Söndag

Då var snart denna helgen över och även min påskledighet så blir verkligen att ta vara på idag och imorgon då även mina bröder åker hem snart. Tiden går för fort och man hinner inte riktigt med.
Men skönt att få vara ledig imorgon också. :)

Igår for vi till mormor och satt ute på holmen å bara mådde. Anton och Marcus var ute och körde med våra snuttar å de såg då roade ut medan vi andra låg och solade. Efter vi varit ett tag ute på isen så vart de palt hos mormor. :)
När vi kom hem tog vi våra hundar ut på en promenad på Arvidsjaursjön, vädret var såklart på topp hela dagen och jag har fått lite färg i ansiktet. :)
Dagen slutade med hockey hos mamma och sen for jag och gubben hem för en lugn å härlig hemmakväll med lite film. :)

En helt perfekt lördag.

Ligger just nu i sängen men ska nog försöka ta mig upp och göra mig nå kaffe, gå ut med vovvarna och sen göra mig en god frukost. Marcus har redan dragit ut för att köra skoter.

Denna dagen kommer nog bli riktigt fin :)

Hade


Njuter

Jag verkligen njuter av livet just nu och allt som har med det att göra. :)
Djuren är friska, mina bröder är här, när som hellst blir jag moster, fått mysa med Leia varje dag och sen bor jag ju med en helt underbar pojkvän. :)

Vart ju jobb 7-14 idag och det var verkligen inte livat på samhället kl halv 7 imorse men de var faktiskt skönt med en lugn å härlig promenad till jobbet då det inte var någon trafik alls. Dagen har gått bra och vi gjorde en liten påsk lunch med sill & ägg. :) Efter jag slutade vart de en härlig och varm promenad hem till mina gubbar. Marcus hade inte ens kommit hem då jag vaknade imorse så var lite extra trevligt att träffa han.

Ska hoppa i duschen och sen ska vi bege oss till mamma för lite grillat å mys med familjen :D
Ska nog försöka hålla mig vaken ett tag ikväll också då jag gick och la mig kl 10 igår. :P

Nu ska jag verkligen njuta av min ledighet och sen bara må med mina nära å kära.

Hade, puss


Godmorgon på er!!

Torsdagen är här och jag är pigg och redo för en jobbar dag. :)
Vaknade av att Akilles låg och slickade mig i ansiktet för han ville ut, han vet alltid de dagar jag ska upp och jobba för då vaknar han till vid 6 och springer fram och tillbaka i lägenheten tills man själv stigit upp. Så vart en liten morgon prommis med vovvarna. :)
Katten är helt återställd och busar på som aldrig förr så nu är det bara passa sina fötter för annars har man en katt som sätter sina klor i en.

Strålande väder är det även idag så de som får vara ute i de, njut för mig med.

Efter jobbet blir de nog raka spåret till mamma för att träffa Anton och Bellan. Är verkligen överlycklig att få vara med min fina familj i några dagar nu och även få mysa med underbara Leia är faktiskt guldvärt. :)

Nu ska jag packa ner nå mat och sen börja göra mig klar. :)

Hade


Onsdag

Känns som jag inte alls har någon koll på vad det är för dag får alltid fundera lite extra då jag ska skriva en rubrik. :P

Idag fick jag även sova ut några timmar så steg upp vid 12 tiden för att gå ut med vovvarna och sen bar de av ut en sväng på samhället. Marcus är och skruvar å lär vara de till ikväll någon gång men de är ju lika bra han gör bort det nu så han hinner vara med under påsken :D.
Tommy, Tina å Leia har även kommit så just nu är jag hos mamma och är lite social med dom. Inatt kommer även Anton och Bellan så snart är hela familjen samlad precis som det ska vara under påsken. :)

Kommer att jobba hela dagen imorgon och på fredag till 14. Sen börjar man om att jobba på tisdag igen så jag får mig också lite påskledigt och njuta de ska jag göra.
Våren å påsken är riktigt fint man är som på bra humör hela tiden och det är ju oftast underbart väder så man är ute heldagarna. :)

Kisse har blivit mycket bättre och börjar även bli sig själv han ska få de sista sprutorna ikväll. Kommer fortsätta ge han de foder vi fick med så kanske han håller sig frisk. Dessutom gillar han faktiskt de och äter mer än vad han gjort tidigare.
Kommer heller inte ha han ute något förrän jag ser han börja kissa mycket och inte lika ofta. Men på bättringsvägen är han iaf och de är jag riktigt glad för. :)

Nu vaknade Leia till så ska mysa lite med henne sen he mig hem för en kvällspromenaden på isen med mina gubbar. :)

Hade


Fooood time

Väntar på maten som är i ugnen, vi passar på att lyxa till det nu när de börjar närma sig påsk så blir kycklingfilé i en sjukt god sås & pommes. :P Kan skriva recept sen någon gång är då iaf väldigt enkelt men så underbart gott.

Var riktigt skönt att sparka på isen imorse och solen värmde på riktigt bra och akilles fick även sig lite drag träning man märker verkligen på han att han gillar det. Håller tummarna för liknande väder hela påsken så man får tillbringa många timmar ute med familjen å mina hjärtan.

Efter sparkturen så slet jag upp Marcus och vi for ut å köpte nå mackor till frukost och sen la jag mig i soffan och vilade en stund med djuren. Sen drog jag och gubben ut med chevan och raggade runt lite plus handlade de vi behövde.
For även in på frostab och köpte lite renkött, alltid lika kul att gå in där för ut kommer man alltid med massa gott. :P

Har även hunnit att städa å diska lite så nu börjar min energi återigen ta slut, nu när katten använder kattlådan hela tiden så är det kattsand överallt så nu får man städa extra mycket.
Men ett liv utan djuren är inte ett liv för mig helt enkelt. :)

Nu ska jag göra en sallad.
Ha en fin kväll.

Hade


Tisdag

Det här med att få sova ut lite verkar inte funka i min värld steg ju upp tidigt igår och idag ringer syrran och ville ut å sparka så är bara att dricka nå kaffe koppla hundarna och sen he sig ut på en sparktur på isen. :)
Vädret är ju strålande så man kan ju då inte klaga på de iaf.

Kisse lyckades somna igår på mattan inne i badrummet och verkar som han fått sova lite iaf. Efter jag varit ut med hundarna ska han få sig sin medicin så han blir lugn.
Han verkar även lite piggare idag. :)
Håller tummar och tår.

Annars blir de att städa, diska, å även ut på samhället för lite ärenden sen ska man väl betala lite räkningar. Har även lyckas deklarera för iår eller ja Marcus för han vet ju då hur man gör. :P

Nae ska dricka mitt kaffe, värma upp Akilles och sen ut å sparka med syrran. Som förövrigt vore vara på bb och inte ut på en sparktur. :P

Hade fint


Jobbigt

Det är verkligen jobbigt då man vet att kisse är sjuk och lider verkligen med han när han går till kattlådan. Han ska snart få sin dos av lugnande och smärtstillande för kvällen så kommer han nog inte springa på toa lika ofta som han gör nu. Han har då iaf ätit och druckit ganska mycket vatten så de är ju skönt iaf. Men man tycker verkligen synd om han då han inte alla är sig lik. Då han rent ligger i kattlådan för att han mest troligt är så less att springa dit hela tiden. Hoppas verkligen detta funkar så vi slipper till veterinären med han igen. Nu har jag då han i famnen så han kanske sover stund.

Annars har de inte hänt mycket idag både jag, Marcus och djuren har varit riktigt trötta. Så blir nog en tidig kväll.

Hade


Måndag

Helgen har varit bra inget att klaga på dära. Skoter tur, bakat, grillat och umgåtts med fina vänner. :)
Det ända negativa är att katten har fått någon typ av uvi så vart ett besök hos veterinären imorse där han fick 2 sprutor mot smärta å en lugnande. Fick även med mig sprutor hem som ska ges morgon och kväll får hålla tummarna att detta hjälper för det är verkligen inte roligt att se sina djur sjuka.
Han ska även äta en annat foder.
Av de lugnande han fick så är han just nu lite full kan inte riktigt gå rakt stackarn. Han kommer ju vara drogad dygnet runt i 3 dagar nu ju. Men så länge han inte har ont är jag nöjd.
Sen är det nog bara bra att han får sova lite då han mest har sprungit på kattlåda n hela tiden.
Så nu ligger han i min famn med ögonen i kors.

Idag blir de mest troligt bara vara hemma och hålla koll på kisse, städa och försöka göra någon middag.
Tror även att jag hade en tid hos tandläkaren idag också, måste nog ringa och kolla de för sist missade jag min tid. :P

Nae ska dricka nå kaffe sen ut på samhället för lite ärenden.

Hade fint.


Lördag

Jag är på bena och känner mig ganska pigg ändå, kaffet får helt enkelt göra så att jag blir piggare. :)
Legat och dragit oss i sängen ett tag bara för att de är helg och så härligt. Hundarna började vakna till där vid 11 så de känner också att de är helg.
Vaknade med en sol som lös upp hela lägenheten och insåg att de kommer bli riktigt härligt väder idag, fast lite molnigt just nu men vad gör de. Det finns ju en blå himmel bakom dessa moln och även en sol.

Jag och gubben ska nog ta oss en skoter tur upp till vittjåkk och sen hade jag tänkt försöka baka något fast de blir nog nå enkelt. :) Rockyroads får de bli, ursäkta stavningen dära. :P
Sen ska de ju städas undan lite, tvätta å diska ja så de ser lite trevligare ut. :)
Efter de blir de nog ett litet vinglas å kanske även grillat till middag.

Kan verkligen inte klaga.
Ha en fin dag på er.!

Har tyvärr inga nya bilder att lägga upp så inläggen blir lite tråkiga just nu.

Hade


Fredag

Mina ögon börjar bli väldigt trötta fast jag lyckades somna på soffan efter vi ätit nå middag.
Jobbar dagarna har varit riktigt lugna denna vecka och de kan verkligen behövas såna veckor med. :) men jag gillar verkligen mitt jobb, lugnt som stressigt.

Efter jag slutat jobba idag så kom gubben och plockade upp mig vid Konsum drog en ragg och sen in på systemet för att fixa lite mera vin, har ju totalt förälskat mig i Pär Mobergs vin, han kan både laga mat och göra ett helt fantastiskt vin. :P
Efter det tog jag hundarna och gick hem medan Marcus for å fixade mat. :)

Har även hunnit ha Nina på besök ikväll så lite teve tittande och surr gjorde även att kvällen blev toppen. :)

Drömde även imorse att jag fick träffa pappa, han satt bara dära på en stol och log mot mig. Då jag såg han där i drömmen så började tårarna rinna och jag var så lycklig av att se han.
Men innan jag skulle vakna i storgråt så såg jag till att vakna upp ur den, Klarade inte riktigt av att fortsätta drömma, hatar verkligen då det känns så verkligt och sen inser när man vaknar att han fortfarande är borta. Men var länge sen jag hade en dröm då han varit med men de var faktiskt skönt att se han precis som han var då han var frisk och få se hans leende. Han är så saknad, min älskade pappa.

Hade


Godmorgon


Ändrade planer

Ja jag hann just ut till varehuset för att börja min shopping med mamma, mormor och syrran då jag vart inringd på jobb så var bara att vända och åka till jobbet. :) Ajja, vart då en billig shopping istället helt enkelt snarare att man tjänade på de. :)
Så nu är de jobb till fredag som väntar.

Efter jag slutade gick jag till syrran och väntade på att mamma skulle plocka upp oss för att fara på Lappis och titta på mässan där flera olika skolor runt om i Norrbotten kommit på olika produkter att sälja. Vissa var faktiskt väldigt smarta produkter, Fick då med mig lite saker iaf och mamma ännu mer. :P
Efter de for vi å beställde pizza till våran tjejkväll. Så denna dagen vart faktiskt helt okej fast de vart lite ändrade planer. :)

Nu väntas sängen så man är pigg å allert för en ny jobbar dag. :)
Håller tummarna att vädret är på min sida imorgon då jag tänkte traska till jobbet. Ska be till väder gudarna.

Godnatt & hade


Ett strålande humör.

Solen skiner, de är onsdag och jag är verkligen på toppen humör trots att mensvärken börjar krypa fram men den ska inte få förstöra för mig idag inte eller någon annan dag heller. :P

Ska snart bege mig ut på samhället med mamma, syrran och mormor för lite shopping å mys.
Erikas bebis är ju även beräknad att komma idag så nu börjar man bli nervös igen, längtar så efter den lilla snärten. Kommer verkligen bli mosters lilla guldklimp. :)
Nästa vecka kommer ju även min andra guldklimp Leia sååå fy vad jag längtar att träffa mina syskon och respektive kommer bli en helt underbar påsk. :D

Nae ska ta på mig mina skor och dra med mig mina presentkort som jag vann och sen he mig ut på shopping.
Ikväll är det ju även tjejkväll.

Ha en fin dag
Puss


Mumsigt.

Vart så sugen på våfflor till frukost/lunch så ställde mig och gjorde lite till mig och gubben å ja de var riktigt gott så nu tänkte jag vila ner de lite å sen plocka bort en massa skrot.
Vädret vart ju skit så får ta en tvättar dag idag också. :)

Gårdagen var riktigt bra må jag säga även för att vara måndag, var på ett strålande humör hela dagen.
Började dagen med att jag å Marcus for på Lappis å lunchade med mamma å syrran. Efter de for jag och mamma ut å kollade lite på mimmis men hittade inget som jag ville ha så vi for å handlade nå mat och sen bar det hem. Bokade även en tid hos frissan så i april blir det en ny frisyr och hårfärg kändes som de var dax, nu är det bara komma på vad man skulle ha gjort med håret. Men har ju ett litet tag på mig tills dess.

Fick med mig Marcus ut på isen igår med hundarna då det var så fint väder dock så körde han skoter och jag traskade. Annars hade de nog varit omöjligt.
Både Aragon och Akilles fick springa av sig så hade 2 trötta pojkar efter de. Är så kul att se Aragon bli så lycklig då han får vara lös å han lyssnade då ändå för en gångs skull. :P Det är ju även så härligt att vara ute och gå på isen då det är så härligt väder.
Sen på kvällen for vi och Josef på Lappis för lite hockey å sjukt god mat var faktiskt väldigt mysigt att fara dit å se på hockey, att man inte gjort de tidigare.

Marcus ligger även på plus sidan då han mest troligt kommit på vad som kan vara felet på bilen så han for och beställde hem de och lite mer saker så får hålla tummarna att de nu är det så den går som den ska. Även ett nytt handtag till bakdörren kommer mest troligt imorgon.
Vi bestämde igår att vi kommer att behålla den till sommarn och sen köpa ny bil, då jag börjar jobba heltid så då hade jag faktiskt tänkt unna mig en ny bil som jag kan lite på till nästa vinter.
Tro det eller ej så har den inte strulat något på ett tag så även bilen ligger på plus sidan.
Sen börjar ju faktiskt sommaren komma och då går den ju riktigt fint och dörrarna funkar som de ska.

En väldigt bra dag helt enkelt. :D

Marcus drog ut med skotern så då är det bara passa på att städa å stöka på för då är han inte lika mycket ivägen. Sen får man se vad denna dagen har att erbjuda.

Hade fint.




Söndag

Jag vet inte vad det är med söndagar att jag oftast tycker om dom fast helgen är över och allt. ;)
Har varit en riktigt bra helg, i fredags så kom Nina över och vi drack lite vin å pratade på om allt möjligt. :)
Alltid lika trevligt med vin å en massa prat.
Igår låg jag och drog mig allt för länge i sängen så de slutade med att jag var trött mest hela dagen. Fick nå energi ill på eftermiddagen och lyckades städa, diska, vara ut med Figo å
Svante, laga mat och sen hinna med en promenad på isen med mina gubbar. Men när maten var intagen så kom tröttheten tillbaka och jag fick ställa in en vinkväll som de egentligen var tänkt.
Vart istället en myskväll hemma med hjärtat dock så somna jag ju fram och tillbaka så var väl inte allt för social. :P

Så idag blir de nog en lugn härlig söndag med gubben å vovvarna vi har då inga planer än så länge men de dyker väl upp något senare under dagen. :) Ska snart fara till mamma å ut med Figo å Svante.
Sen behöver jag inte ha någon ångest att Marcus far och jobbar imorgon heller så vad jag vet just nu är att jag får ha han hemma ett litet tag till iaf, :)

Nu ska jag dra upp han ur sängen och försöka hitta på något. :)

Hade


Lunch time

Sitter just nu på jobbet och har lunch, livsfarligt egentligen för man blir riktigt trött av att sitta å slappna av en stund. Men en kaffekopp kommer nog få mig på benen igen.
Blir inte mycket bloggande då jag jobbar och denna gången lyckades jag då hålla mig frisk hela veckan. :)
Dyker det inte upp nå mer jobb än fredag nästa vecka har jag lång ledigt innan påskens jobb drar igång. :)
Men mycket jobb är ju underbart.

Har inte gjort allt för mycket denna vecka bara tagit de lugnt, städat jag plockat lite fram och tillbaka i lägenheten. Var till Skellefteå igår med Marcus och Linus de dök upp direkt efter jag slutat så de var bara att hänga på. Vart lite små stressigt på jobbet just innan jag skulle sluta men tur man alltid blir på bra humör att umgås med dessa pojkar. Som taggar upp varandra till Max och ena blir galnare än den andra. :P

Ikväll blir de lite vin å mys framför teven med vovvarna då jag antar att Marcus ska skruva. Helgen vet jag inte vad som händer men de lär man ju se imorgon.

Nu ska jag ta mig en kaffekopp och börja jobba lite. Snart helg!!!

Hade puss


Slut som människa.

Har verkligen hållit igång hela dagen och kvällen med städning av lägenheten, matlagning till nå matlådor så man slipper köpa frysmat hela tiden och även promenader med hundarna.
Så nu börjar jag tappa mina krafter å ögonen börjar bli väldigt trötta. Blir mest troligt en tidig kväll så man är pigg och alert imorgon på jobbet. :)

Skönt med ny städad lägenhet och var så oroligt skönt att lägga sig i en renbäddad säng. Har ju även köpt nya kuddar för ett tag sen så bytte även kuddar å de är otroligt sköna. Sov som en gudinna inatt.

Hade en riktigt trevlig kväll igår hos mamma med väldigt mycket skratt. Å ja de var väl en helt okej låt som vann i melodifestivalen. :)
Synd att helgerna ska vara så korta och gå så fort men gubben kommer ju även hem ikväll så det är ju positivt. :)

Fick även lite tulpaner igår av mamma som nu blommar ut för fullt. Blir verkligen mycket hemtrevligare med lite färska blommor. :)

Nu ska jag packa maten i matlådor och må gott en stund vid teven men sen väntar sängen. Kommer bli riktigt skönt att lägga sig ner å bara må tills man ska upp. :)

Hade.

Bilden vart lite grumlig på mina tulpaner och även nya köksbord.


Friskanmällan

Yey jag är på benen igen och har inte spytt något från något håll sen förra natten och magen gör då inte längre ont. Tror de var ett tecken att de började gå över då jag faktiskt fick i mig nå mat igår. :D Friskanmällan till Previa är gjord så på måndag blir de jobb :)

Som mamma skrev då jag sa att jag var på benen igen, bra blir de party ikväll då? Haha fick en chock då jag såg vad hon skrivit. :P Blir nämligen att se melodifestivalen finalen hos henne :D
Hon är för underbar min lilla mamma.

Men det bästa av allt jag får i mig KAFFE, tro mig nog har jag försökt dricka de dessa dagar men de har väl inte precis gått så bra. Men jag är så jävulst tjurig då jag har magsjuka och tror att de ska funka att äta å dricka som vanligt. Har varit så sen liten och nog vet jag ju att de kommer ut lika fort ändå.
Men iaf så sitter jag och njuter av en stor kaffekopp med mina gubbar bredvid mig.

Vart ingen städning igår så det ska jag göra idag och imorgon sen ut å handla med mamma, få se lite annat en lägenheten å odlingsgatan. :) Åå jag har inget hemma så handling måste göras.

Nu ska jag ta tag i städningen.
Hade




Glad fredag eller nå!

Har fortfarande ont i magen men smärtan kommer då inte upp lika fort som igår. Varit upp några gånger inatt för att hälsa på toan... Nu vill jag få magen återställd så man slipper sova hel dagarna och må skit.
Ska då försöka bädda rent i sängen å dammsuga lite bara för att jag är så less att ligga i soffan å sova varannan timme.
Sen är ju min aptit inte den bästa försökt få i mig något ätbart men det ändå som går ner är proviva för då gör inte magen lika ont.. Tur man har mamma som handlade de igår så man får i sig något iaf.
Man kan inte göra så mycket åt saken förutom att ja vila. Hade ju hellre varit på jobbet idag istället för ligga hemma.

Vädret är på topp idag också kan ju göra en lite på bättre humör, får ju vara ute korta stunder med hundarna iaf. :)
Får nog ta hem nå filmer och kolla på de program jag missat från förra veckan för att ha något att roa sig med för det är ju faktiskt fredag. Sen får jag he proviva i ett vinglas och tro de är vin bara för det kanske smakar bättre så. :P

Nae bara ta lite proviva och sen ut med hundarna för en liten promenad i skogen å sen vila.

Hade fint



Rent förbannad

Hur fel kan man egentligen ha mådde riktigt bra igår enbart lite trött i kroppen men annars var de bra och inatt vaknade jag av att ja frös så höjde alla element, vaknade återigen av magsmärtor som kommer och går å de är ju som ett tecken på magsjuka eller vad detta helvetet kan vara.
Åå seriöst förlorat en hel vecka pågrund av en mage som inte vill vara min vän...
Var bara att vara hemma resten av veckan då :@ Får väl vara glad för de timmar jag fick igår.
vore ju toppen om man slapp smärtan som kommer upp ibland så man lägger sig i fosterställning. Jag som tänkte att de kunde bli bättre då jag steg upp men så fel jag hade...
Får ta hem en massa spel på paddan och roa mig med de. Tur man har hundarna så man tar sig ut en stund iaf, fast de ändå inte är så lockande just nu så mår man lite bättre av friskluft.. Fast dom brukar faktiskt vara väldigt medlidande med mig då jag är sjuk de ligger och vilar med mig och gör som sina behov direkt man kommer ut så man fort får gå in igen.

Tur att Marcus är borta och jobbar så han slipper åka på detta oxå får sprita hela lägenheten innan han kommer hem igen.

Nae bara lägga sig och vila så kanske detta helvetet går över någon gång.

Hade


Onsdag morgon

God morgon.

Slår ju aldrig fel med lite snöande då jag
ska traska iväg på jobbet lär ju ha mascara i hela ansiktet innan jag är framme men Ajja.
Trött och slut är jag idag så kommer förmodligen bli en liten seg dag på jobbet men bättre att vara där och göra någon nytta än att vara hemma pch varva massa spel på ipaden. :p Magen känns då bättre så bara hålla tummar & tår att magsjukan är borta.

Efter jobbet blir det tjejkväll med mamma och syster då det faktiskt är onsdag idag :)
Nu ska jag pussa på mina gubbar och sen traska iväg till jobbet i de fina snöfallet.

Hade


Sur måndag

Vart inte alls att fara tillbaka på jobbet idag då jag åkt på en släng av magsjuka som tur är den inte så aggressiv,än så länge. Ska då vara frisk till onsdag för då ska jag fan jobba veckan ut var ju faktiskt meningen. Är så jävla typiskt att man ska åka på allt då man ska jobba och inte då man faktiskt inte ska jobba, slår som aldrig fel.
Ajja lika bra att få allt på en gång så kanske man slipper de sen längre fram.
Bara vila å dricka en massa vätska så är man nog snart på benen igen.

Marcus har dragit iväg för en ny jobbarvecka men nu är det den sista på ett tag eller ja de vet man ju aldrig beror ju på om han ska jobba hemma eller hittar något annat jobb då de jobbar varannan vecka. De får man se helt enkelt. :P

I helgen har jag bara tagit de lugnt medan Marcus dolat på med skotern å även drog ut i lördags men jag kände mig gammal å ville hellre vara hemma och se på melodifestivalen. :) Såg den å lite filmer tills jag inte orkade hålla upp ögonen något mer. Dessutom var ju inte vädret de bästa heller så var inte alls trevligt att vara ute överhuvudtaget.
Var gullig med mamma och skottade hennes gård i lördags då de hade drivit en hel del snö, tog ungefär en timme att få bort allt å efter de vart de en plumsande promenad med Figo å Svante då varken vägen eller gångstigarna var skottade. Fort gick de inte men fram tog vi oss då.
Behövdes då inget pass på gymmet den dagen då man faktiskt fick träna hela kroppen. :P

Nu ska jag dricka avslagen coola och krypa ner under en filt å vila framför teven.
Å hålla tummarna att magen blir normal igen.

Hade



RSS 2.0