Bra början

Ja då var denna dagen slut och just nu sitter jag på Konsum & väntar på att mamma ska sluta så jag får åka hem med henne. :)
Min bil är inte min bästa vän alls denna vecka började igår med att jag inte fick igen dörren för den hade såklart frusit nu när de börjar bli kallt igen så de Var bara att fara till mamma och hämta hennes bil. På lunchen fick jag igen dörren så körde den till mamma så bilen fick stå i garaget och tina upp. Idag däremot så gick dörren att stänga men biljäveln gick inte att starta för att de var slut ström i den så fick återigen ringa mamma så hon fick köra mig på jobbet.

Nu kommer min bil få stå tills Marcus kommer hem igen då ska den fixas och säljas iväg för nu är jag less.
Blir en diesel bil istället.

Marcus har återigen börjat att borra så jag är själv till på lördag.
Väldigt skönt att man gör något om dagarna så blir dom inte långa och dessutom så går de fortare.
Sen så går jag ju och lägger mig före 10 för jag orkar knappt hålla upp ögonen. Skulle helst gå och lägga mig vid 8 men man borde ju vara lite social med hundarna också. :)
Annars händer de väl inte så mycket mer, snart bara 2 veckor kvar av utbildningen också :).

Nae ska plocka ihop någon sallad till middag och sen he sig hem och njuta av kvällen. :)

Hade


Tisdag

Hinner inte riktigt med vardagen då utbildningen tar mycket tid plus att jag lägger ner mycket tid på den också. Så min vardag är inte så värst spännande, under min lediga tid så blir det mest att koppla av framför teven någon timme och försöka vara lite social med omvärlden. :)
Dock så är jag som trött konstant så jag försöker ge den lilla energi jag har till att hinna med alla sysslor som ska göras i hemmet.
Lyckades diska bort lite så de inte blir ett berg då vi lagat middag.
Måst försöka ta tag i tvätten också men dit nådde inte riktigt energin idag.

Ska bli skönt då utbildningen är färdig då kanske man slipper kaoset i skallen för då ska man försöka stå på egna ben istället ska bli spännande iaf och se vart de leder. :)
Just nu är de ju så mycket man ska ta in så hjärnan går ju på högvarv..
Men nu är vi då inne på andra veckan och de går då bara framåt så de är ju positivt. :)

I helgen var min broder hemma så vi har passat på att vara lite med dom. Åt en riktigt god middag med massor av olika rätter i lördags. Höll på att spricka men trevligt var de.
I fredags såg vi även klart Johan Falk filmerna så de vart som ett litet fredagsmys med hjärtat.

Imorgon är de onsdag så snart är de helg igen, Shit vad man uppskattar helgerna då man har full rulle om dagarna.
Nu ska jag göra mig en macka så slipper jag hungra ihjäl tills vi ska göra middag.
Blir nog en tidig kväll idag med de är så skönt att få sova. :)

Hade


Kaos

De är kaos i min skalle just nu det är verkligen mycket att ta in då man går en utbildning, en massa nytt att lära sig. Men de är väldigt intressant och roligt må jag säga, man sitter som på nytt i skolbänken igen och ska lära sig en massa som är helt annars än vad man lärt sig att jobba inom vården.
Men de är bara kämpa på i några veckor till.
De är ju så när man ska börja på något nytt & lära sig en massa så är man helt slut då dagen är över.
De bästa är att direkt man lägger sig i sängen så somnar man. :P
Dock så är man ju som i sin egen lilla bubbla och på fredagarna lär jag inte alls vara så social.

Annars så rullar resten av mitt liv på jag är med mina gubbar och försöker vara lite social med Marcus men vi är som lika trötta båda två så många meningar säger vi väl inte :).

Äta lite middag, försöka se lite tv, ut med hundarna och sen sova :D

Då vet ni!

Hade


Söndag

Grattis älskade pappa på farsdag, har många fina minnen från de åren vi firade dig och dessa minnen kommer alltid upp och man går och tänker på dig hela dagen.
Tycker dessa dagar är jävligt jobbiga och känner mig orkeslös. Ska fara och tända några ljus på graven men då kommer jag bara bli arg och ledsen.
Är verkligen väldigt jobbigt att fara dit.
Önskar verkligen så att jag fick komma å fira dig som alla andra firar sina pappor. :'(

Ska bege mig till mamma på ett tag för att gå ut med hundarna. Är svin halt ute så bara dra benen fram för att inte ramla, hatar verkligen när de ska töa å bli is överallt.
Efter de blir det en sväng till missen för att hälsa på å umgås lite. :)
Å ikväll blir de nog att se lite film å bara må. Även ladda för morgon dagen, längtar faktiskt ska bli så spännande och prova på något helt nytt. :D

Nae he sig iväg så man hinner med dagen då man redan sovit bort halva. :)

Hade


Lördag

Denna lördagen kunde ju ha börjat lite bättre är jätte trött och mina ögon är svullna, jag vaknade för en liten stund sen bara. :/ usch vad detta tar knäcken på mig.
Ska bege mig till mamma snart för att skotta, gå ut med Figo & Svante och sen hem igen för att gå ut med mina gubbar och efter de hade jag tänkt lägga mig i soffan och vila ett tag igen.
Fattar inte hur man kan vara så trött då man ändå sovit några timmar.
Ajja kanske går över senare känns som man hellre sovit bort denna dagen å få slippa dagen överhuvudtaget.

Såg då den senaste Johan Falk filmen igår och nu är det bara den sista kvar. :(
Är ju så sjukt bra alla filmer och oftast brukar ju de sista suga men inte denna serie. Läste Aftonbladet igår och där stod det att de skulle tänka efter mer till nästa säsong, :) eftersom de sista filmerna redan läckt ut och ska inte komma ut förrän 2013.
Så de kanske blir mera Johan Falk filmer att vänta.

Nae ska klä mig och göra mig redo för att skotta. Hatar att skotta

Hade


Fredag :)

Då var de snart helg och jag tog mig en liten sovmorgon idag kände att jag behövde de så nu är man ganska pigg och förmodligen piggare med lite kaffe.
For iväg på en promenad med hundarna och passade på att posta brevet så nu är de gjort. :)

I eftermiddag ska jag iväg på hemtjänsten och prata med chefen och även se hur de har de. Känns lite så trist att lämna de man har jobbat med ett tag men nu är de nya möjligheter som kan öppna mera dörrar. ;)
Efter de ska jag kolla vad jag har för Julpynt och fundera vars jag ska ha allt.
Ute är de då redan färdigt pyntat tack vare Marcus men man kanske skull ha hett ut en till ljusslinga.
Sen får man väl se vad som händer resten av kvällen å helgen också.
Inget är då inplanterat än så länge.

En bild på hur håret blev


2012-11-08

Fått i mig en stor kaffekopp för att inte somna vart en lång shopping dag, kändes som man var ute i flera timmar och mormor shoppade på som en galning. :P
 Det ända jag fick med mig va lite små saker från dollar men de är lika bra de, att hålla i pengarna är nog bättre än att tok slösa upp dom. :)
Annars har denna dagen varit bra har gjort de som skulle göras så nu väntar jag bara på att klockan ska gå.. :)
Har fyllt i ett papper till försäkringskassan som ska skickas iväg imorgon så får ej glömma de, bra att man har en blogg som man kan påmina sig själv lite då och då.
 
Fy så kallt de har blåst idag också trodd man skulle frysa ihjäl när man gick mellan affärerna, fast de har ju varit fint väder idag och de får man ju vara glad över. :) Synd bara blåsten gör att man vill vara inne ändå.
 
I brist på annat hade jag tänkt städa toan och snöra allt skrot som ligger framme å skräpar så kanske man får lite ordning å reda. Sen när marcus börjat bry sig så mycket om sitt hår så ligger de kammar överallt som gör mig galen så ska väl försöka göra någon vis ordning så kanske man hittar sina egna saker också. :P
Senare ikväll väntas tjejkväll med mamma å syster och denna gången bjuds de på ostbricka & såklart lite vin till de. :)
Dock så är de inte förrän efter 9 någon gång då mamma slutat jobba.
Funderar också på hur jag ska hinna julpynta nu när jag ska vara på utblidning i 5 veckor :O
kanske man skulle ha små börjat redan imorgon mån tro??? :D.
 
Ut å hämta posten och sen ta tag i lite städning.
 
Hade

Godmorgon

Ligger i sängen och hade tänkt stiga upp, ligger och drar mig lite :) varit vaken ett tag men då har jag kollat lite på en film då vi har en tv i sovrummet också. :)
Idag ska jag ut på en liten shopping runda med mamma och mormor men först ska jag förbi arbetsförmedlingen blir väl sista gången man är där på för ett tag iaf.
Bilen ska även in på besiktning idag men de skulle gubben fixa. ;)
Vet dock inte hur de kommer gå då den inte riktigt är klar än men får väl se vad dom säger. Behöver iaf min bil nästa vecka. :)

Akilles ser inte allt för pigg ut men ska då dra upp han ändå. :)
Nae bara stigs upp, brygga lite kaffe, ut med hundarna och sen göra sig redo för denna dagen. :)

Hade


Lycklig.

De gick vägen med i intervjun som var i måndags då jag börjar en utbildning som vikarie åt kriminalvården och den börjar redan på måndag :). Utbildningen är på 5 veckor så då har jag något att göra om dagarna.
Känns super att man lyckas ta sig in på något och även få prova på något helt nytt. Sen får jag väl se efter utbildningen om de vill ha mig som vikarie.
Men är då ändå grymt glad att jag tog mig vidare ett steg till, de får jag ju faktiskt vara tacksam över.
Jag som tyckte första intervjun som var på arbetsförmedlingen gick dåligt till att sen få fara på en till som gick bra. :)
Detta har stärkt mitt självförtroende väldigt mycket, att bara bli vald och få denna chansen. :D
Man får glädjas åt de chanser man får här i livet.
Jag tänkte gratta mig själv med ett glas vin ikväll.
Nu är de bara ta en paus från hemtjänsten ett tag och se vart detta leder. :)

Jag är då glad så glad :D

Dock fick jag sån kramp i magen, Shit vad det ska jävlas bara för att man har mens. Ajja bara ta de lugnt så kanske de går över. Ska då börja med nå middag snart så får jag väl se om Marcus äter med mig idag. :)

Hade


Onsdag

Vädret är på topp och lika så mitt humör :). Idag känner man sig lite piggare än vad man var igår, kände mig som en snigel som bara släpade sig fram.
Men idag kände jag mig pigg där vid halv 8 men låg och drog mig ett tag till, Akilles sov som en stock så skulle känna mig så taskig om jag väckte han men där vid 10 tiden kom Aragon och gav mig en höger å tyckte vi skull stiga upp. Var väl kanske en bra idé. :)

Har då varit och handlat lite mat för de började eka i kylen så nu är de fixat och nu väntar jag på min ostkaka som är i ugnen. Medans jag då väntar på den så ser jag på Ellen som är lika bra som alltid och efter de är de Cakeboss. Blir en liten vilodag idag också då jag har lite små ont tack vare mensvärken.

Nu ska jag dricka kaffe, äta ostkaka och fortsätta njuta av denna dagen. :)

Hade


Tisdag

Då hade man färgat håret så nu är de mörkt med kopparfärgade slingor i eller ja 2 st åtminstone jag vart då nöjd med lite mörkare hår, slingorna gjorde jag bara för att piffa upp de lite. Eller Nina gjorde ju de på mig.
Sen så slingade jag hennes hår så nu har både lite ny färg i håret och de är ju alltid ett plus med nå nytt någon gång. Var ju evigheter sen sist jag gjorde nå med håret så de var dax. :P

Har då inte varit lika pigg idag som jag var igår men min underbara värk uta helvetes vecka kom som en efterlängtad present, eller så inte :@ nu är de bara stå ut med de i några dagar. Så bara ta sig nå värktabletter och lägga sig för att vila lite så kanske smärtan går över någon gång iaf.
Funderar även vad man skulle ha gjort till middag då Marcus ska skruva i bilen ikväll också, får väll helt enkelt bli rester.
Ids ej dra iväg och handla något då de känns så kallt.

Nae bara vila en stund

Hade


Hej

Då var de redan kväll och jag har hunnit toppa håret hos Nina, diskat bort ett berg av disk och dragit en ragg med dammsugarn. :) Nu är det bara middagen som ska göras måst bara vänta på potatisen ska koka klart så man kan göra potatismos. Dock så ska de ju de ta hundra år att koka.
Får även äta själv idag då Marcus drog iväg och skruvade men de får gå de med., fast de är ganska tråkigt att sitta själv och äta så undviker de gärna då ändå Marcus är på hemmaplanen.

Var då riktigt skönt att toppa håret så nu känns de inte lika risigt längre och imorgon blir de lite ny färg ska bli så skönt med nå nytt. :P
Efter maten blir de en dusch och sen hoppa in i min mysiga onepiece & bara mysa ner mig i soffan och njuta av vad kvällen har att erbjuda.
Bara fortsätta med maten så man får äta någon gång också. :)

Hade


Måndag

Det är så skönt att man börjat bli så morgon pigg och inte har några problem alls att stiga upp, klev upp pigg som en lärka kl 7 och gjorde mig redo för intervjun så nu är även de klart. :)
Får väl höra mera till veckan hur det blir med de & denna gången kändes de riktigt bra faktiskt, känns bra att man äntligen varit på en riktig intervju. :P
 
Skönt även att man vaknat med ett strålande humör och med klarblå himmel ute, så tog mig en längre promenad med hundarna då jag kom hem. Var riktigt härligt så nu väntas klippning & färgning av mitt hår så får se hur de blir. Har tänkt ge Nina saxen så får hon fixa mitt ruffsiga å slitna hår. Ska bli spännande att se slut resultatet :D
Annars idag blir de att städa då man latat sig mest hela helgen så då får man städa och dona på som vanligt egentligen. :) Vill verkligen börja julpynta snart också då jag även köpt en ny stjärna på dollar. :) Dom har fått in riktigt snygga jul grejer plus att de aldrig är dyrt där heller. :)
Men de får nog vänta till slutet av denna månad om jag nu får tid då. :)
 
Nae ska börja bege mig till Nina så får man se om hon ska börja bli min privata frisör. :)
 
Hade
 
 
 

Söndag

Alltid lika skönt att vakna upp en söndag och inte känna sig bakis och lika skönt att bara ha en lugn hemma kväll för en gångs skull. :P
Blev iaf att göra en god middag och se den senaste Johan Falk filmen sen så låg vi mest inne och bara mådde gott helt enkelt och de var ju inte alls dumt må jag säga.

Vi var såklart och tände ljus på graven & denna gången kändes de så mycket jobbigare än tidigare. Är ju för alla dessa ljus som omger ett svagt sken som gör att allt känns så fridfullt gör även att saknaden blossar fram starkare än tidigare. Sen blev jag bara så arg då kom den där ilskan som man även har inom sig just för att saknaden blir så stark. Denna eviga längtan & saknad kan göra en så svag så tom på känslor å tankar att man bara står och stirrar.

Idag har vi som mest bara varit med våra grannar sett en skräck film och flummat på som vanligt. :)
Såklart har man ju även kollat på solsidan. :)

Kan inte klaga alls på denna dagen och imorgon väntas en intervju så får se hur de går.
Nu ska jag se Jersey shore & sen hoppa isäng.

Hade & godnatt


Lördag

Om jag kunde sova hela dagen så hade jag mer än gärna gjort det men de känns så dumt att sova bort en hel dag.
Min kropp och jag är inte riktigt vänner känner mig helt mör i kroppen och gjort de i några dagar nu. Både rygg å höfter har värkt som lite till och från och varje gång jag vaknat känns de som jag varit ut å festa dagen innan. :/
Känns som de är en förkylning som inte riktigt vill bryta ut.

Skönt att vi bestämt oss för att inte fara ut ikväll känns som denna helg blir en helg med massa vila. :) för de behövs,
Vi gick och la oss kl 10 igår då både jag och Marcus inte orkade vara vaken längre. Vi hann då med grillbuffe på Lappis med delar av familjen efter de var vi lat i soffan och jag lyckades ju såklart somna och vaknade av att Marcus pussade mig på kinden å sa att han skull lägga sig.
Men de kanske berodde på att jag steg upp kl 6 då jag fick en jobb Bokning så var bara att he sig upp & göra sig redo för lite jobb. :)

Kan ju även vara vädret som gör en lite mör från topp till tå.
Blir även att fara å tända några ljus på pappas grav lite senare är så mysigt med alla dessa tända ljus för att hedra de som kommit till himlen.
Saknaden är en evig kamp som man får leva med tills den dagen är kommen och man själv kommer dit. <3

Ska försöka tvätta lite idag och sen ska jag iväg och köpa en massa godis. :)
Tror vi gör ett bra beslut att stanna hemma ikväll.

Hade


RSS 2.0