Färdig handlat.🎁

Då var en dag i stan avklarat och har fått ihop alla julklappar för iår ( tror jag ). 
Bara en julklapp till Marcus som jag ska fixa men de är inte någon brådis på det.
Känns då skönt att man lyckats handla till alla barnen nu när det börjar bli en hel del i våra familjer. ☺️

Tösen har varit hur snäll som hellst, suttit snällt i vagnen och sett på allt folk & massa annat så nu sover hon vilket jag kan förstå då det måste varit en hel del nytt för hon att ta in.
Jag har varit duktigt och inte shoppat ett endaste klädplagg till mig själv sjävklart har jag köpt lite till Elisabeth men på henne kan man ju slösa hur mycket pengar som hellst. 😉
Hon fick även en väldigt, väldigt söt julklänning av mormorn som hon sjävklart ska få ha på julafton. 

Jag kan då verkligen inte klaga på denna fredag förutom att jag är väldigt trött men jag är ju inte van att stiga upp kl 7 om dagarna sen så fick jag äran att köra dit & hem så bara av de blir man ju typ "mör" i kroppen. 

När vi kom hem for jag ut på en liten sparktur då det går hur lätt som hellst att sparka just nu, hunnit ut ett antal gånger så hundarna får springa av sig plus att det är så otroligt kul att sparka på något konstig vis. 😜
Marcus är och skruvar men blir väl inte allt för sen så då han kommer hem blir det fredagsmys till Gotham sen får man ju se om man orkar hålla sig vaken mycket längre än så.

Nu ska jag ta en dusch. 

Imorgon väntas loppis sen har vi även turen att bli bjuden på julmiddag hos syrran och Ante så de ser man ju framemot. 😄

Ha en fin fredag . 💜

Torsdag

Passar på att skriva ett litet inlägg medan tösen sover så sött. 💤

Våran älskade Goa ungen blir 4 månader idag så snälla någon stanna tiden för det går för fort.
Nu får vi ju börja lite smått med smakportioner men tror jag ska vänta ett litet tag med de, är ju ingen brådska precis men ska bli spännande att se hur hon kommer reagera på de.


Hon har börjat skratta allt mer men än så länge är det bara jag som fått höra hennes underbara skratt så man bara smälter av lycka då ett stort leende & världens gulligaste skratt kommer från henne. 💕
Barn skratt är ju så underbart att höra på (dock inte i skräckfilmer då blir man livrädd istället.) ☺️

Vi har hunnit med ett besök hos BVC idag också och hon följer sin kurva som hon ska, växt och gått upp i vikt. ☺️
Fick dock lite smått panik då den nya BVC sköterskan sa att hon gått under hennes kurva som hon följt på pricka sen hon föddes men hon sa ändå de såg bra ut så jag tänkte väl som inte mer på de förrän de kom in en till tant och som då började ifrågasätta om gumman varit nöjd den senaste tiden, om jag kände att jag hade mindre mjölk än vanligt plus lite mer frågor på de som fick mig i lite smått panik att hon inte fått i sig tillräckligt med mjölk.!!!
Hon sa ju nyss att de såg bra ut?? De stod som nå frågetecken då jag sa att gumman inte varit missnöjd alls då hon ätit på som vanligt.
Skulle då få en ny tid om 2 veckor för att se så hon går upp i vikt som hon ska  och just då jag fick en tid av den enna så kom den andra och sa att hon gjort fel. 😡
Så i slutändan följde hon visst sin kurva som hon ska.!!! Tack och lov.
Vafaaan skrämma mig sådär eftersom jag verkligen inte vill sluta amma då jag tycker det funkar väldigt bra. 
Nästa besök blir istället om en månad & då är det spruta igen så jag gruvar mig redan för de.. 

Annars har vi inte gjort så mycket denna dagen, varit ut & handlat, fixat lite julklappae och sen myst i soffan och på ett tag ska vi hämta Marcus då jag fått ha bilen idag. ☺️

Imorgon blir det iväg och inhandla ännu mer julklappar i stan med mamma så ska bli spännande och se om tösen kommer vara på bra humör under all shopping. 😁
Inget långsov för oss imorgon.

Ha en fin torsdagkväll. 


Onsdag

Hej vaknade av att plogbilen drog en runda runt vårt kvarter och eftersom vi har en hörntomt så får vi en väldigt fin & stor plogkant att skotta bort. 👍
Men jag tänkte att eftersom de inte var mycket snö så borde den ju inte bli så stor, jo tjena blev en stor, tung och fin kant återigen.
Men efter jag fått i mig lite kaffe så kom energin så nu är den borta. 😊

Var ju tänkt vi skulle på mammaträff men de flesta är fortfarande sjuka av denna eländiga förkylning som inte verkar försvinna så blev inställt. 
Jag var ju laddat att vi äntligen skulle ta oss iväg men vi får ladda ännu mer till nästa onsdag och hålla tummarna att alla barn & föräldrar är friska. ☺️

Får bli en promenad till dollar idag istället då jag behöver lite smått & gott dessutom är det så underbart väder ute så passar perfekt med en promenad dit. 
Är egentligen portad från dollar då Marcus tycker jag alltid köper en massa skit. 😜
Men ska försöka hålla mig ifrån allt annat och bara köpa det jag behöver. Förhoppngsvis bara de. 😄

Nae bäst att he sig iväg då gumman börjar bli väldigt sömning. 

Ha en fin onsdag. 💋


Lappland ❤️

Visst kan snön vara jobbig & jävligt ibland men snön är ändå något jag aldrig skulle klara mig utan, vintern är ju faktiskt väldigt underbar, trotts kylan, halkan och alla denna snö som kommer på en gång & samma gång.
Vintern har sin charm och jag älskar det.


Dessa dagar njuter man lite extra av att vara ute & promenara. 
Aldrig skulle jag klara av att flyta härifrån.

Tog mig faktiskt och handlade idag så nu slipper jag åka iväg ikväll och ha en suckandes pojkvän utmed mig så skönt att behöva tänka på de.
Gumman sov till Konsum men som vanligt slår hon upp ögonen så fort vi kommit in i affären och är vaken hela vägen hem också.
Men la ner hon då vi kom hem och hon somnade och har sovit ett bra tag så nu ska jag snöra på henne lite kläder så vi kan he oss ut med vovvarna.
Sen ska jag fixa ihop en middag.
Kvällen lär väl spenderas i soffan plus måste skotta till sotaren som tydligen ska komma imorgon..,
Jävla skit, vet inte ens om vi har en Stege??
Ajjq de får Marcus fixa. ☺️

Nae nu måst vi klä oss så vovvarna får ut och göra sina behov.

Ha en fin tisdagas kväll.


Hej & hå

Skriver ett litet inlägg medan jag väntar på att mitt kaffe ska bli klart så jag vaknar till lite. 😊

Snön kom ju då verkligen igår svårt att riktigt förstå hur mycket de kommit tills man inser att jag byggt en stor snöhög ute på gården bara av att ha skottat 2 gånger så snö har vi då fått. ❄️
Väldigt mysigt fast jävligt tung snö som inte alls var lätt skottad. 
Sjävklart kom ju plogen kl 9 igår kväll och jag hade just duschat som vanligt så var bara att klä sig och he sig ut på ett pass till sen blev det ju inte liten plogkant heller men fick bort den också så nu har jag bara lite skottning av de som snöat inatt. 😜
Jag har ju tagit på mig skottningen av gården men Marcus har ju en traktor han kan låna så han får nog skotta någon gång med den. 

Är så mysigt med allt julpynt.!!! ☺️

Får se om man tar sig ut och handla idag med barnvagnen, är de oplogat på gångstigen kommer de vara omöjligt att ta sig fram så får se om vi får skjuta upp handlingen till ikväll då Marcus slutat jobba. 

Annars får vi va inne idag och fortsätta med tvätten plus lite städning men nu ska jag ta och dricka mitt kaffe & äta lite frukost.
Tösen sitter utmed & har fullt upp med att greppa efter lite leksaker. 😊

Hade fint.!


Äntligen måndag

Då var helgen förbi, otroligt skönt faktiskt så denna dag är mer än välkommen. 😊
Ute snöar det för fullt vilket gör att jag har lite skottning att ladda för senare. 
Men avvaktar nog tills plogen varit här, om den nu kommer idag vill säga.!!

Idag ska jag roa mig med att fortsätta julpynta och förhoppngsvis inte kasta nya strykjärnet i golvet. 
Ska även försöka få bort lite tvätt men de ska jag göra då gumman somnat.
Var typ omöjligt att göra något igår då hon inte ville sova, vad än man gjorde blev hon inte nöjd (då hon var övertrött) men hon somnade tillslut fast bara en kort stund.!!
Det är verkligen den lilla tösen som bestämmer just nu vad jag ska hinna med & inte. 😜

1 månad kvar till julafton är det idag  också och snart är vi inne på den mysigare månaden på hela året December... Mysigare lär det ju bli då vi nu har ett underbart barn som lär längta tills tomten kommer varje år då hon blivit lite äldre. 😄

Måst försöka komma igång med lite julbakande också men de får jag nog styra upp nästa vecka. 😊

Nae nu ska jag klä gumman som har pyjamasen på än sen ut med hundarna.

Ha en bra måndag.!





Segt

Denna dag har inget annat än varit fruktansvärt seg fast man hållit sig sysselsatt hela dagen med att julpynta i hemmet. Kan ju inte påstå att denna helg varit lika bra som de flesta helgerna varit men det är ju inte varje helg Marcus jobbar heller, tack och lov för det. 


Men jag fick då upp ganska mycket så nu har vi fått lite jul i huset på övervåningen iaf tänkte ta nedervåningen någon gång i veckan. 😊
Lyckades ju paja mitt strykjärn då de ville flyga ner i golvet då jag väl fick upp ett stryka gardiner il som jag hatar att göra. 
Men som tur var hade mamma ett över så nu har jag ett fungerande strykjärn igen men mitt il försvann så ides inte stryka färdigt alla gardinerna.
De får jag roa mig med någon annan dag.
Men mysigt i huset vart de om int annat plus att man får lite julkänslor. 🎅
Vi har som faktiskt bara roat oss med att julpynta hela dagen sen ikväll har tösen fått sig ett bad annars har vi som bara myst.
Då Marcus slutade kom han bara hem och åt sen drog han iväg för att skruva.
Nu är han och bastar på klubben i deras bil bastu som de kom på att bygga. 
Säkert jävligt mysigt och blev väldigt bra så måst prova den någon gång jag också. 😌
Jag däremot ligger i sängen och tänkte ta och sova snart då jag varit otroligt seg hela helgen. 
Gumman somnade vid 9 tiden och sover då än så förhoppngsvis kanske jag får mig lite sömn innan hon blir hungrig igen.

Ny vecka väntar runt hörnet och i veckan blir det att fara iväg till någon stad för att inhandla julklappar och säkert lite annat smått & gott sen är det mammaträff, BVC besök och på torsdag blir hjärtat 4 månader så man har mycket att se framemot ändå. 😉

 Nae ska göra som Lill hjärtat, sova så Godnatt.! 





Go kväll

Snart är denna dag förbi och kan ju inte säga att det känns som att de varit lördag precis då gubben somnat för länge sen då han steg upp kl 4 imorse. 
Han har tagit på sig att köra testbil i helgen så vi har inte träffats så mycket idag då jag spenderade kvällen hos mamma.
Känns som typ en vanlig vecko dag istället.
Men imorgon kanske vi hinner ha lite söndagsmys då han slutat.☺️

Mitt lilla hjärta somnade så fort jag la ner henne så jag och vovvarna sitter i soffan framför teven men jag ska nog gå och lägga mig snart också då jag blev väldigt trött helt plösligt. 

Har iaf spenderat denna dag med att kasta en massa skrot som bara legat i garaget på hög, en hög som bara blivit större & större så passade på när jag ändå hade bilen hemma.
Att få Marcus att följa med & kasta saker är typ omöjligt då han hatar det sen så glömmer man bort det de gånger man ska ut.
Men nu är det gjort iaf.
Sen har vi varit förbi syrran och hälsat på en stund och Tor är faktiskt väldigt go med Elisabeth, han sitter utmed och stryker henne på huvudet, dessa underbara Goa barn vad vore denna värld utan dom. 😊

Från det ena till det andra så valde vi att ha ett S istället för Z i gummans namn så nu heter hon Henny ( efter min farmor )  Elisabeth Touma då Marcus valde att byta efter namn från Lundberg till Touma.
Blev tjorvigt de där.😜

Idag har jag ju även sett att de flesta börjar julpynta, jag har faktiskt tagit upp julpyntet men jag hade tänkt vänta till nästa vecka med att börja pynta överallt men jag tror jag börjar imorgon istället kan ju inte vara sämre än alla andra då det ser så mysigt ut överallt. 🎄
Då har jag något roligt att roa mig med då tösen har sin eftermiddags tupplur.

Nae nu väntar sängen för mig också.

Godnatt på er!!






Här går det undan.!

Onsdag idag va? 
Hänger som vanligt inte riktigt med dessa veckor längre. 😊

Idag har jag varit och tagit cellprov vilket jag tycker är väldigt bra att man blir kallad till dock så måste man vänta på svaret i 10.veckor vilket jag kan tycka är lite länge om det nu skulle visa något.!
Gick då iaf fint och väldigt fort så inget att gruva sig för. 😊
Medan jag var där fick gumman vara med mamma, är verkligen så guldvärt att hon alltid ställer upp att passa henne då man ska iväg någerst. 
Än så länge är det ju bara korta stunder men det betyder ju mycket för de. 💕

Jag har verkligen blivit bortskämd med sömn denna vecka då jag och gumman vaknat drygt vid 12 tiden nästan varje dag, inte idag men resten av veckan & i lördags blev det sovmorgon till halv 1 fast då somnade tösen inte förrän kl 2. 
Så hon tog igen sig dagen efter vilket var väldigt härligt då jag var jävligt trött. 

Jag väntar bara på att det ska vända snart och det blir uppstigning kl 7 eller tidigare istället. Jag är väldigt bortskämd med sömn just nu. 

Annars har vi inte gjort allt för mycket denna vecka, tvättat och allt annat tråkiga sysslor man måste göra.
Har även börjar sparka med hundarna och de är så otroligt bra före så man glider fram med sparken. 
Mitt paket med reflexerna har också kommit så nu lär vi då verkligen synas på våra kvällsturer. 👍


Akilles verkar så nöjd med sitt halsband.! 

Idag kom även våran pellets som tur var då vi fick slut igår och vill gärna ha varmt i huset när det är så pass kallt ute. Så jag tog på mig att bära in den pallen själv så jag fick mig ett litet träningspass på de. 💪

Nu ska jag ta och göra nå mat. 

Hade fint.! 


Lördag

Hej & hå vilken dag. 
Har typ spenderat hela dagen med mamma och Tor då hon fick äran att vara barnvakt åt honom idag.
Vi har hunnit busa, tagit en promenad fram & åter till Konsum och sen bara myst på.
Marcus är i Brännberg och skruvar i Rubens bil & där har han varit hela dagen vet inte när han dyker upp men förmodligen sent.!
Dessa jävla bilar som ska bytas motor på & en annan massa skit....

Vi kom hem för en stund sen så passade på att skotta klart gården då gumman ändå var påkläd, hon satt då snällt i vagnen och tittade på. 😊
Snörde ihop lite pizzor idag till middag hos mami och de blev otroligt goda.
Ibland känner man sig sådär extra duktig på att göra mat. 👍


Jävligt snygga vart de också.!
Gjorde 4 olika sorter så nu har båda vi och mamma mat för ett tag framöver känns de som. 😜

Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på bb medan gumman kanske hade tänkt sova men jag tror hon är väldigt trött då hon inte sovit många timmar under dagen. 
Även skönt att hon äntligen blivit mindre snorig så slipper ta fram nässugen hela tiden. 

Nae nu ska jag ta och hämta lite godis och fortsätta njuta av lite Loka.
Ibland är det så otroligt gått att jag inte kan få nog av de. 

Ha en fortsatt fin lördagkväll. ♥️



Fredag

Har en tös utmed mig som ligger och tok sprattlar så sova är nog inget hon vill göra verkar det som fast jag tycker annat. 😜
Får nog lägga henne i sin säng så kanske hon somnar, har hon i liggdelen just nu så jag har henne nära mig.

Idag har vi varit ut en sväng på samhället & lunchat med mamma vilket känns som vi alltid gör men samtidigt är det skönt att slippa tänka på vad man ska koka ihop till lunch.
Efter det drog jag iväg med djuren på 1 timmes promenad.
Medan vi var ute så snöade det lite men nu vräker de ju ner så till veckan kanske jag får he upp julpyntet nu när det är vitt ute igen. 😊
Får nog även ladda upp för att skotta gården imorgon också. 

Marcus är och skruvar så jag och min skatt har haft fredagsmys för oss själva men Marcus borde väl inte vara allt för långt borta så vi kanske hinner se de nya avsnittet av Gotham som vi börjat följa.
En jävligt bra serie om man gillar Batman. 👍

Nae nu ska jag se om jag får gumman att sova för nu börjar hon bli övertrött.

Ha en fin kväll.! 


Torsdag

Suck & pust.!
Hundarna sover, gumman ligger i gymmet och försöker äta upp en apa. 🐒 och jag sitter utmed & känner mig något trött. 
Idag drog vi oss ut på en promenad och sjävklart hinner min mobil dö innan man hunnit hem. jag vill ju gärna veta hur många km man gått.
Men vi var då ute i 1 1/2 timma åtminstone. ☺️
Är skönt att man kommit igång och he sig ut och gå, vilket är behövligt för oss alla. 
Men när jag slutat amma blir det hårdkörning med detox som start så man kanske får tillbaka sin kropp man en gång hade någon gång. 💪

Beställde hem lite reflexer till vovvarna igår så man kan he sig ut på längre promenader på kvällarna också så man känner sig lite säkrare, för synas lär vi ju då göra. 😜
Hoppas de kommer nästa vecka.

Igår gjorde vi inte allt för mycket, var ju mammaträff men det kom jag sjävklart inte ihåg. Var i min egen lilla värld men förhoppningsvis ska jag komma ihåg den till nästa vecka.
Är ju alltid trevligt att träffa andra mammor & deras barn. 
Så blev en hemma dag istället med Lill gumman.
Försökte kolla efter lite julklappar också då det nu börjar bli en hel del barn i våra familjer vilket är riktigt roligt förstås, måst försöka komma igång med den shoppingen ganska snart känns det som då det snart är enbart en månad bort. ☺️

Nu tänkte jag ta och hänga lite tvätt och sen göra mig en kopp kaffe medan gumman är på ett strålande humör.
Sen lär det väl inte vara allt för långt bort tills gubben slutar.
Idag är det han som får bestämma middag så ska bli spännande att se vad han hittar på för något. 😜

Nae kaffesuget börjar bli extremt så bäst att gå iväg & brygga sig en kopp. ☕️

Hade fint 


Tisdag

Vi börjar väl med att helgen har varit väldigt trevlig, go mat, spelkväll och en massa skratt med fina vänner. 😊
Vi hann med en sväng till missen i söndags & när vi kom tillbaka blev det Bingolotto hos Ruben & Linnea. Jag var den ända som vann storvinsten på 100kr. 😜
Även Marcus första farsdag i söndags så han fick sig lite tårta men ingen present.
Men hade tänkt fixa något till senare. 😊

Igår hade jag och gumman en inne dag då det kändes så grått & trist ute så jag passade på att tvätta och stöka på medan tösen tog sig en tupplur.
Kändes inte alls roligt att ta en promenad heller då det är väldigt halt ute.
Vi tog oss en kortare promenad på eftermiddag men isit var det så jag och hundarna gled som bara runt kändes de som.
Tur man har barnvagnen som stöd nu då det är så äckligt halt ute. 

Idag har vi däremot tagit oss ut på en långpromenad då ändå solen var framme bara passa på att he sig ut då den försvinner lika fort som den kommit fram.

Hade tänkt ta fram julpyntet i veckan men när det inte är mycket snö ute alls kändes det inte som någon ide.
Är ju mycket mysigare med julpynt då det är vitt ute inte nu då asfalten & gräsmattan syns så får försöka hålla mig ett tag till tills julpyntet åker fram. 😢
Snön får ju mer än gärna komma snart så man slipper detta eviga mörkret & vidriga halkan....

Nu hade jag tänkt ta tag i att bada Aragon då de var ett tag sen sist. 
Ska nog göra ett försök att bada Akilles också. 
Sen är det väl dax att försöka snöra ihop någon sorts middag. 

Hade fint.! 




Lördag

Vore skönt om det kunde sluta vara fullmåne så jag kan sova om nätterna.!!!
Har vaknat till och från, drömt jävligt konstiga drömmar.
Gumman har då sovit bra inatt som tur är då hon åkt på en liten förkylning.
Men humöret hållet hon uppe ändå vilket är skönt.
Känns som jag också håller på att åka på denna eländiga förkylning som det flesta verkar ha. 

Igår blev det lunch med mamma på tant Sveas sen tog vi oss äntligen ut på en liten promenad blev ingen i torsdags då gumman inte alls var så kry så vi stannade inne vilket gjorde att jag städade övervåningen. 😊
Prövade att ha ute vagnen igår då vi kom tillbaka från prommisen och hon sov faktiskt i en timme ungefär. 
Sen mot kvällen dök våra vänner upp en stund. 

Jag hade faktiskt tänkt dra mig ut på en promenad snart. Är ju inte så kallt plus att jag inte motionerat tillräckligt denna vecka känner jag så ut med gumman & vovvarna medan Marcus ligger hemma i sängen och latar sig 😜
Men det måste han ju få vara någon gång.!

Sen får man väl se vad resten av denna lördag har att erbjuda, skönt att vi även kommer att ha gubben hemma ikväll också. ☺️

Nae nu ska jag klä ungen så vi tar oss ut någon gång. 

Ha en fin lördag.!




Solen skiner. 🌞

Inatt har jag och Lilltösen fått sova som vanligt vilket var otroligt skönt.
Vet inte om tösen håller på att bli förkyld eller om hon bara är väldigt snorig.
Direkt efter jag tömt är det fullt i hennes lill näsa en kort stund efter igen.
Hon är då på bra humör och sig själv så  håller tummarna att hon slipper bli sjuk.
Lill gumman, låter så jobbigt då man hör henne andas. 😥

Det händer så mycket då hon blivit 1 månad äldre, då hon nu börjat greppa efter saker allt plus skrik/pratar med allt så mamman blir döv.
Är så otroligt sött då hon sätter igång. 
Just nu har hon pratstund med blomman.😃
Det går som inte beskriva hur otroligt glad man blir då man ser hur hon utvecklas sen blir det ju lättare att roa henne då allt är väldigt spännande. 


Denna text gör mig gråtfärdig då man inser hur fort det verkligen går så jag tar verkligen vara på all denna tid att mysa med henne. ❤️

Nu ska jag mata gumman och sen klä oss för en promenad med vovvarna.
Lär bli en väldigt uppfriskande prommis då det är -12 ute men jag får klä mig och gumman har ju fårullen och åkpåsen så hon har det varmt & skönt i vagnen. 
Kan ju hoppas att solen värmer mig lite iaf. 😜

Efter prommisen blir det nog lite tvätt & städning.
Akilles löser jävligt mycket hår så man får dra fram dammsugaren väldigt ofta.
Tror han ska få sig ett bad idag också då det förhoppningsvis är lättare att bada han i badkaret än i duschen.
Jag ska ta på mig den utmaningen iaf så får vi se om badkaret är helt efter de. 

Ha en fin torsdag.!



Onsdag

Jag vet inte riktigt vad det är med jag och onsdagar men jag är oftast på ett strålande humör just dessa dagar. 😄

Jag och gumman har sovit oroligt inatt funderar på om det varit fullmåne för jag brukar sova riktigt dåligt just då. 
Tänkte inte på det igår men såg däremot idag att månen lös på för fullt. 
Får hoppas på en natt med mer sömn denna natten fast det är fullmåne. 🌕
Lill hjärtat har då somnat för en stund sen då hon inte sovit mycket under dagen idag heller.
Hon sov fram och tillbaka till granudden men inget mer.
Trodde hon skulle somna i vagnen då jag var ut med vovvarna men icket hon ville inte somna.
Men nu sover hon ju då. 😊

Vi var ju som sakt en sväng till granudden idag och det är så otroligt mysigt där så måste försöka åka dit oftare.
Men att gå in i huset och inte mötas av en kram av mormor är lika jobbigt varje gång man är dit, det blev så otroligt tomt där utan henne. 
Sen saknar man ju henne extra mycket. 💕


Tog med mig bärselen istället för barnvagnen så vi gick ner en sväng till sjön lite lättare att bära på henne än att måsta dra en vagn. 
En mysig dag har de varit.
Nu väntar jag på att middagen ska bli klar.! 

Nu måste jag kolla riset.
Hade fint.! 💋


Tisdag

Redan är vi inne i november månad och den har börjat helt okej faktiskt. 😊
Helgen har varit bra och som vanligt rusat iväg men vi fick som en extra lång helg då Marcus tog sig en extra ledig dag & var hemma med oss igår. 
Så vi var mest inne hela dagen och såg på så mycket bättre, helt klart en extra mysig måndag. 

Gumman tog ju sina första sprutor i fredags och fy fan vad de tog ont i mamma hjärtat då hon fick sprutorna. 
Trodde hon skulle få en bara men icket de var 2st så blev extra jobbigt. Var en himla tur jag tog med mamma för jag hade aldrig klarat av att hålla i henne mot hennes vilja då jag vet att det är väldigt obehagligt med sprutor Jag blev tvungen att kolla bort istället. Känslig som jag är var jag väldigt nära på att börja gråta också för lilla gumman är inte ledsen ofta och när hon väl är det så blir det extra jobbigt vill ju verkligen inte att hon ska ha ont. 
Men som tur var blev hon på bra humör kort efter plus att hon klarade sig från febern vilket var väldigt skönt. 😊

Idag har vi inte gjort allt för mycket, varit en sväng på samhället med mormorn sen la jag henne i vagnen och for ut med vovvarna en sväng så hon skulle somna då hon inte sovit mycket alls idag.
Hon somnade då ganska fort och sover faktisk än. Men måste nog väcka henne snart så hon sover inatt också. 😊

Imorgon blir det en sväng till granudden så måst plocka bort lite bebiskläder som tösen inte längre kan ha att ta med så vi får lite mer plats i förrådet då vi svämmar över av barnkläder. 😜
Fyndade lite vinter & vår kläder till henne idag också som knappt såg använt ut på rödakorset. 
Tror jag ska ta med mig barnvagnen och ta en liten promenad där också för det är faktiskt otroligt mysigt i granudden/pjesker.
Ska även försöka gräva fram sparklådan som finns någonstans i ladugården så vi kan ta sparkturer med vovvarna i vinter. 

Nu vakna gumman. 😊

Ha en fin kväll.!

Lördag

Tjohej, ligger i soffan och ser på lite teve medan lilla gumman sover så sött. 💕
Känns som man haft fullt upp idag så dagen har gått väldigt fort men så fort de blev kväll har tiden gått väldigt sakta.

Många är ute på galej och har spökat ut sig & Marcus är en av dom.! Vet dock inte hur hans utstyrsel såg ut då jag inte hann se innan han drog men den blev säkert bra.
Är faktiskt ganska roligt att se alla bilder på de som glätt ut sig och visa är ju mer äckliga än andra så får se om man lyckas somna ikväll. Helt oroligt vad smink kan göra & vad påhittiga många är.

Det ända jag har försökt att spöka ut är dessa som blev kvällens efterrätt. ☺️


Blev faktiskt ganska nöjd med både utseendet och smak för goda var det faktiskt. 👍 
De blev då godkända av de andra också så måste ju ha lyckats.

Jag och gumman har annars spenderat delar av denna kväll hos mamma men tillslut blev hon för trött så vi traskade den "långa" vägen hem i snöstormen. 😜
Som det ser ut nu har jag skottning att se framemot imorgon. 

Nu ska jag ta och snabbt kvällskissa vovvarna sen blir det att glo på de avsnitt jag missat av bb så länge jag orkar hålla mig vaken. 

Ha en fortsatt fin allhelgona. 🎃👻



RSS 2.0