Torsdag.

Äntligen börjar man bli friskare och lite av ens energi börjar komma tillbaka. Skulle vara riktigt skönt att slippa vara täppt i näsan konstant men de far väl de med så småningom. Köpt nå nya sugtabletter, smakar förövrigt skit men de ska tydligen hjälpa mot förkylning. :P

Händer inte allt för mycket just nu, ligger som bara inne och tar de lugnt, hunnit se lite nya filmer å så.
Annars händer de inte så mycket spännande saker. :)
Varit och hälsat på mamma idag och då bokade vi även hotell i Umeå för nästa helg så nu längtar man ju som en tok tills dess. :)

Nae bara gå och tömma snoken så man kan andas, suck!

Hade


Onsdag.

Återigen har halva veckan gått och helgen börjar närma sig, suger att ens tänka tanken på att Marcus far iväg och jobbar snart igen. :(
Men de är ju några dagar dit men tiden går ju så fort då han väl är hemma.

Imorse drog Marcus iväg och skulle jobba lite, fast här i Arvidsjaur så jag och hundarna fortsatte att sova, även kissa kom och la sig utmed mig så alla mina älskade djur låg i sängen. De är riktigt mysigt.
Vaknade kl 12 av ett väldigt gulligt sms fick en bild på fasters gullunge Leia. Vart genast på bättre humör. :D
Hon är bara så otrolig söt. Vill verklige bli frisk så man får dra sig till Umeå någon gång.

Idag blir de väl som alla andra dagar att ligga i soffan och vila. Ska dock försöka dra mig ut och handla något för att få göra nå annat än att bara va inne hela dagarna.
Ska lägga mig och vila tills gubben kommer hem så vi kan he oss ut på lite äventyr. :)

Hade


Tappat smaken.

Ännu en jobbig och tröttsam dag börjar att passera, är verkligen jätte less nu och gör de inte bättre då jag varken känner något lukt eller smak så aptiten är just nu i botten.

Inatt har jag då iaf sovit riktigt gott bara snabb vaknat till men somnat om lika fort och de är riktigt härligt, mådde även lite bättre imorse och trodde min förkylning var på g att gå över. Icket det ligger fortfarande utan energi eller ork till att göra något. Envis förkylning detta var men den borde ju gå över snart eller jag håller då tummarna för de.

Marcus är ute och kör skoter å jag hade tänkt dricka upp mitt te, sova en stund och sen kanske shoppa lite på nätet. :) Kan ju göra en på lite bättre humör.

Har ju även varit riktigt fint väder idag å väldigt milt ute så lyckades dra mig ut på en liten snabb sväng med hundarna. Hade gärna velat vara ute hela dagen idag men blir att hålla sig inne så mycket som möjligt istället.

Hade


Tappat smaken.

Ännu en jobbig och tröttsam dag börjar att passera, är verkligen jätte less nu och gör de inte bättre då jag varken känner något lukt eller smak så aptiten är just nu i botten.

Inatt har jag då iaf sovit riktigt gott bara snabb vaknat till men somnat om lika fort och de är riktigt härligt, mådde även lite bättre imorse och trodde min förkylning var på g att gå över. Icket det ligger fortfarande utan energi eller ork till att göra något. Envis förkylning detta var men den borde ju gå över snart eller jag håller då tummarna för de.

Marcus är ute och kör skoter å jag hade tänkt dricka upp mitt te, sova en stund och sen kanske shoppa lite på nätet. :) Kan ju göra en på lite bättre humör.

Har ju även varit riktigt fint väder idag å väldigt milt ute så lyckades dra mig ut på en liten snabb sväng med hundarna. Hade gärna velat vara ute hela dagen idag men blir att hålla sig inne så mycket som möjligt istället.

Hade


Måndag.

Drog iväg och jobbade igår något jag egentligen inte skulle ha gjort eftersom jag bara blivit sjukare än tidigare. Dock var de en väldigt lugn dag men de är ju inte kul att sitta och snora, hosta å nysa som en galning. :P
Blev inte bättre då biljäveln ej startade så fick sitta i bilen och vänta på att mamma kom och hämtade mig å de var ju lite små kallt. Sen var de bara tillbaka dit på kvällen och hämta hem bilen. Hade som sagt mest troligt mått bättre med att ligga å vila hela dagen istället.
Men bilen är hemma, alltid bra med pengar och idag ska jag verkligen vila upp mig så detta ger sig någon gång. :)
Började då denna dag med en rejäl sovmorgon.
Det var riktigt länge sen jag hade en sådan förkylning men de går ju som allt möjligt just nu.
Min näsa är alldeles förstörd helt röd och har typ röda märken runt hela snoken då jag snyttit sönder den. Ser ganska roligt ut ändå. :)

Nae nog om min förkylning, Marcus är hemma och de gör ju allt så himla mycket bättre. Att vakna och ha han utmed mig är underbart å hundarna är så glad att ha han hemma. :) Fast han har ju som vänt på dygnet då han jobbat natt så han sover än. Men får rå om han senare.
Hade tänkt ta hem nå filmer försöka fara ut & handla till nå middag och en massa annat gott och sen bara ligga i soffan resten av eftermiddagen/kvällen. :D

Hade


Håller tummarna.

Att jag får sova ikväll, ligger redan isängen och försöker bli lite tröttare. Tack och lov att man har en teve i sovrummet annars skulle man då aldrig lyckas somna.
Tog bilen till mamma idag för att rasta den lite så är den nog inte lika tjurig imorgon på morgonen.
Har tagit lite huskurer så får se hur man mår imorgon om de blir jobb eller inte, de är det jobbiga med förkylning man vet som aldrig hur man kommer att må dagen efter, dock så har ju min förkylning just börjat så får väl se helt enkelt, känner mig lite piggare iaf och har faktiskt orkat tvätta lite men sen hade jag inte orken till så mycket mera.

Imorgon kommer ju även hjärtat mitt hem som jag längtar, tycker de är så jobbigt att vara själv om helgerna.
Denna vecka gick fort som jag ville som tur var.

Nu ska jag bädda ner mig i täcket och stänga mina ögon för idag.

Hade & Godnatt


Usch

Just nu känns de som de är 100 grader i lägenheten och om en liten stund fryser jag väl igen. Nog har man haft en bättre lördag än att ligga i sängen och snyta sönder näsan.
Har druckit lite kaffe om hopp för lite energi så man orkar ut med hundarna och sen traska vidare till mamma för lite middag.
Jag har verkligen inte tid med de här, jag vill jobba imorgon och helst få någon sorts sömn inatt. Får inta sängen direkt jag kommit hem från mamma och försöka sova helt enkelt.

Ut med hundarna och sen klä sig å iväg. Man kanske blir lite piggare av friskluft, tur de inte är så kallt ute heller.

Hade


Tack för den sömnen.

Sovit riktigt dåligt inatt har väl sovit i 4 timmar som Max, fyfan vad  jag hatar att vara sjuk. bättre blev det då inte när min jävla mens valde att komma inatt också. Är redan tillräckligt mör i kroppen och en jävla mensvärk på de, man känner då att man lever iaf. 
Usch, och jag som ska jobba imorgon. Blir att vila hela dagen idag och dricka en massa varma drycker Då även halsen svullnat upp så man knappt kan svälja. Vart nog inte bättre att man var hos mamma igår på middag och såg hockey. Men trevligt var de ju  :)
 
Nae sluta gnälla men kan ju inte gnälla för Marcus heller men han kommer ju hem imorgon så då får han ta hand om mig, bara han inte nu också åker dit för då är de ju jag som måst ta hand om han. 
Säger bara tack och lov för att jag fick paddan av Marcus då jag hittat ännu mera roliga äventyrs spel, spelade klart ett till igår så nu har jag ett nytt som jag just börjat med.
 
Gillar inte när paddan vill ändra massa ord så ursäkta för lite konstiga eller helt fel ord i texten. :P 
 
Blir en tur på samhället idag igen med mamma, fick med mig nå nya leggings och en blus igår men vart dyrast på Apoteket. Att de ska vara så dyrt att bli sjuk de är helt sjukt.
Men sen ska jag ligga i soffan resten av denna lördag så man kanske får lite energi till att göra nå vettigt här hemma. 
Blä för att vara sjuk får ta igen sömnen från inatt då jag kommit hem. :)
 
hade

Fredag.

Godmorgon, då hade man vaknat till liv eller ja på en stund kanske. Vaknade inatt att jag hade ont i halsen och näsan var täppt så då var det min tur att åka på förkylning men hellre de än magsjuka. Dock så har jag ju inte rintitigt tid att bli sjuk då jag ska jobba på söndag och även börja grymma nästa vecka. :(
Ska då ut på samhället på ett tag så får dra en shopping runda på Apoteket också så kanske man hinner bryta ner förkylningen lite innan den bryter ut helt.. 
Skyller på mamma för hon är också förkyld och  jag har verkligen inte bra immunförsvar då jag oftast åker dit bara av att titta på en person som är sjuk. På ett ungefär iaf.
 
Ska då ända tjura mig ut på samhället för lite shopping å annat smått å gott sen ska jag nog vara med mamma så får vi ligga i hennes soffa och tycka synd om varandra. 
Tror jag ska rasta min bil lite också hade tänkt gå men jag vet ju att när jag ska handla så handlar jag allt som väger mycket och då går jag å svär hela vägen hem för att de är svintungt. 
Bara hålla tummarna att bilen vill vara på min sida idag.
Mest troligt blir det att börja kolla på en ny bil till veckan. :) Veckorna går ju så fort så man hinner ju inte göra något när väl gubben är hemma. 
 
Nu ska jag få i mig nå frukost/lunch och sen bege mig ut på samhället. :)
 
hade 

Skit.

Lyckas ju varva spelet så nu har jag Inge roligt spel att spela längre får kolla om jag hittar något liknande spel som är lika roande. :P
När man gjort allt som ska göras hemma är de ju ett bra sätt att koppla av på plus att tiden går ju så mycket fortare särskilt då Marcus är borta och jobbar. Börjar även sakna han mer å mer men snart är han ju hemma igen, inte många dagar kvar till söndag.

Imorgon däremot ska ja roa mig med en liten shopping tur på samhället och se om man hittar nå trevligt att spendera lite pengar på. :P

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i min onepiece eller hur de stavas & må gott resten av kvällen med en lite fruktsallad. :)

Hade


Torsdag.

Har inte riktigt hunnit med att skriva något idag har fastnat helt och hållet i ett spel på ipaden som är roligt & spännande på samma gång så de har jag roat mig med. Dock så har jag fastnat i själva spelet så tog en paus för att göra ett nytt försök lite senare.
Passade då på att starta en tvätta ska nog även dra en ragg med dammsugaren också. :)

Vart en en jacka rikare idag då de är rea på Lindqvist så då var mamma in där idag och fixade den åt mig. Helt super då jag varit ute efter en röd och lite längre jacka så nu jag jag 2 underbara vinterjackor. Helt perfekt, kan jag ha en när jag är ute med hundarna och den andra till vardags. :)

Vart ingen längre promenad med hundarna idag då jag börjar få lite ont i halsen, vill verkligen inte göra de värre heller så blir många korta svängar istället. :P

Annars ikväll ska jag betala räkningar, städa lite och ja bara må i soffan med hundarna. :)
Ska nog kolla på lite bebis grejer till mitt underbara syskonbarn också.

Nu är de bara få något gjort så jag kan fortsätta nörda mig i spelet sen.

Hade


Frusen.

Sitter i soffan och fryser, kändes som man kanske skulle ha ställt sig i en varm dusch fast då är de så kallt när man duschat klart så skippar nog de.
Hundarna har då somnat, denna gången blev de bara 1 timmes promenad, blåste även lite mera idag än vad de gjorde igår och jag lyckades tappa mina vantar igår så måst skaffa nya. :P Får gå den vägen imorgon och se om de är kvar för de var faktiskt väldigt sköna. Är så typiskt mig att tappa saker och ting. Ajja, vantar finns de ju gott om som tur är.

Väntar på att mamma ska komma hem från mormor så man får he sig ut och handla till kvällens middag & även fylla på lite här hemma. :)
Man kanske skulle ha gått och kletat på nå spackel å klä sig lite före. :P

Hade


Äntligen. :D

Imorse vart jag faster till en riktigt underbart söt tjej, är verkligen överlycklig och känns väldigt konstigt att de är min älskade storebrors lilla dotter. Har gråtit av lycka fram och tillbaka hela morgonen jag är ju som sagt väldigt blödig av mig.
Ååå vad jag längtar till att få träffa dom nu när man får se kortet på lilla tösen.
Är verkligen en väldigt, väldigt stolt faster. :D

Fortfarande underbart väder ute så blir en promenad med hundarna idag me, tänkte hinna städa lite också men de gör jag nog efter promenaden. Bara starta en tvätt innan man drar ut helt enkelt.
Efter de blir de tjejkväll hos mamma. :)

Det ända som är negativt idag är att jag mår lite illa och börjar känna lite värk från helvetet och de är inte efterlängtat..
Men de ska inte hindra mig från att göra något vettigt idag får ta mig nå smärtstillande så slipper man bli liggandes hela dagen.

Inläggen blir ganska korta då jag oftast skriver från mobilen, ser mycket ut medan man skriver men då man kollat bloggen så blir de väldigt korta.
Då vet ni..

Nu ska jag piggna till lite och sen bege mig ut och gå med ett leende på läpparna. :P

Hade


Jag är lyckligare nu!

Det är såna här dagar man inte klagar på att man bara är vikarie, att få vara ute i detta härliga väder och inte behöva stressa är ju hur underbart som helst.
Vart en 2 timmars promenad på Arvidsjaursjön, var bara jag, sladdande testförare och hundarna ute på isen så de gjorde bara promenaden ännu bättre. Med en skinande sol och lite blåst i ryggen fick mig även att vilja gå lite längre än vad jag hade tänkt.
Är riktigt glad att man har sina djur som faktiskt tvingar en ut och gå, vare sig väder eller vind.

Vart även överlycklig då jag tog fram mina älskade skoter täckisar, tänkte att man kanske skulle få på sig dom & yes de satt perfekt. :) Den känslan är ju helt underbar att man inte ska ge upp utan ge allt istället. Får ta på mig dom varje gång motivationen sviker. :P

Med andra ord har denna dag varit helt jävla fantastisk och ännu bättre när det är en massa att se på teve ikväll också.

Ska dricka lite kaffe och sen bara må resten av eftermiddagen & kvällen.

Hade



Vänt på dygnet.

Lite irriterande att man lyckas vända på dygnet särskilt om helgerna när man gärna vill vara vaken lite längre. ;)
Har varit ut med hundarna så de fått kissa så nu ska jag bara äta något och sen he mig ut på en lång och härlig promenad med mina gubbar.
Vädret är fortfarande på topp och enbart bara -4, klaga kan man ju inte göra precis. :)
Efter promenaden blir de att städa lite och fortsätta leta möbler. Längtar till stan för då ska de shoppas grejer.
And i love it!

Idag kan de även hända spännande saker är är väldigt förväntansfull. :D

Ha en bra dag

Hade


Ge mig en käftsmäll ist!!

Kvällen är här och jag har gjort bort dagens måsten och tagit upp en massa kattsand då katten kom på att välta kattlådan man blev riktigt imponerad, stod och klappade händerna eller rättare sagt drog iväg en stor suck.
Ibland är det verkligen ett zoo här hemma då mina älskade djur drar igång. Men alla kan vi ju inte vara helt perfekta!
Älskar dom för de ändå. ;)

Längtar redan till morgondagen för att få he mig ut och promenera igen. :)
Skönt att motivationen har hittat tillbaka så nu får den fan inte försvinna igen.

Ska se klart top model och sen bege mig ut med hundarna. :)

Hade


I blås väder.

Vart en blåsig promenad idag, blåste ganska mycket på sjön men de gick de med och de är så skönt att vara ute och gå å särskilt då det är bra väder. :) Man inser inte riktigt det förrän man verkligen tar sig ut och går lite längre, då latheten inte tar över.
Imorgon om nu det inte blir svin kallt ska jag ta en promenad på Arvidsjaursjön. Riktigt hårda och fina skoterspår är det då man slipper trampa som en tok för att ta sig fram.

Vart även riktigt trött efter promenaden men nu är de bara hålla sig vaken så min kära vän kaffet får hjälpa mig lite på traven måste ju diska och hänga tvätten. Det blir ju inte gjort av sig själv fast man kan önska de ibland. :P
Man är som mycket mera flitig då Marcus är borta och jobbar men det är ju mest troligt för att man inte har så mycket annat att göra förutom att jobba lite då & då. :)

Nu ska jag diska, hänga tvätt och sen duscha i några minuter efter de blir de lugnt tills man ska göra sig någon middag.

Hade


Måndag.

Återigen far Marcus snart till Kiruna för jobb och de suger varenda gång.
Nu är de bara längta till söndag då han kommer hem igen så denna vecka får väldig gärna gå fort.
När han har åkt tänkte jag ta Akilles på en promenad på isen, Aragon får stanna hemma för jag blir galen att gå långt med båda plus Akilles blir som en annan hund när man går själv med han. :) Såklart går jag ju ut med Aragon först så han också fått vara ut.
Annars idag skulle jag tvär hjälpa mamma att bära nå kartonger sen ska jag kollar runt på olika möbler så denna lägenhet blir lite mera hemtrevlig, håller på att bli galen på de vi har och vill så gärna göra om.
Blir nog lite möbel köp å annat när Marcus har ledig vecka. :)
Dock så kommer vi mest troligt inte bo kvar här så länge då båda börjat bli riktigt less lägenheten.
Men de är ett steg man får ta sen först och främst måste vi då fixa upp här.
De är ju även riktigt roande att kolla runt på en massa möbler. :P

Ska he igång en tvätt och vara lite social med Marcus och sen iväg och motionera lite..

Hade


Flitig helg.

I helgen har de varit mycket motion, fredags vart de ju 1,5 promenad igår 2 timmar på skidor ned syrran och idag 1 timme med sparken. :) Riktigt härligt att vara ute på isarna och särskilt då de börjar bli lite mörkt. Nu är de bara fortsätta på samma visa hela veckan för de är ju riktigt skönt med långa promenader med hundarna.
Även ett bra sätt att fördriva tiden om man nu inte jobbar. :)

Imorgon åker Marcus iväg och jobbar igen så bara passa på att mysa extra med han ikväll. :)

Nu ska vi ut med hundarna och efter de fortsätta kolla på nå soffor. :)

Hade


Lördag.

Då var de lördag igen och fortfarande milt ute, de är så härligt att vara ute just nu vill att detta väder ska vara ett tag helst i någon månad :)

Ska snart bege mig till mamma för att ta en liten sparktur med Figo & Svante till Konsum för att handla lite.
Tror de blir att sparka på isen också, tycker egentligen inte om de då man är så nåjig om de ska hålla eller inte men nu borde ju isen vara stadig.:P
När jag kommit hem blir de nog en till sparktur med Akilles så han får springa av sig lite så får Aragon roa sig med Marcus.
Plus att de är så sjukt roligt att sparka med Akilles då han får dra lite, blir lite träning för båda helt enkelt.
Denna gången ska jag då inte klä mig lika mycket som igår för de vart varmt, väldigt varmt.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, plugga in lite musik i öronen och bege mig till mamma.

Hade :)


Svettigt.

Vart en riktigt svettig promenad, tog ju på mig täckisar så vart lite varmt. Blåste lite grann men kunde ha fått blåsa mer vart då iaf 1,30 mins promenad och de var riktigt härligt. :)
Ska hoppa in i duschen och sen dra med Marcus ut på samhället och handla till middagen efter de ska jag inta soffläget och vila en stund då Marcus ska och gymma.
Var länge sen man tog sig en längre prommis med hundarna då de varit så jävlust kallt jämt. :) Bara passa på när de är milt ute så blir nog en till promenad imorgon.
Akilles har då redan somnat så då slipper man hans spring fram och tillbaka när man själv vill vila. :P

Duschen väntar, hade


Fredag :)

Försöker bli lite piggare och då såklart med mitt kära kaffe, måste faktiskt hitta på något idag och inte bara sitta inne.

Tror någon hörde min bön om kylan igår för nu är de inte många - grader ute och de gillar vi. :) Kan man ju he sig ut på en vettig promenad utan att behöva frysa.
Helt sjukt vilken skillnad från -30 till -4 på en natt de är ju underbart, trodde de skulle vara lika kallt idag.
Marcus lär nog vara borta hela dagen så jag får roa mig med något annat funderar om man skull ha städat lite och sen tagit en promenad å handlat lite för ikväll ska jag ha fredagsmys med eller utan Marcus. Bara för att de är fredag och jag gillar att bara sitta hemma & må. :)
Nae göra sig nå lunch så man får lite mera energi.

Hade


Torsdag.

Överlevde promenaden till jobbet imorse det ända jag frös om var fötterna. Såg inte mycket heller då mina ögonfransar var alldeles frusna och fastnat i varandra men var då lycklig då jag kom in i värmen igen.
Gått riktigt bra på jobbet idag känns som man börja ta sig mer och mer på egna ben & det är riktigt skönt.

Marcus är och ser på hockey så han lär ju vara hemma ganska sent så jag har myst med mina mysiga hundar framför teven och suttit och spela mina spel. Tiden går så jäkla fort när man väl har börjar spela något, är ju livsfarligt sånt där men jävligt rogivande. :)


Hade


Godmorgon

Helt sjukt hur ovanligt pigg jag känner mig, brukar ju oftast vara ganska trött om morgonen men inte idag. Har till och med hunnit få i mig nå frukost så ska dricka upp mitt kaffe och sen börja klä mig för en uppfriskande promenad i -30 kommer bli trevligt. :) Har legat och drömt en massa om gym inatt så har vaknat lite då och då och inte fattat mycket men så är de jämt drömmer alltid en massa konstiga drömmar då jag ska jobba dagen efter. :P Så länge man är pigg som jag är nu gör de ju inte så mycket.

Ha en underbar dag.
Hade


Go natt då!

Känns sådära extra skönt att ligga i sängen nu under ett varmt täcke då man vet att de bara blir kallare och kallare ute.
Fast de är ju lite temperatur skillnad här än vad de är på samhället då vi bor i ett kall hål. Det brukar skilja mellan 5-6 grader så bara hålla tummarna ju närmare jag kommer jobbet så ju varmare blir de. :P
Tycker de varit ovanligt kallt denna vinter och det gör ju att man längtar mer och mer till sommarn fast man gnäller ju lika mycket för de, fast på att de bara regnar.
Man kan som aldrig nöja sig här i livet riktigt. Livet kanske inte alltid ska måsta vara så perfekt jämt, för de är de ju inte.
Så länge man har dom där ljusa punkterna här i livet som gör en glad och lycklig av vad livet har att erbjuda just då så gnäller man inte lika mycket.:)
Livet är ju som de är och man vet aldrig vad som kan hända imorgon förutom att jag kommer frysa ihjäl påvägen till jobbet. :P

Svamlar på som vanligt men de blir lätt så då man är trött.

Godnatt.
Bjuder på en bild från mormor då man njuter lite extra av vintern.

Hade



Fy så kallt..,

Denna kyla gör mig smått galen särskild när man ska fara och handla med en av Marcus bilar som inte fläkten riktigt vill funka på. Tro mig jag frös och han ska ju som alltid ragga en stund innan man lyckas få han att köra till affären så med frysta tår sitter jag just nu under en filt och mår gott. :) Huvva nästa gång blir de att ta en bil med bra värme i. :)
Hur kallt det än ska vara imorgon hade jag tänkt traska till k4 vill inte att min bil ska stå hela dagen i kylan utan någon motorvärmare känns inte kul att starta bilen när de är så kallt.
Tror jag kommer vara jävligt pigg då jag kommit på jobbet iaf. The Voice i hörlurarna kanske gör att man får lite värme i kroppen. :)

Marcus är på gymmet återigen och efter de blir det att göra hemmagjord pizza för de vad de han önskade sig till middag idag. Sen ska jag sitta klubbad framför teven då det är en massa bra program ikväll. Wihooo, älskar onsdagar . Nu ska jag utvi förrådet och kolla om jag hittar nå täckisar och ut med hundarna. :)

Hade


Onsdag. :)

Ja då hade redan halva veckan gått och snart är de helg & imorgon väntas de jobb så kommer bli skönt att ha något att göra. :)
Har ingen aning vad man skulle ha gjort idag vill så gärna ut och gå en längre promenad än vad jag brukar men de ska ju vara så jävlust kallt och oftast motvind så de isar på riktigt bra i ansiktet sen är de ju inte kul för hundarna att hoppa fram och tillbaka på 3 ben. Vore skönt med lite mildare väder, fast de är ju riktigt fint ute så blir ju ändå några promenader med hundarna så ut kommer man ju sig alltid.
Får väl se om man lyckas få Marcus att komma på något roligt. :)
Ajja man får se helt enkelt vad denna eftermiddag har att erbjuda.
Ska koka mig nå kaffe och sen leka med min padda, kolla om man hittar nå roligt på nätet.

Hade


Tisdag

Allt är som vanligt igen nu när gubben är hemma, alltid lika underbart att vakna upp och ha han vid min sida. En vecka går ju tyvärr väldigt fort så bara passa på att rå om han när han är hemma. :)
Annars rullar allt på som de ska och jag hade tänkte hoppa in i duschen å sen fortsätta bädda rent i sängen. :) Är ju så sjukt skönt med ny bäddad säng då man duschat.

Längtar såååå till lönen kommer in så jag kan följa med Marcus på gymmet då han redan varit där fler gånger. Men bara hålla ut ett tag till får nöja mig med promenader istället. :)
Blir nog en promenad till jobbet på torsdag man piggnar som till lite extra då. :)

Nae bara hoppa in i duscha och vänta på att gubben ska komma hem och mysa med mig. :)

Går fortfarande i väntans tider. ;)

Hade & God Natt


Goddag

Vilket härligt sken de är på himlen idag och man fick sig då en uppfriskande promenad med hundarna. :)
Ska snart bege mig till mormor med mamma och syrran och efter de blir de nog att fortsätta se lite film. Fixade hem några filmer till i helgen igår så jag har något att göra och tro de eller ej så har alla varit riktigt bra. Ska se step up den nya igen för den var grym. :)
Nu får jag äntligen säga att imorgon kommer gubben hem, vore ju trevligare om han dök upp ikväll istället men så är det med jobb. :)
Även jag ska jobba några timmar imorgon så blir en tidig kväll så man tar sig upp. :)

Akilles var då inte alla sugen att stiga upp imorse han ville mer än gärna sova ett tag till. :P Det fick han däremot inte.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen dra vidare.

Hade


Händiga jag.

Idag har de hänt grejer i hemmet då jag äntligen fått upp nya lampor och nya gardiner så nu är jag hel nöjd får väl se hur länge de håller. Hunnit med att sopa av bilen också då den återigen börjar se ut som en isbit. :/
Har ju inte varit ut och rastat den på ett tag heller så kanske man skulle ha gjort de men när man ändå är ledig kan de vara skönt att röra på sig lite istället och lämna bilen hemma. Man behöver ju ändå inte stressa plus att friskluft är nyttigt. :)
Har även städat lägenheten så nu doftar de gott och friskt igen.

Ska bege mig ut med hundarna, göra mig nå mat och se en på en film och bara mysa & andas ut lite. :)
Det ändå som fattas är hjärtat.

Hade


God natt!

En ny dag väntar och jag har haft en riktigt trevlig kväll men nu är jag trött och har ont i skallen så sängen kändes riktigt lovande just nu. :)

Sov gott.
Hade


Nytt är underbart.

Varit ut med mamma återigen på samhället och denna gången följde nya gardiner och även nya lampor hem. Äntligen har jag något nytt att he upp i fönstrena så imorgon, om de inte dyker upp något annat ska jag plocka bort julen och he upp lite nytt. :D
Man blir alltid på bra humör med något nytt och som mamma sa man ledsnar fort på de man har om man går hemma ofta och de stämmer ju. Nu när man haft fullt upp i några veckor har man ju inte brytt sig vad man har för gardiner och annat men sitter man hemma om dagarna så blir man ju spy less de man har. :) Sånt är livet man nöjer sig inte med mycket, men de mesta åtminstone.

Ska annars snart bege mig till mamma och mysa med god middag & lite vin.
Blir ett bra avslut på denna eftermiddag.

Hade


Motivationen vars for du?

Mår rent dåligt hur långt de har gått, mitt självförtroende ligger i botten känner att jag inte passar i något längre mår dåligt varenda gång man ska ta på sig nå kläder eller köpa nya kläder. Gick ju så jävla bra bra där ett tag och jag förlorade några kilon men står kvar på samma ställde där jag avslutade.
Varför ska de vara så jävla svårt att fortsätta, är de för att man vill se resultatet direkt? Eller att man helt enkelt inte orkar bry sig. Men då sitter man hära ändå och mår piss.
Mycket har hänt i mitt liv som gjort att jag mår som jag gör, skitit i allt och tappat motivationen till att ens göra något. Blir galen på mig själv att jag tappat de helt och hållet. Säger då och då att man ska börja gymma men lyckas ändå aldrig ta mig dit. :@.
Blir så jävla förbannad på mig själv och hade inte mina benhinnor förstört för mig i sommar hade jag då nått mitt mål.
Jag ger upp för lätt och önskade så att man hade någon som stod och skrek åt en att kämpa vidare.
Längtar så tills lönen kommer in för då ska jag ta mig i kragen å dra mig till gymmet och köpa mig ett gymkort.
För nu är jag less. Tror mycket är att jag inte tycker om att träna bland mycket folk och hur fjantigt är inte de egentligen. ?
Nae ska sparka mig själv i arslet och denna jävla gången inte ge upp lika lätt för jag vill må bra och få mitt självförtroende tillbaka.

Vart bara tvungen att skriva av mig lite. Om många andra lyckas varför ska inte jag klara av det då.

Hade


Göra sig redo.

Ska försöka gå och lägga mig nu börjar känna mig riktigt trött och hundarna har redan lagt sig.
Imorgon är en ny dag med nya möjligheter och även onsdag. :) Blir tjejkväll i vanlig ordning dock har vi inte haft de på evigheter känns de som så blir god middag med underbart sällskap och syrrans gomage som jag längtar efter de lilla som ligger där inne. Försökt känna när dem sparkar men verkar missa de hela tiden.
Väntar även varje dag på ett sms eller samtalet att jag blivit faster, usch de är så spännande och jag kommer att grina som aldrig förr. Började ju stor gråta då jag fick reda på att jag skulle bli moster kom som en väldigt stor överraskning. :D Men man är ju riktigt blödig av sig funderar hur de kommer att bli den dagen vi ska ha barn, säger bara stackars Marcus kommer väl grina för allt och inget. :P haha.

Nae blev ju ett längre inlägg än vad jag hade tänkt, ska då byta till min iPad och kolla om jag hittar något roligt att shoppa, kan inte hålla mig. :)

God natt på er.
Hade


Det sved...

Ett litet tips är att inte ha linskoppen under tvålen för de kan ju komma tvål i den och sen lägg inte in linserna i de och stoppa dom i ögonen dagen efter. Tro mig de sved som faaan så vart lite ögonbad om hopp att använda nya linser men de slutade med att jag fick ha glasögonen istället. :P Nu har jag då lärt mig de får göra ett nytt försök imorgon så kanske jag slipper ett rött öga och glasögonen.
Klantig är mitt förnamn.
Tvål i ögat är ju inget man rekommenderar precis.
Ska fortsätta vara händig och sen bara slappa hela kvällen. :)

Hade


Tisdag

Det där med att försöka ta sig upp ur sängen är inte de lättaste för mig då den är så skön och när hundarna ligger och snarkar då är de inte lätt. :P Har sovit riktigt gott inatt och Akilles har inte tagit upp all plats i sängen heller men vaknade imorse av att han ville krypa upp i min famn och de får han så gärna. :) Min mysgubbe.
Ska snart stiga upp och göra mig nå kaffe, gå ut med hundarna och sen fundera vad denna dagen har att erbjuda. :) Ska då dra en lite promenad och handla nå mat och mest troligt fortsätta städa. Var riktigt flitig igår hann med en massa saker så nu är de inte mycket kvar att göra tills jag är nöjd.
Ska nog shoppa lite nytt från jotex, nå gardiner kanske nå fönsterlampor och definitivt mera lakan till sängen då Akilles rivit sönder en del.
Ett tips köp sängkläder därifrån för de är så otroligt mjuka å sköna. :)
Funderar även på om man skulle ha bakat något gott också, får se vad man hinner med helt enkelt.
Nae bara snöra på sig nå kläder å gå känna doften av ny bryggt kaffe då jag kommit in från morgon promisen är en underbar start på dagen.

Hade


Vet ej vad jag ska ha för rubrik..

Sitter och försöker hitta lite energi till att fortsätta stöka här hemma men den försvinner fort då man inte riktigt är på
Städar humöret. :P
Bara göra allt ändå för de måste ju göras förr eller senare. Dock så har jag även världens huvudvärk som inte riktigt vill ge sig & den tar även bort en hel del energi. bara de inte är någon förkylning på G för det har jag inte tid med. :/

Vart en lyckad dag ute på samhället idag, åt en riktigt god lunch med mamma och sen fick jag hem 2 par byxor som var helt underbart sköna alltid bra att ha mycket byxor.
Följde även hem några blommor så nu är de inte lika tomt i mina fönster. :)
Bara katten ger fan i dom nu, han har däremot väldigt mycket energi då han inte är ute så ofta när de varit så kallt så han klättrar i gardinerna, river ner massa saker på toan, sprättar ner saker till Akilles så man måst springa å jaga han också. Även så har han kommit på att slita upp en massa topps och springa runt med de i hela lägenheten som även Akilles hittar och äter på. Alltid roligt med djur som jävlas med en då har man vad man gör iaf. Får väl se hur mycket jag och Akilles kommer att bråka nu när Marcus är borta, blir ju lite roligt när varken jag eller Akilles ger sig i första stunden. ;P

Väntar på att Marcus ska komma hem så får man tvär pussa lite på han innan han drar vidare till Kiruna.
Nae bara fortsätta stöka på och sen gjort sig någon slags middag.

Hade


Då börjar vi om.

Då börjar vardagarna bli sig lika igen, Marcus har farit iväg och jobbat å kommer inte hem förrän på söndag. Jag åkte inte på något jobb idag så då tänkte jag vara lite med mamma så blir ut på samhället för att äta lunch och kanske shoppa lite, om det nu finns kvar något på rean. :) har ju presentkort på mimmis så man kanske skull passa på att kolla om man hittar något snyggt. :P
Har ju en massa presentkort lite här och var runt i Arvidsjaur då jag vann en tävling, men hade tänkt ge mamma några. :)
Annars idag ska jag försöka städa lite kanske plocka bort julen måst försöka hitta nå andra fönster lampor är less de jag har nu.

Jobbar helgen har varit riktigt lugn men de kommer väl helger som blir stressiga också som man då önskade var väldigt lugna men de är ett underbart roligt jobb vilketsom. :)

Nae ska dricka mitt kaffe och börja göra mig klar för en liten dag med mammsen :D

Hade


Torsdag

Då var snart ledigheten över för denna gången har som varit skönt med lite extra ledigt under denna vecka det behövs för att få tillbaka energin till att jobba igen. Bara hålla tummarna för mer jobb men de är ju så osäkert då man är vikarie man vet som aldrig. Jag ska då inte klaga har ju fått jobba mycket efter utbildningen det är ju som bara positivt. :)
Imorgon börjar då min jobbar helg,dock så jobbar jag bara 7-14 lördag & söndag så man får som lite helg ändå. :P
Efter helgen börjar ju även Marcus jobba så då är han borta varannan vecka igen :/ kommer kännas tomt men de är nyttigt att få sakna varandra lite också plus att jag får ha ipaden för mig själv, mohaha.

Håller annars på att städa å tvätta för fullt så slipper man tänka på de för någon dag iaf. Marcus drog iväg och tränade så blir mest troligt att skaffa sig ett gymkort och försöka hitta motivationen till att träna igen. :P
Får se hur de går, kanske blir lättare om Marcus också tränar.
Nu när han är borta är de bara passa på att använda min iPad som Marcus flitigt använder.
Nae ska dricka lite kaffe och sen fortsätta städa efter de måst jag nog ut och handla nå nya blommor.

Hade


Hej!!

Kom hem för en stund sen från Skellefteå det blev att vi for ändå, lite senare än vad som var tänkt men de gick fint de med.
Vi var aldrig in på stan utan drog och handla på solbacken ist så vart en större kattlåda, nå ben till hundarna och en massa mat till oss. :) Nu är då kylen full med mat och de gillas är de något jag hatar är de en tom kyl. :P
Var då väldigt skönt att fara bort från Arvidsjaur för en stund sen är det ju bara passa på när jag och gubben är ledig också men på fredag börjar man om och jobbar även hela helgen sen får man se vad som händer. :)
Jo köpte också ett nytt häftigt skal till mobilen och bättre hörlurar.
Vart en lyckad eftermiddag i stan förutom att bilen inte vill vara på min sida. :@ men vi tog oss hem så nu väntas lite film och mys med mina älskade gubbar. :D

Hade gott.


2013

Då var de 2013 då, blir spännande att se vad detta år har att erbjuda. :)
Igår var jag inte alls på de bästa humöret men såna dagar måste man också få ha någon gång, vet som inte varför egentligen men kände mig bara jävligt nere. Det gick över sen då jag och Marcus for till mamma och åt å såg på film med nästan hela familjen. Kul att få träffa Anton och bellan innan de åkte hem. :)
Var meningen att jag och Marcus skulle till stan idag och kolla runt men han är ju inte den som stiger upp tidigt i första taget eller inte jag med för den delen men ändå. Så nu har jag ingen aning vad man skulle ha gjort. Måst då hämta ut mitt paket från Gina iaf så något att glädja sig över iaf.
Sen tror jag att jag ska fara med bilen till mammas garage får den stå där inatt och Tina upp lite för just nu är den en isbit.
Nae ska hoppa in i duschen sen he mig ut på samhället och göra något.

Hade


RSS 2.0