En början på något nytt!

Då var denna dagen hära då ett nytt år skall komma och en massa ovetande händelser kommer att ske, de jag vet är att mycket kan hända på ett år men man tror ju alltid på det bättre. Vem vet kanske detta blir mitt år som många säger eller så blir de helt enkelt inte det.
Detta år har varit både bra och dåligt, har haft mycket tankar om livet och ångest över det mesta som just har med livet att göra. Jobb fronten har varit jobbigast men de slutade ju bra tillslut bara hålla tummarna på fortsatt mycke jobb.

Har fått mycke glädjande besked och när som Helst kommer jag bli faster och under 2013 även moster, som jag längtar efter att få träffa mina syskonbarn. :)
Har haft underbara stunder med mina nära å kära, mycke skratt å tårar.
Mitt och Marcus förhållande har blivit starkare än någonsin och är lycklig som har min lilla familj.
Ett år till utan pappa och många tankar har gått även till han under detta år mycket har hänt som jag önskar att han fått vara med på. Tänker varandra gång jag ser Cadillacen att om pappa hade levt hade han varit överlycklig att få köra den. Mitt intresse för gamla bilar har jag nämligen fått av han och en av mina önskningar var att en dag få köra en raggar bil själv och nu har vi 2 en lite snyggare än den andra och en lite coolare. :P
Jag vet inte hur detta år kommer att sluta och vill bara att jag ska få vara glad in till de nya året.
För just nu känns de bara jobbigt men de kan bli till de bättre och mycket roligt kan hända under 2013.
Det får bli en överraskning helt enkelt.

Med detta önskar jag er alla ett riktigt Gott nytt år!!!


Dagen före julafton

Snart är de julafton och jag har fått lite jul ledigt, ja iaf till på tisdag sen är de bara börja jobba igen. :)
Helgen har varit lugn har inte gjort allt för mycket än att bara spenderat lite pengar och sen bara varit hemma. :)
Idag har vi varit på dop och vi ska snart bege oss till mamma för att spela Bingolotto med henne och syrran, lite mys såhära för julafton. Imorgon bär de av till Luleå för att umgås med släkt å familj. :)
Fått en tidig julklapp av Marcus och de var en iPad vart glatt överraskad över det :D dock så är de han som sitter och leker med den mest, han hade nog en tanke bakom de hela. :).
Skönt med en till ledig dag iaf och sen jobba veckan ut för ännu lite längre ledighet.

Ha en riktigt God Jul.

Hade


Lördag :)

Utbildningen vart klar igår men jag kommer ju fortsätta att hoppa in som vikarie och det känns toppen med ett nytt jobb som jag verkligen gillar och trivs med än så länge. :) sen har jag ju några veckors jobb som väntar.
Igår vart de en lugn och skön hemma kväll. Det behövdes efter en härlig arbetsvecka. :)

Har varit ute och shoppat lite med mamma idag, vart en ny blus, en mössa och en ny jacka då min andra börjar säga sitt. :)
Ikväll blir de julbord med Marcus gamla jobb maskin å fritid kommer nog bli trevligt. :) Dock kommer jag vara nykter då jag ska upp kl 7 imorgon för att jobba . :)
Kommer bli en lång arbetsvecka men de går de med får ju ändå lång helg nästa helg så det blir bra. :)

Nae ska ut med hundarna och sen börja göra mig klar för kvällen kommer nog vara skönt med en nykter kväll :).
Någon av oss måst ju jobba in lite pengar. :P

Hade


Tisdag

Huva va kallt de är idag och dum som jag är så koppla jag inte in motorvärmaren i bilen igår kväll för jag trodde ju inte de skulle bli så kallt idag. Men kallt var det, fick smått panik imorse om bilen skulle starta eller ej men som tur var gjorde den de. Dock så är de ju inte så nyttigt. På lunchen stoppade jag då in den i värmaren och åkte med mamma tillbaka. :)
Så imorgon är den varm och go när jag ska iväg på morgonen. :).

Håller på att hitta energi till att diska å göra nå mat, fick då igång en tvätt och sen tog orken slut. :( känns så jobbigt att inte hinna med riktigt alla dagar men så är det i livet man har inte tid till allt.
Gubben kommer hem ikväll så som tur är behöver jag inte ställa mig och laga nå mat riktigt än.

Har fått mera jobb efter nyår så får några dagar ledigt och sen mer jobb, helt underbart. Är lite stressigt att hinna hem på lunchen då det är en bit från k4 å hem men de får gå de med. Marcus har ju lång ledigt över jul så då slipper jag åka hem på luncherna. :)

Nae ska görs rent i kattllådan å leta min energi så något blir gjort. Längtar redan till sängen. Man sover då riktigt gott om nätterna om int annat. :)

Hade


Måndag

Måndag igen och dagarna bara går & går
man hinner inte riktigt med att skriva hära heller.
Mina dagar går mest till utbildningen och helgerna till att göra massa annat som man inte riktigt hinner med på dagarna. :)

Men allt rullar på som de ska och fast de är måndag så har allt varit toppen.

Sista veckan för utbildningen också så nu börjar saker och ting sitta.
Har även fått vik till nyår och kommer efter de hoppa in då det behövs å de känns helt super. Så blir att jobba hårt dessa veckor men de kan man ju inte klaga på. :)
Marcus jobbar i laver till imorgon så de är bara jag och hundarna hemma så då får man passa på att mysa lite extra med dom. :)
Ikväll blir de att se lite teve och sen blir de en tidig kväll, när man ändå är så trött så är de så skönt att lägga sig tidigt.

Skönt att de även blivit lite svalare ute och att de även kommit lite mera snö. Så nu börjar vintern bli vinter på riktigt. Vintern har sin charm då man inte behöver skotta eller skrapa vindrutorna på bilen. :P

Nae ska starta en tvätt sen fortsätta må framför teven.

Hade


RSS 2.0