2012-02-31

Äntligen har man fått igång sin iphone med lite om och men såklart men de gick bra tillslut. Kan ju säga att jag är riktigt nöjd än så länge och man kan ju inte klaga på att de är en riktigt underbar present från gubben. :D TACK älskling.

Annars har jag hunnit med allt jag skulle göra idag hänger både tvätt ute å inne och en maskin till ska igång imorgon innan jag och mina flickor drar en sväng till pite :) Lite shopping för visa men inget för andra :S Om inte min önskan slår in :P
Men de är trevligt att bara följa med också.

Drog en sväng ut med stavarna efter jag varit hos mamma å de var väldigt skönt. :) Men man känner sig ju som en tant när man kommer dära och går med stavarna men ganska kul är de ju ändå.
Kan nog snart börja springa eftersom mina ben inte gör lika ont längre fast ska ju inte börja tok springa de första jag gör. :)

Nae ska ta mig nå kvällsfika och sen hoppa isäng, pilla lite på telefon å sen sova. Är trött redan nu så man kanske somnar fort. :) Ska då upp tidigt imorgon för de gick inte alls bra att stiga upp idag..

Godnatt

HADE

31 maj

Idag blir de en städar dag måste bara hitta orken till de, synd att de ska vara mulet ute för jag hade ju tänkt hänga ut lite kläder. Sen är de ju inte allt för varmt heller så de lär väl aldrig torka.. Kanske hänger ut Marcus arbetskläder, de får ta sin tid att torka. :P Ajja man ser ju..

Sen blir de väl en ragg med dammsugarn, skurmoppen och sen hade jag tänkt försöka få lite sommrigt ute på bron eller jag iaf städa upp lite å ta fram duken. :) Skulle sitta fint med lite nya utemöbler å snöra bort soffan som är där ute nu.
Så ska jag ju även trycka in en promenad med hundarna å även en promenad med stavarna men stavarna får nog vänta till kvällen. :)

Nu är de bara 2 nätter till man behöver sova själv för på lördag kommer hjärtat hem :D Veckorna går ju ganska så fort ändå.

Sen skulle de sitta fint om skattepengarna skulle komma typ nu, har så många saker som jag skulle behöva just nu inför sommarn :D Men man får väl hålla ut ett tag till.
Måste köpa blommor till bron å få sitta ute i solen och plantera dom :D Se mysigt

Nae bara ta tag i dagens "schema" 

Hade  


Onsdag

Sitter och ser på bb å efter de hade jag tänkt gå och lägga mig å försöka sova så man orka upp tidigt imorgon med. :) Gjort bort de som skulle göras idag och efter de blev de en liten fika med mamma. :)

Har även varit ut på en promenad med stavar med mamma så nu har jag ett par stavar att motionera med också. :) Riktigt härligt var de då.
Så dom ska jag använda lite till, när jag ändå inte kan springa än iaf så får jag nöja mig med dom. :)
Fixade hem lite träningskläder idag med så nu har man lite mera att välja på när man ska träna :D Skönt att unna sig något och man håller som motivationen i liv.

Ska blir skönt till sommarn med med några vettiga träningskläder så man inte måste ut med tjocktröja å mjukisbyxor, ja typ de...

Försökte sy nå byxor idag med men de gick ju som de gick eftersom jag suger på att sy. :P Haha ajja får se om de går att använda..

Tjejkväll med mamma å syrran har jag såklart också haft vart grillat och lite film :) Underbart..

Nae nu ska jag se klart bb sen göra mig klar för sängen.


Hade

God morgon

Känns lite konstigt att vara vaken nu men ska snart bege mig till mammas jobb och sen göra några ärenden på samhället. :P Känns som skönt att man kan vakna ganska tidigt iaf så slipper man ju sova bort hela dagen, nog för att de kan vara ganska skönt de med. :) Nae men nu när solen skiner så ska man ju inte klaga.

Sitter och dricker lite kaffe å försöker få i mig nå frukost så man blir lite piggare sen ska hundarna ut på en liten promenad så de klarar sig tills jag kommer hem. :)
Måst förbi mitt jobb och lämna nå papper och sen blir de att kolla lite på träningskläder.

Fick mitt kort igår men såklart var de ju fel kort så får vänta till fredag eller måndag för då skulle jag få de kortet som passar till min iphone. Ajja de gör inget, Marcus ska ändå få sitta och pilla med den i helgen så inte jag gör nå fel :S :P Man vet ju aldrig med mig jag är ju inte allt för duktig med nya teknikprylar. :P

Nu ska jag försöka vakna tidigt, tidigare resten av veckan så blir de inte lika jobbigt att stiga upp i helgen då jag ska jobba. :)

Hade


Fyfaaan

Att cykla runt laestadius var fan inte kul alls, var länge sen jag kände mig så hära slut som jag gör just nu. Trodee jag skulle spy när jag kom in genom dörren men de gick fint, drack lite svalt vatten så började man känna sig som en människa igen sen får man ju så ont i halsen.
Men nu är de gjort för idag och tror jag skiter i cykeln imorrn och tar en promenad istället. :)

Ska dricka upp mitt protein och sen hoppa i duschen efter de blir de till mamma och göra sig nå mat. :) Sen vore de ju toppen om mitt mobil kort kommit :D

Nae kort och gott om de

Hade


Tisdag

Usch känner mig helt slut från topp till tå och jag som tänkte vara duktig och he mig ut på en cykeltur med mina fina, gammla cykel. :P Synd att de ska blåsa också är ju så sjukt jobbigt att cykla i motvind när man typ står och trampar på samma ställe, man tar sig ingen vart, eller ja de är då så de känns som. :) Ajja får he på mig nå vettiga kläder och hoppa på cykeln ändå. :)

Jag vågar inte riktigt he mig ut och springa riktigt än för då lär jag ha ont en månad till, men nu börjar smärtan fara bort mer och mer så de är skönt. :) Snart kanske man får he sig ut men då blir de ingen mer asfalt att springa på utan de får blir elljusspåret istället.




Ska starta en tvätt och he upp nå diskvatten så jag kan diska och dola på när jag kommer hem. :)
Sen ska ju hundarna ut på en promenad igen så jag får mig lite motion idag också.. Guuu så härligt

Vars for solen när jag ska tok tvätta och hänga ut de så man får plats med all tvätt och att de kanske inte finns nå tvätt kvar i korgen??? Åååå vill att mina sängkläder ska lukta gott och friskt när de hängt ute en hel dag i solen.

Ajja den kommer nog någon dag.


Hade

Måndag

Då var de ny vecka igen då och gubben drog iväg på jobbet tidigt imorse så får längta till lördag då han kommer hem igen.
Annars har helgen varit bra men man har varit sliten.

Har betalat nå räkningar, varit på dollar med mamma och nu kom vi hem från en promenad med mamma och Figo. :) En härligt å blåsig skogspromenad.
De är som de jag gjort idag och ska snart bege mig till mamma för lite middag. Sen tänkte jag lägga mig i soffan å bara må hela kvällen :) Ska nog se repris på melodifestivalen för att se när sverige vinner, vart ju inte att se de i lördags. Tycker de är häftigt att sverige tog hem segern detta år var väl typ 13års sen sist. :P

Längar tills mitt nya kort till min iphone kommer så jag kan börja använda den. :) Ids inte klippa till de jag har nu så får hålla mig tills de nya kommer. Men de lär ju komma i veckan så får nog inte vänta allt för länge. :)

Nae hade inte mycke roligt att berätta.

Hade


Lördag

Vart ju inte precis att krypa ner i soffan och stänga in mig från världen blev att dricka istället. :P Men de var trevligt de med fast idag har de väl varit lite mindre trevligt. :) Men de är sånt man får ta.
Har då öppnat en öl så ska smutta på den medans jag gör mig klar för kvällen med goda vänners sällskap och även heja fram sverige i eurovision song contest, kommer nog bli en riktigt trevlig kväll.





Vädret kan man då inte heller klaga på, har varit ute med först Figo och Svante på en liten skogspromenad och sen Akilles å Aragon på en till skogspromenad vid Arvidsjaursjön. Riktigt mysig och härligt att gå i naturen när solen skiner :D Då fick man sig en promenad idag också.

Nae nu ska jag göra mig klar och vänta på att gubben ska komma hem så vi får bege oss till Linus å Emmelie :D
suger dock att Marcus far och jobbar imorgon. :(

Ha en trevlig kväll alla <3

Puusss

Fredag

Åå vilken jobbig dag detta har varit, enbart stress typ. Ajja får snart hoppa in i min onepiece och bara ligga framför teven och stänga in mig själv från andra delar av världen.. Usch vad jag hatar stress.

Har iaf bakat 2 stycken cheesecake till mamma och ska snart bege mig dit för att fira henne,  hon fyller ju år idag :) Tog ju sin lilla tid att få dem klart. Nu ska man ju bara se om de går att äta. :P

Köpte en liten present till henne med som jag tror hon kommer att gilla så de har man också hunnit med :)

Sen så har jag ju en underbar kille som kommer hem med en ny mobil till mig, han tycker inte jag ska ha någon gamm telefon men jag nöjer mig ju med de ändå. Men fick iaf en Iphone 4S och ja man kan ju inget annat än vara överlycklig :D En tidig födelsedagspresent tydligen.... Skit glad vart jag då, nu ska man ju bara lära sig den med. :)

Ja vart väl ett ganska konstigt inlägg men jag har inte riktigt varvat ner än.

Hade

Onsdag natt

Jaha då var denna dag snart slut också fast man tycker att man inte gör allt för mycket om dagarna så går tiden ändå fort. Köpte mig nå skor som funkar fint och kändes riktigt bra. Så har prövat att gå med dom på en lite kvällspromenad. Men de fick man ju smaka på när man komme hem för fyfan så ont jag har i benen just nu :S Har smörjt in med tiger balsam så de luktar mint typ överallt och tagit på mig benvärmare och en långa sockar så får se om de vill ge sig så man kan sova.. Vill att denna smärta ska gå över så man får börja med träningen på riktigt och inte bara gå jämt..

Sitter just nu och myser i min onepiece som jag fick idag och Marcus fick även en i present av mig :D Riktigt härliga är dom.

Har hunnit vara på tjejkväll med mamma och Erika med :D

Nae ska se nå teve sen sova.

Hade


Onsdag

Ska snart bege mig ut med mamma på samhället för att shoppa lite på intersport :) Äntligen får jag köpa mig nå vettiga skor så kanske de gör mindre ont när jag är ute å går. :) Ska även hämta ut ett paket för nu har mina saker kommit eller mitt och Ninas. :) Även gubbens present, nu återstår de ju att se om han gillar de. :P
Funderar på att köpa mig nå stödstrumpor som sitter åt för de gör mindre ont när man har sockar som sitter åt runt benen. :P

Så de roliga med dagen ställde mig på vågen och ett kilo till är borta har snart klarat de första målet :D Är SÅÅÅ JÄVLA lycklig just nu så de går inte att förklara.. De går bra nu helt enkelt.
Fast de är jobbigt att hålla sig nyttig när gubben är hemma så ger jag fan på att inte stoppa i mig en massa onödigt. :)
Hur jävla ont de än gör i benen så her jag mig ändå ut på en promenad, de hjälper ju inte att sitta stil precis.
Marcus är en stor del till min motivation också är så underbart skönt att höra att han tycker de börja synas. :)
Älskar dig för hjärtat

Nog om de ska försöka få tag i mamma så vi kommer oss ut någon gång..

Men glad är jag eller snarare överlycklig. :D


Tisdag

Ja då var denna vecka igång och solen skiner som aldrig förr :D Guuu se härligt.

Känner lyckan sprida sig i kroppen när jag tänker på vad som kommer att ske lite längre fram :)

Nog om de gubben ligger och sover än, han har som lite svårt att vända på dygnen just nu när han jobbat natt lite jobbigt för då får jag svårt att sova så håller mig typ vaken lika länge som han :S Ajja är man ledig så gör de väl inte så mycket.

Har fått se på ett ungefär hur mitt schema för sommaren kommer att se ut och jag är riktigt nöjd över de :D
De riktiga schemat är inte riktigt klart än men jag tror nog inte de kommer va så mångra ändringar om nu inte jag har några önskemål, sitter och funderar på om jag ska byta en helg men jag vet inte. :S Jobbar även än så länge bara 2 helger så känns som att jag inte vill ändra på så mycket.
Men får se måste höra med gubben lite mera. Tänkt om jag ska försöka hinna hitta på något med han under hans semester..

Annars händer de väl inte allt för mycket, är ute och går så långt jag orkar med mina ben men vill hellst springa NUUUU. Man blir fan besviken när man har gett sig fan på att man ska börja springa så får man skit i benen. :S
Min bror ska även fixa lite tränings övningar till mig som har med löpningen att göra :D Så då kommer man nog igång på riktigt. :)
Tur man har en sån underbar familj som mer än gärna ställer upp och hjälper en. :)

Vill att mitt paket ska komma idag också så får se om de dyker upp med posten idag. Håller tummarna på de.
Nae ska fortsätta plocka undan lite hära hemma och sen he mig ut i go vädret.



Hel nöjd hund som tog min plats i soffan :P Men älskar han ändå

Hade

Söndag

Hade en riktigt trevlig kväll med brudarna igår och de blev lite mer än vad jag hade tänkt mig. Men jag tog mig då hem på min cykel så. Sen mår man väl inte riktigt prima idag men ajja var ett tag sen sist.

Gubben kom hem 8 imorse så vi låg å prata en stund och sen somna båda. :) Vaknade väl inte allt för tidigt men har tagit mig ut på en promenad med hundarna. Kändes som mina ben är trasiga för på morgonen gör de extra ont när man inte rört sig allt för mycket på några timmar.
Ska då ringa sjukgymnasten till veckan och fixa detta för de lär nog inte gå över av sig själv för mest troligt är de benhinneinflammation. :S Suck.
Är ju som även svårt att bara sitta stil och de gör ju inte lika ont när man rör på sig lite så länge man kommer igång är de som lugnt men då är ju smärtan värre på kvällarna när man slappnar av :S

Dricka mitt morgon kaffe och sen kanske he sig ut på en längre promenad med hundarna för Marcus lär ju sova ett tag till när han slutade jobba 6 imorse.

Underbart att ha han hemma iaf <3

Hade bra idag

Lördag

Kom just från en härlig promenad med hundarna ute i de fina vädret. Akilles tog även årets första dopp och var även ganska nära på att dra med mig också. Jag var inte precis så sugen på att bada.
Typiskt sen när han såg vatten så skulle han självklart dit å bada så fick dra han halva vägen hem, ungefär. :P

Har haft fin besök av Annica och Samuel alltid lika trevligt att träffa dom :) så vi fikade lite å tog en lite promenad :) Tur de ska stanna hela nästa vecka också så man hinner träffa dem lite till :)

Ska ta mig nå mellanmål och sen dammsuga lite. :)
Sen blir det att ta cykeln till Emma för lite vin kväll med henne å Emmelie och kanske någon till..


Sen ett svart till A som kommenterade ett av mina inlägg för ett tag sen.
Jag tycker inte att man ska springa fram och tillbaka till en vetrinär för allt, förmodligen hade han lite träningsvärk efter jag var ute och sprang med han och de är väl inte så konstigt om han är öm och stel dagen efter.?? Klart man far till vetrinären om de är allvarliga saker och om de blivit värre?
Sen så är de upp till mig och se hur min hund mår och om jag själv tycker han ska till en vetrinär. 
Han är ju även en bullterrier som har en hel del muskler. 
Sen kan man ju skriva sitt namn istället för ett A eller inte ens skriva något alls..
Men tank för din omtanke men jag sköter helst om mina djur själv.

Hade


2012-05-18

Tog mig en liten vilo stund och blunda för en stund efter en smärtsam promenad... Gick inte alls som jag hade tänkt men ajja blev då iaf 1 timmes promenad så jag är nöjd. :)
Skönt att även solen börjar titta fram, man blir ju som lite på bättre humör. :

Sitter och funderar om jag ska cykla till ica och köpa nå lök eller om jag ska skita i den. Tänkte göra egna burgare med aubergine, aburginen använder jag istället för bröd. :) Så får se om de blir gott.
De är då iaf nyttigt och de är ju huvudsaken.


Resten av kvällen blir väl att sitta å glo på teven och se lite film eller något sånt roligt. :) Bara mysa ner mig i soffan med djuren.

Blir nog toppen de hära..

Hade

Fredag

Då var de helg och jag har just försökt få i mig lite omelett men vart riktigt mätt efter ungefär halva. :) Satt då fint inni magen ändå.
Ska bara vila ner de lite och sen he mig ut på en promenad med hundarna sen blir de att äta mitt mellanmål å vila lite skulle jag tro. :)

Har som inget alls planerat idag så blir väl att städa och så.. Känner att jag vill ha hem gubben så man slipper vara ensamen hela helgen men de får man vara ändå. :) Men ett mirakel kan ske och han kommer hem fortare eller så inte. :P

Har varit ut med Nina en sväng på intersport och självklart hitta jag en massa som jag vill ha eller snarare behöver. Blir nog att dra dit med gubben till veckan och shoppa lite, skor står då högst upp på måste ha listan.

Såg även att ett paket är påväg till mig med min och Ninas grejor :D I början av nästa vecka kanske man har de hemma. :)
Ska bli kul och se gubbarnas miner. :P

Nae bara börja klä på sig nå vettiga kläder, stoppa hörlurarna i öronen, slå på mp3n och göra sig redo för en promenad med vilddjuren :)

Hade

Lycklig!!!!

De går så jävla bra just nu och åå vad skönt att känna att de verkligen tar sig, en bit kvar nu men bara fortsätta kämpa i samma anda så kommer jag nå mitt mål :D:D

Annars har jag varit med Nina hela dagen å kvälle för den delen. :) Är ibland ganska dyrt att vara med henne eftersom vi köpte lite grejor idag. :) Vad kan jag inte säga än för att de dels är en present till Marcus som snart fyller år :D
Tagit en promenad har vi också hunnit med och nu har min värk i benen lagt sig lite så ska ut på en längre sträcka imorgon. :)
Är som friskt på nå sätt att gå ut när de regnar, tycker om den dära friska doften på något sätt. :P Ja går inte förklara på ett bra sätt känner jag.

Nu ska jag se på fråga Olle, äta en morot och sen se klart sons of anarchy säsong 1 iaf. :)

Hade bra och god natt

Längtar som lite smått efter min gubbe med synd att de fortfarande bara är torsdag :(

Torsdag

Har ben från helvetet just nu, faaan att jag ska ha ont blir tokig snart :S Blir nog att sitta inne idag och stoppa i mig en massa smärtstillande istället. :/ Små bitter är man ju när de ska göra så jävla ont och att man inte kan he sig ut och gå ens..
Ajja bara sluta vara bitter och se något från den ljusa sidan. :P

Har snart sett klar första säsongen av sons of anarchy, blev att se 2 avsnitt innan jag gick och la mig så snart får jag börja med säsong 2. :) Så man hänger med i svängarna.

Ska snart he mig ut på samhället med Nina och handla lite nödvändiga saker. :) Får väl se om något är öppet idag ens..

Ska dricka upp mitt kaffe å börja klä sig lite. :)

Senare idag kanske man skulle ha hett sig ut på en promenad, vill inte sitta inne hela dagen.

Hade


Svampstuvning

Har gjort mig en svampstuving som jag tänkte he på nå mackor och sen på med lite ost å in i värmen. :P Tänkte lyxa till de lite ikväll till bb och iaf prova om de är gott. Är första gången jag gör svampstuvning och de vart då helt okej.
Varför jag egentligen gjorde de var till min omelett som jag tänkte göra imorgon till lunch men blev så mycket över så då blir de bra på nå mackor :) Minns jag fick de när jag var liten av mamma någon gång.

Har pratat lite med gubben i telefon fast jag hörde inte mycket vad ha sa när han sitter och borrar :) Men de är alltid skönt att höra hans röst, de man hörde iaf. :P Vore ju skönt om han skulle komma hem redan imorgon men får vänta till söndag. :( Ajja

Valde att stanna hemma istället för att följa till Umeå så mamma får helt enkelt åka själv, var ju egentligen meningen att mina bröder skulle komma hit denna helgen för att måla mammas hus. Men de är ju inte riktigt de målar vädret som man måste ha för att de ska bli bra. 
Var tråkigt att inte få träffa dom som man trodde men de kommer nog hit om 2 veckor istället. :)

Om jag får tråkigt får jag väl hälsa på Erika å Ante eller något.

Ska slå på ugnen och leta nå goa recept på bröd så man kanske skulle ha bakat lite. :)

Hade


2012-05-16

Kväll igen då och kom just från hem från en promenad med hundarna, höll typ på att svättas ihjäl kändes de som. :) Tror hundarna tyckte de var lite varmt med.

Gick inte alls bra att springa idag gjorde ont som faaan i benen så får väl vila från löpningen resten av veckan. :S Men jag har mig själv att skylla och att man inte tänker efter lite. :P Ajja bara de går över så är jag nöjd.
Vart en promenad istället ska inte klaga.

Ska då börja ta med mig hundarna ut och promenera längre svängar nu när Akilles är som vanligt igen. Har varit ganska noga att massera och stretcha han och kommer fortsätta med att göra de.

Såg att de ska regna resten av denna vecka men de är bara vara glad och he sig ut ändå men man blir väl lite blöt på köpet. :P

Hade inte så mycket att komma med idag.

Hade


Åå så härligt väder

Låt de vara såhära hela veckan. :) Har fått i mig nå frukost och snart mitt kaffe så ska bara vila ner de lite & sen he mig ut på en löprunda :D

Sen blir de ut med hundarna och städa lite hade jag tänkt. :P Kanske man skulle ha tvättat lite också å hänga ut de nu när de är så pass varmt ute. :) Iaf på dagarna.


Hinka i sig nå vatten och sen göra sig redo :)

Hade

Ge aldrig upp de du brinner för!

Varit ut med hundarna på en kvälls promenad så de ska klara sig till imorgon. :) Längtar som till imorgon att få he mig ut på en spring tur i go vädret, som jag tror att de kommer att vara. Annars ska jag då he mig ut ändå :P
Mamma hade även köpt hem någon tidning med lchf recept, nog för att jag inte riktigt går på den dieten men de fanns ( som de såg ut ) riktigt goda recept som jag tänkte prova på i veckan. :)

Känner att de tar sig, känner mig glad, lycklig och att stå på en våg & se resultat är nog de bästa. :P Må ni tycka jag är fjantig men denna gången ger jag faaaan imig inte upp. Nog för att de är en liten bit kvar men den biten ska jag klara av.,Just nu brinner jag verkligen för detta, ATT NÅ MITT MÅL ÄR MITT MÅL.

Nu ska jag se soa och sen he mig isäng.

Plus en mysig bild på mina underbara hundar <3



Akilles är ju som han blev???



2012-05-15

Då var den utbildningen klar och just nu är de mycket jag inte riktigt fattar men när man väl få börja komma igång med den nya dokumenationen så ska de nog gå bra. .:) Må väl va att denna är lite bättre än vad den tidigare va men då tycker jag att den tidigare är mycket lättare att förstå sig på. Ajja man lär sig nog mer när man jobbar i sommar. :)
Annars gick de då bra och sen när allt var klart vart de lite grillat hos mamma :) De var riktigt gott.

Ser just nu bb och väntar på att få hem soa sesäsong 1 så man får börja med 2an någon gång. Så de blir min kvälls göra ett tag.
Mamma beställde även hem en bok åt mig igår och den kommer redan imorgon så ska läsa klart marked och sen börja läsa att älska som en porrstjärna. :) Känner mig duktig som börjat läsa böcker. .:)

Fortsätta se på bb och sen soa. :)

HADE

Laddar upp!!

Mig lite med ett mellanmål innan jag ska iväg och lära mig hur den nya dokumentationen kommer att funka. :) Att sitta vid en dator i 3 timmar är väl inte precis de jag var sugen på, men man måst ju som sagt lära sig de som är nytt. :) Så de kommer nog gå bra ändå.

Tog mig en timmes promenad och de var riktigt skönt att gå utan hundarna som ska stanna och kissa överallt. :) Jag tog mig då iaf hem med mina ben, Lite halt men de får man ta.
Imorgon tänkte jag börja springa igen kan inte hålla mig längre och nu när man ser att de redan farit några kilon så är de svårt att hålla sig inne. :)
Har fixat mig en våg i helgen så man ser om man varit duktig eller ej. :) trodde jag hade gått upp igen efter helgen men icket ett kilo mindre var de istället. :D



Nae ska äta upp min kesella, dricka upp mitt vatten & sen hoppa på cykeln.:)

Hade

Tisdag

Vilket underbart väder de är ute, varmt och skönt med. :) Så fast mina ben inte riktigt är bra än så måste jag he mig ut på en promenad :) Hundarna får stanna hemma de har redan fått vara ut så de blir en egen tid promenad. Vågar inte riktigt än ta med Akilles och gå nå längre promenader så hans stelhet lägger sig lite till.

Men innana jag her mig ut ska jag starta en tvätt och dricka upp mitt kaffe så energin är på topp ska nog även ta mig en burn tablett som hjälper mot fettförbränningen och även de gör en piggare. :P
Har fått i mig min frukost/lunch vaknade lite sen så jävla typiskt. :P Måste verkligen försöka vända på dygnet så man inte sover bort hela dagarna.
Ajja skönt att sova.

Vart tydligen tjejkväll idag istället för imorgon så efter min utbildning så blir de grillad kyckling och mys med mamma å syrran :D

Bara ta tag i de som ska göras och sen he sig ut på en promenad. :)

Hade bra alla goa & glada ;)


God natt då

Ska göra som mina älskade hundar och gå och lägga mig å försöka sova lite men ska först och främst läsa lite ur boken jag håller på att läsa. Har som väntat hela veckan på att få fortsätta läsa ur den, går ju som inte när gubben är hemme. Tror ju inte han vill sova med en lampa tänd, så bara passa på när han är och jobbar. :)

Ska se om kisse vill komma in eller om han ska vara ute inatt, man hör han då på morgonen när han vill in. Tror nog han börja känna att de snart är sommar för nu vill han ut jämt och är ute väldigt länge med. :P
Märkte även när jag var ute med hundarna hur mycket snö som har farit bort bara på några dagar. Så skööönt att de snart äntligen är sommar. :)

Imorgon väntas utbildning med jobbet fast de är på kvällen så då hinner jag ta mig en spring tur eller en promenad. Har vilat upp mig idag och håller tummarna att benen inte gör ont imorgon.

Är så skönt när de är som ljust ute dygnet runt, går lättare att somna nu när man är själv. :P

Nae bara he sig isäng och få sig lite sömn :)

Nattinatti

Hade


Måndag

Då var jag och hundarna själva igen till på söndag :( lika tomt å tråkigt varje gång Marcus far men nu är man van att vara själv så de funkar fint. :P
Känns som de är söndag idag och de betyder kanske att veckan går lite fortare. :)

Funderar även om jag ska följa mamma till umeå i veckan med men då måste jag lämna hundarna i missen så jag vet inte riktigt hur jag ska göra.

Helgen har varit bra, lugn och härlig :) Efter alla hade farit i lördags så tog jag och hundarna en kvällspromenad i en timme så dum som jag är och inte han hålla mig att röra på mig så har jag ont som faan i mina ben så får se om jag måste vila lite så de blir bra. :S Jag som vill ut och röra på mig och springa.
Måste nog fixa bättre löparskor som dämpar lite bättre än dom jag har nu..
Även Akilles har ont och är väldigt stel så han får vila resten av veckan.
Så både jag och han är lite halt.

Funderar ändå på att ta mig en promenad utan hundarna :) Känns inge bra att bara sitta inne och nu när helgen är över så gäller de inte att lata sig :P

Men får se håller då på att tvätta och ska snart ta tag i disken som är kvar. :)

Nae hade


Lördag

Då var de då helg igen och jag är på topp humör. :)
Igår vart de bodaborg med ett gäng de var svårt men kul. :) Tyvärr gick de inte så jätte bra för oss men vafan, även synd att de inte gjort om något rum utan de var samma som de var för några år sen och de sög ju lite.
Fick även mitt paket från nelly igår så ska prova de jag köpte efter jag duschat. :)

Känner mig så jävla stålt över mig själv som äntligen börja ta tag i min vikt och min motivation att gå ner är på topp.
Kom just hem från min andra löprunda detta år. :) Känner att de går bra nu och Marcus säger att de börjar synas på mig att jag är påväg ner. :) Då blir man ju bara mera motiverad.
De går då iaf framåt och de är jag stolt över, nu gäller de bara att inte ge upp och bara kämpa till mitt mål :)
Akilles får ju även följa med men han verkar inte tycka de är lika kul som mig. :P Han är riktigt duktig att springa med att kan få nå tvär il och börja tok springa med annars så springer han utve mig :D
Han ligger då helt i soffan nu och ser ganska slut ut men de är bara skönt att se att han är trött.

Kämpa på!!!

Hopp i duschen och sen blir de att grilla :)

Hade


Tisdag

Redan tisdag? veckorna när marcus är hemma behöver väl inte gå allt för fort ju men de gör de ändå.

Har då inte gjort allt för mycket idag och inte igår heller för den delen. Blev att ta en lång promenad med Akilles igår och idag och de är helt sjukt vilken annan hund han är när han är man inte tar med Aragon.. :) Han går som en dröm i kopplet så de är riktigt roligt att vara ute och gå med han. :)
Man får ju inte ligga på latsidan bara för att gubben är hemma iaf inte om man vill se resultat.

Klickade hem lite saker från Nelly igår med så får se om de hinner kiomma innan helgen. :) hade varit fint.

Imorgon blir de även lite shopping med mamma i Luleå, hon ska lämna in bilen så då passar vi på att dra in till stan för lite shopping :D Vi skulle även fika med moster så då hinner man träffa henne med. :)
sen när vi kommer hem blir de tjejkväll :)

Gubben är just nu och skruvar och de tar alltid sin tid för han ska göra en massa andra saker än vad han egentligen skulle göra. Men han måst ju få fixa de han vill så jag tänkte kanske dra mig ut på en till promenad med hundarna :) Är ju fortfarande fint väder ute så man får passa på..

Annars blir de väl en kväll framför teven.

Hade


Söndag

Då var de söndag igen och snart har den första veckan i maj varit. :P
Har hunnit städa lite och ska snart he mig ut på en promenad, lär bli lite blöt om fötterna men de skiter jag i, jag måste ut. :) Solen börjar ju även komma så bara passa på när de väl lyser och inte snöar ute. :)
Sen får vi väl se när Marcus dyker upp idag me så de blir nog en härlig söndag :)

Fast man har dammsugit hela lägenheten lär man väl får göra om de imorgon eftersom de dras in såååå sjukt mycktet grus de är så svårt att förstå. :P
Lekte med Akilles igår ( man får passa på när han väl vill leka ) Han leker typ aldrig annars. Ja iaf jag va och krypte på golvet och hela jag var typ full i grus efter. :P
Men nu är de då iaf rent och fint så får passa på att njuta av de.

Ska starta en tvätt å sen bya om till vettiga gå kläder och he mig ut :)

Hade


Fortfarande Lördag

Ganska sjukt att förra lördagen när jag var i Lule så kändes de som de var mitt i sommarn varmt å härligt och även grönt gräs på visa ställen. Men nu när man går ut så plumsar man återigen i en massa snö. Det ända som är härligt är ljudet när man går i nysnö annars får de vara. :P Snart kanske sommaren kommer och får blomma fint utan denna snö. Nästa år ska man inte klaga på att snön aldrig kommer nu när de aldrig försvinner. 

Kom in för en stund sen, har rastat hundarna klart för idag och även hunnit prata med Marcus :) Börjar även känna mig lite trött så man kanske skulle gått å lagt sig i sängen å läst lite. :) Men tror jag ska sitta uppe ett tag till och se lite teve. :)

Måste he av mig linserna och sen får de vara färdig bloggat för idag :P

Godnatt & Hade

2012-05-05

Tack Annica för tipset får prova mig fram :P

Då satt man hos mamma igen och har snålat lite mat av henne, skönt att man bara behöver ta några steg så är man framme, iaf i detta väder. :P
Annars kanske de inte skulle skada om de var lite längre nu när man ska tänka sig för lite. :P

De flesta är nog i piteå nu och har de kul och jag har de lika kul hära hemma. :) Känner att de är inte något man missar och inte nu i detta skitväder.
Men de lär väl bli en hel del cruisingar till sommarn med cadillacen.

Mamma sitter och ser hockey men jag kände mig inte allt för intresserad just nu så sitter vid datorn och kollar runt istället. :) Men än så länge går de ju bra för sverige :D

Ska snart bege mig hem till hundarna och se någon film å ta ett glas vin.

Ha en bra kväll i detta surväder

Hade ;)

Lördag

Skoja bara filmen till boken kommer ut 2013 om jag fattade de rätt. :) Då kanske man hinner läsa alla böckerna som finns. :)
Vart en snabb kortare promenad med hundarna för mamma är påväg från mormor och jag tänkte åka med henne å handla så blir en längre promenad efter de. :) Var helt okej ändå, ganska skönt å friskt ute vet inte om hundarna tycker desamma men de ska då med ut igen. :P

Nu har man då gjort bort å handla och sitter och försöker förstå varför de flesta tycker de är gått med lätt kesella å bär. Smakar rent av spya :S Ajja ska man vara nyttig så är de fan bara äta å va glad eller något sånt.  Men de smakar spya om man nu inte her ner en halv flaska med funlight. Vart tvungen att prova om de är gott eller inte och nu vet jag de svaret.




Blääää.

Bara äta upp detta, vila lite å sen ut på en promenad igen.. Känner att när man väl har motivation till att försöka så måste man ta de seriöst så bara tvinga sitt feta arsle ut :P

Hade

Äckel väder!!!

Ååå så trött man är på detta skit väder, är less snön nu och vill ha sommr å sol.
Men icket man får stå ut med detta en tag till tydligen. Ajja ska inte vara bittter hela dagen kan ju passa på att städa, tvätta och ja allt man kan göra inne helt enkelt. :) När solen lyser så har man tid att vara ute istället.

Får se om de kanske blir en lång promenad med hundarna ändå. :P Så får vi bli lite blöta å härliga och med lite musik i öronen ska de nog gå bra. :P
Skulle ju även cykla å handla lite gott till kvällen men de får vi se om jag ställer in om nu inte min kära mor ska ut med bilen å handla. :)
Sen så lär de ju vara ganska så lugnt på samhället ikväll eftersom de ser ut som de flesta människor ska till pite ikväll. :)

Detta är boken jag börjat läsa och såg även nu att de fanns en film me så måste nog se den. :P



Nae dricka upp sitt kaffe, fixa lite ny musik och sen he sig ut med hundarna på en promenad :D
Vart typ taggad att gå ut.

Hade



2012-05-04

Gubben kom inte hem idag så får vänta till söndag, fredagsmys går lika bra att ha själv. Har laddat upp med lite dipp, morötter och gurka så ska nog klara mig fint. :P
Nu ska man bara se om de går någon bra film som man kan glo på tills man blir trött. :)
Fast innan jag somnar ska jag nog läsa lite mera i vampyr boken, ni kan få ett namn senare orkar inte gå och kolla vad den heter.

Annars har denna dag rullat på bra, hunnit med några saker iaf så imorgon om ce nu inte snöat ett jävla massa så ska jag he mig ut på en låång promenad med hundarna. Har de snöat så ska jag lära mina hundar att gå på kattlådan. :P Eller något sånt.
Vart då så kallt och dyster väder, får se om man ens vill stiga upp imorgon, man fryser ju direkt man sticker ut näsan. :P

Nae ska he mig ut med hundarna på en kvällspromenad och sen mysa ner mig med film å gottigott under en filt. :D

Hade


Mom,mummy,muum

Har då satt mitt arsle hos mamma och ska snart börja med kvällens middag och vänta på att mamma ska komma hem från hennes promenad med hundarna.
Hann inte riktigt med tvätten som skulle hängas fastna i datorn istället så då har jag ju min kvälls göra då jag kommer hem.
Åå de är ju såklart sockar som ska hängas och de HATAR jag verkligen tar sån jäävla tid och sen de värsta av allt sitta och para ihop allt, så när man sitter dära och ska para ihop 1000 par av sockar så får man ju en massa hår i näsan och då sitter man  ju och toknyser och har sig. :P Lite bitter, jo tack jag vet.

Snart slutar ju även gubben så väntar spänt på att se om han dyker upp eller ej och gör han de blir de ju en tidig kväll för mig med eftersom han ska upp och jobba igen kl 6 imorgon. :S Lite fredagsmys skadar ju aldrig heller. 

Vill ha svaren på de jobb jag sökt om jag har någon chans eller inte, bara att hålla ut lite till. :P

Vart ju ett sjukt intressant inlägg de hära men jag fick tråkigt och har redan kollat runt på allt som går att kolla på eller något. :P

Nae börja göra steka nå mat då.

Ha en bra kväll
Hade!!

4 Maj

Då var nästan allt klart för idag ska bara hänga tvätten och diska plus ta mig en lååång dusch sen är de inga mer måsten idag förutom att gå ut med hundarna. :)

Blev ungefär en timmes promenad med hundarna idag och de är så skönt när man känner att de börjar rinna från pannan när man vet att man anstränger sig mer eller mindre. :P Så nu ska jag bara försöka hålla denna motivation i liv och för en gångs skull lyckas med mitt mål :D
Nu är de bara löpardojor som ska köpas och sen är de bara ut å kämpa.
Måste försöka hitta nå vettiga bara så man slipper få ont i mina knän...
Funderar på om Akilles vet om vad som väntar han eftersom han ska med på mina löprundor. :P Mohahaha
Så ligger vi efter vägen någonstans och är helt utslagna så är de ju för att ingen av oss är riktigt i form.

Ska köpa ett midjebälte som man kopplar fast han dära istället för att ha kopplet i handen men de får bli när vi börjat komma igång lite. :P

Annars så känner jag just nu att humöret är på topp men de kan fort ändras med mina humörsvägningar som jag haft denna vecka. :) sen återstår de ju att se om gubben kommer hem och sover med mig ikväll.

Dricka upp sitt kaffe,hänga lite tvätt å sen bege sig till mamma för lite middag :
Hade


Fredag

Aa vaknade för en stund sen och försöker piggna till men just nu känner jag mig helt slut & jag ska hinna med lite saker idag med? Vet inte vars jag ska börja, måste handla, gå ut en längre promenad med hundarna och sen hinna städa lite. :P Även få i mig lite mat.
Måste bara verkligen vakna till annars går de ju inte. :P

Har börjat läsa vampyr boken som jag  fick låna av Erika och än så länge låter den helt okej. :) Så ska fortsätta läsa lite och se om den är så bra som hon säger att den är. :)

Dricka upp kaffet, starta en tvätt och sen cykla å handla. :)

Hade

2012-05-03

Tänkte skriva lite medans jag väntar på att bb ska börja.
Fick ihop 5 påsar med kläder som ska bort så de blev lite tomt i garderoben. :) Nu ska de bara bort fort så man inte hinner ångra sig.. :P Sen så börja man ju få lite ordning i alla kläder man har med så då slipper man ju tog leta varenda gång man ska ha något. :)

Var ju ute på tjejkvällen med mamma men hittade inget i klä väg iaf, tycker de är jobbigt när de är så mycket folk ute så man måste trängas hit å dit. Men hittade iaf tyngre vikter till fötterna och de kändes kan jag lova när jag for ut med hundarna på en lite promenad. :) Skönt med de lilla extra..

Har även varit nera i botten igen idag och härjat men jag har tagit mig upp på ytan igen och ska försöka hålla mig dära. Är så jobbigt att ha som ångest, panik över sitt eget liv att de ska göra en galen eller så att man hamnar i botten igen. :S Ajja försöka tänka positivt och hålla tummarna på att de någon gång blir som jag önskat. Sen att inte ha panik över saker och ting, de kommer när de kommer.

Gubben kanske skulle komma och sova hemma imorgon :)

Nu börjar bb

hade


Torsdag

Har fått i mig lite frukost/lunch en smarig havregryns gröt med lite linfrön i så nu är jag redo för denna dag. :) Måste bara få i mig min kaffekopp också så man blir lite piggare.

Dålig sömn inatt eftersom Akilles inte har legat stil länge, han har sprungit upp å ner i sängen ungefär hela tiden.  Imorse vid 8 så lyckades han somna och även jag. :)

Idag blir de rensning i garderoben och även en lång promenad med hundarna.. :) Ska bli skönt att bli av med lide kläder så man får in mera nya kläder. :P

Igår sökte jag lite jobb så håller tummarna att jag får något av dem annars får jag fortsätta mitt sökande på jobb fronten.. :)

Bara börja ta tag i dagens måsten och sen njuta av kvällen :)

Hade

Onsdag

Åå de är så härligt att ta fram cykeln och ta sig en liten cykeltur till samhället. :) Var riktigt härligt fast de blåste ju ganska mycket, kändes som man stod stil och trampade på ett och samma ställe. :) Så nu kommer cykeln bli en trogen vän överallt.
Har gjort bort att handla lite också så nu har jag mat så de räcker :)
Hunnit med en promenad med hundarna och så har jag ju börjat gå med vikterna som man har runt fötterna och de känns och funkar fint ska bara fixa hem de tyngre vikterna så man får de lite jobbigare.

Ska just nu bara ta de lugnt tills jag ska iväg till mamma och hämta henne å Erika på konsum sen blir de såklart tjejkväll :)
Imorgon är de ju tjejkväll på sämhället så ska dra ut med mamma och titta lite. :)

Nae ska ta mig en kaffekopp.

Hade


1 Maj

Tisdagen leder mot sitt slut och de har väl inte hänt allt för mycket denna dag, Har varit på en promenad med mamma,Figo och Akilles och de var riktigt härligt. Akilles är som en dröm att gå med när man inte har med Aragon så de var en härlig promenad och sen är de bra att Akilles och Figo får busa lite. :) Hunnit städa lite har jag också gjort.

Var vaken tills solen gick upp igår och de var så mysigt att se de bli ljusare å ljusare ute så man sov ganska så gott efter de. :) Vaknade då inte heller allt för sent idag.
Nae nu fick jag typ värmeslag så ska he mig ut på bron och svalka mig lite. :)

Hundarna har då redan fått vara ute på sin lilla kvällspromenad och så såg vi även en ganska nyfiken räv som typ följde efter oss å de var väl inte precis så kul, man såg bara något som sprang bakom en hela tiden. :S Små läskigt ju..

Ser ut som de ska vara toppen väder imorgon så ska he mig ut på en cykel tur till samhället och handla de som behövs, är små tomt i kylen nu.

Imorgon väntas ju även tjejkväll :D :D

Hade


RSS 2.0