Fredag

De senste dagarna har varit jobbiga.. Har ingen energi och ingen glädje just nu. Men det är väl kanske så det ska kännas..

Vädret är pisss jag kommer inte ha något att göra ikväll eftersom alla ska ut och ingen kommer att vara i arvids. Plus har ingen energi ingen glädje till att festa eller göra något.. Är bara arg och less att helgerna alltid ska vara samma. Sitta i lägenheten med Akilles och se på teve. Eller vara hos mamma och se på teve...
Nae mitt humör är verkligen inte på topp.. HELVETE..



Måndag.

Helgen har varit helt okej.:)

Var ju 11 månader igår för jag och marcus så då åt vi lite gott och myste till old dogs :P Måste ju vara den bästa filmen just nu :) Slutar aldrig skratta åt den.. Har ni inte sett den så se den jag lovar att ni kommer få ett gott skratt. :)

Idag så fick Akilles sin valp spruta gick väldigt bra men han blev lite borta efter det så jag stannade hemma och såg efter han lite...:) Han sov mest men det är bra..

Snart bär det av till stan igen..

Nae ska dra tillbaka till lägenheten igen..

VILL HA TILLBAKA MIN DATOR NU.. Går inte att göra mycket utan den.. Jävla laddare..

Nae hade


Fredag.

Gubben är och fixar bilen och jag är hos mamma och myser :) Men han är nog snart klar då blir det att mysa med han <3.

Imorn blir det skellefteå och shopping med älskling och Annica kommer nog bli toppen :) Bara bilen inte kronglar :).. Men känner på mig att det kommer bli en bra dag..

Katten är ju verkligen skit söt som kryper in under mitt täcke och leker med mina fötter kan säga att jag tyckte inte alls det var lika kul som kissen gjorde.. Tycker inte om klor som skär in i ens hud. Katten heter Bamse men vi kallar han för katten.. Fattar inte varför han skulle göra det på morgonen heller när man vill sova. Men jag vill ändå inte precis att han ska göra om det :P

Nae hade inget intressant att skriva så vi skiter i det.
Ska ut med Akilles så han får springa av sig med Figo..

Hade


Måndag.

Är hemma från skolan idag får se om jag far dit senare. Men just nu är det lite saker som kommit in i mitt liv som måste fixas till.

Helgen har varit sådär jag har mått dåligt och känt mig väldigt deppig.
Gubben for till stockholm i fredags och det tog längre tid än väntat så han kom hem 9 på morgonen på söndag.. Jag hade verkligen behövt han hemma i helgen. Men nu är han hemma iaf och jag börjar känna mig bättre..

Men lär väl må bättre efter hoppas jag då.. Kommer väl sen kanske.. Men just nu går det inte att göra på något annat sätt..

Jag är glad att veta och hoppas på det bästa sen men just nu har jag panik..
Men det är väl så det ska kännas.

Igår var jag och älskling och tände ljus på pappas grav och marcus brors grav. 
Var skönt att va där igen, var ett bra tag sen sist jag var hos pappa :( men det ska bli ändring på det nu när det blir sommar och nu när jag börja ta mig framåt i livet, när jag känner styrka att orka leva vidare.
Kommer bli en tung födelsedag i sommar våran kära dag pappsen <3. Kommer kännas så konstigt att inte fira våran födelsedag tillsammans men du är nog med mig endå fast jag inte kan se dig..
Saknar dig väldigt mycket min älskade pappa.
Älskar dig <3

Nae ska nog ta tag i tvätten och försöka komma på andra tankar.

Hade

Fredagsmysssss, njae skulle inte tro de......

Gubben kommer inte hem inatt :S Det suger gode mycket plus han lär ju komma hem sent imorn med. Men det är väl bara bita i det sura ÄPPLET eller nå.. Ska då iaf sova hemma tycker inte om att sova själv och inte i lägenheten då ligg jag bara vaken och tänker på läskiga saker. Nej men nej tack..
FAAAN säger jag då bara. Inget mys den hära helgen heller..
Har då Akilles iaf och mamma tack och lov <3
Det jobbiga med det hela är att jag är väldigt orolig av mig jag tror jämt att det ska hända han något. Tänker fan inte förlora någon jag älskar igen.. Jag har lidit nog.


Jag har då just snört in en cheescake i ugnen som jag ska bju familjen på tror den kommer bli god, väldigt god :D
Sen ska jag väl ta en kall öl och njuta av att vara med mamma denna fredag..

Min större broder skickade ett sms idag och sa att ACDC biljetterna är fixade och jag, syrran och mamma har bokat biljetterna till STOCKHOLM den 4juni :D Känns underbart att fara dit igen, var ju som ett tag sist man var där. Hoppas denna resa kommer bli underbar :)
Men det blir den nog.
Plus att jag ska flyga hem. HAR aldrig flygit förr så ska bli väldigt spännande..

Nae nu ska jag gå och hämta en kall öl och bara må..

Nae jag är inte biter...


Smarta jag..

Glömde att ställa veckarn igår så jag vaknade inte kl 6 som jag skulle göra.. :S Hade teori på morgonen men jag sov då. Tror hon inte blev så glad på mig när jag inte kom dit. Men får föska förklara det för hon imorn.. :P
Har fått en massa dubbel körningar så nu börjar det då närma sig. Hoppas jag då. Men jag måste ha körkortet i slutet av maj annars blir det inget slutbetyg.
Men jag har slitit med faserna som fan så nu är det repfaserna och slutestet som ska göras plus halkan å skrivningen sen då UPPKÖRNINGEN.. VIll bara ha kortet nu..

Menmen bara kämpa på och bita ihop så kommer jag nog ha kortet snart :)

Studentklänningen kom även igår och den var väldigt söt och passade perfekt så nu är det bara balklänningen som är kvar.. Hoppas den kommer idag :P

ikväll blir det myspys med mamma och syrran (Tjejkväll) :)

Nae nu börjar lektionen HADE

Gonatt

Nu ska jag gå och lägga mig efter de överkokta nudlarna satt sig som en klump i halsen :P
Ska bli så skönt att sova i sin stora säng med en gossig Akilles och en underbar kille <3
Älskar mina gubbar enormt mycket.

Älskar mamma med    :) 

 Ni får mig att le under de jobbigaste dagarna <3

Nu jävlar!!

Är balklänning och studentklänningen fixad :) fett nice hoppas bara de passar :) Balklänningen är en enkel klänning typ fast lite elegantare. Orkar inte lägga ut 3000 på en klänning jag kommer använda 1 gång och sedan sälja den på blocket. Nejnej jag är nöjd med enkelt och någorlunda billigt. Nu är det bara skor som ska hittas. :)

I like.

Nae ska ta och slå igång en film och njuta av ensamheten. Eller sååå inte fan vad jag hatar att vara själv :S

Älskar min mamma <3


Jag lever mitt liv.

Påsken har varit underbar :) Jag har myst och haft kul med min familj och mina gubbar allt som gör mig glad.

Såna dagar man verkligen njuter av sitt liv och något jag ska börja göra mer.

Mitt liv måste börja gå vidare nu. Jag kan skrika och gråta när jag vill men jag måste även lära mig att leva med livet som det är idag.
Pappa kommer alltid att saknas i våran familj men han är med oss ändå. Han finns där i våra tankar och minnen, han ser oss säkert och han vill nog att vi ska vara lyckliga.
Jag mår bra nu jag känner att jag har det jag behöver för att ta mig upp på fötterna. Jag ser framåt och njuter mer och mer av det. Jag älskar mitt liv, jag älskar min familj, jag älskar mina underbara gubbar och jag älskar mina vänner. Jag ska inte gnälla på att livet är skit när jag har det mesta.
Vissa dagar kommer att vara dåliga dagar men det kommer att komma bra dagar med.

Nu kämpar jag på för fullt för att klara av det sista i skolan och är på god väg.
Med körkoret känner jag att jag äntligen fått FLYT :P Snart är det studenten och där ska jag stå och skrika å vara glad av det jag har.

Sommaren kommer bli underbar jag och min familj ska ut och resa :) fast i Sverige då. Sen ska jag jobba så jag kan fara ut och resa med gubben och mina vänner :) Längtar sjukt mycket..

Sen kanske det blir att dra till Stockholm och se ACDC den 4 juni :)

Jag ska njuta, älska och sakna <3

  


RSS 2.0