2012-02-31

Äntligen har man fått igång sin iphone med lite om och men såklart men de gick bra tillslut. Kan ju säga att jag är riktigt nöjd än så länge och man kan ju inte klaga på att de är en riktigt underbar present från gubben. :D TACK älskling.

Annars har jag hunnit med allt jag skulle göra idag hänger både tvätt ute å inne och en maskin till ska igång imorgon innan jag och mina flickor drar en sväng till pite :) Lite shopping för visa men inget för andra :S Om inte min önskan slår in :P
Men de är trevligt att bara följa med också.

Drog en sväng ut med stavarna efter jag varit hos mamma å de var väldigt skönt. :) Men man känner sig ju som en tant när man kommer dära och går med stavarna men ganska kul är de ju ändå.
Kan nog snart börja springa eftersom mina ben inte gör lika ont längre fast ska ju inte börja tok springa de första jag gör. :)

Nae ska ta mig nå kvällsfika och sen hoppa isäng, pilla lite på telefon å sen sova. Är trött redan nu så man kanske somnar fort. :) Ska då upp tidigt imorgon för de gick inte alls bra att stiga upp idag..

Godnatt

HADE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0