Rensning

Marcus håller på att rensa förrådet och jag ligger inne under en filt och myser istället. Fick inte hjälpa till nå mer och dessutom är alla grejer nästan Marcus, mest av allt är bildelar av alla dess slag.
Vi hittade då åt alla mössor och vantar så då behövs de ju inte köpas nytt av de. Marcus hade varit så duktig och packat ner allt i en påse.
Dock så kom han på att he upp allt Julpynt där ute och jag tycker de är lite tidigt för de men inte han så just nu pysslar han med de. :)
Ingen idé att hindra han, så länge han gör de fint är jag nöjd.
Plus att jag kan vara inne och kolla på Cake boss istället för att frysa där ute.

TLC är min favorit kanal just nu finns så många bra program som jag bara älskar och ännu mer kommer att börja i november. Så när man mår lite taskigt kan man passa på att kolla på allt som finns på den kanalen.
Fast de mesta ser jag på playen.

Nae ska ut och se hur de går för min händiga gubbe. :)

Hade


Vinterland :)

Man ska nog aldrig säga att man varit bortskämd med sol för dagen efter blir alltid mulen, regnig eller som nu väldigt snöig. Men snön har sin charm så länge man inte behöver skotta bort ett ton av den.
Snart är de ju bara fram med Julpyntet måste verkligen köpa hem mer då jag tycket att jag inte har ett skit hemma. Men man vill ju som ha nytt varje år plus att de kommer ju oftast en massa nya jul grejer som man vill ha.
Man skull ha försökt ta sig till någon stad snart och kolla.

Jag tror jag håller på att åka på en förkylning också då Marcus ligger däckad i sängen. Går ju som inte undgå att åka dit när man bor med en sjukling just nu. Ajja sånt man får ta dessa tider.
Marcus var då så gullig och fixade lite på min bil igår så nu när jag bromsar låter de inte som att hela bilen ska rasa och sötisen hade även tvättat den så nu blänker den så fint igen. :) Att såna saker kan få en på bra humör och bli så uppskattade är ju underbart.
Så nu är de inte så mycket mer som ska fixas på den.

Blir annars en inne liggar dag och vila så kanske man inte blir så sjuk. Dock ska ju hundarna ut några gånger så då blir de att plumsa i lite snö.
Slut svamlat

Hade


Måndag

 
Då var denna helgen över och de vart en lugnt helg var ju tänkt att jag skulle ut men de slutade med en ragg med Nina och resten av kvällen satt jag och läste min bok. Hann läsa över halva boken och den är ju ganska tjock men är man fast så går det inte lägga ifrån sig den. :)
Är då glad att de inte vart någon utgång då man mådde prima igår, fast var riktigt trött då Marcus klev in genom dörren kl 5 på morgonen eller egentligen 6 eftersom klockan skulle ställas bak. :) Lyckades som aldrig somna riktigt fast jag lyckades slita bort boken vid 2 tiden. :) Med rödsprängda ögon så trodde jag ju att de skulle bli lätt att somna men icket. :)
 
Så igår vart de en mys dag inne med bingolotto å pizza, men tyvärr så vart de ingen vinst denna gången.
Gick även å la oss vid 10 för då orkade ingen av oss hålla sig vaken längre. :)
Så helgen har varit toppen för min del.
Nu är man redo för denna veckan iaf och se vad den har att erbjuda.
 
Känner mig lite bortskämd att få ha Marcus hemma också då han brukade åka iväg och jobba denna dag men nu när han är på samhället å jobbar så får jag ha han hemma varje dag, slippa sova själv är väl de bästa. :D
Men vet ej hur länge jag får vara bortskämd heller. Men de får man ju se för varje vecka som går.
Annars idag ska jag städa lite då Marcus tyckte de var kul att få ett skrattanfall och häla ut halva saften på golvet. :@
Sen ska jag tvätt, tvättar för att tvättmedlet luktar så sjukt gott och så gott att marcus undrade om de gick att dricka. :P Pucko som han är. Kläderna blir även väldigt mjuka av detta sköljmedel :D
 
Bild lånad från google.
 
Så ett litet tips prova dessa 2 och du kommer tycka de är en fröjd att tvätta :D
Trodde väl aldrig man skulle älska att tvätta för att de doftar så gott i lägenheten efter. :)
Gör ju allt för att få skitiga kläder, eller nå :P
 
Skönt att man varit bortskämd med att få ha solen framme i några dagar och jag hoppas de håller i sig resten av denna vecka. Skönt även att de kommit lite snö så de inte är lika halkigt ute då vågar man ju sig ut på en längre prommis med hundarna utan att vara rädd med att bryta ett ben här eller där. :P
Så ska nog försöka dra ut mina vilda monster på en härlig promenad.
 
 
 
Skrattar så mycket åt denna bilden då Akilles tycker de är helt okej att sitta på Aragon. :P Haha
 
Avrundar hära
Hade

Nu så..

Återigen sitter jag i soffan med en kopp kaffe men de är jag värd då jag suttit och parat ihop en massa strumpor, vikt en massa tvätt, hängt upp ny tvätt och startat en till tvätt. ;)

Har även varit ute och lekt med Nina lite sen köpt tvättmedel som luktade så himmelskt gott så vart tvungen att starta en tvätt bara för att få känna doften i lägenheten då jag hängt upp de. Passade ju perfekt att prova de på Marcus arbetskläder så han får lukta gott för en stund iaf. :)
Tur man är en snäll flickvän eller snarare hemmafru som tvättar. :P
Så nu är de väl bara en middag som ska göras men de väntar jag med tills honey kommer hem.
Tror dock han skull fixa min bil så jag får in med den på besiktningen och förhoppningsvis går den igenom denna gången. :)
Bara älskar att jag har en duktig mekaniker till kille som gör sånt inte jag skulle göra å även så spara jag pengar på att inte fara på en firma å göra de.

Imorgon är de helg och funderar på vad man skull ha hittat på denna helgen men de får väl mina kära vänner bestämma. :)

Ska dricks mitt kaffe och borra ner mig i min kära bok.

Hade


God dag

Då hade man tagit sig upp, kokat sig nå kaffe och varit ut med hundarna så nu sitter jag och dricker mitt kaffe. :)
Idag blir de nog en städar dag då de är ganska skönt att de är bortgjort innan helgen. :)
Ska först och främst traska till samhället för ett möte med arbetsförmedlingen & efter de kolla runt lite, Mest troligt fönstershoppa. ;)

Måst även betala lite räkningar som för övrigt suger varje månad men så är de i livet.
Började även ta tag i läsningen igen och jag började läsa boken att älska som en porrstjärna. Fastnade direkt efter bara några sidor och boken är ju ganska tjock så har en del läsning att ta mig igenom.
Men de är ju ett toppen sätt att slappna av på att bara fastna i en bok i någon timme. :P
Så nu är jag fast och längtar tills jag har tid att sätta mig ner å läsa igen.

Nu är de bara ta tag i denna dagen så de blir nå gjort.

Hade


Hejhej

Då var snart denna dagen över enbart bara kvällen kvar då.
Har varit ute med mamma och dolat på lite. Så just nu håller jag på att baka nå pizzabullar och denna gången vart de 2 olika sorter, dom fick ju godkänt av Marcus så tänkte jag gör lite mera så det finns.
Han är ju även alltid så stressad på lunchen så dom går ju fort att värma upp.

Igår efter Marcus slutat så drog vi en sväng till missen så fick hundarna springa av sig lite och vi fick vara lite social. Även fick vi med oss lite älg kött så blir Marcus goda älggryta till middag.
Han kan laga mat så länge han vill :).
Annars blir de väl att glo på teve resten av kvällen å försöka klippa klart Aragon.

Hade


Bortgjort.

Då har man varit på arbetsförmedlingen om ett jobb och även haft en liten intervju så nu är de bara vänta och se om de fattar nå tycke om en och får fara på en till och mera djupgående intervju. Vara ju några stycken så vart en kort presentation om sig själv.
Skönt att de var bortgjort, jag lyckas ju alltid bli så nervös för ingenting egentligen men de gick bra som de oftast gör.

Helgen har annars varit riktigt härlig har bara myst med mina älsklingar och sett på Johan Falk filmerna så nu får man väl vänta i evigheter på nästa film.
Gubben kom hem tidigare än vad jag väntat mig så han skrämde livet ur mig då jag stod i köket och dammsög. Hundarna började ju leva om och jag tänkte att de var någon av grannarna som smällde i dörren så när jag kom ut från köket står Marcus i hallen. Vart lite överraskad ;).
Så nu har jag han hemma för ett tag men vet ej hur länge dock.

Annars idag ska jag försöka städa och kanske baka mera pizzabullar då de försvann väldigt fort. :)
Ut med hundarna och försöka göra nå nytta hära hemma och fundera lite till på sitt liv.

Hade


Rubrik.

Så då hade jag bakat klart och de vart väldigt gott och gick väldigt snabbt inte vart det mycket disk heller. :)
Pizzabullarna vart himmelskt goda men jag fuskade och gjorde inte degen själv utan köpte färdigt pizzakit. Men de gick då så mycket fortare och man kan välja vilken fyllning man vill för de. Jag tog bara skinka & ost men vart super gott ändå.
Pizzabullar är något jag ska göra oftare är ju perfekt om man är lite små hungrig.
Kakorna vart också goda så nu har gubben något att smaska på när han kommer hem.

Nu ligger jag bara och latar mig i soffan då energin som jag haft börjar försvinna så ska vila en stund och sen ut med hundarna.
Då mamma slutat blir de iväg och äta Thaimat på capsicum :)
Kvällen får väl bli en överraskning eftersom jag inget har planerat.

Hade


It*s Friday

Äntligen kom denna underbara dag och humöret är på topp. Är så skönat att ligga å dra sig på morgonen och ännu skönare att Akilles är likadan.  Aragon är uppe å vandrar lite, försöker få upp oss men de går icket då både jag och Akilles är morgon trött å vill sova ett tag till så länge man inte ska upp å göra något då såklart. :P
Skönt med en hund som inte ens stiger upp när man själv gör de man får helt enkelt väcka han ibland...
 
Solen är ju även på g bakom molen så jag tänkta traska till lilla ica för att handla allt som behövs till bakningen, blir syltkakor då de är lätta att göra å grymt goda sen tänkte jag även göra nå pizzabullar som jag aldrig provat på att baka. :P Så de blir spännande å se hur detta kommer att smaka.
Ska även försöka städa lite, tvätta och ta ut hundarna på en promenad då vädret verkar bli bra idag. :)
 
Mest troligt kommer Marcus hem redan imorgon, håller tummarna på de iaf för jag tycker inte om att vara själv hela helgen blir så tråkigt då ju. :P
Nae ska göra klart min handlingslista, proppa in musik i öronen och sen traska till ica.
 
Ha en fin dag..
 

Då vare kvällen.

Haha skrattar lite för mig själv då jag läser de jag råkade skriva i förra inlägget, se så fel de kan bli men de bjuder jag på. ;).
Har varit på middag hos mamma nog för att de var ett tag sen jag kom hem men ändå. :) hunnit busa med hundarna lite också så nu väntar jag bara på att hela Sverige bakar. Älskar såna dagar då det finns mycket att se på teven.

Jag och gubben har börjat se Johan Falk igen hade ju totalt glömt bort de filmerna och hur bra de är. :) så längtar tills att få se nästa fast ska vara snäll och vänta tills Marcus kommer hem igen. Mycket roligare att se på film då han är me ;).

Resten av kvällen blir att ligga under en filt med ett glas rött ;)

Hade


Lite rättning

Klart jag inte ska bajs nå kakor utan baka dom, fan vad jag hatar min mobil ibland då den ska stava nå helt andra ord än vad man tänkt sig. Fast lite roligt vart de ju. ;)
Så lite rättning för förra inlägget.


Wihoooo

Vart en lite längre promenad med hundarna än vad jag tänkt men när man sätter in musik i öronen så får man lite extra energi som gör att man tar den där lilla extra svängen. De vart ungefär en timmes promenad och de var riktigt härligt plus Akilles är lugn för en gångs skull :).

Håller på att koka nå broccoli mix till min lax som jag har i ugnen kommer sitta fint i magen och de doftar så gott. Tack för att de kom på alla dessa goda såser och fetaost och pesto röran är ju helt underbar. Måst iväg och köpa hem mera lax då de är på extra pris i veckan :). I love it.

Efter jag ätit ska jag snöra mig i en varm dusch och å efter de njuta av lite kaffe :)
Funderar på om man kanske skull ha bajs nå kakor imorgon för kakor är man ju som små sugen på ibland.
Måst kolla om jag hittar nå recept till de medans jag dricker kaffe. Shit vad man ska svamla på. ;)

Hade


Hej hej

Ååå jag vet inte vad jag skulle ha gjort idag ska då iaf ta en promenad med hundarna på en liten stund synd bara att de ska va så halkigt ute då man ska måsta släpa fötterna för att inte dra omkull. :P
Funderar på att städa eller ta en promenad till dollar och kolla om de fått in nå nytt men då vet jag inte om latheten kryper fram inom mig då jag varit ut med hundarna..
Ja detta är så trist, synd att de inte var sol ute för då hade ju min energi varit på topp, men icket.

Såg att Konsum hade en rosa skurhink och borste vart så klart lite små kär och om jag nu skulle få för mig att köpa de så skulle delar av pengarna gå till rosabandet. :) så hmm skulle ju vara roligare att städa ;).
Nae får nog hålla mina pengar i styr istället.

Jajja bara på med nå klädet å he sig ut med hundarna sen tänkte jag göra nå lax i ugnen :).

Hade


Hellooo

Sitter och ser på Ellen medans jag väntar på att mamma ska höra av sig så man får fara ut på samhället. :)
Hon ska byta till vinterdäck och medan de gör de på hennes bil så blir de att springa in på varehuset och kolla om de kommit in nå nytt.
Var länge sen man var där så man kanske hitta sig nå fränt. :)
Blir galen på mina hundar som springer efter mig vars än jag går så de är lite jobbigt och sen en katt som typ skriker varenda gång man öppnar kylen. :O
Men jag gillar dom ändå.

Ska på arbetsförmedlingen på måndag om ett jobb så de ska prata om vad de jobbet innebär och sen ha en intervju och där vart jag små nervös. Eftersom de sen hör av sig igen på en till intervju om de blir intresserad av en. Så får väl se hur de går :) man kan hu hålla tummarna på något iaf. Fast får väl se hur många som kommer vara där då af förmodligen har tipsat en massa andra.
Men de ska bli intressant ändå.

Är ju tjejkväll med mamma och syrran så får se vad gott de hittat på till middag denna gången. :)

Hade


Oooh happy day.

Skönt att de redan är onsdag fan va dagarna har gått fort. :)
Humöret är på topp och när man vakna så sken solen och de är ju så sjukt mysigt när solen skiner och snön ligger kvar på träden å marken. ;) vintern har sin charm trots allt och skulle då inte byta ut de mot slask och annat skit.
Synd bara att solen for bort lika fort som jag steg upp. Lär ju komma mer snö istället, Ajja gör inte så mycket de heller.

Har varit ut med hundarna 2 gånger redan då Akilles enbart gnäller tror han tycker om att vara ute i snön. :)
Så nu funderar jag på att traska till samhället och köpa hem nå mat och kolla runt lite. :)
Skulle ha varit fint att ha bilen hemma för jag är duktig på att handla en massa tunga grejer som jag sen ska släpa hem också. :P

Nae ska väl försöka få på mig nå vettiga kläder och må gott framför teven en stund. :)

Hade


Hej mitt vinterland..

Snön har börjat falla och har ju som gjort de hela dagen så denna dag har varit riktig seg, man blir ju så trött då de är grått å kallt ute.
De positiva är väl att man börjat vänja sig redan av snön och att de är ljusare ute om kvällarna. Konstigt nog känns de inte lika kallt ute som de gjort bara med bar asfalt. :)
Plus att de är ju lite små mysigt då snön kommer :).

Skönt att de redan är tisdag så då kanske denna vecka går fort å jag får hem Marcus fortare :).
Sen så är de ju Hollywood fruar ikväll plus att jag inte hunnit med att se reprisen på hela Sverige bakar så har mycket att se ikväll.
Ska nog gå och göra mig en rejäl kaffekopp så man orkar hålla sig vaken då jag redan nu håller på att somna.

Imorgon ska jag försöka ta mig ut på samhället och kolla på någon ny vinterjacka och försöka köpa någon mössa till både mig och gubben då allt lyckas försvinna varje år då man ska ha de. :P

Nae bara koka sig nå kaffe :)

Hade


Måndag

Återigen är de ny vecka och även måndag. Måndagar är så långtråkiga så så passar de perfekt att se en massa program som man missat under veckan som gått :).
Marcus for iväg för en stund sen för att jobba :( suger varje gång men får hålla tummarna att han är hemma snart igen och att dagarna går fort är så tråkigt att vara skälv.

Annars har jag jobbat hela helgen och inte riktigt vaknat upp än, Shit vad de ska ta på krafterna att jobba fredag, lördag och söndag. Jag gjorde då inget speciellt denna helgen då jag var trött och gick å la mig 10 i lördags. Inte vanligt att lägga sig så tidigt på en helg.
Sen så bytte Marcus även däck på min bil så nu får snön komma om den vill nog för att de kommit lite redan men ändå :) däremot så skickade jag iväg bilen med Marcus då han inte har några vinterdäck på sin bil.. Så jag är utan bil i veckan men de ska gå bra de :). Känns bättre att Marcus har den så han tar sig någerst om de skull komma mycke snö :).

Resten av dagen och kvällen blir att vara inne framför teven då de är så kallt ute. Måst nog fara och handla dock men de går ju fort att gå till Lillica :).

Nae ska hoppa i duschen å sen snöra mig framför teven :).

Hade


Italienskt :)

Jag och mamma bestämde oss för att dra på Lappis ikväll och äta lite italienskt. Tror jag kommer bli super de är ju inte allt för ofta man ätit de och dessutom så slipper man ju fundera på vad man skulle ha gjort till middag. :)
Kommer bli mysigt med en liten middag ute med mammsen.

Jo igår så jagade jag getingar med dammsugarn lyckades suga upp 5 stycken, typiskt att de ska komma in bara för att man ville ha öppet fönster men då har jag lärt mig de att de går inte att ha de längre. Som tur är, är jag ju inte rädd för getingar men om Marcus hade varit hemma så hade han sprungit runt och skrikit som en liten flicka. Nig för att de hade varit jävligt roligt att se hans miner. ;)
Efter jag lyckades suga upp alla så åkte dammsugarn ut på bron, man vet ju aldrig om de kryper ut igen. ;)
Man får ju inte vara allt för dum.

Har en mysig Akilles liggandes på rygg som tycker jag ska klia han lite på magen och de gör jag gärna nu när han är lugn och de är ju inte ofta. Dessutom så fryser han också så jag tror mest han är ute efter att snåla lite värme av mig.
Ska gå och göra mig nå te så man blir lite varm i kroppen känns som de behövs då jag känner mig nästintill som en isbit.
Elementen har jag då skruvat på så snart kanske man lyckas tina upp båda jag å Akilles :)

Hade


Redan är de fredag :)

De gick ju fort så var de fredag igen och jag har startat en tvätt som vanligt för ja älskar ju att tvätta, eller nå.
Nae men man måst ju och de tar ju evigheter när man inte kan ha en tvätt dag å tvätta allt för jag har ingenstans att hänge tvätten. Så se får bli en tvätt per dag ungefär :P
Funderar annars på vad man skulle ha gjort idag kanske städat lite men de lät ju inte allt för lockande.
Ska väl försöka dra mig ut på en promenad med hundarna men de kändes så kallt så får klä mig lite. ;)

Annars blir de väl bara en inne dag och middag med mamma ikväll. ;)

Sen är de ju jävligt tragiskt att man snart inte kan känna sig trygg i sitt eget samhälle när folk hoppar på en oskyldig kvinna och rånar henne. Sånt ska bara inte hända i vårat lilla samhälle. Sjukt att man inte ska våga gå hem på kvällarna eller vara ute och gå så fort de blir mörkt utan att vara orolig att något ska hända en. :@
De är så jävla tragiskt allt.
Jag tänker då inte gå hem själv nå mer om de ska fortsätta såhära och om ingen göt något. Jag är ju nog jävla mörkrädd. Nae usch man blir bara så jävla förbannad och mycket har hänt på så kort tid.

Bara göra någon nytta idag så kanske denna dagen går fort för jag vill helst ha lördag :) men bara en dag kvar nu till min älskling kommer hem igen ;)

Hade


4/10-2012

Denna dag har ju som sprungit iväg och har hunnit med en hel del inte så många lugna stunder har de varit. :) känner att energin som jag haft börjar ta slut så ska se klart fråga Olle och reprisen på hela Sverige bakar då jag missade det för att jag och Nina for ut på en kvälls promenad med hundarna. Om jag nu lyckas hålla mig vaken.
Mina hundar måst då vara nöjd med 2 långpromenader i dag. :)
Var då riktigt härligt att vara ute och gå ikväll var så svalt och skönt. :)
Fast skulle inte våga gå ut själv så de är tur Nina är med är ju fortfarande så mörkt ute.

Nae nu ska jag se klart detta och sen kanske sova för ögonen börjar bli lite trötta just nu. Få spara att se reprisen till imorgon. :)

Hade & godnatt


Johoooo

Sådär då var 2 till jobb sökta så blev visst tre jobb jag sökt på denna vecka, de är ju bra. Fast skulle ju vara ännu bättre om man fick någon av dom också. :)

Vart en timmes promenad med hundarna och såklart regnade de ju som hela tiden när jag var ute och direkt jag kom hem så sprack molnen upp å lilla solen tittade fram, typiskt.
Fast de var skönt att gå i regnet också.
Hundarna var då nöjd för de gick och la sig som igår direkt isängen och sovit ett tag och de är ju alltid skönt med lugna hundar som inte ska springa efter en hela tiden.

Har då fixat lite tvätt så nu hänger de på torken och även diskat bort de lilla som fanns i diskkon så nu är alla måsten bortgjort för idag. :)
Resten av kvällen blir att bänka sig framför teve å se på hela Sverige bakar och fråga Olle som börjar om idag..
Såklart ska jag ju även se Cake boss ;)

Saknar gubben lite extra mycket denna vecka så längtar verkligen tills han kommer hem, önskade så att de redan kunde ha varit ikväll.

Nu ska jag ut med hundarna och sen börja göra sig någon mat. :)

Hade


Torsdag

Nu börjar helgen närma sig med stormsteg och jag behöver bara sova själv i 2 nätter till tills hjärtat kommer hem. :)
Steg upp ganska tidigt idag, satte igång kaffet å gick ut med hundarna på en lite promenad.
Är så underbart när man kommer in igen å känner doften har nybryggt kaffe. :D
 
Kollade på arbetsförmedlingens hemsida om de kommit ut nå mera jobb som jag gör varje dag och vips de hade kommit en massa, mycket jag inte kunde söka men lite iaf. Så har suttit i mer än en timma och gjort om mitt cv lite så nu känner jag mig så mycket nöjdare med de jag har nu.
Är ju lite bättre att man förnyar sig och med cv:n tycker jag inte att man ska skriva ett helt A4 utan bara kort och gott lite om sig själv.
Så länge de viktigaste kommer med är jag nöjd sen får jag väl se om jag kommer längre med detta CV. :P
Har skickat till mamma först så hon får gå igenom den lite, är ju bra att någon annan kollar innan man skickar.
 
Håller på att tvätta är ju som en sån dag idag, en inne mysar dag helt enkelt.
Ska dra mig ut på en promenad med hundarna, snöra i mig nå lunch och sen se på cake boss som jag såg igår att man kunde se på playen eller vad de kallas så överlyckliga jag hann se 2 avsnitt igår och fler ska de bli idag :D
Måste försöka bada och klippa Aragon idag också, han börjar ju se ut som ett monster med all päls.
 
Känner mig ovanligt glad idag & de är ju toppen :D
 
Hade gott
kram

Myspys

Älskar de dagar då man bara myser med sina älskade djur framför en film eller ett bra teve program, antingen har man katten kurrandes i famnen eller en tung Akilles som inte ligger stil allt för länge och såklart Aragon som tycker man ska klia han mest hela tiden. Utan mina älskade djur skulle jag aldrig kunna vara själv då Marcus är borta och jobba och just denna glädje man möter när man kommer hem är oslagbart. Ja klart den känslan när man får hålla sitt eget barn måste ju också vara oslagbart.

Men djur är ju djur och jag älskar ju mina djur väldigt mycket och inte trodde väl jag att jag skulle sitta hära med en katt och två terrier som jag skulle kära ner mig i så mycket.
Men just denna mys stunden man har med sina djur när man kliar eller stryker dom, hur lugn man blir av att bara ha dom i sin närhet.
Är en underbar känsla.

Tjejkvällen var som vanligt mysig med god mat å lite vin. :)

Nae nu ska jag se på efterlyst å fortsätta gossas med mina gubbar de enda som fattas är ju såklart Marcus då skulle denna kvällen varit toppen.
Saknar han ju.

Hade


Underbart väder

Jag kom som just in från en härlig promenad med mamma och alla hundar, varför kan inte vädret vara såhära jämt. :) man blir ju på bättre humör och piggare av lite solsken.
Ska tvär hoppa in i duschen sen skull mamma plocka upp mig för lite ärenden på samhället å sen blir de en till promenad med syster. :)
Efter de blir de såklart tjejkväll kändes som ett tag sen sist. :)

Igår fick jag äntligen äta lax, lax är något jag skulle kunna äta varje dag är ju så sjukt gott. Men då har man ju en kille som inte gillar lax så får passa på att äta de med mamma istället när han ändå är borta och jobbar. :) måst köpa hem nå lax och göra med fetaost :). Mums

Nae bara hoppa i duschen och iväg igen men nu kan man ju fara ut med gott samvete för Akilles har redan somnat. :)

Kram


2 Oktober

Inatt har jag drömt en väldigt obehaglig och konstig dröm, usch vad drömmar kan kännas så verkliga ibland och jag drömmer ju inte ofta läskiga. Man vaknar och somnar om å tror man ska drömma något annat men icket man börjar om där man slutat. :S
 
En ny dag idag igen och dåligt väder är de också så blir väl att fortsätta på högen med tvätt å fundera på livet. :P Försöka göra om mitt cv då jag inte lyckades med de igår men har då skickat iväg en jobbansökan för de idag ändå. :P
Så bara hålla tummarna igen. Ska försöka ringa runt lite idag också å höra hur de ser ut i denna världe nae men om de finns ute nå vikariet någonstans, så man har lite mera.
 
Har börjar få upp ögonen för bakning igen då jag tycker de är så intressant att se på när de bakar på teve och 2 favorit pogram just nu är " hela sverige bakar " och " Cake boss ".
Cake boss går på TLC typ 2 gånger per dag å de gör så sjukt snygga tårtor och helt otroligt hur de gör dem.
Så nu blir man ju så sugen på att baka och pysla lite själv så håller på att titta på några sidor med baktillbehör. :P
En dag kanske man orkar stå och baka hela dagen å försöka  göra nå snyggt. :) Brukar ju oftast bara bli på dåligt humör när de inte går som jag vill.
 
 
 
Ni ser ju bara hur snygga och coola tårterna blir..
Nu ska jag ta min bil å dra å handla.
 
Hade

Kvällen är här

Och jag har varit ut på en härlig kvällspromenad med Nina å Castor, förstår inte varför man inte går en timmes promenad varje kväll är ju så härligt att gå när de är mörkt. Så mycket härligare än när de är ljust, ja nästan iaf.
Så de skull man nog ha börjat med kommer ju bli lite trevligare när snön lägger sig också blir ju inte lika mörkt. :)

Annars har jag hunnit städa bort lite å gjort de som skulle göras idag nu väntas bara en promenad med hundarna, byta till rena sängkläder och sen se nå repriser på de program jag missat att se under förra veckan.

Lyckades göra en väldig god pastagratäng till middag också vart riktigt god dels för att jag bara snörde ihop de jag hade hemma så för de vart den godkänd. :) plus att de vart väldigt mycket över så de ska jag göra med av för de är ju bra med att ha matlådor. :)

Har hunnit prata med hjärtat också och för ovanlighetens skull så ringde han så vi pratade en snabbis. Annars så skriver vi bara nå sms men de är ju alltid skönt att höra hans röst. Men man får som sakna varandra lite mer när man inte ringer utan bara skriver. Tycker då jag iaf :).

Nae ny börja Akilles klättra på mig så de är väl bäst att he sig ut med dom.

Ha en bra kväll
Puss


1 oktober

Då var de en ny månad och snart är marken täckt med snö å Inge mer gräs man ser. Man väntar bara på att snön ska komma nu helt enkelt.
Vaknade kring 8 tiden väldigt pigg men sa till mig själv att sova ett tag till har som ändå stigit upp före 9 varje dag annars så de var skönt med en lite. Sovmorgon.

Håller på att städa, tvätta och ska även diska, är så typiskt när man är borta så ser de ut som ett bombnedslag bara för att gubben tycker att min roll som hemmafru funkar bra. :P
Men när vädret är så grått å trist så passar de ju perfekt att städa lite.
Ska så dra ut med hundarna på en liten promenad nu och sen fortsätta med att städa.. Skulle ha varit iväg å köpt nå ljung å plantera ute på bron och he upp mina ljuslyktor.
Men de kanske får bli någon annan dag ska ju även hinna göra om mitt cv lite p söka nå jobb. :)

Nae bara sätta igång igen.

Hade


Söndag

Ja då var denna helgen slut och jag har återigen flyttat hem till mina egna hundar nu när mamma kommit hem igen. :) Jag som trodde jag skulle få slippa sova själv ja iaf en natt men Shit så fel jag hade då Marcus redan åkt iväg för en ny jobb vecka. :(
Denna gången är han ju inte lika nära heller så får väl stå ut till helgen med att sova själv.. Buhuu

Annars har helgen varit toppen,
I fredags så vart de en lite utgång men tog de rätt lugnt så mådde helt okej lördagen. :) vart då en rolig kväll för de.

Igår kom syrran ganska tidigt och for ut med Figo å Svante så jag fick fortsätta sova ett tag till. Sen var hon så gullig och for iväg å handla nybakat bröd så fick frukost då jag steg upp :). De var väldigt uppskattat. Efter 12 någon gång så drog
Jag och syrran iväg till flygplatsen och kollade på strongman.
Sen så vilade jag lite innan Marcus kom vi gjorde middag och tog de lugnt. :)
Var härligt med en lugn hemmakväll fast drog ut en snabbis å raggade. Synd dock att jag inte fick följa gubben hem och sova.
Men nu behöver jag nog inte vara hundvakt på ett tag förmodligen bara springa ut med dem lite då och då. :)

Idag så har jag som bara städat å plockat undan hos mamma, drog hem å hämtade Marcus å sen iväg på busstationen för att plocka upp mamma. :) vi beställde hem lite mat å kollade på nå bilder sen bar de av hem och jag slocknade ganska fort i soffan. :)
Skönt att vila ut lite och även få ja kisse i famnen och Akilles vid fötterna då är ju allt som vanligt igen. ;)

Efter jag pussat Marcus hejda så snörde jag mig framför teven å kollade på en film som var väldigt rörande men sjukt bra å den hette allt för min syster tror jag. Satt å lipade som ett litet barn så Aragon vart less och gick å la sig isängen istället.. Men han fattar väl inte varför jag satt å snyftade. :P
Efter filmen hoppade jag i duschen och nu ligger jag i sängen å ska sova hade jag tänkt. :)
Sen får man väl se vad morgondagen har att erbjuda ska då iaf göra om mitt cv, söka lite jobb och även skicka in nå papper till A-kassan.

Nae god natt & hade
Puss


RSS 2.0