Halloween :)

Yes idag blir det att dricka och festa på som aldrig förr. Sussi gumman fyller ju år idag så det blir fest hos hon ikväll :) Ska bli riktigt kul.  Jag och Annica har varit så duktiga idag och gjort en väldigt fin tårta till hon. Väldigt seriös tårta. Men den blev riktigt fin.. Sen efter de så fixade Annica håret på mig så nu är det bara kläderna och sminket som ska på, så är jag färdig för att festa :) Men innan det blir det att fara till kyrkan för att höra pappas namn ropas upp av någon präst. Sen tända lite ljus på hans grav. Saknar han väldigt mycket <3....  Sen blir det att fara hem igen och göra sig klar och börja dricka :) WIHOO är väldigt taggad... Sen bär det av till sussi och senare lappis för att dansa röven av sig och dricka sig mer full på drinkar.

Nae nu ska jag ut med hundarna och pussa marcus innan han drar ut <3
Hade bäst
Lovelovelove


Jag är tlöööttt

Så därför hade jag tänkt gå och sova så man orkar upp och göra tårtan till Sussi. Kan ju lova att det kommer bli den mest oseriösaste tårtan som finns :P eller nå sånt :) Kommer nog bli bra.. Har inte det där suget att supa men det kommer väl tillbaka imorrn... För då är det PARTYYYY :D Va länge sen sist.
 Hoppas på en lyckad dag och kväll imorrn. :)

Nae nu ska jag gå och lägga mig vid marcus bubben och soman in :)
Älskar han ENORMT mycket <3

  EGOOO

Mitt paket kom idag :D

Den är kletig och den håller de två SMÅ liven på plats

Det är inte mindre än

Den självhäftande bh:n


Den är grymt bra att ha under klänningar :D
Så jag fixade mig en sån och den är helt super. Ett litet tips bara :P
Ska nog även klä ut mig på Halloween men det kommer inte bli så mycket.
Köpte lite saker på dollar idag :) SÅåå jag ska klä ut mig.
Nu ska jag ner och hjälpa Marcus.


Torsdag..

Ska snart ut med mamma och kolla runt lite på samhället..Sen ska vi nog till pappas grav och tända lite ljus. :) Idag är det då en ny dag, trevligt va? :P nae men vad man skulle ha hittat på idag var ju en annan fråga. Men man kommer nog på något sen :) Funderar på att smyg starta lite imorrn och fara ut och dricka lite men får se :) Är det någon som är sugen att följa är det ju bara att höra av sig :) 
 Jag mår väldigt konstigt idag, mår illa och känner mig inte alls glad. :/ Får hoppas de blir bättre under dagen iaf.

Fan va alla ligger i feber nu, hoppas bara inte jag åker dit nu innan helgen. Skulle då inte förvåna mig om jag gjorde det. Sen fundera jag på om jag skulle ha tagit den där sprutan eller inte. Hmmmm skit svårt. För tydligen så ska den här influensan komma en gång till och då kanske de är bra om man tagit en spruta. Men om man hinner få flunsan då innan man tagit vaccinet eller hur de stavas :P I december är väl då man får vaccinet och det är ju några månader dit. SÅ lär väl ha fått de innan dess, men min tur..  Får hoppas att jag klarar mig iaf.
Nu har jag lättat på mitt hjärta lite :)

Hade bra pussen <3


Onsdag..

Vaknade kl9 idag och kunde inte somna om så jag gick upp och försökte göra bort lite faser... Men blev lat och satt och gjorde annat istället :P typiskt jag :P hehe.
Sen vid 12 tiden vaknade Marcus så vi for ut direkt och handlade lite små saker :) Sen så har vi inte gjort så mycket mer under dagen. For till Missen en tvärt och skulle hämta nå saker sen så har jag suttit hära och han pillar i sin bil som är en riktig skit BIL! Den laddar ju inte som den ska och vi hade typ inga lysen påvägen dit och hem så man såg ju såååååå mycket. NEJ! Så får hoppas att han har fixat de där nu.
Mina uggs kom då idag :D väldigt sköna och snygga eller?.. Är då nöjd med dom. Sen imorrn kommer nog mitt andra paket, väldigt bra :D 

Drink ansvarig blir då jag på halloween hittade lite smaskiga drinktips som jag måste prova på :) Sen imorrn ska nog jag och Annica ut och titta på lite saker till sussis tårta :) hoppas den blir bra bara :P Kul att alla ska klä ut sig och inte jag för jag hittar inget att ha på mig.. Sånt som händer ska ha kul ändå =P

Nae nu ska jag dra ut till marcus och se vad han hålller på med :)

 
Längtar!!!!

Älskar marcus <3


Måndag

Första dagen på lovet :D Har varit på banken och fixat bort lite pengar så man inte går runt med så mycket på kortet, man blir så nervös då.. :P 
Nu när man har pengar har jag köpt lite skor :D Fattar inte har börjat bli tokig i skor.. SÅ har det inte varit tidigare.. :P Så i helgen när jag var i Skellefteå så köpte jag 3par skor :D Sen igår beställde jag ett till bar skor. Fast uggs då :)
Sen beställde jag en sak till idag en självhäftande bh, kan vara bra att ha :) Hoppas jag får den innan helgen.
Längtar väldigt mycket till halloween :D Ska bli riktigt kul. Men har inte hittat nå kläder så det blir inte att klä ut sig. :/:P. Sussi gumman fyller ju år och det ska firas :D Jag och Annica ska ju fixa en tårta åt hon och den kommer bli så fin :P hehe!!!!!
Kommer nog bli en toppen helg :)

Idag ska jag och Marcus dra till missen och sova där :) Hade tänkt att hans mamma ska få rita en tatuering som jag har tänkt göra :) Kommer nog bli bra.

Nae nu ska jag dra och se lite tv och fortsätta vara lat :D
Hade bra :)



Inte precis snygga men väldigt härliga och mjuka :D


Fredag = FREDAGSMYS ;P

Har inte skrivit hära på ett tag, så tänkte göra det nu. Idag fick man då lov känns helt underbart. :) så en hel vecka utan skolan..
  Sen när man kom hem så hade jag fått ett brev och i brevet så stod det att jag skulle få en massa pengar. Och yes det hade jag fått. Så nu kan jag äntligen göra en ögonopration :D så jag inte behöver mina linser eller glasögon mera.  Känner mig väldigt glad idag. :D
 En ögonopration har jag som tänkt på väldigt länge men har aldrig haft råd med de. Har även råd med körkortet nu med och det är ju någonting som jag måste ha :D
Så mitt lov har börjat helt fantastiskt.. :) Marcus är ju lite små sur men sånt man får ta HAHAHA

For och hälsade på pappa idag med, gravstenen har kommit så nu är hans grav fin :) Jag och mamma ska dit sen ikväll och tända lite ljus.. :D Men först ska vi till laponia och äta mat :)

Sen blir det att fira lite ikväll med lite alkohol och skellefteå imorrn och STOR shoppppa lite kläder :D Känner mig inte alls snål just nu :D Hoppas på att få träffa sussi gumman med :) Ska även köpa något fint till min kära mamma som betyder allt för mig och som jag älskar väldigt mycket.
Hoppas man hittar något att ha på sig till halooween med :D

Kan göra så mycket nu som jag bara kunnat önska mig..

Nae nu ska jag och mammsen ut :D

Hade bäst <3
Älskar Marcus <3
Saknar pappa <3


Måndag

3 veckor sen du gick bort.

Nu är det över nu ligger du där under jorden, fullt med rosor och sista hälsningar. Men det är fortfarande så svårt att förstå att de är du som ligger där begravd. Titttar bara på korset där ditt namn står, kan inte fatta att det är min pappa som ligger där. Men de jobbigaste är över nu, men det känns bara tyngre än vad de gjorde tidigare. För nu fattar man att pappa är borta. 
Begravningen var väldigt fin och de låtar som spelades upp gjorde så att alla dessa underbara minnen av dig kom tillbaka.  Efter begarvningen på kvällen for jag och Marcus <3 dit och tände ljus. Blir nog att fara dit imorrn och tända mer ljus.

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova.

Hade bra <3

Älskar min marcus, mina underbara vänner och min älskade familj <3


Onsdag..

Har inte sovit mycket inatt tack vare att magen är helt åt helvete. Fick ligga på ryggen hela natten för att inte de skulle göra ont. Sen när man vaknade imorse så har det kommit en massa jävla snö. Jag vill inte ha snö än. Vill ha sommar och sol. Menmen nu är det vinter och man kanske gillar det någon gång.
 Men jag vill kunna besöka pappa och sitta där och prata med han så ofta jag kan. Men det blir lite svårt om det är snö och iskallt. Men de ska väl ändå inte hindra mig. Vill bara kunna gå dit och bara prata ut med han. 2 dagar kvar tills det är begravning kommer bli tungt.
  AAA jag har så sinne idag, har varit så jävla sur. KAN INTE FATTA ATTA PAPPA HAR LÄMNAT OSS. Helvete jag är bara 18år och redan förlorat min älskade pappa. Varför ska livet vara så hårt och grymt ibland. Jävla cancer vill bara gå och slå sönder allt för jag är less att må dåligt. Vill bara skrika ut allt jag har att säga. 
Jag är helt stum jag kan fan inte fatta att pappa är borta jag kan bara inte det.

Jag saknar dig så jävla mycket pappa jag vill ha dig tillbaka. Vi stod varnandra så nära, du var en sån underbar pappa. Du har fått mig att må bra så många gånger. Jag har vänt mig till dig när saker och ting har varit tungt.  Känns så tomt här hemma utan dig. Jag vill bara vara med dig pappa och krama dig och säga hur mycket jag älskar dig. 




Du är och kommer alltid vara den underbaraste personen i mina ögon.
Kommer alltid att älska dig & sakna dig.
Du kommer alltid vara den bästa <3




Måndag.

Helgen har varit helt underbar, var i Umeå hos min kära broder.
Lördagen vaknade jag kl 7 och kunde inte somna om som tur var vaknade syrran och mamma med.
Sen vid 10 tiden for vi till stan och stor handlade.. :D Gillas men har inga pengar kvar nu. Fattar inte hur jag ska kunna betallllla allt. Ajja får förska tvinga Marcus att hitta sig nå jobb och leva på han lite då och då :P
Det enda jobbiga i helgen var att jag saknade Marcus.

Sen igår så var jag med gubben och myste. Gud se skönt att sova utmed han igen.
Sen har jag sovit väldigt gott inatt men då ska man ju upp tidigt och fara på skolan.
Menmen är bara att bita ihop. Fick då iaf skjussss av Marcus <3

Sitter just nu på skolan och längtar tills jag slutar. Kanske blir att åka till mormor och hjälpa mamma att hitta nå till pappas begravning. De som ska ligga på hans kista. På fredag är det begravning. Så får man ta ett sista farväl av pappa. Kommer kännas så tomt utan dig nu på julen och ja på våran födelsedag.
Vi planerar då redan att åka bort till jul och fira den på något annat ställe kanske utomlands..
Hoppas då på de iaf. För inget kommer bli som förr. Kommer kännas allt för tomt utan pappa.

Det är 2 veckor sen du somnade in och lämnade oss älskade pappa.
Saknaden är enorm <3


Torsdag..

Har varit på skolan i veckan kändes ganska skönt, tur att man har en sjuk klass som gör att man får skratta och tänka på annat.
 Varit ledig idag hade ingen matte så fick vara ledig hela dagen. SKÖNT. Passade på att sova ut lite för jag sover inte precis så bra om nätterna. Kan inte fatta att det är mer än en vecka sen pappa lämnade oss och nästa vecka är det begravning. Tiden går ändå sjukt fort fast det inte känns som det.
Men jag saknar han mer och mer för varje dag som går. För nu börjar man inse att han inte ligger på sjukan och ska snart komma hem igen, utan man börjar inse att pappa kommer inte att komma hem igen. Han finns inte längre. Den tanken känns så hemsk att tänka. Men man måste acceptera det som hänt och försöka tänka andra tankar. Han fick en underbar sommar med sin familj tack vare sina tabletter. Han har fått vara med om så mycket roliga saker i sitt liv. Han har fått leva ett underbart liv.

Hans jobb Lundbergs trä skrev en så fin dikt i tidningen igår tror jag att de var.
Sov i ro dör björkar susa
Sov i ro där tallar stå
Sov i ro där sol så fager
blickar ner från himmel blå.

Våran dikt som vi hade i tidningen.
Det fanns för oss alla ett rum i ditt hjärta
För alla utav oss du gjorde ditt allt
Du deltog med oss i vår glädje och smärta

Tack älskade make, lilla pappa tack för allt.


Veronica och Roberts dikt

Du vet att om att du var värdefull
att du var viktig här och nu
Att du var älskad för din egen skull
För ingen annan var som du.


Imorrn drar jag, Syrran och mamma till Umeå ska bli skönt att få komma bort och vara med Tommy. Längtar väldigt mycket. Kommer att sakna Marcus <3. Vi har ju tydligen skola nu i helgen. Men jag klarar inte av att vara på skolan då. För jag behöver få komma bort och Tommy är så bra på att få en att skratta och må bra. Han är så sjukt underbar bror <3. Han får en jämt på andra tankar när man mår dåligt. Det var även länge sen man var i Umeå med. Ska bli kul :D

Nae nu ska jag dra och se en film och vänta på att baby ska komma hem. :D

 


RSS 2.0