Borta bra men hemma bäst.

Turkiet resan var toppen och jag och mamma kände oss vädligt nöjda. Allt var som vi hade tänkt oss att de skulle vara. Det var varmt och skönt och att bada i havet varje dag var toppen plus värmen..
Sen fick man ju bara gå och hämta vin, öl, mat och dricka hur mycket man ville :D
Maten dära var även väldigt gott och en massa nya efterrätter varje dag :P Plus en massa frukt med som var super goa.. :) Men man blev lite less att bara äta kyckling i slutet men det gick bra de med.. Det enda negativa var väl att kaffet och mjöken smakade skit så man njuter verkligen mer när man dricker kaffe nu :P
Flygningen dit och hem gick väldigt bra var bara nervös i starten men annars var det ingen fara..

Nästa gång ska marcus med var det som var skit jobbigt att vara utan han, hade nog gått bättre om man fick prata med han i telefon varje dag me det var ju så jävla dyrt så ringde en gång och smsade lite.. :) Men nu är man hemma och det är super skönt att få börja om på sitt vanliga liv igen :D...
Köpte som inget dära heller bara en LV börs och en mysig tröja plus en jäger till Marcus :D..

Det värsta är väl att man åkt på en förkylning och de suger skulle jobba idag men jag kände att jag inte vill smitta ner alla andra plus att ta en vilo dag för sig själv och bara äta alvedon :P För imorrn ska jag jobba iaf..
Man måst ju få in lite pengar denna månad iaf :)...

Kan säga att de är väldigt skönt att vara hemma och bara invänta vintern :D Plus att solen har ju som även tittat fram hära hemma med så kanske man får lite sol och kanske lite värme innan allt blir vitt och kallt... :P

Bilder från Turkiet kommer nog upp lite senare för mamma har alla bilder hemma hos sig :P

Nae ska göra mig lite mat sen måste jag iväg och handla lite på lilla ica så man klarar denna dag :)..
Ska även kolla runt lite på höst och jul gardiner :P
Nae hade så bra. :)





Nervös, Glad, överlycklig, mera nervös och väldigt nyfiken :D

Så känner jag mig just nu för om någon timme så åker jag och mamma till Luleå och sedan kl 16:25 vidare till Turkiet.. Första gången jag far utomlands och andra gången jag flyger :D Är väl flyget jag är lite nervös över men som tur var har man underbara personer runt om en som gör mig lugn :).. Blir väl att ta ett vinglas eller 2 medans man väntar på flyget... :P Sen har jag ju köpt nå åksjuk tabletter som man ska bli lite trött av så passar perfekt bara dem funkar dåå.. :D

Gårdagen var då underbar jobbade  till 15:00 och jag tycker verkligen om dem jag jobbar med jag fick en kram av de som jobbade då och lite lugnande prat så är inte lika nervös som innan..:)
Sen på kvällen kom mina underbara vänner med min födelsedagspresent :) Och jag bara älskar den, fick 6st stora & fina vinglas och sen 3st vinflaskor :) ÄLSKAR ER <3
Kommer sakna mina flickor väldigt mycket under denna vecka :)

Sen så kommer jag ju helt klart sakna min UNDERBARA ÄLSKLING MARCUS <3.
Kommer sakna mina gubbar som faaan men det ska nog gå bra, en vecka går ju ganska så fort. :)

Ska bli skönt att lämna det  regniga vädret och komma  till solen (hoppas jag då på).. :P

Nae nu ska jag gå ut med mina älsklingar sen vidare till Marcus och pussa å krama han sen åker vi :D

Hoppas ni kommer få det underbart hära hemma för jag och mamma ska ha det underbart i Belek :D

Puss från mig så länge.. :D


Snart såå :D

Imorrn är det en vecka kvar tills jag och mamma far iväg till Turkiet och är där 1 vecka, ska bli sååå skönt och vi kommer att bo på ett väldigt fint hotell i belek och såklart tog vi ju allinclusive så denna resa kommer nog bli skit bra :D  Första gången jag far utomlands med och det blir andra gången jag flyger men det kommer nog gå fint :)... Men jag börjar ändå bli lite nervös men lär väl va skit nervös nästa vecka.. :P

                                                                                 Bild lånad från google..

Det bästa är ju att havet ligger bara några få steg från hotellet plus att vi tog ett rum med balkong så vi får havsutsikt :D.
Bara hoppas på toppen väder med för hära hemma är ju vädret inte precis på topp.. :P

Annars då blir att fara till Luleå imorrn med mamma för en lite shopping tur så ska köpa saker som kan behövas och nå ny bikinis plus lite sommarkläder om det finns kvar :D..
Sen ska jag köpa lite saker till lägenheten om jag hittar något då.. :)

Var till Deppis igår för att fira Stina, var trevligt med lite prat och smörgåstårta :D

Nae nu ska jag kolla runt om jag hittar nå snygga gardiner..

Hade




September månad..

Hösten närmar sig och det är lite små mysigt :)

Annars är denna månad bara jävligt jobbig.. Allt kommer tillbaka, känns som man går igenom samma sak gång på gång och så kommer det vara i alla dessa år.. Snart är det 2år sen och den dagen närmar sig.
 Jag gruvar mig och mår bara jävligt dåligt..

Ska bli skönt att få komma iväg till Turkiet och bara få vara med mamma, bara få försöka njuta och må och låta tankarna gå till något annat..

Saknaden efter dig blir bara jobbigare för varje år som går och kommer..

Annars så har jag beställt hem hallmöbler från jotex för de hade något erbjudande och då passade jag på och det blev skit billigt :D Får bara hoppas att det kommer att passa in i våran hall då..
Sen ska jag klippa mig den 12sep var på tiden börjar få väldigt långt hår och slitet såklart... Så passar perfekt innan man far iväg till utlandet.. Som för övrigt är 2 veckor bort :P..

Skulle jobba från 10-13 idag men när jag kom på jobbet så blev allt ändrat och ska jobba från 15-18 ist :D En ganska ovanlig tid men det var kris och såklart man ställer upp och jobbar då :) Plus då får jag ju mina timmar ändå idag så blir bra :)

hade.


RSS 2.0