffe och sen bege sig hem. :) 

Hade 



Sparktur



Det är verkligen ett perfekt sparkföre ute, sparken gled fram hur lätt som helst och fort gick det. Måste bara he på nya plastmedar på min så är den redo att användas. :)

Kom faktiskt en traktor och skottade gården så jag körde ut bilen ur garaget och for & handlade istället för att skotta. 
De går inte beskriva min glädje då det tok snöat och hela gården är full med snö och att man då slipper skotta är sååå härligt. :) 
Tror mamma kommer tycka det är riktigt härligt att slippa skotta jämt. 

Ska hoppa in i duschen nu och sen bege mig till syrran och mysa med Tor, fick längtan efter min lilla skit som jag inte träffat på ett tag. :)
Sen hem och ut med mina pojkar på en promenad och vänta på att gubben ska sluta. 

Ha en fin fredag. 💋


Fredag



Känns som vintern är här på riktigt nu och det snöade en hel del igår kväll så jag ska snart he mig ut och skotta om det nu inte kommer en traktor och gör jobbet åt mig. Vet faktiskt inte när de kommer och skottar eller hur ofta. :P
Men de skadar väl inte att skotta själv någon gång också fast det är tråkigt.

Ska nog försöka dra ut på en sparktur med hundarna också så de får springa lite och jag får lite extra motion. ;)
Sen ska jag ut och handla till middag så pojkarna får sig nå mat, mamma har ju fulla frysen med en massa kött så det är bara att töma den sa hon. :)

Sen får man väl se vad denna fredagen har att erbjuda på. :)

Hade 



Torsdag

Är hemma i lägenheten och mår gott känns skönt att vara hemma lite också.
Ska snart ta och hoppa in i duschen och sen försöka komma på någon slags middag.. :P

Mina linser har inte kommit idag heller vilket gör mig galen, de måste komma imorgon så jag slipper ha glasögonen jämt. :/

Hittade även en enorm spindel på toan hos mamma idag och fick verkligen panik hur fan jag skulle få bort den, jävligt äcklig var den också. Sprejade iaf nå rengöring till glasögonen så jag fick ner den i handfatet, Spolade lite extra länge för att vara säker på att den var borta. Hatar verkligen spindlar!!!

Nu ska jag gå och ta en lång värmande dusch då man känner sig lite frusen. 

Hade 



Goddag

Torsdag idag ja och jag börjar denna dagen med att läsa lite tidningar med recept på mat,bakverk och även lite pysseltips medan jag dricker lite kaffe. 
Sen blir de lunch och ut på promenad med hundarna. :)

Igår var en riktigt bra dag BMW-n startade, vet ej om den gjorde de idag också men nu vill jag väldigt gärna att den ska gå denna vintern så vi har en vettig bil att ta oss fram med. Vore ju väldigt fint att få ha sin egen bil. :)
Tur man har en mekaniker till pojkvän som fixar problemen med bilarna. 💖

Dagen blev ju då bara ännu bättre då jag ska börja hoppa in och jobba på nyborgs då det behövs så på måndag blir min första dag där. :)
Riktigt roligt att få pröva på något annat jobb och att ha 2 jobb att vikariera på.
Nu känns livet lite lättare. :)

Nu ska jag fortsätta läsa.;)
Hade 






Onsdag

Äntligen vaknar man till ett klart och underbart väder, fick en chock hur ljust de var då jag klev ut från sovrummet men blev genast på väldigt bra humör. :)

Idag blir det en städar dag hemma i lägenheten måste verkligen tvätta och då får jag även passa på att ta en promenad med mina hundar också. 
Det blir verkligen ett evigt springades ut med hundarna men jag vill ju ut och gå med Akilles och Aragon också. :P

Sen får man väl se vad resten av denna dagen bjuder på. :)

Nu kaffe sen klä sig och försöka få ut bilen ut garaget. 

Hade 


Tisdag

Gäsp, gäsp energin håller på att ta slut men ska försöka hålla mig vaken en stund till. 
Har annars en jobbig hund utmed mig som kräver all uppmärksamhet och direkt man ställer sig upp har man 2 pudlar springandes efter en, dessa hundar vet inte riktigt hur man slappnar av. Sen om man råkar röra på sig vid 5-6 tiden på morgonen har man två hundar som attackerat en med pussar och tycker man ska stiga upp för de är van att stiga upp vid den tiden så då man jobbar blir de ju överlycklig att jag faktiskt stiger upp. :P

Nog om det, har jobbat idag och denna dag har vanligt ovanlig lugn vilket är riktigt härligt och man hinner med allt som ska göras i sin egen takt. :)

Trodde jag skulle få skotta då jag hade slutat men då jag var hem på lunchen var gården redan skottad, älskar att mamma lejt bort skottningen iår till mellanströms så slipper man gruva sig över det då det tok snöat, är väl kanske bra motion men jävligt tråkigt. :P 

Lyckades även köra in bilen i garaget igår är ju så jäkla trångt där inne men de gick och det gick lika fint att få ut den imorse. :)
Så en klapp på axeln åt mig själv.

Har även varit hem en liten sväng för att hälsa på mina vovvar och for ut med de på en liten promenad.

Med andra ord har denna dagen varit riktigt bra det ända negativa är att mina linser inte kommit än så håller tummarna att de kommer imorgon, ja hellst denna vecka iaf, less att vara en glasögonorm. 👓

Hade 




Måndag

Hade verkligen en riktigt bra söndag igår var hemma och myste med mina gubbar, man blir så glad då man kommer hem och blir attackerad av 2 väldigt glada hundar plus en skrikande katt. :P 
På torsdag är det bara en vecka kvar tills mamma kommer hem och jag får återgå till mitt vanliga liv hemma i lägenheten. 
Inte för att det är jobbigt att vara hos mamma men det rubbar som ens vanliga vardag.

Idag snöar det så blir väl ut och skotta lite senare men tror jag ska ta en promenad till affären först. :)
Är inte precis det bästa föret för Figo & Svante heller då det fastnar en hel del snö i pälsen så blir dusch varenda gång de varit ut. 

Nu är det bara snöra i sig nå lunch sen ut på promenad. :)

Hade 


Söndag



Blev en rejäl sovmorgon idag behövde verkligen få sova ut och denna gången känner jag mig piggare.
Har just intagit lite kaffe och sitter och ser på teve med dessa två tokar men ska snart bege mig hem till lägenheten och vara där ett tag saknar mina egna pojkar. :)

Blev då en lugn lördag för mig igår så for ut och raggade med Moa och log åt alla som hade klätt ut sig, roligt att se att de var så många. Visa var ju äckligare än andra. :)

Var ute ett litet tag sen drog jag hem och såg på lite film så känns underbart härligt att inte vara bakis idag. Marcus däremot tror jag kan vara de då han drog ut igår. 
Måste försöka klä ut mig nästa år har ju aldrig gjort de tidigare så nu har man ju ett år på sig att komma på vad. :)

Nu ska jag bege mig hem. :)

Hade 



Lördag

Jag är så sjukt jäkla trött fast jag sovit ganska mycket inatt men är ändå så sjukt trött så ligger i soffan och vilar lite så får se om man kommer sig på benen någon gång idag. 
Blev bara ännu tröttare då jag märkte att en av mina linser hade gått sönder och jag har inga nya så nu blir det brillor tills jag lyckats få hem nya... Smått irriterande, tycker glasögonen är så ivägen men jag får helt enkelt göra det bästa av situationen...

Igår gjorde jag plankstek till middag fast denna gången använda jag faktiskt riktigt planka och fuskade inte som sist. Blev iaf riktigt gott. :)
Sen blev det bastu och mys med hjärtat resten av kvällen. ❤️
Ska verkligen passa på att basta mer nu när jag bor hos mamma är ju så avslappnade och härligt. :)

Idag däremot vet jag inte riktigt vad som händer ska iaf på kyrkogården och tända en massa ljus på pappas och även några andra gravar. Vet inte om man skulle göra det igår egentligen men ja jag gör det idag. 
Blir ju så mysigt på kyrkogården med en massa ljus tända. 

Resten av dagen får man helt enkelt se vad man fördriver tiden med blir nog inte att spöka ut sig och gå ut iaf. 

Nae måste städa lite sen ska jag väl hem och se vad mina gubbar sysslar med. 

Trevlig halloween. 🎃🍭👻


Godmorgon



Fredag, jobb och lite kaffe på de. :)



RSS 2.0