Snaart.. :D

Imorrn blir det ett nytt år, har längtat väldigt mycket till de. En ny start på ens liv blir det och jag hoppas detta år blir ett super år. Orkar inte med mer skit nu..
Igår steg man upp tidigt och for iväg till kalix för begravning. :( Som även hon gick bort i cancer.
Sen så gjorde jag inte så mycket mer igår.

Idag har jag kört bil ungefär hela dagen.. Känns underbart att man lärt sig köra. Körde min brors bil som är väldigt kul att köra. For runt samhället och kollade runt. Första gången jag gör det när det är så sjukt mycket folk i farten men de gick super bra.. :) nöjde över mig själv.



Nyår blir att fira här hemma med min underbara familj och kille <3. Ska bli så skönt. Goo mat mycke drickandes och en massa spelande kommer det bli. Sen efter 12 kanske det blir lappis, får se.. 
Ska jobba en stund imorn med. Lite extra pengar är alltid bra.
Nae nu ska jag gå och lägga mig i sängen och försöka sova. Skit trötttt.




Löööördag..

Sitter hos min broder och väntar på lite mat från afrodit. ;) helt okej kväll igår med en bra fylla och härliga pratstunder. Men blev som vanligt en tidig kväll. Var väldigt mycke folk ute med. Men de va kul. Fick i mig en drink iaf. Första gången på länge de åkte upp när man kom hem. Var nog lika bra det. :P

Ikväll blir det att mysa med älskling till en massa filmer och några kalla öl och en stor påse godis :) Nu när bakis magen är okej.  Funderar på att basta med. 

Skönt att man har 2 veckor kvar av sitt lov med. Så jag ska ta tag i teorin och försöka ta körkortet någon gång. :) Nu när man lärt sig att köra bil.

Nae nu ska jag dra och vara socil med min bror Tommy.. Sen blir det mys med familjen ett tag sen hem och mysa med hjärtat :D En underbar lördag helt enkelt. ;)

Hade :)

Shiiit

Va duktig jag är som skriver i bloggen nästan varje dag :P
Ett stort plus till mig.. ;)
Nu blir det duschen med hjärtat sen hitta nå kläder till ikväll.. Sen smink och hår ska fixas sen ett gott glas vin och lite julmat. Sen bär de av till Sara, sen får man se vad som händer.. Lappis blir det nog :)
Puss <3


Juldagen.. :)

Julafton igår var helt okej. Men självklart saknades pappa. Kändes väldigt tomt utan han. Blev jobbigt när mormor skulle sitta och säga det att han saknades. Blev bara jobbigare då. Sen så har vi slutat med julklappar men jag har iaf fått 2st av gull Annica och älskling så jag är nöjd med de. Fick köra bil en hel del igår och det känns som jag redan har körkortet för det gick skit bra. Tycker det är skit kul att köra. Har väl fått de från pappa för han älskade att köra bil. Innan vi for iväg till Luleå så for vi då till pappas grav och tände ljus.. Saknar HAN så mycket. Har inte varit dära på ett bra tag sen igår då. Va skönt att fara dit och säga God jul.


Älskar dig pappa <3

Ikväll ska jag dricka bort de onda jag har i mig och försöka ha KUL..
Blir att vara hos Sara, kommer bli trevligt :) Sen kommer ju mina syskon också vara ute ikväll :D kommer bli sjukt mycke folk ikväll.
Kanske skulle man ha dragit ut imorn med. Får se hur bakis man blir haha.. :)
Nae ikväll är det min kväll och kul ska jag ha :D


Förlåt haha :D

Snart är då gubben hära vi ska mysa har saknat han väldigt mycket.
Varit utan han i 2 dagar.. De är jobbigt..:P
Plus att vi varit tsm i 7 månader idag :D
Fler ska de bli <3
Älskar dig hjärtat <3



Julen är snart hära..

Jag längtar inte dit. Igår bröt jag ihop och börja tänka tillbaka. En jul utan sin pappa är inte en jul, så är det bara. Kommer aldrig att vara det heller.

Trööttt måndag :P

Är skit trött blev inte mycket sömn inatt ligger mest och vänder på mig. Sen så fick jag ett sms från hjärtat vid 3 tiden så ringde och prata med han en stund. Vaknade av att de var kallt i rummet som vanligt. Ligger jämt och sover med filt och täcke för att jag är så jävulst frusen om fötterna. Så inatt snörde jag på mig marcus täcke med så jag blev lite varm iaf.

Jag och syrran har då startat igång med lite bakning. Är ju ett måste innan jul. Så ska gå och fixa lite snart.
Väntar på att gubben ska komma hit så man hinner träffa han en stund innan jag ska iväg och jobba kväll på konsum. Hoppas de är ganska lugnt ikväll. Ska jobba kväll till onsdag så man får sig lite pengar. :) Känns skönt att jobba lite ändå.. Får ju sova ut om dagarna och 3 timmar är inte mycket och går fort när man sitter i kassan..
Nae nu ska jag gå och göra mina ciggarer eller hur de stavas. :P

Hade bäst


Mys söndag. :)

Igår var vi då i Boden och kollade på valparna som var hur söta som hellst.. Sötaste valparna man sätt på länge. Ser ut som små grisar. Helt underbara. Min och Marcus valp som då ska heta Akilles är så underbart fin.. :) Han kommer bli en riktigt fin bullis när han bli äldre. Nu är det bara att hålla ut tills vi ska hämta han. :)

Lite bilder <3

 
En del av valparna.

 
 Akilles <3


Mina underbara älsklingar <3

Idag vakna man vid halv 2 var helt död. Jag och Marcus <3 hämtade mamma och syrran halv 3 inatt. Var väldigt trött då. Men skönt att sova ut ett tag.
Ikväll blir det att mysa för sig själv för gubben for till Missen för ett tag sen för att han ska jobba imorn.
Jobbigt att sova utan han.
Imorrn blir det bakning med syrran. :D Sen ska jag hinna med att fika med Annica och försöka hitta en julklapp till hon med. Var ont om sånt i Boden.
Ska dra mig till teven och se lite julfilmer om man nu hittar dom.
Älskar marcus och familjen mest <3

 7 månader snart, älskar dig hjärtat <3 


:)

Ska ta på mig min lila mjukisdress och dra å sola :D

Vill bli brun :D


Fredag

Då var det fredag igen då, vecka gick ändå ganska snabbt ändå.. :P Imorrn drar jag, älsk och hans mammi och kollar på våran bullis i Boden. Sen blir det hem och ta de lugnt. Hoppas man får pengar idag så man kan äta lite thai mat imorrn :D For på skolan idag och gjorde bort de sista proven i samhällsen så nu är det bara en uppgift kvar. :)


Figo gubben på våran holme <3

Tack och lov att det inte är kallt idag så man kan gå ut med hundarna utan att klä sig som en björn.
Gud vad min blogg är intressant. :P (eller så inte)
Nae nu ska jag gå och göra något annt :)
Byebye <3


Jag är nöjd :D

För att jag gör bort mina rester som jag har kvar. Känns skönt att få bort det mesta så man blir klar med skolan någon gång.. Snart har man borta alla rester från samhällsen.. Fick veta idag att jag klarade provet som jag gjorde i fredags och jag fick vg på en uppgift om reklam. Så nu idag skickade jag in en till uppgift. Nu är det inte mycket kvar. SÅ jävla sköööönt :D Fast då har man ju mer rester men de ska jag med ta och göra bort.



Gud vad denna vecka går segt, jag har torsdag idag. Men jag ska inte klaga har inte varit i skolan något i veckan. Men på fredag ska jag dit och skriva prov. Vet inte hur jag ska ta mig upp men.
Jag längtar väldigt mycke till helgen vill träffa min och gubbens lillagris <3.. Sen den dagen vi börjar om skolan igen blir det att hämta hem han :D... ÅÅÅ vad jag längtar.

Känner mig duktig som skrivit här varje dag i veckan :P
Får något sug ibland helt enkelt.

Nae nu ska jag ta och lägga mig i soffan och mysa med hjärat sen ta tag i mer skola :P
Hade bäst



:@

Tur man har en blogg där man kan lätta på sitt hjärta.

Igår fick man ju se en ganska rolig sak. Hur i helvete kan man vara så jävla omogen? Blir bara så jävla arg..
Personen borde ha växt upp vid det hära laget. Får så sinne för att de tror att det är coolt och sitta och skriva som de gjorde. Är så jävla less att se dig eller höra dit namn.
Sluta lägga er i andras liv och sköt erat eget istället.

Så nu är jag nöjd...


Måndag

Här har man ju inte skrivit på ett tag, dålig stil. Nae men jag har tänkt göra det flera gånger men har som aldrig blivit av ändå.
Ajja praktiken är då klar nu aif. Ska dit någon dag i veckan för att ta igen fredag. Tänkte vara duktig och ta igen någong gång för att man varit borta.
Nog om det.

Förra helgen blev det då Kalix och ikea. Kändes både jobbigt och bra för att pappa föddes i Kalix och har bott där stor del under hans ungdom. Sen så prata vi en hel del om pappas bortgång och så var både skönt att prata ut om det och jobbigt på ett annat sätt. Kom upp så mycke minnen när man väl satt där hos syrran.
Jag har fortfarande inte accpeterat att pappa är borta, vill inte göra de heller.
Nu i helgen fick jag nå depp ryck och blev både arg och ledsen på samma gång. Börja tänka på pappa och vill bara gå tillbaka till den tid han levde och var frisk. Saknar han varje dag och tänker på han hela tiden. Men jag förstår inte fortfarande att han är borta. Klarar inte av att fara på hans grav heller för det är då jag förstår att han verkligen är borta. Allt detta gör mig så jävla arg.
Plus jag har kommit på att jag druckit varje helg i 2 månader ungefär. Det va de jag inte skulle göra, dränka sorgen i alkohol. Men tydligen är det de jag gör utan att jag själv har tänkt på det. Hatar mig själv för det. Så i helgen åkte jag bil med gubben för han körde åt Daniel. Drack bara lite vin.. Ska inte dricka något nu tills dagen efter jul. Så en lugn och skön helg vart det.

Nästa helg blir det att fara och kolla på min och marcus bullis. Kommer bli så skönt att få en liten valp som gör en glad varje dag. Älskar den rasen väldigt mycket. Så varje gång man vaknar har man en bullis i sängen. :D  Svante och Figo gör mig såklart glad med och får mig lugn. De tröstar en när man gråter för det vet att de är något fel. Mina gullhundar.
 Man kan ju inte göra annat än att skratta åt Figo heller för han ser inte alls smart ut. Men jag älskar mina lurviga gubbar. Längat efter Akilles som han ska heta, ska bli så kul att träffa han i helgen :D

Detta år har varit bra men även riktigt helvete.
Fick veta att pappa hade cancer
Jag fick se min pappas sista andetag.
Pappas begravning.
Fick veta att min älskade farbrors fru hade fått tillbaka sin cancer.
Fick veta förra måndagen att hon skulle inte klara sig.
I tordag gick hon bort.
Begravning för hon snart.
Första jul och nyår utan pappa.

2009 är ett år man aldrig kommer att glömma..
Ett år som förändrat mitt och min familjs liv föralltid.
Ett år som har förstört mig väldigt mycket.
Saknar min älskade Pappa och min farbrors fru väldigt mycket.
Varför ska 2st helt underbara personer få denna jävla hemska sjukdom.
och sedan gå bort.

Älskar er och saknar er enormt mycket!

2010
Nytt år och nya tag
Jag och Marcus gubben hämtar våran lilla Akilles.<3
Blir klar med skolan.
TAR STUDENTEN
Reser med mina vänner och familj.
1 år med hjärtat. <3
Detta år ska bli ett bra år och jag hoppas då inte någon nära mig och min familj går bort.

Älskar min älskade MARCUS <3 utan dig och dina ord skulle jag inte klara det hära.

Jag har 2st underbara vänner som står mig nära och som jag kan lite på.
Älskar er och tackar er för att ni hjälper mig på traven.
Ni vet vilka ni är <3
Guldvärda ;)

Lillgrisen <3





RSS 2.0