Umeå :)

Då var de fredag och jag vaknade för en stund sen. Dricker såklart lite kaffe och sen ska jag göra mig redo för lite shopping med mamma på stan. :)
Får väl hoppas jag hittar nå snyggt och vettigt ;).
Jag körde då hela vägen igår från Arvidsjaur och de gick riktigt bra är stolt över mig själv. De är inte ofta jag kör i en stad eller aldrig typ men nu har jag då gjort de :). Är ju typ åkrädd med mig själv så har som tvekat länge på att köra i stan. :P

Marcus ska mest troligt komma hit idag vart så struligt med allt möjligt igår så han stanna hemma. Bara hoppas han kommer idag :).
Blir väl mest troligt att vi tar varsin bil hem också då mamma har honda hära och Marcus kommer ner med mercan :) som för övrigt gick igenom besiktningen. Å jag ska då såklart köra hem Bmw:n och få kalla mig själv för bilägare :D.

Men de ser vi ju när vi ska dra hemmåt :)

Nae ska dricka upp mitt kaffe och bara må en stund.

Hade bra idag :)


Torsdag :)

Snart bär de av till Umeå, eller ja missen först för att lämna hundarna sen bär de av. :)
Får väl se om vi stannar till lördag eller söndag då Marcus börjar jobba söndag kväll.
Blir nog en trevlig liten tripp med bio, shopping och mycket mer. :)
Träningskläder har även fått följa med för min bror ska gå igenom en massa övningar som jag ska träna upp.

Nae ska dra upp min man och packa de sista.

Hade


Onsdag

Då hade redan ungefär halva denna vecka sprungit iväg och snart är de även september. En månad jag inte gillar.
Måste hösten vara så grå och trist, kan de inte vara sol och blå himmel istället då är hösten mysig.. Men när den är som den är just nu och varit i några dagar då kan man ju inget annat bli än deprimerad.
Ajja solen kommer när den kommer.

Har inte gjort allt för mycket denna vecka bara varit med hjärtat och dolat på med allt möjligt. :)

Betalade mina räkningar i måndags och ja man va ju glad för sin lön en dag iaf.. :( usch så deprimerande de är att betala räkningar med de hör ju till livet de också.

Nae men nå positivt då, jo de är ju onsdag idag och även tjejkväll så onsdagar för mig på bra humör och imorgon drar vi våra rövar till Umeå för några dagars mys med mina syskon å deras respektive ;). Ska även se om Tinas mage blivit lite större än sist så man for se om mitt syskonbarn växt ;).
Fyfan vad jag längtar tills man får träffa hon/han är så sjukt lycklig över detta så de finns inte.
Tror jag och mamma hinner längta ihjäl oss innan detta barn kommer till världen. :P

Nae nu ska jag dricka mitt kaffe och vänta tills gubben kommer hem med bilen från besiktningen och höra hur de gick ;).

Hade bra
Puss


Lördag

Redan ärvde lördag och ikväll kommer gubben hem :).
Varit med mamma på loppis i hej men jag tyckte de inte va så mycket så för mig vart de inget som fick följa med hem. Men mamma hittade ju som vanligt något.
Ganska trevligt ändå att vara på loppis får nog följa me på loppis lite mera. :)

Har varit ute på en skogspromenad med hundarna också är lite små läskigt att gå själv i skogen men de gick de med. :)
Finns så många stigar att gå efter.

Får väl se vad som händer ikväll om de blir utgång eller en lugn kväll hemma, kände mig inte allt för sugen på att gå ut ikväll.

Ska vila en stund och sen skura golven.

Hade


Fredag :D

Då var de fredag igen och jag håller på att städa lite så de ser någorlunda fint ut någon gång. Hundarna å katten med för den delen drar in en massa och löser ett och annat hårstrå. :)
Men de får man stå ut med.

Var ut på en härlig promenad i skogen som är vid Arvidsjaursjön, går en liten stig ganska nära vattnet så de är väldigt mysigt att vara där och gå.
Väldigt mysigt nu när hösten är på g.

Annars har jag väl inte gjort så mycket mer idag förutom att titta lite på teve och jo sy lite, men som sagt de är något jag inte är duktig på precis, Ajja så länge de håller är jag nöjd. :)
Ikväll blir se grillat hos mamma och även moster och mormor skulle va med så de blir nog trevligt. :)

Önskade så att Marcus kund komma hem ikväll istället är så tråkigt att sitta själv om kvällarna och dels för att jag saknar han lite också. ;P

Nae ska skura golven nu och sen hoppa in i en efterlängtad dusch ;).

Hade


Torsdag

Har en hel del träningsvärk men de är bara skönt egentligen, men de var länge sen :P..
Var då en riktigt trevlig kväll igår på kåtan med mamma och syrran med god mat.
 
Idag är de då en vilo dag från löpningen synd egentligen men mina ben skriker vila så de får bli en skogspromenad med hundarna istället, så björnarna håll er snälla borta från mig så jag slipper skita ner mig å dö.
Är som så mysigt att gå i skogen på hösten för då är de då inte lika mycket mygg i farten så då slipper man vara irriterad på de. :P Sen så är de väl bäst att hålla sig borta från vägarna när de är idioter ute i farten och snor ens hundar för kamp, jag blir ju så jävla nojig när de är något sånt och jävligt orolig om mina gubbar. Så har legat och kramat Akilles hårt inatt. :P
Får väl hålla tummarna att de försvinner fort här ifrån och att de inte lyckas få med sig nå hundar alls, någonsin.
 
Idag då ja, jag hade tänkt dra till mamma och plocka med mig nå saker som hon inte ska ha för jag vill ha nytt,nytt å ännu mera nytt i lägenheten man blir så less allt man har och jag vill dessutom göra om lite. Eller snarare ha något att göra om dagarna. :P Plus att jag har köpförbud på inredning och kläder så vafan ska man då göra. ?
Tur mamma har saker för att inreda ett till hus men tror inte Marcus blir nöjd med att jag dra hem en massa till. :P Men de skiter jag i, måste ju få roa mig på något sätt. :)
 
Nae ska dricka upp mitt kaffe och cykla till min mammi :D
 
Hade

Onsdag ;)

Då har man gjort bort dagens spring pass men börjar tyvärr känna av smärtan i benen igen men denna gången har jag beställt nå hevigare än tigerbalsamet så de bränner på bra just nu och de tar bort smärtan också..
Men ny blir de nog vila imorgon för att inte belasta mina ben allt för mycket.

Ajja får nöja mig med lång promenader med hundarna helt enkelt :).

Annars idag ska jag med mamma ut på samhället och titta lite sen ikväll blir de kåtan och äta med mamma och syrran.
Efter de ska vi ut på lite äventyr :)
Älskar onsdagar <3

Nae göra nå vettigt av denna dagen :)

Hade


Ska snart stänga ögonen.

Ja de är väl snart dax att stänga igen ögonen och försöka sova en stund. Ganska skönt ändå att man blir trött fort så slipper man sova bort hela dagen imorgon.
Bra att man vänt på dygnet när man jobbat.

Min kväll har som spenderad vid teven och Ikeas hemsida och Shit så mycket fint jag hittade och de var ovanligt mycket jag verkligen ville ha. :)
Får nog dra med mig mamma på en tripp till Ikea så man får hem de som behövs. :D
Tror däremot att inte Marcus gubben samtycker med mig men han ger kärlek till bilarna så ger jag kärlek till shopping å hemmet. :P

Nae man får hålla sig i skinnet och inte köpa en massa saker men de är ju så roligt med något nytt.
Nog om de.

Imorgon är de då onsdag och jag tänkte ta en löprunda efter frukosten eller föra får se när man tar sig upp, den tänkte jag dra en vända på samhället och kolla på lite blommor och annat skoj. Har redan hunnit köpa 3 nya blommor för de kostade bara 10kr på Konsum så fick slå till. :)
Mina blommor håller på att ge upp, eller ja de som jag haft i mer än 1år iaf.

Har även hunnit me att söka på ett jobb också.
Nae nu ska jag försöka sova och invänta morgondagens äventyr. :)

Godnatt & hade


Tisdag

Kom för en stund sen hem från en liten springtur och sitter just nu och varvar ner lite, känner mig smått spyfärdig men de får man helt enkelt ta när man legat lite på latsidan.
De positiva är att jag ej gått upp något men de negativa är ju också att jag inte gått ner lika mycket som jag velat så nu har jag börjat om med hård träning och annan diet. :P Så nu är man på g igen och de går så mycket lättare när Marcus är borta och jobbar för då har man inte mycket annat att göra än att he sig ut och röra på sig lite.
 
Gubben kom hem igår kväll så jag behövde inte sova själv men tror inte han kommer hem nå mer i veckan så då får jag och hundarna dela på våran stora säng själva.
Dessutom när man är ute och rör på sig som hela tiden under dagarna somnar man väldigt fort och sover sjukt gott..
 
Annars idag ska jag he mig ut på en promenad med hundarna och ta tag i att städa lite, sen bär de av till mamma för lite middag.. Var så sjukt gott med surtrömming igår, är glad att man lärt sig äta de. :P
Sen så börjar ju allt bra på teve igen så kommer nog sitta och glo på på den resten av kvällen plus söka lite jobb och kolla på lite utbidningar.
 
Sen de bästa av allt så tyckte marcus jag skulle köpa min broders bmw :D Så jag ska nog slå till kanske dax att äga en egen bil nu när man ändå haft sitt körkort i nå år.. :P
 
 
Nae ska byta om igen, blanda en shake och sen ut med hundarna..
 
 
Hade

Måndag

Hinner inte med att skriva så mycket hära men de kommer när de kommer. :P
Har då iaf jobbat klart för denna sommar och ska nu söka några jobb och har faktiskt lite som jag ska söka på. Måste bara fina till lite på mitt cv så får se vad som händer.
 
Annars händer de väl inte allt för mycket, har varit bortskämd och ha haft Marcus hemma nästan hela sommarn men nu har han börjat om i Laver igen så jag får klara mig själv till Lördag :( Men de ska nog gå bra de med bara börja vänja sig vid de igen. :P
Sommar for då iväg i en jävla fart men endå skönt att man fått nå RIKTIGA sommar dagar denna månad så man fått njuta lite iaf. Nog för att jag jobbade alla dom dagarna men ändå. :P
 
Okej de kanske händer lite i mitt liv längtar så sjukt mycket till året 2013 för då kommer de hända saker dels att jag ska bli FASTER och en sak till som är lite hemligt för stunden :D:D.. Men just nu känns mitt liv helt underbart och jag är riktigt lycklig..
Ska nog även köpa bil och mest troligt blir de nästa vecka, fick köra min brors bil idag för mamma har de just nu och ja jag vart lite små kär i den, dels för att den är riktigt rolig att köra och för att de är en kombi. Å jag behöver verkligen en bil för att jag då kan söka jobb lite utanför Arvidsjaur också, sen är de ju bra att ha en bil som hundarna kan vara i också.. Så nu är de dax att fixa sig en egen bil och inte bråka med alla marcus bilar som ha ett eller annat fel. :P
Sen vet jag inte vad han kommer tycka om att de är en bmw men de får gå ändå.
Så jag håller tummarna att den är min snart :D
 
Nae ska bege mig till mamma och äta surströmming :D MUMS
 
Hade

Länge sen!!!

Hära var de ett tag sen jag skrev och ja vad har hänt sen förra inlägget. Jag har då jobbat, hunnit vara på en Stockholms resa och hämtat hem en bil. En resa som kändes som evigheter när vi skulle köra hem. Men vi tog oss då hela vägen fast vi kom hem 6 på morgonen men nu är den hemma eller ja den har ju varit de några veckor nu. :) Annars så har jag som bara jobbat och varit med nära och kära dom dagar man haft tid. Hunnit med att jobba min sista helg för denna sommar också så njutit som bara den denna helgen som var och har även varit ledig igår och idag :) så kan inte klaga precis. I Helgen har vi varit i missen och varit hundvakt till lilla hörrö och även bara myst och tagit de lugnt. Både jag och Marcus var helt slut i söndags när vi kom hem, de tar på krafterna att ta hand om en liten valp. Men de är ju såklart både mysigt och kul. Igår var jag och mamma på Nolia en snabb sväng fick hem nå kläder och mjukkaka :) så suttit och smaskat på de till frukost. Marcus har även börjat jobba men han är bara i Jörn så han kommer hem när han slutat så jag slipper sova själv och jag får känna mig bortskämd att ha han hemma plus så jobbar han bara tre dagar och är ledig till söndag så då hinner man hitta på något när man är ledig :). Denna vecka jobbar jag bara 2 1/2 dag slutar 11:50 på fredag och är ledig till tisdag då jag även börja min sista jobbar vecka för denna sommar och sen är de bara ut och söka jobb på nytt igen. Sökt lite under sommaren men ej fått något svar än. Ikväll ska jag och mamma gotta oss på surströmming som man kan äta en gång per år så de blir nog bra :). Nae ska fortsätta städa och sen he mig på Konsum och handla. Hade


RSS 2.0