Söndag

Då var denna jobbar helgen över och jag sitter och njuter av lite varma mackor. :) Har gått riktigt smidigt att jobba och väldigt skönt att få sluta kl 12 båda dagarna. :)
Så igår tänkte jag att de va ju så fint väder under dagen så en lånpromenad med hundarna skulle sitta fint. :) Ja när jag hade gått en liten bit så börja de ju blåsa ganska mycket plus snöa lite. Men trots de blev de en 2 timmars promnad. :) Var riktigt skönt men väldigt trött när jag kom hem. :)

Efter promenaden fort jag en tvärt till Emmelie där Nina och Emma också var så va lite social med dom och sen när Marus kom hem från sin skotertur gick jag och la mig å sov en stund. :) På kvällen så for vi till mamma och åt lite tacos och pratade :) Skönt att få hinna träffa Anton lite denna helgen med. :)
Efter mamma bar de hem och se på en film som var ganska så bra ändå. :)

Annars då, ja ska kanske he mig iväg åt mormor eftersom Marcus, mamma och Anton är dära. :) Men får se, funderar på att dra ut på en promenad med hundarna iställtet. :) Är ju så sjukt härligt väder ute idag så man måste ju verkligen passa på :)
Ikväll blir de nog en massa  mys med mina gubbar. :) ska kolla om jag hittar några bra filmer. :)

Nae äta upp mina mackor och sen sova en stund. :)

Helgen har ju sprungit förbi en som vanligt å imorrn är de måndag igen. :)


Hade


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0