"Semester"

Ja nu har man varit ledig sen kl 17:00 i söndags känns väldigt skönt att få vila upp sig och försöka släppa jobbet.. Man gör som inte det när man bara är ledig en dag man hinner tänka en jävla massa.. Men nu är det inte mycket tankar och tid som går till jobbet :P

Snart bär det av på en liten husvagnstrippp.. :D Tidigt på fredag drar vi med våra husvagnar neråt. Hundarna ska vi lämna i missen kändes bäst det eftersom det kanske inte är så kul att sitta i en bil hela tiden och man vet ju aldrig hur varrmt det är dära så bäst de får vara där det får springa av sig och leka med en massa andra hundar. Då har man trötta hundar när man kommer hem :)

Måste hinna fixa en massa saker idag ska tvätta lite kläder, skriva några listor vad som ska med, fara på arbf och fixa in mig dära igen så det är gjort och sen hämta ut mitt körkort :D.. Sen blir det tjejkväll med mamma och syster :).

Jag och mamma ska boka en resa antingen 14 eller den 18e september till Turkiet så änligen får vi fara iväg på en resa som vi planerat länge :).. Kommer nog bli bra..

Nae nu ska jag fara och hoppa på marcus :D

Hade


Helg..

Fick mig en lång helg denna vecka slutade kl 12 igår och ledig idag och hela helgen då :D Känns ganska skönt så man får vila upp sig lite in för den sista jobbar veckan.. Men då jobbar jag ju nästa helg så kommer vara trött men ska nog gå bra :) Är lite mer stress om helger för man är bara 3st men det funkar iaf..

Ja i helgen blir det då Umeå och dricka lite eller mycket få se :D.. Far idag så fort systeryster är klar och man vet aldrig när de är... Menmen denna helg kommer nog bli trevlig och att solen är framme. Pratde med mamma för ett tag sen och då spöregnade det så får se :S Hoppas på gooo väder iaf...

Antingen blir det väl Nolia eller stan imorrn får se.. Måste hitta nå födelsedagspresent till Annica eftersom hon fyllt år och kanske lite mer saker till hennes lilla Samuel.. :)..

Annars går det bra med min shake diet börjar tappa hungerkänslan som man hade första dagen man shakade men det går ju bättre och bättre för varje dag så känns toppen... Var ut med Sara och Stina på en långpromenad igår så.. Ska väl ut med mammas hundar på en liten promenad sen innan vi far..

Suger att inte gubben kunde följa med men han kanske skulle dyka upp imorgon en snabbis :D HOPPPAS kommer bli tomt utan han för att han även är en del av familjen.. :D menmen man får räkna med detta eftersom man har hundar.. :)

Nae nu ska jag ta en shake och lite kaffe på det och hoppas på att få fara snart :D
Hoppas ni får en trevlig helg för det ska jag ha.. :P
Hade bra så länge..


Måndag..

Ja då var det måndag igen och en ny månad och snart är sommarn slut..:(

Jag jobbar då i 2 veckor till och sen är jag ledig och ska hitta på något väldigt kul.. Blir nog en liten husvagns semester. :D Sen blir det nog att resa med mamma någon vecka i agusti eller september... :P Blir nog bra..
Skönt att älskling har semester med så man får hitta på något roligt med han innan sommarn är slut.. Sen ska ju hundarna också få följa med så blir en liten "familje resa" . 
Frans och Matilda ska också med så kommer nog bli toppen.. Men kommer sakna Stina och Sara såklart... :D

Annars då jo jag jobbar kväll idag och dag resten av veckan till torsdag så blir en lång helg som kommer spenderas i Umeå för Tommy fyller 30 så kommer nog bli toppen. Får hoppas jag får träffa mina syskon från Kalix med var som ett tag sen sist jag såg dem...
Får hoppas att vi hittar någon som kan ta hundarna så gubben också kan följa med :)

Helgen har varit lugn fredagen spenderades med matte,danni,johnny, Ida och Marcus blev middag på kåtan och sen fick jag träffa lilla söta Otilia :D... Så blev en väldigt trevlig fredag. :)
 
Lördag for jag och mamma en sväng till pite och kollade runt hittade en klänning för 49kr så den fick följa med hem.. Vart en billig resa med andra ord... Men hade för övrigt ont i ryggen och magen så är inte så kul att springa runt så mycket... :D
Sen på kvällen iaf så grillade jag och mamma och drack lite Vin och pratade på så det var mysigt.. Gubben och de andra for till Lycksele, hade gärna följt med stannade hellre hemma med hundarna dels för att Akilles hade gjort illa sig i fredags och hade lite ont i svansen och man är inte precis van med att han är lugn och bara ligger ner och har ont.. Så vi blev lite oroliga men som tur var gick det över och lördags kväll var han i full gång igen :D...

Söndag blev lite pizza och sen bio i skellefteå måste säga att filmen var väldigt bra och man skrattade som faan :D hehe älskar såna filmer..
Sen hem och sova och nu är det måndag och nya tag...

Startade idag med min lilla shakediet eller vad man ska kalla det. Funkar bra än så länge och ska snart ut med hundarna och sen ta min lunchshake.. Så får se hur detta ska gå men jag ska inte ge upp i första taget har som lagt upp en liten plan.. Bra man har hundar så man får lite motion och motivation till att röra på sig lite extra :D...

Nae nu ska jag sluta blev lite mycket hehe... :P
Hade bra..

RSS 2.0